אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... יש לי הארד דיסק חדש של:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב ,הוא מראה לי מסך שחור שבו רשום כל המפרט של המחשב שלי(מעבד ,זיכרון וכו) אך בסוף הוא רושם cmos checksum error -defaults loaded מה זה אומר? אני רוצה להיכנס לביוס כדי לאפשר שהפעולה הראשונה שהיא תעשה זה תקרא מהסידירום ואח"כ מהפלופי.. אני מפעיל את המחשב מהחדש ולוחץ על del כדי להיכנס לביוס הוא פשוט לא נכנס ומגיע שוב פעם למסך הנ"ל מוזר לי שאני לא מצליח להיכנס לביוס... תודב לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשלושה חודשים, נתקלתי בכונן SSD מתוצרת Viking בפורמט MO-297 (הידוע כ-Half Slim Sata) שפורק ממכשיר רפואי תקול. דגם הכונן VRFEM1037GBISSMA. בנוסף כתוב על המדבקה שעליו: Industrial grade, Raw Capacity 64GB (50GB usable), SLC NAND Flash רכשתי את הכונן במחיר סמלי (50 ש"ח), ואז גיליתי שקשה מאוד למצוא מתאם מפורמט זה ל-Sata רגיל (ב-Ebay לא היה קיים אפילו מתאם אחד). בסופו של דבר, מצאתי ב-Alibaba מוכר שהסכים למכור לי מתאם אחד (בדרך כלל הוא מוכר רק בכמויות). אתמול קיבלתי סוף סוף את המתאם בדואר. חיברתי את הכונן למתאם ואת המתאם למחשב, ניסיתי להעתיק קבצים ולקרוא קבצים והכל עובד חלק, אבל לא הרגשתי שיפור מהמהירות של הכונן הקשיח המכני (WD 640GB). הפעלתי את התוכנה Crystal Disk Mark וק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אך אני עובד כל הזמן ואין לי בכלל זמן לנסוע ולקנות. חשבתי על האפשרות להזמין באינטרנט, ורציתי לדעת אם המשלוח לא מסכן את ההרדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני רכישה של הכונן X25-M 80GB של אינטל. ראיתי 2 דגמים שונים באותו מחיר, ואני לא יודע מה לקחת: SSDSA2MH080G2C1 SSDSA2MH080G2R5 למישהו יש מושג מה ההבדל ביניהם? תודה, תומר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות את מזלי ולראות אם איזה יבואן יסכים להחליף לי את הIBM Deathstar שעדיין יש לו אחריות יצרן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני צורבי IDE על אותו כבל מסטר וסלייב עובדים חלק.אני רוצה לדעת איך אפשר להגדיר להם שכל אחד מהם יצרוב צריבה שונה בו זמנית כלומר שניהם יעשו עבודה כפולה.הגדרתי בתוכנת צריבה נרו 6.6 את המולטי (הוי בתוכנה עצמה בלשונית) השאלה אם צריך עוד משהו? האם פשוט פותחים צריבה ופשוט בוחרים כל פעם צורב אחר?? כלומר 2 צריבות ופעם בוחרים את הראשון ופעם את השני? יש לי מחשב יחסית חזק עם 3 גיגה זיכרון ומעבד דואלי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה משנה אם הצורב נמצא על מאסטר או סלייב ? אני הולך לחבר את הצורב יחד עם הסי די רום על ה Secondery IDE ורציתי לדעת אם זה משנה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הדיסק הקשיח גם צריך לתמוך ב-SATA3 במהירות של 6G או שזו פונקצייה שקשורה אך ורק ללוח? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה חוות דעת על ביצועי הדיסק של Seagate ST2000L003 שהוא SATA III עם 64MB BUFFER האם הוא רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מזהה אותו הן בביוס והן בdevice manager אך אין לי אותו תחת my computer. למישהו יש מושג למה זה קורה? מצורפת תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהמושגים האלה מיוחסים לכוננים קשיחים, אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על כל אחד מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה כאן? לחציה ימנית על הכונן שלי C ( מערכת הפעלה חדשה WIN7 עם 64 סיביות) מראה שבשימוש ישנם 29G נתון שלא היה בעיני הגיוני בכלל!!!! בדקתי על כל התיקיות והקבצים בקונן עצמו > לחיצה ימנית ובדיקה > מראה 17G היכן נעלמו עוד 12 G שלימים ? האם זה הקובץ של איחזור המערכת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת עם הדיסקים החיצוניים שלי וניתקנתי את אחד המדסקים (SATA) וחיברתי אחר במקומות על אותו כבל. אבל תראו מה קרה כאשר בדקתי אותו ב COMPUTER MANGMNET (מצרף תמונה מסומן באדום ). האים זה תקין (אני מניח שלא !) ? למרות שחייב לציין כי ההרד דיסק החדש פועל קשורה (מציג את מלוא הנפח וביצע העברת קבצים (משמש לי כגיבוי) בצורה מהירה ויציבה. האים עלי לחשוש ממשהוא ? אנא עדכנו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בנושא רגיש של עדכון הכונן הDVD למצב של מולטיזון מלא. אני יודע שזה צעד מסוכן שיכול להרוס את הכונן ולכן אני צריך עזרה של אנשים שמבינים. דגם הכונן הוא dvd sony:ddu1621 גיסת החומרה היא:s1.6 והוא יושב על אתו כבל H.D יושב עליו. בנוסף יש כונן CDROM רגיל שיושב על כבל בנפרד. אני הורדתי את העדיכון מהאתר: http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware והקישור לעדכון הוא:http://wald.heim.at/sherwood/530742/dvd/mt/1621s1e7.zip שאלה נוספת היא:אני חייב לנצל את כול החלפות של הDVD כדי לעדכן אותו? מקווה לתשובה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך שזה יעלה לי פחות בקניית מארז וכמה כוניים של 4 טרה או 6 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב עוד הארד דיסק נגמרו לי ה300 GB שהיו לי ואין לי כח לנסות לרוקן דברים השאלה היא אם TB זה לא מוגזם, כמה TB עולה והאם המחיר שווה את זה? (המחשב שלי תומך ב SATA II אם זה רלוונטי)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, נשים בצד את העניין הכספי (בין שני המוצרים האלה בלבד, ולא אני לא רוצה שרת NAS ייעודי כי אני לא מבין בזה וזה גם יותר יקר לי, כי אני מזמין את הכונן - זה שאבחר - מאמזון ארה"ב בסביבות ה - 1,000 ש"ח). יש לי במחשב בסביבות ה - 5/6 טרה של דברים ואני רוצה לגבות אותם (איבדתי כונן השבוע אז למדתי את הלקח על בשרי/קבציי). אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שאליו אעתיק את כל המסמכים, תמונות, מוזיקה, תוכניות וסרטים שיש לי ולאחר מכן לנתק אותו מהחשמל ופעם בחודש בערך לעדכן אותו בקבצים החדשים שיתווספו למחשב עם הזמן), הניתוק מהחשמל כדי לשמור עליו שיחזיק לי לאורך שנים רבות ולא ייהרס כתוצאה מבלאי שימוש. אז ככה - ראיתי את שני הכוננים שציינתי לעיל - אנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, התעניינתי לפני כמה זמן בהארדיסק חיצוני ובבהתחלה רציתי ללכת על ה-Western Digital 500GB WDBACY5000ABK הלכתי לקנות אותו ב-KSP, והמוכר לא המליץ לי עליו; הוא אמר שהוא לא אמין, וש-WD כבר לא חברה טובה, והחשמל שבו לא מספיק וכו'. הוא המליץ לי על- Transcend 500GB StoreJet 25M3 500GB. אז בסוף לקחתי אותו. רציתי לקבל את דעתכם והמלצתכם, האם הוא טוב יותר? שווה לי להשאר עמו? אני לא רוצה לפתוח אותו עד שאהיה בטוח שהוא טוב, כי אז לא אוכל להחליפו. תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני קונה מחשב חדש רוב הסיכויים שאני קונה לוח אם של ג'יגה בייט שיש בו רייד עכשיו אם שמים שתי כוננים ברייד 0 אז זה בעצם כותב כפול במהירות!! אז השאלה שלי היא: מה הכי כדאי לקנות WD 80GB 8MB buffer - מחובר דרך ide או שתי WD 40GB - מחוברים על הרייד 0 תענו לי לפי: מהירות יעילות ארך חיים ומחיר בתודה מראש haziri
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שמדברים כאן על מחירים של פחות מ-800 ש"ח, בעוד ב-ZAP מצאתי ב-880 ש"ח וצפונה. אשמח להמלצה היכן ניתן לרכוש את הדיסק במחיר הזול ביותר (ישראל או חו"ל) תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח של סיגייט 500GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 אני רוצא להכניס אותו למחשב לבד. השאלה שלי אם זה משהו מסובך או שפשוט פותחים ת'מחשב מחברים ת'כבל לכניסה של SATA2 פנויה והווינדוס(XP) מזהה את הכונן לבד.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו WD 160GBJS 8MB SATA2. אם אני קונה עוד כונן קשיח של 160GB SATA2 אני יכול להפוך אותם ל RAID0 אפילו שעד עכשיו זה שומש ככונן רגיל? האם אצטרך לפרמט את כל הכונן בגלל זה? (ב RAID0 אז 2 כוננים של 160GB נחשבים ככונן אחד של 160GB נכון ? ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי כבר הושלם. אני רק צריך את העצה לגבי כונן קשיח 2TB לאחסון סרטי HD. ממש תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של HD של WD 34.6GB 10K RPM ושאלתי היא האם להתקין את מערכת ההפעלה עליו??ישפר את הביצועים של המערכת בצורה משמעותית או לא?? ואולי משתתלם לקחת HD יותר גדול אם בכלל?? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-