אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הצורב DVD נדפק לי היום, בנתיים אני ישים את אחד הCD R הישנים שיש לי פה איך אני צריך לכוון את הג'מפרים ? ומה כדאי לשים ? מה יותר טוב ? LG GCE-8525B Samsung SW252
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי מעוניין לבצע רייד 0 לביצועים נתקלתי באיזהשהוא מקום שצריך פלופי דיסק משום מה.. האם זה נכון? אם כן, האם הפלופי צריך להיות ריק או שעליו להיות מלא? ובאיזה חומר ? תודה מראש, מאוד מעריך את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי NEC3500 חדש והוא תומך בצריבת DVD עד 8.5GB, אני יודע שדיסק רגיל מגיע ל4.5GB... האם יש דיסקים מיוחדים לצריבה דו שכבתית ? והאם צריכים כונני DVD מיוחדים בשביל לקרוא אותם ? הנושא של צורבי DVD וכל מה שמסביב דיי חדש לי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם קבצים שנמחקו מכונן C קשים יותר למחזור והאם יש דרך יעילה להשיבם במלואם? אז נמחקו לי 40 ג'יגה בכונן C של סרטים בMP4 ועכשיו אני רוצה לשחזרם .. האם יש אפשרות ומה הסבירות,, ואם יש עצות- אשמח לקבלן כל טיפ יעזור, זהו מצב חירום תודה
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי קוראי כרטיסים בעל חיבורים של USB ESATA , האם פשוט מושכים כבל SATA מן הלוח ולחיבור ESATA ומחברים חשמל חיצוני וזה עובד? האם אפשר חשמל דרך הUSB ? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל כולנו מכירים את הניידים עם הקורא טביעת אצבעות בעיקר אצל IBM { מעבירים את האצבע על סורק במקום להכניס סיסמא } האם קיים DOK עם סורק כזה כזה ?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
למי שלא זוכר שיצא USB 2 יצא באותה תקופה גם כרטיס PCI שמאפשר חיבור זה למחשבים שאין להן כניסת USB או יש להם USB 1 שאלתי ממש פשוטה האם קיים כרטיס דומה שמאפשר חיבור של USB 3 ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Brand-New-500GB-Maxtor-SATA-II-3-0-Internal-Hard-Drive_W0QQitemZ230138800615QQihZ013QQcategoryZ64459QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני כניראה יקנה צורב שתומך בDL וכמה מדיות כי יש לי כמה קבצים שגדולים מ4.5 שאני צריך לצרוב אבל בגלל שהמדיות עולות הרבה רציתי לישאול יש אבדלים במה שצריך להגדיר כדי ליצרוב או שזה אוטומטי יצרוב כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אמצעי שאני אוכל לחבר אותו ב USB לכונן החיצוני שלי ובאופן אוטומטי\דיגיטלי כל הנתונים שיש לי בכונן יעברו לאמצעי ללא שימוש במחשב האם קיים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את מערך האיחסון במחשב הנייד. דגם המחשב הוא LENOVO e420s. ניתן לרכוש את המחשב עם כונן SSD, אך לא עשיתי זאת בזמנו. יש כ"כ הרבה דגמים ואין לי מושג מי נגד מי. הדבר היחידי הוא שראיתי שברשימת החלקים של המחשב מופיע כונן ה INTEL 320 80GB, אבל אני בטוח שאפשר להתקין דגמים אחרים. לדעתי הנפח שיתאים לי הוא 160GB בשביל מערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות סימולציה שבהם אני משתמש ללימודים. לכן אני מחפש מאמר (בד"כ כאן אני מוצא מאמרים טובים) שמשווה בין הכוננים השונים.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש, וכרגע המחשבים שברשותי הם רק IDE. חבל לי לקנות דיסק IDE ולכן אני זקוק לבקר SATA-2 זול לתקופת ביניים עד שאקנה מחשב עם SATA. מצאתי רק בקר SATA-1 ב-150 ש"ח. מישהו מכיר בקר SATA-2 זול? אני רוצה לעשות השקעה מינימלית, לכן פתרון של בקר ב-400 ש"ח הכולל RAID לא בא בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי אנשים. רציתי לדעת האם קיים דיסק שכזה, רק שניתן לצרוב עליו תוכן מסוים, למחוק את אותו תוכן ולצרוב עליו שוב, בלי לפגוע בדיסק. מכיוון שמחירי דיסקי ה-Blu-Ray בשמיים, מדובר במוצר שיכול לחסוך לי ולהורי כמות מפלצתית של כסף. במידה וקיים, אשמח מאוד לקבל המלצה לכזה, ללא הגבלת תקציב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי דיסק קשיח מtms כזה http://www.tms.co.il/product/11269 של חברת סיגייט דגם Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כשהוא הגיע שמתי לב שהוא מאוד קטן ודק ולכן אני חושב שאולי הוא גודל 2.5 השאלה היא האם קיים דיסק קשיח של חברת סיגייט 1 טרה בגודל 2.5 ואולי tms טעו בהזמנה או שאין מצב?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום הדיסק הקשיח שלי 40GB הלך. האם לדיסק קשיח בנפח 500GB או 320GB בחיבור IDE (שיתאים ללוח האם שלי Intel D850GB), הוא גם בעל אפשרות חיבור SATA2 (במקרה שאשדרג את המחשב שלי בעוד שנה +-) ?? או שמדובר חיבור IDE בלבד, ואם ארצה לשדרג לא אוכל להשתמש בו במחשב החדש?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SAMSUNG - אם כן כמה הוא עולה?~
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בביצועים בחיבור שני דיסקים זהים בSATA לעומת חיבור דיסק בודד (לא RAID)? נניח כונן אחד: מערכת הפעלה ותוכנות למינהם כונן שני: משחקים + pagefile אני ארגיש שיפור לעומת זה שהכל יהיה זרוק על כונן יחיד?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים הבדל בין סידירום LG X52 ובין ה-LITEON X52 פשוט הצורב שלי הוא לייטאון ואני כל כך מרוצה ממנו שחבל על הזמן אז חשבתי אולי כדאי להחליף גם את הסידירום כי הוא לא מי יודע מה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני פשוט לא בטוח , משום מה הכבלים באטלון אקס פי , נראים יותר צפופים ? אני שואל כי רציתי לעגל את הכבלים . ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בכבלים מ ה P3 450 , זה אותם כבלים , או כבלים שונים ? במילים אחרות זה ATA 100 גם ב ATHLON XP ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה לשניה שהזכרון FLASH, שהבנתי שהוא ללא חלקים נעים, מהיר יותר? אני מבין שהוא גם יקר בהרבה יותר, השאלה אם קיים בכלל דבר כזה/האם הוא משתלם להפקה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כל דיסק קשיח למחשב? גם דיסקים קשיחים ישנים?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כונן קשיח חיצוני ואיכותי בגודל 2.5 אינטש? (גודל קטן וסקסי) במהירות 7200RPM ולפחות 8MB Buffer ואם אפשר שיהיה לו גם חיבור E-SATA בנוסף ל- USB רצוי שגדול הכונן יהיה 160GB ומעלה התקציב שלי עד 700 ש''ח האם קיים בשוק כונן עם נתונים כאלה פחות או יותר? :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-