אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לי לצריבת BIN/ISO ולמה? ואילו גדלים יש של מדיות DVD?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כול הסרטים התמונות ועבודות העריכה שבדיסק הנייד בעל יציאת היואסבי, יופיעו לי על מירקע הטלוויזיה דרך כניסת היואסבי שבדיוידי המחובר לאותה הטלוויזיה. האם יש צורך בספק או את הכוח יקבל הארד דיסק מהיואסבי של הדיוידי כפי שקורה בחיבור ללא הספק ורק דרך כניסת היואסבי בחיבור למחשב מופעל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עוד ימים ספורים יגיעו אליי שני כונני Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS. לעת עתה אתקין Windows XP Home, בהמשך, אני מניח שלאחר יציאת SP1, אעבור לויסטה. אני יודע ששני כוננים שכאלה יעניקו לי די מקום, אך לשם יעילות עבודה עם המחשב, אשמח לטיפים בנוגע לחלוקת כונן; 1) כמה להקצות למחיצת C, לשם נוחות בהמשך עם ויסטה? 2) האם אתם מתקינים תוכנות / משחקים במחיצות נפרדות, על אותו כונן בו מצויה מערכת ההפעלה? 3) האם כדאי להתקין תוכנות / משחקים בכונן נפרד, בו לא מצויה מערכת ההפעלה? 4) אילו חלוקות יכולות להיות יעילות למהירות עבודת המערכת / תוכנות / משחקים, נוחות פירמוט והתקנה וכו'? אשמח לטיפים, רעיונות ולדעת כיצד מחולק הכונן שלכם. ת'רד שיכול להיות שימושי גם לגולשים נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב נייד. בנוסף אני מתכוון לרכוש HD חיצוני בנפח 500MB לצורך מולטימדיה (סרטים/שירים/קליפים) , והשאלה שלי היא - איזה חיבור חיצוני קיים היום שהוא המהיר ביותר? USB2 ? FireWire ? חיבור אחר שלא שמעתי עליו ? תודה, אורן.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מאחר והצורב בנייד לא מתפקד כמו שצריך ובנוסף ברשותי נטבוק (ואני צורב לא מעט), אני מעוניין לרכוש צורב חיצוני אשמח לקבל המלצות. התקציב: 200 ש"ח +- ראיתי שיש לא מעט דגמים בתקציב של חברות שונות ASUS, LG, SAMSUNG השאלה איזה דגם הכי מומלץ בתקציב. חשוב שיזוהה בביוס לפני מערכת ההפעלה, כלומר שאני יוכל להתקין דרך הכונן מערכת הפעלה ולעלות כל תקליטור bootable (ללא סיוע DOK). אין שום חשיבות לניידות של הצורב (אני בכ"מ לא מוציא אותו מהבית) כך שאין שום בעיה אם הצורב יהיה כבד וגדול (5.25 אינץ'), ואין חיסרון בצורב שמגיע עם ספק כוח חיצוני (ולא ע"י חיבור USB נוסף) או שאולי גדול עדיף לכתחילה, שהוא בין היתר גם מהיר יותר? אודה על כל המלצה, ומקווה שלא חפרתי יותר מידי, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש DOK 32GB עד 150 ש''ח. השימוש היחיד שלו זה אני הולך לחבר אותו לLCD שלי ולראות סרטי 1080p. קודם השתמשתי ב-Kingston G2 שהמהירויות שלו עמדו על קריאה: 20 מגה~ כתיבה: 4.5 מגה~. אז אני מחפש משהו שיהיה יותר מהיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבריה, יש לי כונן קשיח ממחשב אחר עם מערכת הפעלה xp ותוכנות עבודה,אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי מבלי לפגוע בחומר הנמצא בתוכו איך? שאלה שניה: נראה כי מערכת ההפעלה בכונן הזה בעייתית ואני לא רוצה להגיע למצב בו אצטרך לפרמט את הכונן לפני שאעשה "גוסט" לכונן על איזו תוכנה אתם ממליצים ואם אפשר מדריך לתוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי , קראתי אבל עדיין לא כלכך הבנתי לגבי סוגי הריידים אני מבין (מתעסק עם זה ביום ביום אבל עם שרתים ונטאפים) במחשב אישי עדיין לא יצא לי להתעסק עם זה יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P55M-UD2 ראיתי שיש לו אפשרות לרייד , זה נכון? אם כן איך מפעילים אותו ואיך מתפעלים אותו ? האם כדאי לקנות בקר רייד ? )לא החלטתי עדיין איזה רייד לעשות ) מה המחירים ואיזה מתאים ללוח אם שלי והאם צריך דיסקים קשיחים מיוחדים \ תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מערכת להעברת נתונים ובו יש SSD עם קונטרולר של PHISON. במערכת מותקנת מערכת הפעלה מותקנת Windows XP ההתממשקות בין SSD למערכת הינה PATA ל SATA כיצד ניתן לעדכן firmware ללא מחיקת מערכת הפעלה של windows XP וללא חיבור ישיר לSATA (מעוניין לעדכן דרך המערכת ולא לפרק את ה-SSD)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. כבר הרבה זמן שלא שדרגתי את המחשב שלי ולדעתי הגיעה הזמן, לכן בימים אלו אני מברר לגבי רכישת כונן SSD בסביבות ה 250-500GB , הכונן הולך להריץ בעיקר את מערכת ההפעלה (windows) ועוד כמה תוכנות טיפה כבדות של הלימודים (matlab,pisces,autocad,etap וכו') .אציין שהSSD הולך לעבוד במקביל לכונן מכאני , כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III. מקריאה קצרה באינטרנט הבנתי שכונני samsung נחשבים הכי טובים ,אבל באמת שלא הצלחתי כל כך להבין מה ההבדל בין הכוננים חוץ ממהירות הקריאה כתיבה שכאשר נכנסים לכונני SSD ההבדל כבר לא כזה משמעותי במפרט היבש .האם מדובר על איכות התוכנה והבקר? איזה כונן לדעתכם מומלץ ? אציין שעוד 9 חודש בערך אני מעוני…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי במחשב 3 הארדיסקים 2 של SEAGATE ואחד של SAMSUNG הבעיה היא עם אחד מהSEAGATEים הוא עובד הכל טוב ויפה..הוא גם עבר בדיקה ע"י הכלים של היצרן (בדיקה שאני בצעתי) ונמצא תקין הבעיה איתו הוא שהוא פשוט נעלם מהCOMPUTER אחרי פרקי זמן לא קבועים..ורק RESTART מחזיר אותו.. הוא גם לא מופיע בDEVICES ככה שאני משער שהBIOS פשוט מאבד אותו סתם כך פתאם .. הפרטים המדוייקים של הארדיסק הם Model: ST31000340AS, Firmware: SD1A אם מישהו מכיר את התופעה או יכול לזרוק רעיונות מה לבדוק זה עשוי להיות מועיל... תודה מראש לכל העוזרים, וחג שבועות שמח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבדיקה ב CDM קריסטל דיסק מארק שאני שם ב TEST DATA 0FILL אני מקבל תוצאה יחסית טובה לכונן של 120GB . אבל אני שם ב TEST DATA ברירת מחדל RANDOM אני מקבל תוצאה גרועה : למה התוצאה כל כך גרועה בכתיבה ? יש לכונן 27% חיים אבל אני לא בטוח שזה קשור בכלל לזה כי הכונן עובד תקין הכול עובד טוב לא מרגיש תקיעות או פריזים , אין מסכים כחולים כלום למישהו יש רעיון ?!?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חברה, אני די מבולבל מרוב הכתבות והעצות שקיבלתי מחברים בנושא ולכן אני פונה אליכם לעשות לי סדר בנושא. אייך אפשר לעשות גיבוי ל-7 מחשבים שמחוברים לראוטר netgeer vvg2000 של בזק (החיבורים הם:4 קווי ו-3 אלחוטי). ואין לי בעייה של מקום ליד הראוטר. 1. יש אנשים שאומרים לי שה-USB של הראוטר איטי והמחשבים יהיו מאוד איטיים בגלל זה... 2. יש שאמרו לי שבכלל אני צריך דיסק עם חיבור רשת חיצוני. (נשמע לי מופרך....) 4. אם אני אסתכל 3-5 שנים קדימה, אז אני צריך משהו כמו 2T. 5. האם זה יאט את המחשבים? 6. ובכלל, אחרי שקונים את הדיסק - מה מגדירים (בחלונות 7) ואייך עושים כדי שהכל יעבוד אוטומאטית? תודה רבה לכל העוזרים הראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
המקבוק שלי נתקע במסך ההדלקה... עשיתי איזה עדכון ואז אחרי שהוא עשה רסטרט זה ניהיה ככה... יש לי על הכונן מידע שלא הייתי רוצה לאבד.. ניסיתי לחבר את הכונן הקשיח שלו למחשב הרגיל שלי, אבל למרות שראיתי את השם של הקשיח הזה כשהמחשב עלה, כשאני נכנס למחשב שלי הכונן לא מופיע.. מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתי להערכתם המחיר של הHD החיצוניים יתחיל לרדת בעבקבות מה שקרה בתאילנד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש ובתוכו הארד דיסק 500 GB. בתהלית התקנת החלונות נשאלתי אם אני רוצה ליצור מחיצה חדשה וחילקתי את הכונן לשניים. משום מה מופיע לי רק כונן אחד © בנפח 200 GB וה-300 הנותרים לא מופיעים. מה ניתן לעשות על מנת שיהיו לי שני כוננים C+D ושיופיעו במחשב ? תודה, ניצן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב עז ככה זקנה לקוחה שלי קנתה מחשב חדש היתי צריך לעביר את המידע באשמת אח שלי בן 14 שעוד מעת אני יהרוג אותו אם לא עשיתי את זה כבר הארד דיסק הגיעה על הריצפה עכשיב אני צריך לעציל לה את המידע. המידע שהיא צריכה זה PPS קבצי power point הדיסק קשיח מזוהה אבל עשה רעשים ואי אפשר ליקרוא קבצים maxton 40g תודה על עזרה אני יודעה שהסיכוים אפסיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בבקשה תצילו אותי הלך לי הרבה חומררר בהרדיסקקקק.... היה לי 2 מחיצות של 20 ג'יגה כל אחת ורציתי לאחד בניהם עם התוכנה Partition magic 8 אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש כדי שהפעולה תתחיל בסוף הפעולה ניתנה לי הודעת שגיאה...(משומה לא זוכר מה היתה השגיאה אבל לא משנה כ"כ עכשיו) ומה שקרה זה שעכשיו יש לי רק את אחת המחיצות והמחיצה השניה נעלמה.... ניסיתי להכנס לUnlocated שבו היתה המחיצה שנמחקה ולבצע חיפוש Undelete ולא נמצא כלום ...... מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המחיצה ואת החומר שהיה עליה ?? ??? בבקשה תעזרו לי אני מתחנןןןןן... תודה רבה מראש !!!!!!! גם למי שלא יודע איך אבל נכנס וניסה לעזור..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוטוטו מסיים את הקורס בג'ון ברייס, וגם ככה כואב לי על השיעור של המעבדים שפספסתי. יש הרבה חומר שאצטרך לקרוא ב- hwzone ובאתרים אחרים באינטרנט ע"מ להשלים את הפער בין מה שאני יודע מהקורס לבין מה שקורה בשטח כרגע. אני גולש כרגע באתר של compusa, בחלק של ההארד דיסקים ויש לי שאלה: מה זה 7200.10 ו- 7200.11 ומה ההבדל ביניהם? מה זה SATA-300? יש את אלה אצלנו בארץ? אני מכיר רק SATA ו-SATA2? אני אהיה בניו יורק ובוושינגטון DC בסוף ספטמבר. אם יש לכם מקומות נחמדים לגיימרים כבדים וותיקים/שקשורים למחשבים, חומרה ומשחקי מחשב להמליץ עליהם, זה המקום. אני גם אשמח לשמוע תשובות לשאלה האם כדאי לי לקנות קונסולה כלשהי שם ו/או לשדרג את המחשב המעפן שאני מקבל מג'ון ברייס (קניית רכיבי חומרה עבורו) …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
C יש לי 90 גיגה ,ובD יש לי 370 גיגה. איך אני מעביר איזה 50 גיגה מC לD ? כך שיהיה בC40 גיגה ובD יהיה 420? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, עד כמה חשוב שלוח הבא שלי תיהיה תמיכה בSATA וRAID אני לא מתכוון לקנות כונן SATA בהתחלה לפחות. ודבר שני, בעוד אני מבין מה זה SATA אין לי מושג מה זה RAID. אז מה זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת ...שווה לי?...האר דיסק בשימוש אצל הבחור כ7 חודש ועבר כ10 פירמוטים ונמצא על ידי במצב תקין לחלוטין השאל אם 150 שח כמשומש זה משתלם לי? :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אצל חבר שלי יש ATA 100 והמשחקים מותקנים אצלו מאוד מהר ,כמו כן גם ההארד דיסק יותר מהיר למשחקים, אצלי יש ATA 133 שאמור להיות בקצת יותר מהיר מה-100 אבל אצלי זה בכלל לא יותר מהיר :nono: לכן אני נוטה לחשוב שלא חיברו לי את ההארד דיסק עם כבלי ATA 133 ,איך אני יכול לדעת האם זה מחובר או לא דרך ווינדוס???? יש לי xp ? לוח 7VRXP REV 2.0 ודיסק MAXTOR 40 GB 7200rpm ATA 133
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-