עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KRS1,

לאחר פירמוט מחשב בהתחלת התקנת ווינדוס XP התבקשתי לבחור האם לעשות פירמוט מהיר להארד דיסק או האם לשנות אותו למצב NTFS וגם להשאיר אותו כמו שהוא ולא לעשות כלום - זאת האפשרות שבחרתי... בכל מקרה השאלה שלי היא מזה בעצם NTFS? תודה לכל העונים...

• 14 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. שלום, היה לי בעיה עם אחד הכוננים שלי במחשב והחלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שהבעיה תיפטר (המחשב פשוט הפסיק לזהות לי אותו). פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עבד, החלפתי את הסלוט של הכונן ועכשיו הצלחתי לגרום למחשב לזהות אותו, אבל אני צריך לאתחל אותו לפני שאני משתמש בו. הבעיה היא שעל הכונן יש מידע שאני רוצה לשמור ובאיתחול הכל ימחק, איך אני יכול לשמור את כל המידע לפני האיתחול? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hackermeir,

אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני זה. קראתי במספר מקומות שיש כמה בעיות עם הדיסק הזה: 1. XP לא מזהה את הדיסק- נשמע מאוד לא הגיוני. 2. לא ניתן לעשות הסרה בטוחה של ההתקן- כנ"ל. 3. לא ניתן להעביר קבצים ע"י גרירה פשוטה- כנ"ל. 4. המחשב לא מזהה את ההתקן מבלי להתקין דרייבר\תוכנה מסוים\ת- כנ"ל. ישנם חוות דעת שונות המזכירות דברים אלה וישנם חוות דעת שאומרות בידיוק ההפך כלומר סותרות דברים אלו. למשל בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=730225 רציתי לדעת עם הבעיות באמת נכונות או לא? או שהאם כדאי לקנות דיסק חיצוני אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  4. Started by Gyro,

יש סיכוי לא רע שיוכלו להביא לי כרטיס זיכרון מניו יורק עוד שבוע בערך ורציתי להתיעץ איזה כרטיס זיכרון כדאי לבקש שיביאו לי. באילו פרמטרים צריכים להתחשב בעת קנית הכרטיס? מה זה CLASS ואיך זה משפיע בSGS לדוגמא? אם היה כבר דיון בנושא בעבר אשמח לקבל קישור אליו. תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  5. אנירוצה לקנות 5 כוננים כאלה ואני רוצע לבצע עלהם מערך רייד 5 עים תוכנה או בעזרת הלוח, הבנתי שהם בעלי 4 סקטורים וזה גורם לבעיות, לא כוכך הבנתי מה זה אומר.. 1.האם אפשר לבצע עלהם מערך רייד 5 דרך תוכנה ולוח(שתומך ברייד 5 כמובן) ולא יבצרו לי שום בעיות מיוחדות?? 2.אני נכון לעכשיו מזמין מחו"ל מכיוון שלא מצאתי בארץ, משהוא מכיר חנות בארץ שמוחרת אותם?? 3.האם אתם גם חושבים שהם הכי מומלצים לאיחסון??

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. היי כולם! רכשתי לפני כמה ימים את ה-DOK בעיצוב החדש של סאנדיסק, קרוזר בנפח 32GB. לעומת הדור הקודם שאותו היה קל לחבר למחזיק מפתחות, את הנוכחי אי אפשר! פשוט אין מספיק מקום בחיבור. אני ממש לא מבין איך הם תיכננו אותם הפעם שזה מבטל את כל הפילוסופיה של Disk On Key מי שרכש את אחד הדגמים החדשים בעיצוב החדש - האם הצלחתם? וכיצד? הדגם שאני מתכוון אליו נראה כך - תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי קיצור לקחתי הרד דיסק של מישהו כדי להעביר חומר , אבל לרוע מזל זה נפל מגובהה 20 ס"מ על הרצפה ,וכאשר חיברתי מחדש המחש לא זיהה אותו מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  8. Started by grove,

OCZ RevoDrive X2 http://hothardware.com/News/OCZ-RevoDrive-X2-Sneak-Peek-From-IDF-2010/ משהו שנראה מדהים איזה ביצועי קריאה כתיבה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by AboveBeyond,

חיפשתי , קראתי אבל עדיין לא כלכך הבנתי לגבי סוגי הריידים אני מבין (מתעסק עם זה ביום ביום אבל עם שרתים ונטאפים) במחשב אישי עדיין לא יצא לי להתעסק עם זה יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P55M-UD2 ראיתי שיש לו אפשרות לרייד , זה נכון? אם כן איך מפעילים אותו ואיך מתפעלים אותו ? האם כדאי לקנות בקר רייד ? )לא החלטתי עדיין איזה רייד לעשות ) מה המחירים ואיזה מתאים ללוח אם שלי והאם צריך דיסקים קשיחים מיוחדים \ תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BlackBird71,

יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mr Melada,

אהלן, היום תוך כדי עבודה על כונן E: המפורסם שלי, הוא החליט להיעלם כלא היה. הוא לא מופיע במחשב שלי, וגם לא בכוננים שהביוס מציג כשהמחשב עולה. יש לציין כי כשניקיתי את המחשב והדלקתי אותו, הכונן גם כן נעלם, אבל אז אחרי שפתחתי את המחשב שנית וחיזקתי חיבורים, הכל הסתדר. (מאז עבר חודש) ניסיתי גם היום לחזק את החיבורים של ההארדיסק, אך שום דבר לא עזר. אז: -יש למישהו רעיון או פיתרון קסם לפני שאני מבזבז כספי על טכנאי? -האם יש סיכוי שההארדיסק שבק חיים בלי שום סיבה? -האם להכניס אותו למארז כוננים ולחבר לUSB יכול להעלות את הסיכויים לשחזר את המידע בו? תודה!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ELpsycho,

שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לשדרג את הכוננן קשיח במחשב שלי ורציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הדגם הבא http://tms.co.il/product/7958 בהתחשב בעובדה שהחיבור לי הוא מהSATA הראשונים שהיו? האם הקונפיגורציה של המחשב שלי תתאים. תודה רבה, אלדד כהן. (המפרט מתואר בחתימה שלי)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. קניתי היום הארדיסק חיצוני בגודל 1TB מומלץ לפצל אותו למחיצות? או שזה מיותר או יותר גרוע מזיק? ואם יש עוד טיפים לכוננים האלה או המלצות לתוכנות גיבוי (שיעשו סינכרון עם תיקיות ספציות בהארדיסק הפנימי) ושיהיה לכולם חג שמח

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  14. האם אפשר ליצור מערך רייד כלשהו בעזרת דיסק קשיח בנפח 500 גיגה ואחד 160 גיגה?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by diablo4u,

אני לא בטוח אם קראתי במקום כלשהו או שזה סתם שקר אבל האם יש דרך לחלק את הכונן בצורה מסוימת כך שינוצלו באמת 2 טרה? הרי הגודל של הכונן בתאכלס יהיה איזה 1.8 טרה נכון? אשמח לתשובה ולדרך ביצוע..

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by e-Dough,

אהלן, אני עומד לקנות מחשב ביתי חדש שישמש בעיקר ללימודי עיצוב, כלומר גרפיקה ועבודות עיוניות. קיבלתי המלצה למפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474106.0ף אבל נשארה פתוחה שאלת הגיבוי. הרעיון שלי הוא לחבר שני דיסקים פנימיים ב- RAID1, ככה שתמיד יש גיבוי. היתרון הוא שתמיד יש לי דיסק מוכן לעבודה, בכל מצב קריסה ובנוסף המחיר יותר זול מדיסק חיצוני. האם זה כדאי או שעדיף בכל מקרה דיסק חיצוני? רק לציין, המחשב הישן כנראה יעבור בכל מקרה להיות שרת הורדות וגיבויים, כך שגיבוי משני יהיה, השאלה היא לגבי התאוששות מהתרסקות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לרכוש הרדיסק לגיבוי המוזיקה, סרטים, והתמונות שלי. האם עדיף שההרדיסק יהיה בתוך המחשב או מחוצה לו מחובר בUSB או כל חיבור אחר?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Symbore,

שלום רב לכולם. יש לי כונן חיצוני my essential book די חדש של כמה חודשים ובפועל עבד פחות משבוע. משמש לגיבוי מידע. הרצתי עליו בדיקה עם seatools בעוד שהתוכנה לא הצליחה לעשות להארדיסק קריאת סמארט. מבחן הDTS והמבחן הג'נרי הקצרים עברו בהצלחה. שניהם נכשלו במבחנים הארוכים יותר. האם ישנה סיבה לחשש? תודה מראש,דימה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  19. שלום. במחשב "רגיל" (PC נייח), מהי מידת ההארדיסק? האם 2.5 אינצ', או 3.5 אינצ'? (או אולי בכלל מידה אחרת )? אני מנסה לרכוש הארדיסק זול וקטן כדי להחזיר לחיים מחשב נייח עם הארדיסק מת, ואינני יודע את המידה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by oded6188,

נראה לי שנדפק לי ההארד-דיסק של הלפטופ חיברתי את ההארד-דיסק למחשב אחר כדי להעתיק את כל הקבצים החשובים אבל בגלל שיש המון שגיאות והרבה קבצים דפוקים, כל שנייה ההעתקה של הווינדוס נתקעת, ואני צריך להתחיל לחפש מה הקובץ הדפוק, ולא להעתיק אותו... זה לוקח המון זמן... יש תוכנה שיודעת לעשות את זה במקומי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rafik,

זקוק לדיסק חיצוני 1 גיבוי ( 100 -150G ) 2 צריך להיות נייד ( להעתקה של תכני HD ) תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  22. מתלבט בין הדגמים האלה : Hitachi XL Desk http://www.hitachigst.com/hitachi-xl-desk FreeAgent Desk™ http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/ Seagate® External Desktop 1-TB Hard Drive http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?name=ST310005EXD101-RK-emea-expansion-desktop-usb-1tb-hd&vgnextoid=c4e78e8d50131210VgnVCM1000001a48090aRCRD&locale=en-GB#tTabContentSpecifications My Book Essential http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=726 G3 Station external hard drive http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=93&subtype=97&model_cd=503 ישמש ככונן חיצוני למדיה ע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by galit2ha,

בוקר טוב, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) מיותר לציין שברור לי ששניהם צריכים חיבורי USB. תודה ואחלה יום

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by roeesnir,

יש לי חבר שפירק את הכונן ממחשב נייד של HP. SSD 80GB HP P/N 487613-002 שווה לקנות ב-450 ש"ח? האם זה הגרסה האשונה של ה-SSD או השניה?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  25. קראתי את הסטיקי בראש הפורום - מאד מועיל ומושקע. נותרו לי כמה שאלות, כי על הרבה דברים נאמר שהם רק גימיק: 1) עד כמה משנה מהירות הסל"ד של הכונן? 7200 סל"ד מול 10000 סל"ד מול 15000 סלד מול IntelliPower- משמעותי? 2) האם החוצץ (באפר) באמת לא משנה אם הוא 32 או 64 MB? 3) האם SATA3 באמת לא מוסיף מול SATA2? 4) כשאני מנסה להשוות ביצועים, אני מקבל מושגים שונים שאינני בטוח אם הם קשורים: Buffer-to-host-speed, Buffer-to-Desk-Speed. איך להעריך מהירות העברת מידע? 5) האם חיבור כונן חיצוני ב eSATA או USB3 הופכת או מקרבת אותו למהירויות כונן פנימי? האם ניתו להשתמש בכונן חיצוני כפנימי, ולהפעיל ממנו תוכנות? 6) עד כמה כדאי ליחס חשיבות לאחריות? 5 שנים אחריות - כדאי כדרישת מינימום? 7) אילו מגבלות …

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.