אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
קניתי DOK שלהם מKSP , יום אחד שבק חיים, איבדתי את הקבלה והם לא מוכנים להחליף לי קיוויתי שאולי היבואן יאפשר זאת מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה - האם יש הבדל משמעותי במהירות ההתקנים SATA, SATA II, IDE ? ןמה אתם אומרים על האפשרויות הבאות: Seagate NL35 250Gb 3.5 7200Rpm SATA 16Mb ST3250623NS Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 8MB SATA II Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS מי הכי מהיר מביניהם? ועד כמה באמת הבדלי המהירות משמעותיים? (לשימושים כמו פוטושופ ומסמכים גדולים) אני אשמח לשמוע כל המלצה נוספת תודה לעוזרים עריכה: שחכתי לציין, הדיסק צריך להתאים ללוח אם gigabyte 965p-ds3
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מסוג GA-B75M-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp כרגע יש לי כונן SSD Crucial M4 128GB שמחובר ל SATA 6Gb/s (היחיד שיש בלוח האם). אני מעוניין לקנות SSD נוסף, כנראה Samsung Evo 850 ולחבר אותו ל SATA 3Gb/s, השאלה שלי אם זה יהווה צוואר בקבוק משמעותי או שההשפעה תהיה זניחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רשתי דיסק חדש לצורך הורדות התקנתי דיסק 6 טרה על המחשב (win7 -64 ) להורדות ישמש אך ורק לזה - יש דיסקים אחרים על המערכת לדברים אחרים יש צורך לחלק אותו (פטישנים) ?- או משהו אחר ? או פשוט להעמיס הכל בספריה אחת - סרטים ומוזיקה עם חלוקה לדירקטורי בהתאם ? קובי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אומר שאני אצטרך הלעביר את כל האינפורמציה בישנים שלי ל DVD כי הטכנולוגיה החדשה כבר לא תומכת בדיסקים, או שיש פתרון? יש לי דיסקים בני 7 שנים שעדיין נקראים ע"י הכונן דיסקים הזה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, וערב טוב! יש לי במארז חיבור cm storm scout) ESATA). יש לי הרדיסק (3.5) והייתי רוצה לחבר אותו דרך ממשק ה-ESATA וכמובן שגם ינוק את החשמל משם. ראיתי ב-EBAY את זה ואת זה. האם יש למישהו מושג אם זה יוכל להתאים לצרכים שלי? תודה מראש חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח נייד של Transcend מדגם ts2tsj35t3. לא נגעתי בו כבר כמה חודשים, אך היום כאשר ניסיתי לחבר אותו למחשב, האור הכחול שעל הכונן דלק אך הכונן לא הגיב כלל (בוינדאוס אין שום התראה על חיבור כונן כלשהוא וגם לא במנהל ההתקנים). ניסיתי להחליף כניסות USB ואף לבדוק על מחשב נוסף. מישהו מכיר את הבעיה ? עריכה- כנראה שהבעיה היא בספק כוח שלא שיך לו (מה שמחובר אליו זה 5V2A והוא דורש 12V2A). תודה בכל מקרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל להתעניין בקניית צורב DVD. רציתי לדעת האם כדאי לקנות צורב עכשיו (לדוגמא NEC 3500A שממליצים עליו) או שאולי כדאי לחכות לדגמים חדשים. האם יש למה לחכות? כלומר האם צפויות להגיע בזמן הקרוב (נניח חודש) טכנולוגיות חדשות או דגמים משופרים משמעותית? אני שואל מאחר ואני לא רוצה לקנות כרגע צורב ולגלות עוד חודשיים שהוא לא רלוונטי...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מהו הסיכוי ששני הרד-דיסקים, אחד רגיל ואחד חיצוני(שמחובר דרך USB ללא חיבור חשמל נוסף) ימותו בלילה אחד ולא יהיה ניתן להציל את המידע(אצל חברות שמתמחות בעניין כמובן) בעקבות הפסקת חשמל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הסמארט התחיל לאותת שיש בעיות וצריך לגבות ולהחליף. התקנתי hddregenerator שאותת על אותו דבר. אני במהלך הגשות ולא היה לי זמן לטפל. גם מצב הכסף לא מזהיר. קיוויתי לסחוב עד מחר, אבל עם המזל שלי היום קרס כל העסק. יום לפני הגשה אחרונה. וביחד עם ההארדיסק הלכה העבודה, וכמה פרוייקטים חשובים אחרים. ההארדיסק הוא spinpoint f3 32bit. בנפח 1t. הוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100 ג׳יגה ככונן c ועליו מערכת הפעלה. במחיצה השניה כל שאר המקום ועליה גיבויים. נכון לרגע זה, ווינדואוז עולה עד מסך הלוגו ואז נופל אחרי פליק של מסך כחול לרגע. בבוט של גוסט כונן c לא נגיש (אבל מופיע) והמחיצה השניה נגישה - לא יודע איך היא תגיב למעברי קבצים ופוחד לנסות... יש לי מחשב נייד עם גישה לאינטרנט. …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מנסה לטפל בבעיה שעל פנייה נראת פשוטה אך ככל שעבר הזמן מסתבר שהיא מוזרה לחלוטין.. מופיעה לי שגיאה disk boot failure insert system disk and press enter חשבתי שאולי הארד דיסק לא מחובר אך הוא מחובר והביוס מזהה אותו (אגב החיבור הוא חיבור SATA) ניסיתי כמה וכמה כלים, לאחר שימוש ב HIREN's והרצה של WIN XP MINI מסתבר שמחיצות הדיסק נמחקו והדיסק במצב לא מזוהה (allocation) כאשר הרצתי recover הצלחתי לשחזר את המחיצות וגיביתי את הנתונים על מנת שאוכל לפרמט את ה HD ולהתקין WIN מחדש.. ווינדוס הותקן לאחר שימוש של כשעה , בוצע ריסט למחשב ובעיה חזרה , אותה שגיאה! ניסיתי עוד פעמיים להתקין את הווינדוס ועדיין אותה תקלה. בין לבין : 1. הרצתי סריקה לתיקון BOOT SECTOR. 2.הוחלף כבל SAT…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני יודע שהנושא עלה בעבר, אך לא מצאתי עדיין תשובה סופית: אני מעוניין במדיות נורמליות, לא יקרות מדי, בעיקר על מנת לראות סרטים. אין לי צורך בצריבות מהירות מדי - מהירות אינה פאקטור. כמו-כן, אני אשמח אם תמליצו לי על מדיות פשוטות לצורב שלי, לא לצריבות ארוכות-טווח... תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את הHD המהיר ביותר בממשק עבודה IDE. אני מתלבט בין הWD Special Edition 8MB buffer לבין ה Segate בעל נתונים דומים. כמו כן MAXTOR אני חייב לציין שיש לי את ה - WD 120G אבל אני לא מיודע מה מרוצה. ני חושב שאולי הנפח שלו הוא הגורם לבעיה (זמן גישה גבוהה) - לכן אני מחפש HD בנפח של עד 60G. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הרבה זמן לא התעסקתי בפרמוט הארדיסקים ורציתי לדעת איך עושים את זה אני יודע שפשוט לוחצים על אתחול אבל כי פשוט משום מה ההארדיסק שלי מוגדר להעברת קבצים עד 4gb אם אני יאתחל אותו זה יבטל את ההגבלה ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי סטרימר מבית xtreamer דגם SideWinder הנפוץ. בתוך הסטרימר יש מקום להתקנת כונן קשיח של 2.5": http://xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx[ אני מתכנן לקנות את הכונן הבא: Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS מבית סיגייט.http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD השאלה שלי היא האם עלולות להתעורר בעיות תאימות כל שהן בין הכונן לסטרימר? למשל תאימות בממשק SATA או בקיבולת מקסימלית (500GB)? או דברים אחרים שאני לא יודע? בנוסף אני מתכנן לקנות מארז חיצוני לכונן אליו אני אטען את הכונן במיקרים שאני אצטרך ארד דיסק נייד. המארז הוא כולל חיבור ESATA: http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kamazo-2-esata.html ושוב אותה ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=320
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לSSD שישמש להתקנת מערכת הפעלה בלבד(ופה ושם תוכנות קטנות שתמיד "תוקעים" בC) ולכן הגודל שאני צריך הוא 60-64GB ולא יותר. ראיתי שיש את OCZ בשוק ואת CROSAIR, מה מומלץ משניהם? התקציב שלי הוא 400-450 שקלים (הקרוסאיר עולה 430 שקלים) תודה לעוזרים, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה באמת מכווץ אם זה בריא לדיסק הקשיח או שלא כדאי תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי אתמול דיסק קשיח חדש Seagate ST3500320AS התקנתי אותו על מחשב שעליו מותקנת ויסטה, ופירמטתי אותו. לאחר מכן הסרתי אותו והתקנתי אותו במחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP (התקנה נקייה). ההתקנה זיהתה את הכונן עשיתי פירמוט מהיר (מכיוון שהוא כבר היה מפורמט) והתקנתי את הקבצים הראשוניים. לאחר מכן המחשב אותחל וכהוא ניסה לגשת לדיסק הקשיח הוא רשם לי: Read Eror. חזרתי על התהליך אך הפעם עשיתי פרמוט מלא אך הפעם הוא רק אתחל את המחשב מחדש (ללא הודעת שגיאה). כאשר ניסיתי להתקין את ויסטה, הוא כלל לא זיהה את הכונן. בשלב זה חיברתי את הכונן הישן שלי שמכיל את XP ונכנסתי לניהול הדיסקים וזה מה שאני רואה: שימו לב שאין לי אפשרות לפרמט את הכונן. בנוסף כאשר ניסיתי לפרמט את הכונן דרך …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשהייתי לפני שבוע בזיגזאג בדיוק הגיע אליהם דגם חדש של צורב דיוידי של נאק, ה4550, השאלה שלי מה יותר טוב בו מהאח הקטן שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק שצרבתי לפני כמה ימים - אבל הכונן שלי לא מצליח לקרוא אותו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק וראיתי שהוא צרוב טוב ולא היו בעיות. כשאני נכנס ל-NERO ובודק את הדיסק התוכנה אומרת לי שהוא מלא ואת גודל הקובץ אבל שאני מנסה לפתוח אותו דרך ה-EXPLORER... שום דבר... עם דיסקים אחרים אין בעיה. יש משהו שאפשר לעשות? נ.ב. מדובר בצורב של BENQ X32.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. פירמטתי את הכונן קשיח שלי שהיה עליו ויסטה. לפני זה גיביתי את כל מה שהיה לי, פרט לתיקייה אחת שבדיעבד שכחתי להעתיק אותה. על הכונן קשיח המפורמט התקנתי ווינדנוס 7, וחילקתי אותו בצורה אחרת מבחינת גודל, והעתקתי את כל מה שגביתי חזרה לכונן הקשיח המחודש. מה הסיכויים שלי לשחזר את מה שלא הצלחתי לגבות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין לקנות לסללורי ZTE BLADE כרטיס הרחבה micro SD card . האם כל כרטיס מהסוג הזה יתאים? ראיתי ב זאפ מחירים זולים בהרבה מאשר ב -EBAY ויתעורר לי חשש שאולי יש סוגים שונים. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הצורבים מסוגלים לכתוב על 100 דקות דיסק?? ואני מתכוון לדגמים של הX48 והX52? זה שיקול מאוד רציני בקניית הצורב. אהה ועוד שאלה האם הצורבים מסוגלים לכתוב גם דיסקים מוגנים ולעבוד עם תוכנת CLONE CD ? גל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-