עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by pro,

חבר שלי קנה צורב ואני לא זוכר לאן מחברים את הקבלים (צורב פנימי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי סרט VCD של 740 מגה אבל פורמט הקובץ הוא .MPG כיצד ניתן לצרוב אותו כVCD על דיסק של 700 בעזרת נרו ??? , ובבקשה אם תוכלו לפרט לי את הפרמטרים שצריכים להגדיר בנרו כדי ליצור דיסק כזה . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי . וכמו כן , סתם שאלה כללית : מה ההבדל בין VCD ל SVCD ? נ.ב , רק רציתי לציין שאתם תותחים ...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rc_p,

צר לי המקום בדיסק הקשיח והחלטתי לקנות חדש, הענין הוא שהלוח שלי עובד עם IDE בלבד. האם כדאי לי להמתין ולקנות בהמשך לוח עם SATA או שכבר היום לקנות דיסק IDE. החלופה הטובה ביותר לכאורה, אם קיים דבר כזה, היא: להשיג כרטיס PCI עם חיבור SATA. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AMD 64,

שלום, לא מזמן התחדשתי בהאר דיסק חדש של טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל.בהתחלה הוא עבד מצויין והכל,אבל בימים האחרונים שמתי לב לזה שהוא ממש איטי.עשיתי לו בדיקת מהירות והוא מעביר רק כ10 מגה לשניה,בעוד שהאר דיסק אחר,גם של ווסטרן דיגיטל של 640 ג'יגה מעביר לי 100 מגה לשניה. מישהו יודע מה הבעיה?האם ההאר דיסק תקול?האם זו בעיה של חשמל משהו?הספק לא סוחב? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על דיסק קשיח פנימי למחשב של 1.5 טרה מה ממולץ ומה הכי משתלם וחוות דעת על הדגם : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2237&CatCode=399

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B85-HD3: http://www.tms.co.il/product/12630 וקניתי גם כונן Intel® SSD 525 Series 240GB: http://ark.intel.com/products/71181/Intel-SSD-525-Series-240GB-mSATA-6Gbs-25nm-MLC ומסתבר שבלוח האם אין חיבור mSATA, מה עושים? אולי יש מתאם כלשהו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by originall,

שלום, נתקלתי בשני דיסקים קשיחים חיצוניים של Western Digital בנפח 3TB במחירים דומים. להלן שני המוצרים: http://ksp.co.il/?list_compare=.13384..21376 1. מהם ההבדלים בין שני הדגמים למעשה? 2. האם שני הדגמים תומכים במערכות ההפעלה Windows 7 ו-Windows 8? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי הארד דיסק של WD בעל תכולה של 320 ג'יגה. בפועל התכולה המקסימלית היא 298. למה? תוד מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by arik100,

אהלן מחפש HD לאחסון - יש לי כבר SSD. אני מחפש 1/2/3TB בעל יחס עלות-תועלת הכי גבוה שאפשר עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10445 שזה יוצא 180 לטרה. יש כונן יותר משתלם מזה? לקנייה מיידית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי הארדיסק נייד של adate והבעיה איתו שהוא מוגבל להעברת קבצים עד 4gb עכשיו אני יודע שכדי לשנות את זה שלא יהיה מוגבל הוא מצריך פרמוט או שמספיק אתחול ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by #ELad#,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח למחשב בנפח גדול. הכיוון שלי הוא 1.5TB. הביצועים לא כל-כך מעניינים אותי מכיוון שהוא אמור לשמש לאיחסון בלבד (לא לתוכנות, משחקים..) חשוב לי שיהיה אמין. חיפשתי קצת ומצאתי את זה WD15EADS מישהו מכיר את הדגם הזה? מומלץ/לא מומלץ? יש המלצות לדיסק אחר? תודה רבה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zbala1,

מעל 40 זה סביר או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני אוסיף קצת רקע תקלה שיש לי קניתי לפני חודש SSD SAMSUNG 850 PRO בנפח 256 , בנוסף קניתי enclosure (מארז) לקונן של Nexstar שתומך ב USB3.1 יש לי במחשב לוח אם שתומך במחבר וגם הדייברים מותקנים ומעודכנים . אני הרכבתי את הכונן במארז שתומך ב SATA3 SSD ו HHD . למשך חודש הכל עבד פלאים עד שהיום שחיברתי למחשב מהמערכת לא זיהתתה אותו . בהתחלה התחלתי לבדוק חיבור USB3 אחר אך גם הוא לא עבד . שחיברתי לחיבור USB2 המערכת זיהתה אותו! בהתחלה חשבתי שמדובר בדייברים או usb ghosted devices . אבל הכל נראה תקין - החלטתי להחליף כבל מהרדיסק חיצוני אחר שגם עובד ב USB3 והוא התחיל לעבוד תקין! מה שלא מובן לי זה איך בדיוק הכבל עובד עם USB2 אבל לא עם USB3 !? ניסתי בכמה …

14. Started by abo9,

איך משתמשים בזה? אני מתכוון שמעתי שזה מקצר זמן טעינה נגיד בBF3 אז מה צריך כאיל לשים את הקובץ של הBF בכונן הזה ולא ברגיל? וגם את הקובץ של המערכת הפעלה? או שזה עובד אחרת שזה אוטומטית מקצר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היצרנית היפנית השיקה דגמי M.2 חדשים תחת מותג ה-OCZ שבבעלותה, עם ביצועים ותגי מחיר שמהווים תחרות ישירה לדגמי ה-Pro 950 המרשימים של סמסונג לכולם כבר ברור שכונני ה-NVMe, אלו שמבוססים על ממשק ה-M.2 עם עורק PCI-Express 3.0 שמאפשר להם להגיע לקצבי העברה וזמני שהות שכונני SATA יכולים אך ורק לחלום עליהם, הם העתיד של שוק ה-SSD – אך עובדה זו לא מונעת משוק ה-M.2 תומך ה-NVMe הביתי (חשוב להבדיל בינו לבין שוק ה-M.2 שעדיין מבוסס על בקרי SATA במרכזו) להרגיש מצומצם מאוד, ויקר בצורה בלתי מבוטלת כפועל יוצא. עתה, נראה שאנחנו סוף סוף מתחילים לראות מגמה חיובית של שינוי בתחום – והיא מגיעה בראש ובראשונה תודות להשקה הרשמית של דגמי ה-RD400 מבית טושיבה-OCZ. הכוננים החדשים מוצעים בתצורת M.2…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני מעוניין בדיסק קשיח מהיר למערכת הפעלה בעיקר, ולאחרונה שקלתי לקחת SSD מצד אחד, כונן SSD בסיסי ב600 שקל עלול להיות גבולי בשבילי, כי אני רואה שהמחיצה שלי של המע' הפעלה חלונות 7 גירסה 64BIT מגיעה לניצול של 60GB מה שאומר שהדיסק המינימלי והמומלץ שנראה בשטח שמתאים לי זה: Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 נשמע לי כמועמד טוב, אבל קצת יקר :-\ מצד שני, לקחת עוד 500GB מהיר של SEAGATE)מאותו הדגם שכבר יש לי) ולעשות RAID0. וגם אם אקח 2 דיסקים ביצועיסטים (הסמסונג F3 לדוג') במערך RAID0: היתרונות שאני מצפה: 1. מחיר - עדיין לא אגיע במחיר ללSSD שציינתי מקודם 2. ביצועים כמעט כפולים(תיאורטית) 3. נפח איכסון לא בעייתי. אבל: 1. שמעתי מכמה טכנאים שהתעסקו עם מערכי RAID …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oba3k,

מה אתם חושבים על המדיות שלהם? קניתי היום אריזה של DVD+R כפול 8 והנרו נותן לי לצרוב בהם בפי 16 (כולל בדיקת מידע שעברה ללא תקלות) - נראה לכם אמין?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amilo,

ערב טוב לכולם יש לי תמונה על המחשב בפורמט Iso שעליה יש סדרת טלוויזיה כלשהיא בוידאו בפורמט mp4 רגיל אני חושב כנראה מקודד xvid or divx , יש לי מדייה של Hp במהירות X8 בנפח 4.4 גיגה DVD-R , שאלתי היא : 1 ) על איזו מהירות לצרוב את התמונה שמכילה וידאו ? 2 )באיזו מהירות מומלץ לצרוב לדי וי די קורא Divx - קבצי וידאו ( מדובר על דיסק Dvd-R של HP בנפח 4.4 גיגה. ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by expi,

תסתכלו במפרט שלי... בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Erez360,

שלום לכולם מבקש המלצה לכונן קשיח לDVD שלי. 500\1T המטרה שסרטים יעבדו בו חלק ללא תקיעות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bright Moon,

חברת Seagate הכריזה היום, לראשונה בהיסטוריה, על כוננים בנפח 1.5TB (!!!), שלטענת החברה מהווים את הזינוק הגדול בהיסטוריה מביחנת נפח אחסון (50% יותר מהכונן הגדול ביותר עד כה - 1TB). הכוננים פועלים ב-7200 סל"ד, יש להם 32MB קאש והם מהווים את התוספת החדשה ביותר לסידרת Barracuda של החברה. הכונן צפוי להישלח לשוק החל מאוגוסט, והמחיר עדיין לא ידוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ראיתי בחוברת של אופיס דיפו תכונן נייד הזה 500GB USB2 ב 600 שקל זה שווה?! 7200RPM USB2 שנתיים אחריות 3.5"

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, ראיתי באתרי חומרה דיסקים קשיחים RAID Edition, רציתי לשאול מה זה אומר? מה בעצם שונה בדיסקים? עד כמה שידוע לי, טכנולוגיית RAID לא דורשת שום דבר מיוחד מהדיסקים עצמם, פרט לכך שהם יהיו זהים (ואפילו זה רק בחלק מגרסאות הרייד)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Syrex,

שלום לכולם, הכונן שלי LG gdr - 8162b הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די ,אבל דיסקים רגילים הוא קורא ניסיתי לעדכן את הכונן אך זה לא עזר. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Sango,

אנשים אני בטעות עשיתי פורמט ל MP3 ועכשיו אני לא מצליח להדליק אותו .. הוא פשוט לא נדלק .. אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות בבקשה תעזרו לי או שהלכו לי 300 שקל ... תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים