עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by guyhhh,

אם מישהו יודע? כי במחיר יש ביניהם הבדל של איזה 100 ש"ח

2. רציתי לדעת אם ההארד דיסק הנ"ל מתאים לגיימניג ומשתלם בהשוואה למתחרים ? (OC קל עד בינוני למחשב גיימיניג) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=725 תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SendaRider,

אני מתכנן לקנות הארד דיסק בתקציב של עד 360 ש''ח. תמליצו לי על הארד דיסק טוב. חשבתי על ה- http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=WD250KS&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=71&aff=Zap〈=he . ואני לא יודע מה לקנות בלי המלצה . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  4. ראו תמונה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by Aner,

ל-LG יש ביטסטינג ל + וגם LIGHTSCRIBE ה-PIONEER צורב באיכויות גבוהות מאוד ועושה RIPים מעולים (יש לו LABELFLASH? לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם אם כן או לא) האם ישנם עוד הבדלים בין שני הכוננים?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  6. שלום! אני מעוניין לקנות כונן חדש בכדי לאחסן עליו המון מדיה. המחשב שלי יחסית ישן ולכן יש לו רק חיבור ATA. לכן, אני מעוניין בכונן SATA (שאוכל בעתיד להעביר למחשב HTPC), ובמארז חיצוני שיתחבר למחשב ב USB. התקציב יחסית גמיש, 700-800 שקל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  7. קניתי מדיה אחת והיא באה בתוך קופסאת פלסטיק קטנה וסגורה שנראית כמו דיסקט וזה די מעצבן לפתוח את זה כול פעם אז קודם כל האם יש אריזה שונה שמתאימה מלכתחילה רק למחשב או שזה מה יש? שנית הבנתי שאפשר להשתמש בו פשוט כמו הרדדיסק בלי שום תוכנה אז - פירמטתי אותו וכתבתי עליו קצת דרך הEXPLORER ועכשיו אני לא יכול להוסיף כלום בלי לכתוב הכול מההתחלה ???

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  8. שלום לכולם!!! היום קיבלתי את הWD5000AAKS שלי בשעה טובה! עכשיו כשהכונן מחובר הוא מאוד שקט, אבל הוא גורם לרעידות בכל המארז, והרעידות הללו יוצרות רעש שמשגע לי ת'מוח!!! כשהידקתי את הברגים של הכונן הרעש קצת ירד אבל הוא עדיין מורגש... השאלה שלי היא: האם יש דרך למנוע את הרעידות הללו? (חשבתי אולי על ברגים עם סיליקון שיספגו את הרעידות - האם קיים כזה דבר?) תודה מראש, אור

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by yuval_cohen,

הי יש לי הרדיסק של 20 ג'יגה. אני רוצה ליצור עוד מחיצה של 2 גיגה (ז"א שיהיו לי 2 מחיצות: אחת של 18 גיגה ואחת של 2 גיגה) אני רוצה לעשות את זה בלי פירמוט.. אז הורדתי Partition Magic עכשיו עשיתי בתוכנה את זה כמו שאני רוצה, הוא מבקש להפעיל מחדש- הפעלתי ושהמחשב עולה אז שום דבר לא משתנה עזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם. לפני שבוע בערך פתחתי כאן הודעה על HD חדש שקניתי, 250GB של WD,מאייבורי. ותודה על העזרה שלכם! (לגבי מחיצות וזיהוי הכונן קשיח בווינדוס). עכשיו לעניין... התקנתי על הכונן החדש ווינדוס ויסטה אולטימט X 64. 4 ימים עבד לי נהדר!, אך כשחזרתי אתמול ראיתי שהמחשב אינו מגיב לתזוזת העכבר (היה על שומר מסך), וגם לא ללחיצת המקשים. כמו כן שמעתי רעשי תקתוק מתוך המארז שלי, ולא הבנתי מאיזה כיוון זה מגיע... עשיתי ריסט למחשב, התקתוקים המשיכו, והביוס לא זיהה יותר את הכונן החדש שלי!!! יש לציין שהמחשב לא קיבל שום מכה!, אז אין מצב שזה נזק פיזי!!! עשיתי ריסט לביוס > לא עזר. ניתקתי וחיברתי את הכונן לSATA אחר בלוח אם > לא עזר. ניתקתי וחיברתי שוב את הכבלים > לא עזר. יש לצי…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  11. חבר שלי הביא בימים אלו מארה"ב מחשב של IBM. Intel P4 2GH , 256 RAM , DVD-CDRW combo ושאר שטויות בפנים. למחשב אין כונן פלופי 3.5'' רגיל. יש לו כונן פלופי אחר (תמונות): לדעתי זה התקן גיבוי. כונן ZIP כזה. משהו זה: http://www.iomega.com/direct/products/detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=35099&FOLDER%3C%3Efolder_id=55291&ASSORTMENT%3C%3East_id=67&bmUID=1057756123401 אבל כמובן אני לא בטוח. חיפשתי וחיפשתי ולא כתוב שם שום דבר מיוחד לגביו ב-DEVICE MANAGER. (אגב, WIN XP PRO, אין בעיות לכאורה בתפריט שב-DEVICE MANAGER) עברתי על כל ההתקנים שם. כלום. : מישהו מכיר? מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוקי אני פשוט לא מצליח לברר כמה זכרון מטמון יש לי בדיסק קשיח. הדיסק הוא של WD 200GB SATA 2 הדגם המלא: wdc wd2000js-00mhb0 אודה לעוזרים, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by aderet,

שלום! מה הסיבה שאני לא מצליח לפרמט מחיצת c במהלך התקנת ה win ליותר מ 9 גיגה (הוינדוס מנסה לפרמט ואז מודיע על שגיאה ורק אחרי שאני מוריד את גודל המחיצה הוא נותן לפרמט..). המוזר הוא שאני מצליח לפתוח את המחיצה לכמה שאני רוצה אחרי ההתקנה בעזרת partition magic. הדיסק שלי הוא wd 80 sata. התופעה קוראת מיום רכישת הדיסק כחדש. תודה .

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by razcoren666,

שלום לכולם!! לא הייתי בטוח האם השאלה שייכת בפורום הזה אז אני מקווה שזה לא מפריע. יש לי מחשב חדש עם HD של 120 גיגה עם מ"ע של XP ורציתי לשאול מהו הגודל המקסימלי שאפשר לאתחל מחיצה ב FAT32?? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Tchr0,

יש לי הארדיסק IDE ממחשב ישן שכבר לא עולה [לא יודע למה] יש עליו כמה דברים שאני רוצה להעביר למחשב הנוכחי [חיבור SATA] איך אני יכול לעשות את זה? ואם על הישן מותקנת מע' הפעלה זה משנה? תודה

16. טכנולוגיית האחסון המכאני ממשיכה בנסיונותיה להוכיח לעולם שיש לה רלוונטיות אמיתית גם בעידן המודרני לכתבה

17. אשמח לשמוע ביקורות על מארזים לדיסק קשיח IDE 3.5 חיצוני - שנותנים לי חיבור USB (עבור כל דיסק שיש לי, בכל נפח) האם יש מודלים מומלצים? האם עדיף בכלל דיסק USB חיצוני? תודה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  18. שלום לכולם שאלה עבוד חבר שמתלבט מה לעשות לאחר שהדיסק הקשיח הקודם של סיגייט גוסס. כמו כן, הוא מתעקש על WD בלבד. מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1 טרה בתקציב של עד 450 שקל. האם כדאי לקנות שני דיסקים של חצי טרה ולעשות ראייד מהירות או פשוט לקנות אחד בודד. פרמטר חשוב הוא מהירות פעולה ואמינות. אשמח לקבל המלצות לכל אחת מהאפשרויות. שאלה נוספת האם מגירת קירור זה דבר ששווה השקעה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  20. לפני ארבעה חודשים קניתי הארד דיסק חדש MAXTOR 60 GIGA 7200 ולפעמים כשאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקתוק מהארד דיסק שלי אבל הארד דיסק עובד תקין...לא ראיתי שום בעיות בהארד דיסק אבל התקתוק הזה מפחיד אותי אז אולי מישהו מכיר תתופעה, זה בסדר או לא? זה תקתוק קצר שקורה לי פעם בשבוע בערך ויותר...

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by borg,

קניתי לפני מספר חודשים צורב DVD NEC 3500 בצבע שחור. אני משתמש בו לצריבת DATA, ומאוד מרוצה מאמינות ומהירות הצריבה שלו. הוא צורב DVD-RW במהירות X4 שזה די מהר לגיבויים שוטפים, והרבה יותר מהיר מצורבים אחרים באותו זמן שצורבים DVD-RW במהירות של X2.4 בלבד. עד כה עדיין לא השתמשתי בצורב לצפייה בסרטי DVD. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD ב-Windows 2000 שהיא גם די פשוטה לשימוש? אני מתלבט אם להתקין את WinDVD או את PowerDVD. איזו תוכנה הכי טובה לצפייה בסרטי DVD (אני צריך גם את מספר גרסה אחרונה)? בנוסף לכך, אני רוצה גם לגבות סרטי DVD, כך שניתן יהיה לצפות בהם באמצעות נגן DVD רגיל. לצורך כך, צריך לשנות את הביטסטינג רק ל-DVD+R או גם ל-DVD-R? אני משתמש רק ב-DVD-R, מכי…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by gll,

האם שווה לרכוש ב- 77 דולר? בארץ ראיתי שעולה 600 פלוס פה https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by singera,

רכשתי את ה330 במסגרת הקנייה, והתקנתי אותו בT61 שלי, להלן התוצאות שנראות נמוכות: ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/ ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 134.226 MB/s Sequential Write : 115.635 MB/s Random Read 512KB : 128.553 MB/s Random Write 512KB : 113.713 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 15.430 MB/s [ 3767.2 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 25.630 MB/s [ 6257.3 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) :…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. תודה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by TheHungryOne,

איזה RAID יותר כדאי מבחינת אמינות וביצועים RAID10 או RAID01 (בהנחה שמתשתמשים בבקר המובנה של לוח האם)? איזה RAID יותר כדאי מבחינת ביצועים RAID1 או RAID0 (בהנחה שמתשתמשים בבקר המובנה של לוח האם)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים