אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי תחנת עגינה eSATA שמחוברת לבקר של Marvell, ב-BIOS מוגדר AHCI לשני הבקרים ובכל זאת כשאני שמה הרדיסק בתחנת העגינה, ההרדיסק לא מזוהה אלא אם כן אני עושה Restart למחשב או רענון ב-Device manager. אשמח לכל עצה איך ניתן לסדר את זה שההרדיסק יזוהה אוטומטית בלי הצורך לבצע את הפעולות הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש התקן /מוצר שאפשר לחבר אותו ב-SATA ולשים בתוכו זיכרונות FLASH וככה לעשות כונן SSD "זול" - מאולתר ? אם גם יש גם מוצר כזה שמתחבר על ה-PCI זה גם טוב. פשוט פעם שמעתי על מוצר של ג'יגהביט שנקרא iRAM או משהו כזה , ואציתי לדעת האם יש דבר כזה זול שאפשר לחבר אותו ולהתקין עליו WINDOWS .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שעיינתי קצת בפוסט למעלה וראיתי שאתם ממש משבחים את סמסונג. אני תמיד העדפתי WD על פני כולם, אולי כי התרגלתי לכך. אך אני לא בטוח אם סמסונג לא יותר טובים, מה גם שהם קצת יותר יקרים. אז מה דעתכם? איזה כונן עדיף של SAMSUNG או WD? ויש סיבה? קראתי קצת ב- NEWEGG והדעות הן לכאן ולכאן, כמו בכל דבר, חלק מרוצים חלק פחות. אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, הדיסק שלי התחיל לעשות קצת בעיות ב-BOOT לאחרונה ואתמול נפטר סופית. אני מדליק את המחשב ומקבל הודעה: Read/Write error. Press Ctrl+Alt+Delete to reset. חיברתי את הדיסק במחשב אחר ואני מצליח לגשת אליו (כרגע מבצע ממנו גיבוי לכונן חיצוני). השאלה היא האם יש דרך להתגבר על בעייה כזו או שהדיסק מת, והאם יש בכלל טעם לנסות או שאין מה לסמוך על הדיסק הזה יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין השניים?? אני כבר פינצרתי את המוח בנסיון להבין אנייודע שהדגם השני הוא החדש יותר.. אבל חוץ מזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב -I7 920 - עם 12 גיגה זיכרון אני מתקין XP 64BIT בינתיים - ואני שוקל אם כדאי להוסיף SSD קטן רק לשימוש כPAGEFILE . OCZ VERTEX 32 - הבנתי שזה דגם שיחסית מתמודד טוב עם בלאי. חיפשתי קצת מידע על זה - אין הרבה (או שלא חיפשתי טוב) לגבי סוג כזה של שימוש. יש אנשים שאומרים שעדיף לבטל לגמרי את הPAGEFILE עם יש הרבה זיכרון - וואלה לא ניסיתי דבר כזה מאז הימים ש2גיגה היה סטנדרט - ואז זה לא עבד. מישהו יודע אולי? בעיקרון אין לי בעיה שהדיסק יישחק - תוך שנתיים שלוש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח, עם ווינדוס 7, ו-3 כוננים. (את השלישי אני אמור לקבל עוד שבוע בערך) 1)ה חדש, 1TB WD CAVIAR BLACK http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136533&cm_re=1tb_caviar_black-_-22-136-533-_-Product 2)הבינוני 500GB GP CAVIAR WD5000AACS-00G8B1 3)ואחד קצת יותר ישן 160GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145051 אני מתכוון לפרמט בכל מקרה ורציתי לשאול, בשביל משחקים, איך אני אקבל את הביצועים הכי טובים? על איזה כונן כדאי להתקין את מערכת ההפעלה, ועל איזה את המשחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להחליף לאח שלי במחשב דיי ישן בין איזה 6 שנים את הצורב ורציתי לבדוק מה לקנות לו.. בלי לבדוק אפילו מה הלוח אם אני משאר שאני יצטרך IDE... כרגע החרא שיש לו זה NEC 3500 שממש ממש עושה בעיות כל הזמן.. אפשר להיות שקט ולקחת את הPioneer DVR-116 נכון?..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי ששתי החברות האלה הכי טובות בדיסק און קי. מה בכל זאת היתם מציעים לקנות מבין שתי אלה? שמתי לב ש - KINGSTON יותר יקרים. האם זה בגלל האיכות שלהם? או בגלל השם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגטל מסוג 1TB שעושה רעשים של בייפים ולא מזוהה על ידי המחשב, מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לתקן אותה או לחלופין יודע אם בעיה זו נתמכת על ידי שירות לקוחות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הוא יעבוד בSATA 2?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^ פשוט אני רוצה לקנות כונן 80GB חדש, זה ממש מספיק לי אני בערך מסתדר עם 40GB. רציתי לדעת אם הם נותנים שנה אחריות על הHD כמו הרבה מהמוצרים שלהם או שלוש שנים אחריות כמו כמעט כל חנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כונן התקליטורים שלי התקלקל והחלטתי לרכוש צורב ההתלבטות העיקרית שלי היא בין LG 52 x 24 x 52 (kit) 260 ¤ LG 52 x 24 x 52 (box) 280 ¤ ASUS 52 x 24 x 52 (box) 290 ¤ Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 290 ¤ Lite-on 52 x 24 x 52 (kit) 300 על מה הייתם ממליצים? האם ישנו דגם אחר יותר זול או בסביבות או מחיר שכדאי לי לרכוש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא את הלוג שינויים של העדכון? קיבלתי התראה על עדכון ורציתי לדעת איפה יש את הchangelog? חיפשתי ברשת ולא מצאתי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכונן הבא? http://www.ebay.com/itm/190844809773?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היו לי כל מיני bsodים לאחרונה + המחשב קופא (המשחק נשאר על מה שהיה אבל אי אפשר לזוז הכל קפוא השעה קפואה הכל קפוא) לגמרי כל כמה שעות ורק ריסט גס פותר את הבעיה. שאלתי בכל מיני פורומים בחו"ל על העניין והמליצו לי על התוכנה: seaTools בשביל לבדוק את הכונן הקשיח, עשיתי בדיקה ובאמצע הבדיקה קרס המחשב עם עוד מסך כחול. נאמר לי באותו פורום שזה סימפטום לתקלה בהארד דיסק. לכן החלטתי להחליף הארד דיסק ופה אני זקוק לכם אני זקוק להמלצה להארד דיסק ברמה גבוהה של 1TB(או יותר) עד 500 ש"ח שיעזור לשפר את הביצועים של המחשב גם... (יש לציין שזה מחשב נייד של Acer עם intel i5 4690 מעבד 4 GB זיכרון win7 32bit תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי דיסק און קיי.. נמאס לי להעביר קבצים דרך המייל או דרך הנגן MP3 שלי שצריך להביא את הקבל USB בשביל לחבר אותו... הדרישות שלי: קטן, אמין, לא שביר ובנפל של ג'יגה עד 2. המחיר: עד 300 שקלים חדשים. ראיתי שיש הרבה חברות.. אבל אני לא מכיר את התחום הזה טוב ואולי זה כמו בזיכרונות של מצלמות שבסוף את את הזיכרונות מייצרות חברה אחת או 2 ולכן ההפרש במחיר לא שווה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני אתחיל בכך שאומר שלא היה לי ניסיון עם SSD בעבר. רציתי לדעת האם לפני שאני מתקין מערכת הפעלה יש לבצע פעולות מסוימות? הבנתי שיש לעבוד בתקן AHCI. האם כדי לשדרג גירסה של Frimware לפני התקנה או בכלל? האם יש פעולות נוספות שיש/רצוי לבצע לפני התקנה? תודה מראש לכל העוזרים. גיל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי על הSSD ווינדוז מחדש. מה שלא לקחתי בחשבון זה שיש לי גם שני כוננים נוספים שמחוברים בRaid 0 וצריך לשנות הגדרות כדי שיעבדו. מה אני צריך לשנות בBIOS כדי להחזיר אותם לחיים? כמובן- משהו ששומר על התוכן שעליהם.. רב תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו התנסה בזה? win10 על SSD 128GB עובר ל SSD 500GB האם זה עובר חלק או שמומלץ להתקין הכל מחדש על הדיסק החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי כמה פעמים לצרוב יש לי 2 בעיות אני לא יודע אם הצורב הוא בטכנולוגייה + או - , ניסיתי לצרוב והוא צרב נראה לי ואז בסוף דפק את הדיסק, לא מצאתי אותו האתר היצרן, הדגם הוא: TOSHIBA SD-R5112 תודה רבה רבה למי שעוזר אלי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ממשתמשים שיש ברשותם צורב Lite On והינם צורבים על מדיות של Silver Line. האם השילוב הזה עובד בצורה תקינה לחלוטין? האם נדפק לכם אי פעם דיסק? אני עומד בפני קניית צורב חדש ויש לי חבילה שלמה של Silver Line בבית ולכן חבל לי לזרוק אותם לפח. תודה :smiley5:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-