אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנת הזו, גירסת: SpeedFan 4.31 בבדיקת איכות/מצב הדיסקים הקשיחים שלי, אני מקבל,בכול דיסק, הערה,שאני לא מבין: מצורפים כאן הלינקים לתוצאות: ---- כאן הערה אזהרה שקשורה לבעיה ב- Power On Hours Count (על HD זה מותקנת מערכת ההפעלה שלי). Attribute Current Raw Overall ----------------------------------------------------- Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 208 4591 Good Start/Stop Count 99 1037 Normal Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 64 26799 Watch limits (Warning: Power On Hours Count is below the average 82-100). Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חיצוני של SAMSUNG בגודל 1 TB לפני שבוע והבעיה שלי היא כזאתי אני מסנה להעביר קבצים גדולים (8 GB) וזה לא נותן הוא רושם לי שאין מספיק מקום אחסון ואני צריך לבצע ניקוי דיסק. כמובן שזה שטויות כי יש 920 GB פנויים ואני לא מבין איך זה. קבצים בגודל 1GB וקצת מעל זה מצליח להעביר אבל כל השאר הוא לא נותן לי. יכול להיות מקולקל?? או שיש איזה הגבלה שצריך לבטל בשביל להעביר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להעביר משני מחשבים נתונים עכשיו חשבתי על: 1)האם אפשר להעביר דרך USB? 2)והאם אפשר דרך SERIAL PORT ואם כן איך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני יודע שהרבה חיכו, וגם אני, ל-BF על מנת לשדרג את המחשב בעוד כמה טרות פנימיים. האם מישהו נתקל בדיל טוב על כונן 3.5" בארץ\בחו"ל? מוזר לי שאפילו בחנויות בחו"ל לא מצאתי מחיר ששווה לקנות, או שאני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדיסק חיצוני WD Passport יש תוכנת גיבוי אוטומטית של Dmailer שמעצבנת אותי! איך אני עוקף אותה, מוחק אותה, מנטרל אותה בכדי שאוכל לעבוד עם הדיסק כדיסק קשיח רגיל. יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בשני דיסקים קשיחים חיצוניים של Western Digital בנפח 3TB במחירים דומים. להלן שני המוצרים: http://ksp.co.il/?list_compare=.13384..21376 1. מהם ההבדלים בין שני הדגמים למעשה? 2. האם שני הדגמים תומכים במערכות ההפעלה Windows 7 ו-Windows 8? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן החדש מתת המותג של טושיבה מציע שבבי MLC במחיר תחרותי, בשוק עמוס TLC ומבנים תלת מימדיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי my passport essential של .250GB הכל טוב ויפה אבל הקטע הוא שאם נגיד אני לא נכנס לHDD הספציפי לאחר כמה זמן (בערך שעה) הוא מחליט להפסיק לעבוד וכשאני בא להיכנס אליו אז זה מראה כאילו נתקתי אותו מהמחשב וחיברתי ואז הוא עושה הרצה ופועל. יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת? יש דרך לפתור אותה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תאמינו או לא. וידאתי את העיניין. אני מכניס דיסק נקי לצריבה, מוציא אותו, יש לו שריטה בסוף הדיסק. בדקתי כמה דיסקים, הוצאתי דיסק מחבילה אחרת, וואלה, אותה שריטה, באותו מקום. איך דבר כזה יכול לקרוא ??? הרצתי בדיקות, הצורב שלי מראה פתאום כמות שגיאות גבוהה מהרגיל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד QUAD ו-4 ג'יגה זיכרון ולאחרונה המחשב החל לעבוד לאט , חשבתי שמערכת ההפעלה עייפה אז פירמטתי והתקנתי מחדש , הבעיה הסתדרה למס' ימים ושוב חזרה פירמטתי שוב והתקנתי גרסה שונה של ווינדוס וזה עבד מס' ימים בסדר ושוב חזר, לוקח למחשב הרבה זמן עד שהוא מגיב כמו כן הוא נתקע אודה לתשובתכם מהי הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת מעולם לא הזדקקתי לדי וי די עם שתי שכבות. אך הפעם אני צריך. האם יש משהו מיוחד בתהליך? או שאני פשוט מכניס לנרו בוחר DVD-9 וממשיך כרגיל? עוד שאלה היא - מה לגבי הרצת הדיסק במכשיר DVD? היום כולם מסוגלים לקרוא כאלה בלי בעייה נכון? ומה המחיר לדיסק?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות ssd מאמזון בגלל שבארץ הם מאוד יקרים,וכמה בערך זה יעלה samsung 850 evo 250gb כולל משלוח לארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים. עשיתי מעשה. היה לי WIN 7 עם אהרד דיסק של מערכת 500GB ועוד אהרד דיסק נוסף של 2TB . פירמטתי את ה500GB ובהתקנה מחדש של WIN7 פיצלתי את הארד דיסק ככה שיהיו שלוש מחיצות של 25GB ועוד אחת גדולה להתקנות של 392GB , המערכת הותקנה והכל בסדר אבל פתאום ההארד דיסק של ה2TB נעלם! . בבדיקה בDISK MANGMENT אני רואה שהוא נמצא שם אבל אני חושש לעשות פעולה כלשהי בשביל שלא ימחק מידע (אין סיבה שימחק נכון ): ) אשמח לעזרתם איך אני מחזיר את המחיצה הזו עם כל המידע שלה למחשב. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
sorry for writing in english, im surfing through winXPE cd so i don't have hebrew keyboard... i got WD80GB with 8mb buffer. one got broken after 9 months and now the second one after 10 months what could be the reason for this ? i have no idea what is wrong and why its keep hapening... you can write back in hebrew i can read it.... my PC : Amd 2400, NEC3520, Cd ROM, 786DDR, Radeon9100 and a generic Power supply... if any one knows what could be the problem so i would stop replacing hd's i will be gratefull... thanks and happy passover...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה, ואם אפשר מדריך טוב להעתקה של מערכת ההפעלה עם כל התוכנות המותקנות אל SSD חדש שאני מתכוון לקנות. תודה, חיים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צר לי המקום בדיסק הקשיח והחלטתי לקנות חדש, הענין הוא שהלוח שלי עובד עם IDE בלבד. האם כדאי לי להמתין ולקנות בהמשך לוח עם SATA או שכבר היום לקנות דיסק IDE. החלופה הטובה ביותר לכאורה, אם קיים דבר כזה, היא: להשיג כרטיס PCI עם חיבור SATA. מה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעת ההתקנה של ה RAID יש לבחור BLOCK SIZE. מה לבחור ? מה המשמעות של כל גודל ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רכשתי כונן קשיח חדש מדגם WD30EFRX של ווסטרן דיגיטל. כיום במחשב (לוח אם GA H97 D3H) ישנם 4 חיבורים בשימוש: 1. כונן דיסקים 2. כונן SSD 256GB 3. כונן קשיח 500GB 4. כונן קשיח 2TB המטרה היא לחבר את הכונן הקשיח החדש במקום כונן הדיסקים (להבנתי יש בלוח האם עוד חיבורים שאפשר להשתמש בהם, אבל כרגע אין לי כבל נוסף לכן אני רוצה להחליף את כונן הדיסקים) חיברתי את כונן הדיסקים, ולמס' דקות הוא אכן זוהה במנהל ההתקנים ובניהול המחשב (הופיע במחשב שלי וכו'). כעת אני לא מצליח לגרום לו להופיע. אני מנסה להחליף בין כבלי הSATA והמתח השונים לכונן הזה ובין הכוננים האחרים אך לא מצליח לגרום לו להופיע במנהל ההתקנים, וגם אם לעיתים הוא מופיע אני לא מצליח לגרום ל-4 כוננים להופיע בו זמנית. שאלתי: 1. הא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכוון לקנות כונן קשיח חיצוני במינימום מחיר ומקסימום איכות של 1TB מה שמצאתי זה 2 הכוננים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785759 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=803853 אני מתכוון לקנות את ה WD כי הוא פשוט יותר זול... אני רק רוצה לדעת איזה מבין שני אלו עדיף לי לקחת כי המחיר פה יחיסת זהה. ואם למישהו יש הצעה יותר טובה אני אשמח לשמוע, בכל מקרה התקציב שלי לא יחרוג מ400-500 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. במחשב "רגיל" (PC נייח), מהי מידת ההארדיסק? האם 2.5 אינצ', או 3.5 אינצ'? (או אולי בכלל מידה אחרת )? אני מנסה לרכוש הארדיסק זול וקטן כדי להחזיר לחיים מחשב נייח עם הארדיסק מת, ואינני יודע את המידה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב- 2000 windows ישנם 2 מודי עבודה עם הדיסקים basic ו-dynamic. רציתי לדעת: 1) מה ההבדל ביניהם? 2) אם המחשב שלי מחובר ל-storage שיש בו raid, האם יש היגיון להשתמש ב-dynamic? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה עושה שדרוג למערכת אחסון שלי ועובר לזוג קשיחי 8TB של סיגייט במקום האוסף קשיחים שיש לי כרגע השאלה אם יש אנשים פה עם ניסיון איתם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לבצע השקעה מינימלית ואין לי בעיה של מקום (לכן אם הביצועים של 500 ג'יגה טובים יותר אעדיף אותו). מי מהם יתפקד טוב יותר בתור כונן מערכת הפעלה? האם יש סיבות להעדיף את ה-500 ג'יגה או שההפרש בביצועים והמחיר זניח שהופכים אותו ללא רלוונטי? אגב את ה-500 ג'יגה בכלל כבר אין בזאפ.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההארדיסק לאמופיע בשום מקום שנמצא בתוך וינדוס בביוס הוא קולט אותו גם אחרי צקדיסק ואלאמופיע הארדיסק של ווסטרן 1 גיגה ירוק
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-