אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לקרוא מדיסקים (dvd-r) שיש להם ותק של כמה שנים אבל הכונן לא מצליח לקרוא אותם. אני יודע שהכונן עצמו בסדר כי הוא קורא דיסקים אחרים. מישהו מכיר דרך לתקן אותם או להוציא את המידע מהם?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני 320GB של WD שמשמש אותי לגיבויים בלבד,המערכת עצמה רצה על SSD,אך במקרים מסוימים למשל בפילטר מסוים בפוטושופ המחשב מחכה עד שהכונן החיצוני ידלק ורק אז פותח אותו,פעולה דומה מתרחשת כאשר אני מוחק קבצים מן המחשב(מכונן המערכת,SSD) ניסיתי תוכנה אשר מכניסה אותו לשינה והיא לא פעלה (התכונה שמופיעה בסטיקי) ולנתק אותו מן החשמל זו אינה אופציה מפני שלא אזכור לחברו לפני הגיבויים האוטומטיים (פעמיים בשבוע מוקדם בבוקר). אם יש למישהו פתרון בשביל אשמח מאוד לשמוע
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כונן לסטרימר שלי . לדעתי יש עדיפות גדולה יותר לשקט וצריכת חשמל נמוכה ולכן גם פחות חום מהביצועים ,כי בסך הכל יריץ סרטי hd . מצאתי את הכונן הזה בזאפ Western Digital WD10EARS מהסדרה הירוקה שלהם . 355שקל יש יותר טוב מבחינת הדרישות ובסביבות אותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום שמתי לב שאצלי בביוס בהגדרות הSATA מופיע Configure SATA as IDE והאופציה היחידה שם זו IDE. האם זה אומר שבעצם הכוננים שלי עובדים במהירות של IDE??
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הכוננים הקשיחים הבאים: 1. 500GB sata 2 7200RPM 2. Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB 3. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 איך זה מתבטא בתפקוד של הכונן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הישן (בן 7 שנים - P3.06, חצי מגה זיכרון). איזה הארד דיסק מומלץ ל SATA? חשוב לי שיהיה שקט, מהיר, ואמין בנפח גדול (1.5TB או יותר). כמו כן, לא מתחמם. המחיר - שיקול משני. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עובד עם Raid 0 לביצועים כבר כמה שנים טובות אבל הנפילות הן מאד תכופות, חושב לעבור לSSD כונן יחיד למערכת הפעלה ומשחקים, האם הביצועים ישתפרו? מה לגבי יציבות/אורך חיים ? אשמח להמלצה על כונן SSD עד 800 שח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק ESATA שלפני כמה זמן הייתה לי בעיה איתו באי זיהוי ע"י המחשב ובהמון תקלות ופתרתם לי את רובן כאן...עכשיו ברמה העקרונית הוא עובד..אבל הבעיה שהוא מחובר ל-ESATA והוא מעביר ממש לאט יחיסית...משהו כמו USB..הוא יכול להתחיל לשניה שתיים ב-100 ולעבור ל-70 ולאט לאט לרדת ל-50+...המחשב שלי די חזק ואני לא רואה שום סיבה טכנית...אם צריך את המפרט אז בכלליות הוא ככה: לוח אם : ASUS P5Q3 זיכרון: 4GB A-DATA 1333MHZ IN DUAL CHANNEL מעבד: INTEL CORE2QUAD Q9550 כרטיס מסך: GEFORCE 9800GT 1GB ספק כח:ThermalTAKE 500w הארד דיסק: WD500GB SATA אני בטוח שזה sata 2 אבל אני לא יודע איך להגיד לכם.אם זה עקרוני תיידעו אותי. בתודה מראש לעוזרים.שגיא
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש HDD בנפח של 1T. יש לי מחשב די ישן ללא חיבורי SATA. קיימים בשוק מתאים מ-IDE ל-SATA? כמה זה יכול לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכונן קשיח - עד 700 ש"ח - 1TB-1.5TB . איזה יצרן לבחור ? איזה דגם ? המהירות לא כזו חשובה לי ...
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות דיסק קשיח לצורך גיבוי נטו (מסמכים,שירים,סרטים) אני מתלבט בין חיצוני לבין רגיל. איזה עדיף? חשבתי יותר לכיוון חיצוני, כי זה דיסק לצורך גיבוי נטו ולא לעבודה שוטפת. אם חיצוני אז איזה? ראיתי את אלו : Seagate Expansion External Drive ST310005EXD101-RK 365 ש"ח בKSP. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK 380 ש"ח בKSP. אם זה פנימי אז איזה? ראיתי את אלו: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 355 ש"ח בKSP Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 360 ש"ח בKSP
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מותר להדביק מדבקה על דיסק? אם לא-איך אפשר לכתוב עליו רשימת שירים? (אין מקום לכתוב 20 שירים על דיסק אחד)
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני ניסיתי לחפש את האתרים שמראים ביקורות בין 20 DOK אבל לא מוצא אותם יותר. אני מחפש DOK לפחות 8GB שיספיק למערכת הפעלה של וינדוס 7 וגיבויים נוספים, אבל מה שחובה שיהיה מהיר. וגם נוסף אחד של 16GB שיספיק ממש לדברים גדולים אבל שיהיה גם מהיר, אני מאמין שהם אמורים לעלות ב 150-250 מה שאני רוצה, לא יותר מזה, כבר אז אפשר לקנות ארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי שחזור מערכת במחשב להגדרות היצרן לא היה לי מושג שזה בעצם מפרמט את המחשב. למזלי מצאתי את תוכנת Recuva והוא באמת מצא לי יותר מ 70% מהתמונות שהיו לי חשובות. למרות שאני צריכה להגיד תודה שהוא בכלל מצא לי משהו, בכל זאת יש חלק גדול של קבצים ש recuva טוענת שהם במצב מצויין ושאפשר לשחזר אותם אבל כשאני משחזרת הווינדוס (7) רושם שאין אפשרות להציג את התמונה. יש דרך להציל את אותם הקבצים? אני מתארת לעצמי שעם קבצים שהוא מצא וכותב בפירוש שלא ניתן להשבה אין מה לעשות..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר לחבר בכבל אחד שיהיה מחובר לצורב ולדיסק קשיח??
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, כמו כן הכונן יועד כתוספת מקום ולא לעבודה שותפת. הכונן הראשי כמובן בחיבור SATA.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל עשיתי חיפוש בנעוצים ולא מצאתי תשובה. יש לי לוח אם אינטל Q965 קניתי הארד דיסק Samsung Spinpoint F3 500GB וחיברתי אותו בכבל SATA לאחת היציאות בלוח אם, והווינדוס 7 לא מזהה את ההארד דיסק. ניסיתי להחליף כבלי SATA עם ההארד דיסק הנוכחי שיש לי במחשב וזה לא עוזר - עדיין אין זיהוי. ניסיתי גם להחליף בין 2 ההארד דיסקים את הכבלי MOLEX, שמתחברים לספק כוח - עדיין הוינדוס 7 לא מזהה. מישהו יודע מה הבעייה? אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למחשב שלי דיסק קשיח בנפח 500g או 1000g. מערכת ההפעלה היא xp. האם קיימת מגבלה על נפח הקשיח שאפשר לחבר לxp? בנוסף, הממשק שבמחשב היא sata1. אני חושב לקנות sata2 כי הם זולים יותר מsata1. אין לי בעיה שיעבדו במהירות שלsata1. האם יש בעיה עם פיתרון כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מבין בזה כלום. מעוניין לקנות בשביל לחבר לXBOX360. צריך שיתחבר דרך USB. לא מבין מה ההבדלים בין 2.5 ל3.5 חוץ מהגודל. נפח של לפחות 320G. מה ההמלצות שלכם? איך זה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8758&perur=2&t=14&c=556
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע המלצות לכונן קשיח. 1. הכונן מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה (רוב העבודה ב-Flash), מסמכים ותכנות. כמו כן, מותקנות על המערכת מספר שרתים וירטואליים VMWARE 2. הפרמטרים החשובים ביותר (לפי סדר חשיבות): (1) אמינות; (2) מהירות. אם יש פרמטרים נוספים, אשמח לשמוע. 3. נפח הכונן צריך להיות 1TB ומעלה - כרגע אני בכלל לא מסתדר עם ה-500GB שיש לי. 4. אני לא רוצה להתקין יותר מכונן אחד במחשב מטעמי חום ושקט. תודה מראש לכל הממליצים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי אם לכתוב הודעה זו כאן או בפורום תקלות חומרה אבל החומרה עובדת אז החלטתי לכתוב כאן. יש לי RAID 1 של דיסקים קשיחים של סיגייט דגם ST31000528AS (גודל 1TB). אינני יודע אצל מי הבעיה מאחר והם RAID1 אבל אתאר את הבעיה כמה שניתן. יש לי 3 מחיצות על הדיסק קשיח. אחת מהן, נקרא לה D, יש תקלה מוזרה מאוד. לעיתים משחקים לא עובדים ונותנים שגיאה מוזרה. חיפשתי בזמנו את השגיאה וזה מאוד מוזר. הפתרון היה להריץ CHKDSK על אותה מחיצה, D, עם F, כלומר תיקון. זה תמיד מצא בעיה בתמונת המחיצה (משהו בסגנון), תיקן ורק אז יכולתי לשחק במשחקים או לעשות פעולות שונות במחיצה. כל שאר המחיצות תקינות לחלוטין - אין להן את הבעיה הזו, רק למחיצה D יש. זה קורה לעיתים רחוקות אך עדיין קורה :s05: אז…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אני פשוט לא יודע כמה באמת חדש הנושא שיש בנעוץ - כי לפי מה שמופיע זה בערך שנה אחורה בכל מקרה, אחרי לא מעט בעיות עם צורב יחסית ישן NEC 3520AW - ואחרי שעברתי לwindows 7 ואחרי המון זמן בלנסות לתקן שגיאת power calibration error החלטתי להחליף צורב... בקיצור - אני צריך צורב DVD, אני יודע שזה ילדותי אבל חשוב לי כמעט יותר מהכל שהוא יהיה חדש, כזה שלא הפסיקו לתמוך בו כבר לפני שנתיים או שלוש משהו חדש שיצא לפני כמה שפחות זמן אחורה אני צריך חברה אמינה, וצורב שיצרוב על dual layer הכי הרבה HD וכד' לא באמת משנה לי כי סרטי HD אני רואה מהמחשב ישירות לטלוויזיה אז אין לי באמת צורך בזה. לגבי מחיר אני לא ממש נעול על מחיר, אבל אני לא הולך לבזבז 300 ש"ח על צורב שאני אשתמש בו פעם בחודש בערך.…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המלצה לארד דיסק שקט למחשב נייד עד 400 שקל חיבור SATA
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי דיסק קשיח http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=e9f188b2ea9dd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD המותקן על גבי נטבוק EEEPC 1000HE(קבלתי איתו דיסק 80GB 5400 RPM והחלפתי). המגיע לטמפרטורה של 58 מעלות בזמן חיבור לחשמל ו 50 כשהוא לא מחובר. באתר היצרן נכתב: Maximum Operating Ambient Temperature 60 °C שאלתי היא האם להשאר עם הדיסק הזה או שטמפרטורה כזו עלולה להזיק? עדיף לחזור לדיסק הקודם? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקבל מחר את ההארד דיסק והולך להתקין עליו windows 7 השאלה היא לכמה אם בכלל לפצל אותו, כרגע יש ברשותי כונן 250 גיגה ישן- האם כדאי לשקול להתקין עליו את מערכת ההפעלה (הוא כבר בו 3-4 ומתחיל לעשות רעשים של גסיסה- כל מיני תקלות כאלה של אי זיהוי ולפעמים מחייב לעשות scandisk- למרות ששום בדיקה שעשיתי לא העלתה שיש בו משהו תקול כולל בדיקות S.M.A.R.T והבדיקות של כל התוכנות של WD). המחשב הינו רב תכליתי (אינטרנטף משחקים, צפייה בסרטי hd- הכל חוץ ממדיה סנטר). מודה מראש משה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-