אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אנשים אני צורב כל דבר החל מ-vcd וmp3 וקבצים תמונות והכל חוץ ממוזיקה למערכת שאני מנסה לצרוב או שלא צורב לי בכלל או שעושה את הבעיה הזאת שבתמונה פה http://photos.walla.co.il/eldada3 ולוקח לו איזה 20 דקות לצרוב או שהוא הורס את הדיסק. יש למישהו מושג למה זה עושה את זה? (עם קבצים אחרים זה תמיד ב100% ב-used read buffer וגם זה 100% ב-buffer level כמה שיותר זה יותר טוב)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב חדש לא מזמן ואיתו הארד דיסק בנפח 500GB של חברת Seagate על כל פנים דיסק עושה רעש מטורף!! כמו של מכונת ירי קטנה שנמצאת בתוך המארז אם חשוב לציין אז המארז הוא 3D Aurora מהיכן מגיע מקור הרעש? מהתנודות של הארד דיסק בכלוב? או מהארד דיסק עצמו? והאם אפשר לפתור זאת? תדוה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי השבוע את ה WD MY BOOK 3.0 כונן שמגיע עם חיבור סופר מהיר של USB 3.0 לאחר שפירמטתי אותו לFAT 32 ע"י כל תוכנה אפשרית הפלייסטיישן 3 לא מזהה אותו לא משנה מה אני עושה ולא מזהה את הסרטים חיפשתי בגוגל ניסיתי להוסיף לכונן תיקיות בעלות שם זהה באותיות גדולות כמו שממליצים בגוגל אבל ללא הועיל חרשתי את כל גוגל ומצאתי עוד כמה אנשים שיש להם בעיה דומה ולא מצאו פתרון עדיין כתבתי מכתב לתמיכה של WD ואני מחכה לתשובה מהם כמו כן עידכנתי את העידכון האחרון שיש באתר שלהם עבור הכונן האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ומצא פתרון ? אני כבר די עובד עצות ולא ניתן לבטל עיסקה עם היבואן בארץ תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של maxtor מסדרת ה-D740X (הדגם המדויק - 6L040J2). מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל DMA בכונן ב-win2000, למרות שמזוהה DMA, קצב הקריאה/כתיבה הוא 3-4 מ"ב לשנייה (בדקתי ב-sandra) בלינוקס אני בכלל לא מצליח להפעיל את המערכת בלי להגיד לה לעבוד בלי DMA לוח אם - ASUS P2B (מבוסס i440bx), תומך במצב DMA עד UDMA2. הכונן עצמו תומך עד UDMA5 ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של PIO,DMA ב-BIOS, אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מחפש לקנות מארז חיצוני ל- 3200KS שברשותי. חובה מאוורר, עשויה מאלומיניום, ואפשרות ל- eSATA ו- USB2... חשבתי על זה, רק שאני צריך להביא אותו מארה''ב: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77150# אז יש לי שתי שאלות: האם אתם חושבים שהוא יעבוד לי בארץ בלי שנאי? לא מצאתי שום מידע על המתח.. והאם המארז הזה, מבחינת זרימת אוויר (שזה הכי חשוב לי), נראה יותר מוצלחת? ומה מבחינת איכות הבנייה? (בקטע הזה האנטק נראה יותר מוצלח, לא? אבל גם יותר יקר...) http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp (זה, לפי מה שכתוב, כן יעבוד בארץ בלי שנאי... נראה לי) תודה רבה לעונים!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה יש לי צורב הוא צורב רק בדיסקים מסוימים ? מה זה בעיה בצורב או בדיסק? הצורב הוא nec dvd rw nd 3520a
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונן גיבוי חיצוני ''3.5 SAMDisk SAMSUNG One Button BackUp בנפח 300GB. אם אפשר פרטים על המוצר.. היכולות שלו... החסרונות / יתרונות...? תודה. מהסידרה הזאת: http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=c-harddrive&keyword=samdisk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה קבלתי היום את הNEC3500 החדש עם גרסת קושחה 2.16 והתחלתי לצרוב DVD של RITEK במהירות X4 אך למרבה הפלא הסרט לא עלה במכשיר הDVD שלי YAMAHA S530 בסלון. הורדתי את המהירות לX2 וגם לא עובד. עד היום צרבתי סרטים עם צורב פיוניר 04 עם מדיות פורטיס X1 וכולם עובדים כמו שעון. מישהו יכול להבין מה קרה? עם צורב ישן ישן ומדיות הכי פשוטות העסק עובד ועם צורב הכי חדש ומדיות טובות לא. ממש מוזר ומאכזב. ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של הבן שלי יש כונן SSD SATA, של ADATA, די איכותי ומהיר, דגם SU800, בנפח 128 ג"ב, עם מהירות קריאה/כתיבה של 500+ מ"ב לשנייה. הבעייה שלי איתו היא הנפח הקטן יחסית שלו. יש לי אופציה להחלף אותו לכונן גם SSD SATA של סמסונג מסדרת 840 basic, בנפח 250 ג"ב שמהירות הקריאה שלו היא גם 500+ מ"ב לשנייה, אך מהירות הכתיבה שלו, היא בסביבות 240 מ"ב לשנייה. האם כדאי להחליף? הוא יקבל עוד נפח, אך במחיר של מהירות כתיבה נמוכה יותר. האם זה משמעותי, או שלא יורגש הבדל? המחשב משמש גם ללימודים וגם למשחקים, בחודשיים הקרובים זה בעיקר למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך ההרד דיסק הזה? WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII AAKS אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים ורציתי לדעת אם ההרדיסק הזה טוב, הוא עולה 410 ש"ח בנעה, והמחשב שלי פועל כמעט כל הזמן. ומה אומר ה AAKS? לינק: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7610 תודה, גיל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כונן מקסטור 60GB כבר די ישן.. נראלי 5+ שנים.. כיום אני עובד איתו ללא שום בעייה.. (חוץ מהעובדה שהוא די רועש ונראלי גם טיפה איטי אולי) אבל בכללי אני עובד איתו ואין בעיות.. לאחרונה יצא לי לבדוק את הדיסק הקשיח בתוכנה speedfan שאוספת נתונים על הדיסק דרך משהו שנקרא s.m.a.r.t התוכנה הודיעה לי שהדיסק פגום ואני חייב להחליף אותו מיידית.. ממש היה מודגש שזה מצב קריטי ואני חייב להחליף אותו כמה שיותר מהר.. אבל התעלמתי מזה כי לא בא לי לקנות דיסק קשיח עכשיו.. ואז גם לינוקס הודיעה לי אותו דבר.. המערכת אמרה שבדיסק יש סקטורים פגומים ויש להחליפו.. וגם סירבה לבצע התקנה על הדיסק.. תיקון שגיאות לא עזר לעניין.. השאלה שלי היא האם המצב באמת כל כך קריטי? הדיסק באמת גוסס? יש מצב שבזמן הקרוב אנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים לרבים מאיתנו לשמחתי יש בבית או בעבודה מכשיר NAS ולרוב מדובר במכשיר של סינולוג'י. סינולוג'י נותנת למשתמשים שלה המון אפשרויות גיבוי ובחינם. אבל מה בדיוק הכי מתאים לצורך הספציפי שלנו? מה ההבדל בין כל הכלים? בדיוק בשביל זה יצרתי סרטון כי באמת לא ראיתי שום מקור מידע שעושה את ההשוואה הזאת. מקווה שתאהבו. קישור לסרטון תצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו: Synology User Group - Worldwide
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? הייתי רוצה לדעת אם הגיוני (קיים) צורב DVD +- של חברת NEC. שיש בו אפשרות של צריבה של 8 וחצי גגה בדיסק רגיל של 4.7 מחכה לתגובות ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי אחריות לא משהו אני כבר יכול לכתוב - IBM ולמען ההגינות - הכוונה למי שקונה הארד-דיסק שלהם בחו"ל! למרות שהחברה בינלאומית, IBM ישראל, (לעומת IBM בהרבה מדינות מערביות) לא מכסה באחריות חומרה שלא נקנתה בישראל...ממש התנהגות גלובאלית של החברה.... אז, אני לא אקנה הארד-דיסק שלהם... ולשאלה: למי מהיצרנים יש אחריות בינלאומית אמיתית? מי נותן עדיין (או יותר נכון - שוב) אחריות של 3 שנים? איזה דיסק כדאי לקנות בהתחשב בנתוני הדיסק (איכות, אמינות וכו') ובאחריות היצרן. סתם, בא לי להיות צרכן נבון לשם שינוי...(ובתקווה שנציגי IBM בארצנו קוראים את זה גם הם) :smoke:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה WD 320 KS שלי התחיל לעשות בעיות עם העברת נתונים, הרצתי chkdsk /f /r ויש סקטורים פגומים. 1. לקנות חדש? אין עליו אחריות. 2. מה יכול לגרום לזה? איך למנוע בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי כונן קשיח wd 500 gb aaks מה שלא מובן לי איפה היציאה שלו למולקס כל הכוננים sata שלי יש יציאה למולקס. יש לו רק יציאה לכבל sata
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. סליחה עם היו שגיאות כתיב (חיי עם זה ) ככה לאחרונה התקנתי win8 על intel 40GB בנוסף יש לי את wd 1TB בלאק אודישן וc400 128GB הכול יושב על gigabyte p55 ud6 כדי לא להקשות זה לוח שיש לו שני sata3(תומך 6Gbps) והשאר 2 רגילים אז כמו שאמרתי התקנתי את הwin8 על ה40 GB ובאמת שניסיתי להיות קפדן ולא להתקין בו כלום אך אבוי נשארו לי רק 3 GB בערך בכל אופן חשבתי לקנות עוד ssd ולהעביר הכול בghost או image (ישמח לדעת את ההבדל ) לקונן החדש עכשיו : אני מוכן להשקיע עד 250 דולר כולל הכול +/- 1000 ש"ח אבל עדין להישאר ביצועיסטי מכון לאזור ה GB250 בערך והאם האקטיבציה שיש לי לwin 8 תישאר איתי תודה וכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט למחשב סטודנט שצריך להריץ VMWARE ומערכות הפעלה ולשים תוכנות כמו : ECLIPSE , DB_BROWSER וגם MATLAB כנראה בהמשך ... יש לי אפשרות SAMSUNG PRO 850 בנפח של 256 גיגה בסכום של : 450 ש"ח , ולעומת זאת את הדגם SAMSUNG EVO 850 של 500 גיגה בסכום של: 576 ש"ח ... מה לדעתכם עדיף ? הPRO באמת משפר את הביצועים משמעותית מ-EVO שכדאי להסתפק עם הרחבה DISK ON KEY ולהתפשר על 256 גיגה SSD ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי USB שהכנתי בעזרת YUMI ה USB עובד כ MULTIBOOT כלומר ישנם מספר מערכות הפעלה שאני יכול לבחור וזה מריץ אותם מה USB. אני רוצה להפיץ את ה USB שלי ולכן אני צריך ליצור קובץ ISO של ההתקן השתמשתי בתוכנה MAGIC ISO אבל הבעיה שהיא יוצרת לי ISO אבל הוא לא BOOTABLE איך אני יוצר ISO שיהיה BOOTABLE? (כמו שמשחררים הפצות של לינוקס או ווינדוס)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב. אז התקנתי רייד 1 בעזרת הפורום. אז קודם כל תודה רבה על העזרה. קינפגתי את הלוח אם. התקנתי באמצעות NLITE אחרי שהטמעתי את הדרייברים של RAID ICH10R ו AHCI הרלוונטים (אני מקווה...!) אם אני מבין נכון לא צריך ללחוץ F6 בהתקנה של וינדוס במקרה כזה, נכון? יופי. חילקתי את הכוננים הקשיחים לשני חלקים. 1. אחרי שהתקנתי, איך אני יודע שבאמת מתבצע רייד1? 2. איך אני מפרמט את מה שנשאר מהכוננים? בברכה, SPC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת היא שאני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום קולנוע ביתי, אם זה לא לפה נא להעביר, תודה. ראיתי שהמחירים של כונני בלו-ריי ירדו והחלו להיות קצת שפויים והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אבל לא מצאתי מבחר גדול במיוחד ואני זקוק להמלצה, תודה. השימוש היחיד שלי בכונן יהיה צפייה בסרטי BD, אני מאמין שהמפרט שלי מספיק בשביל להפעיל אותם(אני מריץ קבצי MKV בלי בעיה והמעבד שלי עובר בדיקה של CyberLink Advisor) אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להציץ במפרט שלי כאן בצד ולוודא שאני לא טועה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם למישהו או למישהי יש צורב של LiteOn, ספרו האם אתם מרוצים ממנו, האם הוא עושה בעיות ? וכד' מה אתם אומרים על צורבים של LG ? ואיזה צורבים תומכים בצריבה של דיסקים של 90 או 99 דקות ? לפי מה ששמעתי (אני לא בטוח) הצורבים שתומכים בזה הם של : LG, LiteOn, Plextor, TEAC האם יש עוד ? מצפה לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... לפני כמה זמן אבא שלי חזר מהחנות ksp עם הצורב הנ"ל הוא הגיע בלי קופסה כבלים,דיסקים וכל מה שקשור בכך.. רציתי לדעת, האם גם בחנויות אחרות זה כך? בתודה מראש... נעם...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס mSD של סוני שהפך לcorrupted בטלפון. לאחר שנסיון תיקון באנדרואיד לא צלח ניסיתי לפרמט במחשב אבל אני מקבל הודעה: The disk is write protected. אפילו לא יכול למחוק קבצים ידנית למרות שיש גישה ואפשרות copy. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-