עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני , 1 TERA , איזה הכי אמין? מיועד לגיבוי תמונות... שמעתי פעם על WD שהיו להם נפילות אבל מצד שני שמעתי גם שהיא חברה אמינה... מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. מופיע לי בביוס וגם באוורסט..... מה זה ???. S.M.A.R.T

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GaTor120,

ניסתי למחוק תקייות אבל הם חוזרות לבד,יש רעיון איך למחוק את התוכנה המעצבנת הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום קיבלתי 4 כוננים, אחד מהם הוא DVD, די חדש סביר להניח שהוא גם צורב, לגבי השאר אני לא בטוח בכלל רציתי לדעת איך אני יודע מזה סידי רום ומה צורב? האים יש דרך לדעת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MACHINE-GUN,

היי! ראיתי בחנות המלצות על SSD128GB של SAN DISK אמרו לי שם שזה מהירות קריאה 450+ וגם הכתיבה זהה 450+ אני רוצה לקנות SSD ולא יודע מה לבחור ? אשמח לעזרה בנושא. תומר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. אני מנסה לצרוב אימג' והנרו רוצה ממני פתאום DVD-R, מה פתאום הוא רוצה את זה? עד עכשיו צרבתי אימג'ים בלי בעיה על DVD+R יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by belldom,

יש 2 מעומדים: Transcend SSD320 2.5'' 128GB Crucial m4 2.5'' 128GB מפרט מחשב: CPU: Intel Core i5 750 motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 memory: 2x2GB G Skill F3-10600CL9 GPU: Gainward GeForce 9500 GT silence HDD1: SAMSUNG HD502HJ HDD2: SAMSUNG HD103SJ Power Supply: Seasonic 400W לפי המחיר יש עדיפות ל-Transcend, ב-45 ש"ח זול יותר. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי קוראי כרטיסים של סאנדיסק שנחשבים ל"רולס רויס" של קוראי הכרטיסים, אבל משום מה הם מצליחים לדפוק לי כרטיסים על ימין ושמאל. אלו אלה שיש לי - http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/823 והגרסה הישנה שלו - http://www.amazon.com/SanDisk-ImageMate-Memory-Reader-SDDR-89-A15/dp/B00064V6RG אני צריך המלצה לקורא כרטיסים אמין וטוב שתומך ב- CF/SD/SDHC/SDXC/MicroSD/MicroSDHC/MicroSDXC. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, בראשותי 3 HDD על איזה מהם עדיף להתקין מערכת הפעלה (VISTA)? לשיפור ביצועים... - HD103SJ סמסונג 1TB - HD300LD סמסונג 300GB - ST3500320AS סיגייט 500GB תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הענקית הקוריאנית מדלגת מעל סאנדיסק ומציגה כרטיס אחסון זעיר בנפח אדיר, אך גם תג המחיר גבוה בהתאם לצערנו כרטיסי microSD להענקת או להרחבת נפח האחסון בסמארטפונים, טאבלטים, מצלמות ושאר מוצרים טכנולוגיים מהווים לעיתים תכופות הוכחה נהדרת לכברת הדרך שעבר עולם המחשבים והחומרה בעשורים האחרונים – אחרי הכל מדובר במוצר שגודלו כגודל ציפורן, אשר מסוגל לאכלס בתוכו אינספור מסמכים, אלפי קבצי אודיו או שעות על גבי שעות של וידאו. פלא טכנולוגי במלוא מובן המילה. כולנו כבר התרגלנו לראות כרטיסי microSD שכאלו בנפחים של 64GB ואף 128GB, שזמינים ממגוון גדול מאוד של חברות ובמחירים של עשרות עד מאות שקלים בודדים – ובשנה שעברה אפילו נפח אחסון גדול עוד יותר של 200GB הפך למציאות בתחום, תודות לכרט…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Western Digital My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 380 ש"ח Westren Digital 120GB Passport II EXT 2.5 USB 2.0 WDXMS1200TE Black 381 ש"ח *מה ההבדלים בין שני הכוננים האלו? (שניהם מסדרות שונות) *למה הראשון מיועד ולמה השני? *על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. השאלה שלי כאזת אני יודע שצורב DVD רגיל יכול לצרוב דיסק 4.7GB או 8.5GB עם שני שכבות (dual layer). שאני צורב רגיל דיסק סטנדרטי של 4.7GB הדיסק נשמר להרבה זמן, שאני צורב דיסק של 8.5GB אפילו שהחברה איכותית ודסיקים יקרים, אפילו שהמהירות הצריבה היא על הכי איטית שאני מנסה להפעיל דיסק שצרבתי ואז הבעיות מופיעות. לדוגמא: הדיסק לא צרב קובץ מסויים טוב וכדומה. מה שקורה אני פשוט זורק את הדיסק כי הוא לא שימושי לדוגמא אם צרבתי קובץ תמונה. בגדול השאלה האם צורב Blu-Ray יעשה צריבה טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי כונן SSD Samsung 840 Pro 128GB אני עם לוח אם ga-p55a-ud3 ווינדוס 8 הגדרתי AHCI בביוס והפעלתי TRIM למרות זאת אני מקבל ביצועים נמוכים למישהו יש רעיון מה אפשר עוד לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אוקי אז ככה השאלה היא פחות או יותר כמו בכותרת אני מתכוון לקנות עוד הרד דיסק בקרוב ואני לא החלתתי איזה. אני רוצה שבנוסף הוא יהיה מהיר ככל האפשר אז חשבתי לקנות כבר SATA אבל מצד שני אם אני יקנה עוד הרד דיסק כמו שיש לי עכשיו wd 80gb 8 mb buffer ואז אני יוכל לשים את שנייהם על רייד 0 אז אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מהיר (הבקרים שבהם אני ישתמש הם הבקרים שמובנים על הלוח אם שלי) תודה מראש לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בגודל 2TB לא מעניין אותי הגודל הפיזי שלו העיקר שיעביר כמה שיותר מהר תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PrimiTB,

אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7340 וברשותי לוח מלפני 3 שנים שעד כה עבד עליו דיסק בחיבור SATA2 הלוח הוא Gigabyte ud5 x58 מישהו אמר לי שאם אני יקח את הSATA3 ויחבר על חיבור של SATA2 זה יעבוד אבל פשוט לא ינצל את המהירות שהייתי מקבל בחיבור של SATA3 יש אמת בדבר? או שבכלל יש לי חיבור SATA3... איך אני בודק? ועוד משהו... הדיסק קשיח מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, במהלך החודש האחרון אני עובד על המפרט של המחשב של חבר שלי ומנסה להגיע למפרט איכותי שהוא יהיה מצורה ממנו, ועכשיו הגיע הזמן לבחור דיסקים קשיחים אז הבקשה היא 2TB לא החלטנו באיזה סידור, רצינו ראפטור למערכת ההפעלה של 80 GB , מומלץ נכון? איזה מומלץ לקנות? ובנוסף כרטיס שיוסיף לנו עוד יציאות SATA כי הכמויות זכרון שהוא משתמש בהם הם מטורפות. וצורב DVD מומלץ עדיף תומך לייט סקרייב אשמח לשמוע על הצעות, תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by בן אור,

שלום אני חושב לקנות כונן ssd על מנת לשפר ביצועים בעבודה על הרבה קבצים קטנים, קובץ ממוצע הוא בין kb אחד ל5 והם ובדרך כלל יש לי מספר מאות, כונן ssd יוכל ליעל לי את העבודה, נכון? בנוסף יש לי כמה קבצים של גיגות שאני קורא וכותב אל נקודות בתוך הקובץ, גם לזה ssd יוכל לעזור? בנוסף יש לי הארד דיסק של tb שמכיל את מערכת ההפעלה, מספר תוכנות והקבצים הבעייתיים ואני לא רוצה לנהל בעצמי מספר כוננים, אם אני קונה כונן ssd אני רוצה שהוא ייעל לי את הכל בלי שאצטרך להתקין עליו תוכנות אז בתכלס לשאלה, יש תוכנה שתאפשר לי להגדיר את ה ssd כקאש להארדדיסק? אני צריך שהיא תחליט לבד אילו קבצים הssd צריך להכיל, אין צורך להשתמש בשטח אחסון של ה ssd כשטח אחסון יש צורך שהקאש ידע לנהל גם מחיקות, אם אני מוח…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שמעתי שעדיף לצרוב ב2X או ב4X, האם זה בסדר לצרוב דברים חשובים ב8X?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rgb00,

שלום, לא מצאתי כמה rpm יש לכונן הזה. אשמח לעזרה. בנוסף, האם יש חיסרון לגודל הכונן מבחינת אמינות התפקוד? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ברצוני לברר בנוגע לצורב, מה הכי זול שאפשר לרדת בשביל משהו בסביבות ה 24X ומעלה. כרגע ראיתי הכי זול אבל איכותי אלה צורבי הלייטאון שעולים בטווח ה300שקל בערך לצורבים במהירות 48X. המהירות אינה הגורם המכריע פה, יותר חשוב לי אמינות ומחיר, אם יש משהו נגיד במהירות 16X או 24X זול ואמין, גם טוב. בקצרה.. האם יש משהו כמו איכותי ואמין בסכום מתחת ל 300שקל? או שהצורבים של לייטאון שעולים בסכום שציינתי הם בערך הכי זולים שיש בשוק הצורבים..?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בקיצר ולעניין , זקוק להמלצה ל-DVD טוב , אמין ומהיר אשר ישרת את צרכיי . אין תקציב , אני מוכן להשקיע (בתחום ההגיוני) .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, קיבלתי את המחשב החדש. הלוח הוא gigabyte GA-7VAX שתומך ,על הנייר לפחות, ב UltraATA 133. התקנתי את הדרייברים של VIA שנקראים: VIA Bus master PCI IDE Utility. ניתן לקבל בתוכנה את ההגדרות הנוכחיות של הדיסקים ולשנות אותם. בקצור על ה IDE0 עם הכבל IDE שהגיע עם הלוח ותומך עד ultra ATA133 (הכבל והלוח) מחוברים: Westran Digital 80 GB, 8MB buffer 7200 ultra ATA 100 - ראשי. IBM Deckstar 45GB 7200 ultra ATA 100 - משני. התוכנה מדווחת שהראשי עובד על Ultra DMA mode 4 ATA66 ושהמשני עובד על Multiword DMA mode 2 יש אפשרות לעדכן את זה וניסיתי לבחור: Ultra DMA mode 5 ATA100 המחשב מבקש restart אבל אחר כך התוכנה לא מראה שיש שום שינוי בהגדרות של הדיסקים. למה??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפי דברי המשתמש Psibeast. האם מדיות מהירות יותר עולות יותר? והאם שווה בימינו לקנות צורב x48 או להסתפק נגיד בx32? ומה ההבדל במחיר בין צורב טוב מבית Lite on x48 לx32?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.