עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, דיסק קשיח חיצוני my passport 2TB של WD לא מופיע באספלורר בוינדוס 7 x64, אבל כן מופיע במנהל התקנים, ניסיתי לעדכן דרייברים אבל זה אומר שהדרייברים מעודכנים. ניסיתי לתת volume לדיסק דרך מנהל התקנים ע"H לחיצה על populate אבל לא ניתן. ב-disk managment הדיסק לא מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. במחשב "רגיל" (PC נייח), מהי מידת ההארדיסק? האם 2.5 אינצ', או 3.5 אינצ'? (או אולי בכלל מידה אחרת )? אני מנסה לרכוש הארדיסק זול וקטן כדי להחזיר לחיים מחשב נייח עם הארדיסק מת, ואינני יודע את המידה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B85-HD3: http://www.tms.co.il/product/12630 וקניתי גם כונן Intel® SSD 525 Series 240GB: http://ark.intel.com/products/71181/Intel-SSD-525-Series-240GB-mSATA-6Gbs-25nm-MLC ומסתבר שבלוח האם אין חיבור mSATA, מה עושים? אולי יש מתאם כלשהו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by parker8,

סליחה על הבורות... אבל שמעתי את המושג הרבה ועניין אותי מה זה? תודה לעוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Radeon38,

האם שווה לשדרג את מערך כוננים מערכת ההפעלה למערך SAS???? אני יודע מה זה SAS ואני יודע שזה מצריך בקר משלו כי זה לא דבר מובנה בלוח אם.אבל ראיתי השוואות וקראתי על כונן הצ'יטה של סיגייט קצת מידע והוא נחשב כונן אנטרפרייד לעומת הרפטור שנחשב כונן 10K "רגיל". כרגע עלויות זה לא העניין השאלה שלי האם יהיה שיפור גדול בביצועי המחשב לעומת מערך רייד על כונני SATA רגילים 10K או 7200 חשוב לציין שכוננים אלה עובדים ב 15K סל"ד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by atila3,

ברשותי מחשב עם מעבד QUAD ו-4 ג'יגה זיכרון ולאחרונה המחשב החל לעבוד לאט , חשבתי שמערכת ההפעלה עייפה אז פירמטתי והתקנתי מחדש , הבעיה הסתדרה למס' ימים ושוב חזרה פירמטתי שוב והתקנתי גרסה שונה של ווינדוס וזה עבד מס' ימים בסדר ושוב חזר, לוקח למחשב הרבה זמן עד שהוא מגיב כמו כן הוא נתקע אודה לתשובתכם מהי הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית: דיסק קשיח - 500GB של WD חדש נקנה לפני כמה ימים. לוח אם P6TD Deluxe של Asus. עכשיו בגלל שקניתי דיסק קשיח חדש פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 הכל עבד מעולה. אחרי כמה זמן החלפתי את האנטי וירוס מ- Avast ל- NOD32 ומאז אחרי הריסטרט של המחשב, המערכת הפעלה לא עולה. מה שכתוב לי זה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס ולהגדיר שהדיסק קשיח יעלה ראשון אבל הוא לא הופיע שם בכלל. אז נכנסתי לדף הראשי של הביוס בשביל לראות אם הדיסק בכלל מחובר, אבל הביוס לא מזהה את הדיסק. אז ניסיתי לחבר את הדיסק למחשב אחר וגם שם הביוס לא מצליח לזהות את הדיסק. מה אפשר לעשות ? תודה ר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shafir,

שידרגתי ל xp וכאשר מגיע לכונן A כותב: צריך לאתחל את הדיסקט. החלפנו כונן, החלפנו צמה, ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לדעת מה זה אופצית ה S.M.A.R.T מה ראשי התיבות אומרות, מה זה עושה, איך זה משפיע? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 69,

ראיתי בתערוכה את המוצרים הבאים, אשמח לשמוע חוות דעתכם על המוצר (מומלץ, לא מומלץ, להתרחק מהחברה, כדאיות וכו') : 1. DISK ON KEY של חברת PQI, דגם "COOL DRIVE" בנפח של 128 מגה = 170 ש"ח. 2. מישהו בחן עבורי גם אפשרות של DISK ON KEY + MP3 PLAYER + טייפ מנהלים (הקלטה) שיכול להיות שימושי עבורי, נתקלתי במוצר הבא : MP3 Digital Player שנראה כמו Disk On Key לכל דבר (וגם משמש כמובן ככזה) עם מסך LCD עליו. כלומר, 128 מגה שיכולים לשמש כ DISK ON KEY רגיל במהירות 1 / שמירת MP3 ושמיעתם / טייפ מנהלים - כלומר, הקלטה. המחיר הוא 350 ש"ח. הבעיה היא שלא צויין בשום מקום את שם החברה המייצרת, המוכר טען שזה של Egoteche, אך לא צויין בשום מקום. הבנתי שבמוצר כזה אין חלקים נעים, לכן אם המטרה שלי היא לשים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by UltraTouch,

שלום, אני מעוניין לקנות SSD להפעלת מערכת ההפעלה שלי (W7 64BIT) הכונן צריך ליהיות בנפח 60G ,אני רוצה לדעת איזה מבין כל הכוננים של החברות הוא הטוב ביותר ? אני קיבלתי המלצה על הכוננים של OCZ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קיבלתי במשלוח את ה c400 והזמנתי m4 (אני זוכר שבזמנו ראיתי בפורום שזה אותו מוצר? אני צודק?) מה ההבדלים ביניהם ? כדאי להחליף ? עריכהשאלה שנייה : לאחר התקנה - האם תוכנות כמו דפדפנים , וכו איפה כדאי להתקין אותם ? על ה ssd או על המכני ? אני שואל את זה מכוון שהבנתי שלכתוב כל היום לדיסק מקצר את חייו וגלישה כיום זה פעולה מסיבית למחשב (תמונות , סרטים , סרטונים , אתרים כבדים) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לבצע השקעה מינימלית ואין לי בעיה של מקום (לכן אם הביצועים של 500 ג'יגה טובים יותר אעדיף אותו). מי מהם יתפקד טוב יותר בתור כונן מערכת הפעלה? האם יש סיבות להעדיף את ה-500 ג'יגה או שההפרש בביצועים והמחיר זניח שהופכים אותו ללא רלוונטי? אגב את ה-500 ג'יגה בכלל כבר אין בזאפ.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום פעם בכמה זמן, אני משתמש ב-Ghost כדי ליצור Image של כונן C. אני עושה את זה ע"י שימוש ב-Bootable CD, ואחרי שהדיסק עולה, אני בוחר את האפשרויות הרלוונטיות, ואז נותן לו להתחיל לעבוד. הייתי רוצה משהו שעושה את כל זה אוטומטי, בלי הצורך לבחור בתפריטים והכל... המטרה היא שאוכל להכניס את ה-CD, או DOK, ומשם הוא אוטומטית ייצר Image של כונן C, לתוך קובץ חדש בכונן D, בלי שאני אצטרך לבחור שום דבר בשום תפריט.... מה מומלץ לשם כך? (והאם יש תוכנה נוספת שכדאי לבדוק חוץ מ-Ghost שאני משתמש בה שנים כבר?) תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asdasdasd,

קניתי הרדיסק 80 חדש ועשיתי לו פורמט ו FDISK ל 5 ג'יגה ו 75 c: 5 giga d: 74 giga עכשיו שבאתי לעשות DEFRAG ראיתי דבר מוזר ביותר : c: FAT32 d: NTFS איך זה יכול להיות דבר כזה ? מה המשמעות מבחינת ביצועים והשאלה הכי קריטית האם אני יכול להמשיך לעבוד ככה?(שאותו הרדיסק פועל בשני תקנים שונים) ? זה נורא חשוב לי תשובה מהירה (לא בראש שלי עכשיו להרוס הרדיסק שרק נקנה שלשום).... תודה .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by satlan1,

היי, בהמשך לשרשור שפתחתי בפורום תמיכה.. יש לי מחשב GateWay Zx6971. יש תקלה בקשיח WD5000AAKX. אני מעוניין לרכוש חדש. מבחינת נפח 400-500GB מספיק לי..המחשב די עגלה אז לא צריך משהו יותר מידי משוכלל..כמה שיותר פשוט. על איזה דגם ללכת? והאם הדגם שהגיע עם המחשב מומלץ ? ועוד משהו..אולי יש לכם ניסיון , מישהו יכול להעריך מה הסדר גודל של משלוח הארד-דיסק לארה"ב, והאם כאשר הוא מוחזר לי מהתיקון שם עליי לשלם מכס בארץ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by arik100,

אהלן מחפש HD לאחסון - יש לי כבר SSD. אני מחפש 1/2/3TB בעל יחס עלות-תועלת הכי גבוה שאפשר עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10445 שזה יוצא 180 לטרה. יש כונן יותר משתלם מזה? לקנייה מיידית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oba3k,

מה אתם חושבים על המדיות שלהם? קניתי היום אריזה של DVD+R כפול 8 והנרו נותן לי לצרוב בהם בפי 16 (כולל בדיקת מידע שעברה ללא תקלות) - נראה לכם אמין?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Splashy,

המפרט שלי בצד, הנושא בכותרת. ניסיתי עם שני DOKים, זה קרה בהתחלה עם Sandisk Extreme 3.0 ואחרי זה החלפתי אותו ל-DOK USB 3.0 של Mach Xtreme וזה קורה גם איתו. דרייבר של Etron USB 3.0 מעודכן וגם ה-BIOS מעודכן (גרסה F9, לא רציתי להתקין גרסת בטא). אשמח אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hd500,

WD 320GB SATAII 16MB Buffer WD3200KS ב650₪ + - נ.ב אני יודע שמקסטור יותר טובים, אבל אין להם הארדיסקים של 320. (יש להם 250,300,400, וכו') וה20GB האלה חשובים לי. חוצמזה, יש לי ניסיון הם ווסטרן דיגטל והם בסדר. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חברת Phison העניקה לנו הצצה לדור הבא של בקרי ה-SSD שלה, עם ביצועים שנשמעים דמיוניים כמעט לכתבה

23. Started by sharonbh,

שלום לכולם יש לי קובץ של 8GB בפורמט ISO והייתי רוצה לצרוב אותו על 2 דיסקי DVD יש למישהו רעיון מעניין? תודה

24. Started by MaxHDD,

כשאני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי : HITACHI HTS541680J9SA00 זה מבקש ממני לפרמט . אני רוצה לפרמט ולכן אני לוחץ על אתחול ולאחר שאני מסיים לאתחל , זה מוציא לי הודעה שלwindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול. אחרי שיוצאים מזה זה מוציא הודעה שלבדוק אם הדיסק הקשיח מחובר טוב ואם הוא לא מוגדר לקריאה בלבד. אני כבר שבועיים עם זה ואני חייב להצליח לפרמט ! ניסיתי להשתמש בתוכנה הזאתי : HP USB DISK STORAGE FORMAT TOOL אבל כשאני מנסה לפרמט שם (בFAT32 - זה גם ד"א מה שאני רוצה) זה רושם לי "Write - Protected" . לפי מה שאני מבין , כניראה הדיסק אולי מוגדר לקריאה בלבד ? איך אני יכול לבדוק ולשנות את זה ?! תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by expi,

תסתכלו במפרט שלי... בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.