עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מדובר על : seagate goflex desk seagate backup plus המליצו לי עליהם מאד. המחשב מזהה את החומרה ואפילו אומר שההתקן מוכן לשימוש,אבל לא נפתח החלון שאמור להיפתח אוטומטית ולתת לי אפשרות להיכנס לכונן, וגם כמעט כל פעולה שאני רוצה לעשות במחשב תוקעת את המחשב,לא יכול להיכנס ל"למחשב שלי" לא להוציא את החומרה בצורה בטוחה,אפילו כשאני רוצה להגיע למנהל המשימות,אני מגיע למסך ריק (רק רואים את התמונת שולחן עבודה בלי סמלים) ומשם אין דרך חזרה חח רק ריסת * חשוב לציין שהחומרה מגיעה עם כבל USB 3 ובמחשב שלי אין USB 3 יש לי USB 2 אבל לא יודע אם הותקן הדרייבר, זה הלוח אם,אם זה נחוץ. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf זהו פירטתי הכל מקווה שזה י…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by orrm,

שלום כולם, אני מקבל עכשיו מחשב שמצוייד עם שלושה הארד דיסקים של 120GB מתוצרת WD (עם 8מגה CACHE). עוד עם המחשב יש צורב של פלקסטור וDVD של לייט-און... את הצורב והדיוידי אני מקבל מחוברים. אבל השאלה היא איך אני מחבר את ההארד דיסקים? (נאמר לי שאני אצטרך לפחות לאחד מהם רייד כדי שהכל יהיה מחובר). הערה #1: על הארד דיסק אחד יש לי המון מידע שאסור לי לאבד. הערה #2: הלוח אם שמגיע עם המחשב הוא Gigabyte GA-8IHXP. הערה #3: ההארד דיסק שיחזיק את המערכת הוא לא ההארד דיסק מהערה #1. (יש שניים ריקים ואחד מלא). תודה מראש, orrm. מה שאני בעצם מבקש זה הוראות איך לחבר את ההארד דיסקים, ואיזה מההארד דיסקים לחבר לרייד...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני צריך לצרוב 75 דיסקים=\ וזה הולך לרצוח אותי ............ אז יש לי שתי צורבי DVD חשבתי לנסות לצרוב במקביל כדי לחסוך זמן זה אפשרי ??? הדיסקים הם CD-R רגילים שאני יצרוב בהם קובץ ווידאו של 600 מגה + - כל דיסק זה משהו כמו 4 דקות צריבה על 24X (עדיין ווידיאו לא רוצה שיהרס בצריבה ,אני מקווה 4 דקות ) , אז 4 כפול 75 = התאבדות כפולה אלוהים ישמור למה הכנסתי את עצמי =\ :kopfpatsch: יש הצעת ??? (היה לי מחשב נוסף שהחליט לשבות דווקא עכשיו ואין לי כוח לבדוק מה קרה לו,(כנראה מיועד להיות מעצור לדלת עם ימשיך כך) , היה יכול לעזור לי )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב יחסית ישן כמו שניתן לראות במפרט עם לוח שתומך בחיבור כונן קשיח בתצורת IDE. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למטרת אכסון קבצי מדיה שיהיה בהם שימוש שותף. מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות שפועלות באופן קבוע יותקנו על הכונן הקשיח הפנימי. השאלה בעצם היא האם יהיה הבדל מורגש באיטיות בשימוש בקבצי המדיה (סרטים, מוסיקה, תמונות) בכונן החיצוני לעומת כונן פנימי (IDE)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הזמנתי כבר את המחשב החדש עם כונן ה500 GB איך אני מעביר את כל החומר שיש לי (את כל הסרטים השירים וכו' לא תוכונות מותקנות.. ) לכונן החדש? חשבתי על לחבר את הישן לחמשב החדש אבל השאלה אם לא תהיה בעיה שעל שניהם תהיה מותקנת XP?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כי ה NEC 3500 שלי ממש אבל ממש לא מבצע את העבודה כמו שצריך מבחינת צריבה הוא מעולה ומבחינת קריאה או קידוד וידאו וא ממש גרוע אפילו הטושיבה הישן שלי יותר טוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש כמובן כונן חיצוני אם אפשר המלצות ל-1TB ול-1.5TB כי אם ההבדלי מחיר ביניהם זניחים אני אקח 1.5. משמש לאיחסון סרטים מידע וכד'... שיהיה פשוט ובמחיר הגיוני כמובן לשוק. תודה לעוזרים ויום טוב. נ.ב במחשב שלי יש חיבור eSata? זה נחשב למהירות העברה יותר גבוה מאשר ה-USB ? כלומר, עדיף לחבר כונן קשיח חיצוני ל-eSata ? אם כן אני אשמח גם להמלצות לכוננים שתומכים ב-eSata

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שאני מתחיל להעביר המהירות תעבורה היא 32 מגה לשניה ולאט לאט זה יורד ויורד ויורד עד ל8 לפעמים פחות, למה זה קורה ? והאם אפשר להשאר על מהירות גבוהה איכשהו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BommBoomOn,

הכונן המדובר http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html מישהו יודע איזה הארד דיסק נמצא בתוך המארז? האם הוא שווה קנייה למול כונן נייד של סיגייט? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel ההפרש בין הכוננים עומד על 40 ש"ח (באופיס דיפו הכונן עולה 500 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי OCZ VERTEX 2 מ- RSM והתקלקל פעמיים. עכשיו הם אמרו לי שאני אצטרך לחכות שבועיים שיחליפו לי אותו מהיבואן ואני לא מוכן לזה.(המחשב היה יותר בתיקון מאשר בבית). אז הציעו לי להחליף את ה-VERTEX 2 ב- OCZ AGILITY 3 בתוספת של 40 שקל שווה? (או להחליף ל-M4 ללא תוספת). הוא אמר לי להתקשר אליו היום להודיע לו מה נסגר. אני רוצה לדעת האם אחת מהאופציות האלה שווה בכלל, כי אם לא אני אגיד לו שאני לא מוכן לזה ואני רוצה לבטל את הקניה של ה-SSD. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eyahalom,

שלום, באפשרותי לרכוש אחד מהשניים בטכנולוגיית SATA. המחיר דומה, לשניהם 3 שנות אחריות. איזה מהכוננים עדיף בעיניכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sky1sky10,

האם אפשר להתקין חלנות 7 התקנה נקייה מכונן DVD חיצוני USB על דיסק קשיח פנימי שאינו מפורמט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, ב-HDTUNE אני רואה שההארד דיסק שלי (ST3500320AS) עובד על UDMA Mode 5 כאשר רשום לי ש-UDMA 6 בתמיכה.איך אני אוכל לשנות את זה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בשעה טובה קבלתי היום את הNEC3500 החדש עם גרסת קושחה 2.16 והתחלתי לצרוב DVD של RITEK במהירות X4 אך למרבה הפלא הסרט לא עלה במכשיר הDVD שלי YAMAHA S530 בסלון. הורדתי את המהירות לX2 וגם לא עובד. עד היום צרבתי סרטים עם צורב פיוניר 04 עם מדיות פורטיס X1 וכולם עובדים כמו שעון. מישהו יכול להבין מה קרה? עם צורב ישן ישן ומדיות הכי פשוטות העסק עובד ועם צורב הכי חדש ומדיות טובות לא. ממש מוזר ומאכזב. ???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ooga,

בעקבות ביקור באילת החלטתי להסתכל על מחירי ה SSD שיש בשוק היום, והופתעתי לראות את כונן ה M.2 של קינגסטון בנפח 480 נמכר ב 645 ש"ח, לכאורה מחיר יותר זול מבחו"ל (שם הוא עולה כ 200$). המחיר באילת בכלל מצחיק, 550 ש"ח. וכל זה עם 5 שנות אחריות. אני משער שהוא אמור להיות די מומלץ בעקבות זאת, אך כמעט ולא מצאתי אנשים פה ממליצים עליו, יש סיבה לכך? האם לדעתכם המחיר הזה ישאר, או שהוא יעלה כמו שקרה ל 850 evo של סמסונג?

16. Started by shlomom,

שלום, יש לי את ה 3540A ועד כה צרבתי די הרבה CD-R ו DVD-R. קראתי על ה Firmware של Liggy & Dee במספר מקומות כאן באתר ושכולם מתלהבים ומהללים אותם. אולי מישהו יכול להסביר לי למה צריך בכלל להחליף את ה Firmware של צורב. ואם כבר להחליף מה מיוחד ב Liggy & Dee?? מה זה נותן שלא ניתן לבצע בצורב מהקופסא, במקרה שלי גרסאת סטוק של NEC 1.01 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, קניתי מחשב חדש וכרגע אין לי כונן ואני לא יכול להתקין תWindows אז השאלה שלי היא כזאות, האם יש דרך להעביר מהמחשב הישן צורב בעל חיבור IDE למחשב החדש עם לוח DS3L שיש לו יציאה אחת לIDE?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dvirf1,

היי, יש לי שני DOKs של 4GB. שניהם היו בפורמט FAT32, ופירמטתי אותם ל NTFS (דרך ה diskmgmt.msc ב win7). אני לא מצליח לגשת לשניהם (יש לי עוד אחד מאותו סוג, שכרגע נשאר ב FAT32, אבל זה מפריע לעבוד ככה). כשאני מכניס אותם למחשב (לא משנה לאיזו יציאה, או לאיזה מחשב. ניסיתי בכמה), אני מקבל הודעה: "you need to format the disk in drive G before you can use it" http://img192.imageshack.us/img192/9963/1format.png אם אני לוחץ על format disk, מערכת ההפעלה מנסה לפרמט את הדיסק און קי, ולאחר כמה זמן נתקעת ואומרת: "windows was unable to complete the format" אגב, ניסיתי לבצע זאת גם ב safe mode. אותן תוצאות. http://img824.imageshack.us/img824/9084/2cantformat.png ביצוע wipe לדיסק און קי דרך EA…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torch-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-patriot/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היצרנית היפנית המתקשה ממשיכה לדחוף בכל הכוח את עסקיה בעולם שבבי ההבזק, ומכריזה על טכנולוגיית ייצור תלת מימדית חדשנית שתוכל לתת פייט לכל המתחרות לכתבה

21. Started by 4xtos,

היי יש לי תקציב של בערך 300₪ אם צריך אז עד 400 ולוח אם biostar th67+ מחפש המלצה לssd טוב, סביבות 240gb

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by טל,

יש הבדל גדול בין SATA 2 ל-SATA והאם מריגישם בהבדל הזה? ,ויש שיפור בביצועים בין SATA2 ל-SATA? עריכה:שחכתי לשאול עוד שאלה, איך הצורב DVD של SONY דגם 28A ? ועוד שאלה, מזה דאבל לייר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי התלבטות לגבי אמינות של מערך raid 1 עם שני דיסקים על בקר בובנה בלוח אם ich9 האם הייתם מבצעים מערך דיסקים כזה כאשר האמינות שלו היא ממש גרועה מערך הדיסקים אמור להכיל מידע חשוב של ארגון שאם ימחק או יאבד תיגרם בעיה רצינית מאוד, כמו כן המחשב פועל כשרת הדיסקים שבשימוש הם דיסקים רגילים בגדלי של 50 גיגה עד 2 טרה כמו כן המערכת הפעלה גם כן רצה על הרייד הזה והמחשב עצמו כותב מידע קבוע על הדיסקים! האם לעבוד עם raid מובנה או לחלופין לרכוש בקר ב 300$ אשמח לקבל תגובות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי עברתי להשתמש בWIN7 ממזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP, מה שמונע לדעתי היא שהBOOT של בחירת מערכת ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני שלפני מספר חודשים כנראה קרס. בקושי רב הצלחתי לחלץ מתוכו את מרבית המידע שהיה עליו, ולאחר מכן פרמטתי אותו. כעת אני שוב משתמש בו לשמירת מידע , אם כי, לא המידע הכי חיוני שבעולם. לאחרונה, מדי פעם כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב, מתקבלת ההודעה שבתמונה הצורפת. האם כל זה מעיד שהדיסק פגום, ולא כדאי יותר להשתמש בו? האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להצילו? אגב, אני משתמש בתוכנה perfectdIsk 10 ברירת המחדל של התוכנה הייתה על אוטומאטי, כך שפעולת האיחוי התבצעה על הדיסקים שלי, מבלי שביקשתי זאת בכך. בשלב מסויים שמתי לב שהחל תהליך איחוי בדיסק הקשיח שעליו אני מדבר, אבל תהליך זה נתקע , ולא הגיע לסיומו. מאוחר יותר, שיניתי את ברירת המחדל של התוכנה לידני, אך מאז לא ניסיתי ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.