אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אותו כבר וזה. מי שלא מכיר אותו הוא אמור ליתמוך בצריבה של דיסקים רגילים במהירות 40X24X40 וגם בצריבה של דיוידי. קיצור היום רציתי ליצרוב משהו על דיסק רגיל (700 מגה) אז הוא נתן לי ליצרוב רק עד 8X הוא כניראה חושב שזה דיסק דיוידי . אז איך אני משנה את זה?? תודה לכולםם
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי Image מדיסק שהיו בו Bad Sectors לדיסק חדש, ובעקבות זה שהמידע נשמר ועבר לדיסק החדש, גם הוא מראה את אותם סקטורים פגומים. מישהו מכיר תוכנה טובה לביצוע בדיקה מחדש לסקטורים ולהחזיר אותם לתפקוד ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי את הדיסק תוצרת סמסונג אשר מומלץ פה בסטיקי בנפח 1000GB. הדיסק אולי מהיר ויעיל, אבל אצלי הוא יצר המהום מאוד חזק שקשה להתעלם ממנו בתדירות של אחת לשניה. וידאתי שאכן הדיסק הוא מקור הרעש ע"י ניתוקו ולצערי כך הדבר. לאחר חיפוש ברשת, גיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה הזו. לי הרעש מפריע מאוד ולכן הדיסק יוחלף.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קיבלתי את הST3500630AS החדש שלי 500 גיגה לפעמים כשאני נכנס לתיקיה של סרטים בגודל 100 גיגה זה עושה רעש חזק של קריאה למשך שניה מין כחח כזה זה נורמלי? עשיתי איחוי סריקה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה ?, אז ככה אני רוצה לקנות צורב איכותי ומהיר משהו שיצרוב ככה בדקה דיסק של 700 אפילו פחות, שיהיה לו buffer איכותי ושיעמוד בסטנדרטים של הסכום. אין לי מושג באיזה טכנולוגיות חדשות יש לשימור איכות הדיסק , הבאפפר והמהירויות אז בבקשה תנו לי מפרט של הצורב, התלבטתי בנתיים וחשבתי לקנות צורב של lite-on, הצורב איכותי ? שווה לשים עליו כסף ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה כזה בחול והוא הגיע עם בקר IDE ATA100 כתוב שם שוינדוס לא יודע לעבוד עם הרדיסקים גדולים מ-137GB לכן חובה לחבר את ההרדיסק לבקר שהגיע איתו ולא ללוח אם מה זה השטויות האלה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהצורב שלי התקלקל (MSI 52*24) קניתי לפני מספר ימים צורב DVD LG H10A. יש לי דיסקים של Verbatim הצבעוניים. ממה שזכור לי בעבר הם זוהו לי כתוצרת TY, אבל היום משום מה שום דבר לא מפורט, לא בInfoTool של Nero ולא בDVD Info Pro. מישהו יודע למה זה? זה בגלל הצורב, או בגלל שVerbatim החליטו להכניס מידע על הדיסקים רק במדיות הראשונות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
זה כל כך טיפשי שיכול להיות לך מחשב מפלצת אבל הטכנולוגיה של ה CD תתקע לך את כל המחשב
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבועיים נמסר המחשב למעבדת ksp . בעייה בדיסק הקשיח. הבנתי שהדיסק (היטאצ'י) מקולקל ויש להחליפו. שאלתי : הטכנאי לא הצליח לתקן. יש לי עליו עדיין אחריות. האם אקבל חדש או מחודש. ואם כן לכמה זמן האחריות ? הדיסק שהתקלקל 3 שנים אחריות ועברו רק שנתיים.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על SSD למחשב חדש שאני בונה. הבנתי שיש כמה דגמים שהם בעייתיים במיוחד ואני מעוניין להמנע מהם. אשמח לקבל המלצות על דגמים שידועים כאמינים ועם מחיר סביר. התקציב שלי עד 700 ש"ח גג. ורצוי מאוד לא לנצל את כולו. מעוניין בסדר גודל של 128GB פלוס מינוס. תודה רבה לעוזרים!
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות clone אני פשוט לוחץ על start וזה מעתיק לי את שתי הכוננים שיש לי כמו שהם לssd או שכדאי להתקין הכל מחדש ולהעתיק את זה בצורה רגילה את הקבצים? מה אתם אומרים? ושום דבר לא תופס לי את הssd זה יכול להדפק ככה? הוא יושב באלכסון ליד הארד דיסק שלי כנראה יהיו לו טיפה תזוזות אם אני יזיז את הכונן זה יכול להשפיע?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
קניתי SSD למחשב שלי בשביל להתקין עליו את מערכת הפעלה ווינדוס 10 ומסתבר לי שהלוח אם שלי לא תומך AHCI. וגם מדובר בSATA 2 מה בדיוק המשמעות לטווח הארוך של עבודה במצב IDE? איך אוכל להגדיר את פקודת ה TRIM במצב של IDE? אולי שווה בכלל להשתמש בHDD ולנסות למכור את הSSD? מדובר על evo 850 120g
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ממחשב ישן, מותקן על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה של XP. (במחשב שלי מותקן WINDOWS 7) אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק הזה אבל קודם לגבות את כל המידע ממנו, חיברתי אותו למחשב שלי עם מתאם USB, נפתחו לי במחשב שלי 2 הכוננים של ההארד דיסק, מכונן D שלו אני מצליח להעתיק את כל הנתונים, אבל משום מה מכונן C שלו, של מע' ההפעלה אני לא מצליח להעתיק שום דבר, כל פעם שאני מנסה, ההעתקה מתחילה ואז פשוט נסגרת... ניסיתי הכל, לקחתי OWNERSHIP שמתי לי את כל ההרשאות על ההארד דיסק ושום דבר לא עזר... פשוט לא נותן לי להעתיק את המידע מכונן C של ההארד דיסק הזה... משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? יש איזושהי דרך אחרת להעתיק את כל המידע מכונן C של ההארד דיסק?? תודה ענקית, וסליחה …
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP ואקנה סוף סוף SSD שישמש למערכת ההפעלה - הבעיה היחידה היא שאני נמצא בהתלבטות בין שלושה כונני SSD. Corsair Force Series 3 120GB או INTEL 330 120GB או Transcend SSD320 128GB מה יביא לי את הביצועים הטובים ביותר ?
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הדגם של מכשיר DVD שלי הוא TOSHIBA SD 1300 תודה לעוזרים........................
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן פנימי שקניתי לו מארז חיצוני והוא משמש אותי ככונן חיצוני. למארז הזה יש שני יציאות. אחת USB והשניה ESATA. אני חושב לחבר את הכונן בעזרת ESATA למחשב ובעזרת USB לסטרימר. זה יכול להוות בעיה? זה יעבוד בכלל? (כרגע אין לי סטרימר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני רוצה לקנות לי HD חיצוני שיהיה לי לגיבוי בלבד ומידי פעם גם לנשיאה ממקום למקום עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה1.5T-2.0T השאלה שלי היא ככה האם כדי לי פשוט לקנות מארז וHD בנפרד על מנת להוזיל לי את הקנייה? יש הבדל בין קנייה של HD חיצוני שלם (עם מארז וכו') או קנייה בנפרד?? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה בשביל ידידה. כעיקרון היא צריכה כונן שהיא תוכל לגבות עליו דברים, וגם להשתמש בו לאכסון. היא לא יודעת כמה כסף היא יכולה להשקיע, אבל עדיף לא משהו יקר, וכמובן, שיהיה אמין.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מעונין לצרוב 707M על דיסק אחד, nero 6 נמצא במצב של overburn(כרגע 82ד' זה אמור להספיק), הבעיה שהnero מסרב לצרוב ומודיע לי שהדיסק הריק מכיל רק 703M. מה עושים??
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם אפשר לשלב דיסק IDE 7.2K ודיסק SATA2 7.2K על לוח NF4 אולטרה של DFI? והאם זה כדאי בכלל? יש לי עכשיו דיסק של 40 IDE ואני קונה עכשיו דיסק של 320 SATA2 אם אפשר לשלב אז חשבתי לשים ב40 IDE את הווינדוס וכל התוכנות ובשני את ההורדות סרטים וכו'... אם אי אפשר אני יעשה מחיצה בדיסק של ה320 בשביל הווינדוס לא מזיז לי ה40GB הנוספים האלה פשוט כדי לנצל את השני ולא לזרוק אותו בארון תודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורי SATA על הלוח אם ושניהם מחוברים להרד דיסקים. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק עם חיבור SATA, וחשבתי לקנות מתאם מ IDE ל SATA אך אני "אפסיד" את המהירות של הכונן. יש אופציות אחרות מלבד מתאמים?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כונן 37.2 GB NTFS ומחקתי את כל התקיות חוץ מ- Documents and Settings Program Files WINDOWS כולם ביחד זה 2.17 GB וחסר לי מלא מקום 7 GB מה אפשר לעשות ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
seagate barracuda spinpoint f3 גם הוא נעלם מהחנויות אחרי שחטיבת הדיסקים של סמסונג נרכשה ע"י seagate. האם הפסיקו לייצר אותו?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-