עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, לא צינתי תקציב כי אני לא יודע מה המחירים אין צורך ב - RAID מעדיף שלכונן יהיה חיבור esata אחד או esata אחד על כל שני דיסקים אפשר להמליץ מ - ebay תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by whybe,

שלום לכולם. בעקבות חוסר מקום במחשב אני רוצה לקנות HD חדש. ה-HD מיועד להחזיק המון סדרות ואם אפשרי אז אפילו סדרות באיכות HD. שמתי עין על ה-ST31000528AS שהוא בעל 1T. עכשיו השאלה היא, האם הדגם הזה תומך ב-SATA1? לפני כמה חודשים ראיתי שיש איזה דגם שעשה בעיות עם ה-SATA1 ורציתי לדעת אם זה הדגם הזה או שזה דגם אחר. אגב, אם יש כונן עם יותר נפח אחסון שתומך ב-SATA 1 תמליצו לי עליו בבקשה. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by NuNaTaK,

סתם משהו שמעניין אותי: בIDE רגיל יש 40 פינים, בIDE של 2.5" יש 44 פינים ואני מניח ש4 הפינים הנוספים משמשים לחשמל, אבל למה משמשים 6 הפינים הנוספים בחיבור של 1.8"? תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. רציתי לקנות אותו.. ואז קראתי ביקורת בזאפ על מישהו שקנה, היו לו רעשים, החליף אותו באחר וגם היו רעשים.. יש על הכונן איפשהו ביקורת ברשת? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם.. קראתי את הסטיקי ובכל זאת - אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני שישמש לגיבוי החומר במחשב. מצד אחד כן רצוי נפח גדול.. מצד שני נראה לי שעדיף שהוא יהיה 2.5 על כל המשתמע מכך (גודל פיזי, אין צורך בחיבור לחשמל..). אשמח לקבל שמות של דגמים מומלצים! אני די בטוח שיספיק לי 320, אבל אני כן אשמח לקבל גם המלצה לדגם של 500.. מבחינת תקציבית לא הכי מוגדר.. ז"א, אני מניח שבסביבות ה-500 שקל.. (גמיש, אבל בעיקר לכיוון התחתון ..) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. קניתי מהם לפני חצי שנה ככה את : דיסק קשיח Samsung Spinpoint F1 HD103UJ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121 נדפק הדיסק קשיח של סמסונג שלחתי את אבא שלי להחליף לי את הדיסק קשיח הם הביאו לו את זה : דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Green WD10EADS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2978 האם יש טעם להחליף חזרה לדגם של סמסונג ? אשמח לשתובה מהירה ... אם כן עכשיו אני ייסע אליהם , תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mccartney,

היי! האם קיים מכשיר שמסוגל "להתחבר" לכונן CD\DVD\ETC ולהחליף דיסקים באופן אוטומאטי?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  8. יש לי לוח אם gigabyte ga-965p-ds3 XP SP3 קראתי את הלינק שבסטיקי, הורדתי את התוכנה HDD Capacity Restore Tool וזה לא עזר קראתי את השרשורים הקשורים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406430.msg3493185#msg3493185 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412432.msg3541912#msg3541912 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388976.msg3342472#msg3342472 ולא מצאתי פתרון... אשמח לעזרה.. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shahar07,

הוספתי הארד דיסק ללוח ASUS שלי המחשב זיהה אותו והתקין לי את הדרייבר אבל משום איני מזהה אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו גם במנהל ההתקנין אני רואה אותו

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. Started by AMD 64,

שלום, לא מזמן התחדשתי בהאר דיסק חדש של טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל.בהתחלה הוא עבד מצויין והכל,אבל בימים האחרונים שמתי לב לזה שהוא ממש איטי.עשיתי לו בדיקת מהירות והוא מעביר רק כ10 מגה לשניה,בעוד שהאר דיסק אחר,גם של ווסטרן דיגיטל של 640 ג'יגה מעביר לי 100 מגה לשניה. מישהו יודע מה הבעיה?האם ההאר דיסק תקול?האם זו בעיה של חשמל משהו?הספק לא סוחב? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SubX,

היי, בStorage יש מקום ל12 ארד-דיסקים, מותקנים בו 10 אשר עובדים במערך של RAID5. הבעיה היא שלסירוגין או 3 (משמאל) או 7 (מימין) מזדהים וחלק מהמידע במערך לא נגיש. מזדהים = נורית של חץ מעל הבטריה דולקת. לינק למידע טכני של המוצר מצידי שהפתרון יהיה אפילו לשלוף את המידע בכל דרך מהכוננים הקשיחים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. Started by edenbd,

רציתי לדעת ממה נוצרים סקטורים פגומים, והאם יש דרך להמנע מכך? כבר פעמיים שהכונן הקשיח שלי עשה בעיות ותקנתי בו סקטורים פגומים וזה עזר, אבל אני רוצה להמנע מכך בעתיד לכן אני שואל פה איך זה נוצר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ועוד שאלה קטנה, פירמוט מזיק להארד דיסק אם נעשה לעתים תכופות? סתם לדעת תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. שלום, אני מחפש כונן חיצוני שיכול לקרוא ישירות מכרטיסי זכרון (מעין ארנק דיגיטלי, כמו שקראו לזה פעם) אבל בנפחים גדולים - נניח חצי טרה כסדר גודל. השימוש - גיבוי תמונות מכרטיס הזכרון באופן נוח ומהיר - בלי להתעסק עם העתקה דרך המחשב. מישהו מכיר כזה?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. כונן קשיח ממש איטי - זה הכונן Maxtor 6L200P0 200GB IDE חוץ מהבדיקה עצמה המחשב עצמו עובד בסדר גמור. המערכת AXP 2500 NOFRCE 2 1.5 GB DDR WIN XP SP3 דרייברים ללוח לא מותקנים, אבל הדרייברים של הבקר IDE מותקנים. ע"פ האתר, אלה הביצועים שאמורים להיות לו. http://www.hdtune.com/results/Maxtor_6L200P0.gif [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. שלום, מדובר בכונן קשיח של חברת היטאצ'י deskstar 320GB. כונן זה למעשה הכונן הראשי שלי, עליו מותקנת מערכת ההפעלה. פעם בכמה זמן, (פעם בכמה ימים), הכונן עושה תקתוקים ונראה כאילו המחשב תקעיה אחת גדולה והכל זז לאט. בדקתי את זה בתוכנת hd tach וכשכונן במצב הזה מהירות הקריאה שלו עומדת על 1.4 מגה בשנייה. לעומת 60-70 שהוא אמור לעבוד בהם. הבעיה נעוצה בכך שכשאני מנתק את הכונן ומחזיר אותו הוא "מסתדר" לכמה שעות. ככה שאני משוכנע שאם אלך איתו לחנות שממנה רכשתי, לצורך העניין מדובר בKSP אבל לא משנה יותר מידי, אני מניח שבכל חנות יגידו לי שזה בסדר וזהו. בכל מקרה אשמח לעזרה. מיכאל.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי אנשים , אני אשמח לקבל עזרה/עצות איך לחלץ מידע מכונן סורר שבדרך למות .. הכונן היה במקור כונן חיצוני MYBOOK ESSENTIAL 250GB (הדגמים הראשונים עם הכפתור העגול), אתמול בבוקר פירקתי אותו כי הוא לא הצליח לזהות לי אותו לא בביוס ולא בשום מקום אחר.. אז אמרתי טוב בוא נחבר אותו ישיר שכן חשבתי שבפנים הוא יהיה SATA , מסתבר הוא IDE והדגם הוא wd2500jb-00rea0. בכל אופן חברתי אותו הוא עשה רעשים מאוד לא יפים מה שמוגדר בפורומים בחול "CLICK OF DEATH" רעש כזה של קליק-קליק קליק קליק ממש עוד בשלב של הPOST ...בהתחלה גם בחיבור IDE ישיר ללוח הוא לא זיהה אותו ,אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח לזהות אותו בביוס...אבל עדיין בWINDOWS כלום.. אז הלכתי והרצתי בדיקה עם התוכנה WD - LIFE GUARD DIAGNOSTIC…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום! אני מעוניין לקנות כונן חדש בכדי לאחסן עליו המון מדיה. המחשב שלי יחסית ישן ולכן יש לו רק חיבור ATA. לכן, אני מעוניין בכונן SATA (שאוכל בעתיד להעביר למחשב HTPC), ובמארז חיצוני שיתחבר למחשב ב USB. התקציב יחסית גמיש, 700-800 שקל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  19. שלום, יש ברשותי כונן חיצוני 1TB של סיגייט בעל אפשרות לחיבור esata. אני רוצה לחבר אותו ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L. לפי מה שאני מבין ללוח אין יציאת esata. ראיתי שניתן לקנות מעין מתאם אשר מתחבר לSATA הפנימי ונותן לי eSATA בפנל האחורי. האם מתאם שכזה יאפשר לחבר את הכונן החיצוני או האם צריך חיבור מיוחד על הלוח אם? אם כן, האם המתאם מנצל את יכולת המהירות המלאה של חיבור esata? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by J0n1,

איזו חברה עדיפה בכונני גיבוי? Seagate External Desktop Drive או Western Digital My Book Essential Edition בנפחים של 320/500GB או שיש הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ברצוני לקנות הארדיסק פנימי של 2 טרה למחשב שלי.. אני מתלבט בין 2 סיגייט ו-ווסטרן דיגיטל הנה קישור ל2 המוצרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733726 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726350 איזה מבינהם כדאי לי מבחינת ביצועים (מהירות) , אורך חיים ושקט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GNR,

יש לי הארד דיסק 320 ג'יגה שקניתי עם המחשב , אבל המקום שלו דיי מצומצם ואני צריך עוד דיסק בשביל אחסון סרטי HD /תמונות/מוזיקה... חשבתי על Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB , עולה בסביבות ה460 שקל. איך הביצועים שלו? אמין ? שקט? שווה את הכסף ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by almogzand12345,

ניסיתי לצרוב דיסק של DVD צרבתי 4 סרטים כ-DATA במהירות 4x וצרבתי אותם ב-4 תוכנות שונות: CD BURNER, DEEP BURNER ושתי גרסאות של נרו. בכל התוכנות הצריבה הצליחה אבל אז ששמתי את זה ב-DVD הסרטים קפצו קדימה ונתקעו. שמתי סרט מקורי וצרוב אחרים ב-DVD והם עבדו סבבה אז זה לא הבעיה של ה-DVD. גם שמתי את הדיסק במחשב והפעלתי את הסרטים דרך המחשב וזה גם עבד אז אין לי מושג מה יכולה להיות הבעייה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. היום בבוקר (שבת) דיברנו אני ואחי על מקרה שקרה בבית סבתי. אחי הגדול צרב לה דיסק במהירות גבוהה ונגן הקומפקט של סבתי לא קרא את הדיסק, לעומת זאת כשאר אני צרבתי במהירות איטית הדיסק עבד כשורה. (הדיסקים נצרבו מאותה חבילה) אמרתי לאחי שיש קשר בין מהירות הצריבה להתמודדות מיני נגנים שונים עם דיסקים שנצרבו מהר - ושכנראה הצריבה לא הייתה איכותית ומלאה בשגיאות. אחי הגדול טען בכל תוקף כי אין קשר בין מהירות הצריבה לבין הקריאה בנגנים , הוא אמר שהריץ יישום לבדיקת שגיאות בצריבה ושם לא התגלתה שום שגיאה. הוסיף - שכשאר שם את הדיסק בקומפט אחר הכל עבד כשורה. האם נגנים מסויימים אינם יכולים להתמודד עם מהירויות צריבה גבוהות? האם צריבה מהירה אכן פחות איכותית והסתברות השגיאה גבוהה יותר? האם נ…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  25. או בקיצור, האם שני דיסקים של WD יעבדו "טוב יותר" מאשר דיסק של WD ודיסק של seagate? שאלה נוספת, כרגע יש לי 2 דיסקים של 250GB של WD אני רוצה להוסיף דיסק של 1T של seagate (ראיתי בסטיקי שה-ST31000528AS מומלץ). האם אני אוכל להוסיף אותו כדיסק שלישי או שאצטרך להחליף אחד מהשניים שיש לי? תודה..

• 5 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.