אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ושאלה שניה: מה ההבדל בין צורבי DVD לבין צורבים משולבים בזאפ
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הצורב הבא Samsung SH-S203B האם הוא יוכל לצרוב על המדיות הנ"ל?? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, האם כל רעש שמגיע מהמחשב מעיד על תקלה? לאחרונה התחיל מחשב של חבר טוב שלי (לא מוכן להרשם המעפן ), לעשות רעשים. הכונן משמיע מעין חריקות שקטות כאלה. למי שמכיר - זה נפוץ במחשבים ישנים ודיסקים ישנים - מעין רעשי סיבוב אבל בקול גבוה יחסית. בקיצור - האם כל קול כזה = תקלה? האם כדאי להקדים תרופה למכה ולטפל כל עוד הכונן עובד? ושאלה שנייה - האם ניצול אחריות חייב להיות בחנות בה קניתי, או שכל חנות יכולה לנצל עבורי את האחריות (אם אני אבקש מספיק יפה )? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כיום כונן של 2 TB שמלא כמעט עד הסוף. אני רוצה לקנות כונן של 3/4 TB, ולהעביר אליו את התוכן שיש לי בכונן של ה2 TB. מה החסרונות? האם העברה של 1.78 TB יכולה לפגום בכונן שאני מעביר ממנו / הכונן שאני מעביר אליו?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי מדיות dvd -rw משני דגמים שונים שכבר בעבר עם הצורב הקודם השתמשתי בהם,עכשיו כשאני מנסה לבצע אימג' לדיסק שלי ומנסה באמצעות Ghost לעשות זאת ישירות למדיה הצורב אחרי מחשבה פשוט מוציא לי את המדיה ומבקש אחרת. את המדיות מחקתי באמצעות Nero גם בצורה מהירה וגם בצורה מלאה וכל פעם שמנסים לעשות אימג' לדיסק הצורב מסרב לקבל אותן. אציין כי לצרוב data למדיות אלו מתוך ה windows כן נעשה. גם לאחר עדכון Frimeware לצורב התופעה מתרחשת. ב LG הקודם לא הייתה לי בעיה! אודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה, ובעזרת מתאם להחליף את הכונן האופטי לדיסק קשיח. באתר של טושיבה לא כתוב שיש לו כונן אופטי: http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-p50-c/satellite-p50-c-17d/ אך בכל החנויות שמוכרות אותו בזאפ, כתוב שיש... הם טועים? או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת מהו ואם לא אז למה הבקרים היום עדיין מאפשרים RAID4?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה כונן, נניח EVO 850 בארה"ב והוא מתקלקל לי בארץ, האם סמסונג ישראל יתקנו או יתנו אחריות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכול להיות ש dok לא נתמך בwin 7 64 bit?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש את אחת משתי תוכנות האיחוי המומלצות בסטיקי של הפורום. יחד עם זאת מאוד חשוב לי שהתוכנה תדע לתמוך גם באיחוי של דיסקים חיצוניים. כשנכנסתי לאתר של perfectdisk רשום כך: Why doesn’t PerfectDisk 10 display my USB/firewire/External drives ? By default, PerfectDisk 10 does not display drives connected by a USB/Firewire/external connection. Even though these devices represent themselves as a fixed hard drive, they may not support defragmentation. Prior to defragmenting these devices, you'll need to check with the USB/Firewire/external device manufacturer and verify that defragmentation is supported on these devices. If your USB/Firewire/external drive does…
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בביוס זה נמצא לי בברירת מחדל ככה אז אני רוצה לדעת אם לאפשר את זה או לא...? יש לי מחשב דיי חדש בקושי חצי שנה (וכל המשתמע מזה אני יודע שמחשב חדש הוא לא בהכרח מחשב "טוב" אבל יש לי הארד דיסק SATA 2 של west digital 250 ולוח אם 965 אינטל)
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי כונן 250 ג'יגה sataII שיש בו מחיצה למערכת ההפעלה רציתי לדעת אם אקנה כונן 80 ג'יגה רק עבור מערכת ההפעלה ויישומים שלה זה ישפר את הביצועים.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ישנו דיסקאונקי באליאקספרס במחיר אטרקטיבי, והייתי מעונין לדעת האם זה נראה לכם מזויף? מדובר ב512 ג"ב, במחיר של 106$ לעשר יחידות, דהיינו 10.6$ ליחידה. להלן הקישור למוצר: http://www.aliexpress.com/item/C008-4GB-8GB-16GB-32GB-64GB-128GB-256GB-512GB-USB-2-0-Flash-Memory-Stick-Drive/1414584212.html
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
האם עדיין שווה לרכוש כונני ATA/IDE במידה (בהתייחס לזה שאני לא יכול להשתמש ב SATA)
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התחדשתי במארז חיצוני של טרמלטייק MAX4 ודיסק קשיח של סיגייט SATA 500 GB. האם צריך להוציא את הג'מפר ב-HDD לפני הפרמוט והעבודה בכלל?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, אני לפני קנייה של כונן 2T ולפי המומלצים ראיתי ש HD203WI מומלץ. ראיתי גם כמה שרשורים שאומרים שהם הזמינו אותו ושכרגע יש רק את HD204UI הם שאלו אם לקחת ואמרו להם שזה בעקרון המחליף של הדגם שבמומלצים, ולכן אין בעיה. השאלה שלי - השבוע אני הולך לקנות כונן, האם לא כדאי לבקש מראש את הHD204UI ? או שעדיין עדיף לבקש HD203WI ורק אם אין במלאי לקחת את השני? תודה.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אחרי שהתחדשתי בכונן SSD במחשב הנייח בעזרתם האדיבה של האנשים פה (כן, כן. גם לי יש M4). אני שוקל להתפנק בעוד אחד לנטבוק שלי: http://www.msi.com/product/nb/U135.html#/?div=Specification האם באמת כדי? (למחשב הזה) האם שווה ההשקעה? למשל אם יהיה הבדל משמעותי במהירות, חיסכון בחשמל ומשקל?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה 20GB של Western Digital במהירות 5400RPM וכרגע יש לי דיסק אחד של 80GB 7200RPM אני רוצה להוסיף את הדיסק של ה20 ולשים בו שירים וסרטים וכך לפנות לי מקום(כבר כמעט נגמר לי המקום) השאלה היא האם זה ייפגע לי בביצועים של הווינדוס או במשחקים(להזכירכם לא יותקנו על הדיסק האיטי דברים) או שלא יהיה שינוי בביצועים כלל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני בונה NAS על מחשב עם הלוח הנ"ל. אני מעוניין לרכוש דיסק WD מהסדרה האדומה בנפח 3TB, אבל לא מצליח למצוא מידע האם הדיסק יתמך בלוח זה.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם לוח אם עם חיבור SATA2 יכול לקרוא SATA1? תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי קניתי את ה ASROCK VSTA שתומך רק בSATA1 ורציתי לדעת אם הWD שלי בטכנולוגיית SATA 2 יעבוד אתו כמו שצריך בחיבור SATA תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. עכשיו השאלה שלי היא האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מדובר על תוח של Gigabyte , צ'יפסט B150M. יש שם חיבורי Sata express. האם הם מהירים יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן קניית מחשב המבוסס על מעבד אינטל E6400, לוח אם ASUS P5B Deluxe עם 2 ג'יגה זכרון כשמטרתו העיקרית היא עיבוד תמונה בפוטושופ. כדי לשפר את ביצועי המחשב אני שוקל קניית 2 דיסקים קשיחים במקום אחד, כשהתקציב עבורם הוא סביב 800 שקל. שתי האופציות להתקנת מערך האחסון העומדות על הפרק מבחינתי הן: 1. התקנת מערך RAID 0 על בסיס 2 דיסקים זהים - יתרונות: הפקת ביצועים מירביים, חסרונות: הרבה נפח שהולך לאיבוד בכפילות, סבירות גבוהה לקריסה ללא אפשרות Recovery. 2. התקנת 2 דיסקים, האחד קטן יחסית למערכת ההפעלה והשני גדול יחסית למאגר התמונות - יתרונות: יותר מקום אחסון, חסרונות: ביצועים? (אגב, במצב הזה האם תוכנת הפוטושופ עצמה מותקנת בדיסק של מערכת ההפעלה או בדיסק של מאגר התמונות?) …
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-