אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ממני לצרוב במהירות המירבית בהרבה דיסקים בינהם נמנים דוגמת הבנקיו שאמורים להגיע ל24~ לא עוברים את ה12 האם כדי לי להוריד את ההגנה במה זה יזיק?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש סיבה שהצורב לא מוכן לצרוב יותר מ32X על דיסקים 52X של NASHUA?! הוא אמור לצרוב על 48X... והנרו מזהה לי מהירות מקסימלית 32X אפשר לעשות משהו? יש פיתרון? מה לא בסדר... אגב ה FIRMWARE שלי זה 2.07... יש עדכון? אולי הוא יפתור? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים בשעה טובה אני עומד לפני קניית ה SSD הראשון שלי. אחרי קריאה ברשת חיפושים וכו' ראיתי שה- mx100 256GB של CRUCIAL הוא דגם בכלל לא רע ואף די מומלץ יחסית למחיר, וכמובן שיש גם את ה BX100 שבסופו של דבר החלטתי לקנות אותו. אז מה אתם אומרים? האם באמת הBX100 יותר עדיף? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 25% חיים רשום מצב GOOD אבל כל כמה שעות / ימים יש פריז מטורף והמחשב נתקע וברגיל יש לי פריזים קטנים מדי כמה שעות בסאונד , עכשיו נתקע לי המחשב עשה לי פריז מטורף תקוע! עשיתי גוסט מכונן SSD לסתם כונן קשיח שמצאתי ונראה אם עכשיו זה יתקע אם זה לא יתקע והכול יהיה בסדר אני אקבור את הכונן ה SSD שלי באדמה ואתלה שלט " תנוח חבר R.I.P " עשה עבודה טובה שירת אותי כמה שנים טובות PATRIOT אחלה חברה' .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבדיקה ב CDM קריסטל דיסק מארק שאני שם ב TEST DATA 0FILL אני מקבל תוצאה יחסית טובה לכונן של 120GB . אבל אני שם ב TEST DATA ברירת מחדל RANDOM אני מקבל תוצאה גרועה : למה התוצאה כל כך גרועה בכתיבה ? יש לכונן 27% חיים אבל אני לא בטוח שזה קשור בכלל לזה כי הכונן עובד תקין הכול עובד טוב לא מרגיש תקיעות או פריזים , אין מסכים כחולים כלום למישהו יש רעיון ?!?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מקבל ביצועים כתיבה פשוט גרועים גם הקריאה לא להיט . -------------------------------------------------------------------- SMART Tool Ver. 0.1.6.2 (C) 2018-2023 Iric -------------------------------------------------------------------- * MB = 1,000,000 bytes, MiB = 1,048,576 bytes * KB = 1000 bytes, KiB = 1024 bytes Sequential Read 1MiB (Q= 8, T= 1) : 256.38 MB/s [ 244.5 IOPS] Sequential Write 1MiB (Q= 8, T= 1) : 29.10 MB/s [ 27.8 IOPS] Sequential Read 1MiB (Q= 1, T= 1) : 153.74 MB/s [ 146.6 IOPS] Sequential Write 1MiB (Q= 1, T= 1) : 109.26 MB/s [ 104.2 IOPS] Random Read 4KiB (Q= 32, T= 1) : 212.38 MB/s […
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מדיות dvd למטרת צריבה/העתקה של סרטי dvd, ואני מחפש מדיות איכותיות שמעתי דברים טובים על verbatim אך שמעתי גם כי יש יצרניות שונות האם מדיות ה + של הורבטים שבאופיס דיפו טובות?? זה מה שמופיע אצלם באתר: http://www.officedepot.co.il/(252vfje5b4fgsue4wjntht45)/searchHierarchyResults.aspx?searchString=verbatim&searchSelectedDivision=00&divisionID=21&categoryID=2101&subCategoryID=2101009&familyID=&hierarchy=SUBCATEGORY תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ה YAMAHA 2100 שלי בן השנה וחודש עומד להתפגר (עוצמת הלייזר נחלשה וכונני ה cd בקושי קוראים את המדיות הצרובות) לאור האמינות הנמוכה של הצורב ושל היבואן (אלודה), החלטתי לקנות צורב אחר. קראתי ביקורות טובות על הLITEON , אם למישהו יש LITEON ויכול להאיר את עיניי בנושא אודה לו, כמו כן אם תנקבו בשם היבואן זה יעזור לי מאד. תודה יאיר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי צורב מיצומי וניסתי להתקין את ה Easy CD Creator 5 אבל הוא פשוט לא מזהה את הצורב ,כשקניתי את הצורב זה עבד אבל פשוט עכשיו הוא לא מזהה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ויש בו כונן של LG והיו כמה אנשים שאמרו לי שיש בכוננים האלה הרבה בעיות אז רציתי לדעת אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הכוננים שלהם ואם הם באמת עושים בעיות? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי כולם! רכשתי לפני כמה ימים את ה-DOK בעיצוב החדש של סאנדיסק, קרוזר בנפח 32GB. לעומת הדור הקודם שאותו היה קל לחבר למחזיק מפתחות, את הנוכחי אי אפשר! פשוט אין מספיק מקום בחיבור. אני ממש לא מבין איך הם תיכננו אותם הפעם שזה מבטל את כל הפילוסופיה של Disk On Key מי שרכש את אחד הדגמים החדשים בעיצוב החדש - האם הצלחתם? וכיצד? הדגם שאני מתכוון אליו נראה כך - תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לפני שעות מספר היה לי כונן קשיח של MAXTOR 5400 RPM בגודל של 20GB שפשוט עבד מצויין (כמו גם בשלוש השנים האחרונות). ופתאום, לא מגיב!!! הביוס מזהה אבל... אי אפשר לפרמט או כל בדיקה שהרצתי לו דרך WIN XP או דרך התכנה PARTITION MAGIC. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות במצב כזה אשמח לקבל חוו"ד, תודה
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, לאחר מספר חודשים שאני מריץ את ה-NAS (מאגרשת?) הביתי שלי בשביעות רצון מלאה מהתוצאות, אחלוק אתכם את תהליך הבנייה והרשמים לטובת מי שרוצה לבנות לעצמו. ה-NAS שנבנה הוא בעל 5 כוננים, וקומפקטי. ארבעה משמשים לאגירת מידע, כל אחד בנפח 2 טרהבייט. מתוך ה-4 שניים משמשים ליתירות. כלומר המערכת מסוגלת לספוג נפילה של 2 דיסקים, ולהמשיך לחיות. פיצ'רים נוספים של המערכת: 1. תומך בשיתוף SMB (השיתוף הטבעי של מערכת חלונות), ו-NFS עבור Linux או סטרימרים למיניהם. 2. יכול להיות ISCSI Target ולמעשה להפוך גם ל-SAN. יכול לשמש את מערכות ההפעלה של VMWare או כל מערכת הפעלה אחרת לאחסון המידע. 3. מכיל שרת FTP 4. תומך בפרוטוקול Time Machine של Apple 5. יכול לשמש כשרת אינטרנט (Apache) 6. מאפשר …
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמו בכותרת... מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זקוק לצורב שעובד הרבה!ניסיתי לתקן את הצורב,אבל המנגנון המכני נדפק. תקציב?במחירי היום עד 250שקל. יש פיצ'ר שכדאי לחשוב/לעבור להשתמש בו שבא בחשבון? מה זה בידיוק LIGHT SCRIBE?זה שימושי?זה מצריך רכישת דיסקים מיוחדים? עריכה:לא אכפת לי SATA,יש לי מקום,והאם זה ישנה בעבודה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש ברשותי DVD של LG במהירות 12X. הבעיה היא, שכשאני מכניס לו דיסק (מכל סוג), לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מצליח לסובב אותו. ז"א, הוא מנסה לסובב אותו, ואז נעצר, ואז מנסה שוב ועוד פעם נעצר. ככה זה קורה בערך 6-7 פעמים. לפעמים הוא בכלל מתייאש וכבר לא מנסה אפילו לסובב אותו, ולפעמים מרוב נסיונות, המחשב פשוט נתקע. למה זה קורה??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי DISC ON KEY של KINGSTONE בהתחלה הוא היה FAT32 והכל היה בסדר היה מעביר סרטים מהמחשב וצופה בהם ב-DVD אבל הבנתי שעדיף להשתמש ב-NTFS אבל עכשיו ה-DVD לא קורא את DISC ON KEY אפשר להחזיר אותו בחזרה ל-FAT32?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
זה צורב שצרבתי איתו DVD כלומר לא חדש , התקנתי את תוכנת הצריבה נרו מחדש לא עוזר , בביוס זה נראה בסדר DVD RW מנהל התקנים נראה בסדר DVD RW אך במחשב שלי זה מופיע כך : DVD RAM DRIVE אני משתמש ב- XP-P [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי HD של Western Digital דגם 500GB Blue. ה-HD שקט מבחינת פעולות שהוא עושה, כלומר קריאה וכתיבה, אבל עצם היותו פועל(גם בלי קריאה או כתיבה) גורם לרעד קל במחשב. הרעד הזה הופך במארז, לקול עמום שנשמע כמו "ממממ". דיי מעצבן.. איך נפתרים מזה? תוספת קטנה: הרעד נובע מ-HD, ולא מהמאוורר של המעבד או מהמאוורר של הספק. איך אני יודע? ניתקתי את ה-HD, והמאוורר של הספק והמאוורר של המעבד לא גרמו לשום רעש או רעד. כשהחזרתי את ה-HD לעבוד, חזרה הבעיה. מקווה שיש אנשים שנתקלו בבעיה הזו כבר קודם, ויודעים איך לפתור אותה.. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה שקט.. תודה רבה card
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-NEC 3549A שלי לא רוצה לקרוא דיסקים. הוא קורא אותם רק אחרי שאני עושה ריסט. העניין חוזר על עצמו, כאשר אני צורב דיסק, מנסה לקרוא אותו והופ... הוא שוב לא קורא, אני עושה ריסט ואז הוא קורא, ואז אחרי מספר דקות הוא שוב לא מוכן לקרוא יותר עד הפעם הבאה שאני אעשה ריסט. לא חשבתי שהוא יפשל ככה. קניתי אותו לפני שנתיים, אם לא יותר. מישהו יודע אולי מה הבעיה, המקור שלה, או איך פותרים את זה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Solidigm משתפת שקפים עם תוכניות מלהיבות עבור שבבי ה-NAND החדשים שלה, שמורכבים מ-192 שכבות פנימיות בתצורת QLCלכתבה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול התקנתי RAID 0, ל-3 הארדיסקים: WD 80GB 8MB BUFFER 2X WD 250GB 16MB BUFFER עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שההארדיסק הקטן יותר מהווה רגל שלישית? Lanparty ultra-d, DC 3800+ @ 2.4ghz, RAID 0 128kb
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אחרי שנים של ציפייה, WD סוף סוף תשחרר את המודל החדש של הכונן המפורסם ביותר שלה. משהו חדש לחלום עליו בלילות הקרים.... http://www.behardware.com/news/7915/finally-a-new-raptor.html
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצע הדגמים שמבוססים על זכרונות הבזק בטכנולוגיית תלת מימד עדכנית ממשיך לתפוח לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המותג האמריקאי שבבעלותה של טושיבה מרחיב את משפחת ה-Trion עם דגמים חדשים שמתיימרים לספק יחס עלות-תועלת מרשים במיוחד החל מימי הבלאק פריידיי בסוף השנה שעברה ובמגמה שנראה כי היא ממשיכה גם כעת, מחירי כונני ה-SSD קוצצו לרמה שעדיין לא נתקלנו בה בעבר, וגם תגי מחיר המתפרשים לפחות מ-25 סנט לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון כבר אינם מהווים פנטזיה אלא עובדה מוגמרת. מי שמצטרפת אל תחרות המחירים המתלהטת כעת היא OCZ, שהפכה לחברת בת של טושיבה בסוף שנת 2013, ומשיקה עתה את כונני ה-Trion 150 שלה – מבטיחים להיות גירסה משתלמת עוד יותר של ה-Trion 100, ואלטרנטיבה טובה לכונני ה-BX200 של Crucial והצעות אולטרה-זולות דומות. ה-Trion 150 מתבססים הן על בקר SATA ייעודי מבית טושיבה והן על …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-