עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by erezmoris,

האם יש מצב שתמונות הצרובים בדיסק רגיל ימחקו וזה מה שקרה לי . והשאלה איך זה יכול להיות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ilya83,

יש לי מוזיקה של MP3 אבל אני רוצה מוסיקה *.CBA איך עושים צורב מחליף MP3 לCBA

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היה לי עד עכשיו WD CAVIAR שנהרס לגמרי אחרי שנתיים וחצי של עבודה ממש טובה ובלי בעיות. אני מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 וגם תוכנות לעריכת סרטים על מחשב שולחני שקניתי ב-2011. אני הולך לקנות דיסק פנימי חדש במקום זה שנהרס, ורציתי לדעת על איזה פרמטרים כדאי להתעכב. ראיתי פה קודם דיון שדיבר על דיסק שמשמש לאחסון לעומת דיסק שמריץ את מערכת ההפעלה, ואני מניח שאצלי זה יהיה אותו דיסק שיעשה את שתי הפעולות. אם כדאי לי לדעת משהו בסוגיה הזאת, אני אשמח לשמוע - אני באמת לא מבין גדול. יש המלצה על משהו בתקציב סביר (400-600 שקל בערך)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, סוף סוף המחשב בסדר עכשיו .. חיברתי הכל והכל עובד... יש לי שתי שאלות: 1. מקודם, ה-Samsung HD103SJ שלי היה מחובר לSATA 3 (ככה זה צריך להיות) , העברתי אותו לחיבור SATA 2 ... כי מישהו אמר לי פה שאני בקושי יראה הבדל בביצועים, אם בכלל. זה בסדר ? 2. כמו שידוע לכם (למי שקורא את הבעיות שלי בפורום חח) אין לי כרגע מחיצה ב"מחשב שלי" ל-Samsung EVO 840 .. אני רוצה לפרמט את ה-Crucial M4 ולהתקין את הוינדוס על הסמסונג .. שנכנסתי להתקנה של הוינדוס כן ראיתי את הסמסונג שם, זאת אומרת שאני יכול שם לעשות לו מחיצה חדשה, ולהתקין עליו את הוינדוס והכל יהיה בסדר.. השאלה היא כזאת, האם להתקין עליו את הוינדוס ואז לעשות את עדכון הקושחה שכולם מדברים עליו שפותר את בעיית האיטיות הידועה שלו, או…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. יש מבצע בבאג של 1TB של lacie איך הוא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by urich,

שלום אני רוצה לעדכן את כונן הdvd במחשב הנייד למולטיזון (rpc1) כבר הורדתי את העדכון (גם דגם חברה אני רוצה גם גרסת קושחה)ואני רוצה לדעת אם כדאי לי ואם הכונן יהיה מולטיזון האם יהיה צורך בתוכנה בנוסף לעדכון ואיך אני יבטיח שהעדכון לא יהרוס לי את הכונן ואף את המחשב (כי שמעתי סיפורים מאוד מאיימים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by almor12,

אני מחפש כונן נייד בנפח של 2TB ומעלה, הגודל עצמו לא משנה לי (ליד המחשב יש מקור מתח פנוי). הכונן עצמו ישמש ככונן גיבוי תמידי של קבצים גדולים (סרטים,משחקים),ועריכות (פוטושופ,סוני וגאס). התקציב הוא עד 600 ש"ח ואם יש משהו יותר משתלם אז עד 650 ש"ח. הכונן לא יתחבר בLAN רק דרך USB. למחשבים שלי יש USB3 אז עדיפות ליציאה זו. הקנייה תתבצע בTMS או בKSP (חנויות שקרובות אליי הביתה). יש לי התלבטות בין זה http://ksp.co.il/?uin=13384 לזה http://ksp.co.il/?select=.1033..146..489..373.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19811&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה אנשים,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by steve_morse,

בוקר טוב, מחפש הארד דיסק חיצוני ואיכותי נפח רצוי 1TB עדיפות מאמזון תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות טייפ שיוכל לגבות כ 8 gb נתונים. הבנתי שיש 2 סוגים dlt dat אין לי שום מושג אבל אם משהו יכול להסביר לי קצת(הרבה) או לקשר אותי למאמרים/כתבות בנושא אודה לו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. *אוקי אז ככה, קודם כל יש לי צורב, אין לי שמץ של איזה חברה הוא (לא רשום עליו כלום..) שנקנה יחד עם המחשב לפני 3 שנים בערך, המהירות המקסימלית שלו היא 16 והייתי צורב על דיסקים של מאקסוול עד עכשיו בלי בעיות. היום ניסיתי לצרוב משהו (מאותה חבילה של דיסקים) והמהירות המירבית שנרו הציג הייתה X4 והקטע שזו חבילה ישנה שכבר השתמשתי בהרבה דיסקים מתוכה על X16 וזה קצת מטריד.. ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן את הבעיה הזו..? השאלה השניה שלי היא בעצם על צורבי DVD של Nec 3520 ,LG 4163B מה שהבנתי מהביקורות היה הקטע שלLG של DVD-RAM* ולנק יש *אוברספידינג וFW* רשמי או לא רשמי לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי את המונחים האלו? אגב כשאומרים אריזת OEM מתכוונים שמקבלים רק צורב? אז כמה עולים הכבלי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Ameralis Zaiir,

לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז בואו נתחיל בבעייה שלי... בצורב הישן שלי, של ימאהה, שהיה מוגדר במהירות כתיבה מחדש של 10 יכולתי לצרוב רק על 8, התעלמתי, לא התייחסתי, כי ידעתי שזהו הבדל פעוט. אבל עכשיו קניתי צורב חדש דנדש, של LG במהירות 48X16X48, ואני יכול לצרוב דיסקים רגילים רק עד X32 ולא במהירות המקסימלית (אתם בטח תגידו לי "אבל גם זה הבדל פעוט" אבל אם הייתי יודע את זה לא הייתי מוסיף עוד כסף כדי שזה יהיה צורב X48 ולא 32) בכל מקרה, ניסיתי לבדוק שלא עבדו עלי, וחוץ מזה שהמהירות שלו מודפסת על הצורב עצמו, גם תוכנות הצריבה מזהות את הדגם (לא זוכר את המספר) ואפילו בדקצע באתר החברה שזה אכן צורב במהירות הנ"ל. ניסיתי להשתמש ב2 תוכנות הצריבה הגדולות (Nero וEasy CD Creator) ושניהן נותנות ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי DOK של טרנסנט ויש עליו מחיצת אנטיוירוס שבא איתו "במתנה" המחיצה: CD Drive (H:) TrendMicro USB Security איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? אי אפשר למחוק שם קבצים, ואני לא מצליח לבטל את המחיצה הזו, והיא סתם תופסת לי מקום ומעצבנת. תודה לעוזרים.

13. Started by swg,

אני מעוניין לרכוש צורב DVD חדש. יש לי כבר אחד בבית, הבעיה איתו שהוא מהראשונים שהגיעו של טושיבה. לוקח לו לצרוב דיסק אחד קרוב לשעה, אם לא יותר. התקציב שלי גמיש, כעקרון התקציב הוא 300 + -. אני רוצה שיהיה מהיר ככל האפשר{בהתחשב למה שיש לי עכשיו},תומך DUAL, צורב גם + וגם -, גם רב וגם חד פעמי. אשמח מאוד אם תיתנו כמה תגובות רציניות ותעלו כל מיני דגמים. כמובן שאני רוצה את המילה האחרונה בתחום, אבל אי אפשר לקחת את המילה האחרונה בתקציב שלי, אז תיתנו לי את המילה האחרונה בתקציב הנ"ל. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by NIR-T,

תודה לכל העוזרים.....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה כונן קשיח חיצוני שיהיה מחברה טובה ואמינה ושלא ייהרס. אני רוצה גם שיהיה מהיר, לפחות 7200RPM. חשבתי על החברות WESTERN DIGITAL או SEAGATE או MAXTOR. איזה מהם הכי טובה והכי אמינה??? אשמח לשמוע הצעות על כוננים קשיחים חיצוניים מהחברות האלה. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torch-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-patriot/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alexii86,

אני מעוניין לקנות צורב במחיר של 500 ש"ח תמליצו לי על צורב טוב-לא אחד שיהרס אחרי 1000 צריבות!!! סוס עבודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Stealth,

שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Cahiml,

עכשיו כשבאג '8MB' כנראה מאחורי כונני INTEL, יש ביקורות על ביצועי SSD סדרה 320 ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by y0shi,

טוב, אז לפני כמה זמן פרסמתי הודעה על ההרד דיסק שהלך לי - ולפי המלצותיכם שלחתי אותו וקיבלתי אחד חדש זהה לדגם של הישן (Maxtor DiamondMax 10 120GB) עכשיו אני חושב לקנות עוד הרד דיסק זהה לו ולחבר אותם ב-RAID 0 ללוח אם שלי אין בקר RAID מובנה (GigaByte 8SQ800) המחשבה שלי הייתה לחבר את שניהם ב-RAID ואחד מחוץ ל-RAID שיהיה Master ועליו תהיה מערכת ההפעלה. אז השאלות הן: איזה בקר מומלץ לי לקנות (רצוי שיתאים ללוח אם הזה ולבאים אחריו)? איך לחבר את זה בצורה כזאת שאחד יהיה מחוץ ל-RAID והשניים האחרים בתוכו? מאיזה אתר אינטרנט אתם ממליצים לקנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tal hw king,

אני תמיד אורה RAIDE 0 ו RAIDE1 מה ההבדלים? מה יותר טוב? אני יודע מה זה רייד אז לא לשים הודעות ספאם בבקשה! וכו......

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by hw_joe,

http://queue.acm.org/detail.cfm?id=1670144 חומר מעניין, בעיקר לגבי אלו שהנם אחראים לגבי מערכות המחייבות זמינות-גבוהה (HA).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. וכמובן שיהיה אמין (אפילו אם קצת יקר יותר מהממוצע).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by SEangel,

עשיתי סדר בדברים שלי, ומצאתי מעל 200 דיסקים (רגילים וDVD) שאין לי בהם צורך. האם יש מקום שבו עושים איתם משהו? (אצלנו באוני' יש מתקני מיחזור רק לסוללות, בקבוקים ונייר)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eSLC,

טוב כנראה נשרף לי הדיסק הקשיח ממנת יתר של ריסטים אני יפרט אולי אחר כך, עכשיו אני מחפש דיסק קשיח עד 450-400 שקל מקס' חשבתי על ה Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD, הדיסק הקשיח הקודם היה של WD אז אני כבר לא סומך עליהם ב100%, אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בשמחה, תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.