אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ההארדיסק הקיים שלי WD 250GB SATA II 16M כניראה עומד למות, המנורה של הדיסק לא מפסיקה לדלוק והמחשב זוחל בצורה איומה... חיברתי עכשיו הארדיסק 80GB SATA ישן שיש לי והכל זז הרבה יותר טוב... אז אני רוצה המצלמה לדיסק קשיח 500GB, ראיתי את ה WESTERN DIGITAL SATA II 16M השאלה אם דיסקים של חברות מתחרות יתנו ביצועים טובים יותר ? הרעש פחות מפריע לי, יותר אמינות וביצועים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לרכוש ב- 77 דולר? בארץ ראיתי שעולה 600 פלוס פה https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי יושבת על ראפטור בודד נכון לעכשיו (הראפטור השני עדיין באריזה, לא מצאתי זמן להקים את מערך הרייד 0 שלי) מבחינת טמפ' אצלי היא בסביבות ה33-36 מעלות, עם קולר ייעודי הדבר היחידי שמפריע לי הוא הרעש שהכונן עושה מידי פעם, הרעש חזק יחסית לכונן "רגיל", אך מצד שני, הרעש אינו דומה לרעש של כונן שעומד למסור את נשמתו. מבחינת ביצועים, ישנו שיפור קל בעליית מערכת ההפעלה, ובתגובות המחשב לטעינת תוכנות\משחקים וכו'.. מה קורה אצלכם מבחינת שלושת הקריטריונים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://jpg.co.il/view/5079a85b1e766.png/][/url']http://jpg.co.il/view/5079a85b1e766.png/"][/url]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 375.00 ש''ח או W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 375.00 ש''ח מה הסיפור עם ה AA האלה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 שנים, סה"כ עובד בסדר גמור. יש לי HD פנימי של חברת Western Digital, מהיום שקניתי את המחשב (נפח 500GB). לאחרונה אני חש איטיות בעת כתיבת\קריאת תכנים מה HD. אני מקפיד לבצע Defrag אחת לכמה חודשים... רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת את התקינות של ה HD - אני חושש שיגיע יום וה- HD יפסיק לעבוד ואאבד את התכנים. האם יש תוכנה שבודקת את מצב החיים של ה HD? כמה נשאר לו וכו'? תודה ! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כונן חדש בנפח 750GB בעזרת האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413191.msg3547485#msg3547485 העברתי את כל התכולה של הכונן הקודם (250GB) לחדש.. ניתקתי את הHDD הישן והשארתי רק את החדש, העלתי את המחשב והופתעתי לגלות שהכונן של ה750GB מופיע ככונן של 250 חברתי מחדש את הHDD הישן, סידרתי בבאיוז ככה שהבוט יהיה רק מהחדש (כדי שהOS תעלה רק מהישן ולא מהחדש) והפעלתי את המחשב לפי הסטיקי נכנסתי לכאן: http://blog.atola.com/restoring-factory-hard-drive-capacity/ והורדתי את התוכנה.. התקנתי, הפעלתי, בחרתי בכונן של ה750GB והופיע לי השגיאה הבאה : כמובן שניסיתי למחוק את הכונן ידנית, אבל הוא מבקש ממני לעשות ריסט כדיי להשלים את הפעולה.. ככה שכלום לא י…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SCSI Controller - Symbios 20810 SCSI-II Kit 10MB PCI ??? מצאתי בגוגל: http://www.fakie.ch/oshop/g10g138g.htm וזהו, שזה יוצא - 78$ (US Dollar). תודה לעונים, אין ברצוני לבצע פה מכירה כלשהי של המוצר הנ"ל, אני רק מבקש הצעת מחיר !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק של wd 1tb usb 3.0 הוא עבד ממש טוב עד עכשיו פתאום יום אחד הוא התחיל להתנהג מוזר כשאני מעביר ממנו מידע למחשב זה מהיר מאוד כשאני מעביר מהמחשב מידע אליו זה מעביר על 2 מגה לשניה ולרוב נתקע. האם המקרה עבוד? מה אפשר לעשות? נסיתי לעשות פירמוט דרך ה windows אבל הפירמוט נחשל וכשעשיתי פירמוט מהיר זה הצליח אבל לא השתנה דבר.. יש איזה תוכנה מומלצת שיכולה לבדוק ולתקן את הארד דיסק? האם במקרה כזה צריך לקנות פשוט חדש? אני ישמח אם תביאו לי איזה תוכנה שתנסה לפחות לתקן מה יש לי להפסיד.. עריכה: אם אי אפשר תגידו לי אני יזרוק ת זה לפח, עשיתי עכשיו אתחול (לא מהיר) כל הלילה והוא עוד לא סיים יש מצב זה נהרס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זה לא פשוט כמו עד עכשיו ב-ATA הרגיל... צריך להגדיר RAID ב-BIOS ועוד כל מיני שטויות.!?!? וסליחה על הבורות אבל מה זה RAID.. (הסבר מפורט) תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לרכוש את הכונן הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=17456&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מספר שאלות: 1) האם מישהו התנסה בכונן הנ"ל או בכונן אחר מסדרת Elements? 2) האם בתוך מעטפת הכונן הנ"ל מסתתר כונן 3.5 המוכר שניתן לחברו באמצעות SATA? 3) הבנתי שסדרה אחרת של WD הנה מוצפנת חומרתית, כך שאם ממשק הUSB מתקלקל, לא ניתן לגשת לכונן ישירות ע"י פתיחת המארז. האם כך גם לגבי הסדרה הזו? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שתבקש ממני כל הזמן סיסמא בהכנסת DOK בכל מחשב חוץ ממחשבים שאגדיר מראש? (לדוגמא שתמשוך מפרט מחשב או סריאלי של נייד וכו'). אני רוצה סיסמא ל DOK אבל לא במחשב שלי כי זה די מציק... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי סדר בדברים שלי, ומצאתי מעל 200 דיסקים (רגילים וDVD) שאין לי בהם צורך. האם יש מקום שבו עושים איתם משהו? (אצלנו באוני' יש מתקני מיחזור רק לסוללות, בקבוקים ונייר)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאני מתחיל להעביר המהירות תעבורה היא 32 מגה לשניה ולאט לאט זה יורד ויורד ויורד עד ל8 לפעמים פחות, למה זה קורה ? והאם אפשר להשאר על מהירות גבוהה איכשהו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שקט, איכותי, 1-2TB ובמחיר יחסית נמוך. מישהו יכול להמליץ לי על דיסק קשיח שיתאים לי? לא יודע אם זה חשוב אבל השימוש שלי בדיסק הקשיח יהיה כשטח איחסון לסטרימר שלי, הוא יהיה מחובר לסטרימר שמחובר לטלוויזיה ויפתח והתכבה בכל פתיחה וסגירה של הטלוויזיה מה שלדעתי הרס לי את הקודם אז צריך אחד שלא התקלקל מהר ושיהיה איכותי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני הולך לקנות צורב והברירות שיש לי הן או benQ או samsung או ricoh. אני יודע שלייט-און יותר טובים,אני יודע שפלקסטור יותר טובים וגם ימהה,אבל זה מה יש ואני צריך לבחור אחד מהם. אז על מה אתם ממליצים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר HD עם SATA1 ללוח שתומך בSATA3? האם יש תאימות לאחור בלוחות אם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי וינדוס 8 חוקי. עכשיו א ני כרגע משתמש בו בכונן הרגיל ואני רוצה התקין את הוינדוס בSSD להשתמש בCD KEY מקורי זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של memo race store&go 2GB, יש עליו מידע שאני מאוד צריך. לפני כמה זמן הוא נדפק ובכל מחשב שאני שם אותו המחשב קורא אותו אבל הוא מופיע כ 0 בייט. מישהו נתקל בזה בעבר? יש רעיון איך מסדרים את זה (אני מאוד צריך את המידע מבחינתי לזרוק אותו אחר כך לפח)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה-HD הזה? הוא קצת יותר יקר מה-WD 640AAKS רק עם נפח גדול יותר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשכונן האיחסון C שלי התמלא עד אפס מקום העברתי קבצים לכונן D, אך כאשר אני מחפשת קובץ על ידי החיפוש של שורת סרגל הכלים הוא אינו מוצא אותם ואני צריכה ליכנס לכונן D ולחפש את מה שאני צריכה. האם יש לכך פיתרון? וכן האם ישנם עוד פונקציות שלא פועלות על הקבצים שהעברתי לכונן D ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צורב: IDE\CdRom_NEC_DVD_RW_ND-3550A Firmware version: 1.07 מדיה: Silver Line DVD+R DL x8 מנסה לצרוב DATA של כמה קבצי AVI גדולים (700MB) שזה יוצא ביחד: 7600MB כל ה-DVD שניסיתי עד עכשיו, נדפקו ב-55 עד 75 אחוז מהצריבה תוכנה: Nero 9.0.9.4 מערכת: Win XP Pro SP2 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות ביקור באילת החלטתי להסתכל על מחירי ה SSD שיש בשוק היום, והופתעתי לראות את כונן ה M.2 של קינגסטון בנפח 480 נמכר ב 645 ש"ח, לכאורה מחיר יותר זול מבחו"ל (שם הוא עולה כ 200$). המחיר באילת בכלל מצחיק, 550 ש"ח. וכל זה עם 5 שנות אחריות. אני משער שהוא אמור להיות די מומלץ בעקבות זאת, אך כמעט ולא מצאתי אנשים פה ממליצים עליו, יש סיבה לכך? האם לדעתכם המחיר הזה ישאר, או שהוא יעלה כמו שקרה ל 850 evo של סמסונג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כבל חדש וגם בו החיבור די רופף האם ככה זה אמור להיות ? אולי לא חיברתי טוב ? משנה איזה צד מתחבר ללוח ואיזה ל-HD ? ההארדיסק חדש החיבור שלו נראה בסדר ואין שיניים עקומות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-