עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. קיבולת 2 טרה בגודל 2.5 אינץ'. עדיפות לחיבור USB 3.0. האם יש דגם ספציפי מומלץ? בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות כונן 2TB זהה לזה שיש לי כרגע ע"מ לגבות עליו את המידע מהדיסק השני. מה עדיף לי מבחינת אמינות ומהירות? ומה קורה אם בשלב מסוים אני מחליט להפסיק את ה-RAID1 ומעוניין להוציא את אחד הדיסקים? משהו יכול לקרוס וכדו'? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קניתי צורב לפני 4 שנים HP 8X 4X 32X 9100 אני צורב ללא בדיקה דיסק של 650 ב6 דקות זה הגיוני? והדיסקים טובים לבינתיים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן חיצוני 2TB גודל "3.5 עם USB 3.0 אני מתלבט בין 2 כוננים: 1. Western Digital My Book Essential 2. Seagate Expansion External האם יש אחד מומלץ יותר, דבר שני אם יש לכם המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shevah,

שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483291.msg4135488#msg4135488 החלטתי לקנות את הכונן, ועכשיו קיבלתי אותו. לפני שאני מעמיס עליו כל טוב אני רוצה לבדוק שהכל תקין איתו. קראתי את הנעוצים והתוכנה של סמסונג עובדת רק מדיסקט, היות ואין לי כונן דיסקטים, ולא ראיתי אופציה לDOK אשמח לדעת כיצד הכי טוב ונכון לבדוק דיסק קשיח? ושאלה אחרונה, אין בעיה לחבר אותו למחשב כאשר המחשב עובד, נכון? שאלה מצחיקה, אבל כך כתוב לפי השלבים של סמסונג. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חיפוש בזאפ העלה רק מארזים שתומכים ב-eSATA ו-USB 2.0 או כאלה שתומכים ב-USB 3.0 בלבד... עריכה: יש את המארז הזה שעולה $120 ותומך גם ב-RAID.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by scorpion881,

אני רוצה ליקנות כונן קשיח sata 80 giga לפחות ואני לא יודע איזה לבחור מה עדיף maxtor או wd??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Raanan30,

אני לא הכי מבין בהארדיסקים ואני נוסע לחו"ל בבוקר, כשאני מגיע לחנות - מה אני צריך לבקש? (כי אני ידוע שיש סוגים של חיבורים ללוח אם וכאלה כמו SATA וכו') יש לי לוח אם MSI P4M890 עריכה: אני מעוניין לקנות הארד דיסק בקיבולת של טרה בייט, לא משנה לי רועש לא רועש וכו' - משתמש במערכת הפעלה ויסטה ואולי Windows 7 בקרוב. מה משתלם לקנות, אם אין את הסוג הספציפי שאתם אומרים מה אני צריך לבקש? יש מצב שאולי בבאג בדיוטי פרי יש דברים במחירים סבירים וזה טוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by razcoren666,

שלום לכולם!! לא הייתי בטוח האם השאלה שייכת בפורום הזה אז אני מקווה שזה לא מפריע. יש לי מחשב חדש עם HD של 120 גיגה עם מ"ע של XP ורציתי לשאול מהו הגודל המקסימלי שאפשר לאתחל מחיצה ב FAT32?? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by OutRaGe,

קניתי HD 200GB של WD אני יודע שהוא לא צריך להיות בדיוק 200 אלא משו כמו 180 אבל למה הוא מזהה אותו רק כ-130 ? :< תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bd,

Nero CD-DVD Speed: Disc Info Basic Information Disc Type: : DVD-R Book Type : DVD-R Manufacturer: : Verbatim MID : MCC 02RG20 Write speeds: : 2 X - 4 X - 6 X - 8 X Blank Capacity : 4.38 GB : 4489 MB : 4707319808 bytes Extended Information Layers : 1 Usage : General Copyright protection : n/a Recorder information : recorded with TSSTcorp TS-H552U Disc Status : Closed Raw Data Pre-recorded Information in Lead-in (0Eh) 0000 - 01 40 C1 FD 9E D8 52 00 02 85 0D 10 88 9A 80 00 - .@....R......... 0010 - 03 4D 43 43 20 30 32 00 04 52 47 32 30 20 20 00 - .MCC.02..RG20... 0020 - 05 88 80 00 00 00 02 0…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Eviljelly,

שלום, אני לא יודע אם מדובר בצירוף מקרים או בתופעה אבל לפני כחודש גסס לי כונן 500GB seagate ST3500320AS , אתמול הייתי אצל ידידה ואצלה כונן מדגם זהה מת לגמרי. המזל שלי ושלה זה שהכוננים היו עדיין במסגרת אחרית (5 שנים של סיגייט, חבל שהפסיקו ) , אבל עדיין קצת מטריד אותי, מכיוון שכבר תקופה ארוכה (טפו טפו טפו) לא שמעתי על כונן קשיח שכשל באזורי. אז לבעלי כוננים הייתי ממליץ לבדוק את מצב הכונן עם seatools, כמעט בטוח שיש גירסאת קושחה חדשה לכונן שאתם יכולים להתקין, ולדאוג לגיבויים. יום טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tomer1818,

היי אנשים רציתי לשאול בקשר למצב של HIBERNATE האם נכון הדבר שבמצב זה הזרוע של ההארד דיסק לא חוזרת ונשארת על המקום שבו היא כתבה ? http://superuser.com/questions/88312/hibernate-can-it-damage-a-hard-disk יש כאן שתי תשובות שונות שסותרות אחת את השנייה ורציתי לדעת מה נכון

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי האם יש עדיפות לכונן SSD בקישור M-SATA מול כונן SSD בעל חיבור SATA III הסטנדרטי של היום. אני מבקש לדעת לגבי 1.מהירויות עבודה, 2.איכות/אמינות המוצר. תודה והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yot,

יש לי 2 הארדיסקים: WD 40GB 7200 RPM IBM 20GB 5400 RPM כשאני מנסה לחבר אותם יש בעיה: כשהראשון מחובר לבד, אין בעיה. כשהשני מחובר לבד אין בעיה. כשאני מחבר את הWD בתור הפריימרי אז הביוס עולה והוא לא מזהה לי שום הארדיסקים. כשהIBM הוא הפריימרי הכל פועל מצויין. מה אני צריך לעשות כדי שהWD יהייה הפריימרי ואני אעבוד עם שניהם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Titan777,

יש למישהו קישור לתוכנה?(אם זה השם שלה בכלל) תוכנה לבדיקת טמפ' של הHD וכו'... יש לי WD500AAKS תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gidongidon,

שלום, ברשותי מחשב HP ProBook 450 G6 עם אחסון PCIE NVMe SAMSUNG MZVLB512 בנפח 512GB, ואני מעוניין בנפח באחסון נוסף. ממה שאני מבין מהתמונה המצורפת, האחסון המקסימלי שנתמך הוא: 512GB PCIE + 128GB SATA3: האם זה נכון? או שאני יכול להשתמש באחסון נוסף בנפח גדול יותר בממשק PCIE ו-SATA3? אשמח לעזרה, תודה!

18. Started by Ricky Simon,

מישהו יכול לומר לי אם תקתוקים הנשמעים מתוך הכונן פספורט מעידים על תקלה? הכונן 2T נרכש לפני כ- 3 חודשים בלבד בבאג ורק בימים האחרונים החל להשמיע רעשים. מה לעשות?

19. Started by RonCohen,

יש לי תקציב של 1000 שקל +- ואני רוצה לשדרג את זמן הגישה שלי תגידו לי עם זה רעיון טוב -יש לי עכשיו 500GB של סמסונג אני יוסיף עוד אחד כזה בידיוק מKSP ב189 שקל למערך RAID0 אני משתמש בבקר שעל הלוח לכל הסרטים משחקים ..... -אני קונה SSD למערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate) של 60GB בתקציב 600-700 שקל -ומוסיף עוד קונן רגיל של 1TB לגיבוי אפשר המלצות אני חשבתי על SSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270 ודיסק גיבוי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחשב כותב לי : WINDOWS - DELAYED WRITE FAILED WINDOWS WAS UNABLE TO SAVE ALL THE DATA FOR THE FILE E:\$MFT. THE DATA HAS BEEN LOST. THIS ERROR MAY BE CAUSED BY A FAILURE OF YOURS COMPUTER HARDWARE OR NETWORK CONNECTION. PLEASE TRY TO SAVE THIS FILE ELSEWHERE כמו כן זה כותב לי (במקביל לטקסט שלמעלה) THE REQUEST COULD NOT BE PERFORMED BECAUSE OF AN I/O DEVICE ERROR יש להדגיש, שהדבר קורה אחרי שהמחשב עובד כמה וכמה שעות ברצף ומוריד דברים מהאינטרנט... שני הארדים מחוברים בחיבור SATA ללוח האם... וכמובן, אשמח על המלצה של תוכנה טובה לניתוח הארד דיסק מעבר לתוכנות של החברות שיש בסטיקי, אני רוצה תוכנה שאוכל לראות בה את התוצאות של הסריקה ולא רק "עבר" או "לא עבר" שהרי הסריקה של…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש מלא סוגי צריבה מה ההבדל ביניהם אני משתגע כי אני רוצה לקנות צורב DVD DVD-ROM, DVD-R (DL approx march 2005), DVD-RW, DVD+R, DVD+RW,DVD+R9,CD-ROM, CD-R and CD-RW with 80mm and 120mm diameter ?.?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ToR,

מישהו יודע אם יש בארץ ואם כן אז איפה אפשר להשיג ממיר מכבל SATA לחיבור IDE (כלומר לחבר כוננן IDE עם SATA )??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חיברתי היום עוד הארד דיסק של 80 גיגה למחשב עכשיו הוא מחובר ביחד אם הכבל של הצורב וכשאני נכנס לתיקיות של ההארד דיסק הוא לפעמים נתקע לאיזה 10 שניות ואז עובד ההארד דיסק השני שיש לי מחובר בחיבור הקטן הזה ולא הפס הזה כמו של הצורב איך אני יכול לעשות שהוא לא יאט לי את המחשב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Cupid Me,

חבר'ה עד כמה אפשר לצרוב באוברבורן על דיסק של 700 מגה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zwex35,

היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים