אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ניסתי למחוק תקייות אבל הם חוזרות לבד,יש רעיון איך למחוק את התוכנה המעצבנת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על כונן קשיח חיצוני Seagate 500GB ST305004FDD2E1RK -מה דעתכם עליו? האם USB2 לא מהווה מגבלה להעברת מידע?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד רציתי לראות תהדבלים והאם הם משמעותיים או הכל גימיק שיווקי אנא ענו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי קוראי כרטיסים של סאנדיסק שנחשבים ל"רולס רויס" של קוראי הכרטיסים, אבל משום מה הם מצליחים לדפוק לי כרטיסים על ימין ושמאל. אלו אלה שיש לי - http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/823 והגרסה הישנה שלו - http://www.amazon.com/SanDisk-ImageMate-Memory-Reader-SDDR-89-A15/dp/B00064V6RG אני צריך המלצה לקורא כרטיסים אמין וטוב שתומך ב- CF/SD/SDHC/SDXC/MicroSD/MicroSDHC/MicroSDXC. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים, יש לי שני כונני Patriot pyro SE 60GB המחוברים בחיבור Sata III 6GB/s ללוח שלי Gigabyte P55UD4P ביציאת סאטה 3 של מארוול. ב-Bios כל התקני הסאטה מקונפגים על AHCI. בנוסף יציאות ה-Sata III מקונפגת על Raid 0 with XHD . XHD - זה פיטצר של ג'יגהבייט אשר עושה מהירות גבוהה יותר ברייד. הגדרתי מערך רייד. הכל מזוהה בביוס טוב ויפה. אני בא להתקין ווינדוס, הכונן רייד מזוהה כ-120GB (שניהם כל אחד 60) ואני יוצר מחיצה(Partiotion) , בא לפרמט אותה, אך לא משנה מה אני עושה, אפילו אם אני מתקין בלי פירמוט (שבפועל תפריט ההתקנה של ווינדוס 7 64 ביט מפרמט אוטומטית, אני מקבל הודעת שגיאה כי לא ניתן לפרמט error ואיזה מספר... לבסוף באמצעות Acronis partition manager יצרתי מחיצה ופרמטתי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר קצת לפעמים לסייר בקבצים אבל לא מעתיק תקין. מה האופציות שכן קיימות לגבי זה? Recuva לא מצליחה להיכנס אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי דיסק קשיח חיצוני ש 1GB של חברת MAXTOR. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל MINI USB --> USB. הלוח אם שלי תומך גם בחיבור ESATA והבנתי שקצב העברת הנתונים שלו מהיר יותר (בכמה? האם זה משמעותי? לא יודע...) בכל אופן רציתי לדעת האם יש מתאם/כבל שיכול לחבר את הדיסק לחיבור ESATA והאם באמת מתאם/כבל שכזה יגרום להעלאת קצב הנתונים או שבכלל הדיסק עצמו צריך לתמוך בחיבור כזה ואני מדבר שטויות? תודה מראש! עידן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש SSD לצורך מערכת הפעלה תקציב עד 650 ש"ח נפח : 120/128 G לאחר בדיקה שערכתי אני מתלבט בין 3 עיקריים שח OCZ Vector 128G - 600 שח 650 - SanDisk Extreme 2 120G 690 שח-Samsung 840 Pro 128G הסמסונג פחות לכיוון שלי כי חורג מתקציבי ההבדלים העיקריים לפי מה שבחנתי בין OCZ ל- SanDisk הם באמינות (MTBF) כאשר סמסונג עם 2 מיליון שעות ו-OCZ עם 1.3 מליון שעות ארצה לקבל חוות דעת מכאלו שיש להם את המוצר או מכירים בעיות קריטיות בין במוצרים (בעיות אמינות / תאימות) הביצועים נכון להיום לא משחקים תפקיד מאוד חשוב כי כרגע אני עדיין עם Sata2 אך בעוד חצי שנה מבצע שדרוג ללוח אם ומעבד כך שאעבוד עם Sata3 בעתיד עם הכונן SSD. תרגישו חופשי להציע חלופות אם קיימות שלדעתכם טובות יותר או …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארגון ה-SATA-IO מחליט על שם מסחרי קליט יותר לחיבור ה-SFF-8639, שיקרב אותו ליום בו נראה תמיכה רחבה בכונני 2.5 אינץ\' עם מהירויות של עד 4 ג\'יגה-בייט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94-u-2-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%99%d7%91%d7%99%d7%90-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%a7%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a7%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כונן ssd על מנת לשפר ביצועים בעבודה על הרבה קבצים קטנים, קובץ ממוצע הוא בין kb אחד ל5 והם ובדרך כלל יש לי מספר מאות, כונן ssd יוכל ליעל לי את העבודה, נכון? בנוסף יש לי כמה קבצים של גיגות שאני קורא וכותב אל נקודות בתוך הקובץ, גם לזה ssd יוכל לעזור? בנוסף יש לי הארד דיסק של tb שמכיל את מערכת ההפעלה, מספר תוכנות והקבצים הבעייתיים ואני לא רוצה לנהל בעצמי מספר כוננים, אם אני קונה כונן ssd אני רוצה שהוא ייעל לי את הכל בלי שאצטרך להתקין עליו תוכנות אז בתכלס לשאלה, יש תוכנה שתאפשר לי להגדיר את ה ssd כקאש להארדדיסק? אני צריך שהיא תחליט לבד אילו קבצים הssd צריך להכיל, אין צורך להשתמש בשטח אחסון של ה ssd כשטח אחסון יש צורך שהקאש ידע לנהל גם מחיקות, אם אני מוח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת יש מה לעשות? הצורב שלNEC Optiarc DVD RW AD-5170A שמעתי שש להם בעיות אבל לא יודע פעם הוא קורא פעם לא ועכשיו בכלל לא כבר כמה זממן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה המלצות לכונן ssd מבחינת חברות והכי טוב? יש סמסונוג סאנדיסק וכו.הבנתי שזה הולך לפי מהירות של הכונן כרגע ווינדוס 7 32 סיביות זכרון 4 רם שאלה נוספת אני מעוניין בפירמוט מלא האם כדאי לעבור לווינדוס 8? באתר מייקרספוט כבר אין הורדה של 7 והוא מבקש מפתח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב HD אחד של 40 ג'יגה והוא לא מספיק לי אז אני רוצה להוסיף עוד אחד של 40 .... השאלה שלי אם 2 הארדיסקים יאטו לי במשמעותיות את המחשב או לא ?? בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני WD 750GB, תומך eSATA, USB2, FW400, FW800. לצורך הקמת מחשב חדש אני צריך דיסק וחשבתי פשוט לפרק את המארז החיצוני שלו ולחלץ את הדיסק לטובת העניין. 1. האם חיבורי הדיסק זהים לכל דיסק SATA סטנדרטי והדבר אכן אפשרי ? 2. האם אפשר להמנע מכל התהליך ולחבר אותו למחשב (ללא דיסק בכלל) כדיסק חיצוני ולהתקין עליו מערכת ההפעלה ? חן חן גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל אתמול כשהוינדוס סירב לעלות. כל ניסיון להתקן/להתקין מחדש את הוינודס ניתקל בסירוב בטענה ש HDD עומד למות. קניתי היום HDD חדש ,התקנתי וינדוס וגיבתי הכל ל HDD החדש. הפעלה של CrystalDiskInfo מאשרת שאכן יש בעיה. מה שההיתי רוצה לדעת זה: 1.מה המשמעות של ההודעה? (אם הבנתי נכון בעצם מדובר בסקטורים פגומים) 2. האם אפשר להישתמש בדיסק או שאי אפשר לסמוך עליו יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן ntfs ואני רוצה לפרמט אותו ואין לי וינדוס אז איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי להארד דיסק הוא בסביבות ה-700 שקל. אני לא קונה משחק כל חודש, ולא מוריד משחקים, לכן אני לא דורש הרבה נפח. קודם רציתי לקנות איזה SATA 80GB 7200RPM באיזה 500 שקל, אבל המליצו לי כאן לא מזמן על WD Raptor SATA 36GB 10000 RPM שעולה 700 ומשהו. אמרו שיש לו ביצועים "מדהימים". כמו שאתם מבינים, אני ממש לא אוהב את יחס הנפח\מחיר שלו, ומעוניין לדעת מה כל כך "מדהים" בו? איך ביצועי ההארד דיסק מורגשים במשחקים בהנחה שיש לי זיכרון מהיר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה השאלה היא פחות או יותר כמו בכותרת אני מתכוון לקנות עוד הרד דיסק בקרוב ואני לא החלתתי איזה. אני רוצה שבנוסף הוא יהיה מהיר ככל האפשר אז חשבתי לקנות כבר SATA אבל מצד שני אם אני יקנה עוד הרד דיסק כמו שיש לי עכשיו wd 80gb 8 mb buffer ואז אני יוכל לשים את שנייהם על רייד 0 אז אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מהיר (הבקרים שבהם אני ישתמש הם הבקרים שמובנים על הלוח אם שלי) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמתכנן על הצורב DVD נק,אז כבר עדיף שייקח את ה 3520 במקום 3500 (מהירויות צריבה יותר גבוהות),תריצו חיפוש בזאפ ותמצאו (שנתיים אחריות).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגודל 2TB לא מעניין אותי הגודל הפיזי שלו העיקר שיעביר כמה שיותר מהר תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כול הסרטים התמונות ועבודות העריכה שבדיסק הנייד בעל יציאת היואסבי, יופיעו לי על מירקע הטלוויזיה דרך כניסת היואסבי שבדיוידי המחובר לאותה הטלוויזיה. האם יש צורך בספק או את הכוח יקבל הארד דיסק מהיואסבי של הדיוידי כפי שקורה בחיבור ללא הספק ורק דרך כניסת היואסבי בחיבור למחשב מופעל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשרף לי 2 כונני דיסקטים (של MITSUMI) ואבא שלי מאשים אותי שאולי לא חיברתי טוב והוא לא מבין שלחבר כונן דיסקטים זה כמו להרכיב לגו. משהו יודע למה הם נדפקו (נשרפו)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה דיסק קשיח WD4003FZEX לאחר התקנת הדיסק הוא לא מזוהה במערכת ההפעלה ווינדוס 8.1 64 ביט לוח אם ASUS RAMPAGE FORMULA X48 מה הסיבה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-