עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי מחשב נייד T61 מעבד T7300 2GB זכרון . ויסטה עסקים . הכונן הקשיח הוא פה למטה הוא 60 גיגה 7200 RPM הבדיקה נעשתה כאשר אין מאמץ למחשב + כבל חשמל מחובר כל ההגדרות של צריכת החשמל הם למקסימום ביצועים אשמח לכל עיצה כי נראה לי זה בגלל בעית תוכנה\מערכת הפעלה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by headg,

איך Hitachi/IBM 2000GB HDS723020BLA642 ? האם Hitachi/IBM אמינים? האם למרות החסרונות של הירוקים הקשיח הזה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Cyanide,

חוץ מזה שהוא מקשר בין כל החלקים, וחוץ מזה שיש לו סוגי חיבורים שונים, במה שונים לוחות האם אחד מהשני? ואיך זה בא ליידי ביטוי במחיר? זאת אומרת למה הלוחות יותר יקרים אחד מהשני?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Chevy,

SCSI Controller - Symbios 20810 SCSI-II Kit 10MB PCI ??? מצאתי בגוגל: http://www.fakie.ch/oshop/g10g138g.htm וזהו, שזה יוצא - 78$ (US Dollar). תודה לעונים, אין ברצוני לבצע פה מכירה כלשהי של המוצר הנ"ל, אני רק מבקש הצעת מחיר !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oshoman,

מישהו שמע על הדיסקים שלהם? שווה משהו? לא מצאתי מי מוכר בארץ, הכוונה לחנויות תודה מראש

6. Started by I7210I,

שלום יש לי זיכרון נייד של WD 750GB והוא הועבר מFAT לNTFS. רציתי להחזיר אותו לFAT אז ניסיתי להשתמש בתוכנה בשם Aomei NTFS to FAT32 Converterהתוכנה עשתה לי מכל ה750GB עכשיו רק 7.59GB איך אני מחזיר את זה למצב שהיה קודם?או אפילו לFAT אבל באותו הנפח?תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by wizi,

כפי שכתוב בכותר. הצורב שלי מת והחזיר נשמתו לבורא אחרי שנות שירות רבות. מחפש תחליף הגון שיעשה את העבודה בצורה טובה. מגבלות תקציב עד 150 ש"ח לערך. תודה זיו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jungle-man,

ניתקלתי במספר מחשבים שהגיעו אלי בדיסקים של חברת HGST. בחיפוש מהיר ברשת עולה כי החברה היא חברה בת של WD. האם למישהו ניסיון עם החברה הנ"ל ? האם נחשבית אמינה ברמה של WD? ואם כן מה הסיבה לא להוציא תחת הלוגו של WD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/11/18/usb-3-0-specificaton-finalised/1 יגיע בפועל כמוצר לקראת סוף 2009. מדהים לחשוב שיהיה אפשר להעתיק סרט BD ממוצע בכדקה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shlomom,

שלום, אני רוצה לפתח קצת את הנושא של מכונת צריבות, כרגע תיאורטי אבל יתכן ובאמת אצטרך לבנות אחת בקרוב. אני מעוניין במחשב בעל 8 צורבים לפחות (אולי אפילו 10) שמסוגל לצרוב (בהצלחה כמובן) 8-10DVD במקביל. זה בהחלט יכול להיות מבוסס לינוקס (אפילו רצוי לצורכי scripting) כי זאת מכונה יעודית לנושא. הנפח הכולל של הדיסקים פחות קריטי ה-ISO יועברו למכונה לצורך צריבה מהרשת. אז אני מניח שצריך מארז יחודי שמסוגל להכיל כמות כוננים כזאת, 8-10 DVD writer. כמובן מערכת מחשב שתתמוך בכך - יציאות SATA מספיקות או כרטיס נוסף. ודיסקים קשיחים. אני חושב שהבעיה במכונה כזאת היא רוחב הפס שדרוש בין הדיסק הקשיח לצורבים ולכן צריך לחשוב איך לתכנן את זה נכון. מנסיון, צריבה של DVD בודד מופרעת בקלות על ידי מטלות ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BiG Kahuna,

ערב טוב! התחדשתי לי ב-HD103UJ. לאחר ההתקנה שמתי לב שהוא מייצר לסירוגין ויברציות ממש חזקות, עד שכל המארז רועד ורועש כתוצאה מכך אין לי גומיות למניעת רעידות במארז (צ'יפטק דרגון), אך לא נראה לי סביר לקנות מארז חדש או כל מיני התקנים להשקטה מאחר והבעיה לא היתה קיימת עם הכונן הקשיח הקודם האם עוד מישהו נתקל בכך? יש לציין שהכונן עצמו לא רועש אך המארז רועש מעוצמת הרעידות. בנוסף על כך הסמסונג, שכעת הוא הכונן הקשיח היחיד במחשב, לא תמיד מזוהה בעליית המחשב, והאתחול נתקע בשלב זיהוי הכוננים (Detecting IDE drives...) כשזה קורה, רק לאחר RESTART או מספר RESTART-ים הוא מזוהה והמחשב עולה באופן כללי גם נראה לי שהמחשב עולה לאט יותר מבעבר (הסמסונג החליף WD1600 בן 4 שהיה הכונן הראשי במחשב עד כה).…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי דיסק פנימי 320GB של WD. אני רוצה להפוך אותו לחיצוני, אז השאלה היא האם יש לקנות את הקופסה של החיצוניים בנפרד (אין לי צורך ביציאת USB3 כי זה מחשב ישן בעל יציאות USB1.1, אז USB2 יהיה טוב). ועוד שאלה. אני צריך כרטיס הרחבה מ-PCI ל-SATA האם יש דבר כזה (שחיפשתי מצאתי רק ל-PCIE). אשמח לתשובות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gll,

האם שווה לרכוש ב- 77 דולר? בארץ ראיתי שעולה 600 פלוס פה https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. טוב אז אולי מהכותרת לא הבנתם כל כך את הבעיה אז אני יסביר במפורט: יש לי 2 הארד דיסקים: 1 מכוייל MAC 1 מכוייל PC זאת אומרת שלא עשיתי בהם כלום מאז שקניתי פשוט אחד עבדתי רק עם MAC ואחד עבדתי רק עם PC עכשיו ניסיתי לחבר את ההארד דיסק החיצוני מכוייל PC ל-MAC והוא לא מזהה אותו בכלל משום מה =/ איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת בלי למחוק קבצים מההארד דיסק? וגם להפך שניסיתי לחבר את ההארד דיסק שמכוייל ל-MAC ל-PC הוא לא זיהה לי אותו. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? הדבר היותר חשוב לי כרגע זה שההארד דיסק של ה-MAC יעבוד לי על ה-PC אבל אם תוכלו לעזור לי ב-2 המקרים אודה לכם מאוד. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NOVA,

http://www.plextor.be/english/products/premium.html

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rango12,

ה dok שקניתי מוגן מכתיבה אי אפשר לשים בו קבצים לא למחוק לא להעתיק לא לכלום מה עושים ? תודה רבה כתוב שהוא מוגן מהכתיבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Radeon38,

http://techreport.com/discussions.x/10116 גיגבייט הוציאה ב 2005 את הכרטיס PCI שאיפשר התקנה של עד 4 זיכרונות של 1 גיגה או 2 גיגה זיכרון וזה היה מעין כונן SSD אבל הזיכרון היה DDR 1 והמחירים שלו היום יקרים יחסית. עכשיו יצא דגם שני בתמיכה ב DDR 2 שהם משמעותית יותר זולים.גם בנפח הוא תומך פי 2.השאלה האם ניתן להשיג את זה בארץ והאם זה כדאי כל הסיפור הזה עם הכונני SSD שיש היום.?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות עוד צורב DVD הכי טוב ולא נדפק ראיתי כמה אשכולות סמסונג אסוס ל'גי ועוד.. אין לי מושג איזה מומלץ צרוב? מהירות דיוידי כפול 20 ומעלה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האמת היא שאני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום קולנוע ביתי, אם זה לא לפה נא להעביר, תודה. ראיתי שהמחירים של כונני בלו-ריי ירדו והחלו להיות קצת שפויים והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אבל לא מצאתי מבחר גדול במיוחד ואני זקוק להמלצה, תודה. השימוש היחיד שלי בכונן יהיה צפייה בסרטי BD, אני מאמין שהמפרט שלי מספיק בשביל להפעיל אותם(אני מריץ קבצי MKV בלי בעיה והמעבד שלי עובר בדיקה של CyberLink Advisor) אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להציץ במפרט שלי כאן בצד ולוודא שאני לא טועה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום נתקלתי במוצר הזה אבל הבעיה שלא שולחים לישראל http://cgi.ebay.com/LAN-Hard-drive-enclosure-Ethernet-USB-2-0-combo-NEW_W0QQitemZ390010300656QQcmdZViewItemQQptZCOMP_EN_Storage?hash=item390010300656&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 האם אפשר למצוא משהו כזה בארץ ? מה זה ndas ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by freerider,

HD למחשב נייד ? קיבלתי לפני כמה חודשים לפטופ טושיבה מדגם 2650XDVD, ולפני כמה ימים ה-HD שבק חיים.. אין לי מושג בלפטופים, HD זה אוניברסאלי כמו במחשבים שולחניים ? יענו קונים איזה שרוצים או שבגלל שזה מחשב נייד יש סוגים שונים ? כמה בכלל עולה HD קטן (20/40GB) למחשב נייד ? מישהו יכול לעזור לי עם הסיפור הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, ערכתי את הדיון כי הבנתי שמה שאני מחפש זה SSD ולא גיבוי המידע שלי. אני לא יודע איזה SSD לקחת, אני מתלבט בין: Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM לבין Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch אני לא ממש מבין בזה, אני הולך לכיוון החיסכון, הסמסונג זה הגבול של התקציב שלי ושמעתי שהוא מאוד מומלץ אבל אולי אני לא צריך יותר מהkingston. מה עדיף? הוא מיועד למערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BRPOQNT,

קיבלתי לנייד הודעה על מבצע : דיסק SSD מNVME. 1 TB ב 105$ !!!! מעבר למחיר המאד אטרקטיבי,יש שני דברים נוספים. מדובר בNVME 3 שאמור להיות מהיר בהרבה מ NVME2. היצרן היא ....אינטל !!! האם אינטל באמת יצרנית של כוננים כאלה . האם NVME3 באמת מהיר בהרבה מ 2 ? האם כל לוחות האם תומכים בגרסא 3 ? האם זו הסיבה לצניחה במחירים של דור 2 ? אה כן,יש גם 5 שנים אחריות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות טייפ שיוכל לגבות כ 8 gb נתונים. הבנתי שיש 2 סוגים dlt dat אין לי שום מושג אבל אם משהו יכול להסביר לי קצת(הרבה) או לקשר אותי למאמרים/כתבות בנושא אודה לו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tfo,

יש לי דיסק און קי של memo race store&go 2GB, יש עליו מידע שאני מאוד צריך. לפני כמה זמן הוא נדפק ובכל מחשב שאני שם אותו המחשב קורא אותו אבל הוא מופיע כ 0 בייט. מישהו נתקל בזה בעבר? יש רעיון איך מסדרים את זה (אני מאוד צריך את המידע מבחינתי לזרוק אותו אחר כך לפח)?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים