אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש ברשותי צורב DVD של LG. וכשאני מכניס דיסקים ובזמן הקריאה שלהם יש רעש בלתי נסבל. וכשצורבים דיסקים הרעש אפילו חמור יותר. מה אפשר לעשות? או שהאפשרות היחידה היא להחליף את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צהריים טובים.. קודם כל אני רוצה לציין שחפשתי בפורום (וגם מחוץ לו) לפני שהעלתי את הנושא ואני פשוט לא מצליח לפתור את זה. אז ככה: לוח אם של ASUS - P5K שעליו מובנה בקר RAID JMICRON 363 כוננים קשיחים כמו שכתבתי בנושא: 4 ST3500320AS X מערכת הפעלה: WIN XP X64 עכשיו לבעיה.. חברתי את כל הכוננים הקשיחים ללוח - 3 לחבורי SATA רגילים ואחד (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) לחיבור שעל פי ההוראות של הלוח שייך לבקר כמובן שהתקנתי את הדריברים של הבקר ואת התוכנה שלו והבעיה היא שהבקר פשוט מזהה רק את הדיסק שמוחבר לבקר עצמו.. אין בזה הגיון משום שיש רק חיבור SATA אחד לבקר והרי ש - RAID מורכב משתי דיסקים ומעלה אז ברור שפספסתי פה משהו השאלה מה ?!.. לא אכפת לי כבר לבנות מערך מדיסקים קיימים כך שה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לאחר התייעצות פה באתר. אני כל הזמן שומע רעשי קריאה וכתיבה. הסרתי את האינדקס חיפוש של הווינדוס את הsuperfetch וגם את הwindows defender - זה עדיין לא עוזר ------ יש לי את כונן C: כSSD של סמסונג מסדרה 840 ועוד דיסק קשיח D: של סגייט 1TB 7200 64MB בהתחלה חשבתי שאני שומע את הדיסק הקשיח אבל מהמוניטור נראה שזה בכלל לא הוא. מישהו יכול לעזור, הרעש מחרפן אותי תודה רבה כמו כן, עשיתי את כל מה שרשום כאן במדריך (חוץ מעדכון גירסה, לא יודע איך ומפחד למחוק את הכונן) להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 http://img585.imageshack.us/img585/6708/9xt3.png' alt='9xt3.png'> Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חיייייייב במלוא מובן המילה להעביר קבצים לדודה שלי על DOK, נושא רגיש וחייב שיתבצע בהקדם. הDOK לא נותן לעביר אליו קבצים ולא למחוק ממנו , בטענה שהוא WRITE PROTECTED. איך אני מסיר את ה"פרוטקשן"? ממש ממש ממש דחוף .. זה לא רחוק מעניין של חיים או מוות .. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים של 8 גיגה הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום בארץ לפחות איפה שחיפשתי. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ? ומה המחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השבוע רכשתי מקבוק פרו, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך מחשב ישן (דואל קור עם כמה דיסקים קשיחים גדולים) לכונן גיבוי רשת, שה time maschine במקבוק יזהה אותו ברשת ויגבה לשם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה טוב יותר לדעתכם? הסיגייט הבא טוב יותר מהבחינה הזו שיש לו חיבור USB 3 חוץ מזה הם אמורים להיות אותו דבר. העניין שWD אמורים להיות כביכול "טובים יותר". מה דעתכם? דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Desktop STBV2000200 נפח 2TB חיבור USB 3.0/USB 2.0 מול דיסק קשיח חיצוני WD דגם Elements Desktop נפח 2TB חיבור USB 2.0
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הסמארט התחיל לאותת שיש בעיות וצריך לגבות ולהחליף. התקנתי hddregenerator שאותת על אותו דבר. אני במהלך הגשות ולא היה לי זמן לטפל. גם מצב הכסף לא מזהיר. קיוויתי לסחוב עד מחר, אבל עם המזל שלי היום קרס כל העסק. יום לפני הגשה אחרונה. וביחד עם ההארדיסק הלכה העבודה, וכמה פרוייקטים חשובים אחרים. ההארדיסק הוא spinpoint f3 32bit. בנפח 1t. הוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100 ג׳יגה ככונן c ועליו מערכת הפעלה. במחיצה השניה כל שאר המקום ועליה גיבויים. נכון לרגע זה, ווינדואוז עולה עד מסך הלוגו ואז נופל אחרי פליק של מסך כחול לרגע. בבוט של גוסט כונן c לא נגיש (אבל מופיע) והמחיצה השניה נגישה - לא יודע איך היא תגיב למעברי קבצים ופוחד לנסות... יש לי מחשב נייד עם גישה לאינטרנט. …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט של המחשב הישן: Core2 E6300 זיכרון: 2GB RAM DDR2 667 לוח אם Gigabyte 965p-SD3 כרגע "לא הכי מהיר" בלשון המעטה אם אני יוסיף לדוגמה Samsung 840 EVO 120GB אני אקבל שיפור משמעותי בביצועים? אני כדאי לקנות כונן כזה למחשב כזה? *אני מזכיר שעלות הSSD כעלות המחשב*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכונן לא מעלה שום דיסק במחשב מופיעה הודעה שאין דיסק או הכנס דיסק גם הנורה הירוקה הקטנה שאמורה להגיד שהוא חושב לא דולקת מאיפה להתחיל? נראה שהחשמל עובד בגלל שהכונן נפתח ונסגר תודה שבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של קרוסל דגם M4-CT128M4SSD2 שנקנה לפני שנה ו3 חודשים בערך, בחודש אפריל שנה שעברה הSSD החליט למות אז שלחתי אותו לאחריות שלו בKSP ואחרי שבוע החזירו לי את אותו הדיסק קשיח פועל עם כל המידע, היום בצהריים (בבוקר הוא עבד יפה) בפעם השניה הוא החליט למות שוב אבל בעזרת כמה מדריכים בפורום של קרוסל הצלחתי לחיות אותו בעזרת קופסה של דיסק קשיח חיצוני, מה נסגר עם הדיסק קשיח הזה?? יש מצב שנפלתי על סידרה פגומה? החלפתי כבלים של SATA וחיבור חשמל SATA אחרים הקושחה של הSSD הכי אחרונה שיש (070H) אני עובד עם לוח (G41) יחסית ישן אבל זה לא נראה לי הבעיה המחשב עובד עם ספק של סיסוניק 520W S2 ברונזה בשימוש פחות משנה אני מצרף דו"ח של SMART לפוסט הזה אחרי המוות הראשון שלו שורה C7 הראתה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל-2 (הצלצול 2 ) הוא נמצא בפורמט MPEG אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD , יש לי נרו 6 הגירסא האחרונה , אני רוצה לצרוב את זה לדיסק DVD של 4.7 ג'יגה איך אני עושה את זה? אני יכול לשלב אותו עם עוד סרט של ג'יגה או שלא כדאי? בכלל ניסיתי לצרוב וזה מסיים את הצריבה לאחר כשעה וכותב שלא הצליח לצרוב. עוד שאלה קטנה , במידה ואני מעביר ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב (אני יכול לשים את זה באיזה פורמט שאני רוצה) איך אני צורב (אני מעריך שזה כמו שאני יצרוב את הסרט אבל בכל מקרה אני ישאל אולי זה דרך אחרת). תודה ענקית לעונים , מיקי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות אמצעי גיבוי בנפח של כ500GB לצורך גיבוי תקופתי (נניח פעם בכמה חודשים) אופציה אחת היא רכישת דיסק קשיח חיצוני השניה היא רכישת דיסק פנימי + מתאם SATA ל- USB כמה שאלות: א. כמה אמין השילוב של פנימי+מתאם? ב. אחת הסיבות להעדיף את הפנימי+מתאם היא האפשרות להחליף את הדיסק כשהוא יהיה קטן מידי (וכן... זה יקרה מתישהו). האם ניתן להחליף גם בחיצוני? אני יודע שתכלס בפנים יש דיסק פנימי, השאלה היא האם זה פוגע בפונקציונליות. ג. אם רוכשים פנימי+מתאם, האם זה משנה אם זה IDE או SATA? לא כל כך חשובה לי מהירות ההעברה. IDE עולה הרבה פחות תכלס המחיר של פנימי+מתאם הוא כמעט חצי תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה שפועלת תחת מערכת הפעלה שניתן לשחזר איתה???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך שזה יעלה לי פחות בקניית מארז וכמה כוניים של 4 טרה או 6 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם לוח אם מיושן של DDR 1 וIDE וכו'. אח שלי רוצה לשדרג את הכונן הקשיח, וחשבתי לקנות פשוט כונן 500 SATA 2 עם מתאם IDE, כי כונן IDE באותו נפח עולה הרבה יותר. התקשרתי לחברה שמוכרת והם אומרים שאין בעיה של תאימות לאחור, אבל המתאמים עצמם שורפים את הכוננים. האם יש אמת בדבר? ראיתי 2 סוגים שונים של מתאמי SATA-IDE, אחד מהם מתחבר דרך הIDE לSATA והשני מתחבר לחריץ PCI במחשב. בהנחה שאין אמת בדבר, מה יותר כדאי? והאם באמת כדאי לי לא להתעסק עם זה ופשוט להוציא יותר על SATA? תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי מידי פעם רעשים מההרדיסק, אני רוצה לדעת אם להחזיר אותו אבל אני צריך לעשות קודם בדיקה WD 80GB WDC WD800BB-00DKA0 משהו יכול לתת לי לינק לבדיקה הזאת שבודקת את כל הסקטורים ואת ההארדיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע HD רגיל מכני, והחלטתי שהגיע הזמן לעבור ל-SSD. המחיר נהיה סביר, והגדלים הגיעו לגודל שאני צריך. יש רק עניין אחד. אני עובד עם WindowsXP ו-Office2003. גם ב-HD החדש - ה-SSD, אני רוצה להתקין בדיוק את אותו דבר(התקנה מחדש) - WindowsXP ו-Office2003. האם זה יהיה בסדר? אני שואל את זה, כי אני זוכר שלפני כמה זמן, קראתי באיזה אתר, שלגרסאות אופיס קודמות(כגון 2003) יש בעיה עם אקטיבציה כשההארדדיסק הוא SSD.. משהו שקשור ל-Serial Number שלו, או משהו כזה. האם מישהו יכול להגיד לי אם זה יהיה בסדר? או שהגרסאות Windows ו-Office שאני אוהב, לא יעבדו טוב עם SSD, בגלל נושא האקטיבציה שלא תצליח כשיש SSD? תודה רבה card
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות SSD להפעלת מערכת ההפעלה שלי (W7 64BIT) הכונן צריך ליהיות בנפח 60G ,אני רוצה לדעת איזה מבין כל הכוננים של החברות הוא הטוב ביותר ? אני קיבלתי המלצה על הכוננים של OCZ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים ,יש ברזותי את החיצוני הזה : http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-2tb_16174.html הדיסק שנמצע בפנים זה הדגם הזה : Hitachi HDS722020ALA330 PDF של המוצר : http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/6A7E7E6848832B7786257603007AAF5E/$file/DS7K2000_DS_final.pdf ותמונה מ HDTUNE : Uploaded with ImageShack.us עכשיו לשאלה ,לדעתי הוא קצת רואש ,אני מבין שהוא 7200, ושזה היטאצ'י ,אבל הוא יצה לי במחיר מעוד משתשלם ואני באמת צריך את הכמות הזאת של מידע השאלה העם התעסקות עם AAM יכולה לפגוע בו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש עם יציאות usb 3 וכשאני רוצה לעביר קבצים מהארד דיסק לdok אני מקבל אותה מהירות כמו מusb 2 אני לא אמור לקבל מהירות גבוהה יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה באמת מכווץ אם זה בריא לדיסק הקשיח או שלא כדאי תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-