אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
SSD של Crucial בדרך אליי, ואני רוצה לבצע Cloning עם התוכנה המצורפת שלו מה-HD שלי. ה-HD שלי מכיל +- 280GB (כולל מערכת ההפעלה וכד'). יש איזושהי הערכה כמה זמן זה אמור לקחת +-? דקות? שעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שחזור תמונות מתוך המכשיר הנייד בטוח או יכול להרוס את המכשיר? אני מתכנן להשתמש בתוכנה R-Studio Network Edition לשחזר את הקבצים. השתמשתי בתוכנה הרבה פעמים להציל חומר הארד דיסקים, מבלי שהייתה שום בעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע HD רגיל מכני, והחלטתי שהגיע הזמן לעבור ל-SSD. המחיר נהיה סביר, והגדלים הגיעו לגודל שאני צריך. יש רק עניין אחד. אני עובד עם WindowsXP ו-Office2003. גם ב-HD החדש - ה-SSD, אני רוצה להתקין בדיוק את אותו דבר(התקנה מחדש) - WindowsXP ו-Office2003. האם זה יהיה בסדר? אני שואל את זה, כי אני זוכר שלפני כמה זמן, קראתי באיזה אתר, שלגרסאות אופיס קודמות(כגון 2003) יש בעיה עם אקטיבציה כשההארדדיסק הוא SSD.. משהו שקשור ל-Serial Number שלו, או משהו כזה. האם מישהו יכול להגיד לי אם זה יהיה בסדר? או שהגרסאות Windows ו-Office שאני אוהב, לא יעבדו טוב עם SSD, בגלל נושא האקטיבציה שלא תצליח כשיש SSD? תודה רבה card
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לבצע רכישה של כונן SSD בגודל 4TB, הייתי מעדיף NVME אבל לצערי הוא יקר יותר. ההתלבטות שלי היא לגבי מס' דגמים אבל היייתי מעדיף לרכוש מה שלדעתכם ומניסיונכם אמין יותר ומומלץ. כמובן שאם ישנן הצעות לגבי דגמים אחרים מאלו שהזכרתי, אז אשמח אם תוכלו לייעץ. חיפשתי 4TB של crucial אבל לא נראה לי שיש דבר כזה (לפחות לא באמאזון)?! Western Digital 4TB WD Blue 3D NAND Internal PC SSD - SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm, Up to 560 MB/s - WDS400T2B0A מחיר - 1530 https://www.amazon.com/gp/product/B07QV3XGCP/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 Samsung SSD 870 EVO Form Factor 2.5 Inch Intelligent TurboWrite…
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, צהריים טובים.. קודם כל אני רוצה לציין שחפשתי בפורום (וגם מחוץ לו) לפני שהעלתי את הנושא ואני פשוט לא מצליח לפתור את זה. אז ככה: לוח אם של ASUS - P5K שעליו מובנה בקר RAID JMICRON 363 כוננים קשיחים כמו שכתבתי בנושא: 4 ST3500320AS X מערכת הפעלה: WIN XP X64 עכשיו לבעיה.. חברתי את כל הכוננים הקשיחים ללוח - 3 לחבורי SATA רגילים ואחד (שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) לחיבור שעל פי ההוראות של הלוח שייך לבקר כמובן שהתקנתי את הדריברים של הבקר ואת התוכנה שלו והבעיה היא שהבקר פשוט מזהה רק את הדיסק שמוחבר לבקר עצמו.. אין בזה הגיון משום שיש רק חיבור SATA אחד לבקר והרי ש - RAID מורכב משתי דיסקים ומעלה אז ברור שפספסתי פה משהו השאלה מה ?!.. לא אכפת לי כבר לבנות מערך מדיסקים קיימים כך שה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב dvd ואני לא ידוע איזה לקנות תמילצו לי.. עד 500 ש"ח. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. היום קיבלתי את הכונן Crucial M4 128GB. התקנתי את הוינדוס והכול עובד כמו שצריך, אני מאוד מרוצה. רק דבר אחד מוזר, כשאני מסתכל בנתוני S.M.A.R.T באמצעות CrystalDiskInfo, אני רואה נתון בשם "Non-4k Aligned Access" שגודל כל הזמן. האם זה אומר שאני צריך לעשות לו Align? מצורפות תמונות מ- CDI ומAS SSD . כמו כן אשמח לדעת האם התצואה שקיבלתי תקינה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה כבל שיוצא מלוח האם אבל מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינניהם ומה הם עושים בכלל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 כוננים חיצוניים,ואין לי מושג אם הם תומכים USB 3 יש אפשרות לבדוק? אין לי אפשרות לחבר עם חיבור 3 ולבדוק מפני שאין לי במחשב אך אני מעוניין לקנות את זה: http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=62&CategoryID=62&ProductID=4247 ואני לא רוצה לקנות סתם אלא אם הכוננים שלי תומכים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הסמארט התחיל לאותת שיש בעיות וצריך לגבות ולהחליף. התקנתי hddregenerator שאותת על אותו דבר. אני במהלך הגשות ולא היה לי זמן לטפל. גם מצב הכסף לא מזהיר. קיוויתי לסחוב עד מחר, אבל עם המזל שלי היום קרס כל העסק. יום לפני הגשה אחרונה. וביחד עם ההארדיסק הלכה העבודה, וכמה פרוייקטים חשובים אחרים. ההארדיסק הוא spinpoint f3 32bit. בנפח 1t. הוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100 ג׳יגה ככונן c ועליו מערכת הפעלה. במחיצה השניה כל שאר המקום ועליה גיבויים. נכון לרגע זה, ווינדואוז עולה עד מסך הלוגו ואז נופל אחרי פליק של מסך כחול לרגע. בבוט של גוסט כונן c לא נגיש (אבל מופיע) והמחיצה השניה נגישה - לא יודע איך היא תגיב למעברי קבצים ופוחד לנסות... יש לי מחשב נייד עם גישה לאינטרנט. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק החיצוני שהמליצו עליו פה בפורום (2.5" עם חיבור eSATA). הדיסק מחובר דרך eSATA Bracket. המפרט של המחשב כתוב בצד. אני מקבלת מהירויות כתיבה נמוכות מאוד יחסית ל-eSATA (במקרה הטוב כ-60 מ"ב לשנייה, במקרה הגרוע כ-40). העתקת הקבצים מתבצעת בתוכנת Total Commander. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את מהירות הכתיבה? אודה לכל רעיון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דיסק קשיח עם חיבור IDE או USB1/2 במה אני צריך להתחשב? ואם למישהו יש רעיונות אני אשמח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:'( אני חייב עזרה, יש לי בקר PERC5I, עם 4 כונני 1T . עשיתי הרחבה לרייד אתמול והכל עבר בהצלחה . מה שנשאר לי זה רק לחבר יחד את הטרה החדש יחד עם הכונן לוגי הישן 1.8T הפעלתי תוכנה בשם ACRONIS אשר ביקשה ממני בסיום ההתקנה להדליק את המחשב מחדש . כאשר הדלקתי מחדש את המחשב דבר הראשון הבולט שראיתי זה שחלק מהכתב בוינדוס השתנה לכתב כהה (B) לאחר שנכנסתי למחשב שלי, לא ראיתי את הכונן לוגי עם 1.8T ולא היה לי גישה לכל הקבצים שלי אני חייב עזרה להחזיר את המצב למצב שבוא יש לי גישה לקבצים שלי ולמחיצה עם ה1.8T יחד עם כל החומר שיש שם בבקשה עזרה מכל מי שיכול לעזור זה נורא חשוב לי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור . וכמה תמונות להבנה: http://i29.tinypic.com/24ec96q.png http://i26.tinypic.com/etx…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על הכונן החיצוני הזה: http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=730 הוא במחיר ממש טוב ... יש למישהו אותו או רשמים עליו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/dvd_shootout/2/ "...ממבט ראשון בולט לעין המגש השחור שאמור לשפר את איכות הצריבה ..." האם כדאי לצבוע את שלי? יש לי LG
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח שיש בו רק חמישה חיבורי sata Intel DH77KC אני צריך כרטיס הרחבה עם עוד שלוש חיבורים לsata עדיפות גבוהה לאיבורי או קיאספי לזמינות מיידית תודה דובי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
??? האם מישהו כאן יכול לכתוב מדריך תמציתי לצריבה עם Nero?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט לא יאמן, פירסום כתבה כ חודשיים שלושה אחרי שהיא תקפה!! איפה ה LG4163 או NEC 3520 או אפילו ה PLEXTOR PX-716A (וה PIONEER 108 והיום 109) פשוט חוסר מקצוענות, גם ההשוואה עמה עלובה, ושכחו לציין האם עדכנו FIRMWARE לפני הצריבה. משתנה קריטי לאיכות ומהירות צריבה. לשטחיות בהתגלמותה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שווה כספית צורב פלקסטור X24 עם אני אני רוצה למכור אותו?
-
צריכה להיות ב Disc at once או ב Track at once והאם זה בכלל משנה... ואם יש לכם עוד טיפים לצריבת מוזיקה. 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם המומלץ לרכישה הוא: Seagate Barracuda 7200.14 2TB ST2000DM001 מה שמופיע באתר KSP זה Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 מדובר באותו דגם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-