עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. קיבולת 2 טרה בגודל 2.5 אינץ'. עדיפות לחיבור USB 3.0. האם יש דגם ספציפי מומלץ? בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

היי אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון לGALAXY S I9000, מצאתי באיביי במחיר ממש ממש אטרקטיבי: http://cgi.ebay.com/SanDisk-32GB-microSDHC-Card-32-GB-SD-microSD-HC-/250728064101?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item3a608ea465#ht_500wt_1115 האם זה אמין? איך אפשר לדעת? אם לא אשמח ללינק זול וטוב...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by greenvector,

קניתי HD502HJ‎ חדש, כשאני מתקין ווינדוס 7 ההתקנה עוברת כרגיל ולאחר ריסט כשהוינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה , רואים את ארבעת הצבעים שמתחברים ללוגו של ווינדוס ואז המסך נהיה שחור ואפשר להזיז את העכבר אבל כאן זה נגמר. חוץ מזה אי אפשר לעשות כלום והמסך נשאר שחור. בחיבור ההרדיסק הישן שלי הכל עובד כרגיל (ההתקנה וההפעלה של כל הרדיסק נעשו הניפרד כאשר ההרדיסק השני מנותק). ניסיתי להתקין מחדש ואתו דבר בדיוק קורה. נראה לי שההרדיסק דפוק אבל נראה לי קצת מוזר מה שקורה כאן, רעיונות\עצות יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by p_uriel,

שלום, לאחר שקראתי את הסטיקי, אודה לכם על בחירת כונן 2.5" (ללא חשמל) ורצוי עם כניסת מיני USB. בעבר שאלתי כאן וקיבלתי המלצה לסמסונג HX-MTD10EA‎, אשר רכשתי אותו, אם כי הוא עם חיבור USB3, מה שמגביל אותי להסתובב עם כבל יעודי כל הזמן. מהי האלטרנטיבה לדיסק אמין (!) 1TB, ללא חיבור לחשמל? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by madror,

שלום, מבקש המלצה לדיסק חיצוני 2 TB . ראיתי את המכשיר הזה שמאפשר חיבור לרשת הביתית כולל אפשרות אלחוטית ! http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/ האים שווה את המחיר ? במידה ולא , איזה דגם כן מומלץ סביב ה 500 שקל (לא חייב חיבור לרשת ..) . תודה מראש, דרור .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Styx,

שלום חברים עברתי פה על התגובות של אנשים וקראתי כמות נכבדת ממה שרשום פה והגעתי לדברים הבאים SSD: http://www.ebay.com/itm/Corsair-CSSD-N120GBGTXB-BK-Neutron-GTX-Series-120GB-Solid-State-Drive-SSD-SATA-/130988374286?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item1e7f83f90e והכונן http://www.ebay.com/itm/Seagate-Barracuda-1TB-7200rpm-64MB-Cache-SATA-3-3-5-Hard-Disk-Drive-ST1000DM003-/180843349204?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item2a1b1a84d4 תודה נ.ב עדיף שהמחיר של שניהם יהיה פחות 850 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DjOrZiv,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכונן ssd שיש לי במחשב macbook pro retina mid 2012 השדרוג אפשרי בדגם הזה והאופציות שעומדות בפניי הן כונן של חברת owc או כונן של חברת transcend שני הכוננים בנפח של 480gb והנתונים שלהם על הנייר די זהים מצאתי באיזשהו פורום מבחן השוואה שמישהו עשה בין שני הכוננים והכונן המקורי של המחשב והכונן של transcend עלה על השנייח האחרים בהרבה אם מישהו מכיר את 2 החברות ויוכל להמליץ על אחת מהן אשמח מאוד תודה רבה אור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אם אני רוצה להוסיף למחשב שלי דיסק קשיח ממחשב אחר, האם אני חייב לפרמט את שני הדיסקים הקשיחים, או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מעלה פה 4 תמונות אם צריך עוד משו תגידו. לפני מה שאני מבין שיכול להיות זה לא הרבה המצב לא משו כי יש שם כמה צהובים עם אזהרה הדיסק הוא 80 GB די ישן אבל / ובדיסק של 1TB של סמסונג HD 103UJ יש גם אזהרה אחת.. תגידו לי מה זה אומר ומה אני צריך לעשות תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by whybe,

שלום לכולם. בעקבות חוסר מקום במחשב אני רוצה לקנות HD חדש. ה-HD מיועד להחזיק המון סדרות ואם אפשרי אז אפילו סדרות באיכות HD. שמתי עין על ה-ST31000528AS שהוא בעל 1T. עכשיו השאלה היא, האם הדגם הזה תומך ב-SATA1? לפני כמה חודשים ראיתי שיש איזה דגם שעשה בעיות עם ה-SATA1 ורציתי לדעת אם זה הדגם הזה או שזה דגם אחר. אגב, אם יש כונן עם יותר נפח אחסון שתומך ב-SATA 1 תמליצו לי עליו בבקשה. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Boxster,

יש לי צורב של DVD ושאני מנסה לצרוב משהו הוא כאילו לא קולט את הדיסק... אבל תמיד שאני מכניס דיסק ריק הוא עושה כאילו הדיסק בפנים.. אין לי מושג על איזה צורב מדובר ולא רשום עליו כלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Oranl,

הבעיה, כפי שמופיעה בכותרת, היא שנשבר פין מולוקס (הימני הקיצוני) ולא ניתן להפעיל את הכונן. אני רוצה לגבות את המידע שעליו.. איך אפשר לתקן את החיבור הזה? צריך לפרק מכונן אחר ופשוט להלחים? רצ"ב תמונה להמחשה עם סימון המיקום של הפין שנשבר אצלי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני זקוק ליעוץ המחשב שלי עם 4 ג"ב זכרון שמתוכו הוא מנצל כ-3 ג"ב, היות והוא 32 ביט, ומהר מאד הזכרון מתמלא וכל פעולה לוקחת זמן רב. חשבתי שאולי כדאי לקנות כונן SSD - HD שמבוסס על זכרון פלאש, ופעולתו מהירה הרבה יותר, האם זה יחפה על הזכרון המועט? האם זה יחסוך לי את הצורך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 64 ביט ולקנות זכרונות נוספים וכו'? אשמח להתעדכן, ולקבל המלצות בנוגע להרדיסק מבוסס פלאש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RazorJunior,

שלום רב הצורב יגיע תוך שבועיים בברכה, שירות לקוחות ח.י.אלקטרוניקה ורכיבים בע"מ. טל: 09-7661515 שלוחות 127 /227 פקס:09-7668643 www.hye.co.il -----Original Message----- From: XXXXX] Sent: Friday, January 07, 2005 6:37 PM To: info@hye.co.il Subject: צורב LG ח.י. שלום, הבנתי ממספר גורמים שאתם היבואנים הרשמיים של LG בארץ. כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות צורב DVD חדש במקום ה NEC הקודם שלי שנמכר, ושמתי עין הרבה זמן על ה LG 4163. לאחר התייעצות עם הרבה מומחים, הבנתי שזה הצורב בשבילי. אך בשל סיבות, לא מובנות לי, הוא אינו נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל. בארץ נמכרים רק הדגמים הקודמים של LG. רציתי לדעת למה זה? הצורב צפוי להגיע בקרוב? אם כן, מתי? ואם לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כן יקרא דיסקים? כי זה מה שקרה לי.... הצורב ימאהה ואני יודע שתתחילו להשמיץ אותו אבל עדין צריך לקרות משהו או לפחות שיהרס בהדרגה... כי לא היו לי איתו בעיות לפני היום בו הפסיק לצרוב.. ואיזה הצעות יש לכם לבדיקת הצורב ולסדר אותו שיצרוב? ניסיתי את הדברים הבאים: ניקוי עינית השארתי אותו לבד בלי הדיוידי ושהוא מג'מפר למאסטר כמובן שניסיתי כמה תוכנות שונות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 2 טרה. מן הסתם מדובר ב3.5. אין צורך באיזה תוכנת סנכרון וגיבוי מפורסמת וטובה תאכלס אני אעשה את הגיבוי לבד. יש איזה כונן מומלץ? והאם עומדת להגיע בקרוב איזה טכנולוגיה חדשה כך שעדיף לחכות חודש ולקנות משהו יותר טוב או את אותו הדבר ביותר זול? לגבי תקציב אני מבין שמדובר באזור ה1000 שקל אז זה התקציב למרות שאם תגידו ששווה להשקיע טיפה יותר אז זה אפשרי. 2. לגבי השאלה בזמנו פיצלתי את הכונן שיש לי במחשב הנייד ל2 מחיצות. הקטנה היא 15 ג'יגה ואין עליה כלום. איך אני מוסיף אותה למחיצה השניה? (מן הסתם מבלי לאבד מידע שיש על המחיצה הגדולה) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LiorZi,

אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח שלי ב-SSD. 1. האם זה שווה? האם השינוי הוא עד כדי כך משמעותי? 2. אם כן, שמתי עין על ‏Intel 40GB SSD 320 Series, לוח האם שלי תומך רק עד SATA 2 לכן הכונן הזה היה נראה לי הכי מתאים והכי במקום גם מבחינת תקציב (415 ש"ח) וגם מבחינת נתונים. 3. בנוסף, אם כבר אני משדרג, 40GB מספיק למערכת הפעלה (WIN 7 64BIT) פלוס איזה משחק או שתיים, או שזה יותר מדי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by גמני,

בכל הפורום יש המלצות על הסמסונג. אבל איך סיגייט? ראיתי כאן גולשים שטענו שעדיף להתרחק מהסיגייט באופן גורף (לא דברו על הדגם הנ"ל). חוץ מהבדלי מחיר, האם זה איזה מבחנים שמראים שסמסונג יותר שקט/אמין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שאפשר לעשות עליהם OverBurn??? אם כן איפה אפשר להשיג?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iSolt,

הכונן 5TB טושיבה משמש אך ורק לאחסון קבצים, המערכת יושבת על SSD (בתוכנה מופיע כ100% תקין) הכונן בן 4 חודש ומעולם לא עשה בעיה במהלך הורדות (טורנט) או ניגון סרטים וכו' ואני רואה גם בHWM שהטמפ' שלו גבוהה יותר משאר הכוננים (כל ה3 נמצאים עם 2 מאווררים קדמיים)

23. Started by M@or,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי דיון קודם, למרות שבטח היה פעם בנושא... יש לי SATA 200 גיגה ו-80 גיגה IDE רגיל. קיבלתי את המחשב עם OS על הסאטה ועשיתי גוסט ממנו ל-80 גיגה. ג'ימפרתיהו למאסטר, ה-DVD סלייב שלו, בביוס הגדרתי את העדיפות לדיסק IDE ולמרות שזה נראה כאילו שה-IDE הוא הראשי, עדיין המחשב עולה מה-OS שעל הסאטה. למה? יש הגדרה שפיספסתי בביוס? אני רוצה את ה-OS על ה-80 ואכסון ב-200. אגב, גם בניהול ה-IDE מופיע כדיסק 0 אבל הסאטה מופיע מתחתיו עם הכיתוב: "(מערכת)".

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ממש כמו DISK ON KEY האם זה ה S-ATA או שזה משהו אחר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים