אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי , קניתי צורב nec 4550 בערך לפני 3 חודשים או יותר ואין לי מושג מה זה עידכוני קושחה בכלל , האם זה משפר את האיכות צריבה ? אם כן איך עושים את זה ? ראיתי פה בפורום בחיפוש לינק לאתר הזה http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=96140 אבל לא הבנתי איך מעדכנים ..וגם כתוב שזה יכול לבטל את האחריות למישהו פה יש את הצורב הזה והוא יודע איך מעדכנים את זה ומה הכי מומלץ ? אגב , הצורב אמור להיות כפול 16 בצריבות ובנרו זה תמיד מופיע לי כפול 12..מה הסיבה? ואם איזה דיסקים הכי מומלץ להשתמש איתו ? קניתי כתומים כאלה של lg dvd+r , לא נראה לי שהם משהו
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10490 ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8220 ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח 500GB של LACIE. עכשיו, בפעם הראשונה שהדלקתי אותו זה פתח אוטומטית תוכנת פירמוט ונתן לבחור או לשים 30 GB FAT32 והשאר NTFS או שהכל יהיה NTFS. אז בחרתי שהכל יהיה NTFS, ואז שכחתי שה PS3 קורא רק FAT32. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת, אני רוצה שיהיו לי שתי מחיצות שאחת תהיה NTFS ואחת תהיה FAT32. דרך XP ו VISTA לא הצלחתי לסדר את זה, וגם לא עם Partition Magic. עכשיו ראיתי דיון על דבר דומה, ומישהו הציע תוכנה שאני אצרוב ודרך ה BOOT אפשר לסדר, אז צרבתי אבל אין לי מושג מה לעשות שם, התוכנה היא GPARTED. ואין לי מושג מה לעשות שם, ניסיתי כמה דברים שם ולא הגעתי למקום של פירמוט... אז אם אפשר בבקשה עזרה עם התוכנה הזו או עם דרך יותר פשוטה אני אודה לכם. אם זה משנה אז י…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1) מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות אותו והאם הוא עדיף על LG או NEC ? מצאתי רק חנות אחת שממוקמת ברמת גן .. 2)האם אני מקבל עם הצורב כבלים ? UDMA5 ... כי אם לא אני צריך לדעת אם לקנות בנפרד, יש לי רק כבלים של UDMA2 בבית ואחד של 5 שכבר מחובר להארד דיסק ...
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תראו אני משחק קאונטר כבר כמה זמן ויש לי מספיק כסף החלטתי שזה הזמן לקנות לי שרת לא סרבר שרת ממש הקופסא ואני ימכור שירותי איכסון וסרברים לאנשים שמעוניינים.. עכשיו רציתי לדעת לגבי המרכיבים של השרת כאילו מאילו סוגי חומרה הוא בנוי.. רציתי לדעת לגבי מכיר של שרת כזה עם איכסון של 120GB ובנוסף אני רוצה לדעת מה ההוצאות חוץ מחשמל אינטרנט והוצאה רישונית על המחיר של השרת.. ובעיקרון איך אני מתפעל אותו מה אני צריך להתקין עליו על מנת שאני יוכל לפתוח יוזרים כאילו איך אני הופך אותו לשרת באינטרנט.. אם מישהו יוכל להביא לי מדריך ממש טוב בעיברית רצוי.... כל הFTP וכל הבולשיט הזה אם מישהו יכול להביא לי מדריך או תענות על השאלות אני ישמח מאוד ואדמין תרגיש חופשי להעביר כי אני לא סגור על איזה נושא …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי INTEL SSD 330 120GB שיניתי בביוס לAHCI והתקנתי WINDOWS 7 64 ULTIMATE SP1 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכל והייתה לי בעיה שהוא לא זיהה את הכונן בTOOLBOX בגלל דרייבר של AHCI אז הורדתי מAMD את הדרייבר ועכשיו הוא מזהה אותו אבל כשאני רוצה לעשות SSD OPTIMIZER הוא רושם לי שגיאה:Error: RAID array detected. If RAID array not present, reboot and try again. המפרט שלי: PHENOM II X4 965 BE 3.4@GHZ MA78LMT-S2 GYGABITE 2X2GB PATRIOT 1333 DDR3 HIS ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 SS500W PSU )SEAGATE 1TB(ST310005 28AS )320GB(SAMSUNG HD322HJ SSD TOOLBOX 3.1.1 SSD FIRMWARE 300i מה אפשר לעשות? חיפשתי באינטרנט ולא הצלחתי לסדר את זה, אולי לא הורדתי דרייבר מת…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את הדיסק הזה דיסק קשיח חיצוני LaCie Rikiki 500GB 2.5´´ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8416&perur=2&t=14&c=489 עכשיו הקטע הוא שבחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מה אתם אומרים? שווה השקעה של 255 שקל במקום איזה 350 (המחיר המקורי) ? או שזאת חברה שעדיף לא להתקרב אליה? שורה תחתונה אני אהיה מבסוט מהקניה? יש לי עד מחר עם המבצע הזה. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה מראש יש לי HD של WD 80GB SATA שאלתי לי אליכם במחשב חדש עם מעבד AMD 3000 איך להגדיר את הכונן שיעבוד בצורה הכי אמינה הכי מהירה והכי אופטימלית בניצול מקסמילי האם לעבוד בהגדרה של NTFS? האם לעבוד ככונן אחד(הכוונה למחיצה C בלבד) אן האם לחלק למס' מחיצות C וD ? ואם לחלק לאיזה גודל(הכוונה לכמה GB כל מחיצה)??
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אז ככה -חשוב שיהיה מהיר מאוד,לגבי U3 אני ממש לא מתלהב מזה,אם אפשר שיהיה של SD. תודה לכולכם,מצטער שאני מפיל שאלה כללית כזו אני פשוט לא מבין כלום ב-DOK. אה כן ויהיה נחמד אם הוא יהיה READY BOOST.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים יותר על Samsung G2 או Fujicom שכולל חיבור USB ו ESATA ? (שניהם בגודל של 500GB ). תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שתיהם של SEAGATE ST31000528AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5022 ST31000333AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 קראתי בסטיקי שאתם ממליצים על 333 אבל לא כתוב כלום על 528 שלפי מה שהבנתי הוא יותר חדש גריסא 12 ולא 11 שתיהם באותו מחיר ואגב אם יש משהוא מחברה אחרת באותו מחיר יהיה נחמד גם
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והוספתי כונן של טרה בייט והוא מזוהה בביוס אבל כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו... :s05:
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ בחנות שעושה משלוחים מדיות DVD-R של Ritek מסדרת X באריזת Cake (בלירה זה חסר במלאי). http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=371 דרך אגב, מה דעתכם על המדיה המסויימת הזו (Ritek G05)?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחשב נייד ישן זרוק אצלי כבר כמה שנים, והבעיה היחידה שלו היא הכונן. חיפשתי לאחרונה באינטרנט היכן ניתן להשיג כונני IDE ללפטופ במחיר שפוי, ואיני מבין למה גם כאן וגם בחו"ל הם יקרים יחסית. יש לכם עצות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי ב 720 שקל את הצורב DVD הנ"ל וכיוון שיש לי המון המון סרטים מידע ומסמכים על הכונן הקשיח שלי אני שוקל לקנות צורב DVD כי נמאס לי כל יום לצרוב המון מידע על 50 דיסקים הקטע שכולם פה אומרים לחכות בקנה של צורב בגלל הדיול לייר שעומד לצאת.. אז מה אתם אומרים שווה לי לחכות או לקנות בראש שקט את הצורב של LG?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח חיצוני 500GB , לצורכי גיבוי ואחסון בעיקר של מוזיקה בקרוב אני פותח פורום מוזיקה , התקציב שלי הוא 500 עד 650 שקל,חשבתי על הווסטרן דיגיטל מיי בוק,מה אתם אומרים?תודה
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מבקש המלצות בעלי נסיון לקופסאות לדיסק קשיח, עם התאמה לדיסק 3.5 SATA II שיוכנס בפנים, ויתחבר למחשב גם USB וגם אפשרות של E-SATA. עבודה גם בXP וגם VISTA. מבקש המלצתכם גם בהיבט התיפקוד, גם בשאלת העמידות וחוזק הקופסה וגם מהיבט האוורור כלומר מניעת התחממות יתר של הדיסק. אם יש יתרון בקלות החלפת דיסקים זה יהיה יתרון אבל לא חשוב. עדיפה קופסה שמקבלת DC מספק נפרד לעומת קופסה שמקבלת ישירות מהחשמל והספק שלה בפנים. לינקים למוצרים יעזרו. תקציב די גמיש, אין לי מושג מה הגיוני וסביר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-7 זה עבד לי מצויין. שדרגתי את המחשב, לוח Gigabyte Z370. אין לי אפשרות לעשות hot swat על דיסקים SATA. אני מחשב את הדיסק, ואין תגובה מהמחשב. רק כשאני מאתחל אותו כשהדיסק מחובר אני רואה אותו. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אתם יודעים עם יש כוננים של פלאש אני מיתכוון כמו דיסק קשיח אבל של פלאש ואם כן אם אפשר לחבר אותם במקום הדיסק הקשיח,וגם אם יש דבר כזה איפה אפשר להשיג אותם
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על כוננים ועל התכונות(מהירות קריאה\כתיבה\משהו אחר..) שצריך להיות לכונן כדי להתאים כמובן שהיעוד העיקרי זה משחקים , חשבתי על כונן של 2TB - 4TB תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב לא נירא ברשימת הצורבים של נרו , ואם אני מכניס דיסק ריק לצריבה הוא לא נותן לי להיכנס לכונן לקרוא אותו הוא מעלה לי ארור . יודעים מה הבעיייה ?
-
- 9 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי לאחר שניסיתי למצוא פיתרון ולא מצאתי , יש לי הארדיסק נייד של WD my passport לפני כמה ימים לאחר שחברתי אותו למחשב פתאום הוא לא נותן גישה להכנס אליו ולצפות בקבצים, החלון פשוט נתקע ולאחר כמה זמן מבקש פירמוט, התוכנה של הדיסק גם לא מאפשרת להריץ אותה, שלחתי מייל לחברה והם ענו לי שיש לי תופעה שנקראת DATA CORRUPTIONS ושלחו לי מדריך איך לפרמט את הדיסק. אני ממש לא רוצה לפרמט אותו יש עליו הרבה מידע שלקח לי שעות להוריד ולמצוא, אשמח לשחזר אותו לאחר מכן אין לי בעיה לפרמט . עוד משהו מוזר ב-Disc management הדיסק לא מופיע כ-NTFS אלא כ-UDF. יש למישהו רעיון מה קורה פה ולמה זה קרה...???
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי לוח עם ציפסט z77 ועלה לי הרעיון לעשות raid 0 1 יש לי שתי כוננים של samsung 840 120gb וכונן רגיל של 500gb השאלה האם זה אפשרי לעשות מערך כזה שבו הכוננם הרגיל שיתפקד כ raid 1 ושתי הכונני הsdd כ raid0? שאלה שניה! הSata 3 תומך עד 600mb ומקסימום מהירות קריאה של הssd שלי הוא 540mb האם היה שינוי אם בכלל בraid 0 או שכל חיבור נותן 600mb לחוד הייתי שמח לקבל מבחני ביצועים תודה רבה לעונים..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-