אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום העם ניתן לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק של 5400 rpm באותו מחשב.ועם ניתן גם לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק במהירויות נמוכות מה 5400 rpm. ותודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל יש לי מחשב חדש שעובר כבר מס' ימים, עם התקנה נקייה של חלונות 7 התקנתי בערב את התוכנה שבאה עם דיסק הSSD של אינטל, הSSD Toolbox היה רשום שם שמומלץ לבצע אופטימיצזיה מדי שבוע והאם אני מעוניין לבצע כעת, לאחר דקה המחשב חטף BSOD > BAD_POOL_CALLER כשהוא עלה, הוא היה ריק לחלוטין - לא תוכנות, לא דרייברים, כאילו מערכת ההפעלה עלתה מ0! אפילו RollBack RX נעלמה כליל (למי שמכיר), שהיא בכלל מוסתרת על הדיסק ויושבת על הMBR ואמורה לעלות לפני שהווינדוס עולה. מישהו נתקל? האם אני עשיתי משהו לא בסדר? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/c/product/768803-REG/Crucial_Technology_CT256M4SSD2_256GB_m4_SSD_2_5.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת האם דיסקים של חב' FORTIS, ושל חב' BRTECH נחשבים סבירים מבחינת איכות (יחזיקו מעל חצי שנה) פשוט הם במחיר טוב וחבל... אז כדאי ? ב- KSP.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש כונן 2TB חיצוני ויש לי מספר שאלות. האם 2TB זה גדול מדי - יש בעיות אמינות יותר מ1TB? (מבחינת הנפח, זהו הנפח לו אני זקוק) יש לי 2 כוננים של 1TB ואני מתכוון לגבות אותו אליהם. לגבי כונן חיצוני, ראיתי של WD וSEAGATE? יש עדיפות לאחד מהם? יש אלטרנטיבות בשוק כרגע? אם אקנה חיצוני בגודל כזה האם יש בעיה אח"כ לפרק ולשים בקופסת NAS זולה? ראיתי את הכוננים באתר של סקאי פיסי - יש לאנשים ניסיון איתם? סיבה לא לקנות שם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו...נכנסתי לביוס ראיתי שהוא זיהה אותו... גם בווינדוז ראיתי (רק שלא היה את הכונן - בדקתי במנהל ההתקנים) עכשיו נכנסתי ל- FDISK לחצתי על - 5... כדי להגיד לו שאני רוצה לשנות את הדיסק הקשיח החדש... עכשיו אני נכנס ואני רואה 2 דברים הראשון: C: 30 גי'גה והשני: בלי אות 10 ג'יגה למרות שהכונן אמור להיות 80 ג'יגה! מה לעשות ?!?!?!!? למה הוא לא מראה שזה 80 ג'יגה ???
-
שלשום יום חמישי בלילה ניתקתי את ה הארדיסק שלי Diamond max 9 ATA/133 וחיברתי הארדיסק ישן במקום כדי להתקין עליו לינוקס אחרי שסיימתי חיברתי חזרה את המקסטור אבל כנראה הייתי קצת עייף וברגע שהכנסתי את המולקס פנימה הפלסטיק של המולקס בכונן נשבר ויצאו לכונן הפינים של החשמל הפינים לקחו איתם גם חלק מהבורד של הארדיסק (איפה שהם מתחברים לבקר) השאלה היא האם אפשר להציל את הנתונים על הארדיסק אולי להחליף בקר או פשוט לזרוק לפח ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים: WD 40GB 7200 RPM IBM 20GB 5400 RPM כשאני מנסה לחבר אותם יש בעיה: כשהראשון מחובר לבד, אין בעיה. כשהשני מחובר לבד אין בעיה. כשאני מחבר את הWD בתור הפריימרי אז הביוס עולה והוא לא מזהה לי שום הארדיסקים. כשהIBM הוא הפריימרי הכל פועל מצויין. מה אני צריך לעשות כדי שהWD יהייה הפריימרי ואני אעבוד עם שניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו קישור לתוכנה?(אם זה השם שלה בכלל) תוכנה לבדיקת טמפ' של הHD וכו'... יש לי WD500AAKS תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי נסיונות בלתי רשמיים לשדרג את נפח האחסון בקונסולה הניידת הפופולרית שכזו לגינוי של Valve - אנחנו מקבלים פתרון מיינסטרים רשמי ראשון שמותאם כהלכה לשדרוג קל ומהיר של האחסון עד 1TBלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן. אני לוקח היום מחשב חדש מtms ורציתי להתייעץ איתכם איזה הארדדיסק לקחת. אני חושב ש - 2 ג׳יגה יספיקו. השאלה איזו חברה לבחור ואיזה דגם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לארדיסק חיצוני TB אחד אני הולך לחלק אותו לשניים, חצי טרה לגיבוי וחצי טרה לנתונים אני מעדיף משהו חזק שגם אם יפול לא יקרה לו כלום, ועדיף במארז מאווור בעיקרון התקציב הוא 500 שח אבל אם צריך להוסיף אני יוסיף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T. הדרישות : 1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות. 2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?) 3. שקט כמה שיותר 4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T. ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה. בינתיים ראיתי שניים מעניינים - 1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886 מה דעתכם ? (כמובן שאני פתוח ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! המחשב מבקש דרייבר של hl-dt-st dvdram gsa-4167b לדיוידי והשני hl-dt-st cd-rom gcr-8522b לסידי רום אם למשהו יש מקום שאני יכול להוריד את הקבצים האלה אני יודה לו מערכת ההפעלה היא xp תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי CDROM LGx52 180 שח.... זה CDROM טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1. מה ההבדל בין הכוננים החיצוניים של wd אני מדבר על ה3.5 אינצ שהם באים במספר דגמים ( הלבן השחור , עם העיגול הירוק ) 2.האם הם מומלצים ? 3.איזה מבינהם הכי מומלץ 4. איך הדיסק הזה של Seagate - http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141804=610970&DB141811=404616 יש עליו ביקורת מעולה בחול ...הוא עדיף על פני הwd ? השימושים הם להעברת סרטי hd סדרות משחקים והכל בתודה אלעד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כתבתי פוסט לפני חודשיים ! והמליצו לי על ה-bx100 של קרושל. (ניתן למצוא את הפוסט כאן - כתבתי אחד חדש כדי לא להקפיץ את הישן סתם ) אז אתמול מצאתי זמן ללכת לקנות - הלכתי ל2 חנויות - ובשתיהן לא היה במלאי... ואז אחד המוכרים הציע לי ״תקנה את - Corsair Force LS 240GB״ בטענה שהוא מהיר יותר, זול יותר ולכן שווה יותר. אך לא ולא. לא אקנה בלי לשאול פה בפורום ! בכל זאת - עברו חודשיים ויכול להיות שמשהו בשוק השתנה, אז אני זקוק לעזרתכם שוב. האם באמת הוא שווה יותר? ואם לא - כדאי לי להזמין את ה-BX100? או שיש משהו חדש בשוק ששווה יותר? תודה רבה. (והפעם אני באמת קונה השבוע)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי הרד דיסק Maxtor בנפח 300 ג'יגה עם ממשק SATA, נוכחתי לדעת באמצעות תוכנת everest שבעצם מהירות העברת הנתונים בין הלוח אם לדיסק הקשיח היא UDMA6(ATA-133 הכיצד זה ייתכן ? ואיך פותרים את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב שלי כונן קשיח נוסף והעברתי אליו קבצים. עכשיו כשאני מנסה להשתמש בקבצים, הוא עושה לי בעיות. למשל כשאני רוצה לצפות בסדרות ששמתי עליו, אחרי כמה זמן הווידאו פשוט נתקע, אז כשאני מנסה להעביר לשולחן עבודה, שזה הכונן הקשיח הרגיל, הוא כותב לי את השגיאה הבאה: Can't read from the source file or disk מה לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי פתרון של אחסון חיצוני גדול שאפשר לקחת בכיס או בתיק בלי שישפיע ממש על המשקל. החשש מלהיסחב עם דיסק חיצוני הוא גם בגלל רגישות של דיסק, שאם ייפול עלול להתקלקל. אז חשבתי על הרעיון הבא: אפשר לקנות כונן mSATA של 480 גיגה בין 1000-1300 (הזמנה מאמזון או מהארץ), וכן enclosure בגודל 1.8" המתאם ל USB 3.0 לפי החישובים שלי עלות ליחידה כזאת זה 1400 שח (במשלוח המהיר ביותר מאמזון כולל מיסים) או 1100 שח אם קונים כמות של שלושה (אבל אז צריך שותפים..) מה דעתכם על הרעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני נייד (1 טרה, 2.5 אינצ', USB3), לגיבוי והעברות גדולות של קבצים. חשבתי לקנות את ה-Samsung M2. באחת החנויות שביררתי בהן הציעו לי את ה-Verbatim Store n Go 1TB 2.5" superspeed USB 3.0, והם אמרו שהוא אף יותר טוב מהסמסונג. האם זה נכון? האם יש דיסק אחר מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל רציני בין כונני ה-DVD במהירות 16X לבין הכוננים במהירות 12X?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500GB בדקתי בזאפ ושניהם עולים אותו מחיר - אז אין בעיה של כסף. רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה שלא פתאום ימחק לי כל הכונן , יעשה בעיות או משהו דומה. שיעבוד טוב בלי בעיות! שמעתי ש-transcend בולם זעזועים - שאם הוא ייפול אז לא ימחק לי הקבצים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 ו- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750253
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-