אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס MicroSD בתוך קורא כרטיסים קטנטן.. ככה שאני אקרא לזה DOK אני מחפש דרך לחלק אותו ל2 למשל שתהיה מחיצה של 450 מגה ומחיצה שהיא כל השאר.. והאם יש דרך ליצור הדמיה כלשהי שכאשר אני מכניס אותו המחיצה של ה450 מגה תופיעה כ CDROM? אגב הצלחתי ליצור שתיי מחיצות, אבל רק מחיצות primary ככה שכל פעם רק זאת שמסומנת כ ACTIVE מופיעה.. לוגיות לא הצלחתי ליצור תודה רבה, איתי שרוני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בתור יבואן למוצרי ציוד היקפי (טונרים ראשי דיו - ומוצרי פלאש) אנו מעוניינים להתרחב כעת למוצרים נוספים כגון מקלדות עכברים וכו'. בשלב ראשון אנו מעוניינים להשיק בארץ מותג של מדיות לצריבה - סדרה עממית. לאחר התקשרות עם חברות מסויימות בטייוואן הבנתי שיש כאלה שיש להם רשיון מטעם פיליפס ויש שאין להם, האם בארץ יש את המגבלה של הפטנט של פיליפס או לא? והאם CMC Magnetics נחשב ליצרן טוב? (אף אחד הרי לא מצפה שאביא TAIYO YUDEN בכל אופן כאן זה ישראל וצריך להתחרות עם השוק) אשמח לעזרה, תודה חברים יקרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זמן ההארדיסק החיצוני באמת יכול להחזיק, אני רוצה לקנות את הכונן Western Digital 1TB WDH1U10000 ואני רוצה לשמר בו מידע למשך שנים רבות, האם יש הגבלה כלשהי לזמן שהארדיסק מחזיק מידע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA שמוגר כראשי, ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. בנוסף, פירקתי את המחשב הישן ויש לי דיסק קשיח IDE, השאלה אם החיבור שלו בנוסף לSATA יאט את המערכת? או שאין שום השפעה?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ברשותי דיסק חיצוני 1.5 טרה של טושיבה, כשאני מחבר אותו ל HTPC עם מערכת הפעלה 7, 64 ביט, אני רואה שהדיסק מלא, אבל התיקיות לא מופיעות., כשאני מחבר את אותו דיסק ללפטופ של עם מערכת הפעלה XP הכל תקין, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי הארד דיסקים 320 גיגה מחברות שונות.. samsung hd322hj Western Digital WD3200KS שניהם 16Mb.. 7200 השאלה עם כדי לעשות raid 0 בניהם בשביל לשפר ביצועים.. או פשוט לקנות כונן אחד בעל 32MB
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני זה. קראתי במספר מקומות שיש כמה בעיות עם הדיסק הזה: 1. XP לא מזהה את הדיסק- נשמע מאוד לא הגיוני. 2. לא ניתן לעשות הסרה בטוחה של ההתקן- כנ"ל. 3. לא ניתן להעביר קבצים ע"י גרירה פשוטה- כנ"ל. 4. המחשב לא מזהה את ההתקן מבלי להתקין דרייבר\תוכנה מסוים\ת- כנ"ל. ישנם חוות דעת שונות המזכירות דברים אלה וישנם חוות דעת שאומרות בידיוק ההפך כלומר סותרות דברים אלו. למשל בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=730225 רציתי לדעת עם הבעיות באמת נכונות או לא? או שהאם כדאי לקנות דיסק חיצוני אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנירוצה לקנות 5 כוננים כאלה ואני רוצע לבצע עלהם מערך רייד 5 עים תוכנה או בעזרת הלוח, הבנתי שהם בעלי 4 סקטורים וזה גורם לבעיות, לא כוכך הבנתי מה זה אומר.. 1.האם אפשר לבצע עלהם מערך רייד 5 דרך תוכנה ולוח(שתומך ברייד 5 כמובן) ולא יבצרו לי שום בעיות מיוחדות?? 2.אני נכון לעכשיו מזמין מחו"ל מכיוון שלא מצאתי בארץ, משהוא מכיר חנות בארץ שמוחרת אותם?? 3.האם אתם גם חושבים שהם הכי מומלצים לאיחסון??
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש סיכוי לא רע שיוכלו להביא לי כרטיס זיכרון מניו יורק עוד שבוע בערך ורציתי להתיעץ איזה כרטיס זיכרון כדאי לבקש שיביאו לי. באילו פרמטרים צריכים להתחשב בעת קנית הכרטיס? מה זה CLASS ואיך זה משפיע בSGS לדוגמא? אם היה כבר דיון בנושא בעבר אשמח לקבל קישור אליו. תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אז ככה!!! המיפרט שלי בחתימה. שני הקוויאר בלאק היו עד עכשיו ברייד 0 על הבקר של מארוול (SATA 3) הבעייה היא שהפעלתי את המחשב מחדש ואז הווינדוס עשה צ'ק דיסק ומצא בעיה בפייל סיסטם יש לציין שזו פעם שלישית שזה קורה. בכל הפעמים עשיתי בדיקת MHDD לשני הדיסקים ולא היו בעיות אני חושד שיש בעיית תאימות של הבקר עם הדיסקים שאלותי הם: 1.האם מישהו מכיר את התופעה? 2.האם כדאי לעשות רייד מחדש על הבקר של אינטל? כלומר האם אני אקבל שיפור משמעותי לעומת התקנה ללא רייד בכלל? 3.אם אני עושה רייד על הבקר של אינטל האם אוכל ללחבר דיסק קשיח נוסף שאינו חלק ממערך הרייד לאותו בקר? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
OCZ RevoDrive X2 http://hothardware.com/News/OCZ-RevoDrive-X2-Sneak-Peek-From-IDF-2010/ משהו שנראה מדהים איזה ביצועי קריאה כתיבה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חיפשתי , קראתי אבל עדיין לא כלכך הבנתי לגבי סוגי הריידים אני מבין (מתעסק עם זה ביום ביום אבל עם שרתים ונטאפים) במחשב אישי עדיין לא יצא לי להתעסק עם זה יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P55M-UD2 ראיתי שיש לו אפשרות לרייד , זה נכון? אם כן איך מפעילים אותו ואיך מתפעלים אותו ? האם כדאי לקנות בקר רייד ? )לא החלטתי עדיין איזה רייד לעשות ) מה המחירים ואיזה מתאים ללוח אם שלי והאם צריך דיסקים קשיחים מיוחדים \ תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיצור לקחתי הרד דיסק של מישהו כדי להעביר חומר , אבל לרוע מזל זה נפל מגובהה 20 ס"מ על הרצפה ,וכאשר חיברתי מחדש המחש לא זיהה אותו מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היום פעם ראשונה ניסיתי לצרוב על מדיה של DVD+RW Verbatim X4 באמצעות הצורב של Optiarc שמצויין בכותרת. הצורב לא הצליח לצרוב על המדיה. ניסיתי מדיה אחרת מאותו סוג וגם אותה הוא לא צרב. ניסיתי לצרוב עם צורב LG על אותה המדיה שה-Optiarc לא הצליח, וה-LG כן הצליח. ה-Optiarc צורב על DVD+/-R ו-CD-R של Verbatim ללא בעיה. מה זה אומר? האם המדיה בעייתית או שהצורב תקול? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מנסה כבר הרבה זמן לבדוק את ההארדיסק שלי בבדיקה מקיפה של סקטורים ובעיות שיכולות להתקיים בו מה שמעלה בי חשד זה רעש מוזר שיוצא מההארדיסק (1TB Samsung) הכנסתי את הדיסק של תוכנת MHDD לבדיקה של ההארדיסק ופתאום צצה בעייה - הוא לא מזהה את הכונן בכלל! הוא רשם: Hardisk might not be supporting -something- or is not primary, בכל מקרה בדקתי את העניין (החלפתי ג'אמפר מסלייב לראשי ולא עזר, וגם הכונן תומך בדבר שהתוכנה אומרת שהוא כנראה לא תומך) אין לי מושג כיצד לסרוק את הכונן ולהיות בטוח שהוא תקין לשימוש, מישהו בבקשה יכול לעזור לי בבעייה??
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי בעיה עם אחד הכוננים שלי במחשב והחלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שהבעיה תיפטר (המחשב פשוט הפסיק לזהות לי אותו). פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עבד, החלפתי את הסלוט של הכונן ועכשיו הצלחתי לגרום למחשב לזהות אותו, אבל אני צריך לאתחל אותו לפני שאני משתמש בו. הבעיה היא שעל הכונן יש מידע שאני רוצה לשמור ובאיתחול הכל ימחק, איך אני יכול לשמור את כל המידע לפני האיתחול? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום הארדיסק חיצוני בגודל 1TB מומלץ לפצל אותו למחיצות? או שזה מיותר או יותר גרוע מזיק? ואם יש עוד טיפים לכוננים האלה או המלצות לתוכנות גיבוי (שיעשו סינכרון עם תיקיות ספציות בהארדיסק הפנימי) ושיהיה לכולם חג שמח
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לשדרג את הכוננן קשיח במחשב שלי ורציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הדגם הבא http://tms.co.il/product/7958 בהתחשב בעובדה שהחיבור לי הוא מהSATA הראשונים שהיו? האם הקונפיגורציה של המחשב שלי תתאים. תודה רבה, אלדד כהן. (המפרט מתואר בחתימה שלי)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם קראתי במקום כלשהו או שזה סתם שקר אבל האם יש דרך לחלק את הכונן בצורה מסוימת כך שינוצלו באמת 2 טרה? הרי הגודל של הכונן בתאכלס יהיה איזה 1.8 טרה נכון? אשמח לתשובה ולדרך ביצוע..
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי כונן חיצוני my essential book די חדש של כמה חודשים ובפועל עבד פחות משבוע. משמש לגיבוי מידע. הרצתי עליו בדיקה עם seatools בעוד שהתוכנה לא הצליחה לעשות להארדיסק קריאת סמארט. מבחן הDTS והמבחן הג'נרי הקצרים עברו בהצלחה. שניהם נכשלו במבחנים הארוכים יותר. האם ישנה סיבה לחשש? תודה מראש,דימה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
נראה לי שנדפק לי ההארד-דיסק של הלפטופ חיברתי את ההארד-דיסק למחשב אחר כדי להעתיק את כל הקבצים החשובים אבל בגלל שיש המון שגיאות והרבה קבצים דפוקים, כל שנייה ההעתקה של הווינדוס נתקעת, ואני צריך להתחיל לחפש מה הקובץ הדפוק, ולא להעתיק אותו... זה לוקח המון זמן... יש תוכנה שיודעת לעשות את זה במקומי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) מיותר לציין שברור לי ששניהם צריכים חיבורי USB. תודה ואחלה יום
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי חבר שפירק את הכונן ממחשב נייד של HP. SSD 80GB HP P/N 487613-002 שווה לקנות ב-450 ש"ח? האם זה הגרסה האשונה של ה-SSD או השניה?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-