עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הדיסקים המומלצים בשרשור הנעוץ למעלה מתייחסים בעיקר למהירות הכונן. אני מחפש המלצות על כונן שמיועד לאחסון של תמונות שאני מצלם והעיבודים שלהן - מה שחשוב לי הוא קודם כל אורך חיים ואמינות מול מחיר (כי זה אומר לקנות שניים - אחד למחשב ואחד לגיבוי) . האם תוכלו להמליץ על כוננים בנפח 2-3 טרה למטרות אלו? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. אני מעוניין באחד משניהם, המחיר זהה (200$ באמזון) ל2TB. http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=33 ניתן לראות את שני הדגמים (לא השמאלי). איזה משניהם עדיף לעריכת וידיאו דרך FireWire 800 (על מק). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 00Amir,

יש לי I7 דור ראשון , איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בכוננים גדולים של 4-8TB ? לא מוצא שום אזכור לזה.. איפה המגבלה? לוח אם P55-UD3a

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. יש ברשותי הארד דיסק של wd 1tb usb 3.0 הוא עבד ממש טוב עד עכשיו פתאום יום אחד הוא התחיל להתנהג מוזר כשאני מעביר ממנו מידע למחשב זה מהיר מאוד כשאני מעביר מהמחשב מידע אליו זה מעביר על 2 מגה לשניה ולרוב נתקע. האם המקרה עבוד? מה אפשר לעשות? נסיתי לעשות פירמוט דרך ה windows אבל הפירמוט נחשל וכשעשיתי פירמוט מהיר זה הצליח אבל לא השתנה דבר.. יש איזה תוכנה מומלצת שיכולה לבדוק ולתקן את הארד דיסק? האם במקרה כזה צריך לקנות פשוט חדש? אני ישמח אם תביאו לי איזה תוכנה שתנסה לפחות לתקן מה יש לי להפסיד.. עריכה: אם אי אפשר תגידו לי אני יזרוק ת זה לפח, עשיתי עכשיו אתחול (לא מהיר) כל הלילה והוא עוד לא סיים יש מצב זה נהרס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by freerider,

HD למחשב נייד ? קיבלתי לפני כמה חודשים לפטופ טושיבה מדגם 2650XDVD, ולפני כמה ימים ה-HD שבק חיים.. אין לי מושג בלפטופים, HD זה אוניברסאלי כמו במחשבים שולחניים ? יענו קונים איזה שרוצים או שבגלל שזה מחשב נייד יש סוגים שונים ? כמה בכלל עולה HD קטן (20/40GB) למחשב נייד ? מישהו יכול לעזור לי עם הסיפור הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by talsa,

שלום רכשתי השבוע את ה WD MY BOOK 3.0 כונן שמגיע עם חיבור סופר מהיר של USB 3.0 לאחר שפירמטתי אותו לFAT 32 ע"י כל תוכנה אפשרית הפלייסטיישן 3 לא מזהה אותו לא משנה מה אני עושה ולא מזהה את הסרטים חיפשתי בגוגל ניסיתי להוסיף לכונן תיקיות בעלות שם זהה באותיות גדולות כמו שממליצים בגוגל אבל ללא הועיל חרשתי את כל גוגל ומצאתי עוד כמה אנשים שיש להם בעיה דומה ולא מצאו פתרון עדיין כתבתי מכתב לתמיכה של WD ואני מחכה לתשובה מהם כמו כן עידכנתי את העידכון האחרון שיש באתר שלהם עבור הכונן האם מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ומצא פתרון ? אני כבר די עובד עצות ולא ניתן לבטל עיסקה עם היבואן בארץ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zag_zag,

יש לי כונן קשיח של maxtor מסדרת ה-D740X (הדגם המדויק - 6L040J2). מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל DMA בכונן ב-win2000, למרות שמזוהה DMA, קצב הקריאה/כתיבה הוא 3-4 מ"ב לשנייה (בדקתי ב-sandra) בלינוקס אני בכלל לא מצליח להפעיל את המערכת בלי להגיד לה לעבוד בלי DMA לוח אם - ASUS P2B (מבוסס i440bx), תומך במצב DMA עד UDMA2. הכונן עצמו תומך עד UDMA5 ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של PIO,DMA ב-BIOS, אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום למומחים, מאחר והדיסקים היום הולכים וגדלים בנפחים, ומשתמש הבייתי יש כבר דיסקים בגודל של 3T רציתי לשאול מה היא הדרך הנכונה לדעתכם להשתמש בדיסק שכזה. אם נתייחס לתקלות אפשריות של דיסק כבר לא נגיש או דיסק נגיש אך בכניסה לספרייה מסויימת המחשב נתקע וכו (שאר התיקייות במחיצות אחרות נגישות), מה עדיף? לחלק 3T להמון מחיצות? להשאיר ללא מחיצות כלל? אולי למעט? מה הדרך הנכונה להשתמש בדיסק בעל נפח שכזה? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש איזה שהיא חנות (אסור לפרסם) שאני יכול להסיג את זה במחיר הזה זה הגיוני??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by igt,

העברתי את מע"כ הקבצים מFAT32 לNTFS בעזרת convert בXP משום מה גם אחרי איחוי , אני מרגיש ירידה של 50% בביצועים של הדיסק ואת זה מאמתת SANDRA במבחן של הדיסק ירדתי מ21000 ל14000 ... למה ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. רציתי בבקשה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בנפח 500 גיג'ה, בבקשה מחברה אמינה אני לא רוצה שכל שני וחמישי יעשה בעיות המחיר בבקשה שיהיה עד 300 שקל. אני לא חושב שזה רלוונטי אם אקנה דיסק שתומך ביואסבי 3.0 כי יש לי רק מחשב אחד שתומך בזה אז מעדיף את הממשק הפופלרי 2.0 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by was950,

שלום רציתי לשאול אותכם אם מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות כמויות אם מישהו יש לו מחיר טוב בשבילי נא להציע זו דוגמא למה שאני רוצה לקנות http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=84&cat=128

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. טוב אז קיבלתי SSD עכשיו אני צריך לדעת כמה דברים: 1. חיברתי את ה SSD למחשב המחשב קרא אותו ומצא , עכשיו ישלי עוד HDD והוא בעל 2 מחיצות [C AND D ] עכשיו אני לא רוצה להפוך את ה SSD לכונן מכיוון שאני רוצה שהוא יהיה C ובו יהיה מותקן הווינדווס וב HDD אני יסיר את המחיצות והוא יהיה D. עכשיו השאלה היא אם אני חייב להגדיר את ה SSD דרך ה WIN או שגם בתהליך הפירמוט אני יכול להגדיר אותו?ואם כן תנו הסבר קצר צר איך אני עושה את זה. עוד שאלה היא באיזה הגדרה להגדיר אותו [ SSD ] ב NTFS? ואיך אני לזה שהווינדווס יותקן על ה SSD?עם אפשר עם הסבר.. תודה רבה לכל הסובלנים שיעזרו לי =]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by no nick,

i want to burn on cd/dvd some photos that will be shown me as a slideshow on the DVD player.... how & with which prog. should i burn it? Tnx.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, חברה שלי מעוניינת בכונן נייד. האם יש כונן מומלץ או שהרוב אותו הדבר? מחירים הבנתי שבין 400 - 800, יש סיבה לקנות את הכי יקר? הבדלים משמעותיים באמינות או ברעש למשל? חברה מומלצת? אשמח להפניה למקום עם התשובות או עם מישהו מכם יוכל לתת לי המלצה זה עדיף. תודה רבה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היצרנית היפנית המתקשה ממשיכה לדחוף בכל הכוח את עסקיה בעולם שבבי ההבזק, ומכריזה על טכנולוגיית ייצור תלת מימדית חדשנית שתוכל לתת פייט לכל המתחרות לכתבה

17. התקציב הוא סביב ה 400 - 450 ש"ח האם הם מגיעים עם אחריות...? תודה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Booooome,

שלום חברים וחג שמח, יש לי צורב NEC 3520A ולאחרונה עידכנתי את ה- firmware, לגירסה u9 .1 שאמורה לאפשר צריבה במהירות x8 גם על DVDx4 על חלק מהמדיות, בין היתר. כמה זמן אמורה לקחת צריבת DVD-Rx4 ו- DVD-Rx8 כאשר אני צורב עליהם וידאו שממלא את הדיסק לחלוטין (4.7GB) אני משתמש ב- nero 6 וזמן הצריבה הוא בערך 30 דקות על DVD-R של Fortis (מן הסתם לא הסוג הטוב ביותר), מה שאומר לי שזה לא מהירות x4 ובטח לא x8. פסח כשר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. יש לי בלוח אם(P35-DS4) אפשרות לחבר מבחוץ בחיבור e-sata כונן קשיח רגיל ויש גם חיבור חשמל. חשבתי להשתמש בכונן כזה לגיבוי ולשים אותו בצד(אחרי הגבוי). השאלה אם יש סיכון להניח את הכונן על השולחן סתם כך בזמן הגבוי או שהוא עלול לקבל מכה אח"כ כשהוא במגירה? באופן כללי אני חוסך מעצמי בכך קניה של כונן קשיח נוסף (חיצוני). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 3d7,

שלום! יש לי דיסק קשיח חיצוני של iOmega מסדרת iGO בנפח של 1TB. היום ניסיתי להעתיק קובץ לדיסק הקשיח, והעתקה נתקעה. הוצאתי את הכבל USB והחזרתי אותו שוב, והמחשב כותב שצריך לפרמט את הדיסק הקשיח, והוא לא מזהה את המחיצה. איך אני יכול לשחזר את המחיצה, בלי לפרמט את הדיסק הקשיח, ולשמר את כל הקבצים שיש בו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by שגית,

לפני מספר חודשים קניתי את הכונן הנ"ל.קיבלתי אותו באריזת ניילון בלבד בשבוע האחרון הוא התקלקל (בעיית מנוע ו/או גומייה קרועה) מאחר והוא היה עדיין בטווח אחריות,אמר לי בעל החנות שבתוך ימים ספורים,אקבל כונן חדש. היום ניגשתי לקחתו אך לאחר מספר שעות (לא הורכב) עלה בי חשד שקיבלתי את אותו הכונן או כונן אחר אך מתוקן ולא חדש כפי שהבטיח לי. הסיבה לחשדי נובע מהעובדה שגם הפעם,הגיע הכונן באריזת ניילון בלבד,כאלו רואים במעבדות לתיקונים. יש בי תחושה לא נעימה שאולי "סידרו" אותי פעמיים.האם זה לא אמור להגיע ארוז בקרטון,ואולי אפילו עם קלקרים ? תודה למשיבים שיסירו את הספק מליבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הי, אני מתלבט למחשב סטודנט שצריך להריץ VMWARE ומערכות הפעלה ולשים תוכנות כמו : ECLIPSE , DB_BROWSER וגם MATLAB כנראה בהמשך ... יש לי אפשרות SAMSUNG PRO 850 בנפח של 256 גיגה בסכום של : 450 ש"ח , ולעומת זאת את הדגם SAMSUNG EVO 850 של 500 גיגה בסכום של: 576 ש"ח ... מה לדעתכם עדיף ? הPRO באמת משפר את הביצועים משמעותית מ-EVO שכדאי להסתפק עם הרחבה DISK ON KEY ולהתפשר על 256 גיגה SSD ? תודה רבה.

23. Started by RazorJunior,

ככה, קניתי הרד דיסק 160 ג'יגה ושמתי אותו אצלי במחשב... וכתוצאה מכך ה 80 ג'יגה שלי היה אמור לעבור למחשב אחר בבית... הבעיה היא שהוא SATA ובמחשב השני(P2) אין חיבור כזה... יש למישהו הצעות שלא יעלו לי ביוקר? או אם אפילו מישהו רוצה לשדרג לעצמו את ההרד דיסק ולקחת Samsung SP0812C 80GB SATA ולתת לי בתמורה הרד דיסק אחר 80 ג'יגה של חברה מוכרת(WD, MAXTOR, SAMSUNG, SEAGATE...) תקין לחלוטין(ואפילו עם אחריות) בלי שום תוספת מחיר, אני מוכן.... רק זה צריך להיות מיידי - בימים הקרובים. תודה, דקל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by b0nzZ,

אני יכול לבחור איך ה SATA יפעל בין ההפשרויות האלה IDE RAID ACHI במה הכי טוב לבחור עכשיו הארדדיסק עובד על IDE ואני לא מבין בזה בכלל אולי מישהו יכוטל להסביר לי בקצרה את ההבדלים בין המצבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, הופנתי לפה מפורום מפרטים - הייתי רוצה לשמוע דעה על המוצר הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MG-35-500&cart=11805259113363796〈=heb למרות הכתוב באתר - התרשמתי לפי השוני במחירים שהמחיר דווקא כן כולל דיסק - מישהו יודע איזה סוג דיסק מגיע עם המארז? האם אמין? האם קיים בארץ פריט דומה אבל עם חיבור FW ולא USB בנוסף לחיבורים השונים לטלויזיה? ולגבי כונן גיבוי - האם מקובל בארץ לקנות כיום כונן גיבוי למחשב ביתי או שמדובר בפריט שהוא מחוץ לטווח המחירים ואם כך, האם כדאי לקנות לצרכי גיבוי דיסק חיצוני גדול - ואז - אשמח להמלצה לדיסק גדול, במחיר שפוי אבל אמין. (או למארז ולדיסק המתאים לו, שוב במחיר שפוי) - האם אפשר עד 1000 שקל? תודה, ורד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים