עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yuval12321,

שלום כמה עולה חיבור esata שאני יכול להרכיב במחשב? אתם יכולים להביא לי לינק איפה אפשר לקנות? אני לא מצאתי והדבר הזה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=HDDDOCK&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he באיזה מהירות אני יכול להעביר נתונים מהמחשב להארד דיסק בחיבור esata ובחיבור usb? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של WD ולאחרונה אף מחשב לא מצליח לקרוא אותו אני מחבר את הUSB והמחשב מוסיף את הכונן עם אייקו ןשל דף לבן שאני לוחץ כדי להיכנס הוא אומר לי שאין גישה יש לי שם דברים שאני חייב לגבות יש דרך בכל זאת לגבות את החומר? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yoni8866,

שלום, אני מעוניין לקבנות הארדיסק נייד של לפחות 2 טרה (אשמח לקנות כמובן יותר, כמו 3). עד עכשיו יש לי הארדיסק 1 טרה של Seagateת והוא סבבה. ביום-יום אני עובד עם הארדיסק מחובר למחשב. אני עורך סרטים, וכל חומרי הגלם שלי נמצאים על ההארדיסק ואני צריך משהו שעובד מצוין ויש בו מספיק מקום (ו1 טרה כבר ממש לא מספיק לי). ראיתי ב-KSP שיש להם הארדיסק דומה לשלי, רק שהוא טרה והוא עולה 435 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=18813 רציתי לקבל המצלמה על הארדיסק חיצוני טוב אבל לא יקר מדי. לא ממש בא לי להשקיע 500 ש"ח בהארדיסק. מה שכן, חשוב לי שזה יהיה הארדיסק שמתחבר רק עם USB למחשב, בלי כבל חשמל, כי אני צריך להיות נייד עם הארדיסק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא רק אינטל וסמסונג במירוץ הזה - גם לשותפות טושיבה וסאנדיסק יש טכנולוגיית שבבי תלת מימד מוערמים משלהן, שמאיימת להיות חסכונית ומתקדמת עוד יותר מכל מה ששמענו עליו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dimness,

קניתי היום עוגה של 50 סידים של סקיי (700MB), היצרן שלהם הוא Plasmon, זוהי חברה מוכרת? אני יודע שמומלץ להתרחק ממדיות כאלה אבל זה היה במחיר של 80 אג' למדיה... אז מישהו מכיר את המדיות האלה, הן שוות משהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by haziri,

שלום אני קונה מחשב חדש וראיתי שרשום על צורבים, cd, dvd bulk מה זאת אומרת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by d_leaper,

מישהו יודע במקרה מה מקבלים באריזת ה-Retail של הצורב NEC 3540. אני מפחד פשוט שהחבר'ה בחנות שמכרו לי אותו לא טרחו לשלוח את הכל (סיפור ארוך). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by integral,

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=191968

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LooseCannon,

אהלן, קניתי 160 ג'יגה סאטה2 של ווסטרן דיגיטל, כשאני נכנס לביוס הכל טוב ויפה והוא מראה את מלוא הנפח, אבל בווינדווז הוא על רק 130 ג'יגה משום מה.. איך אני מסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, בזמן האחרון יש לי את השגיאה הזאת כמעט בכל מקום- כשאני מעתיק קובץ, כשאני מחלץ RAR, כשאני צורב דיסקים, אפילו יש לי את זה בuTorrent כזה בודק קובץ. הלכו לי כבר 4 דיסקים ככה. למה הבעיה נגרמת? פירמוט יעזור? מה עושים כדי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ישש לי מחשב נייד וזה הדגם של ה צורב Optiarc DVD rw ad-7530B איך אוכל לדעת אם הוא מהסוג שעושה את ההדפסות על הדיסקים ...באיזה תוכנה עושים את זה כי אולי אפשר להכנס לנרו ולבדוק אם האופצייה פעילה..! תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מנסה להבין מה קצב העברת הנתונים של הדוק הזה אבל אני לא מצליח למצוא את הדגם שלו. בכל מקרה אני רואה שהוא במבצע עד 18:00 במאה שקל שזה מחיר דיי זנותי, על אחת כמה וכמה אם הוא מהיר. מישהו יכול למצוא עליו נתונים? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct_7719039.html?came=574 - - - עריכה - עכשיו אני רואה שהדגם שכתוב שם הוא FP1000, אבל אני לא מוצא בכלל דגם כזה באף מקום...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sgt_flippy,

האם יש דרך שזה יעלה לי פחות בקניית מארז וכמה כוניים של 4 טרה או 6 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש השבוע ומחר אני הולך להרכיב אותו ולהתקין ווינדוס שמעתי שהאחרי ההרכבה אני יצטרך להגדיר את הדיסק הקשיח בביוס, קניתי הארד דיסק אחד Westren Digital 500GB 16MB WD5000AAKS ואני ישתמש בו בינתיים ככה שאת הווינדוס ואת הכול אני יתקין עליו . בנוסף אני מוסיף צורב , איך אני יצטרך להגדיר את שניהם בביוס ? הבנתי שאת הארד דיסק צריך להגדיר כPrimary יש עוד משהו שצריך להגדיר? אפשרויות נוספות? ורק אם משהו יוכל לתת לי הסבר קצר על הג'אמפר מה הוא עושה ולמה אני אשמח אני יצטרך לפרמט את ההארד דיסק החדש ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Waze,

יש לי מחשב נייד וכונן D (כונן Recovery) ורציתי לדעת מה הם הקבצים שנמצאים בו, האם הם שימושיים לי והאם אני יכול למחוק אותם. (אל תתייחסו לתיקיות שלי למטה):

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לחבר שלי יש מחשב נייד של IMB דגם T41 מעבד 1.59 יש לו עכשיו כונן DVD והוא נשבר (אני לא יודע אם זה ככה בכל המחשבים הנידיים אבל אצלו הכונן במשיכה אחת יוצא ונכנס גם בקלות כמו איזה כונן נשלף) אז הוא ביקש ממני לשאול בפורום איזה צורב DVDכדאי לו לקנות כי אני לא יודע אם כל צורב DVD יתאים לנייד שלו..(אם יש רק צורבים מיוחדים שמתאימים אז תתנו הצעות בחנויות צפון TMS KSP PANDAS ונועה ואם כל צורב DVD לנידיים מתאים אז אני כבר לבד ימצא משהו..תודה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OpenCan,

בהמשך לטופיק במקום אחר פה, רציתי לשאול לגבי כמה דברים על מגדלי צורבים. איפה אפשר למצוא כאלו בארץ? יש ספק אמין בחו"ל ששולח לארץ שיכולים להמליץ לי עליו? (דרך מסטופ זה שחיטה, 260 דולר רק משלוח למה שראיתי) אילו פרטים חשוב לי לבדוק? יש טיפים כלשהם? יש המלצות למשהו ספציפי? (מחפש צריבה של לפחות 5 עותקים בפעם אחת)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lompy,

זה התחיל אתמול כשהוינדוס סירב לעלות. כל ניסיון להתקן/להתקין מחדש את הוינודס ניתקל בסירוב בטענה ש HDD עומד למות. קניתי היום HDD חדש ,התקנתי וינדוס וגיבתי הכל ל HDD החדש. הפעלה של CrystalDiskInfo מאשרת שאכן יש בעיה. מה שההיתי רוצה לדעת זה: 1.מה המשמעות של ההודעה? (אם הבנתי נכון בעצם מדובר בסקטורים פגומים) 2. האם אפשר להישתמש בדיסק או שאי אפשר לסמוך עליו יותר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dorr,

שלום לכולם, כרגע במחשב מותקנת המערכת הפעלה על HD של סיגייט. על מנת להפיח בו חיים מחדש (בכל זאת עברו שבע שנים) חשבתי לרכוש SSD על מנת שהמחשב יחזור לרוץ מהר. אשמח להצעות. תודה, דור

20. Started by rgb00,

שלום, רכשתי מחשב חדש. כונן ה-SSD מזוהה, וה-HDD 1TB לא. מצורף צילום מסך של ה-Disk Management. מה לעשות מכאן? רוב תודות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by arel508,

זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#sp ואני מעוניין להוסיף לו SATA 3 ו-USB 3.. ראיתי שיש כרטיסי PCI אבל האם יש כרטיס PCI אחד שכולל את שניהם? אולי גם יצא לי יותר זול.. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני חושב שהארדיסק יחסית איטי למה שהוא צריך לעבוד, לא? איך מתקנים את זה? יש בו פחות מחצי מכמה שאפשר לאחסן עליו

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RazKaziRo,

שלום, נתקלתי בBUG בכונן SSD http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15141 קראתי קצת באינטרנט לגביי הקוד קטלוגי ורשום משהו לגביי דגם 841 המחיר שלו ממש טוב בהשוואה לשאר הכוננים של סמסונג אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. לכולנו נהרסים/גוססים הרדיסקים מדי פעם, וברגע שהם מתקלקלים אין לנו מה לעשות איתם יותר. אז במקום להשליך לערמת הפסולת הגודלת, אפשר לפרסם פה את הדגם והקושחה, ואולי לעזור לחבר פורום בתיקון הרדיסק פגום, ויותר חשוב מזה בשיחזור מידע שעלול להיות קריטי. נא לפרסם פה רק מי שמוכן לשלוח בדואר (דמי משלוח על המקבל), וה-PCB תקין ללא נזק חיצוני. בתקווה שזה יתרום לכולנו לעת צרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by harges,

שלום רכשתי לפני כחצי שנה את הכונן WD cavier blue 1T כי הייתי צריך עוד מקום במחשב. חיברתי אותו והכל היה בסדר עד לזמן האחרון. הכונן אינו מוגדר אצלי כראשי עליו מותקן הוינדוס אלא כמשני. יום אחד אני מדליק את המחשב והכונן נעלם ואינו מוצג במחשב שלי. פתחתי את המחשב,בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך אז הוצאתי והכנסתי את חיבור הSATA בלוח אם,והדלקתי את המחשב. הכונן הופיע אך לא היה לי אינטרנט,(מוזר oO) אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז הוא נעלם שוב. מה אתם חושבים הבעיה? לדעתי זה כתוצאה מכ-2 הפסקות חשמל באותו חודש כשהמחשב היה דולק,ואחרי הפעם הראשונה זה קרה לי שוב,אז רק הדלקתי מחדש והבעיה נפתרה. לדעתי הכונן לא נשרף. יש לי windows 7 (לא יודע אם זה עוזר..) תודה מראש. בר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים