אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
בתמונה העברה של 1TB מכונן 4TB WD GREEN אל כונן ה8TB ARCHIVE של סיגייט רק הבהרה: כונן ה4TB מחובר בUSB3 קדמי במארז (הוא חיצוני MY BOOK), ה8TB מחובר בSATA3. לוח אם H97 D3H המהירות יציבה. גם בהעברות אחרות כמו ממכונן 2.5" חיצוני בנפח 1.5TB גם של סיגייט (USB3) הגעתי למהירות זהה שהיתה פחות יציבה כי אז היה מדובר בעשרות אלפי קבצים קטנים (העברה של 1200GB לקחה כ6 שעות, שזה נהדר).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש צורך באחד כזה שיעבוד בצורה חלקה במעבר בין PC לMAC קראתי על סייגייט FLEX החדשים שיש בהם תאימות מובנת לזה (ופיצ'רים מגניבים כמו דוק מתחלף במידת הצורך לUSB 3 וכאלה) אבל המבחר שלהם מצומצם בארץ ויקר יחסית לדגמים הקודמים המלצות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בנרות מה שעד לא מזמן היה סטנדט , צורב DVD/כונן CD בצבע לבן. אשמח לקבל כל עידכון/הכוונה בנושא מלאי זמין (אני צריך רק 1 ) ל כונן שכזה בצבע לבן. תודה מראש, דרור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס זיכרון לפלאפון. ראיתי שיש את הדגמים הרגילים וגם דגמי Ultra II x60. המחיר של הדגמים השניים כמעט כפול מהמחיר של הכרטיסים הפשוטים. האם יש איזה הבדל, במצלמה (של הפלאפון), הפעלת יישומים וכד'? או שכדאי ללכת על הכי זול?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע. לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית) זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה) בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב מאיזה חברה חאפרית בעיתון חודש אחרי שקיבלתי את המחשב היה לי הפסקת חשמל ומאז הדיסק קשיח לא מגיב! ניסיתי לפרמט אותו עם כל תוכנה ובכל צורה שרק אפשר אבל תמיד המחשב נתקע לי כשאני מנסה לפרמט אותו בקיצור הדיסק קשיח ניזוק באופן רציני זה דיסק קשיח מסוג MAXTOR DIAMOND MAX 10 200 GB ניסיתי לחפש את החברה שממנה קניתי את המחשב אבל לצערי זרקתי את כל הקבלות של המחשב ואין לי מושג איך קראו לחברה שממנה קניתי את המחשב. יש למישהו מושג לאן צריך לשלוח אותו כדי לתקן אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דיסקים במיידי, ואין לי זמן לחכות עד שמשלוח יגיע מlira וכו'. אז האופציה היחידה היא לקנות באופיס דיפו. יש להם שם את הדיסקים של Philips ושלהם. מישהו התנסה בדיסקים שלהם? תודה. נ.ב אני מודע שכדאי לקנות מדיה איכותית כמו הverbatim, אבל אני צריך משהו זול.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי מידי פעם רעשים מההרדיסק, אני רוצה לדעת אם להחזיר אותו אבל אני צריך לעשות קודם בדיקה WD 80GB WDC WD800BB-00DKA0 משהו יכול לתת לי לינק לבדיקה הזאת שבודקת את כל הסקטורים ואת ההארדיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי. סוני ו NEC ביחד, כמו טושיבה וסמסונג, אל.גי. והיטאצי, בנקיו ופיליפס. למה "קנו"? 55% אחוז לסוני, 45% ל NEC. מי בעל הבית? http://www.forbes.com/business/feeds/afx/2006/02/27/afx2554631.html
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? האם מישהו כאן יכול לכתוב מדריך תמציתי לצריבה עם Nero?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני יודע שהנושא עלה בעבר, אך לא מצאתי עדיין תשובה סופית: אני מעוניין במדיות נורמליות, לא יקרות מדי, בעיקר על מנת לראות סרטים. אין לי צורך בצריבות מהירות מדי - מהירות אינה פאקטור. כמו-כן, אני אשמח אם תמליצו לי על מדיות פשוטות לצורב שלי, לא לצריבות ארוכות-טווח... תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לSSD שישמש להתקנת מערכת הפעלה בלבד(ופה ושם תוכנות קטנות שתמיד "תוקעים" בC) ולכן הגודל שאני צריך הוא 60-64GB ולא יותר. ראיתי שיש את OCZ בשוק ואת CROSAIR, מה מומלץ משניהם? התקציב שלי הוא 400-450 שקלים (הקרוסאיר עולה 430 שקלים) תודה לעוזרים, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיסק קשיח נפל באמצע עבודה, מת (לא עולה גם באמצעות מתאם usb). מחפש חברה טובה ו(יחסית) זולה באזור ירושלים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! שוב אני חוזר אליכם לעזרתכם בכול הקשור למחשבים.. לאחרונה החלטתי לקנות הארד-דיסק נייד ויש לי כמה קריטריונים.. אשמח אם תעזרו לי! * 1-2 - טרה * שקט * אמין!! * איכותי * קל לשימוש (נתקלתי בכאלה שאפשר לבכות מרוב הסיבוך לעבוד איתם ) עד 500 שקל. אם עולה לכם משהו לראש אני באמת באמת אשמח לקבל המלצה חמה על דגם מסויים. ואיפה לדעתכם רצוי לקנות (פנדה נסגרו, ואייברוי והגדולות אני לא מתקרב גם אם יתנו לי בחינם) שוב אלף תודות, כי אתם תמיד עוזרים ושמחים לתת יד חן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מגלישה ברשת שלא כל הכוננים תומכים בPS3.. ובאתר שלהם כתוב: The HDD must be a 2.5” internal Serial ATA HDD. Parallel ATA is not supported. מה זה אומר בדיוק? האם מישהו יכול לתת לי המלצה לדיסק קשיח שיעבוד עם הסוני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהעתקה לכל התקן חיצוני, DOK , פלאפון , או אפילו הארדיסק נייד שבעבר העתקתי ממנו / אליו בקצב של 40~ מגה לשניה, הבעיה רק בהעתקה אל ההתקנים ולא מהם, שללתי בעיה של התקן מסויים שלא תקין, כולם עם אותה הבעיה... רעיונות מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לאחר חיפוש בפורום וגם מנסיון אישי, התופעה די מוכרת, צרצורים כאשר כותב/קורא... הדיסק שלי - (HITACHI 1 TERA) בן 4 שנים ובשנה האחרונה התחיל לצרצר, לפני כן עבד שקט. ראיתי פתרונות של תושבות גומי,קופסה מספוג מבודד ורעיונות של דיסק תלוי על גומיות. אני לא מעוניין לקנות מוצר שכזה כרגע, מעדיף לאלתר משהו טוב ואיכותי, האם למישהו יש רעיון? וכמה זמן דיסק מצרצר יכול להמשיך לעבוד? יש לי רק סרטים עליו, לא משהו אשר דורש גיבוי. רק מעוניין להשקיט כמה שניתן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D סיפרו לי שהכונן הנ"ל אמנם מהיר יותר, אך רועש יותר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9256 האם זה נכון? האם ה CAVIAR GREEN אמור להיות שקט יותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9860 אני שם לב לשנות האחריות ולכונן הראשון יש 60 חודשים! לעמות 36! מה אתם אומרים? נ.ב-אני ישן ליד המחשב...כדאי שיהיה שקט שמה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת.. האם אפשר להעביר את כל הדברים שלי מהמחשב הישן ולמחשב החדש סתם עם כבל USB? כי אין לי כוח לצריבות כל זה כי במחשב הישן זה צורב CD ולא DVD
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא אסוס P5N-T Deluxe וכיום יש לי זוג של 1TB בRAID0 להורדות וRAID1 לגיבויים חשובים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש Disk on Key עד 250 שקל... U3... בכלל אם אפשר הסברים בכללי על כל האפשרויות החדשות... U3 הבנתי... האם יש עוד כמה דברים בסגנון שאני צריך לשים לב אליהם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=320
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Nec 3540 לא קורא מדיה DVD+R. עשיתי הפעלה מחדש למחשב ועדיין לא קורא. הדיסק לא ריק, יש בו סרט. הדיסק של אופי דיפו במהירות 2X. הDVD בבית קורא יופי את המדיה, אך הצורב אומר שהדיסק ריק והוא מיועד לצריבה. הצורב קורא מדיות אחרות. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה טוב יותר לדעתכם? הסיגייט הבא טוב יותר מהבחינה הזו שיש לו חיבור USB 3 חוץ מזה הם אמורים להיות אותו דבר. העניין שWD אמורים להיות כביכול "טובים יותר". מה דעתכם? דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Desktop STBV2000200 נפח 2TB חיבור USB 3.0/USB 2.0 מול דיסק קשיח חיצוני WD דגם Elements Desktop נפח 2TB חיבור USB 2.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-