עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NaNdoS,

חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sxs,

צריכה להיות ב Disc at once או ב Track at once והאם זה בכלל משנה... ואם יש לכם עוד טיפים לצריבת מוזיקה. 8)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by alex241286,

היי כשקניתי את המחשב עקב חריגה מהתקציב לקחתי רק SSD אחד ש128G..הגיע הזמן ואני יכול להוסיף עוד SSD ואני רוצה להפוך את הSSD הישן להרדיסק לקאש אשמח לקבלי לינק למדריך לאיך הופכים הרדיסק SSD להרדיסק קאש ואין לי בעיה להתקין מחדש את המערכת הפעלה אם צריך ואם זה מקל המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DORAZABI,

אני לא כל כך מבין בSSD רציתי לדעת מה היתרונות הבולטים בכונן זה ומה החסרונות? והאם שווה לשלם עליו 500 שקל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dannyboy,

שלום חברים, יש לי מקבוק פרו 13 אינצ׳ מ2012 (לא רטינה) ואני מת להחליף את ההארד דיסק לssd קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש בעיית תאימות של חלק מהבקרים של ssd מסויימים (למשל 840 של סמסונג הבנתי שלא כזה מומלץ למקבוק - עושה המון בעיות) יש לכם המלצה ל ssd שתואם למק? - נפח 180 ג׳יגה וצפונה (עד חצי טרה) - מחיר - אני לא מוגבל בתקציב - ביצועים - אני מעדיף להקריב בביצועים ולקבל אמינות ואורך חיים תודה מראש! דני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Symbore,

ראשית אני ממש אשמח למדריך מסודר (בין אם בעברית או באנגלית) אשר עובר על כל ההגדרות הנכונות של SSD בווינדוס 7. מה כדאי לבטל, אילו פעולות כדאי להעביר לכונן רגיל (כדוגמת tmp) וכדומה. שנית אני צריך הבהרה בנוגע לדרך הפעילות של הSSD. אם התוכנה מותקנת על ה-ssd אך הקובץ אותו אני מפעיל נמצא על כונן רגיל, האם יהיה שיפור בביצועים? לדוגמא: סרט/שיר/ קובץ וורד/ תמונה נמצאים על הכונן הקשיח אך phtoshop/word/winamp/mpc נמצאים על כונן ה-ssd. במצב כזה, כאשר אני מפעיל את הקובץ, אני אזכה למהירות של הכונן הקשיח או של הSSD? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה ממש ממש ממש מוזר , אני צורב וכבר פעם חמישית הצריבה מגיע קצת אחרי החצי ואז הפובר יורד ל10 אחוז ואחרי כמה שניות כתוב FAILED ניסיתי לצרוב קבצים שונים ולא כל פעם אותו דבר ועדיין אותה הבעיה , האם הבעיה ב צורב או בדיסקים .?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אם לא.. אז איך אני מחלק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Forest14,

האם יש יתרון לMSATA - נניח על לוח של גיגהבייט לעומת SSD רגיל? האם ניתן לעלות מערכת הפעלה על גבי הMSATA?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Holy,

שווה עוגיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dbbd,

לא ברור לי אם יש תשובה מדעית, ולכן אשמח לשמוע דעות מנומקות כשמחברים דיסק חיצוני בחיבור USB למחשב, איזו דרך חיבור עדיפה (ולמה) 1. חבר קודם את הUSB למחשב, הפעל את הדיסק אחר כך 2. הפעל את הדיסק ראשון, חבר את הUSB למחשב שני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

SSD של Crucial בדרך אליי, ואני רוצה לבצע Cloning עם התוכנה המצורפת שלו מה-HD שלי. ה-HD שלי מכיל +- 280GB (כולל מערכת ההפעלה וכד'). יש איזושהי הערכה כמה זמן זה אמור לקחת +-? דקות? שעות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ToR,

יש לי CD-ROM X50 IDE ו צורב SCSI 16/10/40 של YAMAHA כאשר אני צורב מCD ל CD אני לא יכול לצרוב מעל 8X (במקרה הטוב), איך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iveco,

למה שאני משנה מהגדרות > נתונים להרצה > 0*00 אז הכונן SSD מראה ביצועים טובים ושזה על ברירת מחדל התוצאות גרועות ?

15. Started by rgb00,

שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Bugo,

שלום לכולם! אני רוצה לצרוב סרטים שיעבדו במכשיר DVD. ואני ממש לא מבין בזה! אז יש לי כמה שאלות: - האם אפשר לצרוב סרטי DVD עם צורב רגיל? יש צורבים מיוחדים ל-DVD, או מה? ראיתי למשל תוכנות כמו Ulead DVD MovieFactory... אז צריך בשבילם צורב מיוחד? - אני מנסה לצרוב סרט VCD, וזה לוקח המון זמן (נראה לי הקטע של הקידוד ל- VCD). זה אמור להיות ככה? - איזה דיסקים צריך בשביל לצרוב VCD או DVD? דיסקים גדולים במיוחד (עם הרבה מגה)? כי ניסיתי פעם אחת לצרוב סרט ב- VCD, והיה כתוב שאין מספיק מקום על הדיסק (סרט של 500MB על דיסק של 780MB)... - (בעקבות השאלה הקודמת יש תוכנות שמקודדות את הסרט ל- VCD בלי לצרוב אותו (כדי לראות איזה נפח יש לסרט אחרי הקידוד), ואז אפשר לצרוב את הקובץ החדש בצרי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by winner100,

שלום לכולם, קניתי את הssd של אינטל שנמכר כחלק מהקניה קבוצתית. כיום הוא אצלי סגור. בסוף השבוע אני מתכון להתקין. לא לקחתי בחשבון תמיכה בלוח שלי. יש לי לוח של חברת dfi החברה נסגרה כמו שאתם בטח יודעים. השאלה האם הלוח יתמוך לי במאה אחוז בssd? להשיג דרייברים עדכניים דרך dfi אני לא חושב שזה אפשרי. אני ישמח לתגובות. נ.ב הלוח בן 3 בערך אם זה חשוב. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ben-Dor,

אני לא מבין איך הוא פועל תסבירו לי בבקשה תודה.

19. אהלן, ההארדיסק שלי כל הזמן מתנתק בזמן עבודה, הבאתי עוד הארדיסק כדי לגבות את כל החומר שנמצא על ההארדיסק שמתנתק וזה פשוט בלתי אפשרי לעשות העברה לקבצים מכיוון שהוא מתנתק אחרי כמה דקות.. אחרי שהוא מתנתק אני עושה ריסט ולפעמים הוא לא חוזר אז צריך עוד ריסט.. מה אפשר לעשות? אני רק רוצה לגבות את החומר שנמצא עליו ואז לזרוק אותו.. תודה רבה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, יש לי הארד דיסק WDC WD2500KS בן 3 שנים. לאחרונה, קצב הכתיבה אליו מתחיל ב60מגה לשניה, ואחרי כמה שניות יורד למגה בשניה, אולי פחות. קצב הקריאה תקין. כרגע הוא על 49 מעלות, אם זה משנה, מישהו יודע מה הבעיה ואם אפשר להציל אותו? כדאי שאני אתחיל לגבות את המידע? ואני צריך המלצה להארד דיסק 1TB עד 500 שקל המחשב דלוק כל הזמן, ככה שצריך שהוא יהיה עמיד. ומשהו אחרון, למישהו יש טיפ על איך לשמור על ההארד דיסקים קרים? כרגע אחד מהם על 39 והשני על 49, במארז פתוח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן אני מחפש דיסק קשיח נייד 2.5" בנפח 500GB, ומתלבט בין הדגמים הבאים: Seagate FreeAgent Go - 415nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3106 WD My Passport Essentials - 430nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347 Samsung S2 Portable - 445nis http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8053 הצרכים: גיבוי תמונות, סרטונים והעברת קבצים. כמו כן שימוש מדי פעם כדיסק חיצוני לצפייה בסרטים עבור ה-Xtreamer. מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה נשמע א. יש לי 4 כוננים קשיחים פנימיים. 1 מהם מחולק ל3 מחיצות ש1 מתוכם הוא הSYSTEM. אני האות כונן שלו היא E ואני רוצה לשנות אותה לC, הבעיה היא שהאותC כבר שייכת לכונן קשיח שלם אחר. איך משנים את האות כונן? ב. אני רוצה לאחד בכונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות, 2 מחיצות. מחיצה אחת ריקה, מחיצה שנייה מלאה בחומר והמחיצה השלישית היא הSYSTEM. אני רוצה לאחד את המחיצה הריקה עם ההשנייה (מלאה בחומר). איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by compman12,

אהלן, בלוח שלי יש רק 4 כניסות לכוננים קשיחים. זקוק לכרטיס הרחבה, או מכשיר חומרתי אחר שיש, שאוכל להרחיב את הכניסות ללוח של הכוננים קשיחים. תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by The Ripper,

מתלבט מאד בין השניים, שניהם מציגים עלות טובה לגיגהבייט. ידוע לי שהטרה מתחמם יותר, אבל מה ההבדל בביצועים בינהם? מה אתם ממליצים? [השימוש המיידי הוא אכסון אבל אולי הדיסק ישמש להרצת ה-OS בהמשך] ריפר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by G-FoRcE,

יש לי את ההרד דיסק הזה שלוש שנים והוא עושה בעיות... דרך אגב הוא 10 GB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים