אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי DOK 8GB של חברת SanDidk שאותו רכשתי לפני יותר משנה. היום כאשר הכנסתי אותו למכשיר ה-DVD, לא היה ניתן לקרוא ממנו שום מידע. גם המחשב לא מזהה אותו, וניסיתי מספר מחשבים. השאלה, האם יש עוד משהו שניתן לעשות במצבים כאלה כדי להציל את ההתקן, או שמדובר במקרה אבוד? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קרושיאל M4 128 גיגה שנקנה לפני כשנתיים מ KSP. לאחרונה שמתי לב שיש פתאום "קרטוע". כמו פעם, בתקופת המכנים שהכונן היה נכנס ללאג כזה שפתאום יש "צררר" צורם כזה בסאונד. יצרתי קשר עם התמיכה של קרושיאל (תמיכה נהדרת אגב), והם טענו שאני צריך להשאיר את ה SSD מחובר לספק כח עובד במשך הלילה (עם כבל דאטה מנותק) ואז ה SSD נכנס למצב של ניקוי "זבל". הם אמרו שניקוי זבל קורה כל הזמן כחלק מהקושחה של הדיסק (כלומר זה לא קשור לוינדוז). למעשה הם תיארו את הבעיה כאילו אני משתמש מעבר ליכולות של ה SSD. כלומר אני מריץ עליו עשרות גיגות כל יום ובסופו של דבר הוא לא מספיק לנקות את הזבל (הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה FSX שאני מריץ). המחשב מכובה בלילה, כלומר הוא לא עושה ניקוי בזמן הזה וביום שאחר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק WDC WD2500KS בן 3 שנים. לאחרונה, קצב הכתיבה אליו מתחיל ב60מגה לשניה, ואחרי כמה שניות יורד למגה בשניה, אולי פחות. קצב הקריאה תקין. כרגע הוא על 49 מעלות, אם זה משנה, מישהו יודע מה הבעיה ואם אפשר להציל אותו? כדאי שאני אתחיל לגבות את המידע? ואני צריך המלצה להארד דיסק 1TB עד 500 שקל המחשב דלוק כל הזמן, ככה שצריך שהוא יהיה עמיד. ומשהו אחרון, למישהו יש טיפ על איך לשמור על ההארד דיסקים קרים? כרגע אחד מהם על 39 והשני על 49, במארז פתוח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי חדש בנוגע לכונני SSD ויצא לי קצת לקרוא (לא שהבנתי הרבה חח זה קצת מסובך), אז ככה, אני בעקרון מחפש כונן SSD בסביבות ה128 ג'יגה (או64 אם אתם חושבים שזה מספיק לי) בשביל הדברים הבאים: המערכת הפעלה, 2~3 משחקים (אם אני מתקין עוד אני מוחק קודמים) ואולי איזה תוכנות סרטים או משהו כזה. זה המפרט שלי: מוצרים מוזמנים [TABLE] [TR=bgcolor: white] [TD]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]C2500KT[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: cen…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש IRAM , שמהיר לפחות פי 2 מהארד דיסק SATA 2 סטנדרטי, שתומך ביותר מ3 סלוטים של כרטיסי זיכרון ובמחיר של עד 700 ש"ח +/- האם קיימת חיה כזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין ה2 יותר מומלץ? אשמח להמלצות נוספות במחירים הללו. תודה רבה וסופש טוב!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחת מהיצרניות המרכזיות שדוחפות קדימה את שבבי ה-NAND התלת מימדיים משיקה דגם חדש ועתיר ביצועים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה שבכותרת, תודה רבה לעוזרים. (כל הדיסקים הם 700MB במהירות שבין48 ל52- לא חשוב בישבילי). חג שמח.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הארדיסק הראשי שלי במחשב גוסס כבר כמה שבועות ואני מפחד שעוד מעט הוא ישבוק חיים סופית. אני מעוניין לקנות את ה SSD של אינטל בגודל 80 ג'יגה כתחליף אבל אני לא מוצא שום חנות בארץ שמוכרת אותו. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה SSD הזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני בקרי SSD חדשים נוספים שכדאי לשים אליהם לב בתור כאלו שיוכלו להוריד את רמות המחירים עבור כולנו הם ה-SM2260 של Silicon Motion, שאמור לספק כונני M.2 תומכי תקן ה-NVMe במחירים תחרותיים יותר (אם כי הביצועים בהחלט אינם מהטובים ביותר שראינו בקטגוריה), וה-Maxiotek MK8115 של חברת JMicron שמציע גם הוא תמיכה בשבבי NAND תלת מימדיים, עם הכוונה למחירים נמוכים במיוחד ולתחרות ישירה אל מול ה-SM2258 וה-Phison S11. שני הבקרים הללו ירכיבו חלק מקו כונני ה-SSD העדכני של חברת ADATA, ואנחנו כבר סקרנים לדעת מה יהיו המחירים שנידרש לשלם עבורם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פעם שנייה שאני מנסה לצרוב משהו וכתוב בסוף תהליך הצריבה(נרו 8) שהצריבה נכשלה, הינה הלוג שנרו מוציא: 1K22-1867-0795-66M4-5312-2932-**** Windows Vista 6.0 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 8.3.6.0 Internal Version: 8, 3, 6, 0 (Nero Express) Recorder: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 2000kB Bus Type : default CD-ROM: <PIONEER DVD-RW DVR-215D>Version: 1.13 - HA 1 TA 0 - 8.3.6.0 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 === Scsi-Device-Map === ArrayPeripheral : MARVELL Virtual Device 1.00 mv61xx Port 4 ID 20 DMA: Off CdRomPeripheral : WRQDU M701E74…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרדיסק פנימי של 1TB ואחרי קצת מחקר והסטיקי בפורום נראה שאין הבדל רציני בין ה Seagate Baracuda וה WD Caviar Blue - ככה שאני אלך על אחד מהם (כנראה ה WD). לפני שאני עושה את זה, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. הלוח אם שלי הוא Asus P5Q. אם אני מבין נכון, הוא תומך ב SATA 1 ו SATA 2. אני יכול לקנות את אחד ההרדיסקים בראש שקט? הם תומכים ב SATA 2 נכון? 2. כל החנויות שבדקתי נותנות אחריות לשנתיים. יש צורך לקנות מחנות יקרה וקצת יותר אמינה? או Ivory\KSP מספיק טובים כי גם ככה האחריות לא מולם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אחרי שדרוג כרטיס המסך [בו עזרתם לי מאוד] אני כעת צריך להחליף HD למשהו גדול יותר. כרגע יש לי 2 HD על המחשב [PIII 1K] אחד הוא IBM 40GB עם 2MB שמשמש את מערכת ההפעלה השני הוא IBM 120GB עם 8MB באפר שמשמש את הTEMP FILE ואת הקבצים הכלליים [סרטים, מוסיקה וכו'] כרגע שניהם מלאים ואני מחפש להחליף \ להוסיף HD במקום או בנוסף ל40GB שמריץ לי את מערכת ההפעלה. השיקולים פשוטים : 1. SATA לא רלוונטי עבורי, לוח האם לא תומך. 2. לוח האם גם לא תומך ביותר מ-4 בתקני IDE, כבר עכשיו יש לי 2 צורבים ו2 HD, כך שהוספת HD למחשב תהיה כרוכה כנראה במעבר לRAID. 3. האם עדיף ללכת על RAID או ששווה פשוט להחליף את ה40GB בכונן אחר? [חשבתי על 120 או 160GB] 4. למיטב זכרוני IBM הובילו את שוק ה-HD באמצע-סוף שנו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של סיגייט חדש יחסית [חודש עובד]. יש עליו 600 GB שמאוד חשובים לי. והוא פשוט הפסיק לעבוד! מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה עוגיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב איזה 160 ג'יגה של דברים שמאוד חשובים לי, אז חשבתי לקנות איזה כונן גיבוי שאני אשמור עליו את כל הדברים למקרה שהארדיסק שלי יימחק או משהו. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם HD של 500GB של חברת WD המחשב מזהה את הHD בלי שום בעיה גם מראה לי 500GB. אבל כשהתקנתי את הווינדוס הוא זיהה לי רק 128GB איפה יש בעיה ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז הבעיה שלי כפולה. מאחר ולא מצאתי פתרונות בחיפוש של הפורום (או קישורים ישנים מדי...), אני מעדיף לרשום פה. מה גם שהמחשב יחסית חדש (חצי שנה סה"כ) אז אני מעדיף עזרה קצת רלוונטית יותר. 1) הכונן (WD5000AAKS) התחיל לעשות לאחרונה נקישות קטנות כאילו, לא משהו חזק, בעת הפעלת ווינדוס או תוכנות ממש כבדות (ע"ע משחקים/העברת קבצים/פתיחת HD וכו'). שמתי לב שזה התחיל לי רק כאשר ניסיתי לעשות OC לזיכרון (מ800 ל1066). 2) בעיה שניה היא שניסיתי לעשות עכשיו ANALYZE דרך הווינדוס לכונן, אבל הוא נותן לי שגיאה "Disk Defragmanter could not start". לא עשיתי איחוי מאז דצמבר בערך, וגם זה היה עם DISK KEEPER. מה יכולה להיות הבעיה? דיסקיפר התחיל לעשות לי בעיות אז מחקתי אותו והתכוונתי להשתמש בבילט-אין…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Westren Digital WD2500KS 250GB Westren Digital WD2500JS 250GB Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מה ההבדל ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היום מת לי דיסק WD MYBOOK (קליק קליק קליק... ולא מזוהה ע"י WINDOWS) אני מחפש המלצה לדיסק פנימי אמין (גודל 500 או יותר) - מהירות לא חשובה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף כונן גיבוי חיצוני (הישן של 320 ג"ב וכבר מלא) ל-1TB. ברוח התקופה - אני מתכנן לקנות כבר כזה עם חיבור USB 3.0 (לוח האם שלי תומך!) לאור העובדה שבבאג אפשר להשיג את ה- WD My Book 3 ב-1000 ש"ח ואני לא רוצה להוציא יותר מ-500-600 אבקש המלצתכם לפתרון אחר. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מקבוק פרו 13 אינצ׳ מ2012 (לא רטינה) ואני מת להחליף את ההארד דיסק לssd קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש בעיית תאימות של חלק מהבקרים של ssd מסויימים (למשל 840 של סמסונג הבנתי שלא כזה מומלץ למקבוק - עושה המון בעיות) יש לכם המלצה ל ssd שתואם למק? - נפח 180 ג׳יגה וצפונה (עד חצי טרה) - מחיר - אני לא מוגבל בתקציב - ביצועים - אני מעדיף להקריב בביצועים ולקבל אמינות ואורך חיים תודה מראש! דני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין בעזרה להגיע להחלטה לגבי צורב הDVD הבא שלי. כמה דברים,הוא צריך להיות במהירות X20,כיום בשוק ממה שראיתי יש של ASUS,LG,LITEON,AOPEN. הכי זול שמצאתי זה הלייטאון ב160 ש"ח ובטח עוד ירד.....ידוע באמת שהוא אמין מבחינת סורק שגיאות השאלה האם הוא מתעלה על השאר,מה שכן הוא יותר זול מהאחרים. לא מעניין אותי הלייטסקרייב זה סתם תוספת לא כ"כ מועילה למחיר,לכן עדיף דגם בלי זה,וגם שיהיה IDE. אשמח להמלצות\חוויות\הערות למי שקיים אחד מהדגמים הנ"ל. תודה ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-