עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by kipi-man,

רציתי לדעת אם יש הבדל בין פירמוט כונן קשיח sata לבין הארדיסקים מסוג אחר, זה דחוף אז אם תוכלו לענות מהר אני אשמח!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. כבר לא מעט זמן שאני חושב איך אוכל לגבות את המידע היקר שיש לי במחשב ונאסף במשך שנים. מדובר על סה"כ 1TB של מידע שנמצא על ה- HDD שלי. עכשיו HDD's נוטים לשבוק חיים ביום בהיר אחד (אגב זה F3 של סמסונג) ואני ממש דואג מיכך. חשבתי על לקנות נייד חיצוני ולגבות עליו ואחרי שראיתי שאחי קנה נייד חדש של טרנדסקין ואחרי חודש הוא הוחלף בחדש בגלל תקלה...הבנתי שהפתרון לא ממש מחזיק מים! כעת אני סגור על גיבוי בענן שהוא נצחי בגלל אחריות של החברה וכאלו על המידע שלי. אז אני שואל מה האופציה של גיבוי בענן הטובה ביותר לישראלים מבחינת מהירות העלאה, ארגון הקבצים, אמינות וכמובן מחיר. אני צריך סה"כ 1TB כאמור. אם יש משו בחינם, כמובן שאשמח לשמוע על השירות הזה! אם לא, גם אשמח לשמוע על אם עדיף תשלום חודשי או…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Sickp,

אני צריך כונן איכותי שלא ימות לי תוך שנתיים ואפילו לא תוך 5 שנים! נראה לי עדיף של WD היו לי עד היום כמה כוננים של WD שעבדו גם 6 שנים חופשי. אבל נגיד MAXTOR עשה בעיות אחרי 3 שנים. אבל שיהיו ביצועים סבירים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by semuel_t,

היי אנשים... אני מעוניין לפצל את מחיצת כונן C במחשב שלי.. יש לי PartitionMagic 8 אבל אני לא כל כך מבין איך לפצל איתו.. האם מישהו פה מוכן להסביר בפירוט איך לעשות זאת? המטרה שלי היא להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WinXP כי היא כבר שנתיים מותקנת ובקושי סוחבת מרוב כל הזבל.. הבעיה היא שבזמנו שמתי אותה על C עם כל שאר התוכנות ועכשיו אני רוצה לשים אותה על מחיצה נפרדת ואת התוכנות במחיצה נפרדת לכן אני רוצה לפצל את כונן C ל-2 מחיצות. וגם- לשנות את נתיב ה- Program Files לכונן היעד החדש של התוכנות.. איך? כרגע הדיסק הקשיח שלי מפוצל ככה: C - מערכת הפעלה + תוכנות 10GB D - משחקים 10GB E - קבצים למיניהם / גיבויים 20GB F - כונן CDROM G - צורב ואני מעוניין שזה יהיה כך: C - מערכת הפעלה 5GB D - תו…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by BigT,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן DVD התומך ב-DIVX. שאלותי הן: 1. האם יש נגנים התומכים בכתוביות בעברית? 2. האם מישהו יכול להמליץ על נגן טוב? תודה מראש, תמיר.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  6. בזמן האחרון אני חשבתי על לקנות דיסק חיצוני לגיבוי של מידע. עכשיו... יש כמה דברים מבחינת תמכור שאני לא מצליח להבין. הנה דוגמא: דיסק 3.5, 7200, 16MB, USB 2 של 500GB עולה 369 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405 ודיסק דומה אך עם 8MB ורק 250GB עולה 425 ש"ח. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 כמובן שזה לא רק בחנויות האלה ולא רק הדגמים האלה. זה רק דוגמא. למה זה?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  7. יש לי בעיה מוזרה, יש לי קובץ ISO ששוקל בערך 6.5GB ואני חייב לצרוב אותו כדי להתקין. יש לי דיסק של DVD9 כפול וכל פעם שאני מנסה לצרוב הוא אומר לי שאין מספיק מקום \BLOCKS משהו כזה.. ניסיתי גם בנרו וגם בPOWERISO ... מה יכולה להיות הסיבה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by zohar678,

האם על כל דיסק אני יכול לצרוב בשיכבה כפולה? וכיצד אני עושה זאת? כיצד אני יכול לעשות בדיקה לפני צריבה בכדי למנוע שגיעות?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. Started by Shay2111,

שלום אני רוצה לדע איך הSSD הזה העם הוא שווה את המחיר שלו לאומת אחרים https://www.amazon.com/gp/product/B07997QV4Z/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A25SITGFW0OQJA&psc=1 עדי לקנות אותו ישמש בעיקר לאיחסון ישמח גם לחוות דעת מאנשים שכן היתנסו עם הכונן הזה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ברשותי 2 דיסקים קשיחים שיושבים מחוץ ללפטופ בחוסר מעש. אני רוצה לחבר אותם לתחנת עגינה וטבעתי בים הדגמים השונים שקיימים. הדבר היחידי שהבנתי מהרשת שעדיף חיבור USB3 למישהו יש המלצה על אחד? התקציב נע סביב 300 ש"ח, לא מעבר...

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  11. Started by Krazy-Hawk,

שלום , אני מחפש דיסקים טובים לצריבה לצורב שלי. אני צריך למטרת צריבה של סרטים, פרקים של סדרות, מופעי סטאנד אפ, בקיצור הבנתם דיסק שיחזיק מעמעד הרבה זמן, הבעיה שאין תקציב ל-VERBATIM וסילברן לייין זה דיסקים חרא ממה ששמתי לב... אז מה יש ביניהם ?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by Biatch,

קניתי HD חיצוני 2.5" אצלי במחשב הוא לא עולה ובמחשב אחר הוא עובד זה נראה שאצלי במחשב הוא לא מקבל מספיק מתח וניסיתי בכל 6 היציאות שיש לי + USB HUB disk mangment לא מזהה גם

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי במחשב 2 הרד דיסקים. האחד עם 160GB והשני עם 320GB הווינדוס כיום מותקן על 160 GB, אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את הווינדוס על ההרד דיסק השני 320GB. השאלה היא אם הרד דיסק הזה יהיה יותר מהיר ויותר טוב. הנה הדגמים: 160GB Samsung 160GB SATA II HD160JJ () 320 GB - Maxtor 6L250S0 אני חוזר, הווינדוס מותקן עכשיו על ה 160, והשאלה היא אם שווה להתקין את הווינדוס על ה320(מבחינת איכות ומהירות). שבת שלום ארקדי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by dorsht,

הנה הלינק: http://www.ebay.ca/itm/171189335246?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 המחיר די מצחיק, אמנם זה SATA2 אבל זה מיועד ללפטופ שלי שבמילא לא תומך SATA3. זה יוצא בסביבות 450₪, שזה כמעט חצי מהSSD 256GB הכי זול שיש בזאפ. יש סיבה שזה כל כך זול? זה זיוף? דגם גרוע? או ששווה רכישה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by davidzada93,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי כונן קשיח חיצוני של 1TB של חברת seagateעם ספק כוח חיצוני. ופעם אחת שנסתי להדליק אותו הוא נדלק אבל המחשב לא זיהה אותו.(הוא מופיע במנהל התקנים אבל לא נראה במחשב שלי) אני חושד שזה וירוס בגלל שיש לי דיסק און קי של חברה אחרת שיש לו אותו בעיה ושתי הבעיות הופיעו באותו הזמן בערך. חשוב לי להגיד שנסתי בכמה במחשבים ובכמה מערכות הפעלה ואף אחד מהם לא הצליח לעלות את הכונן. בבקשה עזרה זה דחוף...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Big_White,

האם בעזרת זה ניתן לחבר כמה הרדיסקים לכונן אחד גדול? אפשר הסבר ב 2 מילים למה הדבר הזה מיועד ובאיזה מקרים הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  18. גם לאחר שהתעלמה כמעט לגמרי מאירוע יום הרווקים הנודעים בסין - לכם לא כדאי להתעלם מהיצע המבצעים העדכני בחנות של אמאזון בארצות הבריתלכתבה

19. שלום אנשים רציתי לשאול האם הכונן הבא הוא טוב ואמין: http://ksp.co.il/?store=ramatahyal&uin=18816 אני רוצה כונן חיצוני מהסיבה שאין לי רצון להתעסק עם SATA וחיבורים פנימיים, והניידות פחות מעניינת אותי אז החיבור חשמל של הכונן הנ"ל גם בסדר. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by benisty2,

אני רוצה לקנות DVD ביתי טוב במחיר סימלי 800-1200 ש'ח תעזרו לי בבקשה תודה גל .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני קונה אחסון ובחברת אחסונים אחת אומרים לי כמה תעבורה אתה רוצה 3 טרה 10 טרה 20 טרה ובחברה אחרת תעבורה ללא הגבלה כמה תעבורה אני צריך בשביל שרת FIVEM שרת משחק שנכנסים אליו אנשים כל חודש אפשר הסבר מפורט ועוד משהו אם מישהו מכיר חברת אחסונים בחול במחיר טוב תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  22. Started by davidz,

קניתי חבילה של 5 dvd+rw האם עשיתי טעות? ממה שקראתי פה מכשירי די וי די לרוב לא מצליחים לקרא דיסקים מסוג זה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=149432.msg1258476#msg1258476 מה זה אומר ? שאם אני אצרוב על הדיסק סרט די וי די מכשיר הדי וי די לא יצליח לקרא אותו? מה לגבי סתם צריבת קבצים (mp3 למשל) גם אותם הוא לא יצליח לקרא? לגבי dvd-rw . הם לגבי סוג זה של דיסקים הכל עובד? אם זה חשוב אז יש לי צורב nec 4550

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by gilazi,

שלום אני חדשה בפורום ולכן אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון- אנא תקנו אותי. יש לי מחשב HP הhard didk התקלקל ואני רוצה להחליף אותו. כשפתחתי את המארז גיליתי שההארד דיסק הנוכחי מחובר בSATA1 ( גם data וגם חשמל) יש רק יציאת IDE אחת ומחוברים אליה הצורב וכונן התקליטורים ( בכבל אחת , אחד אחרי השני) כל ה hard disks יש לי בבית הם עם חיבור IDE יש אפשרות להשתמש בהם איכשהוא באיזושהי דרך של חיבור הרכיבים? תודה גילה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.