אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חברת Seagate הכריזה היום, לראשונה בהיסטוריה, על כוננים בנפח 1.5TB (!!!), שלטענת החברה מהווים את הזינוק הגדול בהיסטוריה מביחנת נפח אחסון (50% יותר מהכונן הגדול ביותר עד כה - 1TB). הכוננים פועלים ב-7200 סל"ד, יש להם 32MB קאש והם מהווים את התוספת החדשה ביותר לסידרת Barracuda של החברה. הכונן צפוי להישלח לשוק החל מאוגוסט, והמחיר עדיין לא ידוע.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק נייד של טושיבה, שלאחר כמה חודשים של שימוש, מחבר המיני USB שלו נהיה בעייתי: נוגע לא נוגע כזה, האם יש למישהו עצה איך ניתן לתקן או מה לעשות בענין? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני רוצה ממנו: נפח: 320GB עד 500GB זיכרון חוצץ: 8MB+ מימדים: 3.5 פנימי כמובן. חיפשתי בזאפ והגעתי לרשימה הזו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&DB141804=142320,147639,187180&DB142297=142299&DB141811=165914&DB141818=141819&DB141824=147430,141826&DB187326=187333,187338,187330,187339&orderby=price הצעות, לאו דוקא מתוך הקישור לעיל יתקבלו בברכה. תודה יום טוב לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי אותו והוינדוז ביקש לעשות פרטישן ראיתי שיש לי דיסק אחד WD120JB עכשיו כשאני מסתכל בוינדוז אני רואה שיש לי רק 100 GB אני יודע שיש הבדל בין גודל הכונן לבין כמות מקום האיחסון המעשית שיש עליו אבל 20 ג'יגה זה קצת יותר מדי לא?? האם עבדו עליי או שכך הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע צורב של LG 24x10x40 יש לו 8MB BUFFER ואני מרוצה ממנו מאוד יש לי אפשרות לBenQ 52x24x52 עם 2MB BUFFER הנה לינק לעמוד שלו: http://www.benq.com/storage/storage_5224p_specs.html שימו לב שאין לי אפשרות לצורב אחר רק אחד מהשניים אז השאלה שלי היא בעתם האם BENQ חזקים בתחום הצורבים? והאם כדאי לי לבחור בצורב של BENQ על חשבון הצורב של LG? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הרד דיסק אשר מפוצל לשני חלקים C,D. רציתי לדעת כיצד אני יכול לשנות את גודל הפיצולים? כלומר שהייה לי יותר מקום באחד מאשר השני. 2 הפיצולים כמעט מלאים לגמרי.. אולי יש 4-5 גיגה פנוי... האם יש פתרון פשוט? ממתין לתשובה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו עוד פרטים על הטננולגיה הזו של Hitachi ? לינק לחדשה בפוקט http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEypAAukkuormTwuiS&tmpl=pocket375&style=pocket375
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי : HITACHI HTS541680J9SA00 זה מבקש ממני לפרמט . אני רוצה לפרמט ולכן אני לוחץ על אתחול ולאחר שאני מסיים לאתחל , זה מוציא לי הודעה שלwindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול. אחרי שיוצאים מזה זה מוציא הודעה שלבדוק אם הדיסק הקשיח מחובר טוב ואם הוא לא מוגדר לקריאה בלבד. אני כבר שבועיים עם זה ואני חייב להצליח לפרמט ! ניסיתי להשתמש בתוכנה הזאתי : HP USB DISK STORAGE FORMAT TOOL אבל כשאני מנסה לפרמט שם (בFAT32 - זה גם ד"א מה שאני רוצה) זה רושם לי "Write - Protected" . לפי מה שאני מבין , כניראה הדיסק אולי מוגדר לקריאה בלבד ? איך אני יכול לבדוק ולשנות את זה ?! תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי על כל ה REVIEWS.. זה או זה או ה M4, אבל אני לא מעריץ גדול של MARVELL CHIPSET.. הבעיה היחידה.. איפה לקנות ?? פשוט אף אחד לא מחזיק אותם.. מצאתי רק פה : http://www.tdsd.co.il/htmls/VTX3MI_25SAT3_120G.aspx?c0=17172&bsp=17115 מישהו קנה מ TDSD פעם ? קצת מפחיד אותי שלא שמעתי עליהם..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול חבילה של דיסקים DUAL LAYER של SILVER LINE. על האריזה כתוב שהדיסקים בנפח 8.5 ג'יגה. גם המוחר אמר לי שהם 8.5 ג'יגה. כשהגעתי הביתה, תכננתי לצרוב קובץ בגודל 8.36 ג'יגה. כששמתי את הדיסק שקניתי, תוכנות הצריבה (גם נרו 8 וגם CDBURNERXP 4), הודיעו לי שגודל הדיסק הינו 8.1 ג'יגה. ניסיתי עוד דיסק מהחבילה, והתוצאה אותה תוצאה. אני יכול לדרוש ביטול של העסקה מהחנות, וקבלת הכסף חזרה? לא הייתי קונה את החבילה אילו ידעתי שנפח הדיסקים הוא פחות מ-8.5 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכתבו איזה צורב הכי משתלם היום לקנות עד טווח ה-400 שקל . וכמו כן תכתבו איזה צורב משתלם עד טווח ה-600 שקל. פרטו קצת בקשר לכל צורב שאתם כותבים . בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
******************************* נכנסתי למנהל הדיסקים , בניהול המחשב, בלוח הבקרה, לחצתי על הדיסק שהופיע שם ללא אות , ומה שעשיתי זה ללחוץ לחצן ימני על הדיסק נטול האות וללחוץ "ONLINE" . וכך נפתרה הבעיה . שני כונני דיסקים של WD לא רוצים לעבוד במקביל . כבר עדכנתי דרייברים ל-USB 3.0. יש לי שני חיבורי USB 3.0 במחשב . אז היה לי כונן 1TB שעבד יפה מאד עד היום. אתמול קניתי עוד כונן USB 3.0 של WD , בדיוק כמו זה שהיה לי , כן כן . שני הכוננים לא רוצים לעבוד ביחד . לא משנה אם זה ב-USB 3.0 או ב-USB 2.0 הם פשוט לא מוכנים לעבוד יחד באותו המחשב . אגב , בתור כונן יחיד שמחובר, אין בכלל בעיה , שניהם מתחברים מצויין ומגיבים יופי . התקנתי דרייברים ל-USB. 3.0 וזה לא תרם לעניין. עובד עוב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הארד דיסק שלי הלך, ואני רוצה לקנות כונן בגודל חצי טרה בתקציב של עד 250 שקל. אני צריך המלצה בדחיפות(קונה היום) לכונן אמין שלא קורס אחרי שנה, שיהיה שקט ומהיר. בסטיקי ראית את ההמלצה על הכונן HD502HJ של סמסונג. רציתי לדעת אם באמת כדי לקנות אותו מבחינת אמינות, או יש אלטרנטיבה אחרת אמינה בסכום לא גדול?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אודה למי מכם אשר יעזור לי למצוא את הדדייבר ל: (DISK ON KEY (SAMSUNG 128MB USB 2.0 Flash Drive אני כבר כמעט נואשתי תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הכונן שיש לי: http://srv1.jpg.co.il/8/544642c385d0a.jpg וזו השגיאה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין את התיקון: http://srv1.jpg.co.il/7/5446422a3527c.jpg הכונן אכן התחיל לעלות בצורה איטית בשבועות האחרונים ויש לי אותו קרוב לשנה. חלונות מזהה אותו וניתן להתקין עליו תוכנות/למחוק וכו' אבל נראה שלפי השגיאה התוכנה לא מזהה אותו. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה היא בכותרת ...שווה לי?...האר דיסק בשימוש אצל הבחור כ7 חודש ועבר כ10 פירמוטים ונמצא על ידי במצב תקין לחלוטין השאל אם 150 שח כמשומש זה משתלם לי? :
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני LaCie 500GB . יש לי אותו ממזמן אבל רק היום בדקתי לו פעם ראשונה טמפרטורה, ונדהמתי: הוא מגיע בלי בעיה ל58-61 מעלות ! ואם אני עושה לו איחוי זה אפילו יותר. האם אלו באמת מעלות גבוהות? ומה עלי לעשות בנידון? תמונה של הדיסק אם צריך:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לחנות בחיפה שבה יש MICRO SDHC 16 GB CLAS 4 או 6 כי לא ממש מצאתי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.msfn.org/board/topic/149201-concept-pagefile-on-ssd-uses/page__gopid__952051#entry952051 בעיקרון זה קונים SSD קטן וזול ויחסית מתקינים את ה מערכת הפעלה על ה HDD ואת ה PAGEFILE שמים על SSD ונהנים יחסית מבוט יחסית קצר ממערכת מגיבה יותר ועוד 20גיגהבשביל תוכנות כבדות [ כמו VS2010] או משחקים חשובים לכם באמת שאתם משתמשים הרבה ולא סתם קבצים שאין להם כל כך הרבה שימוש בעבודה שוטפת במחשב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תאמינו או לא. וידאתי את העיניין. אני מכניס דיסק נקי לצריבה, מוציא אותו, יש לו שריטה בסוף הדיסק. בדקתי כמה דיסקים, הוצאתי דיסק מחבילה אחרת, וואלה, אותה שריטה, באותו מקום. איך דבר כזה יכול לקרוא ??? הרצתי בדיקות, הצורב שלי מראה פתאום כמות שגיאות גבוהה מהרגיל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או'קי, כמו ששמתם לב , שחכתי איך קוראים לחיבור הזה.. בכל מקרה יש לי לוח אם epox 8rda plus ושני הרדיסקים מסוג westren digital 30gb 5400 לא הכי מהירים בעולם :\ בכל מקרה , נפח לא ממש חשוב לי ואני יכול להסתפק ב30. אני זוכר שאפשר איך שהוא לחבר את שניהם ביחד , והם יהיו ממש מהירים. וכמובן שעדין יהיה לי 30gb השם של הדבר הזה ברח לי מהראש. אם מישהו יוכל להזכיר לי , אני יוכל לעדכן את הטופיק. ועוד כמה שאלות : איך עושים את זה? צריך כבלים מיוחדים? משהו? אני בכלל יכול לעשות את זה עם הלוח אם שלי? על הרדדיסק אחד כבר מתוקנת מערכת הפעלה (XP pro) והשני מפורמט... אין עליו כלום. אם אני יעשה את הדבר הזה , אני יהיה חייב לפרמט גם את ההרדיסק עם המערכת הפעלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד אחד 30 GB ועוד אחד נוסף 120 GB שהוא יותר חדש, שניהם מחוברים על אותה צמה וההארד של ה 30 עליו מותקן הוינדואוס. יש גם צורב DVD וCD רגיל שמחוברים על אותה הצמה איך הכי נכון לחבר את הכוננים ועל איזה מהן נכון להתקין את הוינדואוס ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי דיסק קשיח של WD 60G שאם הזמן התמלא כמעט לחלוטין, אז בשעה טובה החלטתי לקנות חדש גדול בהרבה... עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להעתיק את כל הקבצים מהדיסק הישן לדיסק החדש (כולל מערכת ההפעלה וכו..) פשוט הדיסק הישן הולך למחשב אחר... תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בחוברת של אופיס דיפו תכונן נייד הזה 500GB USB2 ב 600 שקל זה שווה?! 7200RPM USB2 שנתיים אחריות 3.5"
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-