עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Booooome,

שלום חברים וחג שמח, יש לי צורב NEC 3520A ולאחרונה עידכנתי את ה- firmware, לגירסה u9 .1 שאמורה לאפשר צריבה במהירות x8 גם על DVDx4 על חלק מהמדיות, בין היתר. כמה זמן אמורה לקחת צריבת DVD-Rx4 ו- DVD-Rx8 כאשר אני צורב עליהם וידאו שממלא את הדיסק לחלוטין (4.7GB) אני משתמש ב- nero 6 וזמן הצריבה הוא בערך 30 דקות על DVD-R של Fortis (מן הסתם לא הסוג הטוב ביותר), מה שאומר לי שזה לא מהירות x4 ובטח לא x8. פסח כשר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CheNit,

מחר אני מקבל את המחשב החדש: מעבד: AMD64bit 3200+ לוח אם: Gigabye k8nf-9 זיכרון: 1024(512*2) כרטיס מסך: Gigabye Geforce 6600 256mb ודיסק קשיח: WD 160 gb SATA את הווינדוס אני מתקין לבד ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ההתקנה של הדיסק הקשיח בגלל התקן ה-SATA. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי, אני מתלבט למחשב סטודנט שצריך להריץ VMWARE ומערכות הפעלה ולשים תוכנות כמו : ECLIPSE , DB_BROWSER וגם MATLAB כנראה בהמשך ... יש לי אפשרות SAMSUNG PRO 850 בנפח של 256 גיגה בסכום של : 450 ש"ח , ולעומת זאת את הדגם SAMSUNG EVO 850 של 500 גיגה בסכום של: 576 ש"ח ... מה לדעתכם עדיף ? הPRO באמת משפר את הביצועים משמעותית מ-EVO שכדאי להסתפק עם הרחבה DISK ON KEY ולהתפשר על 256 גיגה SSD ? תודה רבה.

4. Started by b0nzZ,

אני יכול לבחור איך ה SATA יפעל בין ההפשרויות האלה IDE RAID ACHI במה הכי טוב לבחור עכשיו הארדדיסק עובד על IDE ואני לא מבין בזה בכלל אולי מישהו יכוטל להסביר לי בקצרה את ההבדלים בין המצבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ptyahoo,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש SSD חדש ננוסף למחשב שכן אני מתחיל להרגיש קצת הגבלה בשטח האחסון שלי. רכשתי מתאם ל-m.2 ללפטופ שלי Thinkpad P51. עכשיו הגיע זמן ההחלטה על הכונן המתאים והבנתי שחשוב לבחור בדגם וביצרן אמין. יש לי התלבטות בין שתי כוננים שונים ורציתי להתייעץ, האם שווה להוסיף עוד קצת כסף בשביל כונן קצת יותר יקר (ואני מניח יותר אמין, ברוב הדגמים) הראשון: A-DATA XPG SX8200 Pro PCIe SSD NVME 1TB באיזור ה-650 ש"ח. השני: Crucial MX500 CT1000MX500SSD4 1TB SSD M.2 2280 באיזור ה-500 ש"ח. אשמח לתובנות וייעוץ. תודה מראש.

6. Started by zohar678,

האם צריך לפרמט דיסק קשיח חדש כהכנה לפני התקנה של מערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שאני מחבר DVD חיצוני למחשב נייד כדי לעלות בוט,אני צריך לבחור בבוט usb או DVD ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לפי מה שהבנתי זה לא פשוט כמו עד עכשיו ב-ATA הרגיל... צריך להגדיר RAID ב-BIOS ועוד כל מיני שטויות.!?!? וסליחה על הבורות אבל מה זה RAID.. (הסבר מפורט) תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בשעה טובה קבלתי היום את הNEC3500 החדש עם גרסת קושחה 2.16 והתחלתי לצרוב DVD של RITEK במהירות X4 אך למרבה הפלא הסרט לא עלה במכשיר הDVD שלי YAMAHA S530 בסלון. הורדתי את המהירות לX2 וגם לא עובד. עד היום צרבתי סרטים עם צורב פיוניר 04 עם מדיות פורטיס X1 וכולם עובדים כמו שעון. מישהו יכול להבין מה קרה? עם צורב ישן ישן ומדיות הכי פשוטות העסק עובד ועם צורב הכי חדש ומדיות טובות לא. ממש מוזר ומאכזב. ???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש איזה שהיא חנות (אסור לפרסם) שאני יכול להסיג את זה במחיר הזה זה הגיוני??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ymac,

שלום, אני רוצה לקנות SSD ויש כל כך הרבה דגמים שזה מבלבל... אני מבקש שתי המלצות: ל-SSD 60 גיגה ול-120 גיגה. אני קונה בחו"ל. חשבתי ע להדגמים הבאים: Corsair Force GT 120 / 60 OCZ Vertex 3 120 / 60 OCZ Agility 3 120 / 60 Patriot Pyro SE 120 / 60 Patriot Wildfire 120 Crucial M4 64 / 128 מי הכי מומלץ? (המספרים הם הנפחים הקיימים הרלוונטים להשוואה) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DrStyle,

יש לי דיסק אונקי 8GB, לא יודע איזה חברה לא השתמשתי בו כמה זמן עכשיו רציתי להעביר משהו הכנסתי אותו וכתוב כאילו שהוא לא מפורמט או לא יודע מה בקיצור פרמטתי וזה מה שיצא ואי אפשר להיכנס אליו.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה החברה שהכי כדאי לי לקנות? silver line, nashua, verbatim וכו'? ואיזה גודל כדאי לי? 700? 800? 900? זה די חשוב לי כי אני צריך לנגן את הדיסקים האלה בהרבה מקומות ואני לא יכול להסתכן בבעיות תמיכה. ועוד שאלה, זה נכון שDVD-R עדיף על DVD+R?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ovego,

אוקיי חבר'ה אני הולך לקנות צורב והברירות שיש לי הן או benQ או samsung או ricoh. אני יודע שלייט-און יותר טובים,אני יודע שפלקסטור יותר טובים וגם ימהה,אבל זה מה יש ואני צריך לבחור אחד מהם. אז על מה אתם ממליצים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מדיות עבור הצורב DVD שלי, אבל אני לא יודע אם לקנות DVD-R או DVD+R? על מה אתם ממליצים ולמה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקציב הוא סביב ה 400 - 450 ש"ח האם הם מגיעים עם אחריות...? תודה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע לענות: רוב הצורבים החדשים היום צורבים CD רגיל במהירות של x52 לפחות ועולים 150-200 שקל - זאת אומרת שהטכנולוגיה לכך קיימת ואפילו לא יקרה. אז למה צורבי DVD שאמורים להיות אפילו יותר חדשניים מגיעים במקרה הטוב למהירות x40 בצריבת CD רגיל (ויש הרבה שמגיעים רק ל 16 או 32) ? מה מונע מהם להגיע גם ל x52 ? אני שוקל להחליף את הצורב שלי בצורב DVD אבל אז ברור לי שאני מוותר על קצת מהירות בצריבת CD, ואני יודע שעדיין רוב הצריבות שלי יהיו CD ורק מעט DVD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מעוניין באחד משניהם, המחיר זהה (200$ באמזון) ל2TB. http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=33 ניתן לראות את שני הדגמים (לא השמאלי). איזה משניהם עדיף לעריכת וידיאו דרך FireWire 800 (על מק). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדלים בין פיוניר דגם 109 לפיוניר דגם 110 ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי קניתי כונן קשיח wd 500 gb aaks מה שלא מובן לי איפה היציאה שלו למולקס כל הכוננים sata שלי יש יציאה למולקס. יש לו רק יציאה לכבל sata

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 3d7,

שלום! יש לי דיסק קשיח חיצוני של iOmega מסדרת iGO בנפח של 1TB. היום ניסיתי להעתיק קובץ לדיסק הקשיח, והעתקה נתקעה. הוצאתי את הכבל USB והחזרתי אותו שוב, והמחשב כותב שצריך לפרמט את הדיסק הקשיח, והוא לא מזהה את המחיצה. איך אני יכול לשחזר את המחיצה, בלי לפרמט את הדיסק הקשיח, ולשמר את כל הקבצים שיש בו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שגית,

לפני מספר חודשים קניתי את הכונן הנ"ל.קיבלתי אותו באריזת ניילון בלבד בשבוע האחרון הוא התקלקל (בעיית מנוע ו/או גומייה קרועה) מאחר והוא היה עדיין בטווח אחריות,אמר לי בעל החנות שבתוך ימים ספורים,אקבל כונן חדש. היום ניגשתי לקחתו אך לאחר מספר שעות (לא הורכב) עלה בי חשד שקיבלתי את אותו הכונן או כונן אחר אך מתוקן ולא חדש כפי שהבטיח לי. הסיבה לחשדי נובע מהעובדה שגם הפעם,הגיע הכונן באריזת ניילון בלבד,כאלו רואים במעבדות לתיקונים. יש בי תחושה לא נעימה שאולי "סידרו" אותי פעמיים.האם זה לא אמור להגיע ארוז בקרטון,ואולי אפילו עם קלקרים ? תודה למשיבים שיסירו את הספק מליבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dor_g,

שלום! יש לי USB שהכנתי בעזרת YUMI ה USB עובד כ MULTIBOOT כלומר ישנם מספר מערכות הפעלה שאני יכול לבחור וזה מריץ אותם מה USB. אני רוצה להפיץ את ה USB שלי ולכן אני צריך ליצור קובץ ISO של ההתקן השתמשתי בתוכנה MAGIC ISO אבל הבעיה שהיא יוצרת לי ISO אבל הוא לא BOOTABLE איך אני יוצר ISO שיהיה BOOTABLE? (כמו שמשחררים הפצות של לינוקס או ווינדוס)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רכשתי אתמול את הכונן החיצוני הנ''ל רציתי לשאול האם זה נורמלי שהטמפ' שלו תיהיה בין 62 ל67 מעלות במאמץ ? זה לא יותר מדי חם? ממה שהבנתי בכוננים פנימיים אין לעבור את הסביבות 50 מעלות.. זה תקף גם בכוננים חיצוניים ? ועוד שאלה: הגיוני שיקח להעתיק להארדיסק הזה 480 ג'יגה ב19 ומשהו שעות? (מאתמול ב18:40 עד עכשיו זה מעתיק מכונן חיצוני אחר..) אני יודע שUSB איטיים, מה, אבל עד כדי כך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. אם אני קונה את הדגם Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 יש בכל דגם אותו מספר פלטות ? או שיש לו אותה בעיה כמו של ה2TB (כמו כאן http://hwzone.co.il/community/threads/527915) 2. הכונן Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 עם 2 הפלטות יותר מהיר מSeagate Barracuda 3TB ST3000DM001? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים