עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by swg,

אני מעוניין לרכוש צורב DVD חדש. יש לי כבר אחד בבית, הבעיה איתו שהוא מהראשונים שהגיעו של טושיבה. לוקח לו לצרוב דיסק אחד קרוב לשעה, אם לא יותר. התקציב שלי גמיש, כעקרון התקציב הוא 300 + -. אני רוצה שיהיה מהיר ככל האפשר{בהתחשב למה שיש לי עכשיו},תומך DUAL, צורב גם + וגם -, גם רב וגם חד פעמי. אשמח מאוד אם תיתנו כמה תגובות רציניות ותעלו כל מיני דגמים. כמובן שאני רוצה את המילה האחרונה בתחום, אבל אי אפשר לקחת את המילה האחרונה בתקציב שלי, אז תיתנו לי את המילה האחרונה בתקציב הנ"ל. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אפשר לכבות\לעשות הפעלה מחדש לווינדוס כאשר כונן חיצוני 2.5 מחובר דרך הUSB?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, מדובר בכונן קשיח של חברת היטאצ'י deskstar 320GB. כונן זה למעשה הכונן הראשי שלי, עליו מותקנת מערכת ההפעלה. פעם בכמה זמן, (פעם בכמה ימים), הכונן עושה תקתוקים ונראה כאילו המחשב תקעיה אחת גדולה והכל זז לאט. בדקתי את זה בתוכנת hd tach וכשכונן במצב הזה מהירות הקריאה שלו עומדת על 1.4 מגה בשנייה. לעומת 60-70 שהוא אמור לעבוד בהם. הבעיה נעוצה בכך שכשאני מנתק את הכונן ומחזיר אותו הוא "מסתדר" לכמה שעות. ככה שאני משוכנע שאם אלך איתו לחנות שממנה רכשתי, לצורך העניין מדובר בKSP אבל לא משנה יותר מידי, אני מניח שבכל חנות יגידו לי שזה בסדר וזהו. בכל מקרה אשמח לעזרה. מיכאל.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Stealth,

שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דחוף! צריך מעבדה לשחזור דיסקים קשיחים בירושלים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by CrackPot,

אז ככה, לאחר הפרמוט כל הנפח על הכונן הקשיח חולק לשתי מחיצות. זה סתם מסבך, אז אני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת שלמה. איך אני יכול לעשות את זה? ניסיתי ב- Storage management שנמצאת ב- administrative tools. לא היו הרבה אפשריות חוץ מלהפןך את הדיסק לדינמי. אז השאלה שלי היא האם הדבר הזה מוחק קבצים? ובכלליות מה הוא עושה? תודה לעוזרים, עידו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Hunter-Of-Death,

כשאני בא לצרוב על דיסק(לא DVD) איזשהו סרט(או משחק ניסיתי את שני הדברים האלה)זה מראה שתהליך הצריבה התחיל אבל אחרי כמה שניות זה רושם לי שתהליך הצריבה נכשל כשניסיתי לצרוב דיסק DVD,הצלחתי,אבל זה לא קורא אותו(לא בכונן ולא בצורב) בכל אופן מה הבעייה?אפשר איכשהו לתקן את זה? נ.ב.: השתמשתי בתוכנות 120% אלכוהול נרו 6/7 אשמפו ועוד דבר,משום מה מהירות צריבת הדיסקית ירדה מ40X ל16X

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ראיתי בלמיר כרטיס PCI במוסיף עוד 2 חיבורים של IDE ב-230 ש"ח אבל יש כמה סוגים ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ואיזה לקנות. אנא עיזרו לי לבחור ואימרו לי מהם ההבדלים ביניהם. תודה. אגב, הכרטיס נמצא תחת "חומרה -> כרטיסי בקר -> IDE-RAID"

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by hh66,

http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/?intcmp=bac-en-us-home-hero1-goflex-desk-4tb דרך USB3 , מעניין למה לא SATA ? מעניין גם הביצועים שלו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. MHDD לא תזהה אותו, נכון (מחובר ישירות לנתב)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by almor12,

אני מחפש כונן נייד בנפח של 2TB ומעלה, הגודל עצמו לא משנה לי (ליד המחשב יש מקור מתח פנוי). הכונן עצמו ישמש ככונן גיבוי תמידי של קבצים גדולים (סרטים,משחקים),ועריכות (פוטושופ,סוני וגאס). התקציב הוא עד 600 ש"ח ואם יש משהו יותר משתלם אז עד 650 ש"ח. הכונן לא יתחבר בLAN רק דרך USB. למחשבים שלי יש USB3 אז עדיפות ליציאה זו. הקנייה תתבצע בTMS או בKSP (חנויות שקרובות אליי הביתה). יש לי התלבטות בין זה http://ksp.co.il/?uin=13384 לזה http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..373.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19811&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה אנשים,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tal hw king,

אני תמיד אורה RAIDE 0 ו RAIDE1 מה ההבדלים? מה יותר טוב? אני יודע מה זה רייד אז לא לשים הודעות ספאם בבקשה! וכו......

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by steve_morse,

בוקר טוב, מחפש הארד דיסק חיצוני ואיכותי נפח רצוי 1TB עדיפות מאמזון תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by EFSenable,

שלום. יש ברשותי את ה- Asus deluxe z77 ושתי ה-SATA של אינטל תפוסים והביצועים של הבקר של מרבל מזוייעים (לא פלא, זבל ישראלי טהור). רציתי לבקש מכם המלצות לבקר RAID איכותי (בעיקר ל-raid 0 של SSD) שמסוגל לסחוב עד ארבעה דיסקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by כפיר,

מצורף NVMe SSD חדש https://www.guru3d.com/news-story/phison-e18-to-be-fastest-pcie-gen-4x4-nvme-ssd-controller-going-for-7400-mbs.html שיהיה מהיר במיוחד אבל לא מובן מכל הדור החדש , האם מתחרים בסמסונג 980 PRO ? מבחינה כתיבה רציפה Intelligent TurboWrite שמגיע בסמסונג 108GB ואף יצרן אחר לא מציין מונח זה אצלו ?

16. אז ככה, כמו לרבים יש לי את ה Lite-on x52x24x52 הידוע לטובה היום, באתי להתקין תוכנה הנמצאת באחד הדיסקים שלי ומה, הצורב פשוט לא רוצה לפתוח את הדיסק. אומנם אין שום הודעת שגיאה, הצורב פשוט מזהה הדיסק כדיסק ריק :-\ לעומת זאת כשאני שם את הדיסק בDVD טושיבה שלי הכל בסדר, והדיסק נפתח. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה, איציק.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ה-SMART בכונן המערכת במחשב הישן שלי (MAXTOR SATA 120GB) מתריע על כשל קרב ומציע להחליף את הכונן. חשבתי במקביל להרחיב את נפח האחסון, אז אני מחפש כונן SATA בנפח 320GB-500GB ככה. אין עדיפות לחברה מסוימת. יכול להיות SATA או SATA2, כי גם ככה מדובר במערכת ישנה שתומכת SATA1 בלבד. הנה ההעדפות לפי סדר חשיבות: 1) משתלם (מחיר פר גיגה) 2) אמין (ללא בעיות ידועות) 3) שקט (או לפחות לא ידוע כמרעיש) 4) אם אפשר - שיהיה לו חיבור MOLEX לחשמל כי זה יחסוך לי עוד כבל/מתאם במארז (לא יודע אם עדיין מייצרים כונני SATA עם חיבורי MOLEX)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום. אני מעוניין לבנות מערך איכותי של RAID 5 כבר למדתי שעורי בית בעניין (פחות או יותר) והגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע בבקר איכותי שישמש אותי גם לאחר שאקנה מחשב חדש, אזי תהיה לי את האופצייה להעביר את המידע למחשב חדש במידת הצורך אם תהיה כזאת. בעיקרון חשוב לי המראה שזה מציע (יתרות) וכן גם הביצועים. אני לא מעוניין כרגע ב SSD בגלל הנפח הקטן והמחיר המופקע לדעתי האישית.. אין לי צורך ביותר ב 4 כוננים במערך RAID 5 בכל אופן אני צריך המלצה לכרטיס יעודי אמיתי שייתן את האמינות ואת הביצועים. התקציב שלי 2000ש"ח 2500 ו 3000ש"ח מקסימום. את התפריט של המחשב שלי אפשר לראות. אני עורך וידאו חובבני אך טובעני בנפח, ועושה עבודות להנאה האישית ב AE5 וסוני ואגס, אשמח לקבל המלצות.. בכל או…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני חושב לקנות את הכונן הזה בחנות הזו... http://www.skypc.co.il/pl_product~907910~141~0.htm מה שחשוב לי זה חיבור הSATA ולפחות 1T במחיר הכי כדאי.. האחריות ושם החברה חשובות גם כן ! אשמח לכל מילה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by lago,

מה עדיף? WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Frungy,

אהלן, מחשב נייד ישן זרוק אצלי כבר כמה שנים, והבעיה היחידה שלו היא הכונן. חיפשתי לאחרונה באינטרנט היכן ניתן להשיג כונני IDE ללפטופ במחיר שפוי, ואיני מבין למה גם כאן וגם בחו"ל הם יקרים יחסית. יש לכם עצות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by d100,

הבנתי ששתי החברות האלה הכי טובות בדיסק און קי. מה בכל זאת היתם מציעים לקנות מבין שתי אלה? שמתי לב ש - KINGSTON יותר יקרים. האם זה בגלל האיכות שלהם? או בגלל השם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Yarimiz,

הי כולם, הפעם לקחתי ארבעה כונני SSD מסדרות 840EVO של חברת Samsung ו-M500 מ-Crucial והשוויתי את הביצועים שלהם בפרמטרים שונים. ידוע שה-840EVO של Samsung הם יקרים יותר, אך האם הפרש הביצועים אכן שווה את הפרש המחירים? צפו בסרטון וגלו! אשמח מאוד לקבל לייק על הסרטון אם אהבתם, וסאבסקרייב לערוץ. סרטונים חדשים ואיכותיים עולים מדי כמה ימים בנושאים שונים, ביניהם גם גיימינג (לא רק חומרה). חג שמח וסופ"ש נעים לכולנו! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מצורף קובץ של מידע על (ssd (samsung 256gb 840 pro יד שניה שברצוני לקנות. אני לא מבין לגמרי את המידע הוצאתי את המידע ע"י התקנת ה ssd על המחשב הנייד שלי (dell inspiron n7110). פירמטתי והתקנתי win8. אפשר לראות גם את כמות המידע ששמתי עליו כבר. האם הוא במצב טוב? כמה זמן הוא בשימוש כבר? הוא עולה חדש 1190 וקניתי ב 800. תודה לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by samsam76,

היי, אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לאחד הכוננים שלי. יש לי CD והוא עולה סבבה. צפיתי את הבעיה שלא אדע לזהות את הכונן אותו אני רוצה לבדוק ולכן העלתי את התוכנה כשהכונן היה מנותק ואז חיברתי אותו כדי שאראה איזה כונן הופיע במסך השחור והמפחיד ולהפתעתי הרבה לא השתנה שם כלום. הבנתי שכונן שמוגדר כSLAVE לא מופיע אז קודם כל, איך אני יודע איך הכונן שלי מוגדר ? דבר שני, האם מישהו יכול להסביר לי לפי מה אני אמור לזהות את הכוננים ? ודבר שלישי, על מה לוחצים כדי לצאת מהתוכנה הזאת בצורה מסודרת ? מצורף צילום של המסך, כאמור, הוא היה נראה ככה עם כונן SSD + כונן 500 גיגה וזהה לחלוטין גם כשהוספתי לו עוד כונן 500 גיגה תודה לעוזרים וגם לאלה שלא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.