אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
לפני כשעה ההארד דיסק שלי נשרף הוא קיבל מנה של 7V והוא נשרף (אל תשאלו אותי איך) היו עליו דברים שמאוד חשובים לי פרקים של באפי, שירים, תוכנות, תמונות כל הדברים שאספתי ואהבתי אבל עכשיו הכל נעלם האם יש אפשרות להחזיר את כל זה? את ה HD אני יכול להחליף הוא עדיין תחת אחריות אבל כל מה שעליו אני לא יכול! בבקש עזרו לי בבקשה בשבי לי זה עניין של חיים או מוות!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי כונן קשיח ( 80GB ( WD800JB אני עובד עם WIN XP SP2 יש מגבלה מסויימת, שמעבר לגודל מסויים יש צורך בלחלק את הדיסק? האם ישנו צורך בלחלק דיסק של 80GB??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז הבעיה שלי כפולה. מאחר ולא מצאתי פתרונות בחיפוש של הפורום (או קישורים ישנים מדי...), אני מעדיף לרשום פה. מה גם שהמחשב יחסית חדש (חצי שנה סה"כ) אז אני מעדיף עזרה קצת רלוונטית יותר. 1) הכונן (WD5000AAKS) התחיל לעשות לאחרונה נקישות קטנות כאילו, לא משהו חזק, בעת הפעלת ווינדוס או תוכנות ממש כבדות (ע"ע משחקים/העברת קבצים/פתיחת HD וכו'). שמתי לב שזה התחיל לי רק כאשר ניסיתי לעשות OC לזיכרון (מ800 ל1066). 2) בעיה שניה היא שניסיתי לעשות עכשיו ANALYZE דרך הווינדוס לכונן, אבל הוא נותן לי שגיאה "Disk Defragmanter could not start". לא עשיתי איחוי מאז דצמבר בערך, וגם זה היה עם DISK KEEPER. מה יכולה להיות הבעיה? דיסקיפר התחיל לעשות לי בעיות אז מחקתי אותו והתכוונתי להשתמש בבילט-אין…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לחבר כרטיס SD 40GB למחשב ולהתקין עליו WINDOWS ? ככה שהווינדוס וכל התוכנות המובנות בכונן C שעליו אני יתקין (אם אני יכול?) יעבוד הרבה יותר מהר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל להתעניין בקניית צורב DVD. רציתי לדעת האם כדאי לקנות צורב עכשיו (לדוגמא NEC 3500A שממליצים עליו) או שאולי כדאי לחכות לדגמים חדשים. האם יש למה לחכות? כלומר האם צפויות להגיע בזמן הקרוב (נניח חודש) טכנולוגיות חדשות או דגמים משופרים משמעותית? אני שואל מאחר ואני לא רוצה לקנות כרגע צורב ולגלות עוד חודשיים שהוא לא רלוונטי...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בSSD רציתי לדעת מה היתרונות הבולטים בכונן זה ומה החסרונות? והאם שווה לשלם עליו 500 שקל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי כל כך מושג בכוננים חיצוניים, אף פעם לא היה לי, לא יודע מה זה ירוק או רגיל או כל שם אחר.. אני צריך פשוט כונן חיצוני לצורך גיבוי של המון תמונות משפחתיות ואולי גם בקטנה להעביר מידי פעם סרטים או משהו כזה. אודה לכם אם תמליצו לי על כונן שיכול לעזור לי, אשמח לקבל המלצות גם על 1TB וגם על 2TB, כמו כן אשמח גם לקבל לינק לחנות או לזאפ אם מתאפשר. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע האם הוא SSD שם הזיכרון SK Hynix BC501 HFM256GDJTNG 8310A תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש ימים או קצת פחות. אחד הצרכים הוא טעינה ושמירה מהירה של קבצים ענקיים . אס.אס.די. לא בא בחשבון. החלטתי לבדוק אם שווה לי לחבר שני כוננים של WD ב- RAID LEVEL 0 למה WESTERN DIGITAL? מפני שזהו היצרן היחידי שעבדתי אתו אי-פעם (מאז 1994) ועד היום לא הייתה לי אפילו בעיה אחת של אובדן נתונים. אנא אל תמליצו לי על ציוד מיצרן אחר, זה לא יעזור. אני אוהב לחשוב שאני די מבין במחשבים, אומנם מעולם לא עבדתי עם RAID אז, אנא סלחו לי אם חלק משאלותיי נראות לכם מפגרות. צריך בקר? יש דבר כזה: בקר RAID מובנה בתוך לוח אם? אם איני טועה הבנתי שיש RAID בתוכנה. איפה עומד המעבד בכל העניין הזה? עד כמה הוא "משלם את המחיר"? תגידו לי אם מה שאני חושב לעשות הוא בכלל הגיונ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כונן 20GB מהפנטיום שלוש שלי שקניתי בערך לפני 3-4 שנים.... הגיוני בכלל שהוא 7200 או בטוח שהוא 5400?? ואםלא בטוח איך אני מגלה??? תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SSD 256 גיגה ובנוסף אליו דיסק קשיח של 2 - 3 טרה בייט. SSD ישרת רק למערכת הפעלה וינדוס 10 דיסק קשיח ישרת לטחסנת נתונים, משחקים, סרטים ועוד. איזה דיסק קשיח של 2 - 3 טרה בייט הייתם ממליצים לי לקנות? שמעתי דברים לא טובים על SEAGATE דרך אגב... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להפוך DOK שהמחשב יקרה אותו בתור זיכרון מחשב פעם נתקלתי בתוכנה שעושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון ניסיתי לצרוב כמה סרטים מהמחשב ולראות אותם ב DVD, חלק עבדו, חלק לא עבדו, חלק עבדו רק על חלק מה DVDים. אני מבין שיש עניין של DVD תומך DivX, אבל יש הרבה מאוד סרטים שהם בכלל ב Xvid, וגם הם עובדים ב DVD שלא רשום עליו מילה על תמיכה ב Xvid, אלא רק תמיכה ב DivX, ואף אחד מהם לא יעבוד בDVD רגיל. בשורה התחתונה כל העניין הזה של הפורמטים והתמיכה של DVD זה בלאגן אחד גדול. הייתי רוצה לקבל תשובה, אם למישהו יש מושג - מה זה Xvid, מה זה Divx איזה DVD תומך במה ובעצם מה אפשר לצרוב ואיך? מקווה שיש פה מישהו שיש לו מושג מכל הבלאגן הזה =\ תודה רבה מראש. נ.ב. אה, ואם אפשר בבקשה לקבל תשובה במילים מובנות ובלי מושגים שרק יבלבלו עוד יותר... שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במקרה שמתי לב שחברת WD יצאה עם ליין של כוננים חיצוניים חדשים בגודל 2.5" והכי מעניין שסוףסוף יש כונן קטן פיזית בנפח 2TB http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Portable-Drive/dp/B006Y5UV4A/ref=cm_cr_pr_product_top http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15531 חג שמח לכולם !!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ביממה הקרובה לגשת אל אחת מחנויות המחשבים ולצאת משם עם צורב DVD עברתי פה בימים האחרונים , אבל לא הגעתי למסקנה סופית, אולי תוכלו לעזור לי מהו צורב ה-DVD הטוב ביותר שקיים היום בשוק בישראל למכירה...פנימי בלבד אני מבין שרוב המחירים של הצורבים היותר מתקדמים נע בסביבות ה-500 שקל...אני צודק? טוב, מקווה שתעזרו, חוו דעה...ותנו סיבה אם אפשר...תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק החיצוני שהמליצו עליו פה בפורום (2.5" עם חיבור eSATA). הדיסק מחובר דרך eSATA Bracket. המפרט של המחשב כתוב בצד. אני מקבלת מהירויות כתיבה נמוכות מאוד יחסית ל-eSATA (במקרה הטוב כ-60 מ"ב לשנייה, במקרה הגרוע כ-40). העתקת הקבצים מתבצעת בתוכנת Total Commander. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את מהירות הכתיבה? אודה לכל רעיון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA II חדש. כאשר ניגשתי ל-Computer Management, הופיע לי Wizard שביקש ממני לאתחל את הכונן החדש, אז אמרתי לו בסדר (אי-אפשר היה ליצור מחיצה חדשה בלי אתחול). עכשיו, אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני של העכבר ובוחר ביצירת מחיצה חדשה. מופיע לי חלון New Volume Wizard שמאפשר לי ליצור מחיצה חדשה בתור Simple. מה זה Simple Partition? למה אני לא יכול ליצור מחיצה חדשה בתור Primary Partition כמו הדיסקים הקשיחים האחרים שיש לי במחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי Samsung 840 EVO 120GB. מבחינת נפח הוא מעט בעייתי עבורי, בנוסף אני יודע שקיים באג מסוים בכוננים בסדרה הזאת שהם נהיים איטיים יותר עם הזמן, לא שאני מרגיש בזה כל כך ועדיין המחשב מהיר. אני שוקל מעבר ל-850 EVO למשל, האם אקבל ביצועים טובים יותר בעבודה שוטפת? לא קיים אצלי SATA 3.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 הארד דיסקים חיצונים (1GB כ"א) של סמסונג, אותם אני מגבה באופן חודשי, לסירוגין (אחד בכל חודש עוקב, כך שכל כונן עובר גיבוי כל חודשיים) ברצוני להוסיף תוכנה חיצונית (שונה בכל אחד מהארד דיסקים האלו - לוידוא שרידות), כך שאם הכונן 'יפול' בידי זר - הכונן יהיה נעול. מהן 2 התוכנות החינמיות המומלצות לשם כך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה מעניית שעוד לא יצא לי להיתקל בה עד כה... מדובר בחלונות XP עם SP3 על מחשב מותג Dell Optiplex 755 Slim Form Factor. במחשב היו שתי מחיצות ולאחר מחיקת המחיצה השנייה ואיחודה עם הראשונה עם Gparted מערכת ההפעלה מזהה את המחיצה כמאוחדת אבל עדיין רואה רק קיבולת של המחיצה ה"קודמת". הרצתי chdsk /f /r ונמצאו כמה בעיות במערכת הקבצים שתוקנו אך למרות זאתן המצב נשאר אותו דבר. הרצתי chdsk עוד שלושה פעמים עם כמה הפעלות מחדש ולא נמצאו שום בעיות. כמו שניתן לראות בתמונה הקיבולת בפועל והמקום שניתן לשימוש לא תואמים. בהרצה נוספת של Gparted מתוך Parted Magic 4.1 מתקבלת הודעה שישנם פחות 40 סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ולכן לא ניתן לפעיל עליו ntfsresize. אני כנראה הולך לעשות clone ממנו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, להלן התוצאות: מדובר ב-HDD של Toshiba, בגודל 2.5" עם 7200RPM רץ על ווינדוס 10, מחובר ב-SATA. האם זה תקין? אם לא - מה אפשר לעשות כדי לשפר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והדבר עדיין f*cking עובד!!! איך?!?!?!?!?! בגלל חוסר זהירות דחפתי בכוח את הכונן מהמארז והוא יצא בבת אחת, עף מהשולחן ונחבט 3 פעמים ברצפה (לא שטיח). אין לי מושג אם נשבר שם משהו אבל כרגע הכונן עובד
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן WD2500YS, כתוב שהוא RAID שלא כמו הWD2500KS ולכן חשבתי לקנות דווקא אותו אבל אם ארצה להפעיל אותו ככונן יחיד זו לא תהיה בעיה? כי ככונן יחיד הוא מוגדר כIDE?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הssd של אינטל שנמכר כחלק מהקניה קבוצתית. כיום הוא אצלי סגור. בסוף השבוע אני מתכון להתקין. לא לקחתי בחשבון תמיכה בלוח שלי. יש לי לוח של חברת dfi החברה נסגרה כמו שאתם בטח יודעים. השאלה האם הלוח יתמוך לי במאה אחוז בssd? להשיג דרייברים עדכניים דרך dfi אני לא חושב שזה אפשרי. אני ישמח לתגובות. נ.ב הלוח בן 3 בערך אם זה חשוב. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-