אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
10K vs 7200 מה כל הסיפור של ה 10K הזה.... שלום חברים. אני רוצה השבוע להתקין WINDOWS 7 64 BIT על הרדיסק 10K 36גיגה השאלה שלי : א. אם אני אראה כזה הבדל שאני יעבוד בוינדוס - התקנה רגילה על הרדיסק 10K? ב. יש לי אפשרות להתקין RAID 0 לשני הרדיסקים זהים שהם 10K (זה רק במידה וההבדל יהיהמאוד משמעותי כי אני יודע ש RAID ללא בקר איכותי (קופסת חיבור קטנה כזאת שעולה סביבות 1000ש"ח הRAID לא יהיה כזה אפקטיבי)) ג. האופציה הרגילה להתקנה היא התקנה על הרדיסק 7200 500GIGA תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, וביום ראשון הקרוב אני אמור לקבל אותו. מ- RSM זה הדיסק שלקחתי: AAKS WD5000AAKS לא ממש בררתי לגביו והלכתי עליו דיי בצורה עיוורת, לפני שהרכבתי את המפרט. לפי מה שהבנתי הוא לא משהו בלשון המעטה. האם כדאי לי להוסיף כסף ולהחליף אותו במשהו אחר? לגבי הנפח אין לי צורך ביותר מ- 500GB. או שהוא יוכל לספק את צרכיי? בעקרון אין לי דרישות גבוהות ממנו יותר מדי. רק שיפגין אמינות. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=164
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 250 גיגה,של חברת Seagate . הורדתי מאתר היצרן תוכנה לבדיקה,אבל אני לא מצליח לתפעל אותה. אשמח לקבל עוד תוכנות לבדיקה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וחשבתי על ה- Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 כאשר הלכתי לחנות, שממנה אני תמיד קונה (וגם המוכר תמיד הוגן איתי) הוא יכול להזמין לי אותו אבל אני אקבל שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי. הסתכלתי ב-ZAP ושמתי לב שחלק מהחנויות נותנות גם שנתיים וחלקן 3 שנים אחריות, לכונן באריזת Retail - כפי שצריך להיות לפי אתר היצרן.. לפי אתר היצרן האחריות היא כזו: http://support.wdc.com/warranty/policy.asp?wdc_lang=en אז מה הולך פה? כל חנות עושה מה שבא לה? או היבואן פשוט בוחר לאיזו חנות להעניק תקופת אחריות שונה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למארז חיצני לדיסק שקיח IDE+SATA, ובעל יציאות USB+FIREWIRE 3.5" תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום הגדרתי בביוס מערך רייד 0, והכנתי דיסק עם דריברים לרייד 0 - דרך תכנת NLITE. התקנתי WIN XP עם חבילת SP3 וכמובן הדריברים של הלוח אם לרייד 0. כיצד אפשר לדעת שRAID 0 נקלט בWIN XP ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מצאתי בZAP את הכונן הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 מישהו מכיר את זה\היה לו ניסיון עם הכונן הנל? ואם יש לכם המלצות לכוננים אחרים ב500 שקל (600 גג) אני אשמח. אני מחפש בעיקר משהו שיהיה אמין וזול, לא כל כך חשוב לי עניין החיבורים, גודל (פיזי) או הצורך לחבר לחשמל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
קניתי אתמול דיסק קשיח חיצוני של WD והוא עובד מעולה ואני מרוצה מאוד. יש לי רשת מחשבים בבית ואחד מהם הוא מחשב מדיה סנטר שעליו נמצאים כל המשחקים והסרטים. ניסיתי להעביר למשל משחק מהרשת לדיסק והיה כתוב לי שהקובץ גדול מדי לדיסק. מה הבעיה? יש לי 420GB פנויים בדיסק.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל HD חיצוני 3.5 עד 400 שקל מנועה חיבור USB2 לניגון FHD עם XTREMER
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לוח של ASUS P5W DH עד היום הוא היה מחובר עם 2 כוננים ב raid לאחרונה הרכבתי כונן חדש מחקתי את פונקציית הרייד, שניתי את הפינים למצב של BIG MODE ועדיין הוא מוכן לעלות רק במצב של raid ב ide configuration הכונן גם מופיע כ 3rd slave הבעיה שלי כאשר אני מוסיף כונן אין באפשרותי לעבוד איתו כי הוא מזהה אותו כRAID
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אחרי כמה התלבטויות אני רוצה לדעת האם לרכוש את הWD עם ה 32 או את הסמסונג עם ה 16 (בתקווה שלא תיהיה לא קושחה דפוקה) חשוב לציין שזה הולך להיות כונן למערכת הפעלה ולא לאיחסון.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדיסק הוא WD 160 חיצוני, הבעיה איתו שהוא כל פעולה שאני מנסה לעשות איתו הוא מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה שפחות ופחות מדברים על ה LS וכבר אין אותו כמעט בשום מקום. שלא נדבר על דיסקים LS שכבר אין למצוא בשום מקום. הבנתי שהטכנולוגיה לא הצליחה ונכחדה מה אומרים על זה?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכונן החיצוני הנ"ל. לכונן יש 2 כבלים של USB: - POWER - POWER + DATA בשביל מה צריך את 2 הכבלים? (כאשר אפשר לעבוד עם הזה של POWER + DATA וזהו)
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש את הST31000528AS של SEAGATE ב400 ש"ח או לחכות לSPINPOINT F3 ? האם ישנם הבדלי ביצועים גדולים בין השניים, ומתי לעזאזל כבר יגיע הF3 ?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני, וחשבתי על המוצר הבא: Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2528 מה דעתכם עליו? משתלם למחירו?.. תודה, רון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי במצוקה של מקום והחלטתי להרחיב טיפה את הזיכרון, עכשיו אני מאוד רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני והשאלה שלי האם הוא יספק ביצועים סבירים ולא יפגע לי בניגון סרטים/סדרות שיהיו ב-HD (שזה יהיה השימוש העיקרי שלו לאחסן סרטים וסדרות), או שלא לקחת סיכון ולקחת כונן קשיח פנימי וזהו. מה גם שהכונן יהיה רוב הזמן סטאטי ולא יזוז הרבה אבל עדיין העיניין של הניידות מאוד קורץ לי(וגם לחברים שלי שאני לוקח מהם מדי פעם את ה-HD שלהם בשביל להעתיק מהם דברים. יש גם את העיניין של המחיר בעיקרון 320GB יספיק לי, והמחיר של HD פנימי נמוך משמעותית מחיצוני. מה שכן המחיר פחות משחק פה מחיר מה שחשוב לי זה התמודדות של ה-HD בניגון מדיה די כבדה כמו סרטים ב-1080P. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום במצב הנוכחי יש לי מערך רייד של 2X36 רפטורים ראיתי בטרייד זון כונן של 15K סלד של סיגייט ואני רוצה לדעת האם יהיה שיפור בביצועים אם אני אחליף את הרפטורים כמערך רייד בכונן בודד במהירות גבוהה יותר או שבכלל עדיף להמתין לכונני SSD.חשוב לציין שהכונן לא הכי זול.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 כוננים קשיחים. ה F1 של סמסונג (1TB) ועוד דיסק נוסף של סמסונג 320GB. אני משתמש בעיקר במחשב בשימושים גרפים- solidworks, maxwell ועוד. רציתי לשאול באיזה כונן עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ובאיזה כונן את התוכנות, או בקיצור מה להתקין איפה... חשבתי להתקין את מעכת ההפעלה בהארד דיסק הקטן, אך אני אקבל ביצועים טובים יותר במערכת אם הוא יהיה על הגדול והמהיר יותר. אני אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך דיסק DVD+RW DL ואני לא מוצא אחד כזה, רציתי של Verbatim אבל אני לא רואה באתר שלהם דיסק שכזה. מאיפה משיגים?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש רק non-RAID ו RAID , יש מצב שאי אפשר לבטל ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
קניתי את WD10EADS 1TB כתוספת ל HTPC שלי. כרגע יש לי את ה AAKS 500GB גם של WD. ההבדל ברעש הוא עצום בין ההארד-דיסקים. ה WD10EADS 1TB פשוט הארד-דיסק מרעיש! במיוחד לעומת ה AAKS שפשוט ולא שומעים אותו בכלל. ביקשתי להחליף את ההארד-דיסק בחנות והם הסכימו, למרות שהם טוענים שה-EADS אמור להיות מאוד שקט. השאלה שלי היא איזה HD יותר שקט מה-EADS ולפחות באותה רמה כמו ה AAKS וכמובן 1TB. האם הדגם של ה FALS שקט יותר, ואיך הוא גם בהשוואה לסמסונג 103UJ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות של sandisk מהדיוטי פרי sandisk ultra backup של 16 גיגה ויש לי וונדוס 7 עכשיו שאני בא להכנס זה לא פותח לי את ה u3 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם כונן שעובד אבל כנראה העיף את המחיצה האם ישנה תוכנה שאפשר להציא איתה את החומר מן הכונן ?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-