אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב (למנהל הפורום - הייתה שגיאה צכחוון ה PHP בעת ההקלדה - אז מכניס שוב , אם יש כפילויות אז מחק את הקודם תודה) מעוניין לבצע סקר בנושא קירור לדיסק קשיח לדוגמא : Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL Vantec ICEBERQ HDD Cooler Blue HDC-701A-B EVERCOOL HD-F117 EVERCOOL HD-3S EVERCOOL SHDC-E EVERCOOL HDAC THERMALTAKE HARDCANO7 - TT-A1406 THERMALTAKE HARDCANO2 - TT-A1278 THERMALTAKE HARDCANO9 - TT-A1659 THERMALTAKE HARDCANO10 - TT-A1658 THERMALTAKE HARDCANO11 : TT-A1863 COOLERMASTER COOL DRIVE 3 COOLERMASTER COOL DRIVE 4 COOLERMASTER COOL DRIVE 5 COOLERMASTER COOL DRIVE 6 ZALMAN ZM-2HC2 ואבקש כך : א. מחיר ב. קלות התקנה ג. טמפרטורה דיסק לפני וא…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להתקין ולהפעיל אוטומטית את סט התוכנות שהיה לי ב DOK מדובר ב PORTABLEAPPS האם היא תוכל לעבוד בלי בעיות עם כל התוכנות שהיו לי שם ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות לחבר הארד דיסק SATA(לצורך העניין - Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II) למחשב מבוסס AMD 2500 בעל לוח ללא חיבורי SATA? האם ישנם מתאים שמאפשרים חיבור כזה והאם זה מומלץ? אני לא רוצה לקנות חיבור IDE-ATA כיוון שאני חושב לשדרג בקרוב את המחשב ככה שאני אקח את הארד דיסק לשידרוג. תודה.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני בגודל של 500G כדי לגבות את תיקית התמונות כדי שבמקרה ויקרוס הארדיסק של המחשב עדיין התמונות ישמרו האם יש כונן שמגיע עם פיצ'ר כך שלגבי תיקיה מסוימת שאני אגדיר הוא יבצע סנכרון כל הזמן לכונן החיצוני? ז"א שאם אני מעביר תמונה חדשה לתיקית התמונות אוטמטית היא תועתק גם לכונן הגיבוי או שאולי יש תוכנה חינמית שעושה את זה? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כונן גיבוי 500G ובתוכו 400 G תפוס. כאשר אני נכנס אליו איני רואה את התיקיות כולן אלא רק 100 G חומר נגיש. עשיתי הצג תיקיות מוסתרות אך ללא הועיל. נכנסתי אל תוך הכונן עם דיסק MINI XP וראיתי את כל החומר ביצעתי העתקה אל כונן אחר אך הוא לא הופיע למקום שאליו הועתק. כאשר אני עושה מאפיינים על הכונן מופיע שתפוס 400 G. אשמח לסיוע המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח איכותי לחיבור המיושן ATA/IDE. תקציב עד 400 ש"ח. דרישותי: 1. מהירות. דגש על מהירות. הכונן הישן תוקע לי את המחשב. 2. שקט.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עפ"י מה שראיתי באינטרנט ישנם 2 צורבים שלכאורה (או שלא לכאורה) זהים ההבדל בינהם הוא בסיומת אחד מסתים בSK והשני בDP האם יש הבדל ? אם כן מהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי הלך ואני לא רוצה לקנות חדש בנתיים אז החלטתי לקנות DAS\NAS לשני כוננים בשביל שאני יוכל להשתמש בכונים הקשיחים של ה3 טרה שלי וה4 טרה שבמקרה קניתי שבוע לפני שהמחשב הלך. אבל ברגע שאני מחבר אותם לנייד עם הDAS דרך USB 3.0 או דרך מארז חיצוני אחר שיש לי אני רואה בניהול שהכונן עם GPT Protective Partition ואני לא יכול לגשת אליו. חפרתי בגוגל וראיתי פתרונות שדורשים ממני לפרמט את הכונן או להמיר לMBR שתומך עד משהו כמו 2.2 טרה. השאלה שלי היא יש דרך שאולי אני יוכל לגשת לכונן בלי למחוק את כל התוכן? וגם ידוע לכם על בעיה עם DAS ומארזים חיצוניים לכוננים עם GPT ? כי חיברתי את זה למחשב של חבר שלי ישירות לSATA הפנימי שלו וזה עבד מצויין ובלי בעיה. כרגע הפתרון שיש לי הוא לקחת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עם E6750 ו8500GT. אח שלי קיבל מחשב חדש נייד ויש לו גם מחשב נייח הרבה יותר חזק משלי ואני צריך את המחשב רק בשביל סימולטור בגלל שיש לי מחשב מדיה סנטר חזק מאוד למשחקים. אז אח שלי הציע לי את המחשב הנייח שלו עם הQX9770 ו8800GT שיריץ לי את הסימולטור הרבה יותר טוב. הבעיה היא שיש לי על המחשב בחתימה הרבה תוכנות שאני לא רוצה לוותר עליהן. איך אני יכול להעביר את מה שיש לי במחשב למחשב של אח שלי? האם אפשרי לקחת את הדיסק מהמחשב שלי ולשים אותו במחשב של אח שלי בלי לפרמט?
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741947 מה חושבים על הכונן הזה והמחיר שלו? חשוב לי שיהיה 2.5" בלי חיבור נוסף לחשמל ועם חיבור USB3 ועד 500 ש"ח מקסימום! נראה לי שהכונן הזה עונה על כל הקריטריונים ואפילו משאיר לי עודף.. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא עובד יותר לאט ממה שהוא צריך לפעול, איך אני יכול לדעת שזה באמת ככה או שאני מדמיין את זה ? הדגם המדוייק הוא: Seagate ST3500320AS תודה. נ.ב ההארד-דיסק אמור להיות אילם ? כי הוא משמיע לי רעשים של חשיבה בזמן האחרון.
-
- 25 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, איך אני הופך DOK (דיסק און קי) להתקן בר-אתחול? כשאני מחבר את הDOK למחשב הוא מזוהה עם הפעלת המחשב, הוא מופיע ב:my computer ומופיע גם ב:boot של ה:bios ומכוון לכך שיהיה ההתקן הראשון שיעלה עם הפעלת המחשב, אך לצערי המחשב לא "מתייחס" אליו בכלל וממשיך לעלות עד שולחן העבודה. ה:DOK הוא של חברת kingston דגם:DTIU3/1GB לוח אם asus דגם:P5B בתודה מראש wally13
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ההבדל היחידי שלו הוא במהירות? שהוא עושה 10 אלף סיבובים בדקה ולא 7200? או שיש משהו מעבר לזה? כי לא נראה לי הגיוני להוציא 650 שקל על 35 GB רק בגלל שהוא קצת יותר מהיר
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היה לי תקלה בוינדוס שלא היה עולה ( היה לי C ו D על המחשב ) הכנסתי את הדיסק SPOTMAU SUPER SUITE 2010 בנסיון לתקן את הוינדוס עשיתי שחזור קבציח מערכת ון תיקון MBR ו BOOT.INI פתאום אחרי זה כשאני מנסה לפרמט אחרי שלאעזר הכל ההארדיסקמופי כאילו אין בו אף מחיצה כאילו הוא חדש דנדש מה אני יכול לעשות בכדי להחזיר את ה D לפחות כל החומר שלי עליו ??
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אחרי הבעיות שהכונן העכשווי שלי עושה לי (BSOD רנדומלים ,תקיעות ,זמני קריאה וחיפוש מאוד איטיים ועוד המון שטיקים קטנים) נכנסתי לשוק בשביל לכונן כונן קשיח חדש אבל אחרי השטפונות בתאילנד וקפיצת המחירים של הדיסקים הקשיחים, קנייה של דיסק קשיח עכשיו כבר לא נראית כדאית בכלל אז אמרתי לעצמי שאני ישים את הכונן 320 GB שעושה לי בעיות עכשיו בתור כונן STORAGE לכל הסרטים והקבצים שלא בשימוש יומיומי(או חודשי במקרה שלי) ויקנה לעצמי איזה SSD קטן למערכת ההפעלה ולBF3 . אך עקב תקציבי הנמוך נורא ראיתי שבאפשרותי לקנות רק את הדגם [table][tr][td]Intel 40GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CT040G3K5 (Retail) שהוא דגם מעולה אבל לא נראה לי שיש בו מספיק מקום בשביל שתי הדברים האלה אז ברצוני לשאול ה…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכונן SSD בנפח 256GB מ-BUG בלבד. (יש לי תלושים). http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=2122&t=91 חשוב לי לציין שהמחשב שלי לי כל כך חדש ורציתי לדעת האם זו תהיה קנייה נכונה ? האם המחיר משתלם או שכדאי לוותר ? אגב לא פחות חשוב יהיה לבדוק את התאימות בין לוח האם לכונן הSSD. E8400 @ 3.91GHZ tr120 ultra extreme Gigabyte EP35 DS3R OCZ reaperx 800mhz cl4 4GB HD5850
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב HTPC חדש שהמפרט שלו נמצא בשירשור הבא :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519936.msg4442706#msg4442706 (למטה ) והמליצו לי על כונן SSD מדגם Patriot Patriot Pyro SE 2.5'' 60GB SSD SATA III RetaiL את האמת אני לא ממש מבין בתחום הSSD וזה הבעיה. יש לכם המלצה לכונן SSD אחר במסגרת התקציב? (600 ש"ח) *צריך להיות קיים במלאי של חברת KSP -כי שם אני מרכיב את המחשב . *60 גיגה מינימום תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש צורב בקרוב, עד 500 שקלים. האופציה של DVD RAM אינה חובה, אך היא בהחלט NICE TO HAVE. האם כדאי להמתין ל4163B? יש למישהו הערכה מתי הוא אמור להגיע לחופי ארצנו, ומה אמור להיות המחיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר שני כוננים שונים? (אחד של IDE רגיל ואחד של SATA? הלוח תומך ב-SATA כמובן...) ואם כן אז איך? צריך לשנות משהו בג'מפרים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לפני כשעה ההארד דיסק שלי נשרף הוא קיבל מנה של 7V והוא נשרף (אל תשאלו אותי איך) היו עליו דברים שמאוד חשובים לי פרקים של באפי, שירים, תוכנות, תמונות כל הדברים שאספתי ואהבתי אבל עכשיו הכל נעלם האם יש אפשרות להחזיר את כל זה? את ה HD אני יכול להחליף הוא עדיין תחת אחריות אבל כל מה שעליו אני לא יכול! בבקש עזרו לי בבקשה בשבי לי זה עניין של חיים או מוות!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בפלונטר צורב ARTEC 50*16*48 במחיר של 300 ש"ח. איך החברה (ARTEC)??? איכות טובה ???
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם יש מארז שמתאים לכונן 3.5?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים של 80GB שעובדים ואני רוצה להוסיף עוד אחד מהיר עם לוח תומך SATA. אפשר להפעיל את המחשב כשמערכת ההפעלה מותקנת על HD SATA והרגילים משמשים כאיחסון?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-