אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, כיום יש לי ב PC (יחסית חדש - בן שנה, ספק 500W לא זוכר אם גנרי או לא) במארז מורכבים: HDD WD sata2 160GB - מערכת הפעלה (WIN7) והתקנות שונות HDD SAMSUNG F3 1TB - אחסון, בעיקר סרטים. אני מזרים את הסרטים ברשת דרך NFS (לא סמבה) לסטרימרים בבית (סטרימרים לא עובדים במקביל) מכיוון שה-1TB הולך ומתמלא - אני רוצה להוסיף HDD נוסף של 2TB. הPC עובד כל הזמן ולכן ירדתי מאופצית מחשב ישן שישמש כ NAS כי אין לי מקום פיזי בשביל למקם אותו (למרות כל היתרונות) השאלה היא מה עדיף - 2TB חיצוני בחיבור USB שעובד על ספק עצמאי או חיבור רגיל של HDD ישירות ב SATA ללוח? מבחינת ביצועים, מבחינת עומס על הספק. הניידות של הדיסק לא קריטית. הנטייה לשים פנימי כי זה זול יותר ומהיר יותר - אבל אני חושש מנוכח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה עצות איך שלא יאבדו וגם המלצה ל-DOK חדש וזול עד 16G. מהארץ ולא מחו"ל כי אני זקוק לו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של 500GB, והיום חיברתי מהמחשב הקודם שהיה לי עוד דיסק קשיח של 500GB. (אתחלתי אותו). כרגע יש לי 2 מחיצות בדיסק הראשי, ומחיצה אחת בדיסק שחיברתי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לאחד בין המחיצה של הדיסק קשיח הקיים, עם מה שהוספתי. ככה שבמקום 3 מחיצות בסך הכל, יהיו לי 2. (אחד של מערכת ההפעלה ותוכנות, והשני של DATA שיכלול את שאר הנפח). ניסיתי להסתכל בניהול דיסקים (יש לי WIN 7), אבל יש אפשרות שם להרחיב מחיצה רק מאותו כונן קשיח, ולא מכונן אחר. האם בכל זאת הדבר אפשרי? פשוט זה מציק לי שיש יותר מדי מחיצות, לא נוח... תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כונן 20GB מהפנטיום שלוש שלי שקניתי בערך לפני 3-4 שנים.... הגיוני בכלל שהוא 7200 או בטוח שהוא 5400?? ואםלא בטוח איך אני מגלה??? תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את ה-Nec 2510a ששירת אותי נאמנה מה הכי כדאי לקנות היום? עברתי על הסטיקי אבל אין שם את הדגמים החדשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז היות וזה היה הכונן היחיד השחור בחנות, לקחתי אותו לחבר (ולבדיקה). הצורב הזה הוא ה OPTIARC 5170 בעטיפה של סוני (מי שלא יודע אופטיארק זו החברה המשותפת החדשה ל NEC וסוני). ה PREVIEW ב CD FREAKS נחמד: http://www.cdfreaks.com/article/292 הצורב בעטיפה של סוני מרשים יותר מה NEC ומגש הטעינה שלו נראה ומרגיש איכותי יותר. זמן הצריבה סביר ל X18 (רחוק מה LG, אבל טוב יותר מה X16) מה שמאוד מוזר היא יכולת הסריקה שלו. זו צריבה של TY T003 ב X18. שימו לב להבדל בין תוצאות הסריקה בפיוניר, שמצויינות, וטובות משמעותית מאותה מדיה ב X16 שנצרבת על הפיוניר, לבין תוצאות הסריקה בסוני שעל הפנים. כמובן שבפיוניר זה נבדק ב ECC1 ובסוני ב ECC8 אבל ההבדל לא יכול להיות כל כך גדול. מה שעוד יותר מוזר, ז…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי כמה עולה 64\128 DDRAM נייד(כזה שאתה מחבר למחשב דרך USB ואז מוציא), והאם יש הבדלי ביצועים בין 128 PC2100 נייד לבין אותו הזיכרון רק בתוך המחשב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר ימים צורב ASUS מדגם CRW-3212A ונאמר לי שהוא תומך באיזה 2 טכנולוגיות שלא בדיוק הבנתי מהם עושות 1.Flextralink 2.flextraspeed רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר לי מה הן הטכנולוגיות הללו! תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דיסק קשיח עם חיבור IDE או USB1/2 במה אני צריך להתחשב? ואם למישהו יש רעיונות אני אשמח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/dvd_shootout/2/ "...ממבט ראשון בולט לעין המגש השחור שאמור לשפר את איכות הצריבה ..." האם כדאי לצבוע את שלי? יש לי LG
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:'( אני חייב עזרה, יש לי בקר PERC5I, עם 4 כונני 1T . עשיתי הרחבה לרייד אתמול והכל עבר בהצלחה . מה שנשאר לי זה רק לחבר יחד את הטרה החדש יחד עם הכונן לוגי הישן 1.8T הפעלתי תוכנה בשם ACRONIS אשר ביקשה ממני בסיום ההתקנה להדליק את המחשב מחדש . כאשר הדלקתי מחדש את המחשב דבר הראשון הבולט שראיתי זה שחלק מהכתב בוינדוס השתנה לכתב כהה (B) לאחר שנכנסתי למחשב שלי, לא ראיתי את הכונן לוגי עם 1.8T ולא היה לי גישה לכל הקבצים שלי אני חייב עזרה להחזיר את המצב למצב שבוא יש לי גישה לקבצים שלי ולמחיצה עם ה1.8T יחד עם כל החומר שיש שם בבקשה עזרה מכל מי שיכול לעזור זה נורא חשוב לי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור . וכמה תמונות להבנה: http://i29.tinypic.com/24ec96q.png http://i26.tinypic.com/etx…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על הכונן החיצוני הזה: http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=730 הוא במחיר ממש טוב ... יש למישהו אותו או רשמים עליו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח נייד של Transcend מדגם ts2tsj35t3. לא נגעתי בו כבר כמה חודשים, אך היום כאשר ניסיתי לחבר אותו למחשב, האור הכחול שעל הכונן דלק אך הכונן לא הגיב כלל (בוינדאוס אין שום התראה על חיבור כונן כלשהוא וגם לא במנהל ההתקנים). ניסיתי להחליף כניסות USB ואף לבדוק על מחשב נוסף. מישהו מכיר את הבעיה ? עריכה- כנראה שהבעיה היא בספק כוח שלא שיך לו (מה שמחובר אליו זה 5V2A והוא דורש 12V2A). תודה בכל מקרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Western Digital מרחיבה את קו מוצרי ה-Black שלה עם כונן מכאני בנפח 6 טרה-בייט, שמזכיר לנו כי הטכנולוגיה הוותיקה עדיין יכולה להיות רלוונטית לכתבה: http://hwzone.co.il/עדיין-חיים-ובועטים-כונן-קשיח-חדש-בנפח-6tb/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו עם ירידת המחירים והמבצעים של סוף שנה רציתי לדעת איזה כונן כדאי לקנות אני מחפש שני כוננים 1) למחשב נייח - עבודה משרדית בלי משחקים, כרגע עובד עם כונן מכני 2) מחשב נייד toshiba satellite c50-b-18z כרגע המחשב כמעט לא זז חשבתי להחליף לו את הכונן המכני בssd כדי להציל אותו איזה כוננים כדאי לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי אם תקתוקים הנשמעים מתוך הכונן פספורט מעידים על תקלה? הכונן 2T נרכש לפני כ- 3 חודשים בלבד בבאג ורק בימים האחרונים החל להשמיע רעשים. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי DOK של פטריוט 16GB אני מעתיק קבצים יחסית מהר אבל מה שמוזר זה שאני מעתיק קובץ אחר ענק (12GB) הוא מתחיל על 70MB לשניה ולאט לאט יורד אחרי דקה -2 של העתקה הוא מגיע ל40-50 ולקראת הסוף הוא אפילו מגיע עד ל20 (שזה עדיין לא רע) מה שמוזר זה שהמהירויות האלה נכונות! זה לא שהוא סתם אומר לי 70 ותוך שניה הוא נופל ל20 הוא ממש מעתיק על 70 בהתחלה (רואים לפי הנפח שיורד) תאמת לא שזה בעיה כי מהירות כתיבה של 20-30 זה מאוד טוב לDOKים אבל מאוד מעניין אותי למה זה קורה? ואם בכלל אפשר לגרום לו להשאר על 70 אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה קורה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי DOK שלהם מKSP , יום אחד שבק חיים, איבדתי את הקבלה והם לא מוכנים להחליף לי קיוויתי שאולי היבואן יאפשר זאת מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע HD רגיל מכני, והחלטתי שהגיע הזמן לעבור ל-SSD. המחיר נהיה סביר, והגדלים הגיעו לגודל שאני צריך. יש רק עניין אחד. אני עובד עם WindowsXP ו-Office2003. גם ב-HD החדש - ה-SSD, אני רוצה להתקין בדיוק את אותו דבר(התקנה מחדש) - WindowsXP ו-Office2003. האם זה יהיה בסדר? אני שואל את זה, כי אני זוכר שלפני כמה זמן, קראתי באיזה אתר, שלגרסאות אופיס קודמות(כגון 2003) יש בעיה עם אקטיבציה כשההארדדיסק הוא SSD.. משהו שקשור ל-Serial Number שלו, או משהו כזה. האם מישהו יכול להגיד לי אם זה יהיה בסדר? או שהגרסאות Windows ו-Office שאני אוהב, לא יעבדו טוב עם SSD, בגלל נושא האקטיבציה שלא תצליח כשיש SSD? תודה רבה card
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בלוח שלי יש רק 4 כניסות לכוננים קשיחים. זקוק לכרטיס הרחבה, או מכשיר חומרתי אחר שיש, שאוכל להרחיב את הכניסות ללוח של הכוננים קשיחים. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשבה להוסיף למחשב דיסקקשיח של 1TB פנימי במהירות 7200 של סיגייט . וחבר הציע לי לקחת בהפרש קטן דיסקקשיח של סיגייט מדגם SSHD בנפח של 1TB אבל יש בתוך הדיסקקשיח SSD של 8GB והדיסק וא במהירות של 5400 סיבובים. בכמה הוא יותר מהיר מהדיסק של 7200 ? אשמח לגרפים והשוואות בין הדגמים ולמה זה טוב דיסקקשיח עם SSD בנפח כזה ? מה זה נותן לביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק החיצוני שהמליצו עליו פה בפורום (2.5" עם חיבור eSATA). הדיסק מחובר דרך eSATA Bracket. המפרט של המחשב כתוב בצד. אני מקבלת מהירויות כתיבה נמוכות מאוד יחסית ל-eSATA (במקרה הטוב כ-60 מ"ב לשנייה, במקרה הגרוע כ-40). העתקת הקבצים מתבצעת בתוכנת Total Commander. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את מהירות הכתיבה? אודה לכל רעיון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-