אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
המחשב היה דולק , עזבתי אותו בערך לשעה וחזרתי המחשב נפתח עם השגיאה שבכותרת . מה זה אומר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי את הדיסק ביד איך אני יודע שזה 8MB BUFFER? כי לא כתוב עליו כלום... או שעבדו עלי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וראיתי בחוברת הלוח שיש לו תמיכה בATA133 מה זה אומר?, וגם האם יש בארץ דיסקים קשיחים כאלו איפה? וכמה הם עולים. אני ראיתי דיסקים כאלו רק במהירות 5400 האם יש יותר מהירים ?. הם באים רק בגדלים יותר מ 100GIGA האם יש פחות ? - ובגלל זה יותר זולים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה על כונן 1TB נייד, אשר מקבל את החשמל מ USB. הכונן משמש לגיבויים חודשיים ולכן חשוב לי שיהיה אמין (!). סכום - כ 500 ש"ח, אך לא קריטי. איזה כונן מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין MBR לבין BOOT RECORD? האם ה-MBR נמחק או רק משתנה כשמוחקים את המחיצות ויוצרים חדשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לבת דודה שלי קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ. כשהיא מדליקה אותו יש לה הודעת שגיאה והיא לא מגיעה למערכת הפעלה. מאחר והיא סטודנטית הדבר האחרון שהיא רוצה זה לפרמט ולאבד את כל החומר המאוד חשוב שיש לה שם. הסתכלתי בסטיקי על תוכנות לשחזור מידע , ראיתי המלצה על R-STUDIO. יש לי את התוכנה אבל האם יש לה שימוש כלשהו כל עוד לא מגיעים למערכת הפעלה? אשמח לעזרה מה ניתן לעשות במצב שבו המחשב לא מגיע למערכת הפעלה ואיך לשחזר את המידע בצורה הטובה ביותר תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד (Dell inspiron 11z) ויש לו רק 2GB של RAM. ברצוני להוסיף לו כרטיס SD שישמש לשיפור המהירות עבור תוכנות רעבות לזיכרון, ויש לי SLOT לכרטיס SD. איך יודעים שכרטיס SD מתאים במהירותו לREADYBOOST? אשמח ללינקים לאתרים בהם ניתן לקנות את הכרטיסים המומלצים על ידכם. אני מניח שגודל רצוי של כרטיס יהיה 4GB או 8GB. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת האם אפשרי לפצל דיסק קשיח ל 2 מחיצות ב windows עצמו (אחרי ההתקנה)? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב קצת מיושן (אני משתמש בו לסרטים ואינטרנט בעיקר ) לוח אם ASUS P8P67-M מעבד I7 2600K 4GB זכרון SSD של 240GB שאני רוצה להחליף (נגיע לזה בקרוב) ועוד 2 הארד דיסקים "רגילים" של 2 טרה כל אחד. ולעניין - הSSD שלי קצת התחיל לקרטע לאחרונה (וגם ב HD sentinel אני רואה שהוא יורד באחוזים בזמן האחרון) ואני חושב להחליף אותו. אני מחפש SSD של 240 או 500 (תלוי במחיר) במחיר של עד 600 ש"ח ואשמח להמלצות. בנוסף אני חושב על עוד הארד דיסק רגיל של 2 או 4 טרה. השאלות : האם אני יכול להוסיף על הלוח אם הזה עוד הארד דיסק רגיל? או שיש בעיה כלשהי עם זה ? כמה יעלה לי הארד דיסק טוב (לא חייב וואו , הוא בעיקר ישמש כ"שרת"…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההבדל ביניהם בא לידי ביטוי בביצועים של משחקים \ תוכנות ? כאילו ההבדל ביניהם שה - 7200 הוא קורא מהיר יותר ? , כאילו ההבדל היחידי הוא רק בא לידי ביטוי בזמן שאני צריך לחכות לטעינת משחקים \תוכנות , והעברת קבצים .. ואחרי זה אין לו טעם .?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב LG DVD בן שנה בערך ויש לי אני משוכנע בעיה בצורב כשאני צורב נניח קובץ DVD סרט בגודל של 4 ג'יגה לוקח לו בערך 50 דקות לצריבה החלפתי את תוכנת הצריבה נירו לגירסת לייט חדשה יותר ומשום מה הבעיה נשארת,ניסיתי באמצעות מ"ס תוכנות צריבה וכלום לא עוזר בעבר הייתי צורב קבצים בגודל הזה בשליש מהזמן אני לא יודע איך אפשר אולי לבדוק אם האשמה בצורב או בתוכנה לפני רכישת צורב חדש .אשמח לקבל עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לחבר את הכונן (2TB) ישירות למחשב עם היציאת רשת אבל זה דורש התעסקות עם ה-ip, יש אפשרות להשתמש ביציאת usb3 של כונן כדי לחבר אותו ישירות למחשב או שאני מוגבל לשימוש רק ביציאת רשת ואז עדיף לי להשאיר אותו מחובר לראוטר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, למרות חיפושי בארכיוני הפורומים, להפתעתי לא מצאתי שום ת'ראד שקשור שנושא הזה לכן: איפה אני ארגיש בתפעול המחשב זמן גישה גבוה\נמוך . האים ההבדל בין 8.9MS לבין 9.4MS גבוהה? זמן גישה גישה זה בעצם הזמן שלוקח לו לאתר קובץ? אם כך, אם אני מעתיק תיקיה של 500 מגה מלאה קבצים (על דיסק לא מאוחה) יקח לו יותר זמן מקובץ אחד של 500 מגה? תודה רבה!! , יאיר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כונן של 2 טרה חיצוני, וכונן של טרה פנימי. הפנימי יוצר אצלי סוג של בעיה, בגלל שיש לי לאפטופ ואין מקום לעוד כונן, אז אני צריך להחליף בנוכחי שיש בו 250 ג'יגה, אבל בנוכחי יש לי מין חוצץ שיש בו את ההתקנה של הווינדוס.... יש למישהו טיפים מה אני יכול לעשות בנידון ואיך אני מעביר את החוצץ עם התוכן של אותו חוצץ? אני מחפש כונן חיצוני של 2 טרה... אני מעוניין להשקיע עד 400 שקל.. מצאתי מבצע בEBAY של WD... הייתם ממליצים לי לקנות מEBAY? או לקנות מחנות בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח שלא יהווה צוואר בקבוק להרצת תכני המולטימדיה הכי כבדים היום (BLURAY ?). רצוי שיהיה כמה שיותר שקט, נפח לא קריטי. בדיסק הקשיח יהיו: מחיצה אחת למערכת הפעלה 1 מחיצה נוספת למערכת הפעלה 2 מחיצה נוספת לתכני מולטימדיה. חשבתי על Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ האם מבחינת ביצועים, עדיף לי לבחור משהו חזק יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. יש לי דיסק קשיח שהוא דיסק שהיה במקור הכונן הקשיח של לפטופ שלי ואחרי שהחלפתי אותו עם SSD הוא עכשיו משמש כדיסק קשיח חיצוני. הרצתי לו עכשיו בדיקה עם HDDScan וקיבלתי דוח שיש בו שני פרמטרים בעייתיים. ניסיתי לקרוא כל מיני הסברים שמצאתי בגוגל לגבי איך להבין את נתוני הדוח, אך עדיין אני מתקשה להבין לגמרי. עד כמה שאני מבינה, משני הנתונים הבעייתיים זה שאחרון ברשימה פחות חשוב, אבל מה שמדאיג אותי זה "Reallocation Event Count" מה זה בדיוק, האם זה עדיין בגדר הסביר או שאני חייבת לרוץ להחליף את הדיקס הזה? תודה. אני מצרפת תמונה עם הדוח ויש שם גם נתוני הדיסק עצמו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את כל מידע מדיסק הקשיח ישן לזה החדש הבעיה היא שאין כונן דיסקים בכלל במחשב הישן ככה שצריבה היא לא פתרון איך אני יכול לעביר את הכל בקלות ובמהירות יש לציין שהדיסק הישן הוא IDE? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במקרה שמתי לב שחברת WD יצאה עם ליין של כוננים חיצוניים חדשים בגודל 2.5" והכי מעניין שסוףסוף יש כונן קטן פיזית בנפח 2TB http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Portable-Drive/dp/B006Y5UV4A/ref=cm_cr_pr_product_top http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15531 חג שמח לכולם !!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, קראתי את הכתבה שכתובה פה בעמוד הראשי לגבי צורבים (http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=buffer_underrun), והבנתי סוף סוף למה הצורב שלי משנה בתחילת הצריבה את המהירות ל-פי 8 במקום לצרוב פי 20 שזו המהירות שהוא תומך בה. ואת זה הוא עושה למדיות שונות כגון silver line,אופיס דיפו,GPT, שכולן כמובן תומכות במהירויות צריבה יותר גבוהות מ-פי 20. השאלה היא כמובן איך מסדרים את העניין ככה שאני אוכל לצרוב פי 20, אם אתם יודעים כמובן. בתודה, אני.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 320 ג'יגה שקניתי עם המחשב , אבל המקום שלו דיי מצומצם ואני צריך עוד דיסק בשביל אחסון סרטי HD /תמונות/מוזיקה... חשבתי על Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB , עולה בסביבות ה460 שקל. איך הביצועים שלו? אמין ? שקט? שווה את הכסף ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארדיסק פנימי של 2 טרה למחשב שלי.. אני מתלבט בין 2 סיגייט ו-ווסטרן דיגיטל הנה קישור ל2 המוצרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733726 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726350 איזה מבינהם כדאי לי מבחינת ביצועים (מהירות) , אורך חיים ושקט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבו לי (ולא רק) פה בפורום על כדאיות השדרוג, וקצת על איך עושים זאת - התסבכתי ולכן לא עשיתי. מישוה יכול בבקשה לכתוב כאן את הצעדים הבסיסים שעלי לבצע ? תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב dvd ואני לא ידוע איזה לקנות תמילצו לי.. עד 500 ש"ח. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-