עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני צריך את המלצותיכם לזכרון נייד טוב עמיד,חזק ואמין עד 100 ש"ח רצוי של לפחות 4 גי'גה.. חשוב לי שבאמת יהיה בו כול מה שצריך בזכרון נייד כי אני לא ממש מבין בזה...וכמובן שייהיה מהיר אם זה אפשרי. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by portance,

יש לי דיסק קשיח פנימי אחד של 160 ג'יגה שכבר מתחיל להיגמר לי בו המקום ואני רוצה לקנות בימים הקרובים דיסק קשיח חדש, חיצוני או פנימי. עכשיו יש לי מארז ג'נרי לגמרי של אייבורי, המארז הקטנצ'יק, שזה די בלתי אפשרי להכניס בתוכו עוד דיסק קשיח וגם אם אני יכניס בו עוד דיסק קשיח אז נראה לי שהוא יתחמם בטירוף, ככה שזה לא אופציה. אז אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חיצוני או פנימי. בכל מקרה אם אני קונה דיסק קשיח חיצוני חשוב לי לדעת אם אני יוכל לפתוח את הקופסה שלו ולהשתמש בדיסק שבתוכו כדי לחבר אותו למארז כי אולי אני ארצה שהוא ישמש לי בתור הדיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כי הדיסק שיש לי כרגע הוא די רועש. אם אני אקנה למשל את הדיסק הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by composite,

שלום, אז כמו בכותרת אני מחפש לקנות מארז חיצוני ל- 3200KS שברשותי. חובה מאוורר, עשויה מאלומיניום, ואפשרות ל- eSATA ו- USB2... חשבתי על זה, רק שאני צריך להביא אותו מארה''ב: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77150# אז יש לי שתי שאלות: האם אתם חושבים שהוא יעבוד לי בארץ בלי שנאי? לא מצאתי שום מידע על המתח.. והאם המארז הזה, מבחינת זרימת אוויר (שזה הכי חשוב לי), נראה יותר מוצלחת? ומה מבחינת איכות הבנייה? (בקטע הזה האנטק נראה יותר מוצלח, לא? אבל גם יותר יקר...) http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp (זה, לפי מה שכתוב, כן יעבוד בארץ בלי שנאי... נראה לי) תודה רבה לעונים!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 2ten,

שלום חברים יש לי בעיה יש לי צורב הוא צורב רק בדיסקים מסוימים ? מה זה בעיה בצורב או בדיסק? הצורב הוא nec dvd rw nd 3520a

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MooShoo,

מה דעתכם על ה-HD הזה? הוא קצת יותר יקר מה-WD 640AAKS רק עם נפח גדול יותר....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lev-UFO-Child,

שלום אני תכנן לקנות מחשב חדש ויהיו לו DVD צורב ושלושה הארד דיסקים יש מצב שאני אוכל לחבר את כולם? כולם IDE

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום למומחים, מאחר והדיסקים היום הולכים וגדלים בנפחים, ומשתמש הבייתי יש כבר דיסקים בגודל של 3T רציתי לשאול מה היא הדרך הנכונה לדעתכם להשתמש בדיסק שכזה. אם נתייחס לתקלות אפשריות של דיסק כבר לא נגיש או דיסק נגיש אך בכניסה לספרייה מסויימת המחשב נתקע וכו (שאר התיקייות במחיצות אחרות נגישות), מה עדיף? לחלק 3T להמון מחיצות? להשאיר ללא מחיצות כלל? אולי למעט? מה הדרך הנכונה להשתמש בדיסק בעל נפח שכזה? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני מעוניין לקנות הרדיסק חיצוני בסביבות ה 300 שקל של 1 טרה ראיתי את 2 הדגמים האלו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=3556 ו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6210 מה עדיף לי לקחת? ולמה? אשמח אם תתנו לי עוד הצעות לדגמים במחיר הזה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. האם יש הבדל ביצועים בין W.D. 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) ו W.D. 80GB SATA ? ואם יש הבדל הוא שווה 30 ש"ח..? או ששוה להשקיע בחברה אחרת בפחות כסף? כמו מקסטור, היטאצי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gll,

האם שווה לרכוש ב- 77 דולר? בארץ ראיתי שעולה 600 פלוס פה https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, אני רוצה לרכוש את ההארד דיסק HITACHI Deskstar 0S03230 3TB 5400 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145493 ידוע לי שיש לפעמיים בעייה של תאימות עם לוחות אם ''ישנים'' לזיהוי הארד-דיסק בנפח של 3TB ומעלה לגבי מערכת הפעלה אין לי בעייה מותקן לי WIN7 X64 לוח האם שלי: GIGABYTE GA-EP45-UD3P תומך ב: SATA 3Gb/s מותקן העידכון ביוס האחרון מ: 2010/10/06 ההארד-דיסק שאני רוצה לרכוש הוא SATA 6Gb/s האם ההארד-דיסק יתאים למחשב שלי ? ואם כן האם אני צריך תוכנה מסוימת לזיהוי ? ולגבי הפירמוט האם הוא צריך להיות מפורמט ל: GPT ? אודה לכם אם תוכלו לעזור תודה איציק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היצרנית היפנית המתקשה ממשיכה לדחוף בכל הכוח את עסקיה בעולם שבבי ההבזק, ומכריזה על טכנולוגיית ייצור תלת מימדית חדשנית שתוכל לתת פייט לכל המתחרות לכתבה

13. Started by noam0123,

שלום, קניתי את הסמסונג 840 פרו ורציתי לדעת אם יש תוכנות או כלי בדיקה שבהם אני יכול לראות את הנתונים של הSSD? כי אני רוצה לבדוק שהכל פועל כמו שצריך לפעול משום שציפיתי שהוא יהיה הרבה יותר מהיר ממה שהוא. אז אני קצת חושד שהוא תקול. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by asaf047,

שלום. סליחה עם היו שגיאות כתיב (חיי עם זה ) ככה לאחרונה התקנתי win8 על intel 40GB בנוסף יש לי את wd 1TB בלאק אודישן וc400 128GB הכול יושב על gigabyte p55 ud6 כדי לא להקשות זה לוח שיש לו שני sata3(תומך 6Gbps) והשאר 2 רגילים אז כמו שאמרתי התקנתי את הwin8 על ה40 GB ובאמת שניסיתי להיות קפדן ולא להתקין בו כלום אך אבוי נשארו לי רק 3 GB בערך בכל אופן חשבתי לקנות עוד ssd ולהעביר הכול בghost או image (ישמח לדעת את ההבדל ) לקונן החדש עכשיו : אני מוכן להשקיע עד 250 דולר כולל הכול +/- 1000 ש"ח אבל עדין להישאר ביצועיסטי מכון לאזור ה GB250 בערך והאם האקטיבציה שיש לי לwin 8 תישאר איתי תודה וכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by The-Fox,

ביום בהיר אחד החליט הארדיסק הישן שלי לעשות בעיות. הבעיה מופיעה כאשר מתבצעת פעולת קריאה/כתיבה על הארדיסק, ואז המעבד מתאמץ מאד (LOAD) בעצם מגיע ל 100% וככה גומר את המחשב מבחינת ביצועים. לשם ההמחשה לא הצלחתי לצרוב דיסק במהירות של X4 עם הצורבSCSI שלי שבחיים לא דפק לי דיסק. הבעיה קשה ולא סובלת דיחוי זה פשוט סיוט ככה. הארדיסק מדגם WD AC2640R בנפח 6.4 GB והוא עובד ב ATA 66 עם קבל תואם, והוא מוגדר כ Primary Slave. הארדיסק הראשי שלי הוא IBM GXP 75 15 GB 7200Rpm ATA 100 והוא מוגדר כ Primary master. אני צריך עזרה ומהר !, תודה לכל מי שיענה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by blade2,

מה אורך חיים ממוצע של הרדיסק? (אם זה משתנה לפי דורות או טכנולוגיות, אשמח לפירוט). יש לי על מחשב ישן הרדיסק 60 Gb, של WD או של Seagate, אני כבר לא זוכר, מלפני כמה שנים, ואני חושש שהוא ימות לי פתאום והמידע ילך לעזאזל, שווה להחליפו בהרדיסק אחר לדעתכם? אם כן, אז אחרי כמה שנים שהרדיסק קיים אתם מחליפים אותו מבחינה 'מניעתית'? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חברה אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב בנפח של 500 GB לצוך גיבוי דברים משחקים וסרטים ועוד רציתי הצעות לכוננים בעלי מהירות העברה גבוהה יחסית כך שאני אעביר לו דברים הם יעברו בצורה המהירה ביותר ולא שעות של העתקה.... תקציב-עד 500 שקל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה יש לי דיסק און קי עם נגן אמ פי 3 512 מגה השחור הגנרי. היה לי בתוכו תיקיות עם קבצים בתוכם וגם קבצים בראשי, חיברתי את הנגן למחשב העברתי שיר לתיקיה מסוימת, ניתקתי מהמחשב ואז הוצאתי ידנית, פתחתי את הנגן נכנסתי לניגון של השירים ושלחצתי על אפשרות לפתוח קבצים הוא רשם no files מהסיבה שהתיקיות נעלמו ונשארו רק תמונות בתיקיה הראשית. עכשיו לא רואים את התיקיות וגם עבודה ב access וב Csharp נעלמה מהראשי, אך נשארו רק תמונות, עם זאת הוא מראה כאילו המקום בשימוש 480 מגה בשימוש למרות שהתמונות שוקלות רק 3 מגה. הקבצים לא מוסתרים, מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רכשתי אתמול את הכונן החיצוני הנ''ל רציתי לשאול האם זה נורמלי שהטמפ' שלו תיהיה בין 62 ל67 מעלות במאמץ ? זה לא יותר מדי חם? ממה שהבנתי בכוננים פנימיים אין לעבור את הסביבות 50 מעלות.. זה תקף גם בכוננים חיצוניים ? ועוד שאלה: הגיוני שיקח להעתיק להארדיסק הזה 480 ג'יגה ב19 ומשהו שעות? (מאתמול ב18:40 עד עכשיו זה מעתיק מכונן חיצוני אחר..) אני יודע שUSB איטיים, מה, אבל עד כדי כך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. אם אני קונה את הדגם Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 יש בכל דגם אותו מספר פלטות ? או שיש לו אותה בעיה כמו של ה2TB (כמו כאן http://hwzone.co.il/community/threads/527915) 2. הכונן Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 עם 2 הפלטות יותר מהיר מSeagate Barracuda 3TB ST3000DM001? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי עברתי להשתמש בWIN7 ממזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP, מה שמונע לדעתי היא שהBOOT של בחירת מערכת ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mazinya,

מבחינת חלוקת המקום, איך הכי כדאי לחלק כונן של 500GB? כמה בדיוק כדאי להקצות לכונן C והאם עדיף לחלק ל 3 כוננים במקום ל 2?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מה עושים חלונות 7 ניסיתי עם תוכנה של החברה אבל התוכנה אינה מזהה את ההתקן במחשב ההתקן מופיע ולספריה אחת יש לי גישה ספריה שניה לא ואנני יכול למחוק תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sgeva2001,

מחפש HD שקט עם REVIEW רציני שמדד את רמת הרעש שלו. ב- SILENCEPC יצאתי עם תחושה שכולם רועשים ואני נוטה ללכת SSD . נפח 1TB בנוסף מחפש HD לצרכי גיבוי גם בנפחים של 1TB פה חשובה האמינות כמובן. אולם רצוי עם תמיכה ב- SATA /ESATA אשמח להמלצות בתודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי בבית שני מחשבים אחד נייח (שמשם אני שולף את הסדרות) ומחשב נייד (מעביר את הסדרות לנייד כדי לראות בטלויזיה) עכשיו זה ממש בלאגן להעביר כל פעם פרק לנייד כדי לראות.. האם יש איזו דרך אחסון טובה שתוכל להריץ את קבצי המולטימדיה האלה ישירות מדיסק קשיח שמחובר בין שניהם? למשל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687383

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים