עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tomermu,

שלום יש לי ACER נייד מסוג TRAVELMATE 290. הוא בן 6-7 אבל עובד מצויין. הבעייה היחידה היא שהדיסק רק 30 גיגה. אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר גדול. 1. האם כל דיסק קשיח של נייד יתאים? 2. אם לא - איך אני יודע מה כן יתאים? 3. מחפש המלצה למקום זול לקנות בו את הדיסק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי זיכרון נייד USB שאין עליו שום סימן מזהה. הבעייה: אני צריך דרייברים עבור WIN98SE איך אני יודע מאיזה חברה הוא? (נדמה לי שאוורסט לא מזהה זיכרונות ניידים)

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by בזיק2,

אני מתלבט בין שני דיסקים של 1T. לאחד buffer של 32m ולשני 64m הפרש המחירים בערך 100 ש"ח שווה להשקיע? (הדיסקים הם WD caviar green/ blue) ד.א איך הם בהשוואה ל samsung hd103sj? קניתי אותו בזמנו אבל הוא הרטיט את המארז תוך עשיית רעש רב, אז החלטתי לנסות דגם אחר.

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by SwiftCat,

מישהו אולי מכיר את הדגם שהם שלחו לי?? לא הצלחתי למצוא אותו באתר של WD... האם יש הבדל גדול בין-5000ABYS ל- 5001ABYS?? בבקשה, אם מישהו מכיר שיכתוב... זה ממש מרגיז שהם מרשים לעצמם לזלזל ככה בלקוחות שלהם דווקא מהביקורות של רוב המשתמשים פה הם נראו חנות טובה... מסתבר שלא...

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by ben060,

האם מותר לחבר כבל SATA להארדיסק כשהמחשב דלוק? ובנוסף לכך גם את כבל המתח שלו? אפשרי?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by jingi01,

יש לי כונן בעל נפח רב וזה מה שקופץ כאשר אני מנסה ... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=282323613.jpg

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by mosabr1234,

מבקש לדעת איך אפשר לחבר האר דיסיק SAS ל PC. איזה בקר אני יכול לקנות במחיר סביר ואיפה. תודה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  8. יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T ואני מעוניין ליצרוב תמונה על הדיסק - Lightscribe איך אני עושה את זה? יש לי דיסקיםLightscribe תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. שלום אין לי אופציה של פירמוט, איך אני יכול להגדיר את החלק שנשאר ? תמונה אחת שווה אלף מילים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hadarelk,

שלום, אני מתכנן לקנות את הLenovo T440P. המחשב מגיע עם 500GB HDD. אני רוצה לשדרג אותו לSSD. דיברתי עם החנות, קיימת אופציה לשדרוג ל256GB עם כונן של Sandisk, הוא לא ידע לתת לי דגם בטלפון באותו רגע. עלות השדרוג היא 800 ש"ח. (כוללת התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכו') בהנחה שאביא כונן בעצמי המחיר עבור אותה עבודה הוא 400 ש"ח. אז ככה, האם עלות העבודה (400 ש"ח) באמת הגיונית? כשניסיתי לבדוק במעבדות של לנובו ביקשו שאביא את המחשב ויתנו הצעת מחיר. ומה לגבי הכוננים של Sandisk? למרות שאין דגם ספציפי, מה ידוע על האיכות הכללית שלהם? פשוט רוב ההמלצות שראיתי פה הן לסמסונג,Crucial ואינטל ואין כמעט שיחות הנוגעות לSandisk. החנות טוענת שמשתמשים בSandisk משום שזאת הבחירה של לנובו. הדר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ran559,

קודם כל שבת שלום יש לי שאלה לגבי חיבור אר דיסק נוסף למחשב כרגע מחובר אצלי אר דיסק אחד בחיבור sata וחיבור שכתוב עליו PM שיש בו פיצול-חיבור שכתוב עליו PM ובאמצע הכבל עוד אחד שכתוב עליו PM אני משער לעצמי שמדובר בIDE במידה ואני מעוניין לחבר אר דיסק נוסף שיפעל בו זמנית אני מוסיף כבל sata ובחיבור השני מחבר בחיבור PM שבה באמצע הכבל? חוץ מהכבל הזה מהספק כוח באים הרבה חיבורים שלא מתאימים בצבע לבן כמו אלו http://images.yad2.co.il/Pic/ArticlePicYad2/image/PC-Power-Supply.jpg הבנתי נכון איך לחבר?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  12. שלום לכולם! קיים ברשותי דיסק קשיח 1T כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא משמיע זמזום קל של 5 שניות ולאחר מכן נדם זמזומו. גם רעש חשמלי שהדיסק עובד לא נשמע.והוא לא מזוהה במחשב. אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by hichcock,

ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by parker8,

סליחה על הבורות... אבל שמעתי את המושג הרבה ועניין אותי מה זה? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rosesr,

???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sh2006,

חברתי הרד דיסק של WD 80G בחיבור IDE . (ההרד דיסק הראשי סאטא) בכל מקרה, הוינדוס (XP64) מזהה אותו ומוסיף אותו למחשב שלי. אך כשאני רוצה לבצע איתו פעולות, המחשב דורש לפרמט אותו. מה שאני לא יכול לעשות, משום שיש בו מידע של חבר. מדוע זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by alias,

נכון יצא לפני כמה זמן התקן sata 2 הקיצר צריך לצאת גם דיסק קשיח שיתמוך בsata 2 או הדיסק קשיח שתומך sata (שיש כיום) תומך גם ב sata 2 ????

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  19. אני צריך כונן קשיח 500 GB שיהיה כמה שיותר טוב. אני לא יודע אם אתם זקוקים למפרט אבל בכול זאת: AMD ATHLON 64X2 3800+ 1 GB לוח אם אני לא זוכר איזה בדיוק nvidia nF4 seiris 7800gtX2 של leadtech. וכול זה דחוס ב ANTECH P160 ועוד שאלה אחת: מה משפיע על הקירור והשקט במחשב. אני יודע שהמאווררים של המארז, קירור למעבד, קירור לכ.מסך אבל מה עוד?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by OutRaGe,

קניתי HD 200GB של WD אני יודע שהוא לא צריך להיות בדיוק 200 אלא משו כמו 180 אבל למה הוא מזהה אותו רק כ-130 ? :< תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by barbone,

החלטתי לכתוב מכתב לWD העולמית. מסרתי להם כמה נתונים טכניים ותוצאות בדיקות SMART של ההארד דיסק והם ענו: We are sorry to hear that you are experiencing problems using your WD drive. According to your reply and description provided it seems that the drive has developed a fault and needs to be replaced. The following knowledge base article explains what your best options are for data recovery: אוקיי עד כאן הכל טוב. עכשיו רשמתי להם שוב מכתב שבו אני מתלונן על איכות המוצרים שלהם ושכבר אין לי בטחון להשתמש במוצרים שלהם ושכנראה הם צריכים להחמיר עם הבדיקות איכות. מה ענו לי? We are sorry to hear that you are experiencing problems using your WD drive. According to your reply and desc…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DF30,

למי אחריות לא משהו אני כבר יכול לכתוב - IBM ולמען ההגינות - הכוונה למי שקונה הארד-דיסק שלהם בחו"ל! למרות שהחברה בינלאומית, IBM ישראל, (לעומת IBM בהרבה מדינות מערביות) לא מכסה באחריות חומרה שלא נקנתה בישראל...ממש התנהגות גלובאלית של החברה.... אז, אני לא אקנה הארד-דיסק שלהם... ולשאלה: למי מהיצרנים יש אחריות בינלאומית אמיתית? מי נותן עדיין (או יותר נכון - שוב) אחריות של 3 שנים? איזה דיסק כדאי לקנות בהתחשב בנתוני הדיסק (איכות, אמינות וכו') ובאחריות היצרן. סתם, בא לי להיות צרכן נבון לשם שינוי...(ובתקווה שנציגי IBM בארצנו קוראים את זה גם הם) :smoke:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by raiman1,

נניח שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לDOK. במה תלויה מהירות העברת הקבצים? (מעבד? זכרון?) אם אני עושה עוד שימוש במחשב כמו משחק או גלישה באינטרנט- האם זה מאט את קצב ההעברה, ואם כן האם באופן משמעותי?? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AvlK,

שלום חברים, חבר שלי עם מחשב נייד צריך להוסיף קצת מקום אכסון כי כרגע מה שיש זה רק SSD 128GB. אין צורך בהמון מקום נוסף אלא משהו כמו 128-256 נוספים (אם המחירים לא גבוהים מאוד אז אולי יותר). הדגם של המחשב הנייד שלו זה: http://www.apple.com/macbook-pro/specs-retina/ עכשיו אין צורך או שאיפה לביצועים של SSD, אלא שיתפקד כמו במערכת טיפוסית רגילה להיום שמכילה SSD למ"ה וקשיח לאכסון. מה שאני צריך זה כרטיס מתאים שיספק ביצועים כמו של קשיח נורמאלי ולא איזה קשיח חסכוני בחשמל ואיטי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם משתלם יותר (עם משלוח כמובן). ואם למישהו יש כוח להסביר בקצרה על הנתונים שחברות הכרטיסים מפרסמות כדי שאוכל להבין קצת יותר טוב על מה מסתכלים כשבוחרים כרטיס זה יתקבל בברכה. תודה מראש. …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה עבור דיסק קשיח נייד שיתחבר למחשב נייד ב6-7 בעל חיבור USB 1. עוד שאלה: האם אפשר לחבר מכשיר של USB2 בUSB1 (גם אם זה אומר שזה יעבוד לאט)?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים