אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
וכשאני מוחק משהו אז יש את אותו מקום תפוס ואת אותו מקום פנוי , בקיצור אין שינוי שום כלום ואני לא יודע מה הגורם לכך ... :s05: מקווה שתעזרו לי .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעת ההתקנה של ה RAID יש לבחור BLOCK SIZE. מה לבחור ? מה המשמעות של כל גודל ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני HDD, אחד של 80 והשני של 160 אני רוצה לפרמט ולחלק אותם בצורה האופטימלית. עד עכשיו היה לי 80 אז עשיתי חצי למערכת הפעלה (XP) ותוכנות, וחלק שני לקבצים חשובים (סרטים,תמונות,מוסיקה...) שלא נמחקים בפירמוטים. עכשיו שהוספתי עוד 160 אני לא יודע אם להקציב את כל ה80 הקיים לתוכנות ומערכת הפעלה, או שאולי נעשה כונן לOS ותוכנות, ושני כוננים לקבצים חשובים. במידה וכדאי לעשות כך, כמה יש להקציב למערכת הפעלה + תוכנות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי 1TB - שיהיה מהיר, ויציב - ובקיצור ממולץ בעל בתעודות ראיתי בסטיקי מומלצים את הדגם הזה: ST31000528AS האם הוא עדיין טוב, או שיצאו דברים חדשים ומומלצים יותר ? מה דעתכם על הדיסק הבא ? Seagate Barracuda LP ST31000520AS טוב ? לא טוב ? פחות טוב מה הדגם הראשון שרשמתי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי שני כונני SATA, שניהם בידיוק אותו הדבר או דגם ואותו גודל, היו קודם מחוברים ב RAID , אחרי ההתקנה הופיעו שני הכוננים במחשב שלי ופתאום שמתי לב שאחד נעלם, בביוס שניהם מופיעים במנהל התקנים שניהם מופיעים. אז מה הבעיה ולמה אחד נעלם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של היטאצ'י חדש האם זה טבעי שהוא מרעיש יותר מהרגיל? לפניו היה לי אחד של WD והוא לא היה מרעיש ככה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Nec 3540 לא קורא מדיה DVD+R. עשיתי הפעלה מחדש למחשב ועדיין לא קורא. הדיסק לא ריק, יש בו סרט. הדיסק של אופי דיפו במהירות 2X. הDVD בבית קורא יופי את המדיה, אך הצורב אומר שהדיסק ריק והוא מיועד לצריבה. הצורב קורא מדיות אחרות. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם... קיבלתי מחשב מחבר לתיקון וברגע שאני מפעיל אותו רושם לי בביוס S.M.A.R.T status BAD backup and replace הוינדוס לא עולה ואומר שחסרים לי קבצים ב SYSTEM32 ניסיתי לתקן דרך RECOVERY CONSOLE וזה לא עזר...החלטתי לפרמט אבל לפני זה כמובן לגבות הכל מ C: ל D: ...הרצתי LIVE CD וניסיתי לגבות אבל כל פעם שאני מנסה זה תוקע את הוינדוס לייב או את המחשב אפילו...ורושם מלא בעיות כמו שהקובץ מתעקב ולא ניתן להעביר אותו ויכול להיות שהDATA נמחקה וכו... ככה זה ב C: וב D: אין לי שום יכולת לגבות כלום מהמחשב...אני מצליח לגבות כמה קבצים אבל בסוף תמיד נתקע המחשב או הוינדוס ורושם מלא שגאיות. ניסיתי לחבר את ההארדיסק למחשב שלי וזה אותו דבר גם במחשב (התקין) שלי. קראתי קצת על S.M.A.R.T והבנתי …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פעם בכמה זמן, אני משתמש ב-Ghost כדי ליצור Image של כונן C. אני עושה את זה ע"י שימוש ב-Bootable CD, ואחרי שהדיסק עולה, אני בוחר את האפשרויות הרלוונטיות, ואז נותן לו להתחיל לעבוד. הייתי רוצה משהו שעושה את כל זה אוטומטי, בלי הצורך לבחור בתפריטים והכל... המטרה היא שאוכל להכניס את ה-CD, או DOK, ומשם הוא אוטומטית ייצר Image של כונן C, לתוך קובץ חדש בכונן D, בלי שאני אצטרך לבחור שום דבר בשום תפריט.... מה מומלץ לשם כך? (והאם יש תוכנה נוספת שכדאי לבדוק חוץ מ-Ghost שאני משתמש בה שנים כבר?) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי Crucial M4 128GB SSD ופרמטתי את המחשב, עברתי גם על המדריך הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide. יש לי גם כונן WD CAVIAR BLACK 500GB שקראתי לו "E", לא מותקן עליו שום דבר שקשור למערכת. כרגע נכנסתי ל"Computer" וראיתי שמתוך 465GB נותרו בכונן 461GB ונוצרה בו תיקייה עם סימן של מנעול בעלת שם מוזר, זה חלק ממנו: 28957cb5fe3e9 (יש עוד קצת). היא ריקה לגמרי (בדקתי גם עם קבצים מוסתרים) וכתוב שהיא שוקלת 0 bytes, אבל בכל זאת הלכו 4GB מהכונן... זה יכול להיות בגלל WINDOWS UPDATE? זה קרה במהלך התקנת 100 עדכונים... אשמח לעזרה או להסבר, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש כזה דבר בכלל? ואם כן - איך אני יכולה למצוא מארז שיתאים לי לזה: https://direct-israline.co.il/sandisk-ssd-plus-2tb-sdssda-2t00-g26-כונן-קשיח-פנימי.html מה אני צריכה לבדוק? (סוג חיבור? גודל?) ואיך אני בודקת את זה? וכמובן - הכי טוב - אם יש המלצה על מוצר ספציפי!... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק 80 חדש ועשיתי לו פורמט ו FDISK ל 5 ג'יגה ו 75 c: 5 giga d: 74 giga עכשיו שבאתי לעשות DEFRAG ראיתי דבר מוזר ביותר : c: FAT32 d: NTFS איך זה יכול להיות דבר כזה ? מה המשמעות מבחינת ביצועים והשאלה הכי קריטית האם אני יכול להמשיך לעבוד ככה?(שאותו הרדיסק פועל בשני תקנים שונים) ? זה נורא חשוב לי תשובה מהירה (לא בראש שלי עכשיו להרוס הרדיסק שרק נקנה שלשום).... תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה עבוד חבר שמתלבט מה לעשות לאחר שהדיסק הקשיח הקודם של סיגייט גוסס. כמו כן, הוא מתעקש על WD בלבד. מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1 טרה בתקציב של עד 450 שקל. האם כדאי לקנות שני דיסקים של חצי טרה ולעשות ראייד מהירות או פשוט לקנות אחד בודד. פרמטר חשוב הוא מהירות פעולה ואמינות. אשמח לקבל המלצות לכל אחת מהאפשרויות. שאלה נוספת האם מגירת קירור זה דבר ששווה השקעה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, הנושא בכותרת. ניסיתי עם שני DOKים, זה קרה בהתחלה עם Sandisk Extreme 3.0 ואחרי זה החלפתי אותו ל-DOK USB 3.0 של Mach Xtreme וזה קורה גם איתו. דרייבר של Etron USB 3.0 מעודכן וגם ה-BIOS מעודכן (גרסה F9, לא רציתי להתקין גרסת בטא). אשמח אם למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ בחנות שעושה משלוחים מדיות DVD-R של Ritek מסדרת X באריזת Cake (בלירה זה חסר במלאי). http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=371 דרך אגב, מה דעתכם על המדיה המסויימת הזו (Ritek G05)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משפחת ה-Source החדשה תואמת את שמה עם ביצועים צנועים יחסית - אך גם מחירים מומלצים שנמצאים בתחתית השוק, לשמחתנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני בדיוק מכין לי מפרט מחשב חדש. מתלבט אם לקחת את ה evo 250 או את ה crucial mx100 or m500 מתלבט בעיקר בגלל הבאג שנמצא ב evo. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לגרום לדיסק און קי להיות מזוהה כקשיח. ניסיתי את השימוש ב-bootit באופציה flip removable bit ולא נראה שיש שינוי האם יש דרך לגרום לדיסקאונקי לעבוד כקשיח?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: היום יש לי הארדיסק של Excelstor או Jupiter או משהו כזה אין לי מושג , מן הסתם לא משהו מוכר... אין לי בעיות איתו (יש לי בעיות אחרות עם המחשב, אבל אני לא חושב שזה קשור אליו)... מציעים לי להחליף אותו בחינם לHD של WD נראה לי... 7200Rpm כמובן... האם שווה את הטרחה? היום יש לי זיכרון 256Mb 333Mhz גם של חברה לא מוכרת (קברית?) - אותו לקחתי - בלי ידיעת אחי - מהמחשב שלו... לא שזה ישנה לילד בן 9 שמשחק פיפא 2001 . בעיקרון אמור להיות לי זיכרון 266MHZ, גם של חברה לא מוכרת. אותו מציעים לי להחליף לזיכרון 256Mb 266Mhz של Buffalo... אני לא מתכנן אוברקלוקינג! האם כדאי לי להחליף זיכרון? האם השינוי לחברה יותר מוכרת (?) ישפיע ויעזור יותר מאשר זיכרון של מהירות יותר גבוהה (266MHZ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-NEC 3549A שלי לא רוצה לקרוא דיסקים. הוא קורא אותם רק אחרי שאני עושה ריסט. העניין חוזר על עצמו, כאשר אני צורב דיסק, מנסה לקרוא אותו והופ... הוא שוב לא קורא, אני עושה ריסט ואז הוא קורא, ואז אחרי מספר דקות הוא שוב לא מוכן לקרוא יותר עד הפעם הבאה שאני אעשה ריסט. לא חשבתי שהוא יפשל ככה. קניתי אותו לפני שנתיים, אם לא יותר. מישהו יודע אולי מה הבעיה, המקור שלה, או איך פותרים את זה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות ssd מאמזון בגלל שבארץ הם מאוד יקרים,וכמה בערך זה יעלה samsung 850 evo 250gb כולל משלוח לארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש וראיתי שרשום על צורבים, cd, dvd bulk מה זאת אומרת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-