אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות SSD בנפח 120GB, בשביל מע' הפעלה תוכנות ומשחקים. התקציב הא עד 1200 ש"ח אפשר לחרוג קצת עם זה שווה. עדיף מKSP. מה הייתם ממליצים? תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לגרום, ע"י תוכנה או סקריפט כל שהוא, שכל פעם שאחבר את הDOK למחשב, כל הקבצים שעליו יועתקו תלוך סיפריית גיבוי מסויימת. איך עושים את זה? אני בטוח שישנה דרך. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כמובן כונן חיצוני אם אפשר המלצות ל-1TB ול-1.5TB כי אם ההבדלי מחיר ביניהם זניחים אני אקח 1.5. משמש לאיחסון סרטים מידע וכד'... שיהיה פשוט ובמחיר הגיוני כמובן לשוק. תודה לעוזרים ויום טוב. נ.ב במחשב שלי יש חיבור eSata? זה נחשב למהירות העברה יותר גבוה מאשר ה-USB ? כלומר, עדיף לחבר כונן קשיח חיצוני ל-eSata ? אם כן אני אשמח גם להמלצות לכוננים שתומכים ב-eSata
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וכרגע אין לי כונן ואני לא יכול להתקין תWindows אז השאלה שלי היא כזאות, האם יש דרך להעביר מהמחשב הישן צורב בעל חיבור IDE למחשב החדש עם לוח DS3L שיש לו יציאה אחת לIDE?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין אותה מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשבר לי אחד מהפינים בכניסת חיבור ה-IDE של ההארדיסק! הפין העליון הימני ביותר אם זה משנה... בכל מקרה, המחשב עדיין מצליח לזהות את ההארדיסק וזה נראה כאילו אין שום בעיה איתו... השאלה היא האם זה באמת לא קריטי שאחד מהפינים נשבר או שיש לצפות לבעיות למיניהם... אם זה בקריאה, כתיבה או שבכלל תוחלת החיים שלו ירדה... מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע לענות: רוב הצורבים החדשים היום צורבים CD רגיל במהירות של x52 לפחות ועולים 150-200 שקל - זאת אומרת שהטכנולוגיה לכך קיימת ואפילו לא יקרה. אז למה צורבי DVD שאמורים להיות אפילו יותר חדשניים מגיעים במקרה הטוב למהירות x40 בצריבת CD רגיל (ויש הרבה שמגיעים רק ל 16 או 32) ? מה מונע מהם להגיע גם ל x52 ? אני שוקל להחליף את הצורב שלי בצורב DVD אבל אז ברור לי שאני מוותר על קצת מהירות בצריבת CD, ואני יודע שעדיין רוב הצריבות שלי יהיו CD ורק מעט DVD.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי תקציב של בערך 300₪ אם צריך אז עד 400 ולוח אם biostar th67+ מחפש המלצה לssd טוב, סביבות 240gb
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את הכונן הנ"ל.קיבלתי אותו באריזת ניילון בלבד בשבוע האחרון הוא התקלקל (בעיית מנוע ו/או גומייה קרועה) מאחר והוא היה עדיין בטווח אחריות,אמר לי בעל החנות שבתוך ימים ספורים,אקבל כונן חדש. היום ניגשתי לקחתו אך לאחר מספר שעות (לא הורכב) עלה בי חשד שקיבלתי את אותו הכונן או כונן אחר אך מתוקן ולא חדש כפי שהבטיח לי. הסיבה לחשדי נובע מהעובדה שגם הפעם,הגיע הכונן באריזת ניילון בלבד,כאלו רואים במעבדות לתיקונים. יש בי תחושה לא נעימה שאולי "סידרו" אותי פעמיים.האם זה לא אמור להגיע ארוז בקרטון,ואולי אפילו עם קלקרים ? תודה למשיבים שיסירו את הספק מליבי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש המלצות על הארדיסקים בני 60 גיגה שמחירים לא נע יותר מ 600-650 * בינתיים מה שעולה לי בראש הינו : WD 60GB 8MB אבל בכל זאת , אין לי מידע על המחירים וכו' אשמח לקבל פירוטים,הצעות וכדו'. - תודה מראש ; קובי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע על הדיסקים שלהם? שווה משהו? לא מצאתי מי מוכר בארץ, הכוונה לחנויות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על : seagate goflex desk seagate backup plus המליצו לי עליהם מאד. המחשב מזהה את החומרה ואפילו אומר שההתקן מוכן לשימוש,אבל לא נפתח החלון שאמור להיפתח אוטומטית ולתת לי אפשרות להיכנס לכונן, וגם כמעט כל פעולה שאני רוצה לעשות במחשב תוקעת את המחשב,לא יכול להיכנס ל"למחשב שלי" לא להוציא את החומרה בצורה בטוחה,אפילו כשאני רוצה להגיע למנהל המשימות,אני מגיע למסך ריק (רק רואים את התמונת שולחן עבודה בלי סמלים) ומשם אין דרך חזרה חח רק ריסת * חשוב לציין שהחומרה מגיעה עם כבל USB 3 ובמחשב שלי אין USB 3 יש לי USB 2 אבל לא יודע אם הותקן הדרייבר, זה הלוח אם,אם זה נחוץ. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf זהו פירטתי הכל מקווה שזה י…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי איזה דעה של מישהו לגבי הרדיסק חדש איך שקונים לתת לו לעבוד יום שלם או יומיים רצוף בלי כל פעולה מאמצת--אז הוא אומר שזה מאריך את חיי ההרדיסק ---האם זה נכון או שטות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן כמו שניתן לראות במפרט עם לוח שתומך בחיבור כונן קשיח בתצורת IDE. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למטרת אכסון קבצי מדיה שיהיה בהם שימוש שותף. מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות שפועלות באופן קבוע יותקנו על הכונן הקשיח הפנימי. השאלה בעצם היא האם יהיה הבדל מורגש באיטיות בשימוש בקבצי המדיה (סרטים, מוסיקה, תמונות) בכונן החיצוני לעומת כונן פנימי (IDE)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות ביקור באילת החלטתי להסתכל על מחירי ה SSD שיש בשוק היום, והופתעתי לראות את כונן ה M.2 של קינגסטון בנפח 480 נמכר ב 645 ש"ח, לכאורה מחיר יותר זול מבחו"ל (שם הוא עולה כ 200$). המחיר באילת בכלל מצחיק, 550 ש"ח. וכל זה עם 5 שנות אחריות. אני משער שהוא אמור להיות די מומלץ בעקבות זאת, אך כמעט ולא מצאתי אנשים פה ממליצים עליו, יש סיבה לכך? האם לדעתכם המחיר הזה ישאר, או שהוא יעלה כמו שקרה ל 850 evo של סמסונג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כונן חיצוני שיהיה לי לכונן גיבוי ברשת. יש לי 4 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים ו-2 מחשבים ניידים שאחד מהם הוא מק בוק פרו. ממה שראיתי בחנויות ומההמלצות שקיבלתי מהמוכרים יש שני כוננים: BlackArmor® NAS 110 Seagate http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/blackarmor/blackarmor_nas_110/ WD My Book World Edition http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 ממה שאני ראיתי שני הכוננים הם בערך באותה רמה. עכשיו אבא שלי דיבר עם הטכנאי של העסק שלו והוא המליץ לו על כונן של IOmega http://go.iomega.com/en/products/external-hard-drive-desktop/prestige-amp-professional-desktop-series/prestige-esata/?partner=4745#tech_specsItem_tab עכשיו השאלה שלי היא, האם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן, הלך ההארד דיסק שלי והיה לי בו את כל התיכנות שלי (שווי של כמה עשרות אלפי שקלים...) עכשיו, השאלה שלי היא כזו: ממי אני מקבל את האחריות (זה WD בן מקסימום שנה). איך לעזאזל הוא נהרס ? עשיתי שלא יעשה קיבוץ קבצים וזה גרם לזה שכל הקבצים יהיו מפוצלים, אז עשיתי איחוי דיסק, השארתי אותו כל הלילה (עבד המון המון שעות קשה...) ושהתעוררתי סגרתי את האיחוי (הוא לא גמר...) וסגרתי את המחשב. חזרתי, החלפתי ראם (לקינגסטון) והHD לא עבד. חיברתי אותו למחשב השני, אני מגלה שהמסמרים האלו שיש לו למטה רותחים, ממש שרפו לי את האצבע. ואז סגרתי את המחשב, אני מדליק שוב ופוף, הHD לא מגיב, לא מסתובב ולא מזוהה. יש סיכוי שזה יסתדר מתי שהוא ? בבקשה תגידו שכן :[ ושוב, ממי אני מקבל את האחריות (כתוב עליו שיש א…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , קניתי docking station של thermaltake שתומך ב- USB3. חיברתי אליו הרד דיסק חדש של סמסונג בגודל של 2 טרה (204UI). כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים (בוא נגיד יותר מ- 15GB) מהמחשב ל- DOCKING STATION הוא נותן לי הערת שגיאה: An error has occurred The destination you have specified does not exist. it might be an offline network location or an empty CD or DVD drive. check the location and try again הוא "נתקע" כשנשאר בערך עוד איזה 2GB (מתוך ה- 17GB) בקבצים קטנים אין בעיה. (העברתי קובץ של כ- 6GB והיה בסדר) ידוע לכם מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי את ההרד דיסק והוא תקין וגם פורמט ל- NTFS. (אם יש תוכנה טובה לבדיקת ההרד דיסק אשמח לדעת). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-HD שעליו מותקנת המערכת הפעלה הוא ה- 2GB. יש ירידה מאור חדה בין הביצועים בהתחלה לסוף. האם זה נובע משום שהמערכת הפעלה יושבת על ההארד דיסק הזה ? (הרי מתקינים את הוינדוס על ה-HD המהיר ביותר לא סתם, אז למה הביצועים נמוכים שם משמעותית בין ההתחלה לסוף ושלא נדבר על 2 ההארדיסקים האחרים שבדקתי ). האם אני מפספס משהו או שהכל תקין ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדלים בין פיוניר דגם 109 לפיוניר דגם 110 ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט למחשב סטודנט שצריך להריץ VMWARE ומערכות הפעלה ולשים תוכנות כמו : ECLIPSE , DB_BROWSER וגם MATLAB כנראה בהמשך ... יש לי אפשרות SAMSUNG PRO 850 בנפח של 256 גיגה בסכום של : 450 ש"ח , ולעומת זאת את הדגם SAMSUNG EVO 850 של 500 גיגה בסכום של: 576 ש"ח ... מה לדעתכם עדיף ? הPRO באמת משפר את הביצועים משמעותית מ-EVO שכדאי להסתפק עם הרחבה DISK ON KEY ולהתפשר על 256 גיגה SSD ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה שילוב של כמה בעיות.. אנא הסכיתו ושמעו, אני אספר את כל הסיפור, כדי שלא יהיו שאלות מיותרות. אני לא יודע כמה רחוק ללכת.. נתחיל פה: היו לי 38 ג'יגה, רציתי עוד, רציתי הרבה עוד ;D קניתי 200GB של WD.. אם תרצו דגם מסוים תגידו (אני לא חושב שעקרוני לסיפור) חיברו לי אותו, הגיע הביתה הדלקתי, נכנסתי ל My Computer ו.. אופס, הוא לא שם. ובביוס הוא זיהה אותו. ניסיתי להתקין דריוור וכל מיני, עידכנתי לSP1, לא עזר... האח הגדול והמבין שלי חזר מקורס קצינים אחרי שלושה שבועות שלא היה בבית (אני מספר יותר מידי דברים שלא קשורים..) החליט לנסות להתקין SP2 ישירות לכונן החדשה, באותו זמן התקנה הדיסק הקשיח היה מנותק. ההתקנה עברה בהצלחה, ונכון לאותו רגע רגע היתה בעל 200GB חדישים. הוא כיבה מחשב הכניס…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין חלנות 7 התקנה נקייה מכונן DVD חיצוני USB על דיסק קשיח פנימי שאינו מפורמט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-SMART בכונן המערכת במחשב הישן שלי (MAXTOR SATA 120GB) מתריע על כשל קרב ומציע להחליף את הכונן. חשבתי במקביל להרחיב את נפח האחסון, אז אני מחפש כונן SATA בנפח 320GB-500GB ככה. אין עדיפות לחברה מסוימת. יכול להיות SATA או SATA2, כי גם ככה מדובר במערכת ישנה שתומכת SATA1 בלבד. הנה ההעדפות לפי סדר חשיבות: 1) משתלם (מחיר פר גיגה) 2) אמין (ללא בעיות ידועות) 3) שקט (או לפחות לא ידוע כמרעיש) 4) אם אפשר - שיהיה לו חיבור MOLEX לחשמל כי זה יחסוך לי עוד כבל/מתאם במארז (לא יודע אם עדיין מייצרים כונני SATA עם חיבורי MOLEX)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-