עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים. פירמטתי את הכונן קשיח שלי שהיה עליו ויסטה. לפני זה גיביתי את כל מה שהיה לי, פרט לתיקייה אחת שבדיעבד שכחתי להעתיק אותה. על הכונן קשיח המפורמט התקנתי ווינדנוס 7, וחילקתי אותו בצורה אחרת מבחינת גודל, והעתקתי את כל מה שגביתי חזרה לכונן הקשיח המחודש. מה הסיכויים שלי לשחזר את מה שלא הצלחתי לגבות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bluemen,

היי, אני מעוניין בכונן HHD של 4TB (בעיקרון גם 3 יספיק אבל אין מבחר גדול וגם הבנתי שככול שהכונן מתמלא הביצועים יורדים) ראיתי את שני אלו מה אומרים: WD SE HDD 4.0TB 64MB SATA3 Datacenter Capacity - 520 שקל WD 4.0TB 256MB SATA3 Blue - 380 שקל הבנתי שב WD יש סדרות ירוק,שחור,כחול,אדום מה הסדרה של הכונן הראשון? ממליצים על כונן אחר? מזמין מKSP/TMS תודה רבה

3. שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tellmy,

שלום. אני רואה הרבה שממליצים על הHD של WD עם ה 8 מגה קאש. מישהו יכול להסביר לי מה זה הקאש הזה? כמה קשא בדרך כלל יש לHD אחרים? זה אותו קשא כמו הקאש של המעבדים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רציתי להעביק משחקים וסרטים מכונן לכונן ואז שמתי לב שזה לוקח מלא מלא זמןןןן מן תחושה שהכונן נדפק נראה לי!! נכנסתי לאתר כאן הורדתי תתוכנה שלכם http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329 התמונה למטה זה התוצאה !! (אני מרגיש שהכונן איטי לא יודע למה ... אולי בגלל שעשיתי למעבד OC? או שזה לא קשור !!) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kinduv,

שלום, יש לי פנטיום שלוש לוח אם של award וכנראה צריך לעדכן את הביוס בשביל שיקרא את הדיסק קשיח! רציתי לשאול אם אולי יש דרך אחרת? או אם למישהו יש חבילת עדכונים ואני יברר בדיוק את המפרט, תודה מאוד אם תעזרו לי!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NotAvailable,

שלום, קניתי Crucial M4 128GB SSD ופרמטתי את המחשב, עברתי גם על המדריך הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide. יש לי גם כונן WD CAVIAR BLACK 500GB שקראתי לו "E", לא מותקן עליו שום דבר שקשור למערכת. כרגע נכנסתי ל"Computer" וראיתי שמתוך 465GB נותרו בכונן 461GB ונוצרה בו תיקייה עם סימן של מנעול בעלת שם מוזר, זה חלק ממנו: 28957cb5fe3e9 (יש עוד קצת). היא ריקה לגמרי (בדקתי גם עם קבצים מוסתרים) וכתוב שהיא שוקלת 0 bytes, אבל בכל זאת הלכו 4GB מהכונן... זה יכול להיות בגלל WINDOWS UPDATE? זה קרה במהלך התקנת 100 עדכונים... אשמח לעזרה או להסבר, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם זו הרחבת ההיצע שתאזן את הביקוש ותאפשר למחירים בשוק לחזור למגמת ירידה? לכתבה

9. Started by Ben-Dor,

אני לא מבין איך הוא פועל תסבירו לי בבקשה תודה.

10. אני רוצה לאחד\לשנות גודל של מחיצות בדיסק. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eli_xXx,

שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי my passport essential של .250GB הכל טוב ויפה אבל הקטע הוא שאם נגיד אני לא נכנס לHDD הספציפי לאחר כמה זמן (בערך שעה) הוא מחליט להפסיק לעבוד וכשאני בא להיכנס אליו אז זה מראה כאילו נתקתי אותו מהמחשב וחיברתי ואז הוא עושה הרצה ופועל. יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת? יש דרך לפתור אותה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Access Denied,

אני רוצה לגרום לדיסק און קי להיות מזוהה כקשיח. ניסיתי את השימוש ב-bootit באופציה flip removable bit ולא נראה שיש שינוי האם יש דרך לגרום לדיסקאונקי לעבוד כקשיח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכם... יש לי מחשב נייד DELL בדגם lnspiron 5000 5547. הדיסק קשיח ישן 1TB יש בהרבה הרבה סקטורים פגומים. ולא עולה לי חלונות 8.1 HOME בגלל סקטורים פגומים. אני רוצה ליקנות דיסק קשיח חדש SSD 1TB, אני צריך דחוף ליקנות דיסק קשיח חדש אני ראיתי באתר חנות KSP כונן קשיח Samsung 860 Pro Series MZ-76P1T0B 1TB SSD SATA III כתובת האתר : https://ksp.co.il/?uin=47372&select=.1033..152..137..682..489..371..860.&txt_search= האם זה כונן קשיח יעבוד מהיר ויעלה לי חלונות 8.1 מהר מאוד וגם בזמן העבודה יעבוד מהר? האם זה מתאים למחשב נייד שלי? אני ראיתי מחיר בחנות KSP האם יורידו מחירים זולים בגלל בלאק פריידי, האם לחכות לזה או ל…

14. שלום לכולם. קודם כל אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בנושא , וכן - עיינתי בלינקיה ובכל זאת חשתי צורך לפתוח דיון עזרה. אני ממש צריך משהו נורמלי , שיהיה שקט יחסית (לא פריק של שקט) ויהיה מהירות סבירה . הוא נועד בעיקר כדי לשמור סרטים גדולים (10GB בערך ) וזהו. כמו כן אני ממש לא רוצה לזרוק הרבה כסף על זה ולכן אבקש את הכונן שייתן תמורה טובה ובמחיר המשתלם ביותר. ממש תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by J0n1,

יש לי שני HDD, אחד של 80 והשני של 160 אני רוצה לפרמט ולחלק אותם בצורה האופטימלית. עד עכשיו היה לי 80 אז עשיתי חצי למערכת הפעלה (XP) ותוכנות, וחלק שני לקבצים חשובים (סרטים,תמונות,מוסיקה...) שלא נמחקים בפירמוטים. עכשיו שהוספתי עוד 160 אני לא יודע אם להקציב את כל ה80 הקיים לתוכנות ומערכת הפעלה, או שאולי נעשה כונן לOS ותוכנות, ושני כוננים לקבצים חשובים. במידה וכדאי לעשות כך, כמה יש להקציב למערכת הפעלה + תוכנות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי קלטות וידאו (הישנות, של מכשיר וידאו), אני רוצה להעביר אותם למחשב ולאחר מכן להמירן לפורמט AVI. תודה מראש למי שיעזור לי אורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omerpaz,

מבין השניים : https://www.amazon.com/Elements-Portable-External-Drive-WDBU6Y0040BBK-WESN/dp/B0713WPGLL https://www.amazon.com/Black-Passport-Portable-External-Drive/dp/B01LQQH86A בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Charybdis,

אז אחרי יותר מדי שנים עם 0.5T בודד למערכת ולאחסון, נמאס לי. אני מחפש פתרון כולל שיחייה לי את המחשב קצת. המפרט על רגל אחת: amd athlon x4 640 Gigabyte GA-770T-UD3 rev 1.1 4GB ram אלו לדעתי הרכיבים הרלוונטיים. אני מחפש כמו שאמרתי, פתרון אחסון וגם "האצת" המחשב. זו חומרה שתעבור איתי גם למחשב הבא, לכן עדיף שתהיה עדכנית ככל הניתן. חשבתי על Seagate Barracuda 7200.14 3TB כקשיח לאחסון ועל Samsung 840 120Gb כ SSD. האם 120GB יספיק לי למערכת ההפעלה Win 8 על שלל עדכוניה ומס' תוכנות? יש למישהו הצעות אחרות? התקציב הוא בערך עלות שני המוצרים הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן אנשים: יודע שזו בעיה נפוצה, אבל לא מצאתי טופיקים שנוגעים לצורבים המחוברים בכבל SATA. מה שחשוב לדעת: צורב חדש של סמסונג - TSSTcorp CDDVDW SH-222AB, בן חודשיים. הצורב מחובר בחיבור SATA, כמו שלושת הכוננים הקשיחים האחרים שלי. יציאת הIDE בלוח אינה בשימוש. מערכת הפעלה - WIN 7 תוכנת צריבה - נרו 10.0.10.100 מדיה לצריבה - PHILIPS לוג: 9X03-016C-MXEX-4536-T0L7-2W2T-****-**** Windows 7 6.1 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 10.0.10.100 Internal Version: 10,0,10,100 (Nero Express) Recorder: <TSSTcorp CDDVDW SH-222AB>Version: SB00 - HA 1 TA 0 - 10.0.10.100 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 1536kB Bus Type : via Inquiry…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BENNY-L,

ההארדיסק לאמופיע בשום מקום שנמצא בתוך וינדוס בביוס הוא קולט אותו גם אחרי צקדיסק ואלאמופיע הארדיסק של ווסטרן 1 גיגה ירוק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by johnwoo,

הדיסק ישמש לגיבויים של חומר שקיים על המחשב שלי (מסמכים , סרטים, מוזיקה ומשחקים). אני מתכוון לנייד אותו מעט מאוד ממקום למקום (אם בכלל). רוב התכנים יגובו מהמחשב שלי. לכן לא איכפת לי שהוא יהיה יחסית גדול פיזית. הנפח צריך להיות 500-1000 ג'יגה. עברתי על הודעות בפורום בנושא זה, אולם לא הצלחתי להגיע להחלטה מה הכי מומלץ לי מבחינת יחסי עלות-תועלת? מה עדיף מבחינת אחריות? איזה חברות נחשבות אמינות? בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mb74ever,

כשהייתי לפני שבוע בזיגזאג בדיוק הגיע אליהם דגם חדש של צורב דיוידי של נאק, ה4550, השאלה שלי מה יותר טוב בו מהאח הקטן שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Nitro,

השאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות דיסק קשיח של Seagate או של Western Digital? לסיגייט יש 5 שנות אחריות, לווסטרן 3... איך הסיגייט מבחינת הביצועים ואמינות? שווה לקחת על פני הווסטרן? ראיתי שקוב ההמלצות נוטות לכיוון הוווסטרן דווקא... למה? תודה, נדב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by fedora,

שלום. אני לא מצליח לעשות mount להארד דיסק נייד בNAS4FREE הכונן של WD מפורמט NTFS אין לי ממש ניסיון בfreebsd. ניסיתי לעבוד לפי כמה מדריכים. כמו אלו: http://www.nish.com/2013/how-to-mount-usb-drive-on-freenas/ https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=104826 ללא הצלחה. אשמח לעזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by borg,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ בחנות שעושה משלוחים מדיות DVD-R של Ritek מסדרת X באריזת Cake (בלירה זה חסר במלאי). http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=371 דרך אגב, מה דעתכם על המדיה המסויימת הזו (Ritek G05)?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.