אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לנסות את מזלי ולראות אם איזה יבואן יסכים להחליף לי את הIBM Deathstar שעדיין יש לו אחריות יצרן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם הסתכלתי לי על כוננים חיצוניים (צורבי DVD) וראיתי שהם די משמעותית יותר איטיים מהפנימיים, מדוע זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בנדוד שלי הביא DOK מהמזח, כתוב עליו SONY VAIO אבל יש מצב שהוא לא מקורי. בכל אופן, המחשב מזהה את הכונן בשנייה ועושה לי כונן חדש במחשב שלי אבל אין לי גישה אליו, הוא כותב לי להכניס את הדיסק לכונן. ניסיתי לפרמט אבל לא הולך כ"כ (כי הוא אומר שאין דיסק). מה עושים?? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חושב שהארדיסק יחסית איטי למה שהוא צריך לעבוד, לא? איך מתקנים את זה? יש בו פחות מחצי מכמה שאפשר לאחסן עליו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כמה עולה חיבור esata שאני יכול להרכיב במחשב? אתם יכולים להביא לי לינק איפה אפשר לקנות? אני לא מצאתי והדבר הזה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=HDDDOCK&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he באיזה מהירות אני יכול להעביר נתונים מהמחשב להארד דיסק בחיבור esata ובחיבור usb? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שיותר GB ללוח אם שתומך SATA1. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה חמורה ואשמח לקבל את עזרתכם בנדון. ברשותי Storage מסוג EonStor של InfoTrend דגם: A08U-C2410 לסטורג' 8 סלוטים, כאשר ב-4 מתוכם יש דיסקים ב-RAID5 ושאר הסלוטים ריקים. כאשר עלה הצורך בהרחבת נפח האחסון, קניתי עוד 4 דיסקים ורציתי לבנות RAID חדש. וזה מה שבאמת עשיתי והכל היה בסדר. היה לי 2 מערכים מסוג 5 תקינים. אני עובד עם התוכנה RaidWatch ושם היה מסומן לי ליד כל דיסק נורה ירוקה המסמלת תקינות. עד שאחרי כמה דקות, ליד הדיסק הראשון של הרייד השני (סלוט 5) במקום נורה ירוקה היה כמין פלוס (+) כתום. ניסיתי לבדוק מה הבעיה אבל לא היה לי אפילו קצה חוט, אז פירקתי את הרייד החדש ע"י הוצאת כל 4 הדיסקים. כשהכנסתי את הדיסקים מחדש, הסטורג' זיהה את 3 הדיסקים האחרונים (סלוטים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של IMB דגם T41 מעבד 1.59 יש לו עכשיו כונן DVD והוא נשבר (אני לא יודע אם זה ככה בכל המחשבים הנידיים אבל אצלו הכונן במשיכה אחת יוצא ונכנס גם בקלות כמו איזה כונן נשלף) אז הוא ביקש ממני לשאול בפורום איזה צורב DVDכדאי לו לקנות כי אני לא יודע אם כל צורב DVD יתאים לנייד שלו..(אם יש רק צורבים מיוחדים שמתאימים אז תתנו הצעות בחנויות צפון TMS KSP PANDAS ונועה ואם כל צורב DVD לנידיים מתאים אז אני כבר לבד ימצא משהו..תודה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן SSD Samsung 840 Pro 128GB אני עם לוח אם ga-p55a-ud3 ווינדוס 8 הגדרתי AHCI בביוס והפעלתי TRIM למרות זאת אני מקבל ביצועים נמוכים למישהו יש רעיון מה אפשר עוד לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמתכנן על הצורב DVD נק,אז כבר עדיף שייקח את ה 3520 במקום 3500 (מהירויות צריבה יותר גבוהות),תריצו חיפוש בזאפ ותמצאו (שנתיים אחריות).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדיות BR של 100GB כבר נמצאות בפיתוח פחחחחחחחחחחחח http://www.tgdaily.com/2006/01/07/100gb_blu_ray לא נראה אותם לפני 2007.... מעניין עם הדור הנוכחי של כונני BR יוכל לקרוא את המדיות האלו, אם כן, אז השקעה על כונן כזה היא השקעה לטווח ארוך ומשתלם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שעדיף לצרוב ב2X או ב4X, האם זה בסדר לצרוב דברים חשובים ב8X?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך עוד מאט להחליף את הארד דיסק שלי (SATA) מכיוון שהוא נהרס,עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר את הארד דיסק מסוג כזה. תודה
-
שלום, אני מתכוון לקנות לוח אם שתומך ב ATA133 אני מתלבט בין: Maxtor 80GB 7200 ATA133 לבין: WD 80GB 7200 8MB cache (אין הבדל במחיר) האם אין למקסטור יתרון מהירות בשל תמיכתו בATA133? היה לי נסיון רע מאד עם WD בעבר, מישהו יודע מה האיכות של הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תחנת עגינה eSATA שמחוברת לבקר של Marvell, ב-BIOS מוגדר AHCI לשני הבקרים ובכל זאת כשאני שמה הרדיסק בתחנת העגינה, ההרדיסק לא מזוהה אלא אם כן אני עושה Restart למחשב או רענון ב-Device manager. אשמח לכל עצה איך ניתן לסדר את זה שההרדיסק יזוהה אוטומטית בלי הצורך לבצע את הפעולות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מיקרו SD שאני מעוניין לשחזר ממנו קבצים הבעיה היא שהקבצים נגישים רק שהברטיס בפלאפון ודרך המחשב הוא כותב לי שחייבים לפרמט את הכרטיס בשביל לגשת אליו באותו נושא, יכול להיות שהקובץ שאני מחפש נשמר על זיכרון הפלאפון (מוטורולה E398), איך אני משחזר קובץ שהיה בטלפון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חדש, אני חושב שאני רוצה WD 160 עם 8 מגה זכרון פנימי, במהירות 7200. עד היום היו לי רק דיסקים קשיחים של WD והייתי מרוצה, אז אני חושב להמשיך... אשמח לדעת אם המחירים כאן הם הגיוניים למוצר כזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28597 זה לא זול מדי ? יש מצב שמוכרים מחודשים ? אני לא אוהב לחלק למחיצות, אני מעדיף דיסק פיזי לכל דבר, מחיצה אחת האם יש ל XP בעיה לזהות גודל דיסק של 160 ג'יגה ? זה משנה אם זה SP1 או SP2 ? (אצלי זה SP1, אבל אולי בעתיד אעדכן ל-2) מה עדיף מבחינת שיטת הקבצים ? NTFS או FAT32 ? עד עכשיו השתמשתי ב FAT האם אחרי שאני עובר ל NTFS, אני יכול אחרי פירמוט הדיסק לחזור ל FAT ? מישהו יודע האם יש שיטות נוספות או האם מתוכננות שיטות …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש. כונן ה-SSD מזוהה, וה-HDD 1TB לא. מצורף צילום מסך של ה-Disk Management. מה לעשות מכאן? רוב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Samsung 840 Series 2.5'' 250GB SSD ב- 795 ש"ח VS Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD ב- 695 ש"ח אני בהתלבטות קשה, מה כדאי ? השימושים שלי הם בעיקר: פייסבוק, יוטיוב, אימיילים, חדשות, פורומים, שירים, תוכנות, הורדות ומשחקים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של בחירת צורב למחשב חדש. מאחר ונמאס לי לכתוב על דיסקים ואח"כ לנסות להבין מה כתבתי (וגם כי מידי פעם אני צריך להגיש בעבודה דיסקים או DVDים עם סרטונים) החלטתי שאני לא מתפשר וקונה רק צורב עם אופציית LightScribe. היום, החלטתי לראות איך זה נראה וכתבתי lightscribe בגוגל תמונות. ראיתי שחלק מהתמונות יוצאות ברורות, אבל לפעמים הכיתוב נראה ממש דרעק. בטח קשור לזווית שבה החזיקו את הדיסק כשצילמו. בקיצור, השאלה שלי היא כזאת, האם בכלל ריאלי לבנות על ה-LightScribe כמשהו שימושי שיאפשר לי לסמן באופן ברור ומסודר את הדיסקים. או שזה פשוט גימיק נחמד ? חוץ מזה, איזה עוד אופציות יש לכתיבה על-גבי דיסקים ? (מישהו אמר לי שיש מדפסות שמדפיסות על דיסקים... כמה זה נפוץ ?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח, עם ווינדוס 7, ו-3 כוננים. (את השלישי אני אמור לקבל עוד שבוע בערך) 1)ה חדש, 1TB WD CAVIAR BLACK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136533&cm_re=1tb_caviar_black-_-22-136-533-_-Product 2)הבינוני 500GB GP CAVIAR WD5000AACS-00G8B1 3)ואחד קצת יותר ישן 160GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145051 אני מתכוון לפרמט בכל מקרה ורציתי לשאול, בשביל משחקים, איך אני אקבל את הביצועים הכי טובים? על איזה כונן כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, ועל איזה את המשחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תמיד גדלתי על ה"מנטרה" שחיבור פרללי(מקבילי) הוא עדיף על חיבור סריאלי(טורי) כיוון שבחיבור פרללי יכולה לעבור כמות מידע גדולה יותר(byte לעומת bit). אבל SATA עדיף על PATA... למרות שSATA הוא סריאלי וPATA הוא פרללי... אני יודע שזו נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל היא: איך? למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך שזה יעלה לי פחות בקניית מארז וכמה כוניים של 4 טרה או 6 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי הארד דיסק חדש של:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב ,הוא מראה לי מסך שחור שבו רשום כל המפרט של המחשב שלי(מעבד ,זיכרון וכו) אך בסוף הוא רושם cmos checksum error -defaults loaded מה זה אומר? אני רוצה להיכנס לביוס כדי לאפשר שהפעולה הראשונה שהיא תעשה זה תקרא מהסידירום ואח"כ מהפלופי.. אני מפעיל את המחשב מהחדש ולוחץ על del כדי להיכנס לביוס הוא פשוט לא נכנס ומגיע שוב פעם למסך הנ"ל מוזר לי שאני לא מצליח להיכנס לביוס... תודב לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-