אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מעתיקה את השאלה ששאלתי בפורום אחר: חיברתי את הכונן באמצעות USB והכל הלך תקין והתחלתי להוריד מכונן C וזה התחיל לעבור לכונן. בשלב כלשהו נזכרתי שיש לי מלא תיקיות ישנות שאני לא רוצה שהוא יגבה אותם..עצרתי את ההורדה (היתה אופציה כזאת) וחיפשתי דרך למחוק את מה שירד כי רציתי להוריד מחדש.. בהגדרות מצאתי פעולה של ERASE ואישרתי אותה. לאחר מכן ללא סיבה ברורה מצדי הוצאת את ה USB מבלי להוציא בצורה בטוחה................. ועכשיו לבעיה: כשחיברתי מחדש את הכונן למחשב חלק מהפעולות לא ניתנות לשימוש הם כאילו בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליהן.. הפעולות: BACKUP RETRIEVE והכי חשוב- SET UP DRIVE אם מישהו יכול לעזור אשמח...בטלפון של התמיכה לא עונים ככה שאין לי את מי לשאול..... תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של היטאצ'י חדש האם זה טבעי שהוא מרעיש יותר מהרגיל? לפניו היה לי אחד של WD והוא לא היה מרעיש ככה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מה מקבלים באריזת ה-Retail של הצורב NEC 3540. אני מפחד פשוט שהחבר'ה בחנות שמכרו לי אותו לא טרחו לשלוח את הכל (סיפור ארוך). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. בקצרה כונן הישמש להרצת סרטי בלוריי יסבול בגלל היותו מהליין הירוק של ווסטרן דיגיטל לעומת הגרסה השחורה שהינה יותר מהירה? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שהלוח שלי לא מספיק חזק?????????? זה יכול להיות ?? של לי לוח של Via Tech .. ומחשב פנטיום 3 800 (בקרוב אני משדרג)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמממ...לא הייתי בטוח כ"כ לאן הת'רד הזה מתאים אז פירסמתי אותו כאן, בכל מקרה קניתי לפני שנה ( 14.2.02) הארד-דיסק סיגייט 40 ג'יגה בחנות כלשהיא. לפני כמה ימים,לאחר פירמוט ההארד-דיסק, גיליתי ע"י סקאן דיסק שטח פגום (או בשפה נכונה bad clusters ) שהבנתי שהוא לא ניתן לתיקון. עכשיו השאלה שלי אם בתוקף האחריות שלי (באתר החנות לא כתובה האחריות אבל בכל אתר אחר כתוב שהאחריות היא שנה) אני יכול להחליף את ההארד-דיסק בטענה שהוא דפוק\פגום? השאלה שלי באה מכיוון שאותה חנות כבר עשתה לי בעיות בעבר כשרציתי להחליף סידירום שעשה לי בעיות... תודה מראש לכל העונים 8)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של sandisk 4gb עכשיו המחשב מזהה אותו בהתקנים ומדפסות וכותב שהוא דורש פתרון בעיות שאני עושה את זה זה לא עובד צילמתי את התמונה בהתקנים ומדפסות ובמחשב שלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורה היא כ- 47 מעלות. הרדיסק מגדם W.D ואני מתחיל לחשוב שאולי הביאו לי הרדיסק ממוחזר או משהו כזה כי הוא רותח ! WDC WD2000JD-00HBB0 47 ° זה הדגם של ההרדיסק, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה האם זו טמפ' תקינה שלו והאם מדובר בהרדיסק ממוחזר ? במידה וכן מה אוכל לעשות כנגד זה.. רכשתי אותו מ KSP. וההרדיסק בתחתית שלו (הוא כולו שחור כזה ) בתחתית הפלסטיק כזה נראה קצת מעוות כזה.. לא יודע.. מה אני יכול לעשות בבקשה ? אשמח לתגובות ענייניות- תודה מראש, עודד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בקשיח: Western Digital Caviar Green WD10EACS 1TB 16MB. כ- 97-98% ממנו מלא. וגם כשהיה 50-60% פנוי התופעה הייתה קיימת. נניח בכניסה למחשב שלי ומשם כניסה לכונן, לפעמים הוא נכנס תוך שניה ולפעמים לוקח לו 5-10 שניות שהוא טוען עד שהוא נכנס. וגם העבודה בתוך הכונן עצמו, אם קיימת תיקיה שמכילה הרבה חומר\תיקיות, אז הכניסה אליה גם לוקח 5-10 שניות. האם זה תקין? ואם כן, למה זה כל-כך איטי? ומחשב יחסית מהיר 4GB זכרון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס זיכרון לפלאפון. ראיתי שיש את הדגמים הרגילים וגם דגמי Ultra II x60. המחיר של הדגמים השניים כמעט כפול מהמחיר של הכרטיסים הפשוטים. האם יש איזה הבדל, במצלמה (של הפלאפון), הפעלת יישומים וכד'? או שכדאי ללכת על הכי זול?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקלקל לו MACBOOK והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח למחשב PC רגיל מדובר בדיסק 2.5" של היטאצ'י כידוע אפל משנים את הקושחה של הדיסקים הקשיחים האם זה אמור להפריע לדיסק לפעול ב- PC רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להוציא אותו מתי שהמחשב פועל ? כמובן שהוא על SLAVE.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i5 זיכרון 8 gb עבודה אינטנסיבית בקיובייס 5/7 אני קצת לא מעודכן בשנתיים האחרונות רציתי לשאול כמה שאלות... 1. הבנתי שמומלץ להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD... אשמח להתייחסות 2. האם זה נכון, לפחות ככה אני זוכר שקראתי שאחרי כמה שנים שהביצועים מתחילים לרדת? 3. כונן מומלת לעבודה רבה עם אודיו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי 1TB - שיהיה מהיר, ויציב - ובקיצור ממולץ בעל בתעודות ראיתי בסטיקי מומלצים את הדגם הזה: ST31000528AS האם הוא עדיין טוב, או שיצאו דברים חדשים ומומלצים יותר ? מה דעתכם על הדיסק הבא ? Seagate Barracuda LP ST31000520AS טוב ? לא טוב ? פחות טוב מה הדגם הראשון שרשמתי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לייצר אפשרות לאחסון רשת ביתי שאליו אוכל להוריד את הקבצים מכל מכשיר שמחובר לרשת ולקרוא ממנו. באחסון יישמרו כל התמונות מהמכשירים וכך אוכל לראות אותם מכל מכשיר. בנוסף, באחסון יישמרו קבצי וידאו שאוכל לעשות מהם סטרימינג מבלי להוריד את הקבצים לכל מכשיר בנפרד. אלו אפשרויות עומדות בפניי? קראתי קצת על שרת NAS, קצת יקר. יש אפשרות לייצר צורת אחסון כזו בצורה איכותית ויחסית זולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז כולנו יודעים של-IBM היתה סידרה קטסטרופלית שלאחר מכן הם פסקו מייצור כוננים, ומכרו את היחידה הזאת ל-Hitachi. לכן מאז ומעולם כולם אוטומטית יורדים על הכוננים של היטאצ'י.. אבל האם יש לכך סיבה? מישהו ממכם ניסה אותם וכשל? שמעתם שמועות? משום מה יש לי הרגשה שמדובר ב-Urban Legend טיפוסי של עולם המחשוב. הרי כונני המיקרו דרייב שישנם בכל נגני ה-MP3 והמצלמות וכו' הם של היטאצ'י. מספר לא מבוטל של מחשבים ניידים משתמשים בכוננים של היטאצ'י. הכוננים שלהם הכי זולים בשוק כרגע עד כמה ששמתי לב. האם למישהו יש הוכחה, ביקורת, מספרי החזרות של חברות שונות, שבאמת יהיה אפשר לעמוד על טיבם של היצרנים השונים? אני דווקא דיברתי היום עם בעל חנות ענקית, שאומר שכולם באים ורוצים WD כי הם שמעו שהוא הכי טו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם לא תעבירו בבקשה למקום המתאים.. יש לי בסלון טלוויזיה מסוג Sony KDL37S5500 רציתי בהתחלה לקנות כבל HDMI ולהעביר אותו מהחדר לסלון וככה לראות סרטים על הטלוויזיה הבעיה היא שצריך כבל באורך 15 - 20 מטר, שזה גם יקר וגם האיכות יכולה להיפגע אם הבנתי נכון אז חשבתי להוסיף עוד קצת ולקנות כבר דיסק קשיח חיצוני שעליו אני אשים את הסרטים ולחבר אותו לטלוויזיה ועכשיו לשאלות שלי: 1. זה אפשרי לעשות כזה דבר? 2. אם כן איך אפשר לדעת אם הטלוויזיה שלי תומכת בזה? לפי הקישור פה: http://www.sony.co.uk/product/tv-94-37-lcd/kdl-37s5500/features#tab רשום שאפשר לצפות בתמונות ולשמוע מוזיקה באמצעות חיבור USB, ומה עם וידאו?לא אפשרי? 3. אם זה לא אפשרי, יש איזשהו פתרון אחר ח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה היפנית מאמצת את הטכנולוגיה החדשה של חברת SDK ותוכל ליצור כוננים קשיחים בנפח חסר תקדים - בתצורת ה-PMR המועדפת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, יש לי שני הארדדיסקים זהים של WD, כל אחד בן כ-3 שנים ובנפח 250GB. חשבתי לעשות מהם מערך RAID כדי להרוויח כפליים מהירות קריאה/כתיבה. אני יודע שלוח האם שלי, גם הוא בן כ-3, אמור לתמוך ב-RAID 0,1, להלן מפרט הלוח: http://www.msi.com/product/mb/P6NGM-FD.html#/?div=Detail 1) נשמע אפשרי ? 2) אני מתכנן RAID 0 ולא RAID 1 כדי להרוויח את כל נפח האחסון שיש לי. האם זה מאוד מועד לתקלות ? האם זה אכן ייתן פי 2 מהירות קריאה/כתיבה ? 3) האם יש דרך להפעיל את המערך בלי לפגוע במידע הקיים על אחד הדיסקים ? אני מניח שלא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם ממשיכה לקדם את חזון הכוננים ההיברידיים הכפולים עם אב טיפוס אשר כולל קשיח מכאני בנפח 4TB בשילוב כונן SSD בנפח 128GB - ועם המהירויות הגבוהות של תקן ה-SATA Express החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%99-western-digital/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD דגם GSA-4163B של LG, אבל הוא בא בלי שום דבר. אין לי דיסק התקנה ואני לא מוצא שום דרך להתקין אותו מהאינטרנט או מהמחשב. כשאני מנסה להתקין דרך add hardware זה מבקש דיסק התקנה או קובץ התקנה. מישהו יכול לעזור לי להתקין?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהייתי לפני שבוע בזיגזאג בדיוק הגיע אליהם דגם חדש של צורב דיוידי של נאק, ה4550, השאלה שלי מה יותר טוב בו מהאח הקטן שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבין השניים : https://www.amazon.com/Elements-Portable-External-Drive-WDBU6Y0040BBK-WESN/dp/B0713WPGLL https://www.amazon.com/Black-Passport-Portable-External-Drive/dp/B01LQQH86A בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-