אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וראיתי בחוברת הלוח שיש לו תמיכה בATA133 מה זה אומר?, וגם האם יש בארץ דיסקים קשיחים כאלו איפה? וכמה הם עולים. אני ראיתי דיסקים כאלו רק במהירות 5400 האם יש יותר מהירים ?. הם באים רק בגדלים יותר מ 100GIGA האם יש פחות ? - ובגלל זה יותר זולים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני. סיבות: 1. נגמר לי המקום על הלפטופ 2. לגיבויים ראיתי שכונני SSD נכנסו חזק לאחרונה, ורצית לשאול אם הם מומלצים. ניידות זה פקטור חשוב, אבל לא מכריע. אם תגידו שזה לא שווה את הניידות אני אוותר. אני לא צריך נפחים גדולים, סביבות 100 גיגה יספיקו. מה שהפחיד אותי זה ששמעתי שיש להם אורך חיים יותר קצר (כמות כתיבות מוגבלת) ואז אני אפחד לגבות על זה דברים. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את כל מידע מדיסק הקשיח ישן לזה החדש הבעיה היא שאין כונן דיסקים בכלל במחשב הישן ככה שצריבה היא לא פתרון איך אני יכול לעביר את הכל בקלות ובמהירות יש לציין שהדיסק הישן הוא IDE? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש כונן בנפח 1T שיהיה גם שקט גם מהיר וגם קטן ואסטתי, לשימוש לצד מחשב נייד. מטרות: אחסון מוזיקה, סרטים, מסמכים, צפייה בסרטים מתוכו המלצות ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בתוכנה Samsung Magician יש את הלשונית OS Optimization .. על מה כדאי ללכת שם מבין שלושת המצבים ? שמדובר על כונן שעליו מותקן הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה לפני כמה ימים קניתי את הצורב הנ"ל ב 250 שקל(באריזה מקורית) עכשיו רציתי לדעת האם הצורב הנ"ל איכותי או שאינו טוב כל כך... האם כדאי להחליף לחברה אחרת או לדגם מתקדם יותר כגון 1653S או 1673S
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כאילו לא טחנו את הנושא מכל הכיוונים, אני מחזיר את השאלה (נקווה שבפעם האחרונה, וזה לא יעלם לעמוד 19 כל כך מהר). אני עומד בפני החלטה גורלית (אעלק): איזה הרדדסק יבחר להחליף את ההרדדיסק הנוכחי (40 ג'יגה של WD). בין המתמודדים: 1. Maxtor 80GB ב557 שקל 2. Maxtor 120GB ב643 שקל 3. WD 80GB ב 509 שקל 4. WD 120GB ב670 שקל כולם 8 מגה באפר, 3 שנים אחריות ולא SATA (כי לא השכלתי לקנות לוח שתומך רק לפני חצי שנה). מכוון שהם באים להחליף הרדדיסק קיים, רצוי שאיתם גם תגיע איזה תוכנה שתדע לשכפל את המידע מהדיסק הקודם לצורך הסרתו והעברתו לגרוטאה העתיקה. פרמטרים חשובים: שהרעש לא יהיה יותר ממה שהמאורר של המעבד עושה (וזה לא מעט), שהוא יהיה יותר מהיר (אבל זו לא חוכמה) ושאני לא ארגיש …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע דיסקים 1.8 יקרים כול כך? בכל מקרה איפה ניתן להשיגם במחיר משתלם ? (למי שלא יודע דיסקים 1.8 משמשים בחלק גדול מנגני ה-mp4 ובמחשבים ניידים)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי ושוב קראתי וחפרתי ולא הצלחתי להבין או להגיע למסקנא חד משמעית בקטע הזה . אני רוצה לעשות כונן ssd רק למערכת הפעלה . זה יהיה מחשב גיימינג 64 bit והשאלה היא : איזה חברה ודגם מומלץ וכמה ג׳יגה צריך ? אין מגבלה של כסף - רוצה משהו טוב יציב ואמין . תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם שקעים של usb1. אם אני מחבר אליו dok שמתאים לusb2 אני מקבל את ההודעה הבאה "the hubs shown in bold type have free ports that " can support the hi speed usb device אח"כ יש כזה עץ שמתחיל ב: sis pci to usb enhanced host controller ואחרי זה סימון של שישה פורטים מה זה אומר? יש אפשרות לusb2 במחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורת איחסון שניתן לשים בה דברים לטווח ארוך, כגון מוזיקה, סרטים, סרטונים, משחקים, וקבצים שונים. בעבר השתמשתי בדיסקים לDVD, הם סיפקו את כל צרכי והיוו את האופציה הכי זולה. היום, לעומת זאת, נראה שכל ג'יגה עולה כ22~ אג' שזה גם המחיר של דיסקים קשיחים החל מ2TB. השאלות שלי הן כדלהלן: א. מקום האיחסון שלי יתמלא בקצב מדוד, אין לי צורך בכל כך הרבה מקום בטווח הקצר- האם מחירם של הכוננים צפוי לרדת בעתיד? בשקל/ג'יגה כונני ה3TB מעניקים את התמורה הכי גבוהה כרגע- אך בגלל קצב המילוי אני מניח שאעבור את 2 TB רק בעוד שנה-שנה וחצי, ואולי ייתכן שאז כל TB יעלה פחות מהיום וככה אני ארוויח יותר ממה שהייתי חוסך היום. ב. השימוש בדיסק, למעט איחסון, יכלול גם קריאה רציפה ממנו. ז"א כמו במחיצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.storagereview.com/articles/200601/WD1500ADFD_1.html ביקורת חדשה לכונן החדש. לוקח את הביצועים הכבר מצויינים של הראפטור הקודם ומעלה אותם בעוד רמה. המחיר גם כן עולה רמה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79_2018 בתור בעליו של 2 ראפטורים, אחד 74 השני 36 זה כבר קצת יקר לי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רציתי להעביק משחקים וסרטים מכונן לכונן ואז שמתי לב שזה לוקח מלא מלא זמןןןן מן תחושה שהכונן נדפק נראה לי!! נכנסתי לאתר כאן הורדתי תתוכנה שלכם http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329 התמונה למטה זה התוצאה !! (אני מרגיש שהכונן איטי לא יודע למה ... אולי בגלל שעשיתי למעבד OC? או שזה לא קשור !!) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מובילת שוק כונני ה-SSD תשיק בקרוב גירסה מעודכנת לכונן ה-SM951 המתקדם שלה, שיציע ביצועים גבוהים עוד יותר תודות לתמיכה בתקן ה-NVMe החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית אני ממש אשמח למדריך מסודר (בין אם בעברית או באנגלית) אשר עובר על כל ההגדרות הנכונות של SSD בווינדוס 7. מה כדאי לבטל, אילו פעולות כדאי להעביר לכונן רגיל (כדוגמת tmp) וכדומה. שנית אני צריך הבהרה בנוגע לדרך הפעילות של הSSD. אם התוכנה מותקנת על ה-ssd אך הקובץ אותו אני מפעיל נמצא על כונן רגיל, האם יהיה שיפור בביצועים? לדוגמא: סרט/שיר/ קובץ וורד/ תמונה נמצאים על הכונן הקשיח אך phtoshop/word/winamp/mpc נמצאים על כונן ה-ssd. במצב כזה, כאשר אני מפעיל את הקובץ, אני אזכה למהירות של הכונן הקשיח או של הSSD? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לאחד\לשנות גודל של מחיצות בדיסק. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחר בדיקה עם התוכנה, ניכנסתי ללשונית הHEALTH , ראיתי שיש אזהרה ב: ULTRA DMA CRC ERROR COUNT (C7) , למה הכוונה ? רוני
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף שרציתי להוציא ממנו את החומר ולפרמט אותו מאוחר יותר, מערכת ההפעלה זיהתה אותו אך היה כתוב במנהל הדיסקים שהוא במצב Offline וקפצה לי הודעה לבצע לו initialize ל mbr או gpt, בטעות לחצתי לו לאתחל את ה MBR ועכשיו אני לא רואה יותר את המחיצות והמידע שלי נעלם. השאלה היא האם במצב הזה ניתן לשחזר את המידע מבלי לשלוח את הדיסק לחברת שחזור מידע? האם ישנן תוכנות שיודעות לגשת לכונן ולשחזר את הקבצים גם לאחר אתחול שגוי של ה MBR? כל זה התחיל לאחר שרציתי לעזור לחבר שמערכת ההפעלה לא עלתה אצלו, הופיע הלוגו של חלונות ואז ישירות זה היה מגיע למצב של startup repair וביצעתי כל מיני פקודות באתר של מיקרוסופט, משם התחיל הבלאגן. אשמח לעזרה כמה שיותר מהר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי חדש בנוגע לכונני SSD ויצא לי קצת לקרוא (לא שהבנתי הרבה חח זה קצת מסובך), אז ככה, אני בעקרון מחפש כונן SSD בסביבות ה128 ג'יגה (או64 אם אתם חושבים שזה מספיק לי) בשביל הדברים הבאים: המערכת הפעלה, 2~3 משחקים (אם אני מתקין עוד אני מוחק קודמים) ואולי איזה תוכנות סרטים או משהו כזה. זה המפרט שלי: מוצרים מוזמנים [TABLE] [TR=bgcolor: white] [TD]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]C2500KT[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: cen…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה, ואם אפשר מדריך טוב להעתקה של מערכת ההפעלה עם כל התוכנות המותקנות אל SSD חדש שאני מתכוון לקנות. תודה, חיים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Western Digital מרחיבה את קו מוצרי ה-Black שלה עם כונן מכאני בנפח 6 טרה-בייט, שמזכיר לנו כי הטכנולוגיה הוותיקה עדיין יכולה להיות רלוונטית לכתבה: http://hwzone.co.il/עדיין-חיים-ובועטים-כונן-קשיח-חדש-בנפח-6tb/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תגידו...יש מצב שאם אני מחליף דיסק קשיח(יש לי אחד ממש ישן....אני לא בדיוק יודע את סוג החיבור...אבל אני יודע שהוא בנפח 40gb )לאחד חדש יותר ומהיר יותר אז הביצועים במשחקים או ביצועים כלליים של המחשב יהיו טובים יותר?אפילו בקצת...אני יודע שזה לא ישפיע כמו שאר הרכיבים....ואם כן במה זה אמור להתבטות... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה על כונן 1TB נייד, אשר מקבל את החשמל מ USB. הכונן משמש לגיבויים חודשיים ולכן חשוב לי שיהיה אמין (!). סכום - כ 500 ש"ח, אך לא קריטי. איזה כונן מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-