עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הרי יש חיבור לכונן הDVD. ככה שאפשר להשתמש גם להרדיסק ולא חייבים לקנות אחד חדש שתומך ב SATA1/2. אמת? תודה מראש. פשוט צריך יעוץ, מכוון שחבל לי על עוד 500 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בוקר טוב, אשמח להמלצות על רכישת SSD 1Tb M2.0 באמזון במבצעים הנוכחיים עבור לפטופ חדש שרכשתי כעת (מגיע עם 256Gb בלבד) כשדרוג/תוספת. Lenovo ThinkPad E15 G3 15.6" Ryzen 5 5500U מעדיף שהמחיר יהיה מתחת לרף המס (<75$), אמינות גבוהה (הבנתי שעדיף TLC עם DRAM Cache) ומהירות גבוהה יחסית. ראיתי את הכונן הזה שנראה אטרקטיבי אבל הוא QLC ללא Cache - Western Digital 1TB WD Green SN350 אשמח להצעות והמלצות. תודה מראש

3. Started by VegansXe,

אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל יש לי מחשב חדש שעובר כבר מס' ימים, עם התקנה נקייה של חלונות 7 התקנתי בערב את התוכנה שבאה עם דיסק הSSD של אינטל, הSSD Toolbox היה רשום שם שמומלץ לבצע אופטימיצזיה מדי שבוע והאם אני מעוניין לבצע כעת, לאחר דקה המחשב חטף BSOD > BAD_POOL_CALLER כשהוא עלה, הוא היה ריק לחלוטין - לא תוכנות, לא דרייברים, כאילו מערכת ההפעלה עלתה מ0! אפילו RollBack RX נעלמה כליל (למי שמכיר), שהיא בכלל מוסתרת על הדיסק ויושבת על הMBR ואמורה לעלות לפני שהווינדוס עולה. מישהו נתקל? האם אני עשיתי משהו לא בסדר? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ZacNaboot,

האם אפשר לבצע unformat (או משהו בסיגנון) אחרי פירמוט כזה?!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lioryb,

שלום. לאחר שה-Barracuda מימש את הסיכון, אני נאלץ לרכוש HD חדש. דרישה עיקרית - שיהיה שקט (ה-barracuda היה רועש מהצפוי). עד 450 ש"ח, נדרשים 500GB לפחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD - My Passport 1TB שאינו מופיע על Windows 7 כאשר אני מחבר אותו למחשב. המחשב התקין את הDriver בצורה תקינה כשחיברתי אותו למחשב, וגם בדקתי בDevice Manager ואין שום אזהרות או בעיות. מבדיקה שעשיתי דרך גוגל מצאתי שצריך להכנס לDisk Management ולבחור "אות" לדיסק הקשיח דרך - "change drive letter and paths", הבעיה שלי שהאופציה הזאת בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע כיצד ניתן לסדר את הבעיה? הערה : משתמשים בדיסק הקשיח גם על Mac, יכול להיות שזה גרם לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה קיצור דרך על שולחן העבודה לכונן החיצוני העניין שאני מנסה הוצאה בטוחה ווינדוס רושם שהכונן בשימוש ולא ניתן ..... איך אפשר לעשות קיצור דרך שלר יפריע ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cupid Me,

חבר'ה עד כמה אפשר לצרוב באוברבורן על דיסק של 700 מגה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות עוד ארדיסק חיצוני ואולי SSD חיצוני במקום אם תשכנעו אותי גודל: 2TB/1TB ... או.... שעדיף להשקיע ב NAS או בשרת ביתי (חומרה+ ארדיסקים ) התלבטות קנייה: אייבורי/KSP . אבל אני פתוח לעוד הצעות. כמה כל הסיפור הזה אמור לעלות לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by erro,

שלום חברים, ברצוני לקנות דיסק קשיח 2G. ראיתי באמזון את הדיסק הבא: http://www.amazon.com/Seagate-ST2000DM001-Barracuda-3-5-Inch-Internal/dp/B005T3GRN2/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1333892916&sr=1-1 מחירו כ-450 ש"ח לעומת כ-670 ש"ח בארץ (בהפרש מחירים כזה עדיף אוליי לקנות שניים). 1. האם כאשר קונים באמזון, הנציגות של סיגייט בארץ מכירה באחריות ? 2. האם יש מכס/מע"מ על מוצר זה אם שולחים זאת באחד מחברות ה-US ADDRESS ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Shaq,

ראשית, שלום לכולם. את אתר HWZONE אני מכיר ומעריך זמן רב אבל זו ההודעה הראשונה שלי בפורום ואני שמח להצטרף. הנושא של כוננים אופטיים וכל מה שמסביב הוא נושא שנכנסתי אליו די חזק לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה ובטח גם ללמוד כמה דברים חדשים. אופיס דיפו מוכרים מדיות CD של המותג Verbatim ומיוצרים ע"י Taiyo Yuden, אני מניח שרובכם יודעים ש TY נחשבת ליצרנית מספר אחד של מדיה אופטית. כדאי לשים לב בעת הקניה מאחר ואופיס דיפו מחזיקים גם מדיות CD של Verbatim שאינן מיוצרות ע"י TY ושני הסוגים נמכרים באותו המחיר. איך מבדילים? 1. על אריזת המדיות של TY יש סמל של חמישה דיסקים בצבעים שונים ולידו כתוב Pastel Disc. 2. על האריזה כתוב גם Made in Japan. 3. על הסוג השני של Verbatim לא מופיעים ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אחרי שעשיתי העברת נתונים אל SSD (אינטל 330 120GB) באמצעות AOMEI BACKUPPER והשארתי אותו ללילה בבוקר הוא לא הזדהה יותר במערכת הפעלה וגם ב-BIOS. כמובן ניתוק וחיבור מחדש, חיבור בפורט אחר, חיבור דרך USB-SATA חיצוני לא עזרו. האחריות פגה תוקף. למרות זאת דיברתי עם תמיכה של אינטל ואמרו לבדוק במחשב שולחני. בדקתי ב-LENOVO מחשב נייד שלי גם וכל פעם זיהוי בהפעלת מחשב לקח חצי דקה והסתיים בכישלון לזהות SSD. יש לי עוד תקווה לבדוק במחשב שולחני אבל אין לי. למישהו יש רעיון יש לעשות זאת? ללכת לחנות מחשבים ולבקש? הסיכוי שאמצא מחשב זרוק ברחוב הוא נמוך מאוד... תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by compgt,

שלום, ברצוני לקנות HDD ראשי עבור מערכת ההפעלה, לצערי יש לי זיכוי ברשת BUG (בסביבות ה1000 ש"ח) שמחזיקה את הSSD V100 של KINSTON בלבד. הSSD המומלץ כפי שקראתי הוא CRUCIAL 128GB, אשמח אם תוכלו לפרט את החסרונות של הKINGSTON. ע"פ מיטב הבנתי ממשק הSATA2 בKINSTON אינו חיסרון כיוון שהכוננים לא מנצלים את יכולות הממשק. דבר נוסף המחשב מחובר לאל-פסק (הבנתי שהפסקות חשמל עלולות לגרום לבעיות בכונני SSD) אם החסרונות רבים מדי או שמדובר בכונן ממש לא מוצלח ביחס לשאר מקסימום אני אקנה מBUG שני כונני WD GREEN 2T SATA2 עבור אחסון סרטים ואת הSSD CRUCIAL אקנה מחנות אחרת. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב + כונן קשיח חיצוני. וירוס כופר נכנס לי למחשב וגרם לי לפרמט את המחשב הדיסק קשיח החיצוני לא היה מחובר לכן הוא לא נפגע. שאלות 1. האם אני יכול להגן בסיסמה על הדיסקים הקשיחים (חיצוני ופנימי ) שאין עליהם מערכת הפעלה, כדי שהיו מוגנים בפני וירוסים ותוכנות כופר ?. 2. הדיסק הקשיח החיצוני מופעל מידי פעם ( לגיבוי ) האם אפשר להפוך את הדיסק הנ"ל ללא זמין ולחדש את הפעילות שלו בשעת הצורך במקום לנתק ולחבר את usb ? אשמח לקבל מדריך בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, אני מחפש אופציה לקחת HDD 2TB ולחבר אותו לטלויזיה. הניידות היחידה תהיה בין המחשב לטלויזיה בשביל להעביר סרטים ומוזיקה. אופצ' 1: לקנות דיסק קשיח חיצוני WD 2TB MY BOOK ESSENTIAL- במחיר 700 ש"ח. פחות התלהבתי בגלל הביקורות על הדיסק. אופצ' 2: דיסק פנימי Seagate Barracuda ST2000DM001 ומארז כזה . יוצא סביב ה-800 ש"ח אבל אני מקבל את הרושם שמדובר באופציה אמינה ומוצלחת יותר. האם נכון? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Matankzr23,

אני בונה מפרט לבן דוד ואני לא יודע איזה חברה לקחת יש לי 2 דגמים ספיציפיים... איזה עדיף? הראשון זה WD 250YS 16MB (זה עם ה 5 שנים אחריות ----YS) השני זה זה:SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB שהוא גם 5 שנים אחריות איזה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קיבלתי דיסק 1TB של סיגייט. חדש. אני מחבר אותו דרך ESATA למחשב, או דרך הUSB והוא מופיע כדיסק לא מפורמט. כשאני מנסה לפרמט אותו הוא מראה לי שהדיסק הוא רק 31.8MB....... למישהו יש רעיון מה הבעייה כאן.??? גם על מחשב שני הוא מראה את אותה הבעייה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ninja29,

יש ברשותי maxtor 1tr חיצוני אני רואה איתו סרטים PS3 הצלחתי לפרמט רק ל 500 gb בFAT32 אני רוצה לפרמט הכל לFAT32 אם יש אנשים שהצליחו או מכירים מדריכים תודה חג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Or ei,

יש לי סידי ,צורב,ושני הרדיסקים איזה צורה הכי כדאי לסדר אותם ? צורב (SLAVE)והרדיסק ראשי (MASTER) פרימרי סידי (SLAVE) והרדיס משני (MASTER )סקונדרי ??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי צורב לפני 4 שנים HP 8X 4X 32X 9100 אני צורב ללא בדיקה דיסק של 650 ב6 דקות זה הגיוני? והדיסקים טובים לבינתיים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by D-Bang,

הזמנתי את הצורב של LG, בגרסת H10A כשקיבלתי אותו שמתי לב שעל המדבקה רשום H10N מישהו יודע מה ההבדל בין הגרסאות? גרסת הN נחשבת חדשה יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ברשותי כרגע הארד דיסק 250GB עם מחיצות של 80 ו-160 ג'יגה. אני רוצה לשכפל אותו להארד דיסק חדש בנפח 500GB כשאני משאיר מחיצה אחת כמו שהיא ואת המחיצה השנייה מגדיל בהתאם להפרש בנפח שאני מקבל. (המחיצה שאני משאיר כפי שהיא, היא זאת של מערכת ההפעלה) הכיצד?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעוניין באמצעי אכסון חיצוני. כברירת מחדל התחלתי להסתכל על כוננים קשיחים חיצוניים, כאשר המליצו לי לקנות פנימי רגיל + מארז. אני מעוניין בכונן בנפח של כ250GB. הכונן לא יהיה מוחבר NON STOP, הוא בעיקר בשביל גיבויים פעם בכמה ימים. מה בדיוק אני אמור לחפש? האם משנה אם הHD יהיה IDE או SATA (או שאולי בכלל SATA2)? האם כחיבור חיצוני חשוב FireWire, או שUSB2 מספיק? ובכללי, אשמח להמלצות על שילובי פנימי+מארז. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברה, כבר יומיים שאני מנסה לצרוב משחקים ל Xbox 360 החדש שלי, והתוצאה היא ארבעה דיסקים שלא שווים את מחירים בכלל (נו היה רק באג) נהרסים ולא עובדים, לא שהם לא עובדים עם האקסבוקס, הם לא צורבים כמו שצריך! הצורב שלי הוא Samsung 1612bl, צורב שאני מאוד אוהב ועד היום עבד לי באופן מושלם עם כל סוג דיסק. סה"כ המחשב כבן שנתיים, אבל הדיסקים של Silver Line DVD + R DL 8x לא מראים את עצמם אפילו במחשב שלי, חשבתי ניחא, ניסיתי קודם עם CloneCD, שם כשניסיתי לצרוב הClone אמר לי שיש לי בדיסק רק נפח של DVD רגיל, כשאמרתי לו לנסות Overburn הוא סיים את הצריבה אבל הדיסק לא עבד. לאחר מכן ניסיתי שוב, ושוב לא עבד. הורדתי את התכנה החינמית ImgBurn, שם בצד שמאל זה הראה לי את הפרטים של הדיסק ונראה מצויי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kikocal3,

שלום חברים, אני רוכש מחשב חדש על כל חלקיו ואני צריך את עזרתכם. שיקול ראשון - מחיר יחסי - 1TB אמור להספיק, אבל אני לא בטוח אם זה משתלם מבחינת ההבדל במחיר. שיקול שני - מהירות - הבנתי שהיום המארזים מאפשרים הוספה של כונן נוסף במקביל לכונן הישן, אז השאלה היא, האם המערכת תעבוד מהר יותר כשיש שני כוננים של 1TB בהשוואה למצב שבו יש כונן אחד של 2TB? או שזה תלוי בניצול הנפח (כונן "עמוס" יותר, ולא משנה נפחו, יעבוד לאט יותר מכונן שלא מעמיסים עליו)? ב-TMS - שני הכוננים שחשבתי עליהם הם 1TB של טושיבה (321 ש"ח) ו-2TB ברקודה של סיגייט (490 ש"ח). * אין בעיה של תקציב. את ההפרש במחיר אני לוקח לכיס. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.