עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mashas,

היי, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח ויש לי כמה שאלות: המטרה בגדול זה עבור מוזיקה וסרטים במחשב, יש לי דיסק קשיח של WD של 80 G , ואוטוטו נגמר לי המקום... 1. מה עדיף דיסק קשיח חיצוני או פנימי? 2. ראיתי שיש שוני לזיכרון המטמון בדיסקים הקשיחים פנימיים ראיתי של 8M ושל 16 M מה עדיף, או שאין ממש הבדל גדול. 3. כמה RPM ? יש לציין שיש לי מחשב פנטיום 4 2.4 GHZ , בן 3 שנים. ראיתי שהרוב הגדול בסביבות 7200 4. בגדול אני מכירה את WD והייתי מעדיפה של החברה הנ"ל , יש משהו עדיף? 5. נניח שאחליט על דיסק חיצוני , על מה חשוב לשים לב? 6. ראיתי את הדגם הבא: WESTERN DIGITAL WDH1U3200 MY BOOK ESSENTIAL EDITION 320GB הוא עולה בערך 350 ש"ח האם שווה? דיסק קשיח פנימי בסדר גודל של 250 G, עם זיכרון מטמון …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי עברתי להשתמש בWIN7 ממזמן ואני לא מצליח לפרמט את הדיסק הקשיח בו היה מותקן הXP, מה שמונע לדעתי היא שהBOOT של בחירת מערכת ההפעלה רץ מהדיסק הזה, מצרף תמונה למישהו יש רעיון איך להגדיר את \:C כדיסק הSYSTEM ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TBN,

מה אתם אומרים על ההארד הזה http://shops.nrg.co.il/Prod/55384/111 מצד אחד זול ומפתה מצד שני זול בצורה חשודה. לא הצלחתי למצוא איזה דיסק יש באריזה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מעוניין להוסיף חיבור ESATA למחשב הנייח שלי בכדי להעביר קבצים/סרטים למחשב הנייד שכבר יש בו חיבור כזה. השאלה מה מבין השניים כדאי? http://www.ebay.com/itm/Internal-SATA-to-eSATA-External-PCI-Slot-Cable-Bracket-/280656726441?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item415871c9a9 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330717610533 האם הזול יותר יעשה את העבודה או שמבחינת מהירות העברה היקר עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. דרוש כמובן בממשק SATA II, מאותה רמת מחיר, ואם אפשר גם שקט, יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות טייפ שיוכל לגבות כ 8 gb נתונים. הבנתי שיש 2 סוגים dlt dat אין לי שום מושג אבל אם משהו יכול להסביר לי קצת(הרבה) או לקשר אותי למאמרים/כתבות בנושא אודה לו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zaroor,

קראתי איזה דעה של מישהו לגבי הרדיסק חדש איך שקונים לתת לו לעבוד יום שלם או יומיים רצוף בלי כל פעולה מאמצת--אז הוא אומר שזה מאריך את חיי ההרדיסק ---האם זה נכון או שטות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Y-T-M,

יש לי mp3 של החברה apex והשתמשתי בו כ usb....היו עליו כמה קבצים.. הלכתי לחבר לעשות לו פירמוט ושכחתי את הMp3 מחובר למחשב ובטעות עשיתי לו גם פירמוט דרך ההתקנה של הווינדוס כמו שעושים פירמוט... עכשיו הוא לא עובד... כאשר אני מחבר אותו המחשב קולט אותו אבל כשאשני מנסה להיכנס אליו להוסיף לו משהו המחשב אומן שההתקן אינו מאותחל האם לאתחל אותו ? אני אומר לו שכן אבל הוא אומר שהוא לא מצליח? יש פתרון? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום הייתי רוצה לשאול יש לי את המחשב הבא המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8G ABIT IS7-V2 INTEL 848 כרטיס מסך 128MB GF4 כרטיס זיכרון 2 סטיקים 256+512 DDR 80GB דיסק קשיח אני רוצה לרכוש דיסק קשיח בגודל 320GB או 500GB, עכשיו אני הייתי רוצה לשאול האם לא יהיה לי בעיות עם המחשב הוא יתחיל להיתקע או משהו כזה?, או בכלל לא יתמוך לי המחשב עם גודל שכזה של דיסק קשיח? ???[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:42:50 ההתלבטות בין ‏Samsung‎ - ‏320GB 7200RPM, 16MB, Sata II‎ שעולה 230 ש"ח.או ‏Western Digital‎ - ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ שעולה 285 ש"ח. או ‏Seagate‎ - ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ שגם הוא עולה 285 ש"ח אחחריות לחמש שנים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by force1711,

שלום וברכה ותודה מראש לכולם, רציתי לשאול לגבי הדיסק שבכותרת, אני צריך מתאם בשביל זה, ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה KEY הדיסק הזה, האם M בלבד או B ? לפי מה שראיתי זה בוודאי לא B & M. אם מישהו יודע ויכול גם להמליץ לי על מתאם שמתאים לזה, אני מודה לו מאוד מראש. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/11/18/usb-3-0-specificaton-finalised/1 יגיע בפועל כמוצר לקראת סוף 2009. מדהים לחשוב שיהיה אפשר להעתיק סרט BD ממוצע בכדקה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ymac,

שלום, אני רוצה לקנות SSD ויש כל כך הרבה דגמים שזה מבלבל... אני מבקש שתי המלצות: ל-SSD 60 גיגה ול-120 גיגה. אני קונה בחו"ל. חשבתי ע להדגמים הבאים: Corsair Force GT 120 / 60 OCZ Vertex 3 120 / 60 OCZ Agility 3 120 / 60 Patriot Pyro SE 120 / 60 Patriot Wildfire 120 Crucial M4 64 / 128 מי הכי מומלץ? (המספרים הם הנפחים הקיימים הרלוונטים להשוואה) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טרה WD10EARS SAMSUNG HD103SJ SEAGATE ST31000528AS HITACHI HDS721010KLA330

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by VGFreak,

אני מעוניין בחצי טרה או טרה אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן קניתי דיסק חדש, WD250 7200RPM 8cash ATA (כל ההרדיסקים שלי הם ATA, כי אני על פנטיום 3..) ברגעים אלה ממש הוא מתפרמט ל NTFS באמצעות ה disk managment של XP (תמונה) (2 הסידירומים למטה הם וירטואליים, ע"י alcohol ) יש לי את כונן D הישן שלי (אותו מפרט בדיוק , רק שהוא 200 GB) מחכה בחוץ בסבלנות, מלא בכל המידע שלי. אני רוצה לסיים לפרמט את הכונן 250 החדש, ואז להוציא את ה-80 החוצה (כבר קנו אותו ממני) ולהתקין מערכת XP חדשה מאפס על אחד מההרדיסקים שנשארו. (200, 250) השאלות שלי : 0. אני יכול במצב כפי שהוא כרגע (אני ב XP, שה-250 הוא ה D שלי, וה-80 הוא ה C שלי שעליו המערכת הפעל) להתקין XP על ה250 ? (כשאני כבר בתוך XP , האם זה אפשרי ?) - אם כן אז איך ? 1. המערכת פעלה עד היום …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zaroor,

התייעצות לפני קנייה איך ההרדיסק הזה ,נישמע טוב ? ראיתי ב זאפ חצי מכמות האנשים שרשמו שהיה להם תקלה כבר בהתחלה ,נישמע לא טוב..........

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אפשר להבין מהכותרת שאני בדילמה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח אחד, פנימי. כרגע יש לי Raptor 74gb ו - WD1600JD. (נתעלם לרגע מה-IDE) אני חייב עוד מקום פנוי (אני חיי על הגבול) ואני חושב לעצמי: 1. לקנות 500gb ולשכוח. (אם כן, איזה כדאי?) (במחיר שלו אני יכול להביא גם 320 וגם 160 ל-Raid0 אז נעזוב בינתיים) 2. אהה.. 320gb זה די והותר וחסכון משמעותי מ-500 (אם כן, איזה כדאי?) 3. אם כבר עוד HDD, אפשר כבר להביא 160gb בזול ולחבר ב-RAID0 עם זה שכבר יש לי. תוספת ביצועים - התפשרות על נפח. אני אשמח לכל הצעה, תמיד טוב לשמוע עוד דעות. בינתיים האינטרנט "סותם" אותי - כל הורדה באה על חשבון משהו אחר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Radeon38,

http://techreport.com/discussions.x/10116 גיגבייט הוציאה ב 2005 את הכרטיס PCI שאיפשר התקנה של עד 4 זיכרונות של 1 גיגה או 2 גיגה זיכרון וזה היה מעין כונן SSD אבל הזיכרון היה DDR 1 והמחירים שלו היום יקרים יחסית. עכשיו יצא דגם שני בתמיכה ב DDR 2 שהם משמעותית יותר זולים.גם בנפח הוא תומך פי 2.השאלה האם ניתן להשיג את זה בארץ והאם זה כדאי כל הסיפור הזה עם הכונני SSD שיש היום.?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 69,

אני צריך במחשב יכולת לצרוב CD, יכולת לשמוע, לנגן ולסייר בדיסקים (CD), ויכולת לראות DVD. * לא צריך צורב DVD מכאן נובע שאני חייב צורב CD (לייטאון למשל, עולה כ 200 ש"ח). ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף. אם הכונן הנוסף שאקנה יהיה CDROM, אוכל לצפות בו בסרט DVD (עם התוכנה WINDVD למשל), או שאני חייב כונן DVD ? רוב תודות !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, קניתי הראדיסק שני בעיקר למטרות גיבוי של ההארדיסק הקיים, מה אתם אומרים כדאי לעשות את שניהם RAID1 או פשוט שני כוננים ולגבות את כל המידע של כונן א' לכונן ב'? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TermiNal,

שלום. הצורב הרגיל שלי נהרס אתמול ואני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן ללכת על צורב DVD במקום עוד צורב רגיל, ויש לנו מספר שאלות בנושא. קודם כל התקציב הוא 500 ש'ח ואני זוכר שקראתי דברים טובים על NEC אז חשבנו ללכת על זה - NEC 3500A מ-KSP שווה? יש משהו יותר טוב מזיגזאג? או אולי יש משהו אחר בתקציב מ-KSP? וגם חשוב לי שאני יוכל לגבות דברים על מדיה של DVD כי יש יותר מקום מן הסתם, ה-NEC מסוגל לעשות זאת? אם לא? איזה צורב אחר מסוגל לכך בתקציב שלי? עכשיו אם הצורב הוא bulk (הוא bulk או לא?) אז הוא מגיע בלי תוכנה וכבל נכון? אז איזה תוכנות יש בשביל צריבת DVD? והכבל הוא כבל IDE רגיל שאני צריך לחבר כמו שחיברתי את הצורב הרגיל שלי? וזה שהצורב צורב מדיות DVD לא אומר שהוא לא יכול לצרוב על דיסקים ר…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by abarbotel,

מה זה כונן ssd ומה זה dok

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by freerider,

HD למחשב נייד ? קיבלתי לפני כמה חודשים לפטופ טושיבה מדגם 2650XDVD, ולפני כמה ימים ה-HD שבק חיים.. אין לי מושג בלפטופים, HD זה אוניברסאלי כמו במחשבים שולחניים ? יענו קונים איזה שרוצים או שבגלל שזה מחשב נייד יש סוגים שונים ? כמה בכלל עולה HD קטן (20/40GB) למחשב נייד ? מישהו יכול לעזור לי עם הסיפור הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Lev-UFO-Child,

שלום אני תכנן לקנות מחשב חדש ויהיו לו DVD צורב ושלושה הארד דיסקים יש מצב שאני אוכל לחבר את כולם? כולם IDE

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oorlevi,

את המפרט של המחשב תראו בצד. יש לי הארד דיסק IDE של WD שאני רוצה להוסיף בנוסף לזה שיש לי ואני לא מצליח. ההארד דיסק שאני רוצה להוסיף הוא תקין ומפורמט! בהתחלה שמתי אותו על slave והמחשב לא עלה.. ניסיתי גם לשים אותו כמאסטר ולנתק את שלי ואז בכלל לא עלה כי אין עליו מערכת הפעלה. יש מששו שצריך לעשות חוץ מלחבר אותו? חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה. תמונות של ההארד דיסק: http://tinypic.com/r/2d6krbb/3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים