עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Y-T-M,

יש לי mp3 של החברה apex והשתמשתי בו כ usb....היו עליו כמה קבצים.. הלכתי לחבר לעשות לו פירמוט ושכחתי את הMp3 מחובר למחשב ובטעות עשיתי לו גם פירמוט דרך ההתקנה של הווינדוס כמו שעושים פירמוט... עכשיו הוא לא עובד... כאשר אני מחבר אותו המחשב קולט אותו אבל כשאשני מנסה להיכנס אליו להוסיף לו משהו המחשב אומן שההתקן אינו מאותחל האם לאתחל אותו ? אני אומר לו שכן אבל הוא אומר שהוא לא מצליח? יש פתרון? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by borg,

הזמנתי דיסק קשיח של מקסטור 120GB עם Buffer של 8MB מסידרת DiamondMAX 9 (חיבור ATA/133) דגם 6Y120P0. קיבלתי דיסק קשיח של מקסטור 120GB עם Buffer של 8MB מסידרת DiamondMAX 10 (חיבור ATA/133) דגם 6L120P0. באתר של מקסטור Maxtor כתוב שבסידרת DiamondMax 10 לא קיימים דיסקים קשיחים בנפח של 120GB. הדיסק הקשיח שקיבלתי שייך אמנם לסידרת DiamondMax 10, אבל משוייך לתת-סידרה שנקראת RoHS Compiant Version. השאלה שלי היא מה זה RoHS Compiant Version? לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה), RoHS זה תקן של איכות סביבה (דיסקים קשיחים ירוקים?). מישהו מכיר דיסקים קשיחים כאלה שמוגדרים כ-RoHS Compiant Version? האם יש הבדל כלשהו בין הדיסקים הקשיחים האלה לדיסקים קשיחים מקבילים שהם לא RoHS Compiant Versi…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם. החלטתי להשתדרג ולעבור מהקלטות בוידאו הביתי להקלטות במחשב (אם זה מהטלויזיה, מהוידאו הישן או ממצלמת הוידאו). הבנתי שאחת הבעיות שאני אצטרך להתמודד איתן זו בעיית האכסון הזמני של סרט שהוקלט למחשב לפני צריבתו על DVD. יש לציין שאינני מתכוון לשמור סרטים על הדיסק הקשיח. כל מה שמוקלט לדיסק הקשיח ייצרב מיד וימחק - מה שאומר שאני אצטרך מקום שווה ערך לסרט יחיד באורך 2-4 שעות מקסימום שבמקסימום. פרטים רלוונטים על המחשב שלי: מעבד AMD Athlon XP 2800 זיכרון DDR 512M (שכנראה ישתדרג בקרוב בעוד חצי ג'יגה) דיסק קשיח בנפח 40G במהירות ממוצעת (7200). שאלותיי הן: איזה נפח של דיסק קשיח אני צריך לרכוש בשביל העניין? האם הוא צריך להתחבר למחשב בחיבור מסויים שיגדיל ביצועים, או להשאר עם IDE ר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בנוסף, האם אני אמור לקבל תוכנה כלשהי כדי להפעיל את ה-DVD בכל מקרה, הכנסתי סרט DVD לכונן והוא לא עובד. תוכלו לפרט לי מה אני צריך לעשות כדי לבדוק מדוע זה לא עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אפשר לכבות\לעשות הפעלה מחדש לווינדוס כאשר כונן חיצוני 2.5 מחובר דרך הUSB?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות כונן חיצוני שיהיה לי לכונן גיבוי ברשת. יש לי 4 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים ו-2 מחשבים ניידים שאחד מהם הוא מק בוק פרו. ממה שראיתי בחנויות ומההמלצות שקיבלתי מהמוכרים יש שני כוננים: BlackArmor® NAS 110 Seagate http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/blackarmor/blackarmor_nas_110/ WD My Book World Edition http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 ממה שאני ראיתי שני הכוננים הם בערך באותה רמה. עכשיו אבא שלי דיבר עם הטכנאי של העסק שלו והוא המליץ לו על כונן של IOmega http://go.iomega.com/en/products/external-hard-drive-desktop/prestige-amp-professional-desktop-series/prestige-esata/?partner=4745#tech_specsItem_tab עכשיו השאלה שלי היא, האם…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by DF30,

למי אחריות לא משהו אני כבר יכול לכתוב - IBM ולמען ההגינות - הכוונה למי שקונה הארד-דיסק שלהם בחו"ל! למרות שהחברה בינלאומית, IBM ישראל, (לעומת IBM בהרבה מדינות מערביות) לא מכסה באחריות חומרה שלא נקנתה בישראל...ממש התנהגות גלובאלית של החברה.... אז, אני לא אקנה הארד-דיסק שלהם... ולשאלה: למי מהיצרנים יש אחריות בינלאומית אמיתית? מי נותן עדיין (או יותר נכון - שוב) אחריות של 3 שנים? איזה דיסק כדאי לקנות בהתחשב בנתוני הדיסק (איכות, אמינות וכו') ובאחריות היצרן. סתם, בא לי להיות צרכן נבון לשם שינוי...(ובתקווה שנציגי IBM בארצנו קוראים את זה גם הם) :smoke:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, מדובר בכונן קשיח של חברת היטאצ'י deskstar 320GB. כונן זה למעשה הכונן הראשי שלי, עליו מותקנת מערכת ההפעלה. פעם בכמה זמן, (פעם בכמה ימים), הכונן עושה תקתוקים ונראה כאילו המחשב תקעיה אחת גדולה והכל זז לאט. בדקתי את זה בתוכנת hd tach וכשכונן במצב הזה מהירות הקריאה שלו עומדת על 1.4 מגה בשנייה. לעומת 60-70 שהוא אמור לעבוד בהם. הבעיה נעוצה בכך שכשאני מנתק את הכונן ומחזיר אותו הוא "מסתדר" לכמה שעות. ככה שאני משוכנע שאם אלך איתו לחנות שממנה רכשתי, לצורך העניין מדובר בKSP אבל לא משנה יותר מידי, אני מניח שבכל חנות יגידו לי שזה בסדר וזהו. בכל מקרה אשמח לעזרה. מיכאל.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני חושב לקנות את הכונן הזה בחנות הזו... http://www.skypc.co.il/pl_product~907910~141~0.htm מה שחשוב לי זה חיבור הSATA ולפחות 1T במחיר הכי כדאי.. האחריות ושם החברה חשובות גם כן ! אשמח לכל מילה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by omertgm,

יש ברשותי את הכונן כשנה (מאז הרכישה הקבוצתית המוצלחת שמתי לב לאחרונה שלפעמי יש דליי ארוך מאוד (5-10 שניות) כאשר אני מנסה לפתוח קובצי אופיס שונים (בעיקר וורד ואקסל). כרגע 57% מהכונן פנוי (136 מתוך 238) והוא הכונן היחיד במחשב. הרצתי AS SSD וראיתי ירידה של יותר כ- 150 נקודות. ישר אחרי ההתקנה קיבלתי 660-670 וכרגע אני מקבל 510-550. האם זה סביר? ומה יכולה להיות הסיבה לדלי כ"כ גדול??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב, לפני כשבוע נכנס לי וירוס למחשב ששמו worm.win32.netbooster ושום תוכנה לא הועילה לי לסלקו.מאחר שהמחשב בן 5 החלטתי שמספיק ונקנה חדש. רק שהWIN במחשב הישן לא עולה יותר משום מה ולפני זה הצלחתי לגבות את מה שאני צריך רק מכונן C. נשארו לי הרבה דברים חשובים בכונן D והייתי מעוניין להעבירם לכונן חיצוני בUSB ומצידי אחרי זה לזרוק את ההארד דיסק..ניסיתי להתקין את הWINDOWS מחדש אך מכיוון שזה הארד דיסק SATA ולוח אם ישן צריך דרייבר מכונן A וכל דרייבר אפשרי שנתתי לו תמיד נתקע באותה הודעה ולכן המשך ההתקנה לא המשיך..כוונתי הייתה שאפרמט את C ויותקן WIN חדש ושכונן D ישאר שאוכל לשלוף ממנו את החומרים שאני צריך. אך זה לא עובד מכיוון שהוא לא מקבל את הדרייבר. עכשיו שאלתי היא כזאת...אני יכול …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by headg,

איך Hitachi/IBM 2000GB HDS723020BLA642 ? האם Hitachi/IBM אמינים? האם למרות החסרונות של הירוקים הקשיח הזה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by טל,

יש הבדל גדול בין SATA 2 ל-SATA והאם מריגישם בהבדל הזה? ,ויש שיפור בביצועים בין SATA2 ל-SATA? עריכה:שחכתי לשאול עוד שאלה, איך הצורב DVD של SONY דגם 28A ? ועוד שאלה, מזה דאבל לייר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by borg,

אפשר להתקין דיסק קשיח "3.5 בפאנל "3.5 המיועד לכונני דיסקטים "3.5? מישהו ניסה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, בהמשך לכתבה שפורסמה כאן באתר : http://hwzone.co.il/hardware/news/142337 אני מעניין לרכוש 2 יחידות של SSD mSATA מדגם M6M של חברת Plextor לנייד שלי MSI GE70 2OE. אין צורך להסביר כי מבחינת שיקולי המחיר: בארץ יחידה אחת בנפח של 256G עולה בסביבות 1180 ש"ח ועוד מדובר במוצר מהסדרה הקודמת M5M אז עדיף לי כבר לחכות ולקנות את המוצר בחו"ל. הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא מהפן של האחריות, אם אני עומד להשקיע הרבה כסף אני מצפה שתהיה לי אחריות במקרה של תקלה ח"ו, ולמרות שבגרסה החדשה שמו דגש על אמינות לזמן ארוך. עדיין זה הנושא היחיד שבגינו אני מתלבט. לפי הכתבה המוצר אמור להיות נגיש בסביבות האביב/פסח ובאותו זמן אני גם אהיה בחו"ל לשם חופשה ועל הדרך לרכוש את המוצר. הייתי מאד שמח לשמו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ro,

רציתי לדעת עם מישהוא מכיר את הצורב הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38029 ומה האיכות שלו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מצורף קובץ של מידע על (ssd (samsung 256gb 840 pro יד שניה שברצוני לקנות. אני לא מבין לגמרי את המידע הוצאתי את המידע ע"י התקנת ה ssd על המחשב הנייד שלי (dell inspiron n7110). פירמטתי והתקנתי win8. אפשר לראות גם את כמות המידע ששמתי עליו כבר. האם הוא במצב טוב? כמה זמן הוא בשימוש כבר? הוא עולה חדש 1190 וקניתי ב 800. תודה לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הוא יעבוד בSATA 2?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by SLI/CF,

שאלה מתוך סקרנות...אין לי מה לעשות ביותר מ-2TB כידוע כל מחשב מגיע עם MBR ו-MBR מתאים עד 2TB מעל 2TB נצרך GPT אבל GPT לא מתאים כבוט (לפחות לרוב מערכות ההפעלה) במידה ואני רוצה קשיח בעל נפח של 2TB ומעלה להתקנת מערכת הפעלה מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לבצע את התהליך שבכותרת. מישהו התנסה עם העניין? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eido300,

אני מחפש מידע על זיכרון במכשירים, הכוונה לזיכרון הפנימי שמכיל את הפקודות והמערכת של המכשיר, כגון בדיסק קשיח, לא את הזיכרון (1 טרה וכדו') שמכיל את מה שמאחסנים בו אלא את הזיכרון שמכיל את הfirmware של הקשיח ואת הפקודות. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מידע לקריאה או שמישהו יוכל לעזור בהתכתבות במייל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shuki142,

היי שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשבוע האחרון וכיום אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח שיש אותי לגיבויי קבצים חשובים שלי + ישמש את שאר מחשבי הרשת שלי להעברת קבצים + שיתוף קבצים ברשת. אשמח לשמוע המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני של 500 ג'יגה (מאמין שיספיק לי הנפח הזה). הדיסק חייב להיות אמין, בכל מובן המילה, אני הולך לאחסן בו גיבויים של קבצים נורא חשובים לי, של העבודה השוטפת שלי, אז שלא יהיו בעיות אמינות בעתיד הרחוק ובטח שלא הקרוב. חשוב שיהיו לו את שלושת החיבורים USB eSata ופיירוור (משהו כזה - לא יודע איך רושמים). דבר נוסף חשוב, הדיסק הולך לשבת לי בחדר אז שלא ישמיע רעש בכלל. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגמים שמתאימים לדרישות שלי. סכום לא מהווה שיקול פה, העיקר שיתאים לביצו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by erbrt,

איבדתי את הDOK שלי לא מזמן, אבל בגלל שממש אהבתי אותו אז החלטתי לקנות אחד בדיוק כזה כי הוא מאד מהיר ואמין... אז קניתי בK.S.P בבילו סנטר את אותו הDOK בדיוק(16 ג'גיה): http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9267 אבל אני שם לב שמשהו מוזר בו... המהירות קריאה שלו נראית בסדר, בערך 30 מגה לשניה, אבל המהירות כתיבה נראית לי נמוכה מידי, רק 6-9 מגה לשניה, ניסיתי לבדוק אותו אם HD TUNE אבל התכנה לא מזהה אותו בכלל, ניסיתי בכמה כניסות USB, ב-2 מחשבים ועדיין אותם התופעות, אבל בכל שאר המובנים כמו קיבולת הוא נראה בסדר! יכול להיות שזה DOK פגום? יש דרך לבדוק את זה? מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בשעה טובה קבלתי היום את הNEC3500 החדש עם גרסת קושחה 2.16 והתחלתי לצרוב DVD של RITEK במהירות X4 אך למרבה הפלא הסרט לא עלה במכשיר הDVD שלי YAMAHA S530 בסלון. הורדתי את המהירות לX2 וגם לא עובד. עד היום צרבתי סרטים עם צורב פיוניר 04 עם מדיות פורטיס X1 וכולם עובדים כמו שעון. מישהו יכול להבין מה קרה? עם צורב ישן ישן ומדיות הכי פשוטות העסק עובד ועם צורב הכי חדש ומדיות טובות לא. ממש מוזר ומאכזב. ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shlomom,

שלום, יש לי את ה 3540A ועד כה צרבתי די הרבה CD-R ו DVD-R. קראתי על ה Firmware של Liggy & Dee במספר מקומות כאן באתר ושכולם מתלהבים ומהללים אותם. אולי מישהו יכול להסביר לי למה צריך בכלל להחליף את ה Firmware של צורב. ואם כבר להחליף מה מיוחד ב Liggy & Dee?? מה זה נותן שלא ניתן לבצע בצורב מהקופסא, במקרה שלי גרסאת סטוק של NEC 1.01 תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.