אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שHD מחובר בודד על כבל IDE,עדיף שהוא יהיה על MASTER או על SINGEL ?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי צורב של אסוס מדגם 48X24X52 - 4824A .יש לי אותו משהו כמו כחצי שנה ועד עכשיו צרבתי איתו דיסקים מלאים של 700 מגה במשהו כמו 3 דקות ואפילו פחות. בשבועיים האחרונים שמתי לב שהוא ממש עובד לאט יחסית, ולוקח לו זמן כפול כדי לצרוב דיסק מלא. ניסיתי להחליף סוג דיסקים, איחוי, עידכון וינדוס, גירסה אחרונה של נירו וכלום לא עוזר. למישהו יש רעיון ???
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב NEC ND3520A חיברתי אותו כרגיל והמחשב לא קורא אותו,וגם יש עכשיו כזאת בעיה שהמחשב כל איזה רבע שעה נתקע לחלוטין ואחריה 30 שניות משתחרר ונראה לי שזה קשור לצורב כי אחרי שהוא משתחרר הצורב עושה אור מישהו יודע למה המחשב לא קורא אותו ומה הבעיה המוזרה? תודה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
ב-3.5", יש My Book Essential ויש גם My Book Essential Apollo. מלבד המראה החיצוני, מה ההבדל ביניהם? ב-2.5", יש My Passport Essential ויש My Passport Eseential SE. מלבד העובדה שב-SE הדגמים הם בעלי נפח גדול יותר, יש עוד הבדלים? כי מחיר של 1TB ב-SE, גבוה מהמחיר של שני My Passport Essential "רגילים". אשמח לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו הבאתי צורב DVD מחבר שלי וניסיתי לחבר אותו למחשב שלי. חיברתי והכל ואז ניסתי להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב ואז יש את השלב הזה שיש תמונה של הווינדוס וכל מיני קווים עוברים, אז פתאום הקוו נעצר לי. חשבתי שקרה משהו למחשב ואז ניתקתי את הכונן DVD והמחשב פעל ונכנס. מה לדעתכם הבעיה ואיך לתקן אותה? הכונן DVD הוא של Philips. המפרט של המחשב שלי: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 נ.ב אבא שלי אמר לי שיכול להיות צריך להגדיר משהו במחשב כדי שהכונן יעבוד. הגיוני?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אוקי ככה בגלל ששמעתי שיתכילו ליצר עוד כמה זמן משחקים בדיסקי d.v.d רציתי לדעת את דעתכם על זה, לדעתי זה טוב למרות שיש צדדים שללים גם.רק שתדעו כיMetal Gear Solid 2 :Substance יופץ רק בדיוידי וזה כבר בטוח. חיובי- אוקי אז לא נצתרך לסבול יותר משחקים כגון אנריל טורנמנט 2003 שתופס 3דיסקים,וגם יוצרי המשחקים לא יצתרכו לחסוך במקום ולצמצם כל מיני דברים במשחק. שלילי- אוקי זה קצת לא חוקי אבל חפיף יש אנשים שלא קונים משחקים ומורידים אותם , אבל במקרה שיתחילו ליצר בדיוידי אז כל משחק יתפוס הרבה וזה יכך הרבה מאוד זמן להוריד אותו, וגם לא לכולם יש כסף לקנות כונן d.v.d.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי היום סרט DVD ובסוף התחרתתי וביטלתי. עכשיו המדיה עם חלק מהסרט. ואני לא רוצה סתם לזרוק תמדיה.. יש אפשרות למחוק את כל מה שיש במדיה?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להעביר את הכונן DVD מהמחשב הישן לחדש.. עכשיו רק להיות בטוח אין איזה בעיה של חיבור נגיד כמו בהארד דיסק של IDE וSATA ולא יכול להיווצר לי בעיה שזה לא יתאים לחיבורים.. נכון? ואגב מישהו יכול להביא תמונה איך זה ניראה מפנים כאילו מה מחובר או לרשום לי איזה כבלים מתחברים לDVD-ROM? אם אני לא טועה אמור להיות כבל מהספק וכבל ללוח אם או משהו כזה.. מישהו יכול לרשום לי?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
משהו שיהיה סביר וזול יחסית, 128 או 256 מגה. תודה !
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שכשאני צורב שירים על הדיסק אז הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אין שיר אחד אפילו שנצרב ונמצא בדיסק אחרי הצריבה ניסיתי לצרוב את הדיסק דרך כמה תוכנות צריבה חוץ מנרו ולא מצאתי פתרון. הציעו לבדוק אם הצורב שלי מקבל את הדיסק rewritable אבל אני לא יודע איך למצוא תפתרון לבעיה. מי שיכול לעזור לי אני נמצא גם באי מייל natalie03@bezeqint.net או באיי סי קיו: 161725061
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. היום קיבלתי לפתע את ההודעה המפחידה הבאה: ---------------------------------------------------------------- עליך לאתחל את הדיסק בכונן J בטרם תוכל להשתמש בו האם ברצונך לבצע אתחול? --------------------------------------------------------------- מה פירוש הדבר? האם הדיסק קרס? האם איבדתי את כל המידע שעליו? מה ניתן לעשות במצבים כאלה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום מארז חדש למחשב. חיברתי את הכל וגם את ה2 ההארדיסקים שיש לי. אחד 80 ג'יגהIDE והשני 250ג'יגה SATA2. הדלקתי את המחשב והביוס לא זיהה את הארדיסק של ה80 ג'יגה. אז הוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל חשבתי שהוא לא יושב טוב או משהו ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי את ההארדיסק שעולה ממנו ממש עשן. המחשב היה מכובה בזמן שהוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל אך אני לא זוכר אם הספק היה מנותק מהחשמל. יכול להיות שזה הגורם לשריפה? הספק הוא LIBERTY 400 ככה שלא נראה שזאת בעייה בו דווקא. והשאלה שבכותרת כמובן. האם אפשר להציל את המידע שעליו? האם אני אצליח לעשות זאת או שאצטרך לשלוח את זה לחברה מסויימת? האם קורה לפעמים שהארדיסקים נשרפים פתאום ללא שום סיבה שנראית לעין? תודה לכל העונים. לילה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מלפני כ 6 שנים. האם ניתן לחבר אליו SSD (האם זה יושב כמו כונן רגיל) ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי והתקנתי בהצלחה WD 500 GB AAKS בנוסף אליו מערכת ההפעלה יושבת על דיסק נפרד. מטרות (לפי סדר חשיבות): -תמונות בעיקר, הרבה עבודה גרפית על בסיס יומי. -מוזיקה, שמיעה בלבד -סרטים, צפיה בלבד שאלות (לפי סדר חשיבות): אני עובד עם SATA1, לדברי המוכר אין צורך בשום מתאם מיוחד - פשוט לחבר ולהפעיל. נכון או לא? לאחר ההתקנה, האם כדאי לחכות פרק זמן מסויים לפני תחילת העברת מידע ועבודה? האם כדאי לחלק למחיצות, או שזה לא קריטי למטרות שציינתי? ביצועים זה משני, יותר לגבי עמידות ובלאי. תודה, ויום אביך לכולנו קוב
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של Toshiba, במהירות 16x48, דבר קטן שמציק לי הוא המהירות שהכונן נפתח 2 , 3 שניות. אני יודע שזה סתם בזבוז כסף לקנות חדש, אבל האם הכונן של LG נפתח מיד כשלוחצים על הכפתור? יש דרך לסדר את הזמן שלוקח לכונן להפתח?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצרוב על מדיות שך ksp בצרוב של אסוס שאמור לצרוב ב48 המהירות הגבוהה ביותר במוצעת לי היא 24 מה יכולה ליהיות הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אז ככה יום אחד חזרתי מהצבא ואני רואה מחיצה חדשה Local Disk (Q:) בFile System: RAW אני יודע ש RAW זה פורמט של תמונה\צילום .. מה הקשר למחיצה ? שאני מנסה להיכנס אין לי גישה ....
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קראתי על הכונן הנ"ל המלצות חמות.. השאלה למישהו יש ניסיון עם הדיסק הנ"ל? אני רוצה דיסק שישמר למשך שנים פחות חשוב לי ביצועים כי הכונן ישמש לגיבויים. יש גם את גירסת 23H3P שעולה קצת יותר אני לא אבחנתי בהבדלים כלשהם חוץ מעיצוב?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם הוא יאט או ישפר את הביצועים. אם הוא לא ישפר ולא יאט אני מעדיף עדיין שהוא יהיה מכיוון שכך הבלאי שיווצר על הכונן הראשי(הגדול) שלי יהיה נמוך יותר. מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח למחשב, יש לי כבלים והכל. צריך התקנה מיוחדת בDOS או ווינדוס בשביל שהמחשב יזהה את הדיסק קשיח הנוסף?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קורשיאל הוסיפה אפשרות לשימוש בראם בתור מטמון לכתיבות רנדומליות לדיסק. האופציה היא דומה לזו שקיימת כבר בתוכנה שמגיעה עם כונני סאמסונג, ויכולה להאיץ את פעולת הכתיבה. בנוסף בכתבה טוענים שכתיבות רנדומליות לSSD שוחקות אותו יותר, אך עם האפשרות למטמון, אותן כתיבות רנדומליות מופנות אל זיכרון הראם ואחרי זמן מסויים נכתבות כמידע רציף אל הSSD ובכך קטנה השחיקה על הדיסק ואורך חייו עולה. כמו כן טומס הארדוואר מבטיחים כי בקרוב יעלו כתבת השוואה על פתרונות המטמון השונים. קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/news/crucial-momentium-cache-software,29239.html
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון שפתחתי פה והבנתי שיש לי בעיה בהארדיסק חדש שקניתי לפני פחות מ3 חודשים רציתי לשאול האם ישנה תמיכה רישמית לכונן מסוג היטצ'י בארץ? אומנם החברה שמננה קניתי (OWC) מוכנה להחליף לי את הכונן באחד חדש בחינם אך עם הקנייה קיבלתי גם 3 שנים אחריות על הכונן. האם יש מישהו שנותן את השירות הזה בארץ? שכחתי לציין גם שהלילה הכונן התחיל לעשות טיקים אז ישר כיביתי את המחשב. הכונן הוא מסוג HGST HTS541010A9E680 אם זה משנה. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל המלצה על כונן נייד משו כמו 80 GB מינימום נייד ואם אפשר כמה שיותר קטן וקל, אבל שגם לא יהיה יקר כ"כ. אני צריך אותו בשביל להעביר מידע ממחשב ישן לחדש. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
300 שקל + - בין חצי טרה לטרה זיכרון. תסתכלו במפרט שלי בצד ימין , יש שם את ההארדיסק הנוכחי שלי, צריך שתיהיה התאמה ביניהם לא ? ואני מתלבט אם ללכת על פנימי או חיצוני, מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-