אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך שזה יעלה לי פחות בקניית מארז וכמה כוניים של 4 טרה או 6 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. לפני שאני קונה כונן קשיח למטרת גיבוי, הייתי רוצה להתייעץ אתכם בנושא ולשמוע את דעתכם, ועל חווית השימוש שלכם. אז ככה, עד היום הייתה לי חוויה מאוד לא טובה עם כונן קשיח חיצוני, Transcend StoreJet. למרות שהכונן מפורסם כאחד שעמיד יותר ביחס לאחרים עם כיסוי בולם זעזועים, הכונן נפל לי מגובה של כ0.3 מטר והלך לעולמו. למרות שאני אדם שמאוד שומר ועדין עם הכוננים האלו (למעט מעידה חד פעמים אחד), הכוננים הניידים מאוד קטנים, קלים ומרגישים לי מאוד שברירים. לכן חשבתי ללכת על כיוון של כונן קשיח פנימי עם מארז חיצוני לחיבור בUSB, שאאכסן אותם באופן קבוע בארון. ובעקבות המשקל הסיכוי שהכונן יפול לי שוב, אפסי. אז מספר שאלות: 1) האם כונן קשיח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליחה למחוק את תיקיית הגיבוי של הכונן ע"י DELETE , היא בעלת נפח גדול מדי.. האם ישנה עוד דרך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שבכותרת, תודה רבה לעוזרים. (כל הדיסקים הם 700MB במהירות שבין48 ל52- לא חשוב בישבילי). חג שמח.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לחבר כונן חיצוני SSD ללפטופ עם חלונות 7 פרו (בבקשה אל תשפטו אותי ;-)). רציתי לקנות את הכונן הזה - אבל - כתוב שהוא מיועד לחלונות 8 ומעלה. האם זה יעבוד עם חלונות 7? (בתקווה שכן, לא רוצה להתעסק עם כונן קשיח או דיסק און-קיי שעובד ל-א-ט :-()
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הדיסק הקשיח המדובר נקנה לפני כשנה. מדובר ב- 80G של WD עם חיבור IDE. הדיסק הותקן במחשב פנטיום 3. לפני מספר שבועות הדיסק החל להראות סימני "תשישות": הוא היה נתקע מדי פעם, לעיתים המחשב לא היה מצליח להעלות את Windows בפעם הראשונה (אלא לאחר אתחול נוסף או שניים)... עד שיום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד. ראוי שוב להדגיש, שהדיסק עבר תקופה ארוכה של "תשישות" (כל מיני סימפטומים מוזרים), שנמשכה מספר ימים, עד שהושבת סופית. במילים אחרות: זה לא קרה בבת אחת. בחנות שבה קניתי את הדיסק נאמר לי, שהדיסק גמר את חייו (לא נורא... יש אחריות). האבחנה היתה "שלא מגיע אליו חשמל". אני בעצמי הסכמתי עם האבחנה, מאחר שגם בדיקה שעשיתי בביתי העלתה, שהדיסק אינו פועל כלל. מאחר שהדיסק הוא יחסית חדש, התחלתי לחשוד בס…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהעתקה לכל התקן חיצוני, DOK , פלאפון , או אפילו הארדיסק נייד שבעבר העתקתי ממנו / אליו בקצב של 40~ מגה לשניה, הבעיה רק בהעתקה אל ההתקנים ולא מהם, שללתי בעיה של התקן מסויים שלא תקין, כולם עם אותה הבעיה... רעיונות מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים , אני אשמח לקבל עזרה/עצות איך לחלץ מידע מכונן סורר שבדרך למות .. הכונן היה במקור כונן חיצוני MYBOOK ESSENTIAL 250GB (הדגמים הראשונים עם הכפתור העגול), אתמול בבוקר פירקתי אותו כי הוא לא הצליח לזהות לי אותו לא בביוס ולא בשום מקום אחר.. אז אמרתי טוב בוא נחבר אותו ישיר שכן חשבתי שבפנים הוא יהיה SATA , מסתבר הוא IDE והדגם הוא wd2500jb-00rea0. בכל אופן חברתי אותו הוא עשה רעשים מאוד לא יפים מה שמוגדר בפורומים בחול "CLICK OF DEATH" רעש כזה של קליק-קליק קליק קליק ממש עוד בשלב של הPOST ...בהתחלה גם בחיבור IDE ישיר ללוח הוא לא זיהה אותו ,אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח לזהות אותו בביוס...אבל עדיין בWINDOWS כלום.. אז הלכתי והרצתי בדיקה עם התוכנה WD - LIFE GUARD DIAGNOSTIC…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול וכמובן מחקתי את כונן C ולאחר שמחקתי אותו הפעלתי את הדיסק בוט של הווינדוס ושהוא שואל אותי באיזה כונן אני רוצה להתקין את הווינדוס אז ראיתי ש ב- D כתוב 10000MB FREE מתוך 10000MB והבנתי שכל השירים והסרטים והתוכנות הלכו האם אתם יכולים לעזור האם אפשר לשחזר את ההארדיסק או את כונן D בלבד בבקשה עזרה :-X
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין ה2 יותר מומלץ? אשמח להמלצות נוספות במחירים הללו. תודה רבה וסופש טוב!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עוד הארד דיסק נגמרו לי ה300 GB שהיו לי ואין לי כח לנסות לרוקן דברים השאלה היא אם TB זה לא מוגזם, כמה TB עולה והאם המחיר שווה את זה? (המחשב שלי תומך ב SATA II אם זה רלוונטי)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל אני לא יודע למה פתחתי את הנושא בפורום הזה. זה פשוט נראה לי הכי הגיוני. אם יש צורך לפתוח אותו בפורום אחר, רק תגידו. אז ככה - קצת נתונים: Win 10 Pro, SSD Crucial MX300 275GB ולבעיה - כשאני נכנס לתיקיית ההורדות במחשב (אתם יודעים: c:/users/username/downloads) לוקח לה כ-20 שניות להיפתח עד שהתוכן שבה מוצג. זה קורה רק בתיקיה הזו וזה קורה רק בפעם הראשונה שנכנסים אליה (אחר כך התוכן מוצג מיידית). האמת שזה די מציק ואני סבור שזה לא אמור להיות ככה (מחשב חדש, כונן SSD שאמור להיות מהיר וכו'), ולכן אני שואל פה אם יש איזשהי דרך לפתור את התקלה. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 TB עוד חודשיים אני בארה"ב ואני לא יודע איפה יותר זול לקנות בארץ או לחכות חודשיים לארה"ב ושם לקנות מישהו שמכיר אולי את המחירים בארה"ב!! תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם Asus B85m, מותקנים כבר על הלוח כונן קשיח רגיל 1TB, SSD 128GB, ואני רוצה להוסיף עוד (SSD 240 GB (kingston. האם יש מספיק חיבורים בלוח אם? אין ברשותי כרגע קבל sata ואני לא יקנה אם אין מקום, וכן אני חושש לנתק משהו אחר כדי לבדוק אם מתאים. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, כיום יש לי ב PC (יחסית חדש - בן שנה, ספק 500W לא זוכר אם גנרי או לא) במארז מורכבים: HDD WD sata2 160GB - מערכת הפעלה (WIN7) והתקנות שונות HDD SAMSUNG F3 1TB - אחסון, בעיקר סרטים. אני מזרים את הסרטים ברשת דרך NFS (לא סמבה) לסטרימרים בבית (סטרימרים לא עובדים במקביל) מכיוון שה-1TB הולך ומתמלא - אני רוצה להוסיף HDD נוסף של 2TB. הPC עובד כל הזמן ולכן ירדתי מאופצית מחשב ישן שישמש כ NAS כי אין לי מקום פיזי בשביל למקם אותו (למרות כל היתרונות) השאלה היא מה עדיף - 2TB חיצוני בחיבור USB שעובד על ספק עצמאי או חיבור רגיל של HDD ישירות ב SATA ללוח? מבחינת ביצועים, מבחינת עומס על הספק. הניידות של הדיסק לא קריטית. הנטייה לשים פנימי כי זה זול יותר ומהיר יותר - אבל אני חושש מנוכח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הארד דיסק חיצוני, הוא הארד דיסק רגיל לכל דבר שרק יושב במארז חיצוני, ובעצם ניתן להוציאו מהמארז החיצוני, ולחברו כהארד דיסק פנימי רגיל במחשב, או שזהו הארד דיסק עם Interface מיוחד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אוסף סרטים מכובד שהתחלתי באיסופו כבר לפני כשנתיים כשצורב הDVD שלי {פיוניר 04 } עלה 2000 ש"ח מהפורום אני למד שלאיכות המדיה והצריבה יש השפעה רבה על איכות הסרט. השאלה: אם אני מעתיק סרט חזרה לPC ממדיה ישנה ולא איכותית וצורב אותו בחזרה למדיה איכותית וצורב איכותי האם האיכות תשתפר או שתשאר כשהייתה? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח SATA בנפח של 320GB של חברת seagate, וניסיתי להתקין אותו לבד אבל לא משנה מה ניסיתי(טוב האמת שרק ניסיתי את שני החיבורים של הSATA ושל החשמל) אבל לא משנה מה עשיתי המחשב לא זיהה אותו בכלל(גם לא בביוס). הלוח אם שלי הוא MSI 865PE Neo-2(אני לא לחלוטין בטוח שזה הדגם המדויק ולכן גם לא עידכנתי את הביוס). אני לא ממש מכיר את התהליך אבל הנחתי שזה פחות או יותר כמו הארד דיסק IDE רגיל אני מקווה שזה סתם איזה ג'מפר איפשהו או משהו שלא עשיתי נכון ולא בעית חומרה :-X בכל אופן אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכל דרך.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש צורב LG 40x12x40 שלוש אנשים שאני מכיר קנו LG 52x32x52 (זה בלי החור לאוזניות רק כפתור להוציא מגש) הוא צורב לא ממש מהר הוא קורא על הפנים, לוקח לו הרבה זמן לטעון דיסק (יחסית אלי.. שאני קורא דיסקים הרבה יותר מהר ממני) ויש פעמים שהוא מרעיש בטירוף כל זה לא קורא בצורב שלי.. רק בשלהם מה יכול להיות הבעיה למה זה קורה והאם יש תחליף טוב יותר באותו מחיר של ה LG X52 ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהלוח שלי לא מספיק חזק?????????? זה יכול להיות ?? של לי לוח של Via Tech .. ומחשב פנטיום 3 800 (בקרוב אני משדרג)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 320 ג'יגה שקניתי עם המחשב , אבל המקום שלו דיי מצומצם ואני צריך עוד דיסק בשביל אחסון סרטי HD /תמונות/מוזיקה... חשבתי על Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB , עולה בסביבות ה460 שקל. איך הביצועים שלו? אמין ? שקט? שווה את הכסף ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%91%d7%96%d7%a7-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסק ישמש לגיבויים של חומר שקיים על המחשב שלי (מסמכים , סרטים, מוזיקה ומשחקים). אני מתכוון לנייד אותו מעט מאוד ממקום למקום (אם בכלל). רוב התכנים יגובו מהמחשב שלי. לכן לא איכפת לי שהוא יהיה יחסית גדול פיזית. הנפח צריך להיות 500-1000 ג'יגה. עברתי על הודעות בפורום בנושא זה, אולם לא הצלחתי להגיע להחלטה מה הכי מומלץ לי מבחינת יחסי עלות-תועלת? מה עדיף מבחינת אחריות? איזה חברות נחשבות אמינות? בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום :-) קיבלתי מחבר שעזב לחול מחשב לפני כמה ימים. זה המחשב הראשון שאני משתמש בו עם חיבור SATA לה Harddisk ולא IDE ישן. אני קצת מבולבל וחיפוש ברשת רק עשה אותי מבולבל יותר. באתר הלוח אם שלי, יש שתי סוגי Drivers: 1. Marvell Sata Drivers 2. Storage Matrix Manager + Drivers הבנתי בגדול ש Matrix Manager זה רק למחשבים שה SATA מוגדר כ RAID (זאת אומרת, שתי הרדיסקים - תקנו אותי אם אני טועה). מאחר ולי יש רק הארדיסק אחד, אין לי צורך בזה. אולם, אני לא כל כך בטוח בקשר ל Marvell Drivers. נראה כי המערכת הפעלה עובדת כמו שצריך, למה אני צריך Drivers? הרי Windows כבר זיהה את ה Hardisk. ובנוסף, ראיתי את המילה ACHI הרבה, ואני מניח שהיא קשורה ל SATA. האם מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר? תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קרושיאל M4 128 גיגה שנקנה לפני כשנתיים מ KSP. לאחרונה שמתי לב שיש פתאום "קרטוע". כמו פעם, בתקופת המכנים שהכונן היה נכנס ללאג כזה שפתאום יש "צררר" צורם כזה בסאונד. יצרתי קשר עם התמיכה של קרושיאל (תמיכה נהדרת אגב), והם טענו שאני צריך להשאיר את ה SSD מחובר לספק כח עובד במשך הלילה (עם כבל דאטה מנותק) ואז ה SSD נכנס למצב של ניקוי "זבל". הם אמרו שניקוי זבל קורה כל הזמן כחלק מהקושחה של הדיסק (כלומר זה לא קשור לוינדוז). למעשה הם תיארו את הבעיה כאילו אני משתמש מעבר ליכולות של ה SSD. כלומר אני מריץ עליו עשרות גיגות כל יום ובסופו של דבר הוא לא מספיק לנקות את הזבל (הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה FSX שאני מריץ). המחשב מכובה בלילה, כלומר הוא לא עושה ניקוי בזמן הזה וביום שאחר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-