אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
Ssd של 120גיגה או כונן 2tb אבל שקניתי אותו אמרו לי שהוא איטי בשביל להתקין ווינדוס עליו אבל מה בנוגע למשחקים? במה זה יפגע? בfps?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של SSD ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה הדרך הכי מומלצת לצרוב קובץ iso ל usb? יש לי image של סרבר 2003 שאני רוצה שהוא יעלה מהבוט
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר 2 עד 3 שנים שההארד דסיק בשימוש במחשב הישן שלי,ואצל עוד כמה חברים ההארד דיסק מתחיל להשמיע רעשים.לחבר שלי בכלל ההארד דיסק גוסס ומשמיע ציפצופים של ציפור ויש לו את המחשב שלוש שנים בערך,שאלתי בעצם היא,תוך כמה זמן ההאד דיקסים המודרניים של היום של ה8 מגה באפר או כאלה בלי אבל בני שנה בערך מתחילים לגסוס? והאם זה בסדר לפרמט הרבה פעמים? (לפחות 5) והאם אפשר להעמיס עליהם מידע ואז למחוק או שזה מקצר את תקופת החיים שלהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/11508 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי לשדרג את הצורב 3550A שלי מבית NEC למודל החדיש יותר 4551A אך נתקלתי בבעיה. במסך השדרוג מופיעה השגיאה לפי התמונה המצורפת. ניסיתי להתשמש גם בתוכנה הדומה לנ"ל (BTFlash) לשדרוג וגם שם השגיאה פחות או יותר זהה. אשמח לקבל עצות לפתורונות מאנשים שנתקלו כבר בתקלה הזו או בכלל רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה רבה, עידן [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני נייד בגודל 1T 3.5 יש של Western Digital- WDBAAF0010HBK שעולה 375 ויש שלSeagate ST310005EXD101-RK שעולה 275 ויש של SamsungHX-DU010EC שעולה 350 מה עדיף ולמה? המחיר לא משנה חשוב האיכות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונני ה-HyperX Savage החדשים מתפארים ביכולתם להגיע לקצבים של עד 350 מגה-בייט לשניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כמעט-ssd-קינגסטון-משיקה-כונני-usb-חדשים-ומהי/
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. היום ניסיתי לצרוב מדיית DVD+R 8x ומשום מה לקח לי כחצי שעה לצרוב על כל המדיה, הצריבה בוצעה ב8x (מהירות המקסימלית של המדיה), דבר שאמור היה לקחת כ8 דקות. זכור לי שבעבר הצורב היה די רועש בזמן הצריבה, אך כרגע אני בקושי שומע אותו. אני משתמש בNero 6 ומדובר בצורב Samsung SH-S183L בן כשנה. מישהו נתקל בתופעה כזאת ? מה עושים ? *שחכתי לציין שניסיתי גם לעשות Image לדיסק DVD וגם זה לקח כחצי שעה*
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכונן חיצוני סופר מהיר לעבודה רבה בנפח 500 עד 1000 ג' תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 חברות ורבטים DVD+R 16X http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817507003 או TAIYO YUDEN DVD+R 8X (2 כאלה) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817172111 מה יותר טוב המחיר כמעט אותו דבר אז זה לא מהווה פה פקטור איזה יותר שווה לקנות? נ.ב הצורב שלי תומך ב16X תודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד ישן דגם - Acer Aspire 5580 6432 עם כונן קשיח IDE 2.5'' 120GB, מפרט מלא: http://www.cnet.com/products/wd-scorpio-wd1200ue-hard-drive-120-gb-ata-100-series/specs/ הכונן הזה נדפק ולא עובד יותר. אבל למרות שהמחשב ישן אני עדיין משתמש בו בעיקר לאינטרנט ואופיס. יש לי כונן פנימי אחר שלא היה בשימוש כבר כמה זמן ואני רוצה להשתמש בו אבל הוא כונן SATA 2.5'' 500GB , מפרט מלא: http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=1261&language=1 אני מעוניין לחבר אותו ככונן חיצוני בחיבור USB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה, אבל אין לי מושג מה צריך לבדוק ומה לקנות כדי לעשות את זה. אשמח לכל עזרה בעניין!
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי איך צורבים דיוידי מוגן - copyrighted תודה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש שיטה לשמור על המחשב, כך שביום שכונן יקרוס או איזה ווירוס יעשה נזק בלתי הפיך, אני יוכל לשחזר הכול בקלות ובזמן קצר. יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי כולם.. בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB) בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת). האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים) פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה: האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD? הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני שואל האם האחריות נשמרת …
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מהעיון שלי בפורום, קיבלתי את הרושם שה NEC3500A, הוא המומלץ ביותר. אז כמה דברים: 1. האם ה"התקנה", היא כמו של כונן רגיל? 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לצריבה בעזרתו? 3. האם הוא באמת שווה? 4. מה אני אצטרך לעשות, כשאקבל אותו 5. ולסיום, איפה אין אותו בBulk, אלא ב Retail, ואילו מדיות משתלמות לקניה? בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מדיה דו שכבתית לצריבה ואשמח לדעת איזה מדיה מומלצת ואיפה אפשר לקנות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן חברים! חבר מהעבודה אתגר אותי בשאלה האם אפשרי ליצור דיסק קשיח פנימי במחשב לצרכי גיבוי כשרק ברגע שהוא מגבה את הקבצים הוא נדלק אוטומטית וברגע שהוא מסיים הוא נכבה חזרה האם קיימת שיטה כלשהי ליישם את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק WD 250. יש ברשותי הארד דיסק זהה לחלוטין בדגם. ההארד הישן יותר נמצא במארז ויש מולו מאוורר. המארז פתוח בצד אחד. לעומת זאת ההארד דיסק החדש לא נמצא במארז, אלא שוכב סתם ליד מארז המחשב (זה באופן זמני). באופן מאוד מפתיע הטמפ' של ההארד דיסק במארז היא 41 מעלות, בעוד שטמפ' ההארד דיסק בחוץ, שנמצא במקום מאוורר, היא 48 מעלות! ההארד דיסק לא נמצא בתהליך העברת קבצים או פירמוט כלשהו. מדוע יש הבדל משמעותי של 8 מעלות בין ההארד דיסקים?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום יש לי שני כוננים כשיחים : 1 - RAPTOR 74 GB והשני SAMSUNG 80GB SATA עכשיו שאני מדליק את המחשב זה רושם לי S.M.A.R.T מכובה (באנגלית) עכשיו רציתי לדעת האם כדאי להפעיל את זה ואם כן אז איך ? תודה מראש לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן ישן של dynamode, USB 2.0 HDD EXTERNAL BOX הוא ענק כזה וכבד, היה לנו אותו הרבה שנים ולפי זכרוני היו בו 7 כוננים שכל אחד מהם 99 ג'יגה. בכל מקרה שמרתי עליו לפני כשנה את כל התמונות שלי ואת המוזיקה ואת הסרטים. היום כשאני מחברת אותו למחשב הוא מזהה רק שלושה כוננים שעל כולם סרטים. לא אכפת לי מהסרטים ומהמוזיקה או וואטאבר, מצידי לזרוק את זה עכשיו לפח אבל אני חייבת את התמונות האלה, אני חייבת איכשהו לשחזר את הכונן. מישהו יכול לתת לי מידע איך אני עושה את זה? הורדתי עכשיו את iCare format recovery', אני אנסה להריץ אותו ונראה אם הוא יעזור. בכל מקרה אני לא מאמינה שהדיסק פשוט נמחק, הוא בטח שם וצריך למצוא אותו איכשהו. אשמח שמי שמכיר את הבעיה יעזור לי ויאמר לי מה עליי לעשות…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3520A וכשאני צורב אודיו בנרו 7.0 יש קפיצות כאלה בשירים. המקור תקין! זה כבר קרה לי בכמה דיסקים על סוגי מדיות שונות. יש לכם פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני אדם שמחפש קיבולת ושקט והנה מה שעלה לי בחכה, Wd5000ys דעות על הקשיח הזה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש כונן 3-4 טרה שיעבוד 24/7 מה כדאי ? זה לטורנט בעיקר וסרטים , זה כונן שעובד די הרבה וקשה . יש לסיגייט סדרה שחורה ו - WD סדרה אדומה האם זה רלוונטי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-