אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בהמשך לשאלה הנפוצה על כך שה Win מזהה כונן Sata חדש בהתקנה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 הייתי מבקש לקבל הסבר קצת יותר מפורט. אני מחליף היום HD לWD2500KS. Sata2 אם אני לא טועה. הHD חדש וריק. אני רוצה להתקין עליו WinXP כאשר יש לי דיסק של SP2 מדצמבר האחרון. לוח האם הוא של Asrock - P4i65G. אם אני מבין נכון, אני אמור להתקל בבעיה. 1. איפה אני מוצא את הדרייבר המבוקש? 2. האם הBIOS ידע אוטומטית לנסות לעשות Boot מהCD במידה והHD חדש או שאני צריך להגיד לו לעשות משם Boot? תודה!
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני חושש שההארד דיסק עושה לי בעיות, פתחתי דיון על זה בתמיכה, מי שרוצה יכול לעזור לי שם. רציתי לדעת, יש עוד דרכים לבדוק אם ההארד דיסק תקין? הורדתי את התוכנה HDDLife והוא אומר לי שהדיסק קשיח במצב Critical... אני רוצה להיות בטוח לפני שאני חושב על להחליף את ההארד דיסק, יש עצות? ולגבי הדיסק קשיח, איזה מומלץ במחיר של 300 ש"ח?, חיבור IDE.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי SAMSUNG 640GB עכשיו אני לא יודע למה זה קורה.... אבל יש פעמים שאני לוחץ נגיד על תיקייה אז לוקח לו איזה שנייה להיכנס ויש רגעים שזה על הרגע... זתומרת אם פעם בקשיח הישן שלי שהיה עם חיבור ATA והיה אפשרי להיכנס לכל תיקייה באותו הרגע שאתה לוחץ עליו, על הקשיח שיש לי עכשיו יש מקרים שזה ברגע ויש מקרים שזה נעצר לשניה ואז נכנס... ואני מדבר על אותה התיקייה עוד פרטים:מערכת הקבצים היא NTFS והוא מחובר בחיבור SATA רגיל... עוד בעיה שאני לא יודע אם אפשר לשאול פה זה שאני לא מצליח לצרוב איתו מעל לX4 בצורב שגם הוא SATA.... מוזר
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום חברים חבר הגיע אלי עם דיסק קשיח חיצוני שחובר לטלויזיה כדי לצפות בסרטים, וכשהשתבקש לפרמט ע"י הטלויזיה, הליצן לחץ כן. הוא קלט לאחר 10-20 שניות מה הוא עשה, וניתק "מיד" את הדיסק קשיח מהטלויזיה. (לפני שהטלויזיה סיימה) כשאני מחבר למחשב, ה partition מופיע כ RAW ב disk management ולא כ active, ואני מתבקש לפרמט. הנתונים חשובים לו, אבל לא חשובים מספיק כדי להוציא 1500 שח על שחזור מקצועי. איך לפעול במקרה כזה? יש אפליקציה מתאימה בתוך Hiren's boot cd ? אשמח לקבל הדרכה קצרה, עברו 10 שנים מאז שהתעסקתי עם שחזור דיסק לאחרונה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשבוע שעבר את הכונן F120GBLS של CORSAIR מ-KSP ב-220 ש"ח. היום אני מפעיל אותו בפעם הראשונה ואני מזהה איתו שתי בעיות: 1- הוא משמיע בעת כתיבה/קריאה רעש בתדר גבוהה כמו . זה בסדר? לפי מה שאני יודע זה לא תקין. 2- בעת שימוש בו עם כל מתאם SATA TO USB עם מתח חיצוני או מובנה בכבל ה-USB הוא קופא כל מספר שניות בהן המהירות שלו צונחת ל-0 ואז בהדרגה הוא חוזר למהירות "הרגילה" שלו. בעת חיבור ישירות ללוח האם של המחשב זה לא קורה. האם זה לגיטימי? עם כוננים מכאניים לא נתקלתי מעולם בתופעה זו. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, חזרתי היום מטיול של שבוע בחו"ל. באמצע הטיול המצלמה הפסיקה לזהות את הכרטיס וכתבה לי "memory card error" בקורא הכרטיסים במחשב הוא לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי תוכנות שחזור, אבל אף אחת מהן לא מצליחה לגשת לכונן של קורא הכרטיסים (למרות שטכנית, הוא כן רואה שהוא שם) ניסיתי לפרמט, וגם זה לא ניתן. אפילו ניסיתי תוכנה ייעודית לפירמוט כרטיסים שגם לא מצאה אותו. (למען הסר ספק, הצ'ופצ'יק של הreadonly נמצא במקום הנכון) נגמרו לי הרעיונות, ומבירור קצר עם מעבדה הסכומים נעים בין 400 ל1400 שח, שזה סכום שכואב להוציא :-[ כל עצה תתקבל בברכה. תודה, גלית.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
משום מה שאני צורב DVD המחשב מת מת מת, לא זז בגרוש... ושאני צורב CD רגיל הוא ממש נורמלי והכל.... מישהו מכיר סיבה הגיונית לזה ?
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני HARD DISK של MAXTOR (מחשב ישן) עכשיו אני לא מצליח לחבר את שני ה HARD DISK אני יודע שאחד צריך לכוון על MASTER והשני על SLAVE עשיתי את זה וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי ללחוץ על CTRL+ATL+DELETE ניסיתי הכל ואני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד! הנה תמונה עם תצליחו לראות משהו. מצד שמאל זה MASTER והשני זה SLAVE איך אני אמור לחבר? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד ישן בנפח של 14GB וחיבור IDE והשני חדש בנפח 80GB וחיבור SATA2. לצערי הרב, לא הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה Windows XP על הדיסק הקשיח החדש בכל דרך שניסיתי (אני כבר לא זוכר כמה פעמים עשיתי פורמט) ונאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק הקשיח הישן. האם עצם העובדה שמערכת ההפעלה מותקנת על דיסק קשיח בעל נפח קטן, ישן ואיטי משפיעה על הביצועים? ואם כן, עד כמה? תודה, יום טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צלם ומחפש לרכוש כונן גיבוי חיצוני 4 טרה (2 גיבוי2 אחסון). מה מומלץ? האם חיבור רשת יהיה לי אטיות כאשר יערוך תמונות? עדיף USB? איזה חברה אמינה ביותר תודה לכם. אילן פורת צלם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי הפורום. ברשותי מחשב מהמפרט הבא: asus p5rd2-vm, pentium 805, 2X512 DDR2 PQI, 7600GS, NEC DVDRW, Codegen500W, Thermaltake VR cooling הדיסקים הקשיחים: 1 WD 29 GB 300BB PATA for system 2 WD 250KS 250GB 16MB SATAII בכל אופן, הדיסק השני חדש יותר ומסיבה זו עוד לא התקנתי עליו את מערכת ההפעלה. הבנתי שהלוח שלי תומך במערכי RAID. המחשב משמש לכל המטרות כולל משחקים וסרטים. באם אקנה דיסק קשיח נוסף מסוג 250KS ואחבר אותו על RAID 0+1 האם יורגש שיפור מהותי (איני זקוק למקום רב ומעדיף גם גיבוי)? כיצד בפועל עושים את המעבר ל RAID??? לא הצלחתי למצוא ספרות רלונטית על כך בספרות לוח האם. דרך אגב השבב הרלונטי הוא ULI 1575 אם אני לא טועה והוא תומך בוודאות בRAID וגם ב- JBOD…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר(כולל המשלוח) נראים טוב בעיניי, מה דעתכם על הכונן עצמו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 הוא מתאים לי הן מבחינת חיבור הUSB2 והן מבחינת הגודל והצורך במתח חיצוני, השאלה היחידה היא האם הכונן, אמין ואיכותי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות התגובה הזאת - והתראד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204558.0 למי יש כונן LG דפוק? נ.ב. I hope x-dude will forgive me for doing his job
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק-און-קי עם כמה קבצים ואני רוצה שחלקם יהיו מוגנים ממחיקה(ברור שניתן יהיה למחוק אותם, אך יהיה יותר קשה, לא ניתן יהיה פשוט ללחוץ מקש ימני ומחק). חשבתי ליצור 2 מחיצות, ולהגדיר מחיצה אחת כREAD ONLY. בDISKPART כשניסיתי: attribute volume set readonly הוא החזיר שגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported on removable media. כשניסיתי : attribute disk set readonly זה הצליח, אבל אז 2 המחיצות היו לקריאה בלבד. מה ניתן לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הכונן הקשיח שלי התחיל להישתגע . בקיצור אני צריך המלצה כונן קשיח 250 שקל - 300 שקל ללוח BioStar P4M80-M4 הוא תומך בsata 1 - 1.5G אני חייב מ-KSP
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אייבורי מוכרת את הארד דיסק הזה,אבל לא יודעת לתת נתונים לגביי מהירות הכונן אשמח לעזרה ,או הכוונה להארדיסק יותר טוב במחיר הזה (480 שקלים) http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6264 תודה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף הרדיסק של 500GB למערכת שלי ומתלבט בין הרדיסק פנימי לחיצוני - לפנימי מדובר ב SEAGATE BARRACUDA 32MB BUFFER ב330 ש"ח ולפנימי WD MYBOOK ESSENTIAL 500GB USB 2.0 ב 395 ש"ח בגדול אני מתכוון לשים בעיקר מוזיקה וסרטים בהרדיסק החדש אבל אני רוצה גם להריץ ממנו תוכנות ואולי אפילו משחקים. השאלה שלי היא האם ההפרש בביצועים יהיה מורגש בין הפנימי לחיצוני או שבמחיר כזה כבר עדיף חיצוני וההבדלי מהירויות זניחים? תגובה מהירה תתקבל בברכה אני פשוט מחר הולך לקנות
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להעביר דיסק קשיח של 40GB מהמחשב הישן למחשב שיש עליו קשיח אחד של 160GB ואין לי RAID בלוח (נדמה לי..) הלוח D102GGC2 intel grand county 2.... האתר http://www.intel.com/products/motherboard/D102GGC2/index.htm אז רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחבר את ה דיסק של ה 80GB בלי שום RAID פשוא שיהיה עוד מקום אחסון, ומה אני צריך לעשות בשביל זה.. שיהיה על שני הדיסקים הקשיחים מערכת הפעלה מותקנת , וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב פנל קידמי למארז שיהיה חיבורים SATA 2 + SATA3 וגם חיבורים חיצונים כבלים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח גדולים. ובנוסף גם חיבורים כבלים חיצונים מ- USB ל- SATA וגם IDE דיסק קשיח קטנים למחשבים ניידים. בקשר למחשבים ניידים בדיסק קשיח שלהם מנסה לעביר חומר גיבויים מדיסק קשיח גדולים או קטנים חיצונים וגם ההפך למחשב נייח דיסק קשיח גדולים לחיצוני גיבויים. אני חיפשתי בגוגל חנויות בישראל בכל איזור הארץ.ולא מצאתי חנות שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה. מישהו מכיר חנות מחשבים או אחר שמוכרת כבלים מיוחדים כאלה? אני צריך דחוף.... בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב עם לוח שאין עליו בקר SATA ומותקן עליו כרטיס PCI שהוא בקר SATA ומחובר אליו כונן SATA הקטע הבעייתי זה שאין לי גישה אליו, אין לי איך להתקין הוא לא מזוהה, מה אפשר לעשות!?
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם יש באתרים טבלאות של מחיר לגיגה. לדוגמא, כונן 250 גיג שעולה מינימום 405~ המחיר לגיגה: > 407/250 ans = 1.62 בקיצור, מישו ראה טבלה כזאת? לפעמים מופיע תחת best bang for buck ושאר וריאציות אמרקאיות. מחפש בעיקר של כוננים קשיחים פחות של שאר מדיות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן הזמנתי הארד דיסק חדש של WD 160GB SATA2. הלוח אם שיש לי הוא מכיל תמכיה של SATA 1 האם הארדיסק של SATA 2 יעבוד אצלי בלי בעיות? ושמעתי של WINDOWS יש בעיה לזהות נפחים של 160 GB האם זה נכון ומה אפשר לעשות בנוגע לזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-