עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך לצרוב 75 דיסקים=\ וזה הולך לרצוח אותי ............ אז יש לי שתי צורבי DVD חשבתי לנסות לצרוב במקביל כדי לחסוך זמן זה אפשרי ??? הדיסקים הם CD-R רגילים שאני יצרוב בהם קובץ ווידאו של 600 מגה + - כל דיסק זה משהו כמו 4 דקות צריבה על 24X (עדיין ווידיאו לא רוצה שיהרס בצריבה ,אני מקווה 4 דקות ) , אז 4 כפול 75 = התאבדות כפולה אלוהים ישמור למה הכנסתי את עצמי =\ :kopfpatsch: יש הצעת ??? (היה לי מחשב נוסף שהחליט לשבות דווקא עכשיו ואין לי כוח לבדוק מה קרה לו,(כנראה מיועד להיות מעצור לדלת עם ימשיך כך) , היה יכול לעזור לי )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BRPOQNT,

קיבלתי לנייד הודעה על מבצע : דיסק SSD מNVME. 1 TB ב 105$ !!!! מעבר למחיר המאד אטרקטיבי,יש שני דברים נוספים. מדובר בNVME 3 שאמור להיות מהיר בהרבה מ NVME2. היצרן היא ....אינטל !!! האם אינטל באמת יצרנית של כוננים כאלה . האם NVME3 באמת מהיר בהרבה מ 2 ? האם כל לוחות האם תומכים בגרסא 3 ? האם זו הסיבה לצניחה במחירים של דור 2 ? אה כן,יש גם 5 שנים אחריות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Make_Party,

חבר שלי קנה צורב DVD חדש לפני חודש הוא חיבר אותו הכול עבד סבבה רק עכשיו המחשב לא קוראה את הצורב שאני ניכנס למחשב שלי אני רואה שאין לי את הכונן ושאני ניכנס למנהל התכנים אני רואה את הצורב עם סימן קריאה. ואין לי איך להתקין את הדיסק של הDRIVER כי אין לי כונן דיסקים. ניסיתי הכול לפרק אותו ולחבר מחדש ניסיתי להסיר אותו דרך מנהל התקנים וזה לא עזר בבקשה אני צריך עזרה דחוף הצורב הוא LG GSA-4167B

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, בקרוב אני מתכוןן לקנות מחשב חדש, פתחתי כאן נושא למפרט. יש לי כרגע 2 הארדיסקים במחשב החדש שאני לא בטוח שאני מעוניין שיעברו איתי למחשב החדש [ יש לי 2 הארדיסקים חיצוניים של 1TB כל אחד ] מה שכן אני יהיה מעוניין להעביר חומרים מההארדיסקים הישנים למחשב החדש מבלי לחבר אותם ישירות למחשב. אני יודע שקיימות מן עמדות עגינה כאלו ואחרות להארדיסקים כדי שאוכל לחבר אותם מחוץ למחשב. אשמח לקבל קישורים ומאיפה אפשר לקנות ומה הטווח מחירים, בסה"כ אני צריך משהו די פשוט שישמש אותי לעיתים רחוקות. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomom,

שלום, אני רוצה לפתח קצת את הנושא של מכונת צריבות, כרגע תיאורטי אבל יתכן ובאמת אצטרך לבנות אחת בקרוב. אני מעוניין במחשב בעל 8 צורבים לפחות (אולי אפילו 10) שמסוגל לצרוב (בהצלחה כמובן) 8-10DVD במקביל. זה בהחלט יכול להיות מבוסס לינוקס (אפילו רצוי לצורכי scripting) כי זאת מכונה יעודית לנושא. הנפח הכולל של הדיסקים פחות קריטי ה-ISO יועברו למכונה לצורך צריבה מהרשת. אז אני מניח שצריך מארז יחודי שמסוגל להכיל כמות כוננים כזאת, 8-10 DVD writer. כמובן מערכת מחשב שתתמוך בכך - יציאות SATA מספיקות או כרטיס נוסף. ודיסקים קשיחים. אני חושב שהבעיה במכונה כזאת היא רוחב הפס שדרוש בין הדיסק הקשיח לצורבים ולכן צריך לחשוב איך לתכנן את זה נכון. מנסיון, צריבה של DVD בודד מופרעת בקלות על ידי מטלות ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by easyuri,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש ולא מזמן הובא לידיעתי שמערכת הקבצים שלי היא fat32 ולא ntfs, ידוע לי שntfs מציעה אפשרויות מתקדמות של אבטחה ושיתוף תיקיות אך לא משתלם לי לפרמט את המחשב רק בשביל אפשרויות אלה. שאלתי היא האם למערכת הקבצים המתקדמת יתרונות נוספים בתחום השימוש הביתי כגון יעילות וביצועים? והאם יש אפשרות, אולי באמצעות תכנת עזר, להחליף מערכת קבצים ללא פירמוט? תודה מראש, אורי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by טוסטר,

יש לי הארד דיסק בן קצת פחות משנה ואתמול הוא אירגן לי "הפתעה" לא כ"כ נעימה. ניסיתי להעתיק ממנו קובץ ששמרתי בתור גיבוי (קובץ בגודל של 3.5 ג'יגה... למרות שזה לא נראה לי חשוב) ולמרבה הפלא קיבלתי את ה CRC המפורסם. על ההרד דיסק הזה (אם כי על מחיצה אחרת) מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב ולא נתקלתי בשום בעיה (אלא אם כן העובדה ש CHKDSK נתקע זו גם בעיה :-\ *עריכה* CHKDSK מהדוס ניתקע ועשה ריסטרט, אבל מהוינדוס הוא עדיין עובד כבר שעתיים ומשהו וכותב שהוא תיקן שתי תקלות) פרט לנסיון הכושל להעתיק את הקובץ הזה. (למזלי יש לי אפשרות להשיג את הקובץ ממקור אחר) השאלה שלי היא האם זו סיבה מספיק טובה לגשת לחנות ולדרוש החלפה של ההארד דיסק שכביכול עובד בסדר (חוץ מההעתקה של הקובץ הזה וה CHKDSK שנתקע) יש …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by חננב,

תקופה אחרי שבעזרתכם הנדיבה התקנתי כונן קשיח נוסף של 120 GB (סה"כ 200), אני חוזר בשאלה מסקרנת: למה הכונן החדש (של אותה חברה ולכאורה זהה), נשאר תמיד מאוחה בצורה יפייפיה ואילו הכונן הישן של ה 80GB אף פעם לא משאיר גוש אחד שלם ונחמד של קבצים מאוחים? *הכונן הישן עובר איחוי פעם בפרק זמן של חודש ~.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קונה מחשב בקרוב שיתבסס על מעבד 3770K או 3570K לוח אם מבוסס Z77 המחשב יהיה בעיקר לתיכנות ומשחקים לא מעונין לחרוג מהתקציב אם זה יהיה 2 כוננים הם יחוברו ב RAID

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם יש כונן קשיח חיצוני שניתן לחברו/בעל יציאה (חיבורים) לטלויזיה בצורה ישירה (בלי מתאם כלשהו)? כלומר משהו כמו HDMI/S VIDEO... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, לא הייתי בטוח אם לפתוח את הדיון כאן או בפורום מחשבים ניידים, מכיוון שהבעיה היא חוסר נפח אחסון במחשב הנייד שלי. יש בנייד קשיח עם 250 ג'יגה בלבד - מה שמספיק לשימושים רגילים אך ברגע שאני רוצה לאחסן בו סרטים ומוזיקה המקום נגמר מהר מאד. שקלתי להחליף את הכונן במחשב אך הגעתי למסקנה שכנראה עדיף לקנות קשיח חיצוני. הקשיח מיועד לשימוש תדיר, בעיקר באכסון, ניגון מוזיקה וסרטים. אני מאמין ש- 500 ג'יגה יספיקו, אין לי צורך בהרבה יותר מזה. אני לא יודע לגבי החיבור של הכונן, במחשב הנייד אין לי חיבורי USB3 לכן קשה לי לומר אם יש לתת לזה עדיפות או לא (מדובר ב- elitebook 2560p של HP). אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף אבל מחפש כונן שלא יקרטע כאשר אני מנגן ממנו תוכן ואמין במידה סבירה. אם הח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by phenix,

יש לי הארד דיסק חיצוני SEAGATE 1TB ואני עובד איתו קצת יותר מחצי שנה, לאחרונה חיברתי אותו גם למקבוק וגם לווינדוס 7 ואחרי זה כשניסתי לחבר אותו למחשב שלי שרץ על וויסטה המחשב מזהה את הכונן (גם בDevice manager וגם בהוצאת החומרה באופן בטוח) אבל אין לי גישה אליו.. וזה קורה רק במחשב הספציפי הזה, יש לי עוד שני מחשבים בבית עם XP ו7 ובשניהם הוא עובד חלק, רק בויסטה לא. יש משהו שאפשר לעשות כדי ל"שכנע" את הויסטה להכיר בו מחדש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני צריך את המלצותיכם לזכרון נייד טוב עמיד,חזק ואמין עד 100 ש"ח רצוי של לפחות 4 גי'גה.. חשוב לי שבאמת יהיה בו כול מה שצריך בזכרון נייד כי אני לא ממש מבין בזה...וכמובן שייהיה מהיר אם זה אפשרי. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי מחבר כונן קלטות ישן, כל כך ישן שהוא אמר שהכונן שוכב אצלו מחוץ למחשב כבר כמה שנים. התחשק לי לראות מה ומי וניסיתי לחבר אותו, אבל אני לא בדיוק יודע איך ולמה. כאילו יש לי נסיון בלחבר כוננים וכו', אבל אף פעם לא חיברתי טייפ קלטות. בכל מקרה הכונן מתחבר לכבל פלופי. אבל אין לי מושג איך מגדירים אותו בביוס שמה יש אפשרות רק לכונני 3.5'' ו5.25''. מה לעשות שם? והבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להבין איזה כונן זה כדי להוריד לו דרייורים. הכונן מתאים למפרץ 3.5'' אבל הוא יושב בתוך מתאם ל5.25''. לא כתוב עליו כלום חוץ ממדבקה שכתוב עליה CONNER ופירוט של המתחים והזרמים ועוד מדבקה קטנה של EIM שאומרת שהאחריות נגמרת ב97. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי HD עם חיבור SAS והבנתי שיש דרך לחבר אותו ל PC ע"י כרטיס הרחבה מסויים שמתחבר לאחד הסלוטים של ה- PCI, אם מישהו מכיר משהו כזה - אשמח לשמוע תגובות(וביקורות לגבי) + אשמח לקבל לינק לאחד המוצרים הללו...( או לפחות את השם המדויק שלהם באנגלית) אני מחפש משהו כזה : http://www.supermicro.com/products/accessories/addon/aoc-sat2-mv8.cfm אבל אני לא יודע אם יש משהו מומלץ יותר לשימוש..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. טוב זה שילוב של כמה בעיות.. אנא הסכיתו ושמעו, אני אספר את כל הסיפור, כדי שלא יהיו שאלות מיותרות. אני לא יודע כמה רחוק ללכת.. נתחיל פה: היו לי 38 ג'יגה, רציתי עוד, רציתי הרבה עוד ;D קניתי 200GB של WD.. אם תרצו דגם מסוים תגידו (אני לא חושב שעקרוני לסיפור) חיברו לי אותו, הגיע הביתה הדלקתי, נכנסתי ל My Computer ו.. אופס, הוא לא שם. ובביוס הוא זיהה אותו. ניסיתי להתקין דריוור וכל מיני, עידכנתי לSP1, לא עזר... האח הגדול והמבין שלי חזר מקורס קצינים אחרי שלושה שבועות שלא היה בבית (אני מספר יותר מידי דברים שלא קשורים..) החליט לנסות להתקין SP2 ישירות לכונן החדשה, באותו זמן התקנה הדיסק הקשיח היה מנותק. ההתקנה עברה בהצלחה, ונכון לאותו רגע רגע היתה בעל 200GB חדישים. הוא כיבה מחשב הכניס…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tal hw king,

אני תמיד אורה RAIDE 0 ו RAIDE1 מה ההבדלים? מה יותר טוב? אני יודע מה זה רייד אז לא לשים הודעות ספאם בבקשה! וכו......

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DJPOWER,

קיבלתי לפני כמה ימים כונן קשיח 20.4 GB שמתי אותו במחשב שלי ואז רואים 4 כוננים של GB4.5 או משהוא כזה איך אני מחבר את כל הכוננים הקטנים לאחד??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי קצת הרבה שאלות מקווה שמי שידע אחת מהתשובות יענה עליה אפילו על אחת מהם מקווה שבסוף יענו לי על הכל=] 1.אני קונה מחשב חדש 250GB אבל אני לא יודע איזה חברה של הכונן קשיח לקנות יש חברה מומלצת שמוכח שהיא יותר טובה מהשאר..? 2.אם אני אומר בחנות שישימו לי 16MB במקום 8 הם יכולים או שזה תמיד בא כ8..? 3.יש משחקים שאני נגיד מנסה להתקין מהכונן קשיח וזה לא מתקין לי ומהצורב זה כע מתקין לי למה זה ככה..? והאם צריך לקנות משהו יותר מהיר מ7200rpm..? כדי שזה יקרא כל דיסק או שזה מספיק..? 4. אם הייתי צורב סרטים והייתי רואה אותם מהדיסק זה היה עובד מוזר כזה ויותר לאט לפעמים ונקטע כזה לשניה שתיים ואם העתקתי את זה למשחב ואז ראיתי מהדיסק אז ראו טוב למה זה..? משהו בכונן האם בכונן שאני קונה עכשי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KillerOfReligion,

היי אז ככה ישלי בעיה בהארדיסק של הלפטופ , שאני מנסה דרך ההתקנה של הוינדוס וזה והוא כל הזמן רושם UNLOCATED אושמו כזה ולא נותן להתקיןעליו , עכשיו גם אםאני מנסה להתקין XP זה לא מסתדר וגם כשאני מנסה להתקין WIN7 זה ככה >< מה אניעושה ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם מצטרפת אל המתחרה העיקרית שלה ומבטיחה לנו דגמים בנפח 16 טרה-בייט בקרוב - עם טכנולוגיה חדשה שתבטיח את המשך השיפורים בתחום בעשור הקרוב לכתבה

22. שלום לכולם, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני שיחובר כמעט באופן קבוע לרשת לצורכי אחסון וגיבוי. נפח אחסון - 1TB אני מחפש משהו סביר עם 3 שנים אחריות לפחות - לא צריך להפריז עם התקציב, אך אני גם לא מעוניין במוצר שאתחרט על רכישתו :-) אשמח להמלצות !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Hydra,

כן כן, הלך ההארד דיסק שלי והיה לי בו את כל התיכנות שלי (שווי של כמה עשרות אלפי שקלים...) עכשיו, השאלה שלי היא כזו: ממי אני מקבל את האחריות (זה WD בן מקסימום שנה). איך לעזאזל הוא נהרס ? עשיתי שלא יעשה קיבוץ קבצים וזה גרם לזה שכל הקבצים יהיו מפוצלים, אז עשיתי איחוי דיסק, השארתי אותו כל הלילה (עבד המון המון שעות קשה...) ושהתעוררתי סגרתי את האיחוי (הוא לא גמר...) וסגרתי את המחשב. חזרתי, החלפתי ראם (לקינגסטון) והHD לא עבד. חיברתי אותו למחשב השני, אני מגלה שהמסמרים האלו שיש לו למטה רותחים, ממש שרפו לי את האצבע. ואז סגרתי את המחשב, אני מדליק שוב ופוף, הHD לא מגיב, לא מסתובב ולא מזוהה. יש סיכוי שזה יסתדר מתי שהוא ? בבקשה תגידו שכן :[ ושוב, ממי אני מקבל את האחריות (כתוב עליו שיש א…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by andrei21,

האם זה נכון שהקשיחים של WD לא אמינים לאחרונה? ושהם מודעים לבעיה , ולכן הם היחידים שנותנים ביטוח על מידע לחודשיים ראשונים (שחזור מידע על חשבונם)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ילד-hw,

אולי פעם אחת ולתמיד מישהו ילמד אותנו כי יש אנשים שלא יודעים עם אתה מקבל ארד דיסק חדש איך מתקינים אותו שלב אחריי שלב איך מגמפרים והופכים למאסטר או סלייב כי יש עוד אנשים שרוצים לדעת על זה! אז תודה מראש ותסבירו נורמאלי! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים