עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by bd,

Nero CD-DVD Speed: Disc Info Basic Information Disc Type: : DVD-R Book Type : DVD-R Manufacturer: : Verbatim MID : MCC 02RG20 Write speeds: : 2 X - 4 X - 6 X - 8 X Blank Capacity : 4.38 GB : 4489 MB : 4707319808 bytes Extended Information Layers : 1 Usage : General Copyright protection : n/a Recorder information : recorded with TSSTcorp TS-H552U Disc Status : Closed Raw Data Pre-recorded Information in Lead-in (0Eh) 0000 - 01 40 C1 FD 9E D8 52 00 02 85 0D 10 88 9A 80 00 - .@....R......... 0010 - 03 4D 43 43 20 30 32 00 04 52 47 32 30 20 20 00 - .MCC.02..RG20... 0020 - 05 88 80 00 00 00 02 0…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. גודל - כמה שמתאפשר תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, עד עכשיו יש לי הרדיסק 160GB ובחודשים האחרונים כבר אין לי בו מקום. עד עכשיו מצאתי מה למחוק כל פעם אבל עכשיו הכל מסודר ויפה ובכל זאת אין לי מקום להוריד דברים או לחלץ zipים חח, אז הגיע הזמן לשדרג. כמו שאתם רואים מהמפרט שלי בצד אני לא מחפש ביצועי על, שיהיה בינוני+ זה יספיק לי, אבל לא 5200RPM ובאפר של 8, בכל זאת שיהיה מודרני אם אני כבר קונה. חשוב לי מאוד האמינות - אני הולך להשאר עם הכונן הזה הרבה הרבה שנים לפי דעתי, ואני ממש לא רוצה הרדיסק שילך לי ממנו כל המידע, שזה יהיה ביאוס רציני במיוחד, אם יש הרדיסק/יצרן שנוטה להתקלקל יותר, אז גם אם הוא יותר טוב בכל פרמטר אני יעדיף לוותר עליו. אני מאוד אוהב גם חלקי חומרה שקטים במיוחד ושצורכים מעט חשמל, ואני אוהב שהחומרה שלי היא מיצרנ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב נייד (Dell inspiron 11z) ויש לו רק 2GB של RAM. ברצוני להוסיף לו כרטיס SD שישמש לשיפור המהירות עבור תוכנות רעבות לזיכרון, ויש לי SLOT לכרטיס SD. איך יודעים שכרטיס SD מתאים במהירותו לREADYBOOST? אשמח ללינקים לאתרים בהם ניתן לקנות את הכרטיסים המומלצים על ידכם. אני מניח שגודל רצוי של כרטיס יהיה 4GB או 8GB. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם לא תעבירו בבקשה למקום המתאים.. יש לי בסלון טלוויזיה מסוג Sony KDL37S5500 רציתי בהתחלה לקנות כבל HDMI ולהעביר אותו מהחדר לסלון וככה לראות סרטים על הטלוויזיה הבעיה היא שצריך כבל באורך 15 - 20 מטר, שזה גם יקר וגם האיכות יכולה להיפגע אם הבנתי נכון אז חשבתי להוסיף עוד קצת ולקנות כבר דיסק קשיח חיצוני שעליו אני אשים את הסרטים ולחבר אותו לטלוויזיה ועכשיו לשאלות שלי: 1. זה אפשרי לעשות כזה דבר? 2. אם כן איך אפשר לדעת אם הטלוויזיה שלי תומכת בזה? לפי הקישור פה: http://www.sony.co.uk/product/tv-94-37-lcd/kdl-37s5500/features#tab רשום שאפשר לצפות בתמונות ולשמוע מוזיקה באמצעות חיבור USB, ומה עם וידאו?לא אפשרי? 3. אם זה לא אפשרי, יש איזשהו פתרון אחר ח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני חייב להבין למה אנשים מפרסמים כאלה מודעות ומקפיצים אותן כל יום ככה שיהיה להן תאריך עדכני. למישהו יש הסבר הגיוני? אני מבין שכשמדובר בדגמים שמתאימים למחשבים ניידים, דיסקים HIGH END שמתאימים לשרתים אז יש שימושיות לפעמים לרכיבים ישנים. אבל ל 80 ג'יגה IDE סדרה רגילה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי DOK 8GB של חברת SanDidk שאותו רכשתי לפני יותר משנה. היום כאשר הכנסתי אותו למכשיר ה-DVD, לא היה ניתן לקרוא ממנו שום מידע. גם המחשב לא מזהה אותו, וניסיתי מספר מחשבים. השאלה, האם יש עוד משהו שניתן לעשות במצבים כאלה כדי להציל את ההתקן, או שמדובר במקרה אבוד? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Cupid Me,

חבר'ה עד כמה אפשר לצרוב באוברבורן על דיסק של 700 מגה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Matankzr23,

אני בונה מפרט לבן דוד ואני לא יודע איזה חברה לקחת יש לי 2 דגמים ספיציפיים... איזה עדיף? הראשון זה WD 250YS 16MB (זה עם ה 5 שנים אחריות ----YS) השני זה זה:SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB שהוא גם 5 שנים אחריות איזה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by n-o-a-m,

הצורב DVD עושה רק עבודה חקית הוא צורק רק 700MB כל דיסק גדול מזה כלומר DVD הוא עושה שגיאה באמצע הצריבה השאלה שלי היא אם יש לי משהו לעשות עם זה או פשוט לקנות חדש... ואם כבר לקנות חדש אז איזה צורב כדאי ועדיף שיוכל לצרוב גם דיסקים של 900MB ושל 9GB (חוץ מ700 ו4.7) תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Xanadu,

שלום לכולם, האם מישהו יודע בוודאות איזה צורב יכול לצרוב דיסקים של 90 דקות או 100 דקות???? למישהוא יש נסיון עם צורבים של TEAC ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by slimshady21,

שלום, יש לי במחשב איזה 160 ג'יגה של דברים שמאוד חשובים לי, אז חשבתי לקנות איזה כונן גיבוי שאני אשמור עליו את כל הדברים למקרה שהארדיסק שלי יימחק או משהו. אז על מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ninja29,

יש ברשותי maxtor 1tr חיצוני אני רואה איתו סרטים PS3 הצלחתי לפרמט רק ל 500 gb בFAT32 אני רוצה לפרמט הכל לFAT32 אם יש אנשים שהצליחו או מכירים מדריכים תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by luna100,

שלום, יש לי אפשרות להזמין מארה"ב דיסק און קי או אמצעי אחסון אחר...אני לגמרי בור בנושא אבל רק יודע שהדיסק או קי שאני קניתי באופיס דיפו לא מאפשר לי לאחסן עליו כמעט כלום, מחפש משהו איכותי עם זיכרון גדול כדי לגבות קבצים חשובים שיש לי על המחשב... מאד אשמח לעזרה...המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Coop,

לאחר שנשרף לי הלוח אם לפני שלושה חודשים החלטתי לקנות כונן חיצוני, כמפורט בכותרת (הדגם בלי הכפתור, רק הנורית הכחולה). היום לאחר שכיביתי את המחשב, הכונן לא נכבה. הנורה במקום להיעלם מהבהבת בקצב קבוע כל שניייה ולא נכבית, ולא חוזרת לתיפקוד מלא לא משנה מה אני עושה. האם תוכלו לעזור לי, מכיוון שעכשיו באמת יש חומרים חשובים בכונן? בכדי למנוע בילבול, הנה הדגם: http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=351 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ydyehuda,

שלום לכולם צורב LITEON X52 עם ותק של 1/2 שנה בסך הכל, צרב בערך 500 דיסקים. תמיד משתמש ב- TDK או SILVERLINE ותוכנה NERO_EXPRESS או NERO. עד היום צרב X40 ללא בעיות. היום התחיל לפשל ולא מצליח לצרוב X40 DATA ללא נפילות, גם לא גומר VERIFICATION טוב ונתקע. אם צורב X16 אז פחות נופל. 1) האם באמת הוא מת? 2) מה מקובל/ מה מגיע לי - חדש? (חנות אמינה אך עדיין מה מקובל) תודה, יהודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום נראה לי שיש יותר מידי מחיצות בדיסק של מערכת ווינדוס תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by N.S,

רציתי לדעת כמה הארד דיסק של 30 גיגה אמור לעלות לי ?? ושל איזה חברה ??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by J0n1,

איזו חברה עדיפה בכונני גיבוי? Seagate External Desktop Drive או Western Digital My Book Essential Edition בנפחים של 320/500GB או שיש הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי DOK של פטריוט 16GB אני מעתיק קבצים יחסית מהר אבל מה שמוזר זה שאני מעתיק קובץ אחר ענק (12GB) הוא מתחיל על 70MB לשניה ולאט לאט יורד אחרי דקה -2 של העתקה הוא מגיע ל40-50 ולקראת הסוף הוא אפילו מגיע עד ל20 (שזה עדיין לא רע) מה שמוזר זה שהמהירויות האלה נכונות! זה לא שהוא סתם אומר לי 70 ותוך שניה הוא נופל ל20 הוא ממש מעתיק על 70 בהתחלה (רואים לפי הנפח שיורד) תאמת לא שזה בעיה כי מהירות כתיבה של 20-30 זה מאוד טוב לDOKים אבל מאוד מעניין אותי למה זה קורה? ואם בכלל אפשר לגרום לו להשאר על 70 אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה קורה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/news/11508 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yuvalaba,

מישהו מכיר תכנה שמאפשרת גישה מכניסת ה USB של DVD (למשל ) למחשב וקורא ממנו ישירות קובץ ,כאילו זה דיסק און קי כך שאוכל במקום להעביר את הסרטים לדיסק און קי, אצפה ישירות מהמחשב תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by משתמש כבד,

Westren Digital WD2500KS 250GB Westren Digital WD2500JS 250GB Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מה ההבדל ביניהם?

דיונים חדשים בפורומים