עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש תוכנה לצריבת DVD אבל אם אפשרות להוריד את איכות הוידאו במקרה שהיא גבוהה מדיי בגלל שיש לי נגן DVD שלפעמים קופץ כשהאיכות גבוהה מדיי ושאני מתכוון איכות אז אני מתכוון למספר המגה בית לשנייה של הווידאו שזה בערך שזה כל הזמן משתנה בהתאם לאיכות הסרט (זה נע בין 2MB ל 8MB). ושהתוכנה תזהה שיש קפיצה נגיד ל8MB אז היא תכווץ את זה לפחות...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mccartney,

היי! האם קיים מכשיר שמסוגל "להתחבר" לכונן CD\DVD\ETC ולהחליף דיסקים באופן אוטומאטי?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by jambo222,

שלום אתמול קניתי דיסק קשיח 2 טרה ( W.D MY PASSPORT ) מ ksp העברתי אליו קבצים והוא התחיל לרעוש ולתקתק. האם הדיסק דפוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי הארד דיסק חיצוני של verbatim תמונת המוצר בלינק הבא http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html 1 ניתן להשאיר את הכונן מחובר למחשב אפילו שהוא לא בשימוש? אמרו לי שזה לא מומלץ. 2 יש כונן חיצוני בעל usb 3? המוכר בחנות טוען שזה קיים ומקבלים סלוט בשביל להעביר את המידע במהירות רבה יותר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by e.t,

חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD : Sony DRX-500UL http://www.bizrate.com/marketplace/product_info/details__cat_id--406,prod_id--7160984,name--Sony%20DRX%2D500UL.html הוא שאל אותי (ולא ידעתי בוודאות, למרות שנראה לי שכן), האם הצורב משמש גם כנגן DVD? אני יודע שהכונן יכול לקרוא DVD, אבל האם הוא יכול לנגן סרטים (אולי זה קשור למפענח או משהו?) כהערת אגב, לי יש כונן DVD רגיל במחשב (טושיבה), ואני יכול לראות באמצעותו סרטי DVD, אבל מה עם הצורב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gshhar,

חוץ מדיסקים של 800 מגה איזה דיסקים יותר גדולים קיימים והאם אפשר להשיג אותם בארץ?(לא של DVD)

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by yuuu,

שלום לכולם, מדובר במפרט שבפרופיל - רציתי לדעת מהו UDMA66 והאם הכונן הקשיח והלוח תומכים בו. הבנתי שהאופציה לUDMA66 מבוטלת כברירת מחדל וניתן לאפשר אותה. על כן הייתי מעוניין לדעת האם המפרט תומך והאם יש הבדל בביצועים, ועד כמה הוא ניכר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by DXter,

הי המחשב שלי חזר מתיקון ויש לי בעיה...הוא לא מזהה תזיכרון הנייד שלי...זה פשוט זיכרון נייד מהקטנים האלה ששומרים עליהם עבודות בית ספר... כנרהא זה בגלל הדרייבר אבל אני לא מוצא אחד... האם אפשר לקבל לינק להורדת דרייבר? הזיכרון הוא של LEXAR אם זה משנה משהו...

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  9. אהלן, לפני מספר ימים התקנתי וינדווס XP עם SP2 מובנה ושמתי לב שאחרי ההתקנה אני לא יכול לראות את הנגן שלי\ כל התקן איכסון USB אחר דרך המחשב שלי. בהסרת חומרה באופן בטוח אני יכול לראות את ההתקן אם זה נגן או כונן אבל לסייר בתוכו ולהכניס אליו קבצים אני לא יכול. מה יכולה להיות הבעיה? אגב ניסיתי להחליף סלוטים של USB ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכונן הנייד וגם את הדרייבר של הUSB עצמו שנמצא על הלוח אם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by semuel_t,

אם אני מבטל את אופציית ה-smart-burn... אז הצורב עדיין משתמש ב-buffer underrun או שגם ההגנה הזו מתבטלת?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by danezeq,

שלום כולם/ן הזמנתי כמה כרטיסי microsSD וזכרונות פלאש (דיסקאונקי) ולאט לאט נפל לי האסימון. הם עושים הרבה בעיות והקבצים בהם לרוב פגומים. אי אפשר לסמוך עליהם. זה כנראה מה שמסביר את המחיר הנמוך. השאלה שלי היא איך אדע להבא שאני קונה מוצר לא מזוייף? הרי גם מוצר יקר יכול תיאורטית להיות מזוייף.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dandisc,

הצורב שלי נהייה פתאום איטי מוות:צריבה של 2.7GB X8 לקחה לו 20 דקות אני משתמש בנרו 7 אז מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הצורב הוא נק 3550A

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  13. פתחו כבר הרבה תראדים על HD שקט אבל הדרישה פה היא ל80GB (רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות) הדרישה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  14. אהלן; רציתי לדעת איך הנ"ל מתבצע לאחר שמערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן SSD? ובנוסף, מה ההבדל בין RAID לבין AHCI ומה עדיף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חדש. רציתי לדעת על איזה הארד דיסק כדאי ללכת מתוך 2 ההארדיסקים האלה. ההתלבטות היא על איזה מהם מערכת ההפעלה תעלה יותר מהר, וגם באיזה מהם מהירות העתקת הקבצים מהירה יותר? בין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785319 לבין זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by mosfos50,

קניתי LG bluray bd370 עובד נפלא. אך אני נתקל בבעייה של צריבת סרטים על דיסק dual layer הסרט נתקע אחרי זמן מסויים. יכול להיות שעה או יותר. מדובר לגבי data או סרט dvd מעל 4,37 ג'יגה שאני צורב על מדיה dual layer . ניסיתי כמה סוגי מדיה וכמה סוגי קבצי data (mkv( וכן סרטי dvd שונים. התקשרתי לתמיכה בארץ אך אין להם מושג. הם מחזיקים אותה חוברת שאני מחזיק. אגב, עשיתי כבר פעמיים reset למכשיר אך ללא הואיל. וכן צרבתי עם 2 תוכנות : nero וגם ניסיתי shampoo מה אפשר לעשות? האם יש פתרון? האם קשור למדיה? לתוכנת צריבה? עפ"י ספר העזר של המכשיר הוא אמור לקרוא דיסר צרוב של . Dual layer אודה על תשובה . משה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by shibby15,

מה יכולה להיות הסיבה? הוא איטי פי שתיים ממש. כשהיה חדש היה מעביר קובץ של MB350 במשהו כמו 40-30 שניות ועכשיו מעל דקה.... הDOK של A-DATA בגודל 4 גיגה יש עצות? תוכנות או דברים אחרים לעשות?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדלים בין פיוניר דגם 109 לפיוניר דגם 110 ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SwiftCat,

עדיף של WD מתלבט בין 2X320GB ל-2X500GB תודה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by owen,

הדיסק חייב להיות שקט מאוד, קר ועדיף חסכוני בחשמל. יש למישהו המלצות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by danielbr,

עשיתי פורמט למחשב ועכשיו המערכת הפעלה (WIN7) לא מזהה את ההארד דיסק המשני שלי אני רואה אותו במנהל האחסון וכתוב לי עליו דינאמי לא חוקי. איך אני מוציא את החומר משם כמובן שאסור שהחומר שבו ימחק. אפילו אם מישהו מכיר חנות שעושה את זה באיזור ירושלים אני אשמח לשמוע. תודה.

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by GunBlade,

באותה הזדמנות, תוכלו לתת לי איזשהו אתר טוב שנותן הסברים לגבי חומרה? אני רוצה קצת להתעדכן על סוגי חומרה קיימים.

• 6 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים. כשהוא עובד במצב רגיל אני בקושי שומע את המאווררים. אבל כשאני מריץ תוכנות שמפעילות את ה HD, אני ממש שומע את ה HD מתאמץ. (זה 320GB של SEAGATE) האם זה תקין?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  24. מבחינת מהירות ואמינות: WD 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200KS Maxtor 300GB SATA2 MaXLine III RoHS 7200RPM 16MB Buffer SEAGATE Barracuda 300GB ST3300622AS SATA2 NCQ 7200RPM 16MB - עד כמה ה-NCQ משמעותי? תודה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by slip,

היו שמועות שהטכנולוגיה היא לא רק תיאורתית,האם מפתחים אותה?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים