אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת מנה ההבדל בין הKS בלבד לבין ה- AAKS? עד היום בכלל לא ידעתי שקיים KS בלבד פשוט רציתי לרכוש AAKS אבל המוכר אמר יש מחסור בזה ואין לו ויש לו רק KS, עד כמה שראיתי יש הבדל שבAAKS- אין חיבור מולקס אלא רק SATA. אבל האם יש עוד הבדלים ומהם? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי חשד סביר שקבצים אחדים בכונן רשת (My Book World Edition) לא תקינים ותוקעים את ה SyncToy עובד יופי על אותו גיבוי בכנון נוסף מקביל וזהה הבעייה שלא מצאתי תוכנה (רצוי חינמית) המסוגלת לגשת לכונן כזה ולבדוק את תקינות הקבצים ובכלל כל מה שבדקתי עד כה לא זיהה את הכוננים הנ"ל (ממופים) המלצות?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב מעניין אותי מה לדעתכם הוא פתרון גיבוי הכי טוב לטווח ארוך. כרטיסי פלאש או דיסקים למיניהם (CD\DVD\BD). המטרה היא לשמור תמונות ומידע אישי לזמן ארוך בטור גיבוי נוסף לדיסק קשיח חיצוני. קראתי על סוג מסוים של דיסקים M-Disc טוענים שיחזיק מעמד מאות שנים. מישהו התנסא בזה? יש לכם מוסג אם זה נמכר בארץ? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני חייב לקנות צורב אבל אין לי הרבה כסף, ראיתי באתר של זיגזג את הצורב SAMSUNG CDRW (SW - 232) - 40x32x10 ב464 שח שזה ממש זול כדאי לקנות או שזה זבל?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ככה שלום לכולם יש לי בעיה אם הצורב הבעיה היא כזאת שבחלונות אין לי צורב אבל בביוס של המחשב יש לי גם שהמחשב עולה הוא מגיב אבל הוא לא מופיע החיבורים נכונים .
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
תודה לכל העוזר... תגידו לי בבקשה מה זה משנה איזה חיבור יש לך? ומה טוב בכל אחד מהחיבורים האלה?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אז ככה: היה כונן עם 2 מחיצות - D,E. רציתי לאחד אותם. פירמטתי את כונן D ונתתי לPM פקודה לאחד את המחיצות. התוכנה הייתה אמורה להעביר את כונן E לספריה בכונן D, אבל כנראה הייתה תקלה וכונן E אבד! השתמשתי בתוכנה getdatabackNTFS והיא מצליחה למצוא את כל שמות הקבצים שהיו בכונן E (שמופיע עכשיו כשטח פנוי בדיסק, ללא מערכת קבצים) אבל נראה שכל קובץ שאני מנסה לחלץ מהכונן הזה יוצא פגום. את הקבצים מכונן D שעבר פירמוט התוכנה משחזרת ללא בעיה. האם יש דרך לשחזר את הקבצים מכונן E? אפילו אם זה מצריך פניה למעבדה... אני רק רוצה לדעת אם יש סיכוי.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב בזמן האחרון הארד דיסק שלי עושה יותר רעש מהרגיל וזה גבולי יכול להיות שהוא יחזיק תבערך חצי שנה עד המחשב הבא ויכול להיות שלא וביגלל שאני לא רוצה ליקנות במיקרה הצורך ארד דיסק למחשב הזה ואחד אחר למחשב הבא (אני בטח ימכור אותו איך שהוא או שאני ישיג ארד דיסק מימחשב אחר) רציתי לדעת יש מתאם לSATA 2 ללוח שלי ? ובמיקרה שיש כמה הוא עולה? ואני לא מצפה לביצועים מעולים במיפרט הזה אלה במיקרה הצורך ליקנות ארד דיסק גדול ואיכותי +מתאם יחסית זול ובמחשב הבא פשוט לפרמט ולהעביר אותו ואני רוצה להגיד אני לא שואל כרגע על סוגים של ארד דיסקים כי הנוכחי עדין חי אלה רק על מתאמים ומחירים בתודה STONE
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB .על איזה מומלץ תקציב עד 600
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בהדלקת המחשב אחרי עליית מערכת ההפעלה קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מדובר בכונן ST3500418AS של Seagate. איך אני יכול לבדוק במה מדובר? -תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו בערך יודע מתי טירוף עליית מחירי הכוננים קשיחים יפסק ? ויש הבדל בין הכוננים הבאים ? חוץ מכמות זיכרון http://www.shirion-computers.com/pl_product~SAMSUNG-HD502HJ~8~55.htm http://www.shirion-computers.com/pl_product~SAMSUNG-HD753LJ~8~55.htm http://www.1pc.co.il/samsungspinpointf3500gb16mbsata-p-10834.html http://tms.co.il/product/7584 .
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני בקריזה, לא הייתי בבית כמה שבועות חזרתי וכל המחשב נדפק הוינדוס מקפיץ לי שגיאות והיו מלא SPYWARE וכל מיני חרא למינהם אבל הדבר העיקרי שמפריע לי היא שפתאום הצורב DVD לא מזוהה במחשב... ומן הסתם זו בעיה רצינית כי אני רוצה לפרמט... הדברים שניסיתי בינתיים זה להחליף כבל IDE וזה גם לא עזר... מה האופציות שיש? (יש לציין שהצורב היה תקין לגמריי לפני 3 שבועות)
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי דיסק קשיח 160 ג'יגה של wd הכונן מחולק כרגע ל-3 כוננים. השאלה שלי, האם ניתן לחלק את גודלם של שלושת הכוננים מחדש מבלי לפרמט אותם? נניח גודלו של כונן c הוא 29.2 ואני משתמש רק ב-6 ג'יגה חבל לי על כל השאר, אני רוצה שהוא יהיה 10 גי'גה ואת כל העודף להעביר ל-d וגם להשאיר 10 ג'יגה מכונן -e ואת העודף להעביר ל-d. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת קניתי היום בבוקר את ה SEAGATE 1TB 32MB . יש כמה דברים מוזרים : -משום מה אני לא מצליח לעשות פורמט כמו שצריך (פורמט מלא) בזמן התקנת וינדאוס XP זה ממש לוקח המון זמן (אחרי שעה הגיע ל 3 אחוז במחיצה של 50 גיגה) -ההרדיסק עושה מן "טיקים" לפעמים כשהוא קורא או כותב מידע ... האם זה תקין לדגם ?! -לא הצלחתי להתקין VISTA על ההרדיסק כנראה בגלל שלא הצלחתי לעשות פורמט כמו שצריך (כנראה עושה בעיות במערכת הפעלה)... בקיצור מה אתם אומרים הבעיה בהרדיסק ספציפי ? או בסדרה כולה? יכול להיות שפורמט כמו שצריך יכול לעזור ?! תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי ... ברשותי הארדיסק שחשוב לי המידע בו ... לאחר ניתוקו וחיבורו לפתע הוא לא זוהה יותר ולאחר זמן מה שהיה מחובר נשרף בו הג'וק(מצורפת תמונה עם סימון) לאחר שהתחמם יותר מדי... סברתי שהבעייה הייתה בבקר שנשרף בו ג'וק ולכן הזמנתי בדיוק אותו בקר ...החלפתי והפתעה !! לאחר שתי דקות שהיה מחובר למחשב נשרף שוב בדיוק אותו ג'וק ובדיוק באותו במקום !!! כלומר הדיסק עצמו גורם משום מה לשריפה של הג'וק ... מה לעשות ?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני כוננים אופטיים: Sony CDRW 52x24x52- צריבת דסקים רגילים וקריאה של דיסקים; נקנה לפני שנה וחצי בערך NEC 3500A- צריבת DVD (צרבתי שני דיסקים עד עכשיו) וקריאת DVD (קרא בערך 3 פעמים); נקנה לפני חודשים ספורים מע' הפעלה-Windows Xp pro באנגלית לעניין- לאחרונה נתקלתי בתופעה שלאחר שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים ולאחר מכן מוציא אותו המחשב מראה את אותו מידע של הדיסק- גם אם מכניסים דיסק אחר. כלומר נגיד והכנסתי דיסק מוסיקה הכל עובד בסדר, והיה והוצאתי אותו והכנסתי דיסק מידע- המחשב מציג את אותו מידע של דיסק המוסיקה (כמובן שאי אפשר להפעיל את המידע של דיסק המוסיקה ובטח שלא את זה של דיסק המידע, שכן המחשב לא מזהה אותו) לפעמים מתאפשרת קריאת הדיסק לאחר הוצאה והכנס מספר פעמים …
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ישנו התקן לחיבור דיסק קשיח דרך ה- USB ששמו USB 2.0 to IDE Adapter Cable ,האם ההתקן הוא שווה או שהוא בעייתי בצורה כל שהיא? תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שאני מתקין מחיצה על דיסק שלא תותקן בו מערכת הפעלה דרך ניהול דיסקים, האם להגדיר את המחיצה כמחיצה ראשית או, כמחיצה מורחבת. אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
KINGSTON SV300S37A120G לפי PerfectDisk 12.5 בסביבות 24 אלף קבצים לא מאוחים. קראתי שאסור/לא מומלץ לאחות כונן SSD, אז יש משהו אחר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי כונן קשיח פנימי של 120 ג'יגה. קניתי אותו לא מזמן והבאתי לטכנאי להתקין אותו. עכשיו, שאני נכנס לראות בכוננים המופיעים לי במחשב שלי, אני רואה שיש לי רק כונן C עם 24 ג'יגה. איך זה? מה צריך לעשות ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך ההרד דיסק SSD הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7654&CatCode=644 ? ואיזה SSD של 120 גיגה בסביבות אותו מחיר יהיה יותר טוב עם יש אחד כזה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום היה לי sandisk u3 4gb שהלך לעולמו (שאני חייב לומר שהוא יחסית כונן נחמד אבל ממש עדין), אני מחפש dok 8gb להחליף אותו חשבתי על הsandisk 8gb titanium אבל ראיתי שהוא קיים רק עד 4GB. אני כל היום אבל ממש כל היום עובד עם הDOK כל היום נכנס ויוצא ממחשבים ונמצא איתו בתנועה מתמדת. חשבתי על הCorsair Voyager GT אבל לא נעול על כלום בנתיים מחפש המלצות תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-