אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
נגמר לי המקום ב-HTPC, אני צריך להוסיף דיסק. ביצועים לא ממש חשובים - כל עוד הוא מסוגל לעמוד ב-1080p כמובן. יש משהו ששווה לשקול חוץ מה-ST4000DM000 של סיגייט (כל דבר אחר שראיתי עולה משמעותית יותר)? ושאלה נוספץ - יש איזהשהן מגבלות עם כוננים בגודל כזה עם win7 64bit? הווינדוס עצמו יושב על דיסק נפרד, החדש יהיה אך ורק לאחסון.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע ההארדיסק הראשי שלי הוא של WD 200גיגה סאטא 2, ויש לי עוד הארדיסק IDE של 80 גיגה שאני רוצה לחבר איתו... השאלה שלי היא האם ההארדיסק IDE יוכל להאט את הביצועים למרות שהוא IDE ולמרות שאין לי RAID?
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש את הST31000528AS של SEAGATE ב400 ש"ח או לחכות לSPINPOINT F3 ? האם ישנם הבדלי ביצועים גדולים בין השניים, ומתי לעזאזל כבר יגיע הF3 ?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי השבוע צורב DVD Nec 3540A ובכל הצריבות מתרוקן הבאפר (תמונה מצורפת) כרגע אני עוד מנסה לצרוב במהירות X8 וכבר המחשב לא סוחב, מה ייקרה במהירות X16 ? הצורב (סלייב) וה-HD (מאסטר) מחוברים על אותו כבל IDE CD מחובר על כבל IDE לבד ככה בדיוק היה מחובר קודם הצורב ה"רגיל" ולא הייתה בעיה עם הבאפר אגב, מה המשמעות של התוצאה הזאת (תמונה שניה) ? זה טוב ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אחים שלי בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מאיזה אתר לקנות ? ושזה ישתלם לי גם ברצוני לרכוש הארד דיסק WD 160G JS 8buffer 7200RPM SATA-2 מאיפה הכי כדאי לי תביאו בבקשה קישורים תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מארז חיצוני להארדיסק, כשחיברתי את הארדיסק ואז למחשב הופיע לי הודעה שמבקשת שאני אפרמט את הדיסק בטרם השימוש בו. אני מעוניין לשמור את הקבצים שעל הארד דיסק החיצוני למחשב, איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קניתי היום צורב DVD של LG דגם H12N כשאני מפעיל את הנרו זה אומר לי משהו על DMA MODE...מה זה אומר? ואני אמור להתעלם מזה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי הרד דיסק Maxtor בנפח 300 ג'יגה עם ממשק SATA, נוכחתי לדעת באמצעות תוכנת everest שבעצם מהירות העברת הנתונים בין הלוח אם לדיסק הקשיח היא UDMA6(ATA-133 הכיצד זה ייתכן ? ואיך פותרים את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי צורב lg h22n והמחשב לא קורא אותו, כל דיסק שאני מכניס הוא לא קורא. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כונן 30 ג'יגה בייט, שאני רוצה להעביר את תכולתו לכונן 40 ג'יגה בייט חדש, איך אני יכול לעשות את זה ? איך לחלק תכונן לפני ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה הגדולה היא:באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? אז ככה:יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200 ואחד של 250 GB. אני מאמין שהצטבר בהם הרבה זבל, לכך אני מבין שצריך איחוי. לא פעם לאחרונה הרגשתי האטה ניכרת במערכת, אם זה בהעתקת קבצים מכונן לכונן או אם זו התקנה. אף פעם לא ביצעתי איחוי וברצוני לבצע. אני מקווה ומאמין שזה יכול רק להמהיר ולשפר את המערכת. אז השאלה נשאלת: באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? תודה מראש. .swg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
]לצורך שחזור הארד דיסק שנמחק אני מחפשת את אותו הדגם בדיוק כ[move][/move] תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
שלום האם אפשר להפוך DOK שהמחשב יקרה אותו בתור זיכרון מחשב פעם נתקלתי בתוכנה שעושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות צורב DVD כי שלי כבר די גמור... קראתי את המדריך פה על הצורבים אבל בגלל שהוא מעודכן לשנה שעברה רציתי לקבל המלצה על צורב היום שהוא די טוב שלא פוגע בדיסקים זה הכי חשוב לי... אשמח לקבל המלצה... תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם. בלוח אם שהסתכלתי כתוב: Socket 3, M key, type 22110/2280 מה זה אומר Socket 3? מה זה type 22110/2280? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
איך אני עושה ריסטור אני ממש לא רוצה לפרמט בבבקשה תעזרו לי !!! עוד כמה פרטים : זה HD 40 giga של WD ... יש לי XP וכשאני עושה מאפיינים לHD הוא מראה לי RAW (!??!)
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חברת Sage Microelectronics מציגה בקר אשר מאפשר ליצור מערך זכרונות זולים בנפח כולל של עד 5 טרה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-5-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%94%d7%95/
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה קטנה ואשמח אם תענו לי: מה ההבדל בין הדגם WD5000AAKS 500GB לדגם WD5000KS 500GB ?? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
לקחתי מחבר DVD מסוג NEC DV-5700A_ ושמתי אצלי. הוא אמר לי שאצלו ה-DVD ננעל על ZONE 1. האם גם אצלי ה-ZONE נעול או שכשמעבירים DVD למחשב אחר אז הוא נפתח מחדש? האם שינוי ה-ZONE קשור לתוכנה שבא אני משתמש או בסוג ה-DVD? אפשר לפתוח את ה-ZONE מחדש או שזה קבוע? באיזו תוכנה הכי כדאי להשתמש ע"מ לראות DVD ואיך אני פורץ אותה לשינוי ZONE כאוות נפשי? תודה מראש ערן
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי מחשב עם לוח Asus P2GDC Deluxe ואני משתמש ב2 כוננים קשיחים Maxtor 160GB SATA במערך RAID 0. לאחרונה ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש (Vista) אבל לא כל כך אהבתי אותו... כנראה שנגעתי בדרייברים של הRAID בזמן ההתקנה ומאז יש לי שגיאה מסויימת באחד הדיסקים בכל פעם שאני מאתחל. התקנתי בחזרה את הXP שהיה לי וניסיתי שם את כל הדרייברים של הRAID שיש לי בדיסקט (יש 3 או 4) אבל זה לא עזר וגם אני בכלל לא בטוח שזה יכול לעזור כי זה משהו יותר פנימי וקשור לBIOS. הבעיה היא שכל הווינדוס XP החדש שהתקנתי עכשיו עבד דפוק בהתחלה (לדעתי זה רק בגלל זה, כי המחשב עצמו מאוד חזק ומעולם לא עשה בעיות) וכלום כמעט לא רצה לפעול, הכל נתקע, המנהל משימות לא הצליח לסגור תוכנות תקועות, לא הצלחתי לה…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני גיביתי את כל הדברים החשובים מהוכנן הקשיח שיש לי (רשום בחתימה). ואני רוצה לגמרי לאחות את כולו. זאת אומרת להחזיר אותו למצב כשקניתי אותו כשהוא היה חדש: בלי שום חילוק למחיצות או משהו כזה... רציתי לדעת איך אני עושה את זה? (השיטה שאני אעשה את זה בעת התקנת ווינדאוס לא טובה... היא משאירה את הכונן מחולק....)...
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיפשתי ברשת ולא מצאתי , מי הם היבואנים הרשמיים של WD ? או שבכלל אין להם וזה באפור כמו האקס בוקס ? ואם יש , נראה לכם שהם יסכימו לעשות לי טרייד אין על הארד דיסק שלהם מקולקל ? שיש עליו כמו חצי אחריות נקנה מחנות חאפרית כמו אייבורי ..
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני 150 גיגה של WD. יש עליו סה"כ 36 גיגה בשימוש. אני רוצה להעתיק אליו וידאו בגודל של 11 גיגה אך הוא לא מאפשר לי בתואנה שאין מספיק שטח על הדיסק. ממה עשויה לנבוע הבעיה וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן כונן דיסקים רגיל של lg עם חיבור. Sata. עכשיו אני קונה מחשב חדש והחלטתי להוריד את העלות של ה80 שקל לכונן חדש ולחבר את הכונן הישן מפני שהוא עובד אז חבל על הכסף. עכשיו את הכבל sata אני מכיר אבל מישהו יכול להסביר לי איך הכבל חשמל נקרא ואיך הוא באמת נראה והאם אני פשוט מוצא אותו בספק החדש כאחד מהחיבורים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-