עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי הארד דיסק.. 160 ג'יגה.. חיבור סאטא .. (האפור הרחב ..) אני חיברתי למחשב.. הווינדוס עלה הוא זיהה אותו ואמר שהוא מותקן והכל בסדר (ובאמת בDEVICE MANGER ראיתי שהוא מותקן והכל בסדר איתו) הוא מותקן כסקונדרי .. (הישן זה המאסטר כאילו..*) למה אני לא רואה אותו במחשב שלי ? מה צריך עוד לעשות בישביל שאני יוכל להשתמש בו ?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש למחשב ישן (פנטיום 1.4, לוח אם 850GB של אינטל) רק רציתי לדעת אם הארד דיסק כזה, שלפי הבנתי הוא Sata 1 יוכל להתחבר אל המחשב ללא בעיות. לא היתי רוצה לקנות פשוט הארד דיסק שלא יתאים לי למחשב. ?Western Digital? - ?80GB 7200RPM, 8MB?. או את הגרסה של ה 160. אני חושב לקנות אותו מ KSP שנראה במחיר מאוד זול, תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  3. היי חבר קנה הארד דיסק חדש של 160 ג'יגה של WD, פירמט אותו והתקין עליו וינדווס קיים אצלו הארד דיסק ישן של Maxtor של 80 ג'יגה(יש לציין שהוא לא מחק את הוינדווס שהיה מותקן על ה-80) לפני כן ההארדיסק לא עשה שום בעיות והכל היה טוב שני ההארדיסקים הם SATA (החדש סאטה 2 עם ג'מפר לסאטה 1 כי הלוח לא תומך) אחרי ההתקנה של הוינדווס על החדש התחילו הבעיות האלה: ב-80 ג'יגה שמנסים לגשת לרוב הקבצים ו/או התיקיות זה מציג את השגיאה הבאה: http://img141.imageshack.us/img141/3928/errorssy4.png ובנוסף אפשר להיכנס רק לתיקיה הראשית אבל הכל איטי נורא.. ומציג את השגיאה הבאה: http://img141.imageshack.us/img141/1792/erro2rwa6.jpg ה-80 ג'יגה מחולק ל-3 פרטישנים ואם זה לא היה ברור שתי הבעיות הם בו. רעיונות מ…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by tomer861,

שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  5. Started by d pro,

קיבלתי את הST3500630AS החדש שלי 500 גיגה לפעמים כשאני נכנס לתיקיה של סרטים בגודל 100 גיגה זה עושה רעש חזק של קריאה למשך שניה מין כחח כזה זה נורמלי? עשיתי איחוי סריקה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי קניתי hd של wd 500g עם חיבור sata. אני מנסה לחבר , אני רואה את הhd בניהול כוננים (קליק ימני על מחשב שלי, manage, devise manager,disk drives) הבעיה היא, שאני רוצה להכנס לתוכן של הhd אני לא מצליח, , הכונן לא מופיע לי בmy computer ליד כונן c. ניסיתי לחבר את הhd לחיבור sata שונה בלוח אם. ניסיתי לעדכן את הגרסה של הhd, אך לשווא. ביצעתי uninstall ואז install -גם לא עזר. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש למישהו רעיונות?? שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by SciFi7,

[ כבקשת המנהל ] החלטתי לקנות עוד HD חדש בגלל שהזה שיש לי עכשיו ממש לא מספיק לי (ובגלל כל המשחקים שהולכים לצאת...) אז החלטתי להצטייד בעוד HD חדש.. בגלל ששמתי לב שהמחירים לא כולכך גבוהים... אז אני צריך המלצה להארד דיסק של 320 ג'יגה (נשמע לי הכי משתלם למחיר). תודה רבה (מפרט בצד ) ותגידו צריך להביא טכנאי בשביל לחבר או שזה פשוט ? (יש לי מארז Antec P180 )

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TripMan,

המפרט שקניתי אתמול : כל עוד שהמחשב עוד לא מוכן, החלטתי שאני רוצה גם לקנות הארד דיסק חדש, בגלל שבמחשב הישן שלי יש הארד דיסק של 60 ג'יגה ATA. איזה הארד דיסק כדאי לי - של איזו חברה וכו' השקעה עד 350 ש"ח- 120 ג'יגה יספיקו לי. תמליצו לי על משהו טוב, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by Monstalicious,

שאלה קטנה, עכשיו החלפתי את הארד דיסק המזדקן שלי WD 80GB ide ב Seagate 250Gb 16mb בכל מקרה, מחר אני מתקין אותו ורציתי לדעת איך אני עושה 2 מחיצות נגיד אחת של 150 ואחת של 100. או שאני מתקין את זה פשוט ומחלק עם תוכנה בווינדוס? בקיצור אם אפשר מדריך כלשהו כדי לעשות פרטישן, אני אודה מאוד

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by Omerole,

בשעה טובה צירפתי למערך הדיסקים שלי עוד דיסק 250GB סטה 2 חדש דנדש הורדתי Speedfan בשביל לראות שהכל בסדר,הדיסק הישן (סטה 1) עובד על 30-45 מעלות,עובד דיסק IDE עתיק על 28-38 והחדש מגיע גם ל55 במאמץ.. הוא עושה לי סימן של להבה קטנה ליד הדיסק החדש..זה סביר או שצריך לדאוג? יש מאורר 80 על הכלוב של הדיסקים.. תודה

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by Rhx,

שלום,החלטתי ללכת על ההארד דיסק הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144152 מה אתם אומרים ?,אה וכן אני רוצה לקנות BF2 אבל אמרו לי שאני צריך כונן די וי די,מה אתם אומרים על זה? אגב שאומרין נגן די וי די מתכוונים לזה לא רק שהוא יכול להריץ סרטים ב DVD אלא גם למשחקים BF2? תקנו אותי אם אני טועה אני לא רוצה גם לקנות צורב + די וי די כי יש לי כבר צורב אוקיי הנה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_117&products_id=8462 תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shloosh,

קורה לי שאני בווינדוס סתם גולש וזה ופתאום למשל אני פותח איזה עמוד באינטרנט וההארד דיסק מתחיל לטעון ולטעון ולטעון איזה 12 נגיד שניות והעמוד בכלל כבר מזמן עלה. זה קורה פעם אחת וזהו. זה קרה לי עד עכשיו רק כמה פעמים(מחשב חדש שבועיים) אמרו לי אנשים מחול בלי קשר לבעיה הזאת שלי שבהתקנת הווינדוס צריך בהתחלה ללח F6 ולהתקין את ה-raid או משהו עם הדיסק דרייבר SATA raid של הלוח אם שלי Lanparty. מי שלא עושה את זה בהתחלה,אז אח"כ יכול להיות בעיות בכל מיני דברים. מישהו שמע על זה?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by mushee,

מה דעתכם על ההארד דיסק החיצוני הבא: Western Digital WDG1U2500E שווה לרכוש את הדגם הזה ב460 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. מה עדיף לדעתכם (מבחינת מחיר, שימוש וגמישות): לקנות הארד דיסק וקופסא בנפרד ולהרכיב לבד או לקנות כבר באנדל מובנה (בהנחה שאני לא צריך את התוכנות - אלא רק דיסק חיצוני לצורך שמירת מידע וניוד שלו)? ד"א, בהקשר הזה אני רוצה לספר על חבר שפתר את הבעיה בצורה מקורית: הוא קנה כבל USB2IDE ומסתובב עם דיסקים פנימיים בלי קופסא בכלל.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש לי שאלה לגבי הארד דיסק חיצוני. אני מחפש דיסק חיצוני, 2T, לצורכי גיבוי יומיים למחשב ביתי. השאלה שלי - האם עדיף לי לקנות הארד דיסק חיצוני, או לבנות באיזושהי דרך ע"י הארד דיסק פנימי? כך שאוכל להוסיף לו מאוורר לדוגמא...

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  16. האם הארד דיסק חיצוני, הוא הארד דיסק רגיל לכל דבר שרק יושב במארז חיצוני, ובעצם ניתן להוציאו מהמארז החיצוני, ולחברו כהארד דיסק פנימי רגיל במחשב, או שזהו הארד דיסק עם Interface מיוחד? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

אז המחירים של כולם פחות או יותר זהים - מה שאני מתלבט לגביו זה עניין ה"הצפנה פנימית" ששמתי לב שצץ לגבי כל מיני כוננים(w.d בעיקר) שאני *לא* מעוניין בו. הכונן ישמש לגיבוי יום יומי של פחות או יותר 200GB בשבוע ובערך GB15 ביום. (ישמור בכל רגע נתון 2 גיבויים מלאים) - מדובר ברשת משרדתית קטנה. אני ארכוש ב אייבורי, KSP או TMS - אופציות רכישה מכל החנויות יתקבלו בברכה. התקציב הוא באזור ה-400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ariel-ro,

לקראת הBLACK FRIDAY הקרב ובא, והגיע הזמן לקנות הארד דיסק חיצוני, ראיתי את אלה: http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6769 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7600 השאלות שלי הן: מי הכי טוב מבין ה3? או שאין הבדל משמעותי? אם יהיה 1+1 על הHDD אני אקנה או אחד של 2TB ב600ש"ח(אני אמצא מישהו כבר) או 1TB+1TB ב600 ש"ח. במידה ולא אז את הVERBATIM ב500ש"ח מאופיס דיפו. יש לי כמה שאלות 1. האם הLECIA 2TB מגיע כשני דיסקים של 1TB? 2. האם כולם באותה מהירות קריאה וכתיבה? 3. האם הם משתווים לדיסקים של WD וSEAGATE? תודה אריאל

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ביום שבת החלטתי לעדכן לווינדוס 10 את המחשב האישי שלי. גיביתי הכל על 2 הארד דיסקים (דברים שונים בכל הארד דיסק) ומפה לשם אחד מהם הפסיק להגיב היום.. כבר מת לי אחד לפני כשנתיים וקיבלתי אחד אחר במקומו באחריות.. בקיצור אל תקנו Transcend... בכל אופן, לא חשדתי בשני, מה אני חשדניסט? אבל הורדתי CrystalDiskInfo ובדקתי את הדיסקים האחרים, וראיתי שהשני במצב מוזר.. הוא עומד למות גם כן? מצ"ב תמונת מצב מדובר בHDD חיצוני של סיגייט, בן כשנתיים וחצי... אם הוא עומד למות, אשמח לקבל המלצה לHDD חיצוני של 5-6TB, אם לא - אשמח לקבל המלצה ל4TB, מעדיף מהארץ ומחנויות במרכז. באיזור ה700 ש"ח ל4TB, לא יודע כמה עלול לעלות היותר גבוהים, סומך על המלצה סולידית שלכם. הש…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. היי, יש לי הארד דיסק של FreeAgent 500 GB. היום חיברתי אותו למחשב והוא מזהה אותו מבחינת החיבור USB אך הוא לא נמצא ככונן במחשב שלי. בנוסף לזאת כאשר אני נכנס ל disk managment הוא מופיע לי כלא מזוהה. (תמונה ראשונה) גם בצד רשום שהוא 2TB משהום מה.. הוא שאול אותי בפעמים הראשונות אם ברצוני לעשות פירמוט (תמונה שניה) אין לי מושג על מה מדובר לכן לחצתי לא. אני רוצה להציל את הקבצים! מישהו נתקל בזה? מה זה יכול להיות? ניסיתי במחשב נוסף עם וינדוס 7 וגם שם לא עובד. ניסיתי על וינדוס XP וישנה אותה בעיה. ניסיתי להחליף כבל וגם לא עוזר. אשמח לעזרה! תודה! מעיין [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by zekit,

תגידו הארד דיסק חיצוני יכול להיות פיתרון טוב לאיכסון וניגון (במחשב) של סרטים? או שיהיו קרטועים? במחשב יש חיבור USB 2 והתקציב שלי הוא עד 700 שקל... השמח גם לקבל המלצה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by nitsanroz,

יש כזה דבר? אני מצאתי משהו חדש של IOMEGO משהו EGO PRO בנפחים של 320 או 500 אבל לא מצאתי אותו באתרי קניה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום ההארד דיסק נעלם פתאום ואין גישה אליו, אבל הוא עדיין מופיע במנהל ההתקנים כמחובר. אחרי אתחול מחדש של המחשב הוא בדרך כלל חוזר. שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק לא נמצא בפעולה. לעומת זאת כשיש פעילות כמו הורדה והעלאה בתוכנה שיתוף קבצים אליו הוא עובד רצוף בלי בעיות. אציין שהבעיה הזאת מתרחשת בלפטופ, ואילו בנייח יש העלמות ומיד לאחר מכן חזרה בלי צורך בריסטרט. ניסיתי להחליף כבלים והבעיה נשארת. למישהו יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם WD ELEMENTS 1TB חיברתי אותו למחשב ובמקום לחבר אותו לכבל המקורי שלו (12V) חיברתי אותו בטעות לאחד של הנייד 20V.. היה רשרוש של חשמל, באותה שניה ניתקתי את זה מיד, היה מאוחר מדי וכבר יצא ריח של שרוף מההארד דיסק.. קניתי אותו לפני כחודש באייבורי, לא בעיה להגיד להם שהוא נשרף מעצמו ולקבל חדש - העניין הוא שיש עליו חצי מהחיים שלי ומאוד חשוב לי המידע הזה, הם יחליפו אותו שם בחדש ולא נראה לי שיהיה אכפת להם מהמידע.. אני כמעט בטוח שלא כל ההארד דיסק נשרף אלא רק איזה פיוז או אחד החלקים בשרשרת שמספקת חשמל וניתן לתקן את זה, מצד שני אם אני אפתח אותו (אין איזה בורג או משהו, זה לפתוח בכח) אני לא מאמין שהאחריות תהיה שווה משהו.. שחזור הארד דיסק נייד יכול להגיע למעל 100…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Noybee,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני אשר יוכל "לצלם" את ההארד דיסק הפנימי שלי כל פרק זמן (ביוזמתי או שלא), כך שבתרחיש שקורה לי משהו רע למחשב אני אוכל: 1. להעלות את מערכת ההפעלה מההארד דיסק החיצוני 2. לפרמט את ההארד דיסק המקורי ("הפגוע") 3. לשפוך לתוכו את הצילום העדכני ביותר שמצוי בהארד דיסק החיצוני. 4. המחשב עולה מהפנימי המשוחזר כאילו כלום לא קרה. אשמח להמלצות לגבי מפרט ההארד דיסק החיצוני ותוכנת הגיבוי מתאימה סכום להשקעה ~500 שקלים. אגב הבנתי שיש תוכנות חינמיות טובות. שנה טובה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים