עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gabriel6,

שלוםף איך הדיסקים ה- DL של TEAC ? האם למישהו יש נסיון איתם? כל טוב, גבריאל

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  2. התחדשתי בדיסק נוסף של 500 GB חיבור SATA ..... אחרי ההתקנה נרשמה לי שגיאה בזמן העלאת הווינדוס כדלקמן: "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key"לא כל כך הבנתי מה לעשות, חזרתי לווינדוס (אחרי לחיצה על F8 ובחירת ההארד דיסק הקודם,כמו פירמוט) ובמחשב שלי->ניהול, לחצתי מקש ימני על ההארד דיסק החדש והפכתי אותו כביכול לפעיל, או שככה חשבתי, ניסיתי שוב להפעיל את המחשב מחדש והופיע לי הודעה חדשה שבה כבר באמת שאין לי מושג מה לעשות :-\ : "Boot GTMR is missing press ctrl+alt+del" חשוב לציין שכשאני בווינדוס הכל בסדר,כל המחיצות תקינות! בקיצר אני מצליח להכינס לווינדוס רק ע"י F8 אם אין מנוס מפירמוט אז אין, אבל אני מעדיף למצוא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by giladhayoun,

שלום, יכול להיות שנושא זה הועלה בעבר כאן בפורום אך לא מצאתי פוסט רלוונטי ולכן מבקש את עזרתכם. בגדול השאלה היא מהי הדרך הנכונה לפרמט כונן SSD כך שהפגיעה ביכולות הכונן תהיה מזערית ככל הניתן אם בכלל. קראתי מספר פוסטים בנושא בפורומים שונים ברשת אך גם שם הדעות היו חלוקות ולא חד ערכיות. האם ביצוע פרמוט לכונן ע"י האופציה המובנית בעת התקנת מערכת הפעלה הינה הדרך הנכונה או שעדיף לבצע את הפרמוט בעזרת תוכנה אחרת ? ** הכונן אינו חדש וקיימת עליו מערכת הפעלה מותקנת. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by roeesnir,

יש לי דיסק של sumsung 120GB. דגם: SP1203N. ב"מחשב שלי" אני רואה רק 31.4GB תחת "ניהול דיסקים" אני רואה 111.82GB כל הקבצים נעלמו. הכונן ריק! מה קרה? לאן נעלם השאר? ולאן נעלמו הקבצים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני כנראה אקנה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להעביר כונן קשיח של 1T מהמחשב הישן למחשב החדש. אם אני אעביר את הכונן פיזית התוכן שבכונן ישרד או שאני אהיה חייב לעשות פירמוט לכונן ברגע שהמחשב יעלה אותו? יש בכונן הזה הרבה קבצים שחשוב לי לשמור מהמחשב הישן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  6. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום לכולם, טוב כעקירון הכותרת אומרת הכל - צריך עזרה להעביר חומרים מהדיסק קשיח הישן לחדש ואני רוצה להעביר בצורה הכי בטוחה שיש תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SwiftCat,

היי, קיבלתי 2 כוננים 500GB של WD, כאשר אני מגדיר אותם לעבוד ברייד 0 ווינדוס לא עולה (נתקע במהלך BOOT) ואני מקבל מסך כחול. נתוני מערכת: Win XP SP3 שמותקן ועובד בצורה תקינה על Raptor 74GB לוח Asus Rampage Formula Q9450 4GB זכרון מה אני עושה לא נכון? ???

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  9. רציתי לדעת אם טכני זה אפשרי לחבר 4 כוננים קשיחים על מחשב אחד. מדובר במחשב עם מעבד DualCORE 3GB זכרון פנימי כוננים קשיחים SATA האם זה אפשרי לחבר 4 כוננים? זה לא מומלץ? במה זה כרוך? תודה !

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by PeaS,

סיימתי להרכיב את המחשב החדש, והמחשב עושה "חצי פוסט" - הוא נתקע בקטע של Detecting IDE Drives (אולי לא בדיוק המשפט הזה, אבל הבנתם את הכוונה), ואי אפשר לעשות כלום אפילו לא להכנס לביוס. בדקתי את הPort 88 Card (יש לי את הEPoX 8K3A+, ויש בו אחד מובנה), והופיע בו 75. בדקתי בחוברת כדי להבין מה זה אומר, וזה מה שמצאתי: Detect & Install all IDE devices: HDD, LS120, ZIP, CDROM... . עכשיו אני לא מבין מה לא מחובר טוב, יש לי כונן DVD שמחובר ללוח בכבל ATA33 (הATA33 זה הכבל עם הפחות גידים והגידים גם יותר עבים, נכון?), צורב SCSI שמחובר לבקר SCSI (כרטיס בחריץ PCI), ושני הארדיסקים שמחוברים כMaster וSlave עם כבל ATA133 (זה עם ההרבה גידים שהם גם יותר דקים, נכון?). מה יכולה להיות הבעי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אנשים אני חייב תשובה היום... מה יותר טוב כונן של Lite On או של LG ???? שניהם כוננים אופטיים רגילים במהירות X52, בבקשה תשובה מהירה... ועוד שאלה... מה עדיף צורב דיוידי של ASUS או של LG ?? כאשר נתוני הצריבה זהים X16 במהירות DVD....?? תודה מראש אנשים !

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by Stealth,

שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by VegansXe,

http://www.amazon.com/dp/B00ZTRXFBA/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=2FCKOWRCJ448Z&coliid=I3IZ7YZ3UVXPN5&psc=1 מוצע במחיל של 120$, נראה לי מחיר טוב איך הוא עובד ללא חיבור לחשמל ורק דרך הUSB? זכור לי שכל הכוננים החיצוניים שיש בתוכם דיסק של 3.5" היו מגיעים עם שקע לחשמל + USB להעברת נתונים, לעומת 2.5" שקיבל את המתח מהUSB ישירות תודה

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Gnome,

איך שאני יודע אז ה PIONEER אמינים וטובים. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הצורב DVD הזה ?PIONEER AO6 DVD+R/-R x4 (kit)? ואם למישהו יש אותו אז האם הוא מרוצה? אשמח גם לקבל המלצות על עוד צורבים טובים במחירים של עד 970ש"ח (אפשר קצת יותר) ד"א: למה יש הבדל כזה גדול במחירים בינו לבין ה BOX? דרך אגב המחירים לקוחים מ KSP... תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by hezki10,

שלום וברכה. אני רוצה להוסיף ssd לשני ניידים שיש לי, ראיתי באתרים שיש כונני ssd דקים שנכנסים ללוח אם בנוסף להרדיסק הרגיל, איך אני יודע אם יש חיבור כזה אצלי בנחשב בלי לפרק? זה דבר אוניברסלי? גוגל לא יודע לענות לי... תודה רבה למסייעים!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היצרנית היפנית המתקשה ממשיכה לדחוף בכל הכוח את עסקיה בעולם שבבי ההבזק, ומכריזה על טכנולוגיית ייצור תלת מימדית חדשנית שתוכל לתת פייט לכל המתחרות לכתבה

17. Started by mccartney,

היי! יש לי DVD-RW שהמידע הנוכחי עליו נצרב באמצעות nero, ומכיל תמונות. יש בו ביטים בלתי קריאים (אני מצטער על המונח הלא מקצועי, אני לא יודע מה המונח המדוייק המתאר את זה) וזה בא לידי ביטוי בכך ש: א) ככאשני מנסה ליצור Image מהדיסק ב-nero זה מתחיל חלק אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל לציין את כל המקומות הבלתי קריאים, וזה נמשך לנצח... ב) למרות שכל התמונות זמינות לצפייה, כשאני מנסה להעתיק ספרייה, אפילו קטנה יחסית - תהליך ההעתקה נתקע כשהוא מגיע לתמונה מסויימת, וזה אפילו גורם למערכת ההפעלה להתקע (היא יוצאת מזה ע"י כך שסוגרים את ה-Task של ההעתקה). המטרה שלי היא להעתיק את כל הנתונים מהדיסק להארד דיסק. אני יודע שאם הייתי מעתיק תמונה אחר תמונה - זה היה עובד, אבל כמובן שזה לא פרקטי במיוחד (יש…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by RJ1,

אז קודם כל: לפני שנתיים קניתי מחשב חדש ובהמלצה של מישהוא פה מהפורומים רכשתי את המחשב עם הכונן Lite-On LH-20A1P. מההתחלה הכונן לא קרא חצי מהדיסיקם ויותר גרוע מזה לא קרא כמעט אף דיסק לצריבה. בנוסף לצרה הזאת הוא הפסיק להיפתח אחרי חצי שנה וכדי לפתוח אותו צריך ללחוץ מאה פעמים ואלי בפעם המאה ואחת הוא מסכים להיפתח. ולסיכום, כונן זוועתי!! אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה על צורב DVD טוב שלא יעשה בעיות? דבר שני, רציתי לדעת אם יש איזה נפח סטנדרטי שממולץ לקנות בגלל עלות/תועלת? אני אשמח להמלצות ספציפיות. הסתכלתי במפרטים מומלצים וראיתי שבחלק יש כונני 1TB, בתכלס עכשיו זה נשמע לי הרבה מאוד מקום אבל אני בטוח שאני אמצא איך לנצל אותו... ושוב השאלה היא אם מבחינת עלות/תעולת 1TB שווה? בקשר לתקצי…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  19. שלום, בזמן האחרון יש לי את השגיאה הזאת כמעט בכל מקום- כשאני מעתיק קובץ, כשאני מחלץ RAR, כשאני צורב דיסקים, אפילו יש לי את זה בuTorrent כזה בודק קובץ. הלכו לי כבר 4 דיסקים ככה. למה הבעיה נגרמת? פירמוט יעזור? מה עושים כדי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז רשום הכל בכותרת.. נחמד שיהיה פיירוויאר, אבל נסתדר גם רק עם יו אס בי 2.. לא מחייב שיהיה קטן ונייד, לרוב הוא יהיה שולחני.. הכי חשוב חברה ודגם אמינים. על איזה דגמים להסתכל בכלל ואיזה מ KSP שמשם אני כנראה הולך לקנות.. בקשר ל 320-500 ג'יגה זה באמת תלוי בהבדל המחיר בין שני הדגמים כי בהפרש של כמה עשרות שקלים אני מעדיף 500 ג'יגה.. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gman_il,

אני צריך כונן כזה ישמש יותר לאחסון מאשר כל דבר אחר. כלומר אני לא מתכנן להתקין עליו משחקים או תוכנות ולכן מהירות הגישה אליו היא פחות קריטית. במידה ואתם צריכים עוד נתונים , אנא עדכנו אותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by BENNY-L,

אני מחפש כונן אך ורק לגיבוי לא לשימוש יום יומי חשבתי על חיצוני עם יציאת E-SATA איזה חברות מומלצות סיגייט מאוד מרתיע אותי כי כבר נהרסו לי 2 כוננים של 500 פחות מחצי שנה שהיו משמשים לגיבוי פנימי גם בא בחשבון במידה וזה יהיה דגם טוב ה יותר אמין חיצוני או פנימי?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. משום מה ישנו מנהג מגונה בעולם החומרה להוציא משימוש מוצרים שעובדים מצוין. יש לי צורב DVD של NEC מלפני שנתיים בערך. הבעיה היא שהצורה הנ"ל צורב עד מהירות X8, ועושה רושם שהדיסקים שנמכרים היום הותאמו לעבודה עם צורבים שצורבים לפחות X16. אני הנחתי שכשכתוב על מדיה לצריבה X16 הכוונה היא שניתן לצרוב עד מהירות מקסימלית של X16, אבל בפועל הצורב שלי לא מצליח לצרוב על המדיות האלה, ואני מניח שזו הסיבה (ניסיתי כבר 2 סוגי מדיות מוכרות). למה הם עושים לי את זה? :'( איפה אני משיג DVD +-R X8?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אהלן יש לי כונן קשיח שיש לו "זיכרון מטמון " של 8 MB השאלה שלי אם אקנה קשיח נוסף עם מטמון כפול או יותר מזה איך תהיה הקומבינציה בעבודה של שניהם [בקשר למטמון של כל אחד מהם ומהירות הכתיבה/קריאה]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים