אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את הסמסונג 840 פרו ורציתי לדעת אם יש תוכנות או כלי בדיקה שבהם אני יכול לראות את הנתונים של הSSD? כי אני רוצה לבדוק שהכל פועל כמו שצריך לפעול משום שציפיתי שהוא יהיה הרבה יותר מהיר ממה שהוא. אז אני קצת חושד שהוא תקול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת היא שאני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום קולנוע ביתי, אם זה לא לפה נא להעביר, תודה. ראיתי שהמחירים של כונני בלו-ריי ירדו והחלו להיות קצת שפויים והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אבל לא מצאתי מבחר גדול במיוחד ואני זקוק להמלצה, תודה. השימוש היחיד שלי בכונן יהיה צפייה בסרטי BD, אני מאמין שהמפרט שלי מספיק בשביל להפעיל אותם(אני מריץ קבצי MKV בלי בעיה והמעבד שלי עובר בדיקה של CyberLink Advisor) אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להציץ במפרט שלי כאן בצד ולוודא שאני לא טועה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנים של ציפייה, WD סוף סוף תשחרר את המודל החדש של הכונן המפורסם ביותר שלה. משהו חדש לחלום עליו בלילות הקרים.... http://www.behardware.com/news/7915/finally-a-new-raptor.html
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני SEAGATE 1TB ואני עובד איתו קצת יותר מחצי שנה, לאחרונה חיברתי אותו גם למקבוק וגם לווינדוס 7 ואחרי זה כשניסתי לחבר אותו למחשב שלי שרץ על וויסטה המחשב מזהה את הכונן (גם בDevice manager וגם בהוצאת החומרה באופן בטוח) אבל אין לי גישה אליו.. וזה קורה רק במחשב הספציפי הזה, יש לי עוד שני מחשבים בבית עם XP ו7 ובשניהם הוא עובד חלק, רק בויסטה לא. יש משהו שאפשר לעשות כדי ל"שכנע" את הויסטה להכיר בו מחדש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת לגבי גיבוי , השאלה היא כזאת. יש לי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת הפעלה win 8.1 ותוכנות, בנוסף יש לי עוד כונן רגיל 2TB שעליו מותקנים הדברים הכבדים. משחקים ותוכנות שבחרתי להתקין עליו. לצורך העניין אני מגבה באמצעות התוכנה acronic 2015 את הכונן ssd זה שעליו יושבת המערכת הפעלה כולו בנפרד. ואת הכונן השני בנפרד. האם זאת דרך תקינה או שגויה? בנוסף התוכנה acronic תמיד ממליצה לי לגבות כונן נוסף שלא קשור כשאני מסמן את הכונן של מערכת ההפעלה לגיבוי. אשמח קצת לקבל מידע איך לגבות בצורה נכונה . בדיוק אתמול רכשתי כונן חיצוני 4tb לגיבוי שיהיה לי.. תודה מראש. נתנאל.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מקווה שתוכלו לעזור לי... לפני כשבוע רכשתי כונן קשיח חיצוני של WD בנפח 50 ג'יגה. הכונן מגיע בפורמט FAT כרגע יש בכונן 217 ג'יגה פנויים (ראה תמונה) כשאני מנסה להעתיק קובץ בנפח של 6.8 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא (ראה תמונה) היכן טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של maxtor מסדרת ה-D740X (הדגם המדויק - 6L040J2). מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל DMA בכונן ב-win2000, למרות שמזוהה DMA, קצב הקריאה/כתיבה הוא 3-4 מ"ב לשנייה (בדקתי ב-sandra) בלינוקס אני בכלל לא מצליח להפעיל את המערכת בלי להגיד לה לעבוד בלי DMA לוח אם - ASUS P2B (מבוסס i440bx), תומך במצב DMA עד UDMA2. הכונן עצמו תומך עד UDMA5 ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של PIO,DMA ב-BIOS, אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה ממכם תרשמו לי פה מה ההבדלים ביניהם ובמה טוב כל אחד מהם תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://queue.acm.org/detail.cfm?id=1670144 חומר מעניין, בעיקר לגבי אלו שהנם אחראים לגבי מערכות המחייבות זמינות-גבוהה (HA).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני תכנן לקנות מחשב חדש ויהיו לו DVD צורב ושלושה הארד דיסקים יש מצב שאני אוכל לחבר את כולם? כולם IDE
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות הרדיסק חיצוני בסביבות ה 300 שקל של 1 טרה ראיתי את 2 הדגמים האלו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=3556 ו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6210 מה עדיף לי לקחת? ולמה? אשמח אם תתנו לי עוד הצעות לדגמים במחיר הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באילו פעולות באה לידי ביטוי המהירות 7200rpm לעומת 5400rpm? בהצגת תיקייה בעלת הרבה קבצים? בקצב העברת קבצים בין מחיצות? אשמח למידע בנושא, תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לרכוש ב- 77 דולר? בארץ ראיתי שעולה 600 פלוס פה https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מוזרה ונורא מציקה: יש לי צורב DVD של NEC (דגם: 3520A). מסתבר שהוא קורא רק חלק מהדיסקים - הוא קרא לי את כל המדיות DVD שניסיתי, וגם כמה דיסקים רגילים, אבל לאחרונה ניסיתי כמה דיסקים רגילים שהוא פשוט לא קרא - הוא התייחס אליהם כאילו יש דיסק ריק עם 0 מקום פנוי בכונן. אני יודע בוודאות שהדיסקים האלה מכילים מידע. זה קרה לי גם עם דיסק שקיבלתי עם הלוח אם של ג'יגה-בייט. שכפלתי אותו עם צורב במחשב אחר ואז הוא כן קרא את הדיסק הצרוב. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור? יש רעיונות? עדכון firmware יעזור פה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפעמים רואה בפורום את ה דיסק קשיח HD WD SATA 74GB 10000 RPM והמחיר שלו ממש בשמיים והוא רק 74 ג'יגה משהו מוכן להסביר לי מה היחודיות שלו?? זה בגלל ה10000 RPM ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי שאינטל היו אמורים להוציא מחליף ל- SSD_510 בסוף השנה.. לא? איזה דגמי SSD (אינטל ואחרים) אמורים לצאת בקרוב? מתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בלוח אם(P35-DS4) אפשרות לחבר מבחוץ בחיבור e-sata כונן קשיח רגיל ויש גם חיבור חשמל. חשבתי להשתמש בכונן כזה לגיבוי ולשים אותו בצד(אחרי הגבוי). השאלה אם יש סיכון להניח את הכונן על השולחן סתם כך בזמן הגבוי או שהוא עלול לקבל מכה אח"כ כשהוא במגירה? באופן כללי אני חוסך מעצמי בכך קניה של כונן קשיח נוסף (חיצוני). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מומלץ יותר בשלב ה windows setup לפרמט את המחיצות פירמוט מהיר ולאחר מכן למחוק אותן או רק למחוק ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי דיסק און קי עם נגן אמ פי 3 512 מגה השחור הגנרי. היה לי בתוכו תיקיות עם קבצים בתוכם וגם קבצים בראשי, חיברתי את הנגן למחשב העברתי שיר לתיקיה מסוימת, ניתקתי מהמחשב ואז הוצאתי ידנית, פתחתי את הנגן נכנסתי לניגון של השירים ושלחצתי על אפשרות לפתוח קבצים הוא רשם no files מהסיבה שהתיקיות נעלמו ונשארו רק תמונות בתיקיה הראשית. עכשיו לא רואים את התיקיות וגם עבודה ב access וב Csharp נעלמה מהראשי, אך נשארו רק תמונות, עם זאת הוא מראה כאילו המקום בשימוש 480 מגה בשימוש למרות שהתמונות שוקלות רק 3 מגה. הקבצים לא מוסתרים, מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא יעבוד בSATA 2?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי במוצר הזה אבל הבעיה שלא שולחים לישראל http://cgi.ebay.com/LAN-Hard-drive-enclosure-Ethernet-USB-2-0-combo-NEW_W0QQitemZ390010300656QQcmdZViewItemQQptZCOMP_EN_Storage?hash=item390010300656&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 האם אפשר למצוא משהו כזה בארץ ? מה זה ndas ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושים חלונות 7 ניסיתי עם תוכנה של החברה אבל התוכנה אינה מזהה את ההתקן במחשב ההתקן מופיע ולספריה אחת יש לי גישה ספריה שניה לא ואנני יכול למחוק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HD למחשב נייד ? קיבלתי לפני כמה חודשים לפטופ טושיבה מדגם 2650XDVD, ולפני כמה ימים ה-HD שבק חיים.. אין לי מושג בלפטופים, HD זה אוניברסאלי כמו במחשבים שולחניים ? יענו קונים איזה שרוצים או שבגלל שזה מחשב נייד יש סוגים שונים ? כמה בכלל עולה HD קטן (20/40GB) למחשב נייד ? מישהו יכול לעזור לי עם הסיפור הזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים כונן קשיח 20.4 GB שמתי אותו במחשב שלי ואז רואים 4 כוננים של GB4.5 או משהוא כזה איך אני מחבר את כל הכוננים הקטנים לאחד??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-