עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ZacNaboot,

יש לי דיסק קשיח של קרוסל דגם M4-CT128M4SSD2 שנקנה לפני שנה ו3 חודשים בערך, בחודש אפריל שנה שעברה הSSD החליט למות אז שלחתי אותו לאחריות שלו בKSP ואחרי שבוע החזירו לי את אותו הדיסק קשיח פועל עם כל המידע, היום בצהריים (בבוקר הוא עבד יפה) בפעם השניה הוא החליט למות שוב אבל בעזרת כמה מדריכים בפורום של קרוסל הצלחתי לחיות אותו בעזרת קופסה של דיסק קשיח חיצוני, מה נסגר עם הדיסק קשיח הזה?? יש מצב שנפלתי על סידרה פגומה? החלפתי כבלים של SATA וחיבור חשמל SATA אחרים הקושחה של הSSD הכי אחרונה שיש (070H) אני עובד עם לוח (G41) יחסית ישן אבל זה לא נראה לי הבעיה המחשב עובד עם ספק של סיסוניק 520W S2 ברונזה בשימוש פחות משנה אני מצרף דו"ח של SMART לפוסט הזה אחרי המוות הראשון שלו שורה C7 הראתה מ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by madror,

מחפש בנרות מה שעד לא מזמן היה סטנדט , צורב DVD/כונן CD בצבע לבן. אשמח לקבל כל עידכון/הכוונה בנושא מלאי זמין (אני צריך רק 1 ) ל כונן שכזה בצבע לבן. תודה מראש, דרור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מה הבעיה בקשיח: כאשר אני עושה העתקת קבצים, פעמים שהקבצים מועתקים כרגיל ללא בעיות, ולפעמים ההעתקה נתקעת שניות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ולפעמים ההעתקה נכשלת. כאשר אני עושה סריקה CHKDSK למחיצות, פעמים שהסריקה מתבצעת כרגיל ללא בעיות, אך בד"כ הסריקה נתקעת דקות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ובסוף הסריקה מופיעה בד"כ ההודעה שהסריקה הושלמה, נמצאו בהתקן סקטורים פגומים ותוקנו בהצלחה. אני רוצה להשתמש בקשיח, באופן יעיל, לחומרים שהם פחות חשובים בשבילי, אך עדיין טוב שיהיה בארכיון. חשבתי לחלק את הכונן הקשיח להרבה מחיצות, ולנסות להשתמש רק במחיצות שאני לא נתקל איתם בבעי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Sango,

אנשים אני בטעות עשיתי פורמט ל MP3 ועכשיו אני לא מצליח להדליק אותו .. הוא פשוט לא נדלק .. אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות בבקשה תעזרו לי או שהלכו לי 300 שקל ... תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Dubek,

שלום. בזמן האחרון התעוררה בעייה בכונן הדיסקים שבמחשב נייד מסוג HP Compaq nx9030 (כונן קומבו צורב CD ונגן DVD). הבעיה היא שהכונן עצמו מזוהה, אולם כאשר מכניסים דיסק, המחשב לא קורא אותו. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה, נמרוד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nec_000,

שלומדים ממנה לא מעט בתחום, בכלל זה גם על "ההבדלים הביצועיים" הזניחים והבלתי מורגשים בשימוש יום יומי, בין כוננים שבאותו סגמנט. מומלץ לצפות לפני כניסה (לצרכנים חדשים):

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omerpaz,

מבין השניים : https://www.amazon.com/Elements-Portable-External-Drive-WDBU6Y0040BBK-WESN/dp/B0713WPGLL https://www.amazon.com/Black-Passport-Portable-External-Drive/dp/B01LQQH86A בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

אני רוצה להחליף דיסק קשיח עם חיבור IDE או USB1/2 במה אני צריך להתחשב? ואם למישהו יש רעיונות אני אשמח...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ראיתי את הדיסק קשיח הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3550. ורציתי לדעת איך הוא גם מבחינת טיב וגם מבחינת מחיר. אני מעוניין לקנות אותו לשימוש ב-IODD. מי שלא יודע או מכיר יכול לקרוא על זה כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/IODD ולראות איך זה נראה כאן: http://www.i-odd.com/. תודה מראש על העזרה ושבוע טוב, dr70

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by most,

יש בחנויות דיסקים מסוג XEROX. היצרן הוא MCC...איך הדיסקים? איך היצרן?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by boris86,

ראיתי Seagate Black Armor וWorld Edition של WD. האם יש עדיפות? אולי מוצרים אחרים טובים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tomer84,

יש לי דיסק און קי של sandisk 4gb עכשיו המחשב מזהה אותו בהתקנים ומדפסות וכותב שהוא דורש פתרון בעיות שאני עושה את זה זה לא עובד צילמתי את התמונה בהתקנים ומדפסות ובמחשב שלי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by os87,

שלום צריך בבקשה המלצה לכונן בלו ריי חיצוני, עדיפות לאחד שיהיה אפשר להזמין מאיביי. לא חייב להיות הכי טוב, אבל שיהיה סביר עד טוב (פשוט לא מעוניין להוציא על זה המון) ראיתי שבחנויות מחשבים בארץ מוכרים בערך ב300 שקל, לדעתי יקר מדי לכונן של פורמט שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק. אם מישהו מכיר חנות במרכז שמוכרת אחת כזה בפחות גם אשמח לקבל המלצה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

שלום רב, בקרוב אני הולך לשווק דיסק DVD עם הרצאות על נושא מסויים שלא אקטואלי כרגע. אבל יש בעיה אחת הרי אנחנו חיים בישראל,מישהו אחד קונה תוך חצי שעה זה באינטרנט... מישהו יודע איך אפשר להגן דיסק DVD מצריבה והעתקה למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש דיסק קשיח עם כבל מובנה של אחת מהחברות המוכרות. פשוט זה נראה קצת אבסורד כל פעם לחפש את הכבל והכל... ושיהיה קומפקטי ככל האפשר ובמחיר סביר. נפח 320 יהיה די מספיק. אם יהיה לו ESATA זה יהיה מעולה. וגם ליופי יש לייחס חשיבות תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SpidiMan,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי 1TB - שיהיה מהיר, ויציב - ובקיצור ממולץ בעל בתעודות ראיתי בסטיקי מומלצים את הדגם הזה: ST31000528AS האם הוא עדיין טוב, או שיצאו דברים חדשים ומומלצים יותר ? מה דעתכם על הדיסק הבא ? Seagate Barracuda LP ST31000520AS טוב ? לא טוב ? פחות טוב מה הדגם הראשון שרשמתי ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 114508534,

שלום התקנתי שני כונני SATA, שניהם בידיוק אותו הדבר או דגם ואותו גודל, היו קודם מחוברים ב RAID , אחרי ההתקנה הופיעו שני הכוננים במחשב שלי ופתאום שמתי לב שאחד נעלם, בביוס שניהם מופיעים במנהל התקנים שניהם מופיעים. אז מה הבעיה ולמה אחד נעלם. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by VanGuard,

יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני עורך הרבה סרטים ןרציתי לדעת האם אני יכול לצרוב סרטים בפורמט של VCD או SVCD על דיסק של DVD (שהגודל שלו הוא 4? ג'יגה)? האם יש בעיה עם הנרו במקרה הזה או עם הצורב שלי?(לייטאון 48X24X48)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום הרבה זמן לא התעסקתי בפרמוט הארדיסקים ורציתי לדעת איך עושים את זה אני יודע שפשוט לוחצים על אתחול אבל כי פשוט משום מה ההארדיסק שלי מוגדר להעברת קבצים עד 4gb אם אני יאתחל אותו זה יבטל את ההגבלה ? תודה לעונים

21. אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?

22. שאלה - האם יש הבדל משמעותי במהירות ההתקנים SATA, SATA II, IDE ? ןמה אתם אומרים על האפשרויות הבאות: Seagate NL35 250Gb 3.5 7200Rpm SATA 16Mb ST3250623NS Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 8MB SATA II Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS מי הכי מהיר מביניהם? ועד כמה באמת הבדלי המהירות משמעותיים? (לשימושים כמו פוטושופ ומסמכים גדולים) אני אשמח לשמוע כל המלצה נוספת תודה לעוזרים עריכה: שחכתי לציין, הדיסק צריך להתאים ללוח אם gigabyte 965p-ds3

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש דיסקים של 8 גיגה הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום בארץ לפחות איפה שחיפשתי. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ? ומה המחיר ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם שאלה עבוד חבר שמתלבט מה לעשות לאחר שהדיסק הקשיח הקודם של סיגייט גוסס. כמו כן, הוא מתעקש על WD בלבד. מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1 טרה בתקציב של עד 450 שקל. האם כדאי לקנות שני דיסקים של חצי טרה ולעשות ראייד מהירות או פשוט לקנות אחד בודד. פרמטר חשוב הוא מהירות פעולה ואמינות. אשמח לקבל המלצות לכל אחת מהאפשרויות. שאלה נוספת האם מגירת קירור זה דבר ששווה השקעה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים