אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן חיצוני של סיגייט חדש יחסית [חודש עובד]. יש עליו 600 GB שמאוד חשובים לי. והוא פשוט הפסיק לעבוד! מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לצרוב DVD עם תמונות (ואולי תוכנה מיוחדת) כך שאני אוכל לראות ולדפדף בתמונות ב-DVD ביתית של טושיבה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) אני מוכר את הCRW2100E שלי לחבר שלי ב150 שקל. מי מאיתנו יוצא פראייר (אם בכלל)? 2) ברצוני לקנות צורב חדש, 48x12x48. יש כ"כ הרבה חברות.. בבקשה, אל תמליצו לי על כלום. רק תתנו לי קישורים להשוואות בין הצורבים הטובים ביותר בשוק כיום. סבבה? כי כל מה שאני מחפש זה הוכחות על השטח. אני רואה אנשים מרוצים מצורבים של Yamaha, LG, Teac, LiteOn, והרשימה עוד ארוכה.. אבל אני רוצה לקחת את הצורב הטוב ביותר בתקציב שלי. אתם יודעים, סביבות הצורבים של ה400שקל. בתודה מראשש!! DB ! עריכה- בקשר לסעיף מספר2.. חיפשתי ומצאתי כמה, אך זה לא מספיק לי. אני רוצה עוד בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-CD-Rom שלי לא רוצה לעבוד ב-DMA למרות שבביוס DMA מאופשר לכונן הזה ובוינדוס אקספי האופציה DMA if available בחורה. למה הכונן מתעקש לעבוד ב-PIO?? אגב, זה כונן Acer x52 שפעם עבד ב-DMA ולא יודע מה קרה, פתאום שמתי לב שהוא עובד ב-PIO. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 300-15ISK ואני מעוניין לקנות עבורו כונן SSD בנפח 500GB. (כרגע יש דיסק קשיח בנפח 1TB) קיבלתי המלצות לקנות כונן של Samsung וראיתי את Samsung EVO 860 שנראה מתאים. ראיתי שהוא מוצע למכירה בשני סוגים עם המק"טים: MZ-76E500B או MZ-76E500E מה המשמעות של B או E? בנוסף, המחיר הכי זול שמצאתי היה 528 ש"ח ב-TMS. האם זה נחשב מחיר טוב? ניתן למצוא במקום אחר ביותר זול? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברשותי DOK 8GB של חברת SanDidk שאותו רכשתי לפני יותר משנה. היום כאשר הכנסתי אותו למכשיר ה-DVD, לא היה ניתן לקרוא ממנו שום מידע. גם המחשב לא מזהה אותו, וניסיתי מספר מחשבים. השאלה, האם יש עוד משהו שניתן לעשות במצבים כאלה כדי להציל את ההתקן, או שמדובר במקרה אבוד? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי HD 200GB של WD אני יודע שהוא לא צריך להיות בדיוק 200 אלא משו כמו 180 אבל למה הוא מזהה אותו רק כ-130 ? :< תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשעה ההארד דיסק שלי נשרף הוא קיבל מנה של 7V והוא נשרף (אל תשאלו אותי איך) היו עליו דברים שמאוד חשובים לי פרקים של באפי, שירים, תוכנות, תמונות כל הדברים שאספתי ואהבתי אבל עכשיו הכל נעלם האם יש אפשרות להחזיר את כל זה? את ה HD אני יכול להחליף הוא עדיין תחת אחריות אבל כל מה שעליו אני לא יכול! בבקש עזרו לי בבקשה בשבי לי זה עניין של חיים או מוות!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני דיי חדש בנוגע לכונני SSD ויצא לי קצת לקרוא (לא שהבנתי הרבה חח זה קצת מסובך), אז ככה, אני בעקרון מחפש כונן SSD בסביבות ה128 ג'יגה (או64 אם אתם חושבים שזה מספיק לי) בשביל הדברים הבאים: המערכת הפעלה, 2~3 משחקים (אם אני מתקין עוד אני מוחק קודמים) ואולי איזה תוכנות סרטים או משהו כזה. זה המפרט שלי: מוצרים מוזמנים [TABLE] [TR=bgcolor: white] [TD]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]C2500KT[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: cen…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ברור לי אם יש תשובה מדעית, ולכן אשמח לשמוע דעות מנומקות כשמחברים דיסק חיצוני בחיבור USB למחשב, איזו דרך חיבור עדיפה (ולמה) 1. חבר קודם את הUSB למחשב, הפעל את הדיסק אחר כך 2. הפעל את הדיסק ראשון, חבר את הUSB למחשב שני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה RAMDISK התוכנה לוקחת מה RAM של המערכת ויוצרת כונן שאפשר לעבוד איתו יצרתי כונן של 4 גיגה במערכת יש לי 16 גיגה ורוב הזמן רק 5 גיגה מנוצלים ו 11 פנויים עכשיו יש לי כונן RAMDISK 4 גיגה אבל לא יודע באמת מה לעשות איתו הגדרתי שוינדוס יעבוד עם הכונן הזה ב TEMP וניסיתי גם שהדפדפנים יעבדו איתו ב CACHE אבל מה עוד מומלץ לעשות בטח אני ימצא שימוש כלשהו בזמן מסויים הרי להתקין תוכנות מלאות על הכונן לא נשמע לי סביר אולי אפשר להגדיר בפוטושופ לדוגמא שישתמש בכונן המהיר בתור "סקראצ" ? ודברים מהסוג הזה? בקריסטל מארק נותן תוצאות הזויות רק לא יודע איך לנצל את כל הנתונים האלו אם היה אפשר להתקין מערכת הפעלה שלמה על זה היה פה משהו ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אין לי כל כך מושג בכוננים חיצוניים, אף פעם לא היה לי, לא יודע מה זה ירוק או רגיל או כל שם אחר.. אני צריך פשוט כונן חיצוני לצורך גיבוי של המון תמונות משפחתיות ואולי גם בקטנה להעביר מידי פעם סרטים או משהו כזה. אודה לכם אם תמליצו לי על כונן שיכול לעזור לי, אשמח לקבל המלצות גם על 1TB וגם על 2TB, כמו כן אשמח גם לקבל לינק לחנות או לזאפ אם מתאפשר. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז היות וזה היה הכונן היחיד השחור בחנות, לקחתי אותו לחבר (ולבדיקה). הצורב הזה הוא ה OPTIARC 5170 בעטיפה של סוני (מי שלא יודע אופטיארק זו החברה המשותפת החדשה ל NEC וסוני). ה PREVIEW ב CD FREAKS נחמד: http://www.cdfreaks.com/article/292 הצורב בעטיפה של סוני מרשים יותר מה NEC ומגש הטעינה שלו נראה ומרגיש איכותי יותר. זמן הצריבה סביר ל X18 (רחוק מה LG, אבל טוב יותר מה X16) מה שמאוד מוזר היא יכולת הסריקה שלו. זו צריבה של TY T003 ב X18. שימו לב להבדל בין תוצאות הסריקה בפיוניר, שמצויינות, וטובות משמעותית מאותה מדיה ב X16 שנצרבת על הפיוניר, לבין תוצאות הסריקה בסוני שעל הפנים. כמובן שבפיוניר זה נבדק ב ECC1 ובסוני ב ECC8 אבל ההבדל לא יכול להיות כל כך גדול. מה שעוד יותר מוזר, ז…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לצרוב סרטים שיעבדו במכשיר DVD. ואני ממש לא מבין בזה! אז יש לי כמה שאלות: - האם אפשר לצרוב סרטי DVD עם צורב רגיל? יש צורבים מיוחדים ל-DVD, או מה? ראיתי למשל תוכנות כמו Ulead DVD MovieFactory... אז צריך בשבילם צורב מיוחד? - אני מנסה לצרוב סרט VCD, וזה לוקח המון זמן (נראה לי הקטע של הקידוד ל- VCD). זה אמור להיות ככה? - איזה דיסקים צריך בשביל לצרוב VCD או DVD? דיסקים גדולים במיוחד (עם הרבה מגה)? כי ניסיתי פעם אחת לצרוב סרט ב- VCD, והיה כתוב שאין מספיק מקום על הדיסק (סרט של 500MB על דיסק של 780MB)... - (בעקבות השאלה הקודמת יש תוכנות שמקודדות את הסרט ל- VCD בלי לצרוב אותו (כדי לראות איזה נפח יש לסרט אחרי הקידוד), ואז אפשר לצרוב את הקובץ החדש בצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD 120-128GB חשוב לי שיהיה כונן איכותי עם אחריות לאורך זמן ושישדרג את ביצועי ה WD Black Caviar 1TB שיש לי כרגע התקציב הוא 500-600 ש"ח העדפה לחנות KSP/Ivory (לא מחפש השמצות) ואם מישהו שמע על מבצע Black Friday בקרוב שלא יתבייש לעדכן תודה לעוזרים רז
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
רכשתי כונן קשיח ( 80GB ( WD800JB אני עובד עם WIN XP SP2 יש מגבלה מסויימת, שמעבר לגודל מסויים יש צורך בלחלק את הדיסק? האם ישנו צורך בלחלק דיסק של 80GB??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות אמצעי גיבוי בנפח של כ500GB לצורך גיבוי תקופתי (נניח פעם בכמה חודשים) אופציה אחת היא רכישת דיסק קשיח חיצוני השניה היא רכישת דיסק פנימי + מתאם SATA ל- USB כמה שאלות: א. כמה אמין השילוב של פנימי+מתאם? ב. אחת הסיבות להעדיף את הפנימי+מתאם היא האפשרות להחליף את הדיסק כשהוא יהיה קטן מידי (וכן... זה יקרה מתישהו). האם ניתן להחליף גם בחיצוני? אני יודע שתכלס בפנים יש דיסק פנימי, השאלה היא האם זה פוגע בפונקציונליות. ג. אם רוכשים פנימי+מתאם, האם זה משנה אם זה IDE או SATA? לא כל כך חשובה לי מהירות ההעברה. IDE עולה הרבה פחות תכלס המחיר של פנימי+מתאם הוא כמעט חצי תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ביממה הקרובה לגשת אל אחת מחנויות המחשבים ולצאת משם עם צורב DVD עברתי פה בימים האחרונים , אבל לא הגעתי למסקנה סופית, אולי תוכלו לעזור לי מהו צורב ה-DVD הטוב ביותר שקיים היום בשוק בישראל למכירה...פנימי בלבד אני מבין שרוב המחירים של הצורבים היותר מתקדמים נע בסביבות ה-500 שקל...אני צודק? טוב, מקווה שתעזרו, חוו דעה...ותנו סיבה אם אפשר...תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים אני נתקל בשגיאה הזאת, כשאניי מחלץ RARים, כשאני צורב דיסקים. חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פתרון, אבל הבעיה ממשיכה לחזור.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של iomega של נראלי 430GB וכמה חודשים לא השתמשתי בו , עכשיו חיברתי אותו למחשב , הכונן פועל אבל המחשב לא קולט אותו , אותו דבר עם טלויזיה שאמורה לקלוט אותו , החלפתי כבל זה לא עוזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-