אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
האם באפשרותי לחבר ליציאת הESATA הארדיסק פנימי רגיל רק על ידי חיבור מחבר הSATA(עם כבל ESATA כמובן..)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רציתי להעביק משחקים וסרטים מכונן לכונן ואז שמתי לב שזה לוקח מלא מלא זמןןןן מן תחושה שהכונן נדפק נראה לי!! נכנסתי לאתר כאן הורדתי תתוכנה שלכם http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329 התמונה למטה זה התוצאה !! (אני מרגיש שהכונן איטי לא יודע למה ... אולי בגלל שעשיתי למעבד OC? או שזה לא קשור !!) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לאחר חיפוש בפורום וגם מנסיון אישי, התופעה די מוכרת, צרצורים כאשר כותב/קורא... הדיסק שלי - (HITACHI 1 TERA) בן 4 שנים ובשנה האחרונה התחיל לצרצר, לפני כן עבד שקט. ראיתי פתרונות של תושבות גומי,קופסה מספוג מבודד ורעיונות של דיסק תלוי על גומיות. אני לא מעוניין לקנות מוצר שכזה כרגע, מעדיף לאלתר משהו טוב ואיכותי, האם למישהו יש רעיון? וכמה זמן דיסק מצרצר יכול להמשיך לעבוד? יש לי רק סרטים עליו, לא משהו אשר דורש גיבוי. רק מעוניין להשקיט כמה שניתן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פעם שנייה שאני מנסה לצרוב משהו וכתוב בסוף תהליך הצריבה(נרו 8) שהצריבה נכשלה, הינה הלוג שנרו מוציא: 1K22-1867-0795-66M4-5312-2932-**** Windows Vista 6.0 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 2000kB Bus Type : default CD-ROM: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 === Scsi-Device-Map === ArrayPeripheral : MARVELL Virtual Device 1.00 mv61xx Port 4 ID 20 DMA: Off CdRomPeripheral : WRQDU M701E74…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את ההמלצות המופיעות בסטיקי. שמתי לב שמדובר בכונני 5400. 1. האם משנה האם מערכת ההפעלה תהיה על כונן קטן/גדול ? 5400 או 7200 ? 2. מבין כונני ה 7200 , מהו הכונן המומלץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה בשביל מישהו שעובר ממחשב חדש ישן עם כונן מכני ל-SSD בפעם הראשונה. המפרט הולך להיות ככל הנראה מבוסס על Coffee Lake (אולי Kaby Lake אבל ככל הנראה לא) הכונן הולך להרכש מפלונטר ככל הנראה. מכיוון שלא נראה שיש צורך בכונן m.2 nvme (למרות שיש תמיכה ללוח כאמור מכיוון שיש כרגע רק לוחות עם Z370) אז המחשבה המקורית הייתה ללכת על כונן 2.5 אינץ' SATAIII. השאלה היא על איזה מבין הכוננים שבקישור הזה הייתם הולכים? בהתחלה המחשבה הייתה ללכת על הכונן של סנדיסק למרות שהוא ישן פשוט כי הוא זול. החסרון לפי מה שהבנתי הוא שאין לו DRAM ועל כן פחות מומלץ. עד כמה זה קריטי? (אני יודע שזה עדיף על כונן מכני, אבל ברכישת מחשב חדש האם שווה להשקיע את הכסף הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לאחד\לשנות גודל של מחיצות בדיסק. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הארדיסק שאני מנסה להעביר אליו קובץ ושאני מעביר הוא רושם שאין מספיק מקום לקובץ עכשיו בארדיסק יש עוד הרבה מקום פנוי מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן ה-SSD החדש של מובילת השוק תומך בהצפנה מלאה של המידע שבתוכו - ובפענוח באמצעים ביומטריים במקום סיסמה מספרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עושים? הצורב דיי חדש...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, וערב טוב! יש לי במארז חיבור cm storm scout) ESATA). יש לי הרדיסק (3.5) והייתי רוצה לחבר אותו דרך ממשק ה-ESATA וכמובן שגם ינוק את החשמל משם. ראיתי ב-EBAY את זה ואת זה. האם יש למישהו מושג אם זה יוכל להתאים לצרכים שלי? תודה מראש חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל אני לא יודע למה פתחתי את הנושא בפורום הזה. זה פשוט נראה לי הכי הגיוני. אם יש צורך לפתוח אותו בפורום אחר, רק תגידו. אז ככה - קצת נתונים: Win 10 Pro, SSD Crucial MX300 275GB ולבעיה - כשאני נכנס לתיקיית ההורדות במחשב (אתם יודעים: c:/users/username/downloads) לוקח לה כ-20 שניות להיפתח עד שהתוכן שבה מוצג. זה קורה רק בתיקיה הזו וזה קורה רק בפעם הראשונה שנכנסים אליה (אחר כך התוכן מוצג מיידית). האמת שזה די מציק ואני סבור שזה לא אמור להיות ככה (מחשב חדש, כונן SSD שאמור להיות מהיר וכו'), ולכן אני שואל פה אם יש איזשהי דרך לפתור את התקלה. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי אחד כזה התקנתי עליו רק מערכת הפעלה וינודס 7 ופעלתי לפי מדריכים וזה... עכשיו עשיתי לו בדיקת ביצועים וזה מה שקיבלתי, איך זה? זה טוב? אני די חדש בנושא אז אני לא יודע אם זה המקסימום שהוא מסוגל להפיק..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע HD רגיל מכני, והחלטתי שהגיע הזמן לעבור ל-SSD. המחיר נהיה סביר, והגדלים הגיעו לגודל שאני צריך. יש רק עניין אחד. אני עובד עם WindowsXP ו-Office2003. גם ב-HD החדש - ה-SSD, אני רוצה להתקין בדיוק את אותו דבר(התקנה מחדש) - WindowsXP ו-Office2003. האם זה יהיה בסדר? אני שואל את זה, כי אני זוכר שלפני כמה זמן, קראתי באיזה אתר, שלגרסאות אופיס קודמות(כגון 2003) יש בעיה עם אקטיבציה כשההארדדיסק הוא SSD.. משהו שקשור ל-Serial Number שלו, או משהו כזה. האם מישהו יכול להגיד לי אם זה יהיה בסדר? או שהגרסאות Windows ו-Office שאני אוהב, לא יעבדו טוב עם SSD, בגלל נושא האקטיבציה שלא תצליח כשיש SSD? תודה רבה card
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשבה להוסיף למחשב דיסקקשיח של 1TB פנימי במהירות 7200 של סיגייט . וחבר הציע לי לקחת בהפרש קטן דיסקקשיח של סיגייט מדגם SSHD בנפח של 1TB אבל יש בתוך הדיסקקשיח SSD של 8GB והדיסק וא במהירות של 5400 סיבובים. בכמה הוא יותר מהיר מהדיסק של 7200 ? אשמח לגרפים והשוואות בין הדגמים ולמה זה טוב דיסקקשיח עם SSD בנפח כזה ? מה זה נותן לביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי עובד בתעשיה הזו, והוא אומר שיכול להיות (בסבירות גבוהה למדי) שזה לא יקרה בכלל, ואם זה יקרה, זה לא יהיה להרבה זמן.... ואני רוצה להדגיש שאני רק מביא דעה של מישהו "מבפנים", זו רק דעה, ללא ביסוס חוץ מנסיון....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את הHD המהיר ביותר בממשק עבודה IDE. אני מתלבט בין הWD Special Edition 8MB buffer לבין ה Segate בעל נתונים דומים. כמו כן MAXTOR אני חייב לציין שיש לי את ה - WD 120G אבל אני לא מיודע מה מרוצה. ני חושב שאולי הנפח שלו הוא הגורם לבעיה (זמן גישה גבוהה) - לכן אני מחפש HD בנפח של עד 60G. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם זוכרים פירסמתי כאן בעבר שהיו לי בעיות עם צורב של פיוניר שלא ידע לעבוד עם גרסאת ה 64 ביט של ויסטה (גם אחרי עידכון קשוחה לאחרונה) אני מחפש צורב שיודע לעבוד עם 64 ביט בצורה מלאה וטובה. תודה מראש. עריכה: אני צריך צורב ב SATA כי אין לי IDE על הלוח .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן בחדשות האתר היתה כתבה וקישור לאתר אחר שהראה השוואה שערכו בין הדיסק הקשיח של WD מסדרת הJB (עם 8 מגה קאש) לבין כמה דיסקים SCSI כמו הפוג'יטסו. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הלינק להשוואה שנערכה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם מישהו פה שיצא לו להתעסק עם אחת החברות יכול לומר לי אם יש טעם להתמקח איתם על המחיר? איך זה הולך בשוק הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=403169 אני לא מוכן להיתפשר על פחות מ 300 GB, המחיר הוא עד 550 שקל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי צורב DVD של LG. וכשאני מכניס דיסקים ובזמן הקריאה שלהם יש רעש בלתי נסבל. וכשצורבים דיסקים הרעש אפילו חמור יותר. מה אפשר לעשות? או שהאפשרות היחידה היא להחליף את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב נייד ASUS G51J ואני רוצה להוסיף לו כונן SSD אני משתמש בו למשחקים כבדים סרטים אינטרנט וכו... יש לי במחשב שני כוננים של 320 גיגה אז אני רוצה להחליף אחד מהם לSSD הסתכלתי בזאפ אבל אני לא כל כך מבין בחברות מה יותר טוב וכו אני צריך נפח 80-100 גיגה... בתקציב של1000-1300שח+- תודה מראש לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Western Digital מאמינה כי מצאה את השיטה המתאימה להפיח חיים חדשים בעולם כונני האחסון המכאניים: MAMR לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה בהעתקה לכל התקן חיצוני, DOK , פלאפון , או אפילו הארדיסק נייד שבעבר העתקתי ממנו / אליו בקצב של 40~ מגה לשניה, הבעיה רק בהעתקה אל ההתקנים ולא מהם, שללתי בעיה של התקן מסויים שלא תקין, כולם עם אותה הבעיה... רעיונות מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-