עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי יש ברשותי דיסק התקנה של windows 7 סוג הדיסק הוא DVD. ניסיתי להעלות את הדיסק דרך הביוס והוא עולה יופי! אבל כאשר אני רוצה לעיין בדיסק או סתם לפתוח אותו תחת מערכת windows הוא מראה את דיסק ההתקנה כריק מתוכן כאילו אין בו כלום! יש לציין כי דיסקים אחרים של DVD כן עובדים במחשב שלי ויש באפשרותי לראות את התוכן שלהם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ערב טוב. ברשותי דיסק קשיח 160 ג'יגה של wd הכונן מחולק כרגע ל-3 כוננים. השאלה שלי, האם ניתן לחלק את גודלם של שלושת הכוננים מחדש מבלי לפרמט אותם? נניח גודלו של כונן c הוא 29.2 ואני משתמש רק ב-6 ג'יגה חבל לי על כל השאר, אני רוצה שהוא יהיה 10 גי'גה ואת כל העודף להעביר ל-d וגם להשאיר 10 ג'יגה מכונן -e ואת העודף להעביר ל-d. יש אפשרות כזאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי דיסק גיבוי חיצוני Iomega Prestige של חצי טרהבייט. קניתי אותו לפני 3-4 שנים לצורך גיבויים והוא עובד טוב. השאלה שלי: האם הוא מתבלה באופן משמעותי אחרי זמן מסוים, וכמה זמן אני יכול לסמוך עליו שלא תהיה בעיה במידה שאני אצטרך לשחזר ממנו גיבויים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3301&p=4 אי אפשר לאלתר משהו בסגנון באמצעות איזה פלאש דיסק של נאמר 10 גיגה ולדחוף עליו את ה OS בשביל ביצועים מהירים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yoni_h,

אוקי, התעניינתי לפני כמה זמן בהארדיסק חיצוני ובבהתחלה רציתי ללכת על ה-Western Digital 500GB WDBACY5000ABK הלכתי לקנות אותו ב-KSP, והמוכר לא המליץ לי עליו; הוא אמר שהוא לא אמין, וש-WD כבר לא חברה טובה, והחשמל שבו לא מספיק וכו'. הוא המליץ לי על- Transcend 500GB StoreJet 25M3 500GB. אז בסוף לקחתי אותו. רציתי לקבל את דעתכם והמלצתכם, האם הוא טוב יותר? שווה לי להשאר עמו? אני לא רוצה לפתוח אותו עד שאהיה בטוח שהוא טוב, כי אז לא אוכל להחליפו. תודה מראש =]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by the_lighting,

למה שיש לי שתי מחיצות באותו כונן קשיח לוקח הרבה זמן להעביר בניהם? אחרי הכול זה אותו הדיסק?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חברה! (במיוחד בעלי כונני SATA) חיברתי את הכונן הקשיח שלי 160GB WD SATA והוא לא עושה לי BOOT כלומר: ה BOOT הראשון הוא כמובן מה CDROM (אני מדבר על ההתקנה של WINDOWS XP SP2) אחרי RESET הראשון של ההתקנה של WINDOWS הוא לא ממשיך את ההתקנה מהכונן הקשיח כמו שצריך פשוט אין לי BOOT!!! הגדרתי ב BIOS את הבקר של SILICON IMAGE הגדרתי עם הכפתור F6 בתחילת ההתקנה של WINDOWS ובחרתי את הבקר הנכון ניתקתי למקרה והבעיה היא בכונן הקשיח הישן שלי 80GB WD... ניתקתי אותו למקרה והוא דופק משהו מממ... יש לי בלי קשר את ה BIOS הכי חדש. בחרתי ב BIOS שקודם יעשה BOOT מ SATA... ובכלל ניסיתי את רוב הצירופים, כלום לא עובד קיצור אני רוצה שה SATA יהיה הראשי... ומן הסתם מגיע לי את זה... אני לא בט…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by perlov1,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם הרד דיסק של 640 ג'יגה. התחלתי לחלק אותו למספר מחיצות מחיצה אחת של 150 ג'יגה,מחיצה הבאה שהוא נתן לי זה עוד 137 ג'יגה למרות שנותר הרבה יותר מקום. עכשיו באתי לפרמט את המחיצה שנוצרה לי והוא כותב לי שאין לי יותר מקום למחיצות. מישהו מכיר את הבעיה והנ"ל וכיצד ניתן לפתור אותה?ניסיתי לחפש באינטרנט אך לשווא. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לפני יותר משנה (נראה לי) קניתי את הF3 ב300 שקל. עכשיו אני רואה שהוא עולה 600 שקל? איך זה שלא רק שהמחירים לא ירדו, הם עלו בצורה כזאת חדה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ophiry,

אני מחפש SAN ביתי פשוט (וזול יחסית). יש לי דיסקים פנויים, כך שמספיק ה NAS עצמו ללא הדיסקים הפנימיים. מה שיצא לי לראות זה מוצרים החל מסביבות ה 1000 ש"ח - אני מחפש משהו יותר פשוט. הצורך העיקרי הוא גיבוי נתונים, כך שהיבט הביצועים הוא לא קריטי. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

טוב, עד כמה חשוב שלוח הבא שלי תיהיה תמיכה בSATA וRAID אני לא מתכוון לקנות כונן SATA בהתחלה לפחות. ודבר שני, בעוד אני מבין מה זה SATA אין לי מושג מה זה RAID. אז מה זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Proww,

אהלן. רציתי לדעת האם הדיסק און קי הנ"ל הינו טוב? (או בכללי האם יש אותו למישהו כאן..) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7125&CatCode=407 תודה ואשמח לתשובה מהירה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, ניסיתי כמה פעמים לצרוב יש לי 2 בעיות אני לא יודע אם הצורב הוא בטכנולוגייה + או - , ניסיתי לצרוב והוא צרב נראה לי ואז בסוף דפק את הדיסק, לא מצאתי אותו האתר היצרן, הדגם הוא: TOSHIBA SD-R5112 תודה רבה רבה למי שעוזר אלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ילדמחשבים,

השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. TMS מחכים לתשובה ממני אני רוצה להחליף דיסק קשיח. הזמנתי מחשב עם WD RED 2TB FOR NAS הבנתי שהוא גרוע למשחקים אז אני רוצה להחליף ל Seagate 1TB 32MB Baracudda 7200 האם אתם ממליצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by riki10,

קבלתי דיסק מוזיקה אירובי כאשר אני מכניס אותו לcd יש עליו סימן + ירוק ולא ניתן לראות את השירים מישהו יכול להסביר לי כיצד לפתוח את הדיסק אני חושב שאין צורך בפלג תודה מראש לשלוח אלי הודעה באימל ***המייל צונזר***

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, קניתי הארדיסק WD 1.0TB Caviar Black, ההארדיסק כאמור בטכנולוגיה של sata 6gb/s. לוח האם שלי הינו לוח של אינטל מסוג DG41RQ אשר תומך ב-sata 3gb/s. ביצעתי התקנה של ווינדוס 7 על גבי ההארדיסק ההתקנה עובדת כמו שצריך עד השלב האחרון שבו מתבצע הבוט האחרון. שם אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה של המסך. המחשב עולה דרך הארדיסק sata 3gb/s ישן בצורה תקינה (עם ווינדוס אקס.פי). ניסיתי לבצע את הג'ימפור של פינים 5-6 (אשר אמור להגביל את ההארדיסק ל3gb/s ב-phy) אך גם זה לא עזר. ממה שהבנתי לא אמורה להיות בעיה של הרצת הארדיסק sata6gb/s על גבי לוח אם תומך sata3gb/s. אשמח אם תוכלו לסייע לי בפיתרון לבעיה. בתודה, אוהד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yaron123,

שלום יש לי VOSTRO 3460 ו כונן קשיח חיצוני Transcend StoreJet 25H3P TS1TSJ25H3P 1TB USB 3.0. הסתכלתי פה בפורום והבנתי שהמהירות העברה שלי היא נמוכה מאוד 22 מגה לשנייה. ראיתי המלצה לחבר את שתי הקבלים שקיימים למכשיר במקביל אבל זה לא שיפר את המהירות. למחשב יש רק כניסות של USB 3 אז לטעות בחיבור אני לא יכול. ראיתי פה גם שיכול להיות שזה בעייה בדייברים אבל בדקתי וקיים לי דרייבר של USB 3, רציתי לדעת אם יש רעיונות אחרים או שזה פשוט המהירות הקיימת? תודה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי שני הרדיסקים של מקסטור 15 ו 20 ג'יגה אחד מהם הוא ה7200 איך אני יודע מי הוא ? (על מנת להתקין עליו מערכת הפעלה) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Mandheling,

יש לי 103UJ ואני מאוד מרוצה ממנו. עכשיו אני רוצה להוסיף דיסק נוסף וחשבתי על ה-103SJ, השאלה היא האם הוא שקט באותה מידה כמו ה-103UJ. מהירות פחות מטרידה אותי. כמו כן, האם יש דיסק 1.5TB ששקט כמו ה-103UJ ושמתומחר במחיר טוב? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hagay21,

יש ברשותי כונן קשיח של w.d בנפח של 40 ג'יגה 7200rpm סטנדרטי ביררתי על כל מיני כוננים ולבסוף צימצמתי את האפשרויות בין Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD שיש עליו 3 שנות אחריות לבין Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD איזה מהם לדעתכם יותר מהיר ואמין טווח ההשקעה עד 600 ש"ח או שיש לכם כונן אחר להציע והאם זה שווה בכלל את ההשקעה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. השאלה היא בכותרת ...שווה לי?...האר דיסק בשימוש אצל הבחור כ7 חודש ועבר כ10 פירמוטים ונמצא על ידי במצב תקין לחלוטין השאל אם 150 שח כמשומש זה משתלם לי? :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש DOK 32GB עד 150 ש''ח. השימוש היחיד שלו זה אני הולך לחבר אותו לLCD שלי ולראות סרטי 1080p. קודם השתמשתי ב-Kingston G2 שהמהירויות שלו עמדו על קריאה: 20 מגה~ כתיבה: 4.5 מגה~. אז אני מחפש משהו שיהיה יותר מהיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.