עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by asaf047,

שלום. סליחה עם היו שגיאות כתיב (חיי עם זה ) ככה לאחרונה התקנתי win8 על intel 40GB בנוסף יש לי את wd 1TB בלאק אודישן וc400 128GB הכול יושב על gigabyte p55 ud6 כדי לא להקשות זה לוח שיש לו שני sata3(תומך 6Gbps) והשאר 2 רגילים אז כמו שאמרתי התקנתי את הwin8 על ה40 GB ובאמת שניסיתי להיות קפדן ולא להתקין בו כלום אך אבוי נשארו לי רק 3 GB בערך בכל אופן חשבתי לקנות עוד ssd ולהעביר הכול בghost או image (ישמח לדעת את ההבדל ) לקונן החדש עכשיו : אני מוכן להשקיע עד 250 דולר כולל הכול +/- 1000 ש"ח אבל עדין להישאר ביצועיסטי מכון לאזור ה GB250 בערך והאם האקטיבציה שיש לי לwin 8 תישאר איתי תודה וכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by y0shi,

טוב, אז לפני כמה זמן פרסמתי הודעה על ההרד דיסק שהלך לי - ולפי המלצותיכם שלחתי אותו וקיבלתי אחד חדש זהה לדגם של הישן (Maxtor DiamondMax 10 120GB) עכשיו אני חושב לקנות עוד הרד דיסק זהה לו ולחבר אותם ב-RAID 0 ללוח אם שלי אין בקר RAID מובנה (GigaByte 8SQ800) המחשבה שלי הייתה לחבר את שניהם ב-RAID ואחד מחוץ ל-RAID שיהיה Master ועליו תהיה מערכת ההפעלה. אז השאלות הן: איזה בקר מומלץ לי לקנות (רצוי שיתאים ללוח אם הזה ולבאים אחריו)? איך לחבר את זה בצורה כזאת שאחד יהיה מחוץ ל-RAID והשניים האחרים בתוכו? מאיזה אתר אינטרנט אתם ממליצים לקנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by EagleX2,

היי... לפני כמה זמן אבא שלי חזר מהחנות ksp עם הצורב הנ"ל הוא הגיע בלי קופסה כבלים,דיסקים וכל מה שקשור בכך.. רציתי לדעת, האם גם בחנויות אחרות זה כך? בתודה מראש... נעם...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

האם יש דרך להאיץ דיסק קשיח? (כמובן מעבר לאחזקה שוטפת שכוללת איחוי וסריקת שגיאות)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zag_zag,

יש לי כונן קשיח של maxtor מסדרת ה-D740X (הדגם המדויק - 6L040J2). מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל DMA בכונן ב-win2000, למרות שמזוהה DMA, קצב הקריאה/כתיבה הוא 3-4 מ"ב לשנייה (בדקתי ב-sandra) בלינוקס אני בכלל לא מצליח להפעיל את המערכת בלי להגיד לה לעבוד בלי DMA לוח אם - ASUS P2B (מבוסס i440bx), תומך במצב DMA עד UDMA2. הכונן עצמו תומך עד UDMA5 ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של PIO,DMA ב-BIOS, אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך לצרוב 75 דיסקים=\ וזה הולך לרצוח אותי ............ אז יש לי שתי צורבי DVD חשבתי לנסות לצרוב במקביל כדי לחסוך זמן זה אפשרי ??? הדיסקים הם CD-R רגילים שאני יצרוב בהם קובץ ווידאו של 600 מגה + - כל דיסק זה משהו כמו 4 דקות צריבה על 24X (עדיין ווידיאו לא רוצה שיהרס בצריבה ,אני מקווה 4 דקות ) , אז 4 כפול 75 = התאבדות כפולה אלוהים ישמור למה הכנסתי את עצמי =\ :kopfpatsch: יש הצעת ??? (היה לי מחשב נוסף שהחליט לשבות דווקא עכשיו ואין לי כוח לבדוק מה קרה לו,(כנראה מיועד להיות מעצור לדלת עם ימשיך כך) , היה יכול לעזור לי )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by composite,

שלום, אז כמו בכותרת אני מחפש לקנות מארז חיצוני ל- 3200KS שברשותי. חובה מאוורר, עשויה מאלומיניום, ואפשרות ל- eSATA ו- USB2... חשבתי על זה, רק שאני צריך להביא אותו מארה''ב: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77150# אז יש לי שתי שאלות: האם אתם חושבים שהוא יעבוד לי בארץ בלי שנאי? לא מצאתי שום מידע על המתח.. והאם המארז הזה, מבחינת זרימת אוויר (שזה הכי חשוב לי), נראה יותר מוצלחת? ומה מבחינת איכות הבנייה? (בקטע הזה האנטק נראה יותר מוצלח, לא? אבל גם יותר יקר...) http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp (זה, לפי מה שכתוב, כן יעבוד בארץ בלי שנאי... נראה לי) תודה רבה לעונים!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, עד היום הצלחתי לצרוב על דיסקים 8.5GB DL של xerox וגם של teac. אתמול רכשתי חבילת דיסקים לצריבה שלVerbatim DVD+R DL 8.5GB Printable ובניסיון צריבה מתקבלת הודעת השגיאה המצ"ב. אני עובד עם צורב DVD ללא אופציית הדפסה על דיסקים האם זאת הסיבה שאי אפשר לצרוב על דיסקים מסוג זה? מה אפשר לעשות?? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם מצטרפת אל המתחרה העיקרית שלה ומבטיחה לנו דגמים בנפח 16 טרה-בייט בקרוב - עם טכנולוגיה חדשה שתבטיח את המשך השיפורים בתחום בעשור הקרוב לכתבה

10. Started by AboveBeyond,

שלום , יש לי הארדדיסק של WD wd3200aaks יחסית ישן . הווינדוס מותקן על כונן אחר , לפעמים שאני פותח את המחשב או שהמחשב חוזר ממצב שינה הכונן נעלם לי ואני חייב לעשות ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה? להחליף HD? אני מפחד על המידע שם למרות שהוא מגובה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אפשר לכבות\לעשות הפעלה מחדש לווינדוס כאשר כונן חיצוני 2.5 מחובר דרך הUSB?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bini541,

ראיתי עכשיו בPLONTER את הדגם הזה בכל הגדלים, בשעה טובה מתחילים להיכנס אלינו כוננים כאלה במחירים יחסית שפויים מקווה שזה ימשיך ככה חברים קניתי את המוצר הזה עכשיו, אני מתרגש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני שיחובר כמעט באופן קבוע לרשת לצורכי אחסון וגיבוי. נפח אחסון - 1TB אני מחפש משהו סביר עם 3 שנים אחריות לפחות - לא צריך להפריז עם התקציב, אך אני גם לא מעוניין במוצר שאתחרט על רכישתו :-) אשמח להמלצות !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Stealth,

שלום לכולם ניסיתי לצרוב בnero 5.5.8.2 תמונות גם בפורמט svcd וגם בפורמט vcd כשניסיתי על dvd וגם על המחשב זה פשוט לא הולך משהו יודע איך עושים את זה בצורה מושלמת? או האם עלי לעשות או לנסות את זה על תוכנה אחרת? הגדרות מיוחדות? ברשותי teac 40x12x48 ויש לי dvd standalone hyundai שדרך אגב קורא svcd וvcd ושאר ירקות תודה לעונים :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כרטיסי microSD זריזים, התקני USB מסוגים שונים וגם כונני SSD מחכים לכם בתגי מחיר שכדאי לכם בהחלט לבחון לכתבה

16. Started by Crapy,

ארד דיסקים הם איטיים ומציקים פלוס הארד דיסק שלי (1TB 7200RPM) מתחיל להיות איטי בעייתי אני מאוד רוצה SSD אבל התקציב שלי לא יגיע ליותר מ 1000 - 1500 עכשיו הבעיה היא שעם ה1TB שלי הגעתי הרבה פעמים למצב שנשאר לי איזה 300GB מקום ורציתי לדעת אולי יש איזה Hybrid עם מחיר מעניין שהוא לפחות 750GB או אולי אפילו SSD? חשבתי על לקנות SSD של דוגמא 128GB או 256GB וHDD של 1TB אבל עשיתי את הBundle הזה לאח שלי וזה מאוד מציק כי אתה אף פעם לא יודע מה לשים ב SSD ואם אתה מחליט שאתה רוצה משחק שם או משהו זה יכול להציק שלא נדבר על העברת קבצים מהHDD לSSD והHDD מגביל את המהירות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אם מישהוא הצליח להתמודד בהצלחה עם מצב כזה ,אנא הגידו עם איזה תוכנה השתמשתם. ניסיתי מיספר תוכנות שמצאתי ב-google ,אולם אף אחת מהן לא עמדה במשימה ואני די נואש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום , אני רוצה לקנות את זה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6011 הלוח שלי - לחצתי קליק ימני במחשב שלי ואז "ניהול" ואז שמה תחת MOTHERBOARD : IDE ATA/ATAPI CONTROLLERS -INTEL®82801g(ich7 family) Ultra ATA Storage Controllers - 27DF -INTEL®82801GB/GR/GH(ICH7 FAMILY) Seruak ATA Storage controller - 27C0 בארד דיסק שאני רוצה לקנות מאיבורי זה תומך הלוח אם שלי ב SATA 3 , או SATA 2 ? ואיך הארד דיסק הוא בסדר ? תודה רבה ושבת שלום .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עומד לצאת מפלצת כזאת בחודשיים הקרובים ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by e-d-a,

אנשים אני צורב כל דבר החל מ-vcd וmp3 וקבצים תמונות והכל חוץ ממוזיקה למערכת שאני מנסה לצרוב או שלא צורב לי בכלל או שעושה את הבעיה הזאת שבתמונה פה http://photos.walla.co.il/eldada3 ולוקח לו איזה 20 דקות לצרוב או שהוא הורס את הדיסק. יש למישהו מושג למה זה עושה את זה? (עם קבצים אחרים זה תמיד ב100% ב-used read buffer וגם זה 100% ב-buffer level כמה שיותר זה יותר טוב)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eyahalom,

שלום, באפשרותי לרכוש אחד מהשניים בטכנולוגיית SATA. המחיר דומה, לשניהם 3 שנות אחריות. איזה מהכוננים עדיף בעיניכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ברשותי כונן חיצוני 320GB של WD שמשמש אותי לגיבויים בלבד,המערכת עצמה רצה על SSD,אך במקרים מסוימים למשל בפילטר מסוים בפוטושופ המחשב מחכה עד שהכונן החיצוני ידלק ורק אז פותח אותו,פעולה דומה מתרחשת כאשר אני מוחק קבצים מן המחשב(מכונן המערכת,SSD) ניסיתי תוכנה אשר מכניסה אותו לשינה והיא לא פעלה (התכונה שמופיעה בסטיקי) ולנתק אותו מן החשמל זו אינה אופציה מפני שלא אזכור לחברו לפני הגיבויים האוטומטיים (פעמיים בשבוע מוקדם בבוקר). אם יש למישהו פתרון בשביל אשמח מאוד לשמוע

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה שרשום בכותרת, תראה יש לי verbatim של 2TB, יש לי 2 מחשבים ,שאחד מהם מחובר ברשת ומשמש כ HTPC, כל המדיה היא על הכשיח, אני לא רוצה שכל פעם שירצה להוריד משהוא בטורנט או לראות סרט, להפעיל 2 מחשבים לסתם, יש ברשותי נתב משולב מודם של Dlink שלקחתי בבזק, יש לו פונקציה של שרת SMB ,סאמבה יענו, זה הפתרון המשולם ,לפחות על נייר, רשום בביבירור שהחיבור ה USB שלו הוא 2.0, והנה הבעיה ,מהירות קריא בחיבור כזה היא מקסימום 2מגה לשניה, בחיבור רגיל למחשב זה כ30, אתה בעיה עם מהירות כתיבה, פחות מ1MB לשניה, בחיבור רגיל גם 30+. השאלה העם ככה זה בכל נתב עם פונקציה כזאת.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כונן מקסטור 60GB כבר די ישן.. נראלי 5+ שנים.. כיום אני עובד איתו ללא שום בעייה.. (חוץ מהעובדה שהוא די רועש ונראלי גם טיפה איטי אולי) אבל בכללי אני עובד איתו ואין בעיות.. לאחרונה יצא לי לבדוק את הדיסק הקשיח בתוכנה speedfan שאוספת נתונים על הדיסק דרך משהו שנקרא s.m.a.r.t התוכנה הודיעה לי שהדיסק פגום ואני חייב להחליף אותו מיידית.. ממש היה מודגש שזה מצב קריטי ואני חייב להחליף אותו כמה שיותר מהר.. אבל התעלמתי מזה כי לא בא לי לקנות דיסק קשיח עכשיו.. ואז גם לינוקס הודיעה לי אותו דבר.. המערכת אמרה שבדיסק יש סקטורים פגומים ויש להחליפו.. וגם סירבה לבצע התקנה על הדיסק.. תיקון שגיאות לא עזר לעניין.. השאלה שלי היא האם המצב באמת כל כך קריטי? הדיסק באמת גוסס? יש מצב שבזמן הקרוב אנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים