עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by אריק9,

היי, ברשותי כונן חיצוני של WD בעל נפח של 2 טרה בחיבור SATA II, בכונן הזה נשאר לי עוד כ30 גיגה. אני יחסית מרוצה מהכונן,לא נתקלתי בתקלות איתו,אבל מה שכן אני מאוד מעוניין לרכוש עוד כונן חיצוני שיהיה בעל אותו נפח(או יותר) אך הפעם עם חיבור SATA III בגלל קצב העברת הנתונים. האם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי בעל הקרטריונים שאני מחפש: - נפח של 2 טרה(או יותר) - SATA III -עדיפות לחברה אמינה -יחסית זול,אבל המחיר לא מהווה פקטור.במידה והפריט אמין ואיכותי,אפשר להתפשר על מחיר תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, רכשתי לאחרונה DOK של סאנדיסק (אולטרה) 32 ג'יגה בייט עם USB 3.0. כשחיברתי אותו למחשב שלי וניסיתי להעביר מידע אליו (על מנת לראות כמה מהר הוא מעביר), ראיתי שהמהירות מתחילה מ-120 מגה בשנייה ויורד על -15 מגה בשנייה ושם הוא נעצר. יש לי כניסות USB 3.0 (הלוח אם תומך) ובביוס האפשרות של ה-USB 3.0 פעיל. מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות של ה-DOK ואיך ניתן לפתור זאת? תודה רבה, סער

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OldNavyפלאפון,

הבנתי שהטרנד החדש הוא כונן SSD שעליו יושבת מערכת ההפעלה בלבד ובמקביל כונן "רגיל". איך מבצעים בפועל את החיבורים? צריך לבצע משהו מיוחד או רק לחבר את 2 הכוננים ללקוח אם? (הבנתי שצריך לעשות קונפגורצית RAID?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Volter,

משום מה אחרי שפירמטתי אתמול הכונן מקבל 7.6(מהנסיון שלי במחשבים שונים כונן קשיח לא מקבל יותר מ5.9) צירפתי גם בדיקה בHDTUNE, נראה נורמלי. נראה לכם כמו באג במערכת הדירוג? עוד מישהו נתקל בתופעה? (המפרט בחתימה) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי לכולם אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 250-320GB. ראיתי שלחברת WD יש כוננים חיצונים מ-2 סדרות. סדרה אחת: MY BOOK ESSENTUAL סדרה שנייה: MY BOOK PREMIUM מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין 2 הסדרות?<מבחינת מחיר הפריום עולה יותר יקר בעוד 150 ש"ח בערך> שאלה נוספת:הבנתי שיש בחלק מהכוננים כפתור ללחיצת גיבוי?מישהו יכול להסביר לי מה זה?האם זה הכרחי?<פשוט הבנתי של-WD אין את זה> בתודה מראש שי נ.ב- יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&model=539&modelmenu=2 איזה הארד דיסק חיצוני הכי יתאים לו? בין 250-320GB ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי צורב ריקו MP7200A ואני רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בצורב הזה כדיי לצרוב דיסקים קטנים, אני חושב שקוראים להם 8cm

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by marinazl,

יש ברשותי מצלמת וידאו Panasoniv NV-GS400 שמקליטה על MINI-DV. מהן האפשרויות להמיר את הקלטות לDVD או להעבירן למחשב בכל פורמט שהוא (פתרון ביתי קבוע, לא ללכת לחנות שמתמחה בהמרות ולהמיר שם). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arield,

עשיתי קצת שעורי בית וגיליתי כי הcrucial m4 הוא כונן ממש טוב. לצערי אני לא יכול לקנות אותו כי הטכנאי שלי לא עובד עם הספק שלהם. הוא הציעה לי את ה : Corsair SSD Drive 120GB Force Series 3 SATA3 האם זהו כונן SSD שנחשב אמין וטוב? מחכה לתשובה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by qwe,

אני מעונין לקנות צורב של PLEXTOR. על איזה דגם אתם ממליצים לי מבין אלו ואולי משהו אחר בכלל: PLEXTOR CD-RW 40X12X40 PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מה זה INT?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כותרת. יש לי מחיצה של משחקים ומחיצה ריקה (partition אם מישהו לא הבין את הכוונה שלי) וזאת של המשחקים כבר כמעט מלאה אז אני רוצה לאחד אותה עם הריקה (הם לא עוקבות באותיות אחת H ואחת J) אז האם יש דרך לאחד אותן חוץ מלמחוק את שתיהן ולאתחל אותם בתור מחיצה אחת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shloosh,

קניתי מחשב חדש כרגע והתקנתי הארד די חדש.. חודש בערך עכשיו כל הזמן שאני בווינודוס לכל דבר הכי קטן שאני נכנס אני שומע רעשים מההארד דיסק כאילו רעידות כאלה ,כאילו שהוא טוען משהו וכל זה.. זה משהו שלא היה לי קודם במחשב הישן האם זה סתם רעשים ממקיום ההארד דיסק במארז? או שמשהו נדפק לי בהארד דיסק? ב-HD TACH אני מקבל 51mb avg read תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MoAv,

אני מחפש לקנות הארד דיסק פנימי SATA 3GB למערכת הפעלה, שיהיה מהיר ככל האפשר ואיכותי אבל נפח פחות משנה, בין 250 ל640. איזה הייתם ממליצים או איזו חברה נותנת ביצועים יותר טובים ? את הדיסקים שבסטיקי לא מצאתי לקניה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by niva401,

עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין אותה מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני לפני קנייה של כונן חיצוני 2.5", וחסרים לי השוואת ביצועים בין הכוננים השונים. צרפתי תמונה של ביצועי הכונן הנוכחי שלי (TRANSCEND) , שנמדדו ע"י התוכנה החינמית HDTUNE. ישנם הרבה כוננים בשוק כגון VERBATIM,TOSHIBA, IOMEGA,WD,SAMSUNG, וכרגע מי שמעוניין לקנות כונן לא יכול להשוות בין הביצועים. אשמח אם מישהו שיש לו כונן 2.5", של 320GB-500GB, יעלה את התוצאות שלו עם התוכנה לכאן. בהצלחה לכל הכוננים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ilanb0,

במחשב שלי דיסק 40 ג'יגה מחולק ל - 2 מחיצות. לאחרונה רכשתי דיסק נוסף, חדש, של 80 ג'יגה על מנת שישמש ככונן C והישן ישמש ככונן המשני - שניהם בשלמותם (ללא מחיצות). עכשיו, כשפתחתי המחשב וחיווטתי הדיסק החדש במקום החדש והישן חיברתי גם, להפתעתי הרבה כשהדלקתי את המחשב מערכת החלונות עלתה שוב כרגיל ואני לא יודע איך להמשיך. בעיקרון, חשבתי שהמחשב יעלה מהדיסק החדש ואותו אפרמט, ולישן אני אעשה איתחול. מה עשיתי לא בסדר? דרך אגב, ב"מחשב שלי" רואים רק את שתי המחיצות של הדיסק הישן. אבל במנהל המשימות (בלוח הבקרה) רואים שיש שני דיסקים קשיחים. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liran2003,

שלום, לפני יומיים הווינדוס (7) קפא לי במהלך עבודה שוטפת, ללא סימנים מקדימים. הדלקתי מחדש את המחשב והווינדוס לא עלה. הופיעה לי הודעה: עשיתי חיפוש בגוגל וניסיתי את כל הפתרונות שהציעו אך ללא הועיל ונאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש. כשהווינדוס עלה גיליתי שנעלמה מחיצה מאחד (מתוך 2) הדיסקים הקשיחים. במקומה מופיעה לי מחיצה שנקראת System Reserved בנפח של 99.99mb. מישהו יכול להעריך מה בדיוק קרה? אפשר לשחזר את המחיצה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי HD של חברת Seagate (www.seagate.com), שנשבר \ נפל לו פין אחד בחיבור IDE, ספרתי שהוא ה10 משמאל בשורה הראשונה. הדגם שלו הוא U6 ST340810A, בנפח 40 גיגה. קניתי אותו לפני שנתיים בערך, ומאז החנות שקניתי ממנה נסגרה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי עדיין אחריות מהחברה (Seagate). לא קיבלתי שום מסמך של אחריות, אבל יש לי את הקבלה אם זה יעזור. אם יש לי אחריות מהחברה עדייו, אז האם יש להם מעבדה בארץ? ואם כן, אז אפשר לקבל כתובת + טלפון? אם אין, אז האם יש מעבדה, שאני יכול לשלוח אותו לשם, ויתקנו אותו במחיר סביר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kabirsh,

האם מישהו יודע בודאות אם לוח אם P2 עם צ'יפסט 440BX יתמוך בדיסק קשיח 40GB SATA133 8MB BUFFER אנא ענו רק מי שבטוח או אם אפשר להפנות אותי לאתר מסוים אני פשוט רוצה בעתיד להחליף מחשב ואז להעביר את הדיסק קשיח המפרט של לוח האם BIOS Type: Award BIOS Date: 12/21/99 BIOS ID String: 12/21/1999-I440BX-W977-2A69KL1AC-00 OEM Signon: 6ABX2V-G0 Chipset: INTEL 440BX/ZX REV 3 Super I/O: WINBOND 977EF REV 4 FOUND AT PORT 3F0H Receive Future BIOS Info: yes Interested in Memory Upgrades: yes Interested in CPU Upgrades: yes

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני יודע שלפי תקן SATA, יש תאימות קדימה ואחורה כך שלא צריכה להיות בעייה להתקין כונן עם ממשק SATA 2 או SATA 3 על לוח אם שתומך ב-SATA 1. בחנויות מחזיקים היום רק כוננים שהם SATA 3, ומפחידים אותי שלמרות הכל תיתכן בעיה בתאימות ויכול להיות שהכונן לא יעבוד עם לוח האם שלי שתומך רק ב-SATA 1. האם מישהו נתקל פעם בבעיות כאלה ? האם זה נכון שקיימות בעיות תאימות, או שאני יכול לקנות ולהיות רגוע שזה יעבוד בסדר? תודה, הטווס

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ענקית הטכנולוגיה מדגימה את הכוננים הראשונים שיבוססו על טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשנית, עם מהירויות כתיבה שמתקרבות ל-2GBps לצד הטעימה הראשונה מדור שבבי ה-Apollo Lake, כנס המפתחים של אינטל בסין סיפק לנו עוד הצגה מרשימה ומבטיחה עבור העתיד הלא רחוק – עם הדגמה נוספת ליכולות של כונני האחסון ממשפחת ה-Optane של אינטל, שיהיו הראשונים בעולם כולו להשתמש בטכנולוגיית ה-3D Xpoint של אינטל, אותה היא חשפה לראשונה בשנה שעברה. הפעם, באינטל בחרו לבצע הדגמה של העברת קובץ וידאו בגודל של כ-25 ג'יגה-בייט בין שני כוננים, בהתבסס על חיבור USB Type C תומך טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 – פעם אחת ההעברה הודגמה בין שני כונני SSD מבוססי תקן SATA סטנדרטי וותיק, ובפעם השנייה בין שני כונני O…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bneli,

אני צריך זיכרון לפלאפון חדש שהזמנתי ואני מתלבט בין 2 זיכרונות הSDMICRO האלה Patriot LX Series Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15123 או G.Skill Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15404 מי נחשבת יותר טובה מבחינת איכות ומוניטין? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 343,

1. אני רוצה לקנות מחר את הכונן Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 ב590 ש"ח באייבורי הבחירה שלי טובה או שצריך לשנות? 2. יש למישהו מדריך איך להתקין את הכונן במחשב שלי (Fractal Design Core - 3000 ) ומדריך איך לנקות את המארז ? 3. הפחית הזאת ksp.co.il/?uin=7437 טובה לניקוי המחשב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by westcast,

אני מתלבט בין הבלאק 1 טרה או הגרין 2 טרה עכשיו השאלות שלי הן איך אני יודע אם הם מתאימים ללוח אם שלי כמה איטי הגרין ששווה כל כך לקנות את הבלאק יש לי SATA במחשב אין לי מושג אם זה 2 או 1 איך אני בודק את זה ובלאק זה רק SATA 3? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכם, קניתי ב2009 דיסק קשיח של סייגייט מKSP(מסדרת free agent) לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות הוא מרעיש נורא וגם אני לא מצליח להעתיק חלק מהקבצים למחשב שלי לדעתי פשוט ההרד דיסק גוסס כבר וחשבתי לממש אחריות, כשקניתי אותו היה רשום באתר שלהם שיש אחריות ל5 שנים אבל עכשיו כשאני הסתכלתי על הקבלה אין שום איזכור לכך, פרט לכך שרשום על האריזה אחריות ל5 שנים אז השאלה שלי היא האם KSP אמורה לממש אחריות או שיש לה אחריות אחרת או שאולי אפשר להציל את ההרד דיסק? יש איזשהי תוכנה שניתן להציל את המידע שיש עליו(יש לי פשוט עליו הרבה מאוד גיביים)? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by cycat,

אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות צורב ללא CDROM. אני לא מתכוון לצרוב הרבה ולא חייב איכות מיוחדת. שמעתי כאן ש-LiteOn טובים יותר, אבל אני קונה דרך בן-אדם בקומבינה, והוא מעדיף LG. האם שווה להתעקש על LiteOn או לצורך הזה LG בהחלט מספיק טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים