אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T. הדרישות : 1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות. 2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?) 3. שקט כמה שיותר 4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T. ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה. בינתיים ראיתי שניים מעניינים - 1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886 מה דעתכם ? (כמובן שאני פתוח ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בשביל שיריץ את מערכת ההפעלה ובנוסף אתקין שמה גם כמה משחקים. הגודל המתוכנן הוא 60GB, ה120GB טיפה יקר לי כרגע. בכל אופן, המפרט שלי: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : 4GB כרגע מחובר דיסק קשיח אחד של סיגייט של 500 GB. כמה שאלות, האם השינוי במהירות העתקת קבצים, קריאה וכו' יהיה באמת משמעותי? האם זה יהיה משמעותי גם במשחקים ותוכנות שמותקנות על הSSD? ומה אתם ממליצים כמובן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מספר כוננים ושלפי דעתי הם לא הכי מסודרים כמו שצריך. אשמח לשמוע לדעתכם, שני כוננים 500 גיגה של wd , שניהם מאותו הדגם, בנוסף קיים כונן 120 גיגה של מאקסטור דיי ישן בחיבור IDE ועוד כונן wd my book בנפח 500 גיגה, כרגע כולם מחוברים בנפרד , על אחד מהwd מותקנת מערכת ההפעלה וכל השאר סתם לאחסון , חשבתי אולי לעשות רייד בין שני ה500. אשמח לשמוע לדעתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם העובדה שזה ATA100 זה חיסרון וזה איטי לעומת ATA133 בצורה משמעותית? והאם כדאי לי לקחת לוח עם SATA? והאם יש שיפור במהירות שלהם???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה ימים בעקבות נפילה מכ-20 ס"מ הכונן החיצוני שלי הפסיק לעבוד - בעת חיבור לחשמל עושה נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק (לא מתקתק אלא פשוט מפסיק)... יש לי שתי שאלות: 1. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את ההארד ואת המידע שבו? 2. האם אתם יכולים להמליץ לי על כונן חיצוני בנפח 1TB (או יותר) שהוא עמיד... כלומר מיועד להיות נייד ולא שולחני? (בולמי זעזועים טובים יותר וכו')... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני קונה היום דיס חיצוני מהדגם הזה ויש לי כמה שאלות , אבל קודם אני יסביר למה בחרתי בדגם הזה .. בגלל שזה ההרד דיסק החיצוני הכי זול במחיר הזה , וארים בנפח הזה יעלו לפלות 900 שקל , וגם העדפתי בסכום הזה להרוויח עןד 500 GB מאשר לקחת אחר באותו מחיר אבל רק עם 1000GB השאלה האם זה לא יעשה לי בעיות , ? המטרה העיקרית היא לאחסון סרטים ולא משהו כל כך חשוב וכתוב שהמהירות היא 480MB ..האם זה מהיר וסאטא בכמה אחוזים יותר מהיר ? זה לוקח חשמל ממקור חיצוני , והשאלה אם זה יעבוד על מוליקס ? ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לעתכם דיסק קשיח הזה ישפר משמעותית (נגיד 50%) את זמני הטענה של המשחקים ב Xbox one יחסית לכונן הסטוק שבאה איותו? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST2000DX002&cart=14839826631943547&lang=heb תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני לוקח היום מחשב חדש מtms ורציתי להתייעץ איתכם איזה הארדדיסק לקחת. אני חושב ש - 2 ג׳יגה יספיקו. השאלה איזו חברה לבחור ואיזה דגם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם הזמנתי מחשב וכעת הוא בחנות בהרכבה. ביקשתי אותם שתוך כדי ההרכבה יבדקו במיוחד מספר רכיבים בהם ה-Samsung SH-S203B DVD Burner שכמו שכתבתי ונעזרתי בכם בעבר עשה בעיות שונות.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462641.msg3951472#msg3951472 התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהצורב תקול (אחריות כבר עברה). היות שלא ממש פרטו לי מה היתה הבעיה ופחות או יותר סכמו לי את זה בכך ש"הוא תקול" חשבתי בשני מישורים A. כאשר המחשב יחזור, לאחר שאתקין את ה-7 והדרייברים לבדוק לו DMA, ואחר לנסות לצרוב. היה ולא יצליח להעלות פה שוב את הבעיה לפורום בתוספת כל הנתונים כפי שבעבר אמרתם לי ואולי אם לא תפתר לשקול החלפץת קושחה (בדקתי בעבר ולא מודכנת בון הקושחה הכי מעודכנת) B. בנוסף, היות וצורב אינו סי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 הארדיסקים, ולאחר שקניתי מאורר יחסית שקט למעבד הרעש העיקרי מהמחשב הוא מההארדיסקים שנגרם מה חשמל והתזוזה שלהם שמזיזה גם את המסילות של המארז ויוצרת רעש סטטי מעצבן. מה הפתרון הכי טוב למנוע את הרעש הזה? להוסיף איזה ספוג\סיליקון שיספוג את הזעזועים? יש מוצרים יעודיים להשתקה וקירור של ההארדיסקים? אשמח לקבל פתרון פשוט וזול.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש כמו DISK ON KEY האם זה ה S-ATA או שזה משהו אחר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 80 ג'יגה עם 8 מגה של WD אבל 80ג'יגה ממש לא מספיק לי אז אני רוצה לחבר עוד 80 יש לי בבית עוד 80 אבל עם בופר של 2 מגה אם אני יחבר אותו אז תהיה ירידה במהירות של ה8 מגה? ואם אני מחבר אותו אז לחבר אותו לסלייב נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה: אני עובד בקבצים ענקיים בפוטושופ, וכל מה שמגביל אותי זה ההרדיסקים! אני חושב לוותר על הרייד של ה3 הרדיסקים וליקנות או את הרפטור החדש של 150GB או ליקנות SSD מהיר: http://skypc.co.il/sg_product~FM-25S2S-64GBF1~7~0.htm אני צריך בישביל SCATCH DISK! או ליקנות 2 SSD כאלה ולשים ברייד 0: http://skypc.co.il/sg_product~OCZSSDS30GB~7~0.htm מה יתן לי יותר ביצועים בקריאה כתיבה? מיפרט: Q6600 אסוס P5NE-SLI 4X1GB G.SKILL 800MHZ HK 3X250GB 16M RAID 0 500GB 32M תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המפרט שלי יכול להחזיק דיסק חיצוני בלי חיבור חיצוני לחשמל (של ההארד דיסק)?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני אקח דיסק קשיח ואעביר אותו ממחשב אחד למחשב אחר המידע יישמר בתוכו? כי יש לי דיסק קשיח במחשב החדש, והמחשב עצמו נהרס, אני רוצה להיכנס איכשהו לדיסק הקשיח ולמחוק ממנו כמה דברים שאני לא רוצה שהחברת מחשבים תראה שאני לוקח אותו לתיקון. אם אני אפרק אותו מהמחשב החדש ואחבר לישן דרך IDE, המידע יישמר? ואחרי שאני מחבר, צריך לג'מפר אותו איכשהו או להגדיר אותו? או שהמחשב פשוט קולט אותו? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לרכוש צורב חדש שיחליף את הצורב הנוכחי והזקן שלי בן ה ארבע וחצי כמעט 5 שנים, ובחנות שאני קונה ממנה מוכרים רק פיליפס וLG וזאת החנות הקרובה מהבית שלי ועל אף שהיא שכונתית כזו יש שם שירות נהדר ויש לי נסיון טוב ומחירים זולים כמו חנות מקוונת.. כבר שאלתי אם מוכרים לייט און מכיוון שכולם ממליצים פה עליו והוא אמר שלא, שאלתי למה אז הוא אמר שיש לו בעיות עם היבואן שלו לא משנה בכל אופן אני יכול לשאול אם יש עוד איזה פירמה שהוא יכול להביא חוץ מפיליפס וLG וכאן החלק שלכם, חוץ מלייט און, על איזה צורב אתם ממליצים לי בשביל צרכיי הביתיים כמו שאומרים :] תודה מראש, אור..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח היקר שלי החליט לא לעבוד. מדובר בדיסק די ישן שאפילו אין לו sata. הבעיה שמאפיינת אותו היא שהמחט עושה תיקים (ticks) עצבניים ומסרבת להעלות את ה-xp. כשניסיתי יחד עם חבר לבצע לו גוסט, זה לא הצליח בפעמים הראשונות. בפעם שזה כן התקדם המחט פתאום שבה באמצע לעשות תיקים עצבניים. החבר (שהוא מיומן בשחזורים דרך גוסט) טוען שהבעיה היא במחט. הוא יודע על שיטות להחלפת מחט, אבל לא מבין בזה. המטרה שלי היא רק לגבות את כל המידע שיש בדיסק. ברור שאני לא מנסה להחזיר אותו לשימוש. השאלה שלי היא האם החלפת מחט היא ריאלית? כמה זה יקר? ואיפה אפשר לברר אם זה בכלל אפשרי? ובבקשה בלי הטפות על "למה לא גיבית?". אתם יודעים שאתם צודקים, אז למה לפזר מלח?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן SSD לפעילות עסקית בלבד. ז"א הרבה קימפולים הולכים לרוץ על הכונן. אמינות היא הפרמטר החשוב ביותר. צריך להחזיק לפחות ל3 שנים. נפח אחסון 250-500GB יספיק. תודה מראש לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי פתרון של אחסון חיצוני גדול שאפשר לקחת בכיס או בתיק בלי שישפיע ממש על המשקל. החשש מלהיסחב עם דיסק חיצוני הוא גם בגלל רגישות של דיסק, שאם ייפול עלול להתקלקל. אז חשבתי על הרעיון הבא: אפשר לקנות כונן mSATA של 480 גיגה בין 1000-1300 (הזמנה מאמזון או מהארץ), וכן enclosure בגודל 1.8" המתאם ל USB 3.0 לפי החישובים שלי עלות ליחידה כזאת זה 1400 שח (במשלוח המהיר ביותר מאמזון כולל מיסים) או 1100 שח אם קונים כמות של שלושה (אבל אז צריך שותפים..) מה דעתכם על הרעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הזיכרון יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הדיסק הקשיח של המחשב לדיסק SSD. האם בכלל אפשר להוסיף למחשב דיסק קשיח שכזה מבלי להוציא את הישן? (כזה שרק מערכת ההפעלה תשב עליו). האם זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד שיתאים למחשב ומספיק רק בשביל מערכת ההפעלה והתוכנות? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-7 זה עבד לי מצויין. שדרגתי את המחשב, לוח Gigabyte Z370. אין לי אפשרות לעשות hot swat על דיסקים SATA. אני מחשב את הדיסק, ואין תגובה מהמחשב. רק כשאני מאתחל אותו כשהדיסק מחובר אני רואה אותו. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LiteOn הפופולארית מאוד בימינו שיחררה עידכונים לכמה מהצורבים שלה: Lite-On LTR-52246S ( 52X/24X/52X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LTR-48246S ( 48X/24X/48X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081 SLIM COMBO Firmware SC243M05.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081M SLIM COMBO Firmware SC243M33.zip 2003/01/03 עידכון נעים וזהיר!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 500GB בדקתי בזאפ ושניהם עולים אותו מחיר - אז אין בעיה של כסף. רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה שלא פתאום ימחק לי כל הכונן , יעשה בעיות או משהו דומה. שיעבוד טוב בלי בעיות! שמעתי ש-transcend בולם זעזועים - שאם הוא ייפול אז לא ימחק לי הקבצים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 ו- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=750253
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה לגבי אופן תחזוק של כוננים חיצוניים ברשותי 2 כוננים חיצונים אחד של 320GB ואחד של 1TB ושמתי לב שכאשר אני מכבה את המחשב 2 הכוננים ממשיכים לדלוק (כלומר לפעול) לכונן של 1 TB יש כפתור הפעלה ואילו לזה של ה 320GB אין כפתור הפעלה מה יותר נכון מבחינת תחזוקה בריאה של הכוננים - לנתק את הכבל USB\לכבות אותם בזמן שהמחשב סגור או לחילופין כשהמחשב פתוח אך איני משתמש בהם? או שאין זה מפריע שהם ימשיכו לעבוד? תודה רבה למגיבים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-