עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, יש לי דיסק חיצוני של WD my passport essential, usb 2.0. כשאני מחברת אותו למחשב שלי (XP SP3) הוא לעיתים מזהה אותו ולעיתים לא. אי ןעקביות בזיהוי - זה יכול להיות באותו פורט של USB. זה קורה גם שאני מחברת אותו ישירות וגם כשאני מחברת דרך HUB. הכבל שלו קצר, אין לו מקור מתח חיצוני, אלא הוא משתמש בחשמל של ה-USB. כשיש תקלה, הוא כותב של שזוהתה חומר חדשה, לא מזוהה. בעבר, כאשר חיברתי אותו לטלויזית LCD הוא זוהה ללא בעיה וניתן היה לראות סרטים/תמונות וכעת כשאני מחברת אותו, אני מקבל הודעה שאמצעי האחבון ריק (מה שכמובן לא נכון). מבדיקה בגוגל ראיתי שיש כאלה שהתלוננו על בעיות דומות בעבר ושאחד הפתרונות שהציעו להם הוא לקנות כבל מחבר חדש (בין הדיסק ל-USB). רציתי לדעת אם יש פתרון נוסף…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by zzrxox,

יחזיקו מעמד ,אם לא מה מומלץ ?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שלום. את המפרט שלי תוכלו לראות מימין. לוח האם שלי הוא ASUS M4N68T-M V2 http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4N68TM_V2/ יש לי כונן SSD (SATA3 השאלה: האם אפשר לאפשר AHCI ? לא מצאתי אפשרות כזאת בביוס. לכן, מדד הביצועים נחות ביחס למחשב דומה, שבו AHCI פעיל תודה!

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by yamamoto,

אני רוצה לקנות דיסק חדש כנראה WD השאלה היא מה הם ההבדלים בין הדגמים מה מהיר יותר מה איכותי יותר

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by AxeOr,

אני רק רוצה לוודא שהכל יעבוד טוב ואני אקבל מהירויות מקסימליות מהSSD שאני אקנה. זה המחשב הנייד שלי - http://shop.lenovo.com/gb/en/laptops/lenovo/b-series/b590/ וזה הCADDY שאני מתכנן לקנות (או סתם אחד פשוט מEBAY)- http://www.amazon.com/AFUNTA-caddy-12-7mm-Universal-DVD-ROM/dp/B00EAM86D2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1436702395&sr=8-5&keywords=hdd+caddy&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 הבנתי שחשוב לוודא שהכונן שלי באמת 12.7. הSSD שאני אקנה הוא של קינגסטון , בנייח שלי אני מקבל בו 500MB\S בקריאה, אני אמור לקבל את אותה המהירות בנייד ? יש הבדל בחיבורי SATA או איזה הגבלת מהירות ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by adidas1,

אהלן, אז אחרי שרכשתי Samsung EVO 850 250GB יש לי שאלה. בלפטופ שלי מותקן ה SSD כמובן וכונן נוסף של 500GB. מערכת ההפעלה ותוכנות תופסות על ה SSD כ 60GB, אני מעוניין ליצור מחיצה של כ 50 ג'יגה לתוכנות וקבצים שחשובים לי ואני מעוניין לגבות. התוכנות והקבצים שמורים לי גם על ה HDD הרגיל אבל אני מעוניין לשכפל אותם גם ל SSD למקרה וה HDD הרגיל יתקלקל. האם כל עוד אני שומר כ 30% נפח פנוי על ה SSD אין בעיה ליצור מחיצה נוספת בלי ירידה בביצועים? תודה.

7. אני יודע שכבר נידונו מספר שרשורים בנושא זה לאחרונה אבל אני עדיין מעוניין להעלות את השרשור שלי כי לא מצאתי את התשובה המתאימה לנתונים שלי.. הנתונים: אני מחפש כונן אמין- (אמינות הכי חשובה לי) גודל זכרון- לפחות 1 טרה, (אם נכנס למחיר גם יותר אז בשמחה..) גודל פיזי- לא חשוב לי ה"מיניטוריות", מבחינתי הכונן יעמוד על השולחן ליד המחשב הנייח ומדי פעם יטולטל מפה לשם, כך שמבחינתי 2.5" זה גודל סבבה, אך במידה ויש כונן שעומד בשאר התנאים והוא 3.5" אז גם זה טוב.. עדיף ללא חיבור מתח בנוסף לחיבור הUSB. כמובן שמדובר בחיבור USB2 - אין לי USB3 במחשב ולא יהיה בקרוב.. אך אם יש חיבור Esata זו יכולה להיות תוספת נחמדה ביותר! (למרות שאאלץ להכנס להוצאה נוספת ולקנות כרטיס למחשב) -אגב, בלוח האם שלי יש ת…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אנשים רציתי לשאול שאלה ! לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ... עכשיו הייתי רוצה לדעת האם צריך להתקין איזה משהו כדי שHD יופעל על SATA2 או שזה עושה את זה אוטומתי ? אני פשוט לא יודע בדיוק איך זה עובד !... אני פשוט חיברתי אותו רגיל ועשיתי התקנה של הWINDOWS רגיל אבל נראה לי שיש צורך בלהתקין משהו כדי שזה יעבוד על SATA2

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  9. קראתי המון על כוננים קשיחים כאן בפורום גם חיצוניים וגם פנימיים לאחר חשיבה רבה החלטתי ללכת על כונן חיצוני מהות הכונן תהיה רק לאחסון סרטים מוזיקה .... אני מתלבט לגבי הדגם הנ"ל דיסק קשיח 3.5 MY BOOK ESSENTIAL USB 3.0 2000GB יש לי אפשרות לרכוש אותו דרך העבודה במחיר של 530 ש"ח עם האחריות של טק דטה ישראל לשנתיים או האם יותר מומלץ לקנות HD פנימי,את זה שהומלץ בפורום ולקנות מארז בנפרד עריכה: כמו כן יש גם את הדגם הזה ‏Western Digital‎ - ‏My Book Studio 2TB 3.5'' USB 2.0 And FireWire 800 ‎ אך הוא משמעותית יותר יקר 830 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אפשר להשתמש בבקר ה raid לחיבור רגיל של דיסקים ולא חייבים להשתמש בו לגיבוי או כתיבה לשני דיסקים בו זמנית. כך אפשר לחבר דיסק קשיח, cdrom , dvd , וצורב , כל אחד על בקר נפרד (master) נכון ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by סעדה,

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SM2280S3_120G http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT120M500SSD4 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT120M500SSD3 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT128MX100SSD1 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SDSA6GM-128G לוח אם ASUS X99 R5E ואני הולך לעשות 280X CF 16X/X8 עם מעבד 5820K כלומר כרטיס M.2 הולך ל4 LANES שנשארו כפי שהבנתי שזה סבבה. מאילו על מה אתם ממליצים? או שבכלל משהו אחר? ואם אפשר הסבר למה זה יהיה נהדר. אני מבין ממש מעט בנושא קשיחים..

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. קראתי קצת בפורום וראיתי שיש אנשים שטוענים שלוח עם צ'יפסט NFORCE ULTRA לא תומך ב NCQ? זה נכון? ואם כן, מה ההיגיון בכך? תודה! עריכה: קראתי שלדיסקחים קשיחים של MAXTOR מסוג SATA-II ישנה בעיית תאימות עם צ'יפסטים של NFORCE 4, ובתור הבעלים של A8N-E חדש אשר מחפש דיסק קשיח של חברת MAXTOR, אני חייב תשובה לגבי זה. תודה!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  13. היי יש מבצע בנועה על צורב של LITE ON X20 במחיר של 170 שקל. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה ולקנות אותו או לחכות לצורבי SATA מהירים? תודה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by frank053,

שלום. כאשר אני פותח את התוכנה HD Tune Pro והולך ל-Health, זו התמונה שאני רואה: מה זה אומר בכלל? האם זה אומר שיש בעיה בדיסק? ומה מומלץ לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by liav12,

אהלן. מדובר על הארדיסק נייד של 1 טרה של חבר. לאחר ניתוק לא רגיל מהחשמל הוא מראה נורה אדומה למרות שהוא מתקין את עצמו בווינדוס אחר ללא בעיות, ונראה כאילו 150 גיגה שהיו שם נעלמו..ומדי פעם מקפיץ לי הודעה לפרמט את המכשיר.מ זה אומר שהדיסק השתגע? האם ואני סבור שלא, יש אפשרות לשחזר לא דרך חברה פרטית?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shimon23,

גם אני רכשתי את הדיסק הנ"ל במסגרת קבוצת הרכישה, עברתי על כל מדריך ה-SSD של האתר (ויישמתי את האמור בו), וכן על פוסטים של קונים אחרים כמוני. סה"כ הביצועים נראים טובים, ואני מרוצה מהקניה. עם זאת, בהשוואה לביצועים של כוננים דומים מרחבי הרשת, נראה שדווקא מהירות הכתיבה שלי נמוכה באופן יחסי. (ראו תמונה מצ"ב, האם מהירות הקריאה תקינה לדעתכם?) המחשב שלי הינו בעל מעבד e8400 על לוח אם GB P35-ds3l עם בקר SATA 2 בלבד. האם זה מצדיק את מהירות הכתיבה הנמוכה? בשוליים:1. ראיתי שאנשים רשמו להפעיל את הבקר של אינטל, אני לא יודע איך עושים זאת. 2. בביוס שלי הגדרתי את הכונן על מצב ahci האם להגדיר אותו על מצב RAID זה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Roshos,

חברי הפורום שלום שאלתי היא האם ניתן לשחזר מידע בהארד דיסק פגום מכנית(ז'תומרת המנוע הלך...) זה ממש ממש ממש חשוב כי יש לי עליו מידע שערכו לא ייסולא בפז(תמונות מ-4 שנים האחרונות,4000 שירים,ועוד הרבה הרבה דברים שחשובים לי...) תודה מראש roshos

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  18. קראתי פה על השוואה שעשה אחד בין הרפטור החדש (לפני הוולסירפטור המוקטן) ה 150 גיגה 10K מול ה 640 החדש.נא להכנס ולקרוא. http://forums.slickdeals.net/showpost.php?p=10388955&postcount=71 הרעיון שלו אומר לחלק את ה640 ל "רפטור " 150 וירטואלי וככה הזמן גישה מתקצר כמו רפטור 150 פיזי אמיתי ואת השאר להגדיר מחיצה מורחבת (EXTENDED PARTITION) כלומר 490 גיגה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yonir,

היי מת לי ההארד דיסק באחד המחשבים... (WD2500KS מ-2006) אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח שני טרה. חיבור SATA. ההארד דיסק יהיה היחיד במחשב, גם למערכת ההפעלה והתוכנות במחיצה אחת וגם לשאר ירקות (מוזיקה, סרטים, תמונות, מסמכים וכו') במחיצה שנייה. כנראה אקנה את הכונן בKSP סניף ת"א השלום (פשוט כי זה נוח לי שם, אבל אפשר גם במקום אחר באזור אם יש משהו שאין שם) מבין הכוננים הזולים (600 ומשהו) המוצרים שאני רואה בKSP זה WDCaviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מה מומלץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by SilverCivic,

אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by יונתן4,

שלום ההארדיסק שלי מת אחרי 9 שנים אז צריך חדש ומעדיף להמשיך עם wd. לשימוש כללי, בסביבות ה350 שקל. הארדיסק ראשי. אני מניח שכבר דיברו על זה אבל לא מצאתי אז גם הפנייה תתקבל בברכה מבין שהשחור והכחול הם אותו דבר בערך בנפח הזה אבל לשחור יש 5 שנים אחריות לעומת ה2 של הכחול וזה נראה לי שווה. (שחור -374, כחול 259) יש בעיות עם השחור שאני לא מודע אליהם? (ראיתי שכמה אומרים שרועש אבל כל עוד אמין ומהיר יחסית למחיר אז לא משנה לי כל כך) אשמח להמלצות אחרות גם אם לא wd אם ההבדל משמעותי במחיר או בביצועים. או אם יש מחיר יותר טוב לאלה... תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shlox,

שלום לחברי הפורום, הזמנתי את ה-Samsung HD203WI שהמולץ כאן בפורום, אך כעת התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שבמקום מה שהזמנתי הגיע הדגם HD204UI (מדובר כזכור בכונן פנימי 2TB). האם מדובר בדגם טוב יותר או פחות, והאם ההבדלים מהותיים? בקיצור, לקחת או לוותר? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום! אני מחפש של OCZ דגם Rally2 בנפח של 8GB לקנייה בארץ. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג אותו? ניסיתי בכמה חנויות, כולל ב-Ivory שהם יבואנים של OCZ, ולאף אחד אין אותו. OCZUSBR2DC-8GB http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive תודה מראש, EDT

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  24. שלום, קניתי לפני שבועיים בערך מחשב חדש, ולקחתי את הדיסק קשיח מהישן (אפשר לראות את הדגם במפרט המחשב בצד ימין), והוספתי למפרט גם SSD. שאני משחק במשחק שמותקן על ה-SSD הרבה זמן ואז יוצא ממנו ורוצה להיכנס לדיסק הקשיח הרגיל המחשב נתקע כזה ובו זמנית אני שומע מהמארז פעולת הדלקה של הדיסק קשיח שבסופה נשמע מין טיק קטן כזה ואז אני יכול להשתמש בדיסק הקשיח. אני לא מכיר את התופעה אבל מהיגיון אני חושב שכשאני לא משתמש בו הוא נכבה אוטומתית, או שזה בעיה אין לי מושג, אבל בכל מקרה יש לי 2 שאלות על זה: 1. האם זה בסדר שזה ככה ? 2. שהכונן לא נמצא בשימוש, כלומר אני גולש באינטרנט או משחק משחק שלא מותקן עליו אלא על ה-SSD הוא נכבה, ואז שאני רוצה לכבות את המחשב אני לוחץ על Shut Down והוא שוב מבצ…

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by neli4,

הזמנתי ביום שישי מחשב מ-KSP. אני יכולה להחליף חלקים עד מחר. הצורב שקניתי הוא: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 אני מתלבטת אם כדאי להחליף אותו לאחד מהצורבים הבאים: NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black 220 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) 200 PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 230 מה דעתכם? להחליף או להישאר עם מה שבחרתי?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים