אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לא פעם ולא פעמיים נתקלתי במשהו מוזר אני מעביר קבצים ל DOK כל שהוא(USB2) והם עוברים מהר (50-90MBPS) אבל רק לכמה שניות,ולאחר מכן המהירות פשוט צונחת ל10-7MBPS בעיה מוכרת? ועוד בעיה שיש לי זה כשהעברה מגיע לחמש שניות אחרונות היא פשוט לא זזה....וזה לא מעביר את הקובץ בשלמותו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי DOK של HP דגם v220w 16 GB לאחר ביצוע scan and fix ליואסבי (שהיה דיי מלא ד"א) היואסבי לא מגיב כאשר הוא מוכנס למחשב (לא משנה איזה מחשב ולאיזה כניסה), לוקח לווינדוס המון זמן ל"טעון" אותו ולבסוף עולה שגיאה שהוא לא מצליח לקרוא אותו. היואסבי אצלי בערך שנתיים + ... יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את היואסבי? או שהוא הלך לעולמו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הארדיסק נייד של adate והבעיה איתו שהוא מוגבל להעברת קבצים עד 4gb עכשיו אני יודע שכדי לשנות את זה שלא יהיה מוגבל הוא מצריך פרמוט או שמספיק אתחול ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב- 2000 windows ישנם 2 מודי עבודה עם הדיסקים basic ו-dynamic. רציתי לדעת: 1) מה ההבדל ביניהם? 2) אם המחשב שלי מחובר ל-storage שיש בו raid, האם יש היגיון להשתמש ב-dynamic? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי. סוני ו NEC ביחד, כמו טושיבה וסמסונג, אל.גי. והיטאצי, בנקיו ופיליפס. למה "קנו"? 55% אחוז לסוני, 45% ל NEC. מי בעל הבית? http://www.forbes.com/business/feeds/afx/2006/02/27/afx2554631.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום, יש ברשותי 3 דיסקים: 1. WD Black 1TB 2. WD Green 1 TB 3 Segate 7200 3 TB (שרכשתי היום) ביצעתי בדיקת מהירות ונדהמתי לגלות מהירות איטית יותר של ה-WD BLACK האם זה יכול להיות? האם המהירות של ה-BLACK סבירה? ובכלל מה דעתכם על המהירות שקיבלתי בתוצאה הסופית. יש לי הרגשה שה-BLACK לא ממש בקו הבריאות..... מה דעתכם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול האם הצורב של sony 48*24*48 הוא צורב טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה עבוד חבר שמתלבט מה לעשות לאחר שהדיסק הקשיח הקודם של סיגייט גוסס. כמו כן, הוא מתעקש על WD בלבד. מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1 טרה בתקציב של עד 450 שקל. האם כדאי לקנות שני דיסקים של חצי טרה ולעשות ראייד מהירות או פשוט לקנות אחד בודד. פרמטר חשוב הוא מהירות פעולה ואמינות. אשמח לקבל המלצות לכל אחת מהאפשרויות. שאלה נוספת האם מגירת קירור זה דבר ששווה השקעה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
sorry for writing in english, im surfing through winXPE cd so i don't have hebrew keyboard... i got WD80GB with 8mb buffer. one got broken after 9 months and now the second one after 10 months what could be the reason for this ? i have no idea what is wrong and why its keep hapening... you can write back in hebrew i can read it.... my PC : Amd 2400, NEC3520, Cd ROM, 786DDR, Radeon9100 and a generic Power supply... if any one knows what could be the problem so i would stop replacing hd's i will be gratefull... thanks and happy passover...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משפחת ה-Source החדשה תואמת את שמה עם ביצועים צנועים יחסית - אך גם מחירים מומלצים שנמצאים בתחתית השוק, לשמחתנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בחרתי שלושה סוגים של צורבים שנראו לי, לפי כל ההצעות בפורם שאתם הממלצתם ,כפי שרשמתי בפורומים הקודמים אני מחפש צורב מהיר זול ואמין. הצורב של LiteOn 48x24x48 LTR-48246S אמרו שאם מעדכנים לו התקנה של קשוחה הוא יכול להפוך ל- LiteOn 52x24x52 LTR-52246S אז אני ממש לא יודע מה לקנות ואיזה צורב ממש אמין למשך זמן לכן אני שואל אותכם שתעזרו לי נ.ב: כל הצורבים עובדים על Buffer 2 MB .והאם שמעתי נכון ש- TEAC 48x24x48 יש 8MB (והשאלה האם הוא צורב טוב?) תודה רבה זאביק.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB וכשאני בא לשים קובץ שהוא יותר מ4ג'יגה המחשב אומר לי שאין לי מספיק מקום עליוו וכמובן שהוא עצמו ריק. יש פיתרון לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב ישן עם לוח: Gigabyte GA-8SDX Socket 478 SiS645 מקווה שהפרטים האלה מספיקים.. ממה שראיתי יש לו 2 חיבורים IDE לכוננים קשיחים - קודם כל האם אני צודק? עכשיו, כבר מחוברים 2 כוננים קשיחים (ATA) ואני מעוניין להוסיף עוד אחד - SATA. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה מפורטת מאחר ואינני בקיא בנושא זה. המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. בקצרה כונן הישמש להרצת סרטי בלוריי יסבול בגלל היותו מהליין הירוק של ווסטרן דיגיטל לעומת הגרסה השחורה שהינה יותר מהירה? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח corsair gtx 240GB שהתקנתי עליו נערכת הפעלה W7 64BIT על לוח אם Rampage Formula LGA775) לאחר ההתקנה אני מעלה את המחשב נכנס לווינדוס והכול עולה לאט לאט כול פעולה זה נתקע ועולה לאט בקיצור לא ניתן לעבוד עם המחשב רציתי לשאול מה הסיבה? ומה עלי לעשות ?האים יש פעולה מסוימת שאני אמור לעשות בדיסק כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שהיסתובבתי בפורמי הפלאפונים השונים מצאתי את הדיון הזה http://www.howardforums.com/showthread.php?t=752455 מה שהם אומרים בעצם שכל ממורי סטיק (רק מבית סאנדיסק כרגע) מכיל פי שתיים מהגודל המוצהר שלו ואת השאר הם מחביאים במחיצה לא מפורמטת ובלתי נראת. מה שהם לא יודעים שפלאפון מבית סוני אריקסון (שמשתמש בכרטיס זה כזיכרון) יכול לחסוף את המחיצה הבלתי ניראת הזאת ואפילו נותן לפרמט אותה. הקאטצ'? לחלק זה עובד לחלק זה לא. לכולם זה מראה שזה הכפיל אבל ברגע שהם מנסים לעבור את המגבלות המקוריות בעיות שונות נגרמות. מזכיר את הליבות של הכרטיסי מסך שאפשר לשנות. אבל בנתיים יש כאלו שעובדים על טריקים שונים ולחלקם יש טריקים מפגרים אבל שעובדים לפי מה שהם טוענים... אפשרי או סתם באג של פלאפונים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש את הנייד הזה השבוע והייתי מעוניין לשדרג אותו בכונן SSD. מן הסתם חשוב שיהיה אמין ומינימום 200GB, התקציב שלי הוא גג 1,000 ש"ח. עוד שאלה ששאלתי בפורום ניידים אבל אולי גם אתם תוכלו לענות לי עליה, האם ניתן להוסיף לנייד הנ"ל את הכונן או שאצטרך להחליף עם הקשיח? תודה מראש, אלון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הלוח אפשר לראות בחתימה וגם את ההרד דיסק.... איך אני יכול לדעת שהוא עובד בSATA2? ולא צריך להתקין כלום?? בEVEREST זה מה שהוא רושם.. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב בכונן קשיח החברה HITACHI או westren digital?? משהו בסגנון 550# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD רק מתלבט בחברה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים קנתי צורב LG ולפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי בעיות. שאני מכניס דיסק הצורב מתחיל להשמיע רעשים מוזרים, הצורב מתחיל לסובב את הדיסק ואז הוא מפסיק, אחרי שהוא עושה את זה איזה חמש פעמים, הוא מפסיק והדיסק מתחיל להסתובב כרגיל. בעיה נוספת היא בצריבה ל-PS2, פעם שהייתי צורב הדיסקים היו נקראים ישר (דיסקים ישנים שצרבתי עובדים טוב), עכשיו נשמע אותו רעש כמו שהצורב מוציא בהתחלה (הפסקות פתאומיות). והדיסקים לא עולים. למישהו יש רעיון מה הסיבה לתקלה? ואם אפשר לתקן אותה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. אני רואה הרבה שממליצים על הHD של WD עם ה 8 מגה קאש. מישהו יכול להסביר לי מה זה הקאש הזה? כמה קשא בדרך כלל יש לHD אחרים? זה אותו קשא כמו הקאש של המעבדים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Nec 3540 לא קורא מדיה DVD+R. עשיתי הפעלה מחדש למחשב ועדיין לא קורא. הדיסק לא ריק, יש בו סרט. הדיסק של אופי דיפו במהירות 2X. הDVD בבית קורא יופי את המדיה, אך הצורב אומר שהדיסק ריק והוא מיועד לצריבה. הצורב קורא מדיות אחרות. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד את ההגנה שיש לכונן הקשיח של הוט פייבר? יש לי אחד מיותר בבית והייתי מאוד רוצה להשתמש בו ככונן חיצוני למחשב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-