אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מה זה ה Buffer בצורב? מופיע בתוכנת נרו.. עכשיו הוא התחיל לרדת לי מ 100 ל 97,91,94 משחק.. אבל לא יורד מ 91... מה זה?? איך מסדרים? לפני שזה הופיע עשיתי 2 צריבות של אוברבורן.. והצורב הוא סמסונג DVD חדש..חודשיים ככה..... יש אפשרות לסדר את זה?או שזה יסתדר לבד... אפשר קצת הסבר??? חח הרבה שאלות אה.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי כונן קשיח שיש לו "זיכרון מטמון " של 8 MB השאלה שלי אם אקנה קשיח נוסף עם מטמון כפול או יותר מזה איך תהיה הקומבינציה בעבודה של שניהם [בקשר למטמון של כל אחד מהם ומהירות הכתיבה/קריאה]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אחד הכוננים מת, המחשב ממשיך לעלות כרגיל? ואם כן, האם מספיק להחליף את הכונן שכשל? החומר יועבר אליו אוטומטית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במקרה שמתי לב שחברת WD יצאה עם ליין של כוננים חיצוניים חדשים בגודל 2.5" והכי מעניין שסוףסוף יש כונן קטן פיזית בנפח 2TB http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Portable-Drive/dp/B006Y5UV4A/ref=cm_cr_pr_product_top http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15531 חג שמח לכולם !!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש של 250gb sata II 16mb buffer הדגמים הם: western digital - wd2500ks seagate - barracuda 7200.9 sata מה מומלץwestern digital או seagate?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הארדיסק הראשי שלי במחשב גוסס כבר כמה שבועות ואני מפחד שעוד מעט הוא ישבוק חיים סופית. אני מעוניין לקנות את ה SSD של אינטל בגודל 80 ג'יגה כתחליף אבל אני לא מוצא שום חנות בארץ שמוכרת אותו. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה SSD הזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן בחדשות האתר היתה כתבה וקישור לאתר אחר שהראה השוואה שערכו בין הדיסק הקשיח של WD מסדרת הJB (עם 8 מגה קאש) לבין כמה דיסקים SCSI כמו הפוג'יטסו. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הלינק להשוואה שנערכה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להחזיר אותם ? במקום 97 גיגה צריך להיות לי 100 לאן הלכו ה 3 גיגה ? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.כעיגכעיעכיעכיעכיכעיעכיע.jpg ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות צורב ונתנו לי מחיר טוב על PHILIPS40X12X48 PCRW4012K/00 איך המכשיר(הצוררב)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני בקרי SSD חדשים נוספים שכדאי לשים אליהם לב בתור כאלו שיוכלו להוריד את רמות המחירים עבור כולנו הם ה-SM2260 של Silicon Motion, שאמור לספק כונני M.2 תומכי תקן ה-NVMe במחירים תחרותיים יותר (אם כי הביצועים בהחלט אינם מהטובים ביותר שראינו בקטגוריה), וה-Maxiotek MK8115 של חברת JMicron שמציע גם הוא תמיכה בשבבי NAND תלת מימדיים, עם הכוונה למחירים נמוכים במיוחד ולתחרות ישירה אל מול ה-SM2258 וה-Phison S11. שני הבקרים הללו ירכיבו חלק מקו כונני ה-SSD העדכני של חברת ADATA, ואנחנו כבר סקרנים לדעת מה יהיו המחירים שנידרש לשלם עבורם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי DOK מחברה גנרית כלשהי שעליו יש כונן וירטואלי עם מידע מסויים. אני רוצה לפרמט את הDOK כך שיהיה נקי וריק מהכל. מסיבה מסויימת, גם לאחר הפירמוט נשאר הכונן הוירטואלי הזה. למישהו יש פתרון לכך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הבעיה בקשיח: כאשר אני עושה העתקת קבצים, פעמים שהקבצים מועתקים כרגיל ללא בעיות, ולפעמים ההעתקה נתקעת שניות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ולפעמים ההעתקה נכשלת. כאשר אני עושה סריקה CHKDSK למחיצות, פעמים שהסריקה מתבצעת כרגיל ללא בעיות, אך בד"כ הסריקה נתקעת דקות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ובסוף הסריקה מופיעה בד"כ ההודעה שהסריקה הושלמה, נמצאו בהתקן סקטורים פגומים ותוקנו בהצלחה. אני רוצה להשתמש בקשיח, באופן יעיל, לחומרים שהם פחות חשובים בשבילי, אך עדיין טוב שיהיה בארכיון. חשבתי לחלק את הכונן הקשיח להרבה מחיצות, ולנסות להשתמש רק במחיצות שאני לא נתקל איתם בבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי אני רוצה לעשות בדיקות ביצועים ל SSD שלי (המפרט בצד), באיזה תוכנות משתמשים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשלבי קניית workstation, עד כה הגעתי למפרט הזה: לוח אם: Intel® Workstation Board W2600CR2 2 מעבדים: Intel® Xeon® Processor E5-2690 זיכרון: SAMSUNG 16GB 240-Pin DDR3 SDRAM ECC Registered X8(total 128gb) ספק: 1500w עכשיו נשאר לי רק לבחור הארדיסקים, מכר המליץ לי על 2xSSD in raid 1 בשביל המערכת ההפעלה ובשביל האיחסון של המכונות הוירטואליות 5xSSD in raid 6 והכל מחובר בכרטיס RAID Controller הקטע שזה נראה לי קצת מוגזם ואין לי צורך בזה ממש, המטרה של התחנת עבודה הזאת היא להריץ כמה מכונות וירטואליות(10-15) שמריצים דברים שונים בעיקר באינטרנט. חשוב לי מאוד מהירות של הos ושל המכונות ושיהיה יציב... השאלה אם יש תחליף יותר טוב? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת קניית לפטופ בקרוב אני מחפש מה תהיה הדרך הטובה ביותר לחבר את ה-HD מהמחשב (הנייח) הקודם בצורה חיצונית. ראיתי שיש בלפטופ חיבור eSata שמעולם לא יצא לי להתעסק איתם אבל הבנתי שמהיר הרבה יותר מ-USB. מחיפוש קצר למדתי שיש 2 סוגים: הרגיל שבו יש צורך בחיבור מתח חיצוני בנוסף לכבל נתונים, והשני שהוא מעיין קומבו eSata/USB שמצריך חיבור אחד בלבד (ואם הבנתי נכון, הלפטופ תומך בו). ניסיתי לחפש קופסה לחיבור חיצוני של הדיסק ב-DX ובחנויות בארץ אבל ממש הלכתי לאיבוד בעניין... מה שאני מחפש זאת קופסה שתתאים לדיסק "3.5 בעל חיבור sata כמובן ושאותה אוכל לחבר למחשב דרך eSata. אם זה מהסוג שמצריך חיבור פיזי אחד מה טוב אבל כמובן שכל דבר יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) אני מוכר את הCRW2100E שלי לחבר שלי ב150 שקל. מי מאיתנו יוצא פראייר (אם בכלל)? 2) ברצוני לקנות צורב חדש, 48x12x48. יש כ"כ הרבה חברות.. בבקשה, אל תמליצו לי על כלום. רק תתנו לי קישורים להשוואות בין הצורבים הטובים ביותר בשוק כיום. סבבה? כי כל מה שאני מחפש זה הוכחות על השטח. אני רואה אנשים מרוצים מצורבים של Yamaha, LG, Teac, LiteOn, והרשימה עוד ארוכה.. אבל אני רוצה לקחת את הצורב הטוב ביותר בתקציב שלי. אתם יודעים, סביבות הצורבים של ה400שקל. בתודה מראשש!! DB ! עריכה- בקשר לסעיף מספר2.. חיפשתי ומצאתי כמה, אך זה לא מספיק לי. אני רוצה עוד בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כונן בנפח 1T שיהיה גם שקט גם מהיר וגם קטן ואסטתי, לשימוש לצד מחשב נייד. מטרות: אחסון מוזיקה, סרטים, מסמכים, צפייה בסרטים מתוכו המלצות ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד (Dell inspiron 11z) ויש לו רק 2GB של RAM. ברצוני להוסיף לו כרטיס SD שישמש לשיפור המהירות עבור תוכנות רעבות לזיכרון, ויש לי SLOT לכרטיס SD. איך יודעים שכרטיס SD מתאים במהירותו לREADYBOOST? אשמח ללינקים לאתרים בהם ניתן לקנות את הכרטיסים המומלצים על ידכם. אני מניח שגודל רצוי של כרטיס יהיה 4GB או 8GB. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק און קי ואשמח להתייעץ עימכם כרגע יש לי SANDISK BACKUP שהחיסרון הגדול שלו שהוא גדול פיזי ולכן רגיש מאוד. לכן אני מחפש דיסק און קי שגם קטן וקשיח, וגם ברמה של SanDisk Cruzer Extreme 16GB מבחינת מהירות כתיבה וקריאה, כמו כן אשמח אם יהיה לדיסק און קי אפשרות לחיבור למחזיק מפתחות (חובה בדיסקון קטן...) אשמח לעזרה תודה רבה [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ כותרת תקציב עד 600 ש"ח ומעדיף חנות מאזור ראשל"צ\תל-אביב\בת-ים\חולון בדגש על החנות skypc
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD - My Passport 1TB שאינו מופיע על Windows 7 כאשר אני מחבר אותו למחשב. המחשב התקין את הDriver בצורה תקינה כשחיברתי אותו למחשב, וגם בדקתי בDevice Manager ואין שום אזהרות או בעיות. מבדיקה שעשיתי דרך גוגל מצאתי שצריך להכנס לDisk Management ולבחור "אות" לדיסק הקשיח דרך - "change drive letter and paths", הבעיה שלי שהאופציה הזאת בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע כיצד ניתן לסדר את הבעיה? הערה : משתמשים בדיסק הקשיח גם על Mac, יכול להיות שזה גרם לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם ההארד דיסק הנ"ל מתאים לגיימניג ומשתלם בהשוואה למתחרים ? (OC קל עד בינוני למחשב גיימיניג) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=725 תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-