אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
http://www.engadget.com/entry/1234000080058609/ מגניב
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כל החברות אומרות שהארדיסקים באמת 7200 RPM שקר תורידו תוכנה לבדיקת מהירות הסיבובים ותגלו שבמקופ 7200 יהיה לכם 6000 RPM הוא משהו כזה אף פעם זה לא היה מדויק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להוציא אותו מתי שהמחשב פועל ? כמובן שהוא על SLAVE.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר/צהריים/ערב טוב לפורום אחסון, פעם ראשונה שלי כאן. בכל מקרה, אני טס לאמריקה בקרוב, ורציתי לקנות לי אחד מההרדיסקים הניידים החדשים האלו, משהו בסגנון הזה, כדי להחליף סוף סוף את ערמות ה-CDים שלי. שאלתי אליכם היא איזה אחד מהם לקנות? יש דגמים רבים של חברות רבות. הקריטריונים שלי הם: 1)מקום אחסון: רצוי 40 ג'יגה, אבל אני אסתדר עם 20. תמיד כדאי עוד אם זה נדחס לתקציב 2)גודל: רצוי מכשיר קטן מספיק כדי שייכנס לי לכיס. אני לא צריך מיקרו-דיסק שנכנס לי לאוזן, ואני גם לא צריך מפלצת שמגיעה עם תיק-גב. משהו בגודל של פאלם ממוצע... 3)נתונים טכניים: לצערי אני לא ממש מבין באחסון (אצלי RPM זה מאווררים ו-RAID הורג ג'וקים), אז לכן באתי לכאן ;D ואחרון חביב, התקציב. משהו בסביבות 250$. ערי…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, ניגשתי לאחת מחנויות המחשבים של רשת ידועה וביקשתי לקנות דגם מסויים של my book, לאכזבתי :s05: כאשר חזרתי לביתי שמתי לב שקיבלתי דגם אחר- WDH1CS5000 . אינני מכירה את הדגם הזה, האם יש לכם מושג אם זהו דגם טוב? הוא היה דיי יקר (700 ש"ח) ואני מתלבטת אם להחזיר אותו לחנות. אודה לכם מאד על עזרתכם, אוליב.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אני מתכוון כמובן לH.D חיצוני... אשמח לשמוע הערות והארות
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש שמגיע עם דיסק היברידי ווינדוס עליו. אני רוצה להחליף את הדיסק בSSD שקניתי גם. השאלה איך לבצע את ההעתקה? האם אפשר פשוט לקחת את הסריאל מאיפשהו וישן להתקין על הSSD? כמו כן על הדרך עצם ההחלפה זה מבטל את האחריות? מדובר על נייד של דל. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה להמליץ על NEC 4551 שעולה 275 ולא על 4550 NEC שעולה 235 (כ- 17% פחות)? הרי מדיות ל Lableflash, עד כמה שהשכלתי להבין, עדיין לא קיימות בארץ. וכאשר הן יכנסו לארץ הן בטח יהיו ממש יקרות. ועד שמחירן ירד אזי בטח יצאו דגמים חדישים יותר, ואולי אף זולים יותר יניב
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איזה צורב של DVD הכי טוב יש בשוק היום במחיר שאמרתי. שלא יהרס אחרי כמה חודשים, שיהיה טוב. ואיזה חברה הכי טובה לצורבים? מקווה שכתבתי לפי החוקים.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לא מצליח לאתר את ייצרן (בדקתי בנרו כלומר ב SPEEDCD) ומופיע "לא ידוע"! איך אפשר לבדוק את זה? צורף צילום של מדיה בדקתי גם פה http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=benq&dvdmediadvdridsearch=&type=1&size=4.7&dvdburnspeed=8&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media אבל איך יודעים מה זה שלי? אשמח גם לדירוג יצרנים על מנת שאוכל בעתיד לדעת מה טוב! תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב מדיה סנטר (כמה שפחות רועש) נניח לצורך הדיון שהיה לו 3 תפקידים 1) מוזיקה 2) סרטים (אשר נמצאים במחשב אחר שמחובר לרשת) 3)הורדות של פריטים חוקיים. ברצוני להשתמש ב DOK בלבד כאשר את קיבצי ה-SWAP היו בזיכרון הרגיל ולא ב FLASH מה מידת השחיקה שתהיה ? ל DOK ...כל כמה זמן אני יצטרך להחליף ואם יש לבקר על זה כמו בדיקה חודשית של מצב ה FLASH יעזור? אני מעוניין לעבוד בלינוקס אובונטו. תודה לכלום.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם לא איך אפשר להוריד את הטמפרטורה ??? יש מאוורר ג'נרי שמקרר(אם בכלל) עליו ישירות האם החיישן שלו אמין?כמה הסטייה שלו? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ארד דיסקים הם איטיים ומציקים פלוס הארד דיסק שלי (1TB 7200RPM) מתחיל להיות איטי בעייתי אני מאוד רוצה SSD אבל התקציב שלי לא יגיע ליותר מ 1000 - 1500 עכשיו הבעיה היא שעם ה1TB שלי הגעתי הרבה פעמים למצב שנשאר לי איזה 300GB מקום ורציתי לדעת אולי יש איזה Hybrid עם מחיר מעניין שהוא לפחות 750GB או אולי אפילו SSD? חשבתי על לקנות SSD של דוגמא 128GB או 256GB וHDD של 1TB אבל עשיתי את הBundle הזה לאח שלי וזה מאוד מציק כי אתה אף פעם לא יודע מה לשים ב SSD ואם אתה מחליט שאתה רוצה משחק שם או משהו זה יכול להציק שלא נדבר על העברת קבצים מהHDD לSSD והHDD מגביל את המהירות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב הרדיסק 160 גיגה ועוד הרדיסק 80 גיגה מישום מה ההרדיסק של ה160 גיגה מזוהה רק כ128 גיגה ואין לי מושג למה דרך אגב זה לא הבעיה של הsp2 יש לי גם את זה במחשב וזה עדין רק 128 יש למישהו מושג למה זה קורה האם יש סיכוי שחלק מההרדיסק דפוק??
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הוספתי למפרט הנוכחי שלי כונן קשיח בגודל 320 ג'יגה וחיברתי אותו בחיבור SATA ישירות ללוח האם. הכונן מופיע ככונן נוסף ולא הפכתי אותו ל- RAID משום סוג. אך מאז הוספתו, לפעמים כשאני מעתיק דברים מכונן לכונן, המחשב מאיט משמעותית וכמעט נתקע, כמו כן, בעיה נוספת שאני לא חושב שקשורה לכונן, אבל זה התחיל מאז שהרכבתי אותו, היא שלפעמים לכמה שניות הסאונד הבוקע מהמחשב (לא בעיה ברמקולים, בדקתי) נשמע עם הפרעות ורעשים ולאחר זמן מה מפסיק מעצמו... איך אני פותר את שתי הבעיות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרד דיסק חיצוני בעלי חיבור FireWire יקרים יותר האם כדאי בכל זאת להשקיע ב FireWire יש לי חיבור USB2 , האם ההבדל במהירות גדול?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה די חובבנית אבל מקווה שתוכלו לעזור לי בה איזה הארד דיסק עדיף יותר כדי להתקין עליו וינדוס [ IDE או SATA ?] מי יותר מהיר?,מי יותר אמין?,ולמה המחיר של IDE יותר יקר מsata ? מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה הזאת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני אמור לקבל את הצורב יום שני לאחר שהזמנתי מאייבורי רציתי לדעת מה אמור להיות באריזה המקורית של הצורב
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעת למה בתמונות באתרים השונים חלק מהדיסקים 3.5 מופיעים "על הצד" וחלק במאונך ? האם ניתן לרכוש הרדיסק "על הצד" ולאכסן אותו במאונך ? תודה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
LG מה ההבדל בין זה GH22NP20 לזה GH22NS הסבדל של 5 שקל
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי להרכיב מפרט חדש, וברשותי זוג HDD 250 של WD ב-RAID. עד כמה שיצא לי להבין לא בדיוק ניתן לקבל אינדיקציה לטמפ' שלהם, אני צודק? תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
השאלה בכותרת? האם המחשב יעמוד בחיבור צורב אליו?? או לחליפין, איזה אמצעי אפשר לחבר למחשב בשביל לגבות מידע הגדול מ1.44MB?? צריך להזכיר שאין חיבור usb במחשב, אלה יציאות com רגילות, יש איזשהו מתאם לusb?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-