אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לדעת מה דעתכם על הSony 32GB USB 3.0 Flash Drive? והאם נפח כזה מספיק לגיבוי שמירות תכוף (בערך כל שבוע) של כ 5-2 משחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחשבי יש usb1 ואני רוצה לקנות mp3 שחיבורו הוא usb2. האם יהיו לי בעיות בהעברת שירים לנגן?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, למי שלא ראה KSP פרסמו יופי של מבצע על הVertex 2 בפייסבוק - 890 ש"ח ל128GB. שזה בהחלט שווה, אך השאלה אם כדאי ללכת על כונן מהדור ה2 (עם SATA2) או אפילו להתפשר על הגודל וללכת על הM4 של Crucial שאני שומע עליו רק דברים טובים (אבל לא מצליח למצוא אותו בארץ בגרסאת ה128GB :-\ ).
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שוב... הכונן הוא Western Digital 160GB הדגם שלו הוא: WD1600AAJB האם הוא יתאים ללוח של Intel D845 תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם WD 36GB RAPTOR מספיק גדול בשביל Windows Vista ?? או שרצוי לקנות את הדגם של WD 76GB RAPTOR ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום. שמעתי שבתוך הארדיסק של 80GB יש דיסק אחד ובכל הארדיסק יותר גדול יש שני דיסקים או אפילו שלושה... ושמעתי שזה משפיע על המהירות....האמנם ה-80GB יותר מהיר מדיסקים יותר גדולים? כמו למשל 120GB SATA או 160 וכו'
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
יש לי את ההרד דיסק הזה שלוש שנים והוא עושה בעיות... דרך אגב הוא 10 GB
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו קנה או מכיר ? אני רוצה הארד דיסק עמיד שלא יקרוס לי לאחר שנה בגלל שאני משאיר את המחשב דלוק 24 שעות... מישהו שמע דברים טובים / רעים עליו ?
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כונן קשיח עם 640 ג'יגה וחשוב לי מאוד שיהיה אמין ושקט... האם Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB מתאים? או שהוא מרעיש? אם יש משהו יותר טוב אני אשמח לדעת...
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. המחשב כרגע ב-3.5 וזיכרונות 700MHZ,וכל פעם שאני עושה ריסטרט רשום לי-BOOT FAILURE PLEASE INSERT DISK. רק שאני מכבה את המחשב ומדליק אז המערכת עולה. היתה לי בעיית התחממות ב-HD והחליפו לי אותו,ועדיין אותה בעיה הטמפ' על 53-55 מעלות. המחשב עבד על 3.32 עד אתמול ולא היו איתו בעיות,רק אחרי העלאת המעבד+זיכרונות -שלא כללה העלאת מתח התחילה בעיה זו. האם יש מצב שהאובר קשור לכשל בעלית ה-HD ?
-
- 11 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידועים להסביר איך בשתי מילים? יכולים להפנות אותי למאמר בנושא? עדיף בעברית. בברכה, SPC [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את easy revovery professional אבל נראה לי שזה מלטף את ההארד דיסק במקום לשחזר ממנו מידע. כזכור, אני הקלטתי את הקורס טכנאים שעברתי וגיביתי אותו על אחד מהכוננים של ה- 500GB IDE שיש לי במחשב של ג'ון ברייס אחרי שפירמטתי אותו כ- extended partition (במחשב הישן), אבל מאחר וה- 120GB IDE לא זיהה את הכונן בווינדוס לאחר שפירמטתי אותו ע"מ להתקין עליו xp ולהפוך אותו ל- primary master (הוא היה בהתחלה primary slave), נאלצתי לפרמט את ה- 500GB IDE שוב דרך ה- 80GB ובדרך ה- chkdsk אמר שיש כמה סגמנטים שלא נקראים (כנראה שאלה הם ההקלטות), והפעם כ- primary partition ע"מ שלא משנה איזה הארד דיסק אני אשים כ- primary master, הוא יזהה בווינדוס את ה- 500GB כ- primary slave. אחרי שעשיתי את זה, (…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד. בזמנו חילקתי את ההארד דיסק ל 3 מחיצות. היום כונן C התמלא ואני חייב או לפרמט את כל ההארד דיסק או לנסות לאחד בין 2 מחיצות. האם ניתן לאחד 2 מחיצות מבלי לפרמט אותן ?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום.. כדי לבצע איחוי בהארד דיסק למחשב חדש? יש לי את הדיסק של WD 74 RAPTOR 10000... זה יכול להזיק לו או רק לעזור למהירות המחשב....? תודה לכל העוזר...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני משתמש ב dvd נייד לאחרונה של safa שאני משתמש בו רואים שהוא מתקשה לקרוא את הדסקים הודות לרעש שהוא עושה ולפעמים הוא פשוט לא מצליח לקרוא חלק הצורב במחשב למשל לא משמיע בכלל רעש בקריאה ולא מתקשה בדקתי כמה דסקים במחשב אחרי השימוש בהם ואין כל בעיה איתם האם האיכות של הדסקים יכולה להפגע אם המכשיר מתקשה לקרוא אותם? אני לא רוצה לגלות פתאום שהסרטים לא עובדים לי תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרגע מערך RAID 1 מוגדר ע"י שימוש בבקר המובנה בלוח האם שלי, P965-S3 של GIGABYTE, אם אני צריך לאפס BIOS או לעדכן אותו מן הסתם, כברירת מחדל, בקר הRAID כבוי, האם כאשר אפעיל אותו בחזרה ידפק לי הRAID או שלבקר יש מאין "BIOS" משל עצמו ככה שברגע שאני אפעיל אותו חזרה בBIOS הרגיל המערך ישמר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לפעמים נורה של כונן נדלקת ללא להבהב וכתוצאה למרות שמערכת הפעלה פועלת ואני רואה שמחשב לא נתקע, עדיין לא תמיד מתקבלות לחיצות עכבר לא נפתחות תוכנות ולא "המחשב שלי" אפילו, כלומר מערת ממתינה כביכול למשהו. אנא צפו בסרטון שיכול לעזור להבין מה קורה (תראו בHD אם סרטון לא עובד כראוי): SSD's Weird Activity הנה דווח של אינטל SSD TOOLBOX על S.M.A.R.T. הכל בסדר פה? עכשיו תראו כתיבה: רואים משהו חשוד? כתיבה כאן בסדר?
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD שיכול לקרוא (וכנראה) גם לכתוב על דיסקי DVD דו-צדדיים. קניתי חבילה של 10 דיסקי DVD ריקים של החברה Verbatim, כתוב 4.7GB, וגם כתוב 8x. ראיתי בחבילות אחרות 4x, הכוונה למהירות? גם כשאני מסתכל על הדיסקים, מהצג שבו כתוב את שם החברה וכו', זה מחזיר אור כאילו הדיסק הוא דו-צדדי. אז זה דו צדדי או לא?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם כן - איפה ניכר ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב שלי, כרגע זה המפרט שלו: Intel i5-750 Gigabyte P55A-UD3 Manli Radeon 5850 G.Skill DDR3 2048X2 1333MHz Western Digital WD50000AKS 500GB על לוח האם יש 4 כניסות של SATA2 ושתי כניסות בלבד של SATA3. הבקר הוא של מארוול. כיום הכונן מחובר ב-SATA2, כי הכונן עצמו מסוגל לעבוד עד מהירות של SATA2. לאחר ההחלטה לפרמט את המחשב חשבתי אולי לשלב כונן SSD + הדיסק הקשיח הנוכחי. להתקין את הווינדוס כמובן על הכונן SSD, מה שיהיה מקום להשתמש בשבילי וכשיתחיל להיגמר לעבור לקשיח. אם שניהם לא עובדים על אותה מהירות יכול להיות איפשהו צוואר בקבוק? אם כבר לקנות, לקנות את ה-850 של סמסונג או להישאר עם ה-840 EVO? עד כמה משנה הטכנולוגיה החדשה של ה-3D? יש צורך לבצע RAID ב…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לייטאון 52*24*52. שמעתי מכמה אנשים שלא כדאי להחזיק רק צורב (ללא CD) במחשב, וזאת מחשש לקיצור אורך החיים של הצורב. אני לא נוהג לעשות שימוש מסיבי ב CD, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חדש?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-