עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by L1ron,

המחשב היה דולק , עזבתי אותו בערך לשעה וחזרתי המחשב נפתח עם השגיאה שבכותרת . מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by afik zach,

לפני איזה חודש בארך הצורב שלי התחיל לזייף בכל צריבות הוא לא קרא את הדיסקים שהוא כתב הוא לא צרב טוב בקיצור אותם בעיות שהיו אם NEC בזמנו שלחתי את הצורב לנעה ועשיתי פאשלה ומסתבר שהאחריות עברה בעשרה ימים בארך והם לא מוכנים לעשות כלום בנושא חוץ מלזרוק אותו! למשהו יש איזה רעיון אולי? בכל אופן אולי יש לכם מושג אם יש דרך אחרת לפטור את כי זה משגע אותי וחבל לזרוק את הצורב סתם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Burkey,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJ0D5E4F1 מצא חן בעיני שזה USB 3, רק דבר אחד לא הבנתי. אם אני מחבר אותו ליציאת USB 2, האם זה יעבוד לאט או לא יעבוד כלל ? (בכוננים אחרים שראיתי כתוב במפורש שיעבוד לאט, פה לא כתוב). דבר שני שרציתי לשאול. כתוב שזה מגיע עם כרטיס PCIE, זה נראה לי מוזר, זה לא אמור להיות כרטיס PCI רגיל ? יש לי בלוח רק יציאה אחת של PCIE וכרטיס המסך יושב עליה. אז לא אוכל לחבר את הכרטיס ? תודה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

אני בדיוק מחפש כונן קשיח חיצוני לצורך גיבוי למשרד קטן ונתקל יחד עם השמות והדגמים המוכרים של WD, סיגייט וכד' גם בחברה בשם Silicon Power. חשבתי בהתחלה שזה אולי איזה "מותג מדבקה" שכזה אך נראה שלא. יצויין גם שלפי מה שראיתי הם מעט יקרים יותר מהחברות המוכרות. מישהו יכול להרחיב קצת את היריעה אודותם ואודות המוצרים שלהם? עריכה: כמובן שיש את הביקורת פה בזון(http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/SiliconPower_ArmorA80) אך אני מחפש אולי עוד קצת מידע מלבד "חברה חדשה יחסית שעוסקת באחסון"

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ליאת,

שלום לכולם, מעתיקה את השאלה ששאלתי בפורום אחר: חיברתי את הכונן באמצעות USB והכל הלך תקין והתחלתי להוריד מכונן C וזה התחיל לעבור לכונן. בשלב כלשהו נזכרתי שיש לי מלא תיקיות ישנות שאני לא רוצה שהוא יגבה אותם..עצרתי את ההורדה (היתה אופציה כזאת) וחיפשתי דרך למחוק את מה שירד כי רציתי להוריד מחדש.. בהגדרות מצאתי פעולה של ERASE ואישרתי אותה. לאחר מכן ללא סיבה ברורה מצדי הוצאת את ה USB מבלי להוציא בצורה בטוחה................. ועכשיו לבעיה: כשחיברתי מחדש את הכונן למחשב חלק מהפעולות לא ניתנות לשימוש הם כאילו בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליהן.. הפעולות: BACKUP RETRIEVE והכי חשוב- SET UP DRIVE אם מישהו יכול לעזור אשמח...בטלפון של התמיכה לא עונים ככה שאין לי את מי לשאול..... תוד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

כרגע יש ברשותי Samsung 840 EVO 120GB. מבחינת נפח הוא מעט בעייתי עבורי, בנוסף אני יודע שקיים באג מסוים בכוננים בסדרה הזאת שהם נהיים איטיים יותר עם הזמן, לא שאני מרגיש בזה כל כך ועדיין המחשב מהיר. אני שוקל מעבר ל-850 EVO למשל, האם אקבל ביצועים טובים יותר בעבודה שוטפת? לא קיים אצלי SATA 3.

7. שלום, לוח האם שלי - Asus p5vd2-mx. כתוב על האריזה שיש לו חיבור SATA 3GB/S. כרגע אין לי צורב (בגלל זה אני רוצה לקנות ) אבל אני לא יודע אם החיבור הזה פנוי או לא. איך אני בודק את זה? עוד משהו, היתרונות והחסרונות של הצורבים לא אומרים לי הרבה... איזה צורב מומלץ לקנות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Charybdis,

אז אחרי יותר מדי שנים עם 0.5T בודד למערכת ולאחסון, נמאס לי. אני מחפש פתרון כולל שיחייה לי את המחשב קצת. המפרט על רגל אחת: amd athlon x4 640 Gigabyte GA-770T-UD3 rev 1.1 4GB ram אלו לדעתי הרכיבים הרלוונטיים. אני מחפש כמו שאמרתי, פתרון אחסון וגם "האצת" המחשב. זו חומרה שתעבור איתי גם למחשב הבא, לכן עדיף שתהיה עדכנית ככל הניתן. חשבתי על Seagate Barracuda 7200.14 3TB כקשיח לאחסון ועל Samsung 840 120Gb כ SSD. האם 120GB יספיק לי למערכת ההפעלה Win 8 על שלל עדכוניה ומס' תוכנות? יש למישהו הצעות אחרות? התקציב הוא בערך עלות שני המוצרים הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני כמה ימים הכונן נפל, חיברתי אותו למחשב והוא עבד מעולה. לאחר כמה ימים אני מחבר אותו למחשב, והמחשב לא מזהה אותו או שלחלופין הוא מזהה אותו בתור כונן I שאי אפשר להכנס אליו. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב, המחשב שהתקן USB כלשהו חובר אליו, מתקין את הדרייברים שלו, הנורית הכחולה הקטנה שלו נדלקת קבוע לכמה שניות ואז היא מהבהבת כל 3-4 שניות... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by 6600GT,

לפורום שלום , קניתי מחשב חדש( , לוח , מעבד וזכרון) ונשארתי עם הארד דיסק הישן שלי(שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) הדגם שלו wd2500ks... יש לי ויסטה במחשב ושהוא מריץ בדיקת מרכיבים , המרכיב הכי חלש שלי זה הארד דיסק שהויסטה טוען שהמהירות תגובה שלו יחסית איטית... בכל מקרה רציתי לדעת אם עד תקציב של 700 שקל אני יכול להביא הארד דיסק יותר מהיר(בעיקר למשחקים) הנפח לפחות 160giga... תודה רבה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yonir,

אני מתכנן לקנות מחשב עם נפח הארד דיסקים גדול למדי (כנראה שני 320 או שני 500) האפשרויות היחידות עבור מחשב עם שני הארד דיסקים הן 0 ו-1 נכון? כשב-1 חצי מהנפח הולך, מה שאומר שהוא לא רלוונטי בשבילי (המטרה לקניית שני כוננים היא הנפח הגדול מראש). וב-0 הסכנה לנפילה היא כפולה, שזה הרבה.. גם בעייתי.. כך שנראה שאם אני רוצה לשמור הרבה מידע, ולא לאבד אותו, לא ממש כדאי לעשות RAID בכלל. (שימושי המחשב בעיקר אינטרנט/ הורדות וכו' כך שהביצועים הם לא הנקודה הקריטית) אני מפספס משהו? ודרך אגב אפשר לעשות RAID עם דיסקים בנפחים לא שווים? (אני מניח שלא כי זה יגרור שחלק מהמידע לא מגובה ב-1 או שחלק מהדיסק פתאום חייב להיות רציף ב-0, אבל אולי עשו את זה בכל זאת)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אם לא.. אז איך אני מחלק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The Ripper,

מתלבט מאד בין השניים, שניהם מציגים עלות טובה לגיגהבייט. ידוע לי שהטרה מתחמם יותר, אבל מה ההבדל בביצועים בינהם? מה אתם ממליצים? [השימוש המיידי הוא אכסון אבל אולי הדיסק ישמש להרצת ה-OS בהמשך] ריפר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DORAZABI,

אני לא כל כך מבין בSSD רציתי לדעת מה היתרונות הבולטים בכונן זה ומה החסרונות? והאם שווה לשלם עליו 500 שקל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by cb,

אני רוצה לקנות בפסח אמצעי איחסון של 500 ג'יגה,יש בבאג אחד של LACIE תומך בUSB 2.0. המחיר הוא 430 ש"ח אין לי מושג בנושא ולכן אבקש את עצתכם,איך המכשיר,איך המותג LACIE?אמין? והם המחיר שווה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום! אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש ימים או קצת פחות. אחד הצרכים הוא טעינה ושמירה מהירה של קבצים ענקיים . אס.אס.די. לא בא בחשבון. החלטתי לבדוק אם שווה לי לחבר שני כוננים של WD ב- RAID LEVEL 0 למה WESTERN DIGITAL? מפני שזהו היצרן היחידי שעבדתי אתו אי-פעם (מאז 1994) ועד היום לא הייתה לי אפילו בעיה אחת של אובדן נתונים. אנא אל תמליצו לי על ציוד מיצרן אחר, זה לא יעזור. אני אוהב לחשוב שאני די מבין במחשבים, אומנם מעולם לא עבדתי עם RAID אז, אנא סלחו לי אם חלק משאלותיי נראות לכם מפגרות. צריך בקר? יש דבר כזה: בקר RAID מובנה בתוך לוח אם? אם איני טועה הבנתי שיש RAID בתוכנה. איפה עומד המעבד בכל העניין הזה? עד כמה הוא "משלם את המחיר"? תגידו לי אם מה שאני חושב לעשות הוא בכלל הגיונ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by genia,

/

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך SATA רגיל ,יש לי דיסק של שמונים שאני יוסיף לו את ה200 או 250 (תלוי במחיר). אז מה אתם ממליצים? איפה אפשר לקנות בהכי זול? המחירים עוד אמורים לרדת?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alia,

wd

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ברצוני לקנות הארדיסק פנימי של 2 טרה למחשב שלי.. אני מתלבט בין 2 סיגייט ו-ווסטרן דיגיטל הנה קישור ל2 המוצרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733726 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726350 איזה מבינהם כדאי לי מבחינת ביצועים (מהירות) , אורך חיים ושקט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לפני כשובעיים נדפק לי הארד דיסק 20 ג'יגה של WD שעבד כ - 3 ... באותו יום הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו ... למזלי זה היה השבוע האחרון לאחריות .. והחלפתי אותו בתוספת קטנה ל - Seagate ברקודה 40 ג'יגה 7200 ר.פ.מ הברקודה עבד יפה .. שבועיים (בדיוק) ... וביום בהיר אחד ... פתאום השתגע ! מסכים כחולים של Hard Disk Failed הוא לא נותן לי לפרמט... פשוט משוגע ! היום בבוקר הלכתי לחנות אם ההארד דיסק ... וצעקתי אליהם .. מה זה ? מה זה צריך להיות ... שזה פשוט בושה לשבח ככה את ההארד דיסק בעת הקניה .. ואחר כך אני צריך לגלות על בשרי (וחומרתי) שההארד דיסק שווה לתחת ... ביקשתי תחליף מידי .... כי אני לא מתכוון לחכות חודש עד שיגיע חדש מהחברה ... הם שאלו אותי מה עשיתי אם ההארד דיסק ... אז אמרתי ... ש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by M@or,

הי, יש לי 3 מחיצות שהייתי רוצה לאחד ולחלק מחדש מבלי לפגוע במידע שמאוחסן על המחיצות. אחת משלושת המחיצות © מכילה את המערכת. לפני כ-10 שנים השתמשתי בהצלחה ב-PQ MAGIC אבל בטח דברים השתנו מאז.. אז מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפני קנייה של הארדיסקים פנימיים 2 טרה לעבודת עריכת וידאו באמת ה WD BLACK יותר מהיר ועדיף למרות המחיר הגבוהה? (מול סיגייט) הרי כולם 64 מגה באפר יש לו דגש אמינות? דבר נוסף- יש הבדל בבניה/מהירות בין 2 ל 3 טרה בסיגייט ברקודה? (הבנתי ש 2 פלטות פחות אמין) תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ccc,

ה100 ג'יגה שלי מרעיש כמו מכונת כביסה... WD .. .2MB 7200 ... מה אפשר לעשות? יש איזה תוכנה? הציעו לי אקוסטיק מנג'ר אבל זה רק לווינדוס 98 .. אין לי אחריות על ההארד דיסק הזה. אולי עוד למישהו יש כונן כזה והוא מרעיש לו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים