עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. גם סוג של גיבוי למקרה שאחד ייהרס וגם שטח האחסון לכל כונן הוא קטן יותר ועל פי ההגיון יעבוד מהר יותר, לא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shay_koral,

הורדתי איזה דרייבר של העידכון ביוס עכשיו אני צריך להתקין זה קובץ אחד של מגה וחצי לצרוב אני לא יכול זה קובץ "rom" יש לי דיסק און קי 8 ג'יגה fat32 וכמובן שהמחשב שלי קורא מהבוט עכשיו שמתי את הקובץ בdok הפעלתי את המחשב והגדרתי בביוס שיעלה usb מהבוט אבל משום מה זה לא מתקין פשוט רואים קו לבן בצד שמאל מהבהב חיכיתי וחיכיתי וכלום מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by trt,

שלום, בניגוד לvideos הרגילים של 350MB בערך ל42 דקות (אני מדבר על סדרות), יש את הגרסאות של 700 מ"ב בערך שנקראים high resolution, HR. אני מנסה לצרוב אותם על CD רגיל, כData disc, כמו שאני צורב סרטים ב350MB, והDVD לא קורא אותם. הבעיה היא בDVD? או בצריבה? אני יודע שסביר להניח שזה לא קשור, אבל הטלוויזיה שלי היא HD ready אז אני מניח שהבעיה לא בה... הסרטים הם בavi ד"א. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

לפני מספר שבועות ביקשתי המלצה לדיסק קשיח. רוב הפורום המליץ לי על הWD 80 8MB. וכעת כשקיבלתי אותו אתמול והתקנתי אותו ואת ה WINDOWS אני שמח להודיע שהמחשב רץ כמו חלום. תודה לכל חברי הפורום מקרב לב !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. רכשתי עפ"י המלצות בפורום ובמקומות אחרים את הצורב ASUS DRW-2014L1T ושאר המפרט שלי מופיע בפרופיל המשתמש. המחשב עובד עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט בעברית וישנה בעיה עם הצורב בקריאת דיסקים,לוקח לו המון זמן לקרוא דיסקים (DVD או CD)וכשאני אומר המון זמן מדובר על מספר דקות לדיסק בודד כשבזמן הזה כל לחיצה על מקש כלשהו או פעולה כלשהי גורמת לתקיעה של המערכת עד להוצאה של הדיסק . על פניו הכונן אינו תקול ודיסק אחד הוא הצליח לקרוא ,זמן הקריאה לטעמי אינו סביר במערכת כזו חזקה (מפרט בצד),כשבזמן זה כמובן איני מנסה לבצע שום פעולה אחרת שגורמת לעומס. מה יכולה להיות הבעיה והאם למישהו יש ניסיון דומה? קראתי באיזה מקום שהכונן קורא אמנם מעט לאט CD-R אבל לא ברמה כזאת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום ברשותי צורב DVD פשוט של SONY DW-D22A עוד ברשותי DVD שמקליט מהטלוויזיה או מהוידאו. כאשר אני מקליט ע"י ה - DVD המקליט אני יכול להציג את ההקלטה גם על ה - DVD המקליט וגם על ה DVD שבמחשב. ה DVD המקליט יוצר שתי תיקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS , ובפנים רוב הקבצים הם קבצי VOB יש גם קבצי IFO ו BUP . שאלתי היא איך (אם זה אפשרי) אני בונה צריבה בצורב ה DVD שבמחשב ,הזהה לצריבה של ה DVD המקליט. כלומר איך אני הופך את קבצי AVI ו MPG לקבצי VOB IFO BUP וכו'. או בעצם איך אני הופך את הצריבה ל DVD-video ?? האם יש תוכנות מיוחדות ? האם NERO מספיקה ? אבקש אתכם לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית , אשמח לקבל הסבר מפורט בעברית , ואם יש דיונים שבאמת קשורים בדיוק למה שאני שואל ,אשמח לקבל קישורים רלוונטיי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by navk2,

אני לוחץ על הכפתור, המנורה מהבהבת, יש רעש מוזכר מאוד ולא קורה כלום... ניסית גם עם סיכה גם שהמחשב דלוק וגם שמכובה. אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי, באמת !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by foxil,

שלום, אני הולך לקנות את המחשב הנייח החדש ואני שוקל להשתמש בכונן SSD ללא HD, כי המחשב הקודם שהשתמשתי ב-HD היא 160GB ומעולם לא התקרבתי ל-160GB. ראיתי את התרשמות וידאו בביצוע SSD אך נותרו מספר שאלות לפני שאני רוכש ב-SSD: 1. ידוע כשמקום ב-HD כמעט מתמלא - המחשב מאיט, אותו דבר גם לגבי SSD או האטה קלה? 2. ניתן ליצר מחצית ב-SSD? 3. מהם מגבלותיו ל-SSD לעומת בכונן קשיח? 4. אם ארכוש בנפח 256 בפרסום, אך בפיזית יהיה פחות מ-256? עד כמה אחוז? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by fox gitlis,

היי לכולם!! קניתי HD חדש של WD 250 GB עם 16 מגה באפר. העניין הוא שהמחשב מזהה רק 130 GB. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חיפוש פשוט נותן מתאם / 'ם שמאפשרים המרה מ - m2 ל - sata כל עוד לא מדובר בכונן nvme . מנגד, יש מתאמים שכן מקבלים nvme אבל ממירים ל - U2 ( לא, לא הלהקה וגם לא מטוס ביון 😊 ). מישהו נתקל במתאם שבכותרת ?

11. Started by honore,

אהלן אנשים , ;D מספר שאלות לחברים : 1. האם למישהו מהחברים בפורום יש נסיון עם צורב DVD X16 של BENQ ה DW1620 . הצורב קיבל ביקורות פנטסטיות באתרים המובילים לדוגמה http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10450 2. יש למישהו מושג למה לא מוכרים אותו בארץ במחיר סביר אלא במחיר מופקע של כ 700 ש"ח בבאג ? ??? תודה מראש לכל העונים .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RONEN1N,

ראיתי את הבעיה הזאת בכמה מחשבים שקשיחים רגילים של טרה אולי בגלל העתקה של המון קבצים בפעם אחת או התקנת המון תוכנות גרפיקה גורם לקשיח להיות מאוד איטי גם אחרי פרמוט מחדש גם ל7, 8.1 ו10. מבחינת תקינות הם נשארים על 100% בלי שום סקטור פגום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. למי שאינו עוקב באופן קבוע ולכן פספס במקרה, אז המותג Crucial (תת מותג של חברת micron הענקית האמריקאית) הוציא סדרה חדשה של כונני SSD שמטרתה ליישר קו מבחינת מהירות ביצועים עם הכוננים היותר מהירים בשוק כדוגמתם של ה- evo מבית סמסונג, וגם לתת מחיר שובר שוק על מנת לקטוף נתח שוק מעוגת המכירות הכוללת. הסדרה החדשה מכונה MX500 והיא מגיע בנפחים מגוונים, שהיעילים שבהם הם 250GB, 500GB, 1TB - כאשר המוצר מגיע עם 5 שנות אחריות. כונן מסדרה זו שנמצא מבחינת תמחור ב- sweet sport הוא כונן החצי טרה החדש = 500GB שניתן להזמינו במחיר מעולה ישירות מאמזון בלינק הבא: https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B0784SLQM6/ref=sr_1_3?ie=U…

14. ??? אני חייב את עזרתכם המקצועית אין לי שום מושג איזה הארד דיסק לקנות סיגייט או מקסטור ? אני רוצה לקנות הארד דיסק בנפח 60 גיגה ו7200 סיבובים לדקה אבל לא יכול להחליט איזה מהחברות יותר כדאית ? יש הצעות ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים, ברצוני לרכוש דיסקים לצריבה ורציתי לדעת איזה דיסקים הכי הכי טובים למוסיקה (CD-R)? ואיזה דיסקים הכי טובים ל-DVD? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kabirsh,

האם מישהו יודע בודאות אם לוח אם P2 עם צ'יפסט 440BX יתמוך בדיסק קשיח 40GB SATA133 8MB BUFFER אנא ענו רק מי שבטוח או אם אפשר להפנות אותי לאתר מסוים אני פשוט רוצה בעתיד להחליף מחשב ואז להעביר את הדיסק קשיח המפרט של לוח האם BIOS Type: Award BIOS Date: 12/21/99 BIOS ID String: 12/21/1999-I440BX-W977-2A69KL1AC-00 OEM Signon: 6ABX2V-G0 Chipset: INTEL 440BX/ZX REV 3 Super I/O: WINBOND 977EF REV 4 FOUND AT PORT 3F0H Receive Future BIOS Info: yes Interested in Memory Upgrades: yes Interested in CPU Upgrades: yes

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GMTK,

שלום לכולם הרבה הרבה זמן לא היתי זמין באתר ולא היה לי אפילו זמן לעצמי העבודה הזאת עכשיו יהיה לי זמן לטפל קצת במחשב סוכות(: אז ככה אני רוצה כונן 2T מהיר ויציב ובלי תקלות. כי בזמני החופשי קראתי קצת וראיתי שיש כוננים שעושים בלאגן אז אני רוצה כונן טוב. תאמינו או לא אני הSSD מהרכישה הראשונה עוד בתול אצלי ולא פעל, דיברתי פה בפורום עם כמה אנשים אז והם הסבירו לי מה לעשות ועשיתי ואז קיבלתי צרורות של עבודה ולא היה לי זמן לעשות את זה. אז ככה אני רוצה לקנות תכונן קשיח הזה בשביל להעביר אליו בזמן עכשיוי את החומר שנימצע על המחשב לפרמת תמחשב ולהתקין תואיינדוס על ה SSD. ועם מישהוא יכול לעזור לי עם הSSD התקנה וכו כי שחכתי על מה הם דיברו איתי וזה לא יעזור אני חושב שנימצא ברשותי M4 ככה לפחות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by b0nzZ,

מאז המחשב הראשון שלי אני רק עם WD ובשנים האחרונות היה לי WD ירוק וגם אחרי זה קניתי שחור הירוק היה מאוד שקט אבל הביצועים על הפנים השחור היה כמו טרטור גם מרעיש וגם עושה ויברציות בצורה מטורפת רציתי להוסיך עוד HD וסתם רציתי לקנות משהו זול... קניתי HD502HJ דבר ראשון אחרי ששמתי אותו במארז היתי צריך לפתוח אותו שוב פעם ולבדוק שחיברתי אותו בכלל הוא שקט ברמות מטורפות יחיסת ל WD השחור ושלא נדבר על הביצועים בקיצור אחרי זה קניתי עוד אחד וחיברתי אותם ב RAID 0 וכול שאר הארדיסקים סתם מחוברים בשביל האיחסון חוץ מה WD השחור שהעפתי אותו מהמחשב כי הוא הרעיש והוירציות עשו זמזומים במארז (חחח כן כן CM 690 :\) בקיצור מה שיש לי עכשיו SAMSUNG HD502HJ 500GB X 2 - RAID0 WD ירוק 500G…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

עשיתי בדיקה לדיסק גם בחנות וגם בבית והכל תקין אבל אני שומע אותו יותר מידי לטעמי.. למשל כשאני מוריד משהו אז אני שומע אותו די חזק.. עכשיו הבנתי שזה אמור להיות דיסק די שקט.. א. אני יודע שאני רגיש לרעשים מה שיכול להעצים את הבעיה. ב. הדיסק בקידמתו של מארז ATNEC 300 - מה שמפריד בין הדיסק לחלל החדר זה רשת לסינון אבק.. יכול להיות שזה מה שגורם לכך שאני אשמע את הרעש? (אני רגיל למארזים שסגורים מקדימה).. התקנת מאווררים בחזית המארז יכולים להפחית מהרעשים של הדיסק? (גם המאוררים מרעישים אבל את זה אני יכול לסבול.. זה רעש רציף) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, האם כדאי לנתק מהחשמל כונן קשיח חיצוני כשהוא לא בשימוש (רוב הזמן הוא לא בשימוש)? האם יש לזה משמעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Pc gool,

שלום מה המלצות לכונן ssd מבחינת חברות והכי טוב? יש סמסונוג סאנדיסק וכו.הבנתי שזה הולך לפי מהירות של הכונן כרגע ווינדוס 7 32 סיביות זכרון 4 רם שאלה נוספת אני מעוניין בפירמוט מלא האם כדאי לעבור לווינדוס 8? באתר מייקרספוט כבר אין הורדה של 7 והוא מבקש מפתח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לא רק אינטל וסמסונג במירוץ הזה - גם לשותפות טושיבה וסאנדיסק יש טכנולוגיית שבבי תלת מימד מוערמים משלהן, שמאיימת להיות חסכונית ומתקדמת עוד יותר מכל מה ששמענו עליו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by אברהם2,

שלום אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח נייד בגודל של 160 גיגה. שימוש עיקרי של גיבוי המחשב ולשימוש משני של עריכת וידאו. בבדיקה שערכתי גיליתי כי קיים הבדל במחיר של כ-100 ש"ח בין אלו המכילים 2 מגה נדיף לאלו עם 8 מגה נדיף. האם כדאי לבחור במקרה זה בכסף או בזכרון? מה בעצם יהיה ההבדל הביצועי בין שניהם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי אנשים , יש לי עמדת עגינה להרדיסקים שמחוברת דרך ESATA למחשב (במחשב יש SATA2) כלומר כל הרדיסק שאני מחבר הוא מחובר בעצם כאילו מחובר ישירות ללוח לחיבור SATA 2 המתקן מעולה ועובד יפה מעביר לי בסביבות 60 מגה לשניה בהעתקה רציפה. אני רוצה לקנות את אותו מתקן רק הפעם שהוא תומך ב USB3 כי ידוע לי כי USB 3 יותר מהיר בתאוריה. אבל השאלה אם בחיבור USB3 מהירות העברת הנתונים תהיה גבוהה מאשר בחיבור SATA 2 (בגלל מגבלת מהירות ההרדיסק עצמו) או שלא ארגיש הבדל ? תודה ואחלה ערב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ZXY1,

שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים על דיסק של LG המליצו לי על LG מה אתם אומרים על LG הוא ברמה של TDK ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.