אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק SATA 2 ושמעתי שישנה בעיה להתקין XP על דיסקים כאלה? האם זה נכון? אם כן איך מתקינים? תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי DOK יחסית ישן, של M-Systems. ה-DOK הוא בגודל 128MB (מה שמגלה את גילו - הוא משנת 2003). ה-DOK תקין לגמרי. ניסיתי לפרמט אותו בצורה שכוללת BOOT, ואז לעשות BOOT ממנו, אבל הוא פשוט לא עשה BOOT. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא שהלוח אם שלי לא תומך ב-BOOT.. לפני כמה חודשים החלפתי מחשב, לוח אם חדש כמובן, תומך בהכל.. ועדיין ה-DOK הזה לא עושה BOOT. אז האם יש דבר כזה DOK-ים ישנים שפשוט לא יעשו BOOT? או שיש משהו שאני צריך לעשות אחרת, כדי שהוא כן יצליח לעשות BOOT.. (אם היה לי פה עוד DOK, חדש יותר, היה אולי קל יותר לבודד את הבעיה.. אבל בינתיים אודה לכם אם יש לכם נסיון עם זה.. למשל אם קרה לכם שאתם כן יכולים לעשות BOOT מ-DOK חדש יותר, אבל DOK ישן לא יתן לכם, גם אם תעשו הכל מושלם כולל …
-
- 49 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש דיסק קשיח 250 או 320 שיהיה שקט,האם יש כזה דיסק? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה. מישהו מכיר? אני גמיש מבחינת שיטת התקשורת שזה משתמש בה, וכמו כן גמיש לגבי האם זה מצריך dongle בנוסף, לעומת שימוש בראוטר של הבית/חברה, או דבר כזה.. אשמח לכל רעיון. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי ב KSP שיש דגם שנושא שני שמות קוד שונים את הדגם HD103SJ שזהו הדגם של ה F3 אבל ה "F" שלו בא עם מקדם 1 ולא 3. מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו לפני שאני עושה קניה שגויה או מטעה. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי טלויזיה שתומכת בחיבור דיסק און קי הייתי רוצה לדעת אם יש עדיפות לחברה מסוימת? תכונות מסוימיות? לאותו דיסק און קי שאחבר לטלויזיה. הייתי שמח לקבל המלצה על אחד מהמוצרים האלה (16 GB) Ksp | חנות מחשבים עפולה תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דיסק למחשב ישן (פנטיום 3) שכמובן לא תומך ב-SATA (תומך ATA-100), בנפח 160 ג"ב. מכיוון שאני מעריך שהדיסק יחיה יותר מהמחשב, הייתי שמח אם יש דיסק שגם תומך ב-SATA (אני יודע שבמחשבים החדשים יש קם ATA, אבל בכל זאת). האם ידוע למישהו על דיסק כזה ומה הביקורות עליו? [br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:02:15 בשיטוט בזאפ מצאתי את הדיסק הבאhttp://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=415575 לפי זאפ יש לו את שני הממשקים והוא 300 ג"ב. לפי אתר היצרן הוא SATA ולפי חנויות שונות הוא EIDE. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המינוס ל+ והאם יש דיסקים שהם DVD-R DL בלבד ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
יש לי סידירום וצורב של LG וכשאני רואה סרטים אז בצורב (קריאה מירבית X40 ) הסרט עובד חלק לגמרי, וכשאני רואה בסידירום הרגיל (קריאה מירבית X52 ) אז הסרט די מקרטע (בדרך כלל בסרטים באיכות גבוה- שני דיסקים ב XVID עובדים ממש גרוע). יכול להיות שזה קשור להבדלי המהירות? ???
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלומות, בבעלותי WD 200GB SATA, נקרש מ KSP, כאמור כל הזמן הטמפ שלו הייתה מאוד גבוה.. הוא תמיד על 50 מעלות... שזה נראה לי גבוה מאוד להרדיסק.. עכשיו לא מזמן שמעתי שישנה תופעה שגילו ש KSP מוכרים הרדיסקים משופצים וכמדומני בהרדיסק שלי מתחת זה כזה הציפו מלוכלך ונראה כיאילו הוא קצת "נמס" כזה... שאלתי היא כזו האם ישנה דרך שאוכל לגלות אם ההרידסק שלי אכן ממוחזר \ משופץ ולא באמת חדש? במידה וכן מה אכול לעשות וכיצד אפנה ל KSP עם האחריות בכל מקרה אני מריח משהו מסריח עם הסחורה שלהם, ואני מקווה שאני לא הולך להריח בזמן הקרוב את הריח השרוף של ההרדיסק שלי ! בכל מקרה אשמח לעזרה אם יש איזה ברקוד מיוחד לממוחזרים או משהו שאוכל לגלות תודה וחג סוכות שמח
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני לא רואה אותם כבר בכל מיני תוכנות כגון SPEED FAN HD TUNE
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי פה קשיח חיצוני בגודל טרה של חבר אני מנסה להעביר לו סרטים, אבל הכונן מפורמט ל-FAT32 ולא ל-NTFS אני לא מצליח להעביר אליו את הסרטים כי הם גדולים מדי לפרמט את הכונן אני זה בעייתי מכיוון שיש עליו דברים חשובים האם יש דרך לגרום לכונן לקבל את הסרטים ככה?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי צורב של BENQ - 32X10X40. רציתי לעדכן לו את הדריבר, אבל כשנכנסתי לאתר ראיתי שהדרייברים מחולקים לדגמים ע"י מספור (ושם דגם ספציפי). על הצורב לא מופיע לי שום דבר חוץ מהמהירות שלו (אין שום כיתוב אחר). בהגדרות של הצורב במחשב שלי לא מופיע הדגם. האם יש דרך לגלות מאיזה דגם הצורב? (מבלי להוציא אותו החוצה...). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך להאיץ דיסק קשיח? (כמובן מעבר לאחזקה שוטפת שכוללת איחוי וסריקת שגיאות)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי כונן כלשהו, למשל כונן C או D, והוא NTFS, ואני משתמש בו, יוצר קבצים, ומוחק קבצים. אם אני אריץ תוכנה שמאפשרת לעשות Undelete, כגון Recuva.EXE, אז היא תראה לי את רשימת הקבצים שנמחקו ועדיין שמורה אליהם הפנייה. השאלה שלי, איך אפשר "לנקות" את הרשימה הזו? שימו לב: מה שחשוב לי זה לא העלמת תוכן הקבצים דווקא.. כלומר הקבצים שנמחקו לא מכילים תוכן חשוב או סודי שאני רוצה להשמיד - ממש לא. (בשביל זה יש לי תוכנה שנקראת Shredder.exe - היא משמידה את תוכן הקבצים לפני שהיא מוחקת אותם) מה שאני כן רוצה, זה אפשרות לנקות פעם בכמה זמן(נגיד פעם ב-3 חודשים) את הרשימה של ה-File System, כך שאם אני אריץ תוכנה של Undelete על הכונן, אז זה יגיד לי שאין קבצים שניתן לעשות להם Undelete. תודה …
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום , שאלתי את השאלה הזאת בפורום תוכנה אך לא זכיתי למענה ואולי לכם יהיה הפתרון. קניתי MP3 בשביל אבי מחברת באג הידועה לשמצה, הכנסתי אותו למחשב והופיע לי מן ווירוס כזה שמצורפת תמונה שמראה זאת הבעיה היא שמאותו רגע לא רק הנגן הספציפי הזה עשה את הבעיות הללו, אלא גם הנגן שלי וה-DOK שלי מחקו את כל הקבצים הקיימים והראו לי את הווירוס המעצבן הזה. ניסיתי לסרוק אותם בעזרת אנטי ווירוס ומשמיד רוגלות\טרויינים ושום דבר לא מצא זאת פרמטתי את כולם בדרך הרגילה בקליק ימני אך זה לא השתנה, הווירוס קיים בכל הנגנים גם אחרי פירמוט. האם יש דרך לפרמט בצורה ייסודית יותר את ההתקנים הנשלפים שלי?? תודה רבה ,שי
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עריכה: מצטער ראיתי עכשיו את המדריך בFAQ, אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק של 80 שיש עליו אחריות (הוא פחות משנתיים אצלי) התגלו אצלו 4k של bad sectors... האם למישהו יש ניסיון עם חניות על אחריות בנושא זה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע קיים הארד דיסק כזה מסוג סאטה 2 שאפשר לג'מפר אותו לסאטה 1 ולעבוד כסאטה 1 ! מישהו מכיר את הדגם ? ואיפה ניתן להשיגו ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האם יש הבדיל משמעותי בביצועים במשחקים בין sata לide?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם יש הבדיל משמעותי בין כונן קשיח במהירות 7200 סל"ד לבין 10000 סל"ד במשחקים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי יותר מדי צורך באחסון אבל בגלל ההפרשים (67 שקל) אני שוקל ללכת על 500GB במקום 320GB. יש הבדל בין הכוננים? (חוץ מהנפח מן הסתם...) האם אחד מהם יהיה יותר מהיר? יותר שקט? לפי מה שהבנתי כאן בפורום ה-3200 עם פלטה אחת וה-5000 עם שתי פלטות. זה אומר שה-5000 יותר מהיר? (כי הוא מחפש במקביל על שתיהן...) או להיפך? ראיתי עכשיו בסטיקי שהכונן המומלץ ל-500GB הוא בכלל של סיגייט, אז אולי אני צריך בכלל לשנות את ההתלבטות שלי... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-