אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב הארד דיסק סאטה .התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש ל.י .ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide. ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני מנסה לפתוח תיקיה גדולה, המחשב שלי נתקע לכמה שניות, ואז אני שומע קליק מההארדיסק ואז התיקיה נפתחת. זה לא לעיתים מאוד תכופות, זה מדי פעם. קראתי באינטרנט שהקליקים האלה יכולים להצביע על זה שההארדיסק הולך ומתקלקל. זה נכון? זה מה שקורה אצלי? הרצתי בדיקות על ההארדיסק ולא מצאתי שום בעיה. אז מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
היה לי צורב LG 4081B שנדפק לי לא צרב יותר ולא קרא וזה אחריי חצי שנה שהיה אצלי, אחריי שהחזרתי אותו לאקסלנט הם עשו לי טובה שאחריי חודש וחצי (במקרה אחריי שצעקתי עליהם בטלפון) הם היו מוכנים לעשות משהו בקשר לזה והחליפו לי לצורב פייוניר 108 עם תוספת כסף מצידי. לקחתי את הפיוניר לפני כמה ימים, ומאז שום צריבה לא יוצאת כמו שצריך! אני לא מצליח למצוא מה הבעייה! חשבתי כבר המחשב שלי דפוק כי בדרך גם בדקתי עם צורב dvd lg 4082 שלקחתי מחנות של חבר, והצריבות גם לא יצאו בסדר . עם הפיוניר אני צרבתי סרט ב dvd x copy , אבל זה מראה שאין כלום על הדיסק, שום קבצים אבל הדיסק מלא עד הסוף. (דיסקים של סמסונג כסופים x4 +r) אני כבר ממש אין לי מושג מה לעשות..ניסיתי את כל האפשרויות חשבתי אולי בעייה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה המלצה לכרטיס למצלמת דרך {רכב} - {VICO SF2}. יש לי כמה שאלות... כמה מגה {לשניה} צורך וידאו FHD ב30 פריימים לשניה? האם אמורה להיות בעיה להשתמש עם כרטיס מיקרו עם מתאם? או שעדיף ללכת מלכתחילה על כרטיס בגודל המתאים? האם יש הבדל באמינות ועמידות בגדול של הכרטיסים למשך זמן ארוך מחיקה\הקלטה? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בארץ המחירים עדיין יקרים אבל בחו"ל ניתן לרכוש כונן בלוריי איכותי במחיר של 100-150 דולר . השאלה היא איזה? נתקלתי בכונן הזה בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=26181 במחיר 460 ש"ח. נראה לי מאוד קורץ בגלל המחיר אבל אני לא מכיר אותו. ד"א איך החנות הזאת?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
זה אומר שאני אצטרך הלעביר את כל האינפורמציה בישנים שלי ל DVD כי הטכנולוגיה החדשה כבר לא תומכת בדיסקים, או שיש פתרון? יש לי דיסקים בני 7 שנים שעדיין נקראים ע"י הכונן דיסקים הזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי במחסן צורב SCSI חיצוני התקנתי את הכרטיס של הצורב הוא מזהה אותו אבל הוא לא רשום במחשב שלי למה? ובכלום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קראתי את הסטיקי בנושא של כוננים חיצוניים. אני מחפש כונן חיצוני לסטרימר, האם עדיף לי 2.5 או 3.5 כלומר שקט וגודל לעומת נפח ומהירות. אני מבקש המלצה לכונן ספציפי מאנשים שיש להם ועל פי הנסיון שלהם אל תגידו לי זה עניין שלך. האם מישהו ממליץ על דיל עכשווי או ממליץ להימנע מחברה מסויימת - על פי נסיונו. תודה למגיבים. ירון
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, עם הHDD הנ"ל: WD10EADS. עכשיו... הכונן בעל קיבולת של 1TB (931 לערך) ולפני יומיים שמתי לב שכתוב ב"מחשב שלי" שהקיבולת המקסימלית שלו היא 146GB...... איך זה יכול להיות?!?!!? http://img204.imageshack.us/img204/4497/22691967.jpg והנה מה שמראה לי EVEREST http://img17.imageshack.us/img17/7885/17447027.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני דיסקים קשיחים , האחד הוא WD 80GB (8MB CACH - ביצועים גבוהים והשני הוא SEAGATE 40 GB 5400 - ביצועים נמוכים יותר בהשוואה לראשון השאלה היא אם הם מחוברים שניהם בכבל IDE אחד , האם יש הבדל בביצועים ? ואם יש הבדל , האם ההבדל בביצועים יהיה גדול כל כך עד שאני לא יוכל להינות מהמהירות של ה WD שלי ? ???
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות צורב DVD חדש, כי הNEC שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא את ה-DVD הצרובים שהוא צרב, ולא צורב יותר DVD חדשים. אני קונה את ה-LG GSA-H30N ואני רוצה לקנות מדיה חדשה כי נשארו לי רק כמה דיסקים בודדים... אני קונה מלמיר, אז אני מעדיף גם שהמדיה תיהיה משם. http://www.lamir.co.il/?Subcategory=250 אני מעוניין בחבילה של ה-25 או 50 דיסקים DVD-R. ואני מניח שעדיף יהיה הוורבטים, אבל מה לגבי הTEAC שיש שם? יש לי כרגע דיסקים של TEAC, ועד הבעיה הנוכחית עם הצורב הזה עוד לא היו לי עם הדיסקים האלה בעיות (חוץ מזה הצורב גם נתב לצרוב אותם ב-X12) אם יש לכם הצעות אחרות טובות\משתלמות יותר לגבי המדיות, המלצות התקבלו בברכה. תודה.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק WDC WD2500KS בן 3 שנים. לאחרונה, קצב הכתיבה אליו מתחיל ב60מגה לשניה, ואחרי כמה שניות יורד למגה בשניה, אולי פחות. קצב הקריאה תקין. כרגע הוא על 49 מעלות, אם זה משנה, מישהו יודע מה הבעיה ואם אפשר להציל אותו? כדאי שאני אתחיל לגבות את המידע? ואני צריך המלצה להארד דיסק 1TB עד 500 שקל המחשב דלוק כל הזמן, ככה שצריך שהוא יהיה עמיד. ומשהו אחרון, למישהו יש טיפ על איך לשמור על ההארד דיסקים קרים? כרגע אחד מהם על 39 והשני על 49, במארז פתוח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב שנקנה במאי 2010, זה המפרט שלו: i5-750 Gigabye GA-P55A-UD3 G.skill DDR3 2048MBx2 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco Radeon HD5850 Western Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB עליו מותקן ווינדוס 7 אולטימייט 64ביט, חוקי לגמרי בקופסא שקניתי. לאחר שראיתי שאין לי כבר מספיק מקום ורציתי לשדרג אולי את מהירות המחשב, חשבתי אולי על אופציה טובה של פרמוט המחשב + הוספת כונן SSD. עדיין לא החלטתי אם על נפח קטן שיכיל בתוכו רק את מערכת ההפעלה ולהשאיר את הקשיח ולשלב ביניהם, או להשקיע כסף ולקנות אחד גדול של 500GB, שהוא יספיק לי אחרי פרמוט לעוד כמה שנים טובות. לעזרתכם אודה: 1. מה התהליך של פרמוט המחשב עם רשיון חוקי? אפשרי להשתמש בסריאל שבקופסא פעם נוספת? מצד אחד נשמע לי הגיוני שהם …
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח ! לאחרונה חיברתי את הSSD שלי (EVO 500GB) במקום הCDROM. הכונן מזוהה ומפורמט וניתן להעביר אליו קבצים. אמהמאמאהממאמאממממהההה , ברגע שניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה ניתקלתי בסירוב ש"אי אפשר להתקין מערכת הפעלה" (כנראה) על הכונן. ניסיתי לברר בכמה מקומות והגעתי לסברה שכנראה בגללללללל שזה כונן קשיח שני על המחשב אז המחשב לא יודע להתעסק עם עוד דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה. מה אתם חושבים ? האם כדאי שפשוט אני אוציא את הדיסק הישן , אתקין מערכת הפעלה ואז אחבר את הישן ואפרמט אותו ? האם יש סיכוי שהSSD לא תומך במערכות הפעלה בכלל ? מה לגבי מבנה הדיסק? GPT או MBR ?? אשמח לעזרה חג שמח אחים שלי!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי הזמין מ- KSP עם המחשב החדש WD 80 GB והביאו לו משהו מוזר ביותר: Excelstor Technology J680S מישהו מכיר? כדאי לו למה להחליף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מדובר בDOK של CORASAIR, 16 GIGA מדגם VOYAGER MINI ראו בקישור הבא (אתר יצרן) http://www.corsair.com/products/voyagermini/default.aspx כמו כן, אשמח לדעת אם יש עוד תוכנות לפירמוט מעבר לתוכנה של HP, והאם יש טובות ומתוחכמות יותר (עם יותר אופציות של פירמוט). כמו כן אשמח לקרוא קישור למי שיש לגבי השוני בין FAT32 ל NTFS בפירמוט DOK, והאם יש העדפה כלשהי לכאן או לכאן. נ.ב. אני מבקש תוכנה אחרת בנוסף לסטיקי, היות וHD TUNE PRO עושה לי בעיות, ולא עולה בד בבד עם הDOK מחובר למערכת...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא הבעיה לאיטיות במחשב שלי. אז אם תוכלו, בבקשה תריצו PCMark 2002 ותגידו לי מה יצא לכם בהארדיסק ככה שאני יוכל להשוות. אני לא יודע אם התוצאה של ההארדיסק גם קשורה לשאר המחשב אז בכל מקרה עדיף אולי שיהיה לכם מחשב דומה ל: +AXP 1600 256mb DDR Maxtor ATA 100 7200rpm התוצאה שלי היא נמוכה אני חושב ובגלל זה אני מבקש שתבדקו או שתגידו מה התוצאה שלכם אם היא ידועה כבר. תוצאה: 549. אני יודע שאתם לא מתים על התוכנה הזאת כי היא אוהבת את אינטל אבל כאן אנחנו מדברים על ההארדיסק אז זה שונה ועוד משהו - 3091 זה טוב לזיכרון כמו שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארד דיסק קשיח נייד לגיבוי, יש איזה שהם המלצות? יש לי במחשב חיבור FIREWIRE אבל בכל מקרה הייתי רוצה גם חיבור USB2
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אחרי שעשיתי להרד דיסק שלי DEFRAGMENT בוינדוס הוא התחיל להשמיע רעשי גריסה כאלו בזמן שהוא עובד. הוינדוס התחיל להיות איטי בפעולות פשוטות כמו להכנס למחשב שלי לוקח למשחק דקה שתיים רק להפעיל את זה ובנורית של ההרד דיסק באותה עת דולקת קבוע כמעט כאילו היא עובדת פול טיים. האם ההרד דיסק שלי בדרך לגסיסה ? מדובר בהרד דיסק של SEAGATE 500GB על איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות בדיקת הרד דיסק כדי לבדוק את התקינות שלה ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
WTF מה זה?! הצורב DVD שלי קורא רק דיסקים רגילים ולא DVD. מה אפשר לעשות ? הדגם הוא Opiarc DVD RW AD-7170A לפי מנהל ההתקנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי WINXP SP2, כבל 80 PIN לוח: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) zzzzz דיסקים: MAXTOR 6 L020J1 SCSI Disk Device (20 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) zzzzz WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB)zzzzz ומצ"ב עוד קצבים רלוונטים. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם מסוכן לפתוח כוננים קשיחים וכונני דיסקים ודיסקטים כשהם לא מחוברים למחשב ולא פועלים כמובן סכנות לחומרה שפותחים וסכנות למי שפותח אותה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה צירפתי למערך הדיסקים שלי עוד דיסק 250GB סטה 2 חדש דנדש הורדתי Speedfan בשביל לראות שהכל בסדר,הדיסק הישן (סטה 1) עובד על 30-45 מעלות,עובד דיסק IDE עתיק על 28-38 והחדש מגיע גם ל55 במאמץ.. הוא עושה לי סימן של להבה קטנה ליד הדיסק החדש..זה סביר או שצריך לדאוג? יש מאורר 80 על הכלוב של הדיסקים.. תודה
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הלך לי הדיסק הקשיח הישן שלי שהוא היה דיסק ATA. קניתי דיסק חדש מסוג SATA ואני לא מצליח להתקין עליו WIN XP הWIN לא מזהה את הדיסק למרות שהמחשב בזמן העליה כן מזהה אותו. יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D-X האם אני צריך דרייברים ? ואם כן איפה אני מוצא אותם ? ואך אני מתקין אותם שכונן הדיסקים "תפוס" עם הדיסק של XP ? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-