אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש 3 שאני מתלבט בניהים, הראשון הוא SILVER LINE השני FORTIS השלישי TEAC סילבר ליין 10 דיסקים 75 שקל וFORTIS 10 יחידות ב 50 ¤ !! וTEAC מנועה מחשבים 10 ב80 שקל מה הכי עדיף מבניהים?תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ללא שום קשר לנפח ולמחיר, איזה עדיף בביצועים? הם לא משתוים בגלל שהאחד SATA1 והשני SATA2? ובכמה אפשר למכור WD2500KS בן חצי שנה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי DOK של LG XTICK בנפח של 256MB כשבדקתי את ה properties שלו, ראיתי שהוא מכיל רק 247MB מה הסיבה להפרשים אלו?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה להארדיסק בנפח מינימלי של 500GB שיהיה כמה שיותר שקט ומהיר. השקט בעדיפות על המהירות. צריכת ההספק לא רלוונטית. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כמובן ששני הכוננים יהיו מפורמטים כ-NTFS.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב GSA-4167B, אבל קיבלתי את הGSA-H10A כאשר בחשבונית רשום הצורב שהזמנתי. האם הם אותו הדבר? האם מה שקיבלתי יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
חברתי אותו מחשב הכל טוב ויפה עכשיו אני לא רואה אותו בספריית המחשב שלי !! הוא הארד דיסק גיבוי כאילו משני ועל הארד דיסקהראשון 320 גיגה wd יש את המערכת הפעלה!! מה צריך לעשות?אלו צעדים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אני מחפש דרך לצפות בספריות של התקן כאשר הוא אינו מחובר, כלומר: נניח שאני מחבר התקן כמו DOK - אז שתהיה לי אפשרות לצפות בספריות והקבצים, גם כאשר הDOK מנותק. מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת מוסיקה mp3, wav לא לשימוש מסחרי...בערך 20 דיסקים בחודש... איזה כדאי לרכוש בתקציב של עד 600 ש"ח? האם ה- LG הסטנדרטי יספיק? האם לרכוש צורב עם 8MB BUFFER? אודה על המלצותיכם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי כוננים קשיחים במחשב ואני רוצה לחבר אותם בRAID, איך אני עושה את זה ??? יש לי לוח ASUS P5B DELUXE, כוננים WD2500JS & WD2500KS של WD. מערכת הפעלה vista ultimate. בבקשה תעזרו !!! תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב-ברשותי wd80 gb/jb שנקנה לפני 30 חודש ונותרו 6 חודשי אחריות. בחנות נאמר לי כי האחריות מכסה רק אם יש נזק\קלקול בפועל בדיסק. מקריאה בפורום זה ומעצות שקיבלתי אני מבין שאולי זה מסמן את תחילת סופו. האמת שהדיסק מתפקד בצורה מעולה ומהיר ביותר-ב hdtune הגעתי ל 53avg אין לי מושג מה המדיניות של היבואן ואני אובד עצות. אבקש מאוד עזרתכם לאפשרויות\זכויות שעומדות לפניי.ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם דיסק DVD טוב של TEAC יחזיק את ה-10 שנים ? האם הוא עדיין יקרא ע"י כוננים ? הדיסקים ישמרו בתוך תיק מיוחד הרחק משמש, לחות ומים. האם זה נחשב פתרון גיבוי יחסית אמין ? עוד שאלה של NOOB אבל אף פעם לא התעסקתי - האם כל צורב DVD יכול לצרוב על DVD DUAL LAYERS ? והאם הם אמינים כמו הרגילים ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות צורב DVD. תקציב 300-400 שקל... אני לא ממש מבין בנושא, אז לא יודע אם התקציב הזה מספיק או לא, אני אחכה לתגובות שלכם. בבקשה תמליצו לי על כמה צורבים בתקציב הזה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, יש לכם המלצות כלשהן למארז חיצוני ל HD בחיבור USB? (למטרת גיבויים + Image של דיסק). כמה זה צריך לעלות? איפה הכי כדאי לקנות? תודה, שלומי
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה המהירויות שלו כיום? מה מסל הפלוס והמינוס ? איזה חברה הכי טוב לקנות? ומה המחיר פחות או יותר?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נפל לי הארד דיסק אחד עם המערכת הפעלה לכן פירמטתי את השני ושמתי עליו הכל בינתיים.. מאז אני חושב שהביצועים קצת ירדו..למשל ב-Company of heroes טעינות ארוכות יותר ואפילו דרופים ב-FPS לפעמים אגב אם זה משנה- ההארד דיסק הוא 120 ג'יגה בממשק IDE, מחולק ל-2 מחיצות אחת 20 ג'יגה למערכת הפעלה ותוכנות נשאר 11 פנוי אחת לכל השאר, 40 מ-92 פנוי עשיתי Quick bench ו-Long bench ב-HD Tach אני רוצה שתגידו את דעתכם על התוצאות זה ה-Quick זה ה-Long תודה מראש, לירן.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תמליצו לי על צורב איכותי שאפשר לקראו דיסקים DVD(ושזה לא הורס תצורב) ושצורב בסדר. חברה טובה במחיר של 200 כערך.
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, SSD של קרוזיר 250 גיגה דגם BX100, אחרי כל שינוי ההגדרות בביוס לAHCI וכו', התקנתי את המערכת מחדש והרצתי בדיקה, מצורפת תמונה, כמו כן שחיברתי את המחשב למחשב נייח של דל דגם optiplex 3020 הוא קיבל תוצאה הרבה יותר טובה, גם מצרף תמונה. מפרט המחשב: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 8GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) GeForce GT 630
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי רבעיית קשיחים, זה מחייב ביקורת טוב, נתחיל עם רבעיית הקשיחים ובקר הקשיחים הם SAMSUNG F1 HD103UJ בנפח של טרה, מדובר בקשיחים עם 3 פלטות בגודל של 334GB ו32מגה זכרון. הPERC עצמו כמו שהוא בא במקור והקירור החדש שלו הבדיקות: הבדיקות נערכו על ידי HD TACH 3.0.0.0 ו- HD TUNE PRO 3.50 בגדול רציתי להביא לכם את כל התמונות של הבדיקות אבל זה יותר מדי (גם גרם לקריסה באתר אחר) לכן אני אביא לכם את הטבלה המרכזת של כל המידע וגם קישור לתמונות אם מישהו רוצה אותם http://depositfiles.com/files/37fpg3m29 ICH VS PERC בגדול אפשר לראות שיש מקומות שהICH10 עדיף על הPERC אבל גם התוצאות השונות נובעות בעיקר מכך שבניגוד לאפשרויות הבודדות שיש לICH10 כמו סרטיפים בגודל של 32 עד 128 לעומת …
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני על מנת לגבות קבצים חשובים מהמחשב שלי וכמו כן להפוך אותו לסוג של "ספריית וידאו" ולשים עליו כל מיני סרטים. עכשיו קיבלתי המלצה מחבר על ה MAXTOR ONE TOUCH 3 מחבר והייתי שמח לראות מה אתם חושבים עליו. מפרט טכני: שטח אחסון של 200 ג´יגה. מהירות דיסק 7200RPM , נפח זיכרון חוצץ2MB טכנולוגית העברת מידע מתקדמת ומהירה. תוכנן במיוחד למשתמשים ביתיים כמו גם עסקיים, המבקשים לגבות את כל המידע בלחיצת כפתור אחת. הדיסק כולל את התוכנה DANTZ RETROSPECT EXPRESS, המאפשרת גיבוי מתוזמן לפי שעות או ימים, כמו גם בלחיצת כפתור. לדיסק אופציה לשחזור מידע. הדיסק מגיע כתקן התקן הפעל. לדיסק אריזת אלומיניום לשמירה על טמפרטורה נמוכה. לדיסק יציאתUSB 2.0\1.0 . הדיסק מותאם …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
ברשותי מדיה יחסית איכותית DVD+R - Verbatim וצורב LG H22-N. ברצוני לצרוב 4554MB כאשר בדיסק יש (לפי נרו) 4482MB כלומר הפרש של 72MB בסך הכל. האם אפשרי ומומלץ לבצע OVERBURN ? במידה וכן איך עושים זאת והאם תהיה בעיה אחר כך לצפות בדיסק בנגן DVD רגיל (לא כונן מחשב). תודה מראש עריכה : מצאתי בחיפוש מידע אשר קובע שלא ניתן לבצע בDVD הנ"ל OVERBURN האם בצורב של optiarc 5170A אפשרי? עריכה מס 2 : מסתבר שכן ניתן לבצע OB בLG ... כרגע זה צורב נקווה לטוב , אשמח עדיין לתשובה אם הדבר מומלץ ואם תהיה בעית צפייה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום! מה הסיבה לפערים במחירים?http://ksp.co.il/?uin=29318https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=39806&catid=92
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-