אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-sm961-polaris-1tb-m-2-2880-pci-e-3-0-x-4-nvme-solid-state-drive-ssd/ המחיר מעולה לתמורה . אני הזמנתי
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים על דיסק של LG המליצו לי על LG מה אתם אומרים על LG הוא ברמה של TDK ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג עם 1 TB מדגם HD103SJ האם אני יוכל לעשות איתו RAID 0 עם ST1000DM003 של סיגייט? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום צורב LG H10 לפי המלצות וחבילת דיסקים של VERBATIM DVD+R מהירות X16. אני התחלתי בצריבה של סידרת טלוזיה מסויימת במהירות מסויימת ונתן לי שגיאה שהצריבה נכשלה בגלל שהוא לא הצליח לקרוא אז נדפק דיסק אחד (לא?) פעם שנייה צרבתי כמה סרטים אחרים במהירות 12 וסבבה עובד הכל טוב פעם שלישית צרבתי את אותו מידע כמו בהתחלה על 12 וסימנתי ב V שיעשה סימולציה והוא לא עשה את הסימולציה וגם נדפק. חשבתי על אפשרות במקום לנסות הכל ב LIVE שיצור לעצמו מין קובץ IMAGE ואז יצרוב אותו כשהוא טוב. איך עושים את זה? יש אפשרות כזו בנרו? כי אני יודע שאם רוצים להעתיק דיסק כשיש לך כונן אחד, אז הוא יוצר IMAGE לעצמו ואז צורבים. טוב חברים מקווה שתעזרו לי לא בא לי להרוס עוד דיסקים, הם יקרים
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, איך עושים זאת? אני יודע שצריך דיסקט והאם זה מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
רציתי לדעת בעצם על הנושא טיפה יותר. עברתי על הדיונים בסטיקי וכמה דפים אחורה ולא ראיתי איזכור לנושא. א. ניתן לרכוש מתאם כזה בחנות? אם כן, כמה זה עולה? ואם אפשר לינק לחנות כזו.(אם אין כוח לתת לינק, אני אחפש לבד. רק אני צריך את השם המקצועי של זה, אם יש כהז.) ב. יש אפשרות להכין את המתאם לבד? אם כן, יש כאן באתר איזה מדריך לנושא או באתר אחר(לינק יעזור )? ג. אם יש משהו שפיספסתי, לא שאלתי או כול אור שניתן לשפוך על הנושא אני אשמח מאוד. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אחרי המון זמן שאני בודק את הנושא של כונני ה-ssd החלטי לקנות אחד משלושת הכוננים הבאים Samsung 840 evo 120gb Samsung 840 pro 128gb Samsung 840 evo 250gb אז ככה בהרבה מקומות ראיתי המלצות לשניהם(pro evo) ואני עדין לא מצליח להחליט ולהבין עד הסוף מה עדיף? השימוש שלי במחשב הוא רגיל למטרות של אינטרנט מידי פעם משחקים ואופיס. אם אפשר בבקשה התייחסות לגבי tlc mlc וגם על הכונן יותקן מערכת ההפעלה. המחירים הם: Evo 120gb 309₪ Pro 128gb 469₪ Evo 250gb 587₪
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוכש הרד דיסק חדש ומנסה להליט איזה לקנות Western Digital Caviar black 2TB WD2002FAEX או Seagate Barracuda 2TB 7200.14 כעקרון ה WD Caviar Black עולה בערך אלף שקלים וה Seagate בערך 600 אבל בשבילי הם באותו מחיר (סיפור ארוך) ככה שמחיר אינו משתנה בכלל ניסיתי למצא השוואה ביניהם ולא מצאתי , האם יש למישהו דעה או רעיון? למה ה WD מתומחר בכמעט כפול מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי פלופי ואני צריך להתקין כונן SATA רק עם הCDROM, איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ההשקה בדיוק 15 ליולי שנה זו יחד איתו יבואו מצלמות מסרטות וידאו MP3 UGUS http://dataplay.com/jsp_files/en/whatsplaying/blankmedia.jsp
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 דיסקים קשיחים של סמסונג אבל בגלל שאני לא כל כך מתמצא בדיסקים קשיחים חשבתי שאולי פה יסבירו לי מה עדיף ולמה אחד הוא 120GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG והשני הוא 120GB SATA SAMSUNG המחיר כמעט שווה אבל אחד מהם הוא בטח יותר טוב אז איזה אחד זה??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קיבלתי במשלוח את ה c400 והזמנתי m4 (אני זוכר שבזמנו ראיתי בפורום שזה אותו מוצר? אני צודק?) מה ההבדלים ביניהם ? כדאי להחליף ? עריכהשאלה שנייה : לאחר התקנה - האם תוכנות כמו דפדפנים , וכו איפה כדאי להתקין אותם ? על ה ssd או על המכני ? אני שואל את זה מכוון שהבנתי שלכתוב כל היום לדיסק מקצר את חייו וגלישה כיום זה פעולה מסיבית למחשב (תמונות , סרטים , סרטונים , אתרים כבדים) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דיסקים איכותיים של DVD אתם ממליצים לקנות על מנת לצרוב סרטי DVD שישמרו לטווח הארוך ולא יהיו בעיתיים?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
קניתי כונן SSD מ TMS EVO 850. בגדול אני מרוצה מהחנות אבל הם יכלו קצת להגדיל ראש... מכיוון שזה הכונן הSSD הראשון שלי, לא ידעתי שצריך לעשות את הDATA MIGRATION של המערכת הפעלה דרך הUSB. לא ידעתי שצריך בשביל זה מתאם מיוחד, ולא ידעתי שצריך גם מגירה מיוחדת בשביל לשים את הגונן SSD בDESKTOP. גם קיבלתי את הכונן בלי ברגים. בזמנו ביקשתי ברגים אבל אמרו לי שכנראה זה מגיע עם ברגים ושאני אבקש בזמן הרכישה שיוסיפו לי ברגים. אז שכחתי לבקש וזה טעות שלי, אבל זה גם טעות שלהם שהם חשבו שזה מגיע עם ברגים. בנוסף המשולח הוא סיוט. זה גם לא אשמתם אבל למה אני צריך לחכות בטווח של מ11:00 עד 15:00 למשלוח? קצת הזוי ומבזבז לי את הזמן. בקצרה, מה האפשרויות שלי כרגע מבחינת DATA MIG…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אין לי מושג מה הבעיה, הצריבה, הקריאה, המדיה עצמה, הצורב? כל מקרה קניתי דיסקים של TEAC בהמלצת המוכר התחמן, יש לי NEC 3540 צרבתי על X8 כמו שהדיסקים מבקשים, גיבויים של שירים תוכנות וכאלה... שבאתי להעתיק את הדיסק חזרה למחשב אחרי הפורמט, שמתי לב שהעתקה מאוודדדד איטית, קפאה באמצע מספר פעמים (הייתי חייב להוציא את המדיה מהכונן בשביל שהמחשב יחזור לפעול), ובסופו של דבר גם הדיסק קנס אותי ב2-3 קבצים שהחליט שהם פגומים. הרצתי בדיקה ב NERO CD-DVD SPEED, בחרתי באופציה ALL כי לא ידעתי איזה מבחן אני צריך. אחרי מספר דקות קיבלתי את ההודעת שגיאה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם בצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW1640 ניתן לצרוב CD-R ו DVD+/-R על 1x ??? אני מתכנן על אחד מהדגמים האלו וחשוב לי שהם יתמכו גם במהירות צריבה מאוד איטית לאיכות מירבית
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום על איזה HD הייתם ממליצים? פחות תתחשבו במחיר אלא יותר בביצועים, אם יש לכם משהו אחר אנא המליצו, הWD 640 BLACK אזל להם... SEAGATE BARRACUDA 7200.12 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750528AS SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4505 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2373 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1431 תודה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את ה- Asus deluxe z77 ושתי ה-SATA של אינטל תפוסים והביצועים של הבקר של מרבל מזוייעים (לא פלא, זבל ישראלי טהור). רציתי לבקש מכם המלצות לבקר RAID איכותי (בעיקר ל-raid 0 של SSD) שמסוגל לסחוב עד ארבעה דיסקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונן צורב דיויד אזוס. נמצא אצלי כבר לא מעט זמן. לאחרונה ניסיתי להעלות למחשב צילומים שגיביתי בשעתו בצריבה על דיסקים. קורה משהו מוזר. כל הדיסקים בנפח סי די , עולים ללא בעיה. בכל הקשור לדיוידי ( 4.7 גיגהבייט) הוא לא מצליח לקרוא ומשמיע רעשים של ניסיונות כאלו. חשוב לי לדעת אם זה הכנון, או המדיה הצרובה. אם כי קשה להאמין שכל המדיה נדפקה ( ניסיתי הרבה דיסקים של דיויד שנצרב).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך ב-SATA1 אבל אני מעוניין לקנות HD שתומך בSATA 2 כי ממילא בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני פשוט אעביר את הHD. יש בעיה עם זה? כלומר, אפשר לחבר HD SATA 2 על חיבור SATA1 ופשוט הוא יעבוד בקצבי העברה של SATA 1? זה לא יעשה בעיות? ואם כבר אז כבר.... מה אתם אומרים על WD3200KSוWestern Digital ? יש המלצות? SATA2 16MB CACHE ב480 ש"ח... יש מחירים יותר נמוכים באזור המרכז? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך פתרון דיסק קשיח 100אחוז? נסיתי תוכנה UltimateDefrag לא עוזר בבקשה עזזה לי. לא רוצה להתאבד דברים מידע חשוב! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
wd data lifeguard diagnostic. יש שני אפשרויות לבדיקה quick\extended. עד כמה הבדיקה המהירה איכותית ואמינה? או שעדיף לתת למורחבת לרוץ? והוא מתריע לסגור את כל הישומיים במהלך הבדיקה על מנת למנוע איבוד מידע, איך מריצים על הכונן של מערכת הפעלה? והאם אפשר להריץ את המורחבת כאשר עובדים על קבצים מאותו כונן? לא יגרום לאיבוד מידע? בנוגע לתוצאות הבדיקה. אם מסומן בירוק שהוא עבר (pass), אז הכל תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר מכיר מקום בארץ שמוכר דיסקים איכותיים לצריבה? CD-R וגם DVD-/+R תודה.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-