אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מארז 3.5 אינטש חיצוני כדי לשים הרדיסק של 150-200 גיגה ולהעביר מידע בין המחשבים שלי (המחשבים לא נמצאים בקרבה גאוגרפית - כך שאי אפשר לחבר אותם ישירות). ההעברה היא משהו כמו 40-50 ג'יגה (לשני הכיוונים - פעם מפה ופעם מפה) בערך פעם בשבועיים כך שצריבה של דיוידיים זה לא ממש אופציה. השאלות שלי הן כאלה (ואם יש משהו כזה, אני אשמח - לא מצאתי שום דבר רלוונטי בחיפוש): 1. איזה דגמים עדיפים? מה ההבדלים בין הדגמים? יש כאלה שעולים 200 שקל ויש כאלה ב400. 2. הבנתי שהסיפור הזה מתחמם דיי מהר - מה החשיבות של מאווררים בכזה מארז (בתוך המארז של המחשב שלי, יש איזה 8 מאווררים עכשיו, כך שאני מודע לבעיות של טמפרטורה בתוך המארז הרגיל). 3. האם אפשר אחרי שמורידים לשם מידע להשתמש בו כ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שנשרף לי הלוח אם לפני שלושה חודשים החלטתי לקנות כונן חיצוני, כמפורט בכותרת (הדגם בלי הכפתור, רק הנורית הכחולה). היום לאחר שכיביתי את המחשב, הכונן לא נכבה. הנורה במקום להיעלם מהבהבת בקצב קבוע כל שניייה ולא נכבית, ולא חוזרת לתיפקוד מלא לא משנה מה אני עושה. האם תוכלו לעזור לי, מכיוון שעכשיו באמת יש חומרים חשובים בכונן? בכדי למנוע בילבול, הנה הדגם: http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=351 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשבה להוסיף למחשב דיסקקשיח של 1TB פנימי במהירות 7200 של סיגייט . וחבר הציע לי לקחת בהפרש קטן דיסקקשיח של סיגייט מדגם SSHD בנפח של 1TB אבל יש בתוך הדיסקקשיח SSD של 8GB והדיסק וא במהירות של 5400 סיבובים. בכמה הוא יותר מהיר מהדיסק של 7200 ? אשמח לגרפים והשוואות בין הדגמים ולמה זה טוב דיסקקשיח עם SSD בנפח כזה ? מה זה נותן לביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכונן באייבורי במכירה הקבוצתית, לוח האם שלי הוא של אינטל מדגם dg41rq הוא קצת ישן (SATA2) כמו כן לא מצאתי אפשרות להעביר ל -AHCI מכיוון שלדעתי הוא לא תומך מצ"ב תוצאות המבחן Uploaded with ImageShack.us אשמח לדעת כיצד ניתן אם בכלל לשפר את התוצאות...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הופתעתי- http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=322 המאמר באנגלית, והוא מ-2006. בתמצית למי שלא רוצה לקרוא את כל זה- מה שהוא כותב שם זה בערך כזה דבר: מכיוון שמדובר על זמני גישה ממוצעים, אפשר לקנות כונן "איטי" גדול בנפח במחיר זול מאוד יחסית לכונן "מהיר" קטן בנפח, את הכונן האיטי הגדול שקנינו לחלק - כך שהחלק המהיר יותר שבו יהיה מחיצה קטנה (וזמני גישה ממוצעים במחיצה הזו יהיו די זהים לאלו שבדיסק המהיר, היקר והקטן יותר) והחלקים האחרים ישמשו לאחסון. אני לא בטוח שהוא מתכוון לחלוקה רגילה למחיצות, המונח המקצועי שהוא השתמש בו הוא partial stroking אבל בכל אופן יוצא שבפחות כסף קיבלנו אותה מהירות, ויותר שטח אחסון מהדיסק ה"מהיר" שנשאר בחנות. עכשיו, מישהו יודע מה הכוונה ב partial stroking? מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן לא מעלה שום דיסק במחשב מופיעה הודעה שאין דיסק או הכנס דיסק גם הנורה הירוקה הקטנה שאמורה להגיד שהוא חושב לא דולקת מאיפה להתחיל? נראה שהחשמל עובד בגלל שהכונן נפתח ונסגר תודה שבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=403169 אני לא מוכן להיתפשר על פחות מ 300 GB, המחיר הוא עד 550 שקל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב נייד ASUS G51J ואני רוצה להוסיף לו כונן SSD אני משתמש בו למשחקים כבדים סרטים אינטרנט וכו... יש לי במחשב שני כוננים של 320 גיגה אז אני רוצה להחליף אחד מהם לSSD הסתכלתי בזאפ אבל אני לא כל כך מבין בחברות מה יותר טוב וכו אני צריך נפח 80-100 גיגה... בתקציב של1000-1300שח+- תודה מראש לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן WD2500YS, כתוב שהוא RAID שלא כמו הWD2500KS ולכן חשבתי לקנות דווקא אותו אבל אם ארצה להפעיל אותו ככונן יחיד זו לא תהיה בעיה? כי ככונן יחיד הוא מוגדר כIDE?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://uk.insight.com/en-gb/apps/productpresentation/index.php?product_id=0001572312&utm_source=affiliate&utm_medium=feed&utm_campaign=webgains&src=wbg1&siteid=43510&cm_mmc=Feed-_-Affiliate-_-Webgains-_-43510 מי רוצה לנסות לקנות? : לפי החוק, אם על המוצר היה מחיר שגוי, בעל העסק צריך לתת לך אותו במחיר הזה או בחינם! (ככה זה בקנדה למיטב הבנתי) הבנתי שאנשים הצליחו לקנות את זה (להזמין) השאלה אם הם יקבל את זה בלי טלפון שמסביר בנימוס בריטי את הטעות המצערת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בלוח שלי יש רק 4 כניסות לכוננים קשיחים. זקוק לכרטיס הרחבה, או מכשיר חומרתי אחר שיש, שאוכל להרחיב את הכניסות ללוח של הכוננים קשיחים. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות אמצעי גיבוי בנפח של כ500GB לצורך גיבוי תקופתי (נניח פעם בכמה חודשים) אופציה אחת היא רכישת דיסק קשיח חיצוני השניה היא רכישת דיסק פנימי + מתאם SATA ל- USB כמה שאלות: א. כמה אמין השילוב של פנימי+מתאם? ב. אחת הסיבות להעדיף את הפנימי+מתאם היא האפשרות להחליף את הדיסק כשהוא יהיה קטן מידי (וכן... זה יקרה מתישהו). האם ניתן להחליף גם בחיצוני? אני יודע שתכלס בפנים יש דיסק פנימי, השאלה היא האם זה פוגע בפונקציונליות. ג. אם רוכשים פנימי+מתאם, האם זה משנה אם זה IDE או SATA? לא כל כך חשובה לי מהירות ההעברה. IDE עולה הרבה פחות תכלס המחיר של פנימי+מתאם הוא כמעט חצי תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש DOK מבנק לאומי כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כדיסק נשלף וכונן תקליטורים שמכיל פרסומת של בנק לאומי. סתם בשביל הסקרנות איך אני מוחק את כונן התקליטורים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל אני לא יודע למה פתחתי את הנושא בפורום הזה. זה פשוט נראה לי הכי הגיוני. אם יש צורך לפתוח אותו בפורום אחר, רק תגידו. אז ככה - קצת נתונים: Win 10 Pro, SSD Crucial MX300 275GB ולבעיה - כשאני נכנס לתיקיית ההורדות במחשב (אתם יודעים: c:/users/username/downloads) לוקח לה כ-20 שניות להיפתח עד שהתוכן שבה מוצג. זה קורה רק בתיקיה הזו וזה קורה רק בפעם הראשונה שנכנסים אליה (אחר כך התוכן מוצג מיידית). האמת שזה די מציק ואני סבור שזה לא אמור להיות ככה (מחשב חדש, כונן SSD שאמור להיות מהיר וכו'), ולכן אני שואל פה אם יש איזשהי דרך לפתור את התקלה. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93-%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD שני למחשב.השאלה האם דיסקים שהם SATA2 יתאימו לי ללוח האם(מופיע במידע על המחשב). כמו כן איזה ממולץ לקנות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את ההמלצות המופיעות בסטיקי. שמתי לב שמדובר בכונני 5400. 1. האם משנה האם מערכת ההפעלה תהיה על כונן קטן/גדול ? 5400 או 7200 ? 2. מבין כונני ה 7200 , מהו הכונן המומלץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני שם HDD הפוך זה פוגע בו? כמו כן, אם הוא טיפה בשיפוע זה פוגע בו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח המדובר נקנה לפני כשנה. מדובר ב- 80G של WD עם חיבור IDE. הדיסק הותקן במחשב פנטיום 3. לפני מספר שבועות הדיסק החל להראות סימני "תשישות": הוא היה נתקע מדי פעם, לעיתים המחשב לא היה מצליח להעלות את Windows בפעם הראשונה (אלא לאחר אתחול נוסף או שניים)... עד שיום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד. ראוי שוב להדגיש, שהדיסק עבר תקופה ארוכה של "תשישות" (כל מיני סימפטומים מוזרים), שנמשכה מספר ימים, עד שהושבת סופית. במילים אחרות: זה לא קרה בבת אחת. בחנות שבה קניתי את הדיסק נאמר לי, שהדיסק גמר את חייו (לא נורא... יש אחריות). האבחנה היתה "שלא מגיע אליו חשמל". אני בעצמי הסכמתי עם האבחנה, מאחר שגם בדיקה שעשיתי בביתי העלתה, שהדיסק אינו פועל כלל. מאחר שהדיסק הוא יחסית חדש, התחלתי לחשוד בס…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לת'ראד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232272.0, קניתי אתמול את המחשב כולו, והיום התקנתי WINXP ו-SP2. עכשיו, ידוע לי ש-SP1 לא תומך ביותר מבערך 130 ג'יגה בדיסק קשיח, אבל עכשיו כשהתקנתי גם SP2, ה-200 ג'יגה האבודים לא אמורים להופיע? זה לא שאני צריך את המקום לעכשיו, אבל בכל זאת, קצת מבאס לשלם על 320 ג'יגה ולקבל "רק" 130... בקיצור, איך גורמים למקום להופיע?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להפוך DOK שהמחשב יקרה אותו בתור זיכרון מחשב פעם נתקלתי בתוכנה שעושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לאחד\לשנות גודל של מחיצות בדיסק. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-