עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בעזרת השם בשבוע הקרוב אני צריך לקבל את הכונן SSD החדש שלי שיפיח לי רוח חיים חדשה בנייד. עם זאת יש לי כונן רגיל של 500GB שאני רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני (הוא SATA) ראיתי שטווח המחירים הוא בין 50 ל-200 שקלים לקופסאות מתאימות - (SATA+USB2) יש לכם ניסיון\המלצות למארז מתאים ואיכותי? תודה מראש לעונים, שבת שלום מבורכת!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by GTxZ,

תודה

3. השאלה בכותרת. מעניין אותי אם זה יפגע באפשרות של לנגן סרטים מהדיסק בטלוויזיה עם חיבור USB או בחיבור ל - DVD.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הגרסה המהירה של WD לטרה, ראיתי הוא מחסל את כל הברקודה והדסקסטר בביקורות.

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  5. האם יש חשיבות לסוג הכבל בו אני משתמש לחיבור הדיסק ללוח האם?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  6. קניתי צורב של LG לאחרונה, כך שהוא הצטרף לכונן A-Open DVD המזדקן שלי (4 שנים). מסיבות בלתי ברורות, הכונן לא מצליח לקרוא דיסקים שהצורב צורב, ובכלל, אני לא רואה שום טעם לשמור אותו במחשב, כי הצורב עושה כל מה שהכונן עשה לפני בואו. האם עלי להוציא את הכונן DVD לפרישה מוקדמת או שכדאי לי להשאיר אותו בכל זאת למטרות כמו צריבה מדיסק לדיסק?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by acker16,

אני רוצה להוסיף עוד אחסון מהיר ומתלבט האם לקנות עוד 850 Evo או להוסיף כסף לקנייה של 960 evo שכמעט כפול במחיר (תלוי באיזה נפח) השימושים העיקריים יהיו מערכת הפעלה ומשחקים כי לא סביר שאני אאחסן דברים על כונן כל כך מהיר מבדיקה קצרה באינטרנט התשובה היא לא, למרות שכל המבחנים מציגים תוצאות מטורפות של מהירות פי 5 כנראה שבפועל ההבדלים בזמני טעינה הם באחוזים בודדים. אולי זמן התקנה יהיו מהירים יותר אבל האם זה מצדיק את הפרמייה? אשמח לעוד דעות...

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by bluenote,

שלום, אני שוקל לקנות SSD עבור מערכת ההפעלה וכלל התוכנות הכבדות (תוכנות גרפיקה ותלת מימד) והשאלה אם בהתייחס למפרט המחשב שלי זה בכלל כדאי? יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L שעד כמה שאני יודע אין לו SATA 6GB. מעבד Intel QuadCore (לא זוכר את הדגם והמהירות ). 4GB זיכרון דיסק פנימי נוסף של 2TB של סיגייט. אני רואה פה הרבה הודעות של משתמשים עם חומרה דומה לשלי שלא חווים שום שיפור בביצועים או בעלייה של המחשב. האם באמת כדאי להשקיע ב-SSD או פשוט לקנות HDD רגיל קטן בשביל מערכת ההפעלה? תודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. השאלה בכותרת... תודה!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  10. ראיתי שיש הרבה שאומרים שהם יקנו שני הארד דיסקים למחשבים שמיועדים לעריכה גרפית, האם באמת יש עניין? ולמה זה משנה? נ.ב כמובן במידה ולא מדובר ב-RAID אלא על שני כוננים שבאחד יהיה ה-WIN ובשני כל תוכנות העריכה תודה רבה!!!

11. שלום. האם הכבל עצמו שונה? לאחרונה נתקלתי בלוח אם (יותר נכון - בווידאו שראיתי על לוח אם), שם המגיש ציין שהלוח מגיע עם "כבלי SATA 3 וכבלי SATA 2". לא חשבתי שיש הבדל.

12. אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני בנפח 4 טרה, "2.5 (כלומר, ללא חיבור לחשמל אלא רק USB), חשבתי אולי לרכוש SSD חיצוני, האם יש כאלו במחירים שפויים? האם הם יותר אמינים? (מכיוון שאין בהם חלקים נעים) אשמח ללינק המלצה.

13. יש חברות כמו MOZY שמספקות גיבוי דרך אינטרנט לדיסק שנמצא בארץ אחרת. הבעיה - יקר ומדי פעם הם משנים את התנאים וחוקי המשחק. האם יש פתרון פרטי אפשרי? כונן שיהיה לו IP עצמאי שאתקין במיקום בטוח ואוכל לגבות אליו? אם למשל אתקין אותו בבית מחובר לרשת ואוכל לגבות אליו קבצים מהמשרד באמצעות תוכנת גיבוי מסודרת. האם יש כזה בנפח 1 טרה? תודות, חגי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by גולדי,

הדרך היחידה שאני מכיר לעבודה עם כרטיסי זיכרון היא להכניסם לקורא כרטיסים ולחברו לUSB, כאילו כל שימוש הוא ארעי \ מזדמן. אני רוצה לדעת אם החברות כבר מייצרות כוננים לכרטיסי זיכרון כדי לאפשר עבודה נוחה באופן קבוע?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. ?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  16. אני צריך להשיג קשיח של MAXTOR, או לפחות את הפלטה שלו (לצורך שחזור מידע מאוד חשוב מכונן דומה שנשרף), מדגם ה DiamondMax 21 שהיה מוכר כל כך פעם. יש למישהו מושג איפה או איך אני יכול להשיג עדיין את הדיסק הזה חוץ מיד שניה (שאגב פרסמתי מודעה כזו בכל מקרה בלוח היד שניה באתר) או לפחות רק את הפלטה שלו?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by frank053,

שלום. כאשר אני פותח את התוכנה HD Tune Pro והולך ל-Health, זו התמונה שאני רואה: מה זה אומר בכלל? האם זה אומר שיש בעיה בדיסק? ומה מומלץ לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by ktgw,

שלום לחברי הפורום. מערכת ההפעלה שלי יושבת על SSD מסוג 64GB Torqx 2 לאחרונה אני שם לב שזמני הטעינה מהדיסק נעשו קצת יותר ארוכים. עשיתי לדיסק בדיקה עם תוכנת בדיקה לדיסקים ומה שיצא מצורף בתמונה. לצורך ההשוואה ביצעתי את אותה בדיקה על דיסק שאינו SSD מסוג WD CAVIAR BLACK ויצא מהירות כתיבה קריאה ממוצעת של 140 MB/Sec האם יש לי בעיה עם ה - SSD? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הצלחתי שבוע שעבר להציל שני דיסקים (של IBM) מהפח ! איזה אושר ! עבדתי עם 3 תוכנות: HDD Regenerator , Disk Patch , IBM DFT . דרושה הבנה (לא סופר ידע) בדיסקים כדי לעבוד איתן. הם "כמו חדשים" . לא ניסיתי להציל את המידע, אבל אפשר. אז אם יש לך דיסק כזה , ואינך מנוסה, שלח לי, ארוז היטב בקרטון או ספוג, עם בולים להחזרה. מקסימום תשלם לי שליש משווי נכחי של הדיסק, אחרי שיוחזר. שווה לא ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. כתוצאה מ'שיטפון' נדפק לי המעגל האלקטרוני של הדיסק ואני מחפש בנרות דיסק דומה כדי להציל חומר חשוב שיש לי על הדיסק.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. האם יש למשהו מבדקים של RAID 0 סמסונג 840 פרו 128 GB ?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. חיפוש בזאפ העלה רק מארזים שתומכים ב-eSATA ו-USB 2.0 או כאלה שתומכים ב-USB 3.0 בלבד... עריכה: יש את המארז הזה שעולה $120 ותומך גם ב-RAID.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי תחושה שאחרי 8 פרטשנים עם 2 מערכות הפעלה נפרדות, המחשב אומר "עד כאן", ולא רוצה לחלק עוד פרטשנים בטענה שאין מקום. האם יש דברים בגו?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. האם יש מוצר שהוא מארז להארד-דיסק, עם חיבור חשמל עצמאי, שמתקשר עם רשת מחשבים אלחוטית ב-wi-fi בלי להיות מחובר למחשב בעצמו?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. שלום רב ברשותי מחשב עם כמה ליבות וכמה הארדיסקים. עד עתה כאשר העברתי מידע חשוב מכונן לכונן, הייתי עוזב את המחשב עד סוף ההעברה על מנת למנוע פגיעה בקובץ (מדובר בקבצעי וידאו אך גם pdf) וכאשר אני מעביר קבצים פחות חשובים, אני ממשיך לעבוד על המחשב (למרות ההאטה בביצועים) עד כה לא נתקלתי בקבצעים שנהרסו כתוצאה מכך, כלומר קבצים שהחלו לקבל errors בעת הפעלתם, עיוותים בסרטים וכדומה. השאלה שלי האם העברת קבצים יכולה לפגוע בצורה כלשהי בקבצים או למעט האטה בשימוש במחשב אין מניעה לכך?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים