אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי כזה חדש כבר תקופה למה זה משמש?? עדיין לא הצלחתי להבין
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם הזמנתי מחשב וכעת הוא בחנות בהרכבה. ביקשתי אותם שתוך כדי ההרכבה יבדקו במיוחד מספר רכיבים בהם ה-Samsung SH-S203B DVD Burner שכמו שכתבתי ונעזרתי בכם בעבר עשה בעיות שונות.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462641.msg3951472#msg3951472 התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהצורב תקול (אחריות כבר עברה). היות שלא ממש פרטו לי מה היתה הבעיה ופחות או יותר סכמו לי את זה בכך ש"הוא תקול" חשבתי בשני מישורים A. כאשר המחשב יחזור, לאחר שאתקין את ה-7 והדרייברים לבדוק לו DMA, ואחר לנסות לצרוב. היה ולא יצליח להעלות פה שוב את הבעיה לפורום בתוספת כל הנתונים כפי שבעבר אמרתם לי ואולי אם לא תפתר לשקול החלפץת קושחה (בדקתי בעבר ולא מודכנת בון הקושחה הכי מעודכנת) B. בנוסף, היות וצורב אינו סי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות?לא'דע, סאטה, שיצרוב מהר, שיקרא דיסקים במהירות ושאר הירקות. לא נעול על שום חברה ומה שיציעו הכי הרבה עד היום בלילה-אני אקנה אותו מחר. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר ליצור מחיצה בכונן חיצוני ? אני אומר כי יש מידע על הכונן. האם הכל ימחק אם אני אעשה את המחיצה ? כמו כן - איך אפשר לפרמט את המחיצה ל- FAT32 ? למיב ידיעתי הויסטה למרמטת רק ל- NTFS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני שוקל לקחת הארדיסק חיצוני למחשב נייד (לחבר אותו דרך כבל USB או מארז יעודי) 1. מה הבדלים ב HD בין 3.5 ל 2.5 (חוץ מגודל פיזי ומשקל)? 2. ביצועים? בין השאר האם שני הסוגים מספיקים כדי להיות הארדיסק ראשי עבור מערכת הפעלה? האם חיבור ה-USB יספק כדי להחזיק אותו כראוי? אם ה-USB מהווה מגבלה אבל מספיק למטרה זו, אז האם מיותר לקחת הארדיסק חזק יותר (כנראה ה-3.5) כי במילא לא אנצל את יכולות שלו? 3. צריכת חשמל? (ב2.5 הבנתי שאפשר למשוך מתח מUSB) 4. מה לגבי עמידות שונה שלהם לצורך ניידות? (האם ה 2.5 שבד"כ נמצא בנייד יותר עמיד?) 5. מה הבדלים במחירים לאותו גודל? 6. האם נכון שאין HD 2.5 עם באפר של יותר 2 MB? בתודה מראש, טל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483291.msg4135488#msg4135488 החלטתי לקנות את הכונן, ועכשיו קיבלתי אותו. לפני שאני מעמיס עליו כל טוב אני רוצה לבדוק שהכל תקין איתו. קראתי את הנעוצים והתוכנה של סמסונג עובדת רק מדיסקט, היות ואין לי כונן דיסקטים, ולא ראיתי אופציה לDOK אשמח לדעת כיצד הכי טוב ונכון לבדוק דיסק קשיח? ושאלה אחרונה, אין בעיה לחבר אותו למחשב כאשר המחשב עובד, נכון? שאלה מצחיקה, אבל כך כתוב לפי השלבים של סמסונג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני סוגי הרד דיסק פנימיים של 2 טרה לקניה. האחד של סמסונג דגם HD204UI כפי שגם מומלץ בסטיקי והשני של WD דגם WD20EARS שיש לו 64MB CACHE בניגוד לסמסונג שיש לו "רק" 32. בסטיקי רשום ש- WD יותר יקרים אך ההפרש במחיר ביניהם הוא רק כ- 10 ש"ח. כבר הייתי סגור על ה- 204UI. האם בכל זאת לא כדאי ללכת על ה- WD שיש לו קאש יותר גדול?? (הרי גם WD חברה די אמינה וטובה, לא?!). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לHD SSD בנפח של 60GB או 80GB לצורך מערכת הפעלה ותוכנות בסיסיות, במחיר ממוצע של כ-1000 ש"ח בבקשה . אני לא בקיע בטכנולוגיה הנ"ל , אשמח לקבל קישורים להסברים על בקרים למינהם וההבדלים בין הכוננים שבשוק . תודה לכולם .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם הטמפרטורה תקינה? - 48 מעלות. 2. בבדיקת Error Scan - לא נמצאו בעיות (נעשתה בדיקה מהירה) 3. מה זה אומר מה שמודגש בכחול ובטורכיז. 4. זה אומר שאוטוטו אני אומר עליו קדיש? http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=6083&stc=1&d=1402607062
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[ כבקשת המנהל ] החלטתי לקנות עוד HD חדש בגלל שהזה שיש לי עכשיו ממש לא מספיק לי (ובגלל כל המשחקים שהולכים לצאת...) אז החלטתי להצטייד בעוד HD חדש.. בגלל ששמתי לב שהמחירים לא כולכך גבוהים... אז אני צריך המלצה להארד דיסק של 320 ג'יגה (נשמע לי הכי משתלם למחיר). תודה רבה (מפרט בצד ) ותגידו צריך להביא טכנאי בשביל לחבר או שזה פשוט ? (יש לי מארז Antec P180 )
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי להפנות לתשומת ליבכם על בעיה שקיימת במחשבי המקבוק 2018, בדגם שמגיע עם SSD 512GB בגודל 15", הדגם מגיע עם SSD של סמסונג במקום SSD של טושיבה מה שמשפיע מאוד על הביצועים של המחשב. ביצועי כתיבה של 1600-1700~ בדגם של Samsung במקום 2600-2700~ (ואפילו יותר) בדגמים של טושיבה https://discussions.apple.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-33758743-1015483/908-900/samsung.jpeg https://discussions.apple.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-33758743-1015484/toshiba.jpg לפי מה שידוע לי אפל יודעת על המקרה ומציעה refund או תיקון. בנוסף ישנה בעיה ברמקולים. לינק לפוסט בקהילה של אפל עם הבעיה: https://discussions.apple.com/thre…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו...נכנסתי לביוס ראיתי שהוא זיהה אותו... גם בווינדוז ראיתי (רק שלא היה את הכונן - בדקתי במנהל ההתקנים) עכשיו נכנסתי ל- FDISK לחצתי על - 5... כדי להגיד לו שאני רוצה לשנות את הדיסק הקשיח החדש... עכשיו אני נכנס ואני רואה 2 דברים הראשון: C: 30 גי'גה והשני: בלי אות 10 ג'יגה למרות שהכונן אמור להיות 80 ג'יגה! מה לעשות ?!?!?!!? למה הוא לא מראה שזה 80 ג'יגה ???
-
שלום לכולם ! יש ברשותי הרד דיסק Maxtor בנפח 300 ג'יגה עם ממשק SATA, נוכחתי לדעת באמצעות תוכנת everest שבעצם מהירות העברת הנתונים בין הלוח אם לדיסק הקשיח היא UDMA6(ATA-133 הכיצד זה ייתכן ? ואיך פותרים את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי פתרון של אחסון חיצוני גדול שאפשר לקחת בכיס או בתיק בלי שישפיע ממש על המשקל. החשש מלהיסחב עם דיסק חיצוני הוא גם בגלל רגישות של דיסק, שאם ייפול עלול להתקלקל. אז חשבתי על הרעיון הבא: אפשר לקנות כונן mSATA של 480 גיגה בין 1000-1300 (הזמנה מאמזון או מהארץ), וכן enclosure בגודל 1.8" המתאם ל USB 3.0 לפי החישובים שלי עלות ליחידה כזאת זה 1400 שח (במשלוח המהיר ביותר מאמזון כולל מיסים) או 1100 שח אם קונים כמות של שלושה (אבל אז צריך שותפים..) מה דעתכם על הרעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף פורמט מלא או מהיר לכונן חדש? הבנתי שההבדל בזמן הוא בבדיקה של סקטורים פגומים האם בדיסק חדש זה רלוונטי בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה לגבי אופן תחזוק של כוננים חיצוניים ברשותי 2 כוננים חיצונים אחד של 320GB ואחד של 1TB ושמתי לב שכאשר אני מכבה את המחשב 2 הכוננים ממשיכים לדלוק (כלומר לפעול) לכונן של 1 TB יש כפתור הפעלה ואילו לזה של ה 320GB אין כפתור הפעלה מה יותר נכון מבחינת תחזוקה בריאה של הכוננים - לנתק את הכבל USB\לכבות אותם בזמן שהמחשב סגור או לחילופין כשהמחשב פתוח אך איני משתמש בהם? או שאין זה מפריע שהם ימשיכו לעבוד? תודה רבה למגיבים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, מכרתי את הדיסק הקשיח ומחר אקנה חדש WD 80gb 8mb buffer, אחרי שאני מחבר אותו למחשב איך אני אמור להגדיר אותו? מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD בגודל של 750-1000 ג' שהמטרה שלו היא עבודה שוטפת (קריאה וכתיבה) כל הזמן. יש לי מס' שאלות 1)לאור המחירים הנמוכים של ה HD החיצוניים , האם כדי לקנות HD חיצוני או פנימי? 2)במקרה של HD חיצוני האם עדיף לקנות HD חיצוני "קומפלט" או מארז ל HD רגיל ואז לקנות HD רגיל? (ראיתי שיש מארזים עם כניסת IDE) 3)ואיזו חברה כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! המחשב מבקש דרייבר של hl-dt-st dvdram gsa-4167b לדיוידי והשני hl-dt-st cd-rom gcr-8522b לסידי רום אם למשהו יש מקום שאני יכול להוריד את הקבצים האלה אני יודה לו מערכת ההפעלה היא xp תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים עברתי פה על התגובות של אנשים וקראתי כמות נכבדת ממה שרשום פה והגעתי לדברים הבאים SSD: http://www.ebay.com/itm/Corsair-CSSD-N120GBGTXB-BK-Neutron-GTX-Series-120GB-Solid-State-Drive-SSD-SATA-/130988374286?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item1e7f83f90e והכונן http://www.ebay.com/itm/Seagate-Barracuda-1TB-7200rpm-64MB-Cache-SATA-3-3-5-Hard-Disk-Drive-ST1000DM003-/180843349204?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2a1b1a84d4 תודה נ.ב עדיף שהמחיר של שניהם יהיה פחות 850 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר ימים צורב ASUS מדגם CRW-3212A ונאמר לי שהוא תומך באיזה 2 טכנולוגיות שלא בדיוק הבנתי מהם עושות 1.Flextralink 2.flextraspeed רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר לי מה הן הטכנולוגיות הללו! תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים: WD 40GB 7200 RPM IBM 20GB 5400 RPM כשאני מנסה לחבר אותם יש בעיה: כשהראשון מחובר לבד, אין בעיה. כשהשני מחובר לבד אין בעיה. כשאני מחבר את הWD בתור הפריימרי אז הביוס עולה והוא לא מזהה לי שום הארדיסקים. כשהIBM הוא הפריימרי הכל פועל מצויין. מה אני צריך לעשות כדי שהWD יהייה הפריימרי ואני אעבוד עם שניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וזה רושם POWER CALIBRATION ERROR מה זה אומר אני מכניס דיסק של MEMORX DVD+ וזה לא נותן לצרוב חדשים מאריזה למה זה ככה? בבקשה דחוף עזרה אני מנסה לצרוב על 4X אני משתמש בNERO וגם דרך הDVD SRIHNK זה אומר לי את אותה בעיה בבקשה דחוף עזרה?!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-