עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום! אני בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני צורב דיסק דיוידי כמעט שעה! המחשב הוא חדש דנדש והבעיה התחילה לא מזמן. השתמשתי בנרו 7, עברתי ל- 8 והבעיה עדיין לא ניפתרה. כרגע אני משתמש בתוכנה ASHAMPOO וגם שם אני צורב כמעט חצי שעה...

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by asvg,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 500 גיגה שבטעות מחקתי ממנו מידע מאוד חשוב , אני יודע שיש חברות שמשחזרות מידע, השאלה אם אני אנסה לשחזר מידע מהדיסק עם תוכנות מקצועיות בבית כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY ואם לא אצליח וארצה אחר-כך לקחת את הדיסק לחברת שיחזור מידע הפעולה שעשיתי עם התוכנה בבית מקלקלת משהו ,אני הרי לא כותב לדיסק כלום רק מנסה לשחזר מידע ,זה יכול להכביד על החברה אחר כך לנסות לשחזר מידע מהדיסק אם אני לא הצלחתי ? תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Fir3DragoN,

אני רוצה לקנות צורבDVD בכמה שיותר זול. שיש לו גם חיבור SATA. חיפשתי ומצאתי אבל משהו בו לא ברור לי צורב די וי די : ‏Samsung‎ - ‏SH-S203B DVD±R x20 Black Sata‎ חנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4841 יצרן : http://www.samsungodd.com/Eng/Products/Spec/spec.asp?functionvalue=view&parent_idx=4133&level_idx=4403 אני אשמח לתגובה של מישהו מבין ולא סתם השערה.. או למשיהו שיש לו. תודה רבה בכל מצב.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  4. אני יודע שב-FAT32 יש הגבלה לקבצים שמעל 4 ג'יגה אבל אני לא מאמין שיש לי הגבלה בהארד דיסק הזה הרי הוא חדש וכל הקטע פה זה להכניס קבצים גדולים. מישהו יודע אולי מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by wind-dos,

שלום אני עומד לקנות את אחד מן הצורבים הללו ואני קצת מתלבט הצורב אינו הולך להיות צורב דיוידי אני צריך שיהיה לי צורב אמין ושהדיסקים יצאו טוב רק למי שיש ניסיון וידע עם הצורבים הללו מתבקש לענות כדי שפורום זה יהיה לעניין. 8)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי שני צורבי DVD של LG: GSA-4167B SCSI GSA-H42N SCSI שניהם צורבים דיסקים כמו שצריך, אפשר לקרוא אותם במחשבים אחרים. הבעיה היא קריאת דיסקים. כשאני מכניסה דיסק כלשהו (DVD או CD) הוא מזהה שאני מכניסה דיסק, ה DVD RAM ב my computer הופך ל CD DRIVE אבל הוא לא מזהה שיש דיסק בפנים. הבעיה הזו שיחקה איתי מדי פעם, לפעמים קרתה ולפעמים לא (בשני הכוננים). אבל עכשיו זה כל הזמן בשניהם, הם רק צורבים לי ולא קוראים דיסקים. any suggestions? :-\

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות כונן חיצוני בגודל 2TB לאחסון מידע ללא גיבוי, רציתי לדעת אם עדיף לקנות 2 כונני 1TB חיצוניים ולקוות לטוב (במידה ו2TB לא אמינים).. ולגבי הכונן עצמו, אני חשבתי על הדגם של Western Digital - WDBACW0020HBK במחיר של בערך 600 שקלים, הוא גם מאוד מומלץ אבל יש עוד כוננים חיצוניים של WD הנה לינק למוצר - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779350 מישהו ממליץ/חוו"ד? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ron38n,

קניתי ליפני חודש מארז לדיסק SATA 3.5 USB 2 בסטרימר פשוט ולינוקס הוא מזוהה בווינדוס פרופשונל 7 לא בדקתי בשני מחשבים וחפרתי בגוגל לא מוצא דרייבר או פיתרון מישהוא מכיר תודה רונן

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by Yaniv_Uzan,

לא יודע אם משהו שם לב... ה PIONEER 108 עולה היום 550 שח כולל משלוח, אחריות לשנה ה NEC 3500 עולה כולל משלוח 500 שח, אחריות שנתיים ה LG 4160 עולה 550 כולל משלוח, כנראה גם עם שנה אחריות... סתם, שתדעו... יניב

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by maors3,

שלום לחברי הפורום יש לי DVD פיוניר 310S עם חיבור USB מקדימה האים אפשר לחבר אילו הרד דיסק חיצוני וליצפות במידע אשר מאוחסן בו ? סרטים תמונות וכ"ו. אני מעונין ליקנות כזה בכדי לגבות תמונות וסרטים שעל המחשב ועוד שאלה ישנם שתי מהירויות להרד הזה של WD MY BOOK 5400 ו 7200 עד כמה זה משמעותי? כי יש הבדל במחיר תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS‎ ‏1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS איזה מבין שני הכוננים האלה עדיף לקנות?? (אין הבדל מחירים)

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by taotao,

מצאתי כבל מוזר שמצד אחד יש לו כאילו חיבור לכרטיס מסך כאילו כמו של המסך רגיל(CRT) ומצד שני חיבר של S-VIDEO הכבל חדש סגור לא נגעו בו ואין לי מושג למה הוא יכול לשמש כאילו מה מכרטיס מסך ישירות לטלויזיה או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  13. 1. כרגע יש לי דיסק קשיח של 160GB. אם אני אקנה דיסק קשיח גדול יותר אני אוכל להעביר את מה שיש לי בדיסק של ה160GB לדיסק החדש? 2. מה זאת התוכנה HD Tach? מה היא בודקת ואיפה ניתן להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Torian,

שלום, יש לי נתב עם חיבור USB שמחברים אליו כונן חיצוני והוא משתף אותו ברשת, רציתי לשאול אם מישהוא מכיר יצרן ודגם מסויים של דיסק און קי שיכול להתאים לתפקיד, הדיסק און קי יהיה מחובר קבוע ותמיד יפעל תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני חושב לקנות את הכונן הזה בחנות הזו... http://www.skypc.co.il/pl_product~907910~141~0.htm מה שחשוב לי זה חיבור הSATA ולפחות 1T במחיר הכי כדאי.. האחריות ושם החברה חשובות גם כן ! אשמח לכל מילה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mtao21,

שלום לכם רצוני להבין למה אני מקבל מהירות נמוכה לפי הרשום היצרן מהירות כתיבה וקריאה עומדים על 2000 דגם Disk Drive ATA G.SKILL Phoenix SCSI Disk Device 480 GB מפרט מחשב+תוצאות בדיקה SSD גם אחרי פירמוט ושינויים מהירות וזOC זיכרון וכו וגם עכדנתי דרייברים הכל כולל SSD שאני מפעיל מחשב ולוקח יותר 30 שניות להגיע לוונידוס זה מוזר מאד כי מהירות 2000 יגיע בשניות..

17. הערה: ערכתי את ההודעה כיוון שענו לי על כל השאלות וזו הבעיה היחידה שנותרה לי: אז ככה, יש לי 2 כוננים של 160 ג'יגה ועוד אחד חדש של 250.., שניהם של WD. שהתקנתי את ההרד-דיסק החדש, נאלצתי לוותר על אחד מהכונני דיסקים שלי (כונן דיוידי) כדי לספק לו חשמל.. אז ניתקתי אותו מהמחשב לגמרי (הוא עדיין נמצא בוא אבל לא מחובר בכלל), כאשר הדלקתי את המחשב, הכונן של ה-250 עובד מעולה אולם הכונן דיסקים השני שהוא בעצם צורב דיוידי נעלם לי מהמחשב.. הווינדוס בכלל לא מזהה שהוא קיים והוא כן מחובר למחשב!!, אם אני לוחץ על פתיחה של הצורב הוא נפתח ואין שום בעיה (לפחות לא עם החיבור חשמל) וממש לא נראה לי שיש איזו בעיה עם החיבור השני כי בדקתי כבר כמה פעמים והוא מחובר בסדר גמור.. תודה רבה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אם בכונן המכני יש רק חומר מדיה (סרטים,מוזיקה,תמונות), האם sr נותן יתרון כלשהו על פני התקנת מערכת הפעלה על הssd? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני צריך 32GB בישביל הגאלקסי ואני רואה המון מחירים, אני רואה כרטיסים ב 10 דולר ב50 דולר וב100 דולר, איך לדעת מה זיוף? נגיד תראו את אלה: 10 דולר: http://cgi.ebay.com/NEW-32GB-MicroSD-SDHC-card-32-GB-Class-10-SD-adap-/150637418288?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item2312b09730 וזה ב85 דולר: http://cgi.ebay.com/ADATA-32GB-micro-SD-microSDHC-TF-Memory-Card-Class-10-/310325486103?pt=AU_Electronics_Memory_Cards&hash=item4840d72217

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by greenich,

אני רוצה לצרוב הרבה דיסקים בשביל משהו לחברה שלי,קייס עם סרטים.צרבתי כבר בערך חצי מהדיסקים שרציתי במשך שבועיים בערך ורק לפני שלושה ימים בדקתי אחד מהם על הDVD.לא עבד.דיסק אחר,אותו DVD-לא עבד.DVD אחר,אותו דיסק-לא עבד.והבעיה לא הייתה ב-DVD. ככה שהבעיה היא בדיסקים,הם של TEAC על מהירות של 18X, עם 4.7GB על 120 דקות.DVD-R. אז השאלה שלי היא איזו חבילת דיסקים הכי כדאי לי לקנות?מאיזו חברה ועל כמה מהירות צריבה,שיהיו 4.7GB .מחיר זה לא בעיה. אשמח לתגובה מהירה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by MAChaifa,

כותרת, הדגם המדוייק: HDP725050GLA360 ואיך Hitachi בכללי? חברה טובה ואמינה?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  22. גם חברת הענק האמריקאית מבצעת את המעבר הרשמי לטכנולוגיית ה-3D NAND, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שזה יסייע למחירים להתכווץ לכתבה

23. ההורים שלי נוסעים לחול בעזרת השם עוד שבועיים ונכסנתי לסאקאל דיוטי פרי ומצאתי את זה... http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=863&CategoryID=108&Page=1 שווה? או שמה לקנות בחנות פה למשל כמו לוג'יק פיסי... תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jackhammer,

אני מחפש תוכנת הצפנה לDOKים כלומר שבכל גישה לDOK תדרוש סיסמה. וללא הסיסמה לא תהיה גישה לכונן אפילו לא לפירמוט הDOK.... האם קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שקיים דבר כזה לHDD זה נקרא POINTSEC תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by sEEdy,

אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי לקנות SSD ולהתקין עליו את המערכת הפעלה ואני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף עליו, מה הSSD הכי טוב שיש במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים