אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ראיתי Seagate Black Armor וWorld Edition של WD. האם יש עדיפות? אולי מוצרים אחרים טובים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליחה למחוק את תיקיית הגיבוי של הכונן ע"י DELETE , היא בעלת נפח גדול מדי.. האם ישנה עוד דרך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להחליף את הדיסק הקשיח הישן WD 160 gb בכונן ssd וראיתי שיש דבר במפרט שלו שנקרא SATA 6Gb/sובדקתי במפרט של הלוח אם שלי שהוא תומך ב SATA 3Gb/s רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות, אם זה יתאים או שהוא לא ינוצל מספיק?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש כונן 2TB חיצוני ויש לי מספר שאלות. האם 2TB זה גדול מדי - יש בעיות אמינות יותר מ1TB? (מבחינת הנפח, זהו הנפח לו אני זקוק) יש לי 2 כוננים של 1TB ואני מתכוון לגבות אותו אליהם. לגבי כונן חיצוני, ראיתי של WD וSEAGATE? יש עדיפות לאחד מהם? יש אלטרנטיבות בשוק כרגע? אם אקנה חיצוני בגודל כזה האם יש בעיה אח"כ לפרק ולשים בקופסת NAS זולה? ראיתי את הכוננים באתר של סקאי פיסי - יש לאנשים ניסיון איתם? סיבה לא לקנות שם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה נגן עדיף ומשתלם יותר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת: פירמטתי את המחשב וצרבתי דיסקים של גיבויים. באחד הדיסקים צרבתי קובץ התקנה של משחק על דיסק DVD בתור דיסק DATA עכשיו אני מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסק למחשב, ואני מקבל הודעת שגיאה. לא יודע למה זה, אבל צירפתי תמונה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז הבעיה שלי כפולה. מאחר ולא מצאתי פתרונות בחיפוש של הפורום (או קישורים ישנים מדי...), אני מעדיף לרשום פה. מה גם שהמחשב יחסית חדש (חצי שנה סה"כ) אז אני מעדיף עזרה קצת רלוונטית יותר. 1) הכונן (WD5000AAKS) התחיל לעשות לאחרונה נקישות קטנות כאילו, לא משהו חזק, בעת הפעלת ווינדוס או תוכנות ממש כבדות (ע"ע משחקים/העברת קבצים/פתיחת HD וכו'). שמתי לב שזה התחיל לי רק כאשר ניסיתי לעשות OC לזיכרון (מ800 ל1066). 2) בעיה שניה היא שניסיתי לעשות עכשיו ANALYZE דרך הווינדוס לכונן, אבל הוא נותן לי שגיאה "Disk Defragmanter could not start". לא עשיתי איחוי מאז דצמבר בערך, וגם זה היה עם DISK KEEPER. מה יכולה להיות הבעיה? דיסקיפר התחיל לעשות לי בעיות אז מחקתי אותו והתכוונתי להשתמש בבילט-אין…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=609 ב590 שח !!!!!! מדהים ... גרסאת : WDH1U10000 ללא ספק הקניה הבאה שלי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבין כל השמות האלה :eSATA , FireWire , USB 2 איזה כונן הכי כדי לי לקנות, אני מוכן להשעיק 1000 ש"ח והכוונה לכונן של 1000 גיגה? לעזרה בהקדם אודה מיכאל מאיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי כונן חדש כתוב לי החתימה....250 GB אני שואל עם אני יכול לחבר אותו דרך החיבור השחור הזה....אני לא מוצא תמונה של זה. אבל עם אתם לא מבינים איזה אני יכול לצלם... אבל הוא יוצא מהספק כח. אז כמו שכתוב אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את הכונן דרכו? (וכמובן עם כבל SATA)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-NEC 3549A שלי לא רוצה לקרוא דיסקים. הוא קורא אותם רק אחרי שאני עושה ריסט. העניין חוזר על עצמו, כאשר אני צורב דיסק, מנסה לקרוא אותו והופ... הוא שוב לא קורא, אני עושה ריסט ואז הוא קורא, ואז אחרי מספר דקות הוא שוב לא מוכן לקרוא יותר עד הפעם הבאה שאני אעשה ריסט. לא חשבתי שהוא יפשל ככה. קניתי אותו לפני שנתיים, אם לא יותר. מישהו יודע אולי מה הבעיה, המקור שלה, או איך פותרים את זה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דיסקים במיידי, ואין לי זמן לחכות עד שמשלוח יגיע מlira וכו'. אז האופציה היחידה היא לקנות באופיס דיפו. יש להם שם את הדיסקים של Philips ושלהם. מישהו התנסה בדיסקים שלהם? תודה. נ.ב אני מודע שכדאי לקנות מדיה איכותית כמו הverbatim, אבל אני צריך משהו זול.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה צורב הכי מומלץ מבין השלושה האלה?! 250# LG GSA-4167B D Dual Layer NEC ND-4550 Dual Layer 16X 250# 200# LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW אשמח לכמה דעות..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מארז 3.5 אינטש חיצוני כדי לשים הרדיסק של 150-200 גיגה ולהעביר מידע בין המחשבים שלי (המחשבים לא נמצאים בקרבה גאוגרפית - כך שאי אפשר לחבר אותם ישירות). ההעברה היא משהו כמו 40-50 ג'יגה (לשני הכיוונים - פעם מפה ופעם מפה) בערך פעם בשבועיים כך שצריבה של דיוידיים זה לא ממש אופציה. השאלות שלי הן כאלה (ואם יש משהו כזה, אני אשמח - לא מצאתי שום דבר רלוונטי בחיפוש): 1. איזה דגמים עדיפים? מה ההבדלים בין הדגמים? יש כאלה שעולים 200 שקל ויש כאלה ב400. 2. הבנתי שהסיפור הזה מתחמם דיי מהר - מה החשיבות של מאווררים בכזה מארז (בתוך המארז של המחשב שלי, יש איזה 8 מאווררים עכשיו, כך שאני מודע לבעיות של טמפרטורה בתוך המארז הרגיל). 3. האם אפשר אחרי שמורידים לשם מידע להשתמש בו כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתמונה העברה של 1TB מכונן 4TB WD GREEN אל כונן ה8TB ARCHIVE של סיגייט רק הבהרה: כונן ה4TB מחובר בUSB3 קדמי במארז (הוא חיצוני MY BOOK), ה8TB מחובר בSATA3. לוח אם H97 D3H המהירות יציבה. גם בהעברות אחרות כמו ממכונן 2.5" חיצוני בנפח 1.5TB גם של סיגייט (USB3) הגעתי למהירות זהה שהיתה פחות יציבה כי אז היה מדובר בעשרות אלפי קבצים קטנים (העברה של 1200GB לקחה כ6 שעות, שזה נהדר).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, השבוע רכשתי מקבוק פרו, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך מחשב ישן (דואל קור עם כמה דיסקים קשיחים גדולים) לכונן גיבוי רשת, שה time maschine במקבוק יזהה אותו ברשת ויגבה לשם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI ל USB3.0 , משהו טוב. אולי אפילו בשילוב של יציאות SATA 6 GB/S .. הלוח אם שלי הוא- INTEL DP55WB הכרטיס הזה לדוגמא יכול להתאים? : U3S6 של ASUS לינק:http://www.asus.com/Motherboards/Accessories/U3S6/#specifications מה הפירוש של PCI Express x4 interface ? יש לי יציאת PCI EXPRESS 2.0 . זה בסדר? וגם הם טוענים שזה מתאים רק ללוחות אם ASUS מדגמים מסוימים, אצלי זה לא יעבוד? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הדיסק קשיח הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3550. ורציתי לדעת איך הוא גם מבחינת טיב וגם מבחינת מחיר. אני מעוניין לקנות אותו לשימוש ב-IODD. מי שלא יודע או מכיר יכול לקרוא על זה כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/IODD ולראות איך זה נראה כאן: http://www.i-odd.com/. תודה מראש על העזרה ושבוע טוב, dr70
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאכסן כיום את כל החומר הביתי ע"ג כונן אטרנט My Book Live 1T המקושר למחשבים בנחושת ג'יגה דרך ראוטר TP-LINK 4300, שגם מספק לי את הגישה לאינטרנט (אינטרנט ב WAN וכל שאר המכשירים ב LAN המורחב עם מתג HP קטן). סידור מאד פרקטי, כאשר גם מכשירים אחרים "ניגשים" לחומר בקלות, TV סמסונג, סטרימר, מכשירי סלולאר דרך WiFi וכו'. כמו כן אני משתף מדפסת ברדר 3040CN בחיבור האטרנט שלה והכל ממש נוח כפי שתארתי. בכונן הרשת כל החומר של המשפחה, אשר מתעדכן ומשתנה כל הזמן (תמונות, סרטים מסמכים וכו'). כיום גיבוי אני עושה מעת לעת על ידי העתקה של ה-1T לכונן חיצוני, אך לא ON LINE, מה שמזמין "מרפי" לאבדן חומר... : האם נכון לעבור ל WD 4TB (2 x 2TB) My Book Live Duo drive כנותן אותם שירותים בכונן אח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הכוונה לפני התקנת וינדוס מה ההבדלים ? והאם אפשר לעשות םורמאט מהיר ולהתקין וינדוס יש ? ותודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעתיקה את השאלה ששאלתי בפורום אחר: חיברתי את הכונן באמצעות USB והכל הלך תקין והתחלתי להוריד מכונן C וזה התחיל לעבור לכונן. בשלב כלשהו נזכרתי שיש לי מלא תיקיות ישנות שאני לא רוצה שהוא יגבה אותם..עצרתי את ההורדה (היתה אופציה כזאת) וחיפשתי דרך למחוק את מה שירד כי רציתי להוריד מחדש.. בהגדרות מצאתי פעולה של ERASE ואישרתי אותה. לאחר מכן ללא סיבה ברורה מצדי הוצאת את ה USB מבלי להוציא בצורה בטוחה................. ועכשיו לבעיה: כשחיברתי מחדש את הכונן למחשב חלק מהפעולות לא ניתנות לשימוש הם כאילו בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליהן.. הפעולות: BACKUP RETRIEVE והכי חשוב- SET UP DRIVE אם מישהו יכול לעזור אשמח...בטלפון של התמיכה לא עונים ככה שאין לי את מי לשאול..... תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-