עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by liranman,

אני מתכוון לקנות את לוח האם ASUS A7N8X DELUXE. על הלוח יש UltraDMA 133 cable ו - UltraDMA 133/100/66 cable. כמו כן אני מתכוון לקנות הארדיסק של WD מסוג 80GB 8MB CACHE, צורב PLEXTOR 482448A ו - DVD BENQ 48/16. איך כדאי לסדר אותם כדי לקבל את הביצועים המקסימלים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by peralon,

שלום, בזמן האחרון יש לי מידי פעם רעשים מההרדיסק, אני רוצה לדעת אם להחזיר אותו אבל אני צריך לעשות קודם בדיקה WD 80GB WDC WD800BB-00DKA0 משהו יכול לתת לי לינק לבדיקה הזאת שבודקת את כל הסקטורים ואת ההארדיסק?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא מצליחה למחוק את תיקיית הגיבוי של הכונן ע"י DELETE , היא בעלת נפח גדול מדי.. האם ישנה עוד דרך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Predator,

אני מחפש לקנות את הHD המהיר ביותר בממשק עבודה IDE. אני מתלבט בין הWD Special Edition 8MB buffer לבין ה Segate בעל נתונים דומים. כמו כן MAXTOR אני חייב לציין שיש לי את ה - WD 120G אבל אני לא מיודע מה מרוצה. ני חושב שאולי הנפח שלו הוא הגורם לבעיה (זמן גישה גבוהה) - לכן אני מחפש HD בנפח של עד 60G. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

אני רוצה להחליף דיסק קשיח עם חיבור IDE או USB1/2 במה אני צריך להתחשב? ואם למישהו יש רעיונות אני אשמח...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מפרט של המחשב הישן: Core2 E6300 זיכרון: 2GB RAM DDR2 667 לוח אם Gigabyte 965p-SD3 כרגע "לא הכי מהיר" בלשון המעטה אם אני יוסיף לדוגמה Samsung 840 EVO 120GB אני אקבל שיפור משמעותי בביצועים? אני כדאי לקנות כונן כזה למחשב כזה? *אני מזכיר שעלות הSSD כעלות המחשב*

7. http://hwzone.co.il/reviews/dvd_shootout/2/ "...ממבט ראשון בולט לעין המגש השחור שאמור לשפר את איכות הצריבה ..." האם כדאי לצבוע את שלי? יש לי LG

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by boris86,

ראיתי Seagate Black Armor וWorld Edition של WD. האם יש עדיפות? אולי מוצרים אחרים טובים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Sting,

האם זה כדאי ? האם זה שווה את הכסף ? האם זה מחזיק מעמד ? נ.ב המליצו לי על זה אחרי שקרעתי כמה פעמים את הכבל נתונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה דעתכם?

11. Started by shmil_y,

קניתי את WD10EADS 1TB כתוספת ל HTPC שלי. כרגע יש לי את ה AAKS 500GB גם של WD. ההבדל ברעש הוא עצום בין ההארד-דיסקים. ה WD10EADS 1TB פשוט הארד-דיסק מרעיש! במיוחד לעומת ה AAKS שפשוט ולא שומעים אותו בכלל. ביקשתי להחליף את ההארד-דיסק בחנות והם הסכימו, למרות שהם טוענים שה-EADS אמור להיות מאוד שקט. השאלה שלי היא איזה HD יותר שקט מה-EADS ולפחות באותה רמה כמו ה AAKS וכמובן 1TB. האם הדגם של ה FALS שקט יותר, ואיך הוא גם בהשוואה לסמסונג 103UJ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום. בזמן האחרון התעוררה בעייה בכונן הדיסקים שבמחשב נייד מסוג HP Compaq nx9030 (כונן קומבו צורב CD ונגן DVD). הבעיה היא שהכונן עצמו מזוהה, אולם כאשר מכניסים דיסק, המחשב לא קורא אותו. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה, נמרוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by integral,

[attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי 2 כוננים במחשב C D פירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!) בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFS אחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו.. ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?! חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור! דחווף עזרה חברים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש את הכונן OCZ Vertex 3 2.5 Inch 120GB SSD SATA ב950 ש"ח במקום כ-1100 ש"ח האם הוא שווה? ראיתי שיש המון חילוקי דעות בין ה-Vertex 3 ל-m4 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The Ripper,

מתלבט מאד בין השניים, שניהם מציגים עלות טובה לגיגהבייט. ידוע לי שהטרה מתחמם יותר, אבל מה ההבדל בביצועים בינהם? מה אתם ממליצים? [השימוש המיידי הוא אכסון אבל אולי הדיסק ישמש להרצת ה-OS בהמשך] ריפר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 34N1A1N79,

אשמח להמלצה לקורא כרטיסים חיצוני מהיר ואיכותי , יש לי בעיקר את הכרטיסים של סאנדיסק(חדשים, אודה לעזרה דחופה לדוגמא כרטיס שיש לי SanDisk Extreme PRO 64GB up to 95MB/s UHS-I/U3 SDXC Flash Memory Card - SDSDXPA-064G-X46

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BlackShadow,

אני צריך דיסקים במיידי, ואין לי זמן לחכות עד שמשלוח יגיע מlira וכו'. אז האופציה היחידה היא לקנות באופיס דיפו. יש להם שם את הדיסקים של Philips ושלהם. מישהו התנסה בדיסקים שלהם? תודה. נ.ב אני מודע שכדאי לקנות מדיה איכותית כמו הverbatim, אבל אני צריך משהו זול.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפי מה שהבנתי מגלישה ברשת שלא כל הכוננים תומכים בPS3.. ובאתר שלהם כתוב: The HDD must be a 2.5” internal Serial ATA HDD. Parallel ATA is not supported. מה זה אומר בדיוק? האם מישהו יכול לתת לי המלצה לדיסק קשיח שיעבוד עם הסוני? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eyahalom,

היי כולם, אני יודע שהנושא עלה בעבר, אך לא מצאתי עדיין תשובה סופית: אני מעוניין במדיות נורמליות, לא יקרות מדי, בעיקר על מנת לראות סרטים. אין לי צורך בצריבות מהירות מדי - מהירות אינה פאקטור. כמו-כן, אני אשמח אם תמליצו לי על מדיות פשוטות לצורב שלי, לא לצריבות ארוכות-טווח... תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת: פירמטתי את המחשב וצרבתי דיסקים של גיבויים. באחד הדיסקים צרבתי קובץ התקנה של משחק על דיסק DVD בתור דיסק DATA עכשיו אני מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסק למחשב, ואני מקבל הודעת שגיאה. לא יודע למה זה, אבל צירפתי תמונה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום מבין כל השמות האלה :eSATA , FireWire , USB 2 איזה כונן הכי כדי לי לקנות, אני מוכן להשעיק 1000 ש"ח והכוונה לכונן של 1000 גיגה? לעזרה בהקדם אודה מיכאל מאיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Urix,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI ל USB3.0 , משהו טוב. אולי אפילו בשילוב של יציאות SATA 6 GB/S .. הלוח אם שלי הוא- INTEL DP55WB הכרטיס הזה לדוגמא יכול להתאים? : U3S6 של ASUS לינק:http://www.asus.com/Motherboards/Accessories/U3S6/#specifications מה הפירוש של PCI Express x4 interface ? יש לי יציאת PCI EXPRESS 2.0 . זה בסדר? וגם הם טוענים שזה מתאים רק ללוחות אם ASUS מדגמים מסוימים, אצלי זה לא יעבוד? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by EYALL,

בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.