עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by most,

יש בחנויות דיסקים מסוג XEROX. היצרן הוא MCC...איך הדיסקים? איך היצרן?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Vissor,

שלום. ברצוני לרכוש SSD, בדקתי בעיקרון את ה VERTEX 2 OCZ,אבל ראיתי שיש להרבה אנשים בעיות איתו,לכן החלטתי ללכת על ה G.SKILL, האם מישהו עבד עם SSD של G.SKILL? והאם הוא מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nore0,

שלשום פירמטו לי את המחשב לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי DAEMON Tools ו-Alcohol 120% עכשיו אני בא להכניס דיסק והמגש לא נפתח אין גם את האייקון ב-מחשב שלי מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Triple-z,

היי, אני מחפש DOK קומפקטי בנפח 16 ג'יגה כרגע האפשרויות מבחינתי הם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4116 או קורא כרטיסים מיקרו של סאנדיסק וכרטיס MICRO SDHC: http://www.sandisk.com/products/mobile-memory-products/sandisk-mobilemate-micro-reader.aspx?tab=features עזבו רגע את עניין המחיר, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר איך הביצועים של 2 המוצרים האלו, והאם יש חסרונות משמעותיים שעלי לקחת בחשבון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kdani,

אלו חלופות כדאי לשקול על מנת לייצר שטח אחסון מהיר ואמין - שישרת בין 10-15 משתמשים ? חשבתי על כמה אפשרויות - אשמח לשמוע חוות דעת: שרת לינוקס מבוסס על מחשב רגיל עם שני דיסקים SSD ב-RAID 1 (מראה) וקנפוג SAMBA על בסיס DC של מיקרוסופט. (נקבל בערך 450 ג'יגה) אמצעי אחסון חיצוני (יחידת STORAGE) - משהו מכיר מוצר אמין שיודע להשתלב ב-Active Directory ? (פחות מכיר אילו מוצרים יש בשוק) שרת Windows עם Raid 5 של דיסקים רגילים. (יכול להיות גם לינוקס לצורך העניין) - אפשר להגיע לנפחים גדולים יותר כנראה, אבל 450 ג'יגה יספיקו כרגע. מה נראה לכם יתן יותר value for money ? מה נכון יותר ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by loading,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני נייד לדיסק קשיח בגודל 2.5. מה שחשוב לי שהוא יהיה מחברה טובה ועם יציאת USB 3. יש המלצות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי דיסק עם 6 טרה של מדייה (רובם קבצים גדולים) ואני רוצה להעתיק את הכל לדיסק חדש ריק. אני מניח כי העתקה "רגילה" עם COPY של ווינדוס או אפליקצית TERACOPY יעתיקו כל קובץ בדיסק המקור ויכתבו אותו בצורה רציפה בדיסק היעד כך שלא תהיה פראגמנטצייה אבל איך אני יכול לבצע אופטימיזציה לאירגון הקבצים? הכוונה היא שקבצים בתיקייה אחת יועתקו אחד ליד השני. האם העתקת התיקייה הראשית מעתיקה את הקבצים לפי הסדר הלוגי שלהם? (הכוונה לסדר המופיע בהוראת DIR ללא פרמטרים)

8. Started by House M.D.,

שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני LaCie 500GB . יש לי אותו ממזמן אבל רק היום בדקתי לו פעם ראשונה טמפרטורה, ונדהמתי: הוא מגיע בלי בעיה ל58-61 מעלות ! ואם אני עושה לו איחוי זה אפילו יותר. האם אלו באמת מעלות גבוהות? ומה עלי לעשות בנידון? תמונה של הדיסק אם צריך:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Wiz01,

שלום, אני רוכש את הנייד הזה השבוע והייתי מעוניין לשדרג אותו בכונן SSD. מן הסתם חשוב שיהיה אמין ומינימום 200GB, התקציב שלי הוא גג 1,000 ש"ח. עוד שאלה ששאלתי בפורום ניידים אבל אולי גם אתם תוכלו לענות לי עליה, האם ניתן להוסיף לנייד הנ"ל את הכונן או שאצטרך להחליף עם הקשיח? תודה מראש, אלון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Radeon38,

האם שווה לשדרג את מערך כוננים מערכת ההפעלה למערך SAS???? אני יודע מה זה SAS ואני יודע שזה מצריך בקר משלו כי זה לא דבר מובנה בלוח אם.אבל ראיתי השוואות וקראתי על כונן הצ'יטה של סיגייט קצת מידע והוא נחשב כונן אנטרפרייד לעומת הרפטור שנחשב כונן 10K "רגיל". כרגע עלויות זה לא העניין השאלה שלי האם יהיה שיפור גדול בביצועי המחשב לעומת מערך רייד על כונני SATA רגילים 10K או 7200 חשוב לציין שכוננים אלה עובדים ב 15K סל"ד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. יש למישהו עוד פרטים על הטננולגיה הזו של Hitachi ? לינק לחדשה בפוקט http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEypAAukkuormTwuiS&tmpl=pocket375&style=pocket375

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yan Bolotov,

אהלן, רכשתי כונן חדש (my passport ultra 2tb) של WD ואני משתמש במקבוק פרו, עם מערכת הפעלה mavericks הבנתי שלא מומלץ להתקין את התוכנה שהחברה מציעה כדי לתפעל את הכונן, במיוחד לא על המערכת ההפעלה מווריקס. איזה ריפירמוט מומלץ? להתחשב שמדי פעם אני משתמש בפי סי, אך רוב העבודה נעשת במק (רוב העבודה הכבדה). האם מומלץ לחלק את הכונן לשני פורמטים שונים? אם כן אז איזה? ואיך ואיזה תוכנה מומלצת להמשך תיחזוק המכשיר? תודה מראש, יאן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש ברשותי דיסק קשיח של 500GB של סיגייט מהדגם ST3500320AS, המקום עוד מעט נגמר לי ואני רוצה לקנות עוד HDD של 500GB ולעשות RAID 0 עם הכונן שיש ברשותי. אשמח שתמליצו לי על כונן של 500GB שיהיה מהיר, אמין ושקט, ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים שהוספתם דגם של סיגייט ודגם של SAMSUNG אבל WD לא הוספתם, האם יש סיבה מיוחדת לכך? בכללי אני מתלבט בין כמה קשיחים - Samsung 500GB SpinPoint F3, SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ו WD 500GB AAKS WD5000AAKS. אשמח שתגידו לי מה ההבדלים ביניהם ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב לכולם, אני מחפש פתרון לאחסון קבצים גדולים עם אפשרות לגשת אליהם במהירות ושיהיו זמינים בכל זמן... שטח האחסון שאני צריך הוא לפחות 2TB עם אפשרות הרחבה עתידית... חשבתי על קניית מחשב רגיל ולחבר אליו משהו כמו 8 כוננים קשיחים בנפח של 320GB בחיבור SATA כשכל אחד מהם עולה 570 שקלים וכך אוכל להוסיף כוננים קשיחים ככל שארצה. השאלה היא האם אני יכול לעשות משהו כשזה ועד כמה כוננים אני יכול לחבר למחשב זה דרך לוח האם וכרטיסי הרחבה... מצאתי פתרון אחר והוא יחידת אחסון חיצונית בגודל של 1TB של חברת WD במחיר סביר (אולי) והנה קישור לפרטי היחידה: פרטים באתר החברה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=270&language=en פרטים ב-ZAP להשוואת מחירים: http://www.zap.co.il/model.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AMD 64,

שלום, לא מזמן התחדשתי בהאר דיסק חדש של טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל.בהתחלה הוא עבד מצויין והכל,אבל בימים האחרונים שמתי לב לזה שהוא ממש איטי.עשיתי לו בדיקת מהירות והוא מעביר רק כ10 מגה לשניה,בעוד שהאר דיסק אחר,גם של ווסטרן דיגיטל של 640 ג'יגה מעביר לי 100 מגה לשניה. מישהו יודע מה הבעיה?האם ההאר דיסק תקול?האם זו בעיה של חשמל משהו?הספק לא סוחב? תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קיבלתי Mybook Essential (דיסק חיצוני של WD) לשחזור. מדובר על דיסק 1TB GREEN של WD מחובר לבקר USB קטן ורגיש שמקודד את המידע (hardware encryption) עליו . הצלחתי לשחזר את רוב הקבצים שהיו על הדיסק, אחרי תהליך ארוך ומייגע של IMAGING לדיסק תקין , תוכנת שיחזור ושחזור שמות קבצים עד כמה שאפשר, כאשר בכל תהליך השחזור מול הדיסק הדפוק הוא מחובר דרך הבקר USB שלו שמאפשר קריאה ממנו ויוצר במערכת הפעלה מחיצת CD וירטואלית. עכשיו אני מעוניין לפרמט את הדיסק , כאשר אני מודע לכך שיש לו כ 110 מגה של BAD SECTORS לפי התוכנת IMAGING . ולא מצליח . בחיבור SATA ישיר (דרך ESATA) , ה BIOS מזהה את הדיסק אבל בשום תוכנה בינתיים, אני לא מצליח לפרמט או לשנות מחיצות. אם אני מחבר ב USB דרך הבקר, אני חייב לה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by UV1,

שלום לכולם, אני צריך דיסק חיצוני 1T עם חיבור firewire (רצוי) שקט 3.5" אבל התקציב הוא כ 500 שח ? ובנוסף איך הדיסקים של iomega ? הם מייצרים גם את הדיסק או רק מארז? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Y-T-M,

שלום לכולם, המחשב שלי בזמן החרון קופא ועכשיו התחיל לעשות גם מסכים כחולים,אני חושש שההארד שלי תקול,אז אני מחפש תוכנה לבדוק את ההארדיסק דרך הBOOT מפני שלא אוכל להריץ אותה על הווינדוס היא תתתקע. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by cupidil,

קראתי את הסטיקי וראיתי המלצו לגבי דיסקים פנימים אבל לא עבור חיצוניים. אני רוצה דיסק 3.5 בנפח 1T, כפתור הדלקה\כיבוי (קראתי בביקורות שאנשים נתקלו בבעיות שהדיסק המשיך לעבוד לאחר שקיבו את המחשב). בנוסף אני מעדיף דיסק שלא מחייב התקנה של תוכנה כדי לעבוד איתו (כך שבכל זאת תהיה אפשרות של ניידות) ראיתי המלצות עבור: 1. ST310005FDD2E1 Seagate FreeAgent 2. סמסונג HX-DU010EC האם כדאי לקנות משהו מהשניים האלה או משהו אחר תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. זה אומר שאני אצטרך הלעביר את כל האינפורמציה בישנים שלי ל DVD כי הטכנולוגיה החדשה כבר לא תומכת בדיסקים, או שיש פתרון? יש לי דיסקים בני 7 שנים שעדיין נקראים ע"י הכונן דיסקים הזה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Elad Shechtman,

אשמח להמלצות על כוננים ועל התכונות(מהירות קריאה\כתיבה\משהו אחר..) שצריך להיות לכונן כדי להתאים כמובן שהיעוד העיקרי זה משחקים , חשבתי על כונן של 2TB - 4TB תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by overload,

3 שאלות פשוטות: -אם אני צורב דיסקDVD לדיסק DVD אחר האיכות תירד? -נגיד שיש לי את הסרט על המחשב, האיכות עדין תהיה נמוכה יותר מDVD מקורי בחנות אם אני יצרוב את הסרט לDVD. -האם התוכנות לצריבת DVD הם חוקיות בארץ? אני יודע שיש מדינות שכן ויש שלא. *אני רק רוצה להבהיר כדי שלא יהיה אי הבנות שאני לא צורב DVD (חוקי ולא חוקי) ואני גם לא מוריד סרטים למחשב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by expi,

תסתכלו במפרט שלי... בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום. אני רוצה לדעת מה זה אופצית ה S.M.A.R.T מה ראשי התיבות אומרות, מה זה עושה, איך זה משפיע? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by naorz20,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון מבחינת קטגוריית הפורום. אני מחפש כרטיס הרחבה ל sata כדי להוסיף עוד hdd למחשב שלי אני מחפש שיהיה לו לפחות 2 חיבורים של sata ( אם יש 4 כניסות במחיר טוב-עדיף) דגם הלוח אם הוא: gigabyte EP35-DS3L pci-e אחד תפוס לי עם כרטיס הרחבה של usb 3 אז יש רק את ה pci הרגילים (לבנים) אני לא יודע מה הם. ** שאלה נוספת האם יש מצב לצוואר בקבוק בתעבורה ב HDD עם הוספת הכרטיס? ניסיתי לחפש בשתי רשתות גדולות מוכרות בארץ (אני לא יודע אם מותר לומר שמות) ולא מצאתי. אני לא מכיר חנויות ספציפיות ואמינות ואם בכלל יש להשיג את המוצר הזה. אני מאיזור המרכז... אם אפשר עזרה בנושא. תודה רבה לכל העוזרים שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.