עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי! יש לי מחשב ישן עם לוח: Gigabyte GA-8SDX Socket 478 SiS645 מקווה שהפרטים האלה מספיקים.. ממה שראיתי יש לו 2 חיבורים IDE לכוננים קשיחים - קודם כל האם אני צודק? עכשיו, כבר מחוברים 2 כוננים קשיחים (ATA) ואני מעוניין להוסיף עוד אחד - SATA. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה מפורטת מאחר ואינני בקיא בנושא זה. המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי צורב benq 40/12/48 ואני רוצה לדעת אם זה היה קנייה טובה, ומה אתם שמעתם עליו והוא מסוגל לעשות overburn? על איזה דיסקים מומלץ לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עכשיו זה רישמי כמעט כל יבואני הדיסקים בארץ לרבות מקסטור וסייגט ו WD החלו לישלוח אניפורמציה למשווקים על צימצום האחריות לדיסקים שימכרו אחרי ה 1 לאוקטובר !! " Hi , Please note that the attached file . As off October 1st , all WD drives will have 1 year warranty only , except the "JB " that will have 3 years . Also attached an article that explains a little bit more . Desktop HDD Warranties Dropping Why? In the recent 10 days, both Maxtor and Western Digital have announced that warranties for the vast majority of desktop HDDs will now be one-year versus three-years. Three-year warranties will still be in place for the Maxtor MaXLine and Western Digital "Drivezilla…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by naorz20,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון מבחינת קטגוריית הפורום. אני מחפש כרטיס הרחבה ל sata כדי להוסיף עוד hdd למחשב שלי אני מחפש שיהיה לו לפחות 2 חיבורים של sata ( אם יש 4 כניסות במחיר טוב-עדיף) דגם הלוח אם הוא: gigabyte EP35-DS3L pci-e אחד תפוס לי עם כרטיס הרחבה של usb 3 אז יש רק את ה pci הרגילים (לבנים) אני לא יודע מה הם. ** שאלה נוספת האם יש מצב לצוואר בקבוק בתעבורה ב HDD עם הוספת הכרטיס? ניסיתי לחפש בשתי רשתות גדולות מוכרות בארץ (אני לא יודע אם מותר לומר שמות) ולא מצאתי. אני לא מכיר חנויות ספציפיות ואמינות ואם בכלל יש להשיג את המוצר הזה. אני מאיזור המרכז... אם אפשר עזרה בנושא. תודה רבה לכל העוזרים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

מישהו יכול אולי להסביר לי בקצרה מזה NCQ ...?! ואם עדיף כונן שתומך או שלא .. אם זה בכלל משנה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם,א לפני כחודש בערך קניתי דיסק קשיח SEAGATE 1.5T מאייבורי.(SEAGATE ST31500341AS ) עם עדכון חומרה אחד לפני האחרון...לא זוכר את השם. פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן. חשבתי שאולי עשיתי טעות כאשר פיצלתי לגודל כזה אז הוצאתי את המידע והתלתי הכל מההתחלה. פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים. באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן. נסיתי כל דרך אפשרית אפילו השתמשתי ב-PARTITION MAGIC וגם זה לא עזר. הבאתי את הכונן למעבדת אייבורי והחליפו לי את הכונן ולאחר התקנה מחודשת עדיין הבעיה חזרה.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gagig,

אוקיי,שלום,קודם כל אני חדש פה,אחלה פורום. רכשתי את המחשב שלי מ KSP השמנמנים. בקיצור,רכשתי אותו עם צורב DVD 3520A NEC. עכשיו,קניתי מדיות לצריבה RITEK DVD-R X4,G04,אני לא יודע אם זה דגם טוב,אך זה מה שכתוב ב DVDINFO,הדיסק נראה ממש טוב ממתחת. ו, SILVER LINE X8 RITEK G05,רציתי לדעת,בקשר לסילבר,האם זה טוב הדגם הזה בשביל הצורב שלי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Noodlez04,

מישהו יודע מתי ייצאו כונני SATA3 בנפח 500 GB? כי בינתיים ראיתי שרק Western Digital הוציאו כונני SATA3, וגם הם רק בנפח של 1Tera. זה ממש חשוב לי, כי אני על סף קניית מחשב חדש וצריך לדעת אם לחכות ל SATA3 או לא...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by raiman1,

נניח שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב לDOK. במה תלויה מהירות העברת הקבצים? (מעבד? זכרון?) אם אני עושה עוד שימוש במחשב כמו משחק או גלישה באינטרנט- האם זה מאט את קצב ההעברה, ואם כן האם באופן משמעותי?? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by spirit,

בנוסף יהיה בנחשב גם hd של 500 גיגה לתוכנות ורציתי לשאול משהמינימום המומלץ בשביל מערכת הפעלה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by abo9,

איך משתמשים בזה? אני מתכוון שמעתי שזה מקצר זמן טעינה נגיד בBF3 אז מה צריך כאיל לשים את הקובץ של הBF בכונן הזה ולא ברגיל? וגם את הקובץ של המערכת הפעלה? או שזה עובד אחרת שזה אוטומטית מקצר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AgentZ,

אהלן, אני מעוניין לגרום למערכת שלי (W7 64bit) להתייחס לDOK שלי כDVD - כלומר, כל פעולת צריבה לDVD המדומה תגרום להעתקת התוכן של הצריבה לDOK. האם יש דרך לעשות את זה? תודה מראש! (אני מודע לכך שזה מתאים גם לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שאני ימצא פה אנשים יותר מומחים לדבר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Torian,

שלום, מחובר אצלי intel ssd 330 למחשב יחסית ישן ללא AHCI, כל פעם שאני מכבה את המחשב מתווסף לי כיבוי לא בטוח לSMART report בתוכנת intel ssd toolbox האם זה קריטי? ואיך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. השאלה בכותרת, משהו בסגנון http://www.seagate.com/www/en-us/products/consumer_electronics/ee25_series/EE25_Series_5400.2/ נפח לא ממש משנה, 40 גיגה זה די והותר, התקציב גם לא הכי משנה, אבל עדיף שיהיה ריאלי, לצערי להזמין מחו"ל לא מהווה אפשרות, תודה... עריכה: שחכתי לציין שחייב להיות PATA (הלפטופ תומך רק בתקן ATA-6)....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב לכולם! רכשתי דיסקאונקי 32GB של סאן דיסק. כאשר אני מנסה להעביר דברים שהם גדולים מ4/3,5 ג'יגה, המחשב אומר שהדיסק מלא. איך אוכל להוריד מגבלה זו? אני יודע בוודאות שיש מקום והוא פשוט לא מאפשר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ohad,

??? יש לי מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ עם אבל אין לי כונן דיסקטים כי יש לי בעיה בלוח אם שהוא לא מזהה את הכונן דיסקטים ועכשיו לשאלתי אבא שלי אמר לי שעם אני יתן לא את המחשב שלי והוא צריך את זה לעבודה משרדית בלבד אז הוא יתן לי מהעבודה שלו מחשב בחינם ושאני יבנה את המפרט שלו ועם הם יאשרו את זה אני יקבל את זה אבל הבעייה היא שאבא שלי צריך כונן דיסקטים ולי במחשב אין ואני לא יודע מה לעשות כי אני רוצה את המחשב החדש מהעבודה של אבא שלי ותודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AMD 64,

שלום, לא מזמן התחדשתי בהאר דיסק חדש של טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל.בהתחלה הוא עבד מצויין והכל,אבל בימים האחרונים שמתי לב לזה שהוא ממש איטי.עשיתי לו בדיקת מהירות והוא מעביר רק כ10 מגה לשניה,בעוד שהאר דיסק אחר,גם של ווסטרן דיגיטל של 640 ג'יגה מעביר לי 100 מגה לשניה. מישהו יודע מה הבעיה?האם ההאר דיסק תקול?האם זו בעיה של חשמל משהו?הספק לא סוחב? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by UV1,

שלום לכולם, אני צריך דיסק חיצוני 1T עם חיבור firewire (רצוי) שקט 3.5" אבל התקציב הוא כ 500 שח ? ובנוסף איך הדיסקים של iomega ? הם מייצרים גם את הדיסק או רק מארז? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום זה לצורך חיצוני גיבויים.יש לי בבית מתאם כבלים חיצוני SATA - USB 2 שמחברים למחשב דרך USB. ופעם ראשונה חלונות XP או חלונות 7 הדיסק קשיח מזהה אותו. ומתחיל לעשות גיבויי קבצים גדולים. בזמן העתקה פתאום ניעצר והודעה כתוב : לא מחובר אות כונן.. והבנתי שזה מנתק את דיסק קשיח.זה קורה לי תמיד. אני לקחתי דיסק SATA 2 500GB 16MB ובדקתי גיבויי והעתקתי קובץ גדול. והוא סיים ולא היתנתק. והכל תקין. כנראה כבלים חיצוני אולי ספק חשמל לא ממש מחזיקים מעמד לדיסק קשיח החדש 2TB וזה מנתק. אני חושב ליקנות קופסא חיצוני שמחברים דיסק קשיח בפנים SATA 3 ומחברים חשמל ומחברים דרך המחשב USB וליבדוק אם זה עובד ולא מנתק.אתם חושבים שקופסא חיצוני יעבוד לי טוב ולא מנתק? הקופסא חיצוני הזאת יהיה קבוע דיסק …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Bright Moon,

חברת Seagate הכריזה היום, לראשונה בהיסטוריה, על כוננים בנפח 1.5TB (!!!), שלטענת החברה מהווים את הזינוק הגדול בהיסטוריה מביחנת נפח אחסון (50% יותר מהכונן הגדול ביותר עד כה - 1TB). הכוננים פועלים ב-7200 סל"ד, יש להם 32MB קאש והם מהווים את התוספת החדשה ביותר לסידרת Barracuda של החברה. הכונן צפוי להישלח לשוק החל מאוגוסט, והמחיר עדיין לא ידוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שהיסתובבתי בפורמי הפלאפונים השונים מצאתי את הדיון הזה http://www.howardforums.com/showthread.php?t=752455 מה שהם אומרים בעצם שכל ממורי סטיק (רק מבית סאנדיסק כרגע) מכיל פי שתיים מהגודל המוצהר שלו ואת השאר הם מחביאים במחיצה לא מפורמטת ובלתי נראת. מה שהם לא יודעים שפלאפון מבית סוני אריקסון (שמשתמש בכרטיס זה כזיכרון) יכול לחסוף את המחיצה הבלתי ניראת הזאת ואפילו נותן לפרמט אותה. הקאטצ'? לחלק זה עובד לחלק זה לא. לכולם זה מראה שזה הכפיל אבל ברגע שהם מנסים לעבור את המגבלות המקוריות בעיות שונות נגרמות. מזכיר את הליבות של הכרטיסי מסך שאפשר לשנות. אבל בנתיים יש כאלו שעובדים על טריקים שונים ולחלקם יש טריקים מפגרים אבל שעובדים לפי מה שהם טוענים... אפשרי או סתם באג של פלאפונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dominic16,

אני צריך המלצה לחנות בחיפה שבה יש MICRO SDHC 16 GB CLAS 4 או 6 כי לא ממש מצאתי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי דיסקים נשלפים המשמשים לגיבוי ובזמן האחרון הופיעה תופעה מוזרה. כאשר אני מכניס אחד מהדיסקים הוא מזוהה ע"י המחשב (מותקנת לי תוכנת USB safely remove אשר מזהה את כל כל ההתקנים הנשלפים) כסוג הדיסק (למשל ST2000DM-001) ולא ע"י שמו במערכת (דיסקי הגיבוי אצלי נחשבים ככונן :X) ואני לא יכול לגשת לדיסק. אני חייב לגשת ל Disk management בה הדיסק מופיע ולבצע שינוי אות הכונן ל X כדי שאוכל לגשת לכונן. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזו? (היא הופיעה לפני מספר חודשים, עד אז הכנסת הכונן זוהתה כדיסק הנכון מייד)

24. HD חדש, עכשיו בWIN XP יש אפשרות לחלוקת מחיצות, ויש שם מספר אפשרויות: 1. primary partition 2. extended partition 3. logical drive מה ההבדל ביניהם ??? ואיך כדאי לחלק HD שעליו מותקנת מערכת הפעלה? (למשל כונן C צריך להיות PRIMARY אבל כונן X, גם PRIMARY? או אולי EXTENDED?) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LiorZi,

אתמול התקנתי אותו כדיסק מערכת. כל הדרייברים מעודכנים (AMD SATA ו-FIRMWARE), בנוסף Write Caching פועל. שימו לב שה-4K נמוך, אמור להיות בסביבות ה-80 בכתיבה ו-30 בקריאה. יש אולי משהו ששכחתי לעשות? תודה מראש לעוזרים. AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: M4-CT064 M4SSD2 SATA Disk Device Firmware: 0009 Controller: amd_sata Offset: 1024 K - OK Size: 59.62 GB Date: 11/1/2011 4:53:17 AM ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 456.71 MB/s Write: 104.16 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 12.31 MB/s Write: 21.60 MB/s ------------------------------ 4K-64Threads: ----------…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.