עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by efee123,

חברים שלום, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כונן SSD בנפח 250~ ג'יגה ל-asus vivobook s400ca . בזמנו רכשתי בקנייה הקבוצתית את ה-330 של אינטל אבל מסתבר שהוא גדול מידי למחשב שלי מכיוון שהוא 9mm ולא 7mm כמו רוב הכוננים בשוק. השימושים העיקריים שלי במחשב: 1. תכנות בc/c++ , ג'אווה. 2.עבודה על מספר צגים במקביל(לא נראה לי זה משנה). 3. פתיחת לשוניות (בדפדפן) רבות . 4. תוכנות כמו matlab ו matmatica. 5. שימושים רגילים- גלישה סרטים וכו. לאחר חיפוש בפורום יש לי מספר שאלות/בקשות: 1. המלצה על כונן שיתאים למחשב- 7mm או פחות. 2. אני כבר דיי הרבה זמן לא התעסקתי בתחום אז אני רוצה להבין איפה הכוננים של היום(סביבות 900 שקל) עומדים מבחינת ביצועים ביחס ל330? 3. שמתי לב שיש כאן המון דיבורים ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני קניתי כונן חדש כתוב לי החתימה....250 GB אני שואל עם אני יכול לחבר אותו דרך החיבור השחור הזה....אני לא מוצא תמונה של זה. אבל עם אתם לא מבינים איזה אני יכול לצלם... אבל הוא יוצא מהספק כח. אז כמו שכתוב אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את הכונן דרכו? (וכמובן עם כבל SATA)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by alexii86,

שלום קניתי לפני מספר ימים צורב ASUS מדגם CRW-3212A ונאמר לי שהוא תומך באיזה 2 טכנולוגיות שלא בדיוק הבנתי מהם עושות 1.Flextralink 2.flextraspeed רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר לי מה הן הטכנולוגיות הללו! תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איזה צורב הכי מומלץ מבין השלושה האלה?! 250# LG GSA-4167B D Dual Layer NEC ND-4550 Dual Layer 16X 250# 200# LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW אשמח לכמה דעות..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by winner100,

שלום לכולם, קניתי את הssd של אינטל שנמכר כחלק מהקניה קבוצתית. כיום הוא אצלי סגור. בסוף השבוע אני מתכון להתקין. לא לקחתי בחשבון תמיכה בלוח שלי. יש לי לוח של חברת dfi החברה נסגרה כמו שאתם בטח יודעים. השאלה האם הלוח יתמוך לי במאה אחוז בssd? להשיג דרייברים עדכניים דרך dfi אני לא חושב שזה אפשרי. אני ישמח לתגובות. נ.ב הלוח בן 3 בערך אם זה חשוב. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oran26,

טוב אז ככה כאשר אני נמצא במחשב שלי הוא מראה לי על כונן e שיש 61 ג"ב גודל כולל ופנוי 600 מ"ב (שאומר ש60 ג"ב תפוס) אבל אם אני נכנס לכונן עצמו ומסמן את התקיות הוא מראה לי שכל התקיות ביחד תופסות 47 ג"ב אז מכאן נעלמו לי 13 ג"ב מה אני עושה כדי להחזירן..?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NaNdoS,

חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ben672,

שלום, וערב טוב! יש לי במארז חיבור cm storm scout) ESATA). יש לי הרדיסק (3.5) והייתי רוצה לחבר אותו דרך ממשק ה-ESATA וכמובן שגם ינוק את החשמל משם. ראיתי ב-EBAY את זה ואת זה. האם יש למישהו מושג אם זה יוכל להתאים לצרכים שלי? תודה מראש חברים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lgmtk,

טוב, אז הבעיה שלי כפולה. מאחר ולא מצאתי פתרונות בחיפוש של הפורום (או קישורים ישנים מדי...), אני מעדיף לרשום פה. מה גם שהמחשב יחסית חדש (חצי שנה סה"כ) אז אני מעדיף עזרה קצת רלוונטית יותר. 1) הכונן (WD5000AAKS) התחיל לעשות לאחרונה נקישות קטנות כאילו, לא משהו חזק, בעת הפעלת ווינדוס או תוכנות ממש כבדות (ע"ע משחקים/העברת קבצים/פתיחת HD וכו'). שמתי לב שזה התחיל לי רק כאשר ניסיתי לעשות OC לזיכרון (מ800 ל1066). 2) בעיה שניה היא שניסיתי לעשות עכשיו ANALYZE דרך הווינדוס לכונן, אבל הוא נותן לי שגיאה "Disk Defragmanter could not start". לא עשיתי איחוי מאז דצמבר בערך, וגם זה היה עם DISK KEEPER. מה יכולה להיות הבעיה? דיסקיפר התחיל לעשות לי בעיות אז מחקתי אותו והתכוונתי להשתמש בבילט-אין…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה להחליף כונן גיבוי חיצוני (הישן של 320 ג"ב וכבר מלא) ל-1TB. ברוח התקופה - אני מתכנן לקנות כבר כזה עם חיבור USB 3.0 (לוח האם שלי תומך!) לאור העובדה שבבאג אפשר להשיג את ה- WD My Book 3 ב-1000 ש"ח ואני לא רוצה להוציא יותר מ-500-600 אבקש המלצתכם לפתרון אחר. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, קודם כל אני לא יודע למה פתחתי את הנושא בפורום הזה. זה פשוט נראה לי הכי הגיוני. אם יש צורך לפתוח אותו בפורום אחר, רק תגידו. אז ככה - קצת נתונים: Win 10 Pro, SSD Crucial MX300 275GB ולבעיה - כשאני נכנס לתיקיית ההורדות במחשב (אתם יודעים: c:/users/username/downloads) לוקח לה כ-20 שניות להיפתח עד שהתוכן שבה מוצג. זה קורה רק בתיקיה הזו וזה קורה רק בפעם הראשונה שנכנסים אליה (אחר כך התוכן מוצג מיידית). האמת שזה די מציק ואני סבור שזה לא אמור להיות ככה (מחשב חדש, כונן SSD שאמור להיות מהיר וכו'), ולכן אני שואל פה אם יש איזשהי דרך לפתור את התקלה. אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alex241286,

היי כשקניתי את המחשב עקב חריגה מהתקציב לקחתי רק SSD אחד ש128G..הגיע הזמן ואני יכול להוסיף עוד SSD ואני רוצה להפוך את הSSD הישן להרדיסק לקאש אשמח לקבלי לינק למדריך לאיך הופכים הרדיסק SSD להרדיסק קאש ואין לי בעיה להתקין מחדש את המערכת הפעלה אם צריך ואם זה מקל המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. אני מתחיל להתעניין בקניית צורב DVD. רציתי לדעת האם כדאי לקנות צורב עכשיו (לדוגמא NEC 3500A שממליצים עליו) או שאולי כדאי לחכות לדגמים חדשים. האם יש למה לחכות? כלומר האם צפויות להגיע בזמן הקרוב (נניח חודש) טכנולוגיות חדשות או דגמים משופרים משמעותית? אני שואל מאחר ואני לא רוצה לקנות כרגע צורב ולגלות עוד חודשיים שהוא לא רלוונטי...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הזמנתי את הנגן הזה רציתי לדעת אם כל המדיות יעבדו איתו... יש לי צורב NEC3540 והאם שווה לי 100 מדיות X8 DVD-R של TEAC ב 1.60 ליחידה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by G-FoRcE,

יש לי את ההרד דיסק הזה שלוש שנים והוא עושה בעיות... דרך אגב הוא 10 GB

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. למשל הדבר הזה, צורב LG ,דגם GH22NS40 , הוא אמנם מופיע ב device manager אבל לא מתפקד. יש פתרון לבעיה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכם... קיבלתי מחשב מחבר לתיקון וברגע שאני מפעיל אותו רושם לי בביוס S.M.A.R.T status BAD backup and replace הוינדוס לא עולה ואומר שחסרים לי קבצים ב SYSTEM32 ניסיתי לתקן דרך RECOVERY CONSOLE וזה לא עזר...החלטתי לפרמט אבל לפני זה כמובן לגבות הכל מ C: ל D: ...הרצתי LIVE CD וניסיתי לגבות אבל כל פעם שאני מנסה זה תוקע את הוינדוס לייב או את המחשב אפילו...ורושם מלא בעיות כמו שהקובץ מתעקב ולא ניתן להעביר אותו ויכול להיות שהDATA נמחקה וכו... ככה זה ב C: וב D: אין לי שום יכולת לגבות כלום מהמחשב...אני מצליח לגבות כמה קבצים אבל בסוף תמיד נתקע המחשב או הוינדוס ורושם מלא שגאיות. ניסיתי לחבר את ההארדיסק למחשב שלי וזה אותו דבר גם במחשב (התקין) שלי. קראתי קצת על S.M.A.R.T והבנתי …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Romek Tagid Lo,

מה עדיף עבור הדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP ? מה עדיף עבור דיסק שישמש לאחסון נתונים (סרטים, מסמכים וכו') ? יתרונות ? חסרונות ? האם יש סיכון בהמרת הדיסק הראשי וכל מה שמותקן עליו (XP ותוכנות) מ FAT32 ל NTFS בלי לאבד את המידע ? האם עדיף לפרמט, להמיר ולהתקין ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי צורב DVD של LG. וכשאני מכניס דיסקים ובזמן הקריאה שלהם יש רעש בלתי נסבל. וכשצורבים דיסקים הרעש אפילו חמור יותר. מה אפשר לעשות? או שהאפשרות היחידה היא להחליף את הכונן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זה כונן 20GB מהפנטיום שלוש שלי שקניתי בערך לפני 3-4 שנים.... הגיוני בכלל שהוא 7200 או בטוח שהוא 5400?? ואםלא בטוח איך אני מגלה??? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, מחפש המלצה בשביל מישהו שעובר ממחשב חדש ישן עם כונן מכני ל-SSD בפעם הראשונה. המפרט הולך להיות ככל הנראה מבוסס על Coffee Lake (אולי Kaby Lake אבל ככל הנראה לא) הכונן הולך להרכש מפלונטר ככל הנראה. מכיוון שלא נראה שיש צורך בכונן m.2 nvme (למרות שיש תמיכה ללוח כאמור מכיוון שיש כרגע רק לוחות עם Z370) אז המחשבה המקורית הייתה ללכת על כונן 2.5 אינץ' SATAIII. השאלה היא על איזה מבין הכוננים שבקישור הזה הייתם הולכים? בהתחלה המחשבה הייתה ללכת על הכונן של סנדיסק למרות שהוא ישן פשוט כי הוא זול. החסרון לפי מה שהבנתי הוא שאין לו DRAM ועל כן פחות מומלץ. עד כמה זה קריטי? (אני יודע שזה עדיף על כונן מכני, אבל ברכישת מחשב חדש האם שווה להשקיע את הכסף הנ…

22. שלום לכולם, חברה טובה שלי שומרת תמונות מעל 10 שנים על כונן קשיח שלא היה לו שום גיבוי וככל הנראה הגיע זמנו לנוח על משכבו, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם ניתן לשחזר? איפה איך כמה ולמה יתקבלו בברכה, תודה

23. INTEL 330 Samsung 830 SSD 120/128 G הם כרגע הכי אמינים בשוק? מבחינת סקרים/תגובות באינטרנט, מי יותר טוב ? מה אתם הייתם ממליצים? יש לי במחשב כבלי של הדיסק הרגיל SATA2 הם יתאימו או שצריך סוג יותר מתקדם של כבלים (אם יש דבר כזה ) יש עוד SSD שלא הזכרתי שגם נכלל אמין בשוק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני מאכסן כיום את כל החומר הביתי ע"ג כונן אטרנט My Book Live 1T המקושר למחשבים בנחושת ג'יגה דרך ראוטר TP-LINK 4300, שגם מספק לי את הגישה לאינטרנט (אינטרנט ב WAN וכל שאר המכשירים ב LAN המורחב עם מתג HP קטן). סידור מאד פרקטי, כאשר גם מכשירים אחרים "ניגשים" לחומר בקלות, TV סמסונג, סטרימר, מכשירי סלולאר דרך WiFi וכו'. כמו כן אני משתף מדפסת ברדר 3040CN בחיבור האטרנט שלה והכל ממש נוח כפי שתארתי. בכונן הרשת כל החומר של המשפחה, אשר מתעדכן ומשתנה כל הזמן (תמונות, סרטים מסמכים וכו'). כיום גיבוי אני עושה מעת לעת על ידי העתקה של ה-1T לכונן חיצוני, אך לא ON LINE, מה שמזמין "מרפי" לאבדן חומר... : האם נכון לעבור ל WD 4TB (2 x 2TB) My Book Live Duo drive כנותן אותם שירותים בכונן אח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ross,

יש DOK מבנק לאומי כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כדיסק נשלף וכונן תקליטורים שמכיל פרסומת של בנק לאומי. סתם בשביל הסקרנות איך אני מוחק את כונן התקליטורים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.