אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
MHDD לא תזהה אותו, נכון (מחובר ישירות לנתב)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לצרוב 75 דיסקים=\ וזה הולך לרצוח אותי ............ אז יש לי שתי צורבי DVD חשבתי לנסות לצרוב במקביל כדי לחסוך זמן זה אפשרי ??? הדיסקים הם CD-R רגילים שאני יצרוב בהם קובץ ווידאו של 600 מגה + - כל דיסק זה משהו כמו 4 דקות צריבה על 24X (עדיין ווידיאו לא רוצה שיהרס בצריבה ,אני מקווה 4 דקות ) , אז 4 כפול 75 = התאבדות כפולה אלוהים ישמור למה הכנסתי את עצמי =\ :kopfpatsch: יש הצעת ??? (היה לי מחשב נוסף שהחליט לשבות דווקא עכשיו ואין לי כוח לבדוק מה קרה לו,(כנראה מיועד להיות מעצור לדלת עם ימשיך כך) , היה יכול לעזור לי )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איבדתי את הDOK שלי לא מזמן, אבל בגלל שממש אהבתי אותו אז החלטתי לקנות אחד בדיוק כזה כי הוא מאד מהיר ואמין... אז קניתי בK.S.P בבילו סנטר את אותו הDOK בדיוק(16 ג'גיה): http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9267 אבל אני שם לב שמשהו מוזר בו... המהירות קריאה שלו נראית בסדר, בערך 30 מגה לשניה, אבל המהירות כתיבה נראית לי נמוכה מידי, רק 6-9 מגה לשניה, ניסיתי לבדוק אותו אם HD TUNE אבל התכנה לא מזהה אותו בכלל, ניסיתי בכמה כניסות USB, ב-2 מחשבים ועדיין אותם התופעות, אבל בכל שאר המובנים כמו קיבולת הוא נראה בסדר! יכול להיות שזה DOK פגום? יש דרך לבדוק את זה? מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העברתי את מע"כ הקבצים מFAT32 לNTFS בעזרת convert בXP משום מה גם אחרי איחוי , אני מרגיש ירידה של 50% בביצועים של הדיסק ואת זה מאמתת SANDRA במבחן של הדיסק ירדתי מ21000 ל14000 ... למה ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתח קצת את הנושא של מכונת צריבות, כרגע תיאורטי אבל יתכן ובאמת אצטרך לבנות אחת בקרוב. אני מעוניין במחשב בעל 8 צורבים לפחות (אולי אפילו 10) שמסוגל לצרוב (בהצלחה כמובן) 8-10DVD במקביל. זה בהחלט יכול להיות מבוסס לינוקס (אפילו רצוי לצורכי scripting) כי זאת מכונה יעודית לנושא. הנפח הכולל של הדיסקים פחות קריטי ה-ISO יועברו למכונה לצורך צריבה מהרשת. אז אני מניח שצריך מארז יחודי שמסוגל להכיל כמות כוננים כזאת, 8-10 DVD writer. כמובן מערכת מחשב שתתמוך בכך - יציאות SATA מספיקות או כרטיס נוסף. ודיסקים קשיחים. אני חושב שהבעיה במכונה כזאת היא רוחב הפס שדרוש בין הדיסק הקשיח לצורבים ולכן צריך לחשוב איך לתכנן את זה נכון. מנסיון, צריבה של DVD בודד מופרעת בקלות על ידי מטלות ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בשם Liqid מנצלת שמונה בקרים עדכניים מבית Phison בכדי לספק לנו מוצר המסוגל להגיע למהירויות של 24 ג'יגה-בייט בשנייה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר בדיקה באתר העולמי רשום אחריות עד 1.1.2011 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז בהתחלה די חששתי מ SSD, ואז ראיתי כמה ביקורות טובות יש עליו, אז אמרתי נלך על 1TB כונן קשיח + 64GB או 128GB מסוג SSD רק בשביל מערכת ההפעלה (ווינדוס 8 + תוכנות). אז עכשיו קראתי מפה: http://hwzone.co.il/wiki/SSD "יחד עם זאת קיימים גם מספר חסרונות לכוננים אלה - בעת הפסקת חשמל פתאומים עלול המידע בכונן להיפגם עקב העובדה שהוא נשלט חשמלית ולא מכאנית." ואני שואל את עצמי, הפסקת חשמל, יש חשש שהלכה לי מערכת ההפעלה והתוכנות? למה אני צריך את הפחד הזה? בשביל עוד קצת מהירות? גם ככה זאת השקעה של 300-400 שקל, אז אני עוד עומד מול חשש שחברת-חשמל תהרוס לי את המערכת (למרות שיש לי מערכת UPS שנותנת מתח שמספיק ל 2-3 דקות ללא חשמל)? ובנוסף לכל זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/20…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוס שלי עכשיו הוא על hdd ובעתיד אני ירצה להעביר אותו ssd האם אני יוכל לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כנראה נשרף לי הדיסק הקשיח ממנת יתר של ריסטים אני יפרט אולי אחר כך, עכשיו אני מחפש דיסק קשיח עד 450-400 שקל מקס' חשבתי על ה Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD, הדיסק הקשיח הקודם היה של WD אז אני כבר לא סומך עליהם ב100%, אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בשמחה, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. יש לי צורב MSI 52x24x52x שהוא קצת בעייתי. יש לי אותו שנה וחצי, ולאחרונה יש איתו בעיה שהוא לא מזהה\לא נותן לצרוב על דיסקים במהירות יותר מ-4x. לפעמים כשאני מכניס דיסק אני יכול לצרוב רק במהירות הזאת. ואם זה לא מספיק, אז זה גם אף פעם לא עובד במהירות הזאת. מיד שהוא אמור להתחיל את העברת הנתונים הוא נכשל (לא הורס את הדיסק) ורושם משהו על נפילת כח. רציתי לדעת אם זה משהו שאפשר לסדר (תכנה) או משהו שלא ניתן לסדר והצורב לפח(חומרה). יש לציין שאחרי כמה פעמים שאני מכניס את הדיסק מחדש, הוא לפעמים נותן לצרוב בכל המהירות. 2. קניתי היום צורב LITE ON 52x32x52x ב-180 ש"ח במבצע. רציתי לדעת אם זה צורב טוב ואם החברה טובה. כדי שאם לא, אני אוכל להחזירו בהקדם. 3. שמעתי היום שזה לא כך כך טוב לצרוב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל גדול בין SATA 2 ל-SATA והאם מריגישם בהבדל הזה? ,ויש שיפור בביצועים בין SATA2 ל-SATA? עריכה:שחכתי לשאול עוד שאלה, איך הצורב DVD של SONY דגם 28A ? ועוד שאלה, מזה דאבל לייר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שארכוש שניים כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834132 מצאתי דיל ב 500 ש"ח לחתיכה. בכל מקרה, מצאתי בזאפ כמה וכמה כרטיסים עם שתי יציאות USB 3.0 דוגמת זה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-usbcard&keyword=usb+3.0+pci+express&orderby=price האם זה פתרון טוב? האם אקבל מהירויות אמיתיות של USB 3? זה משנה איזה אני קונה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בלמיר כרטיס PCI במוסיף עוד 2 חיבורים של IDE ב-230 ש"ח אבל יש כמה סוגים ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ואיזה לקנות. אנא עיזרו לי לבחור ואימרו לי מהם ההבדלים ביניהם. תודה. אגב, הכרטיס נמצא תחת "חומרה -> כרטיסי בקר -> IDE-RAID"
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן המדובר http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html מישהו יודע איזה הארד דיסק נמצא בתוך המארז? האם הוא שווה קנייה למול כונן נייד של סיגייט? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel ההפרש בין הכוננים עומד על 40 ש"ח (באופיס דיפו הכונן עולה 500 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף קובץ של מידע על (ssd (samsung 256gb 840 pro יד שניה שברצוני לקנות. אני לא מבין לגמרי את המידע הוצאתי את המידע ע"י התקנת ה ssd על המחשב הנייד שלי (dell inspiron n7110). פירמטתי והתקנתי win8. אפשר לראות גם את כמות המידע ששמתי עליו כבר. האם הוא במצב טוב? כמה זמן הוא בשימוש כבר? הוא עולה חדש 1190 וקניתי ב 800. תודה לכל המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק לי נראה שהמחיר נשאר גבוה כי זה יותר נח ומשתלם לחנויות? מתי אמור לרדת המחיר? מתי תפוקת הייצור אמורה לחזור לקדמותה? מישהו יודע? נראה שבחו"ל המצב נראה יחסית יפה, למה בארץ לא כך?!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה דיסקים לצריבה של סמרט-כום דיסקים שרשום עליהם 800 הכנסתי אותם כונן (צורב די וי די) והוא מראה לי שהדיסק רק 702 יש מצב שזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסידירם משמיע רעשים מתכתיים בזמן שהוא בודק אם יש בפנים דיסק, או בתחילת תהליך הקריאה של דיסק כלשהו. הם זה בעיה מכנית, או בעיית BIOS של הסידירום? אני לא יכול לפתוח את הסידי, כי הוא באחריות(רק אתמול קיבלתי אותו)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, מת לנו במחשב השני כונן IDE של WD בגודל של 320GB, ואנחנו רוצים להחליף אותו. מכיוון שכנראה שיש נתוני החזרות גבוהים אצל סיגייט בסדרה הנוכחית, ומכיוון שזה כבר ה-WD השני שמת בבית, חשבנו הפעם ללכת על סמסונג. יש 320GB של סמסונג בממשק IDE? אם כן, אשמח להמלצה עליו. לא צריך להיות יותר מדי ביצועיסטי, העיקר שיהיה אמין. בתודה, אורן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים: אחסון והרצת סרטי BR מהדיסק קשיח. חשוב לי מאוד אמינות... נכוויתי לא פעם בעבר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את ה- Asus deluxe z77 ושתי ה-SATA של אינטל תפוסים והביצועים של הבקר של מרבל מזוייעים (לא פלא, זבל ישראלי טהור). רציתי לבקש מכם המלצות לבקר RAID איכותי (בעיקר ל-raid 0 של SSD) שמסוגל לסחוב עד ארבעה דיסקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM לפני שבוע. עכשיו המוכר אמר לי שהכונן הוא עם 8MB BUFFER אבל לא כתוב את זה על גביי הכונן הקשיח, כתוב רק JB. JB=8MB BUFFER? יש לי בעיה נוספת שאני לא יודע באיזה פורום למקם אותה, אני אכתוב אותה ובבקשה תגידו לי לאיפה היא מתאימה: אני קניתי בעצם מחשב שלם לפני שבוע, עכשיו קיבלתי את הצורב (Lite On 52X32X52) ואת הכונן הקשיח שהזכרתי למעלה רק בסקיות אנטי סטטיות וזהו, הם לא באו בחבילה או משהו כזה. עכשיו עם הצורב קיבלתי דיסק של תוכנת הצריבה של נרו. עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו רע בכך שבחנות הביאו לי אותם בלי חבילה? שאלתי אותם אם זה משומש והם אמרו לי חדש. ואף אחד מהם לא גירסת OEM דרך אגב, כי אני לא ביקשתי גירסה כזאת.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי את הכונן כבר כמה חודשים.עד היום הוא היה מחובר למפצל USB ועבד מצויין. היום שמתי לב שהמחשב לא מזהה את הכונן,לכן ניתקתי אותו ממפצל ה-USB וחיברתי אותו ישירות ליציאה קדמית של USB במחשב וכעת המחשב כן מזהה אותו. בדקתי את היציאות במפל ה-USB וכולן עובדות. אגב,גם כשהכונן היה מחובר למפצל והמחשב לא זיהה אותו,המנורה הכחולה בכונן היתה דלוקה שזה בעצם אומר שהיציאה של מפצל ה-USB עובדת,אז למה המחשב לא מזהה את הכונן? אזכיר שוב שבמשך כמה חודשים לא היתה שום בעיה עם חיבור הכונן למפצל ה-USB. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-