עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by אלי 1,

מישהו אולי יודע 'מה כתוב כאן'? ומה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום קניתי לא מזמן אקסטרימר פרו נבעיה שלו זה שיש לו מאוורר די רועש ולכבות אותו זה לא משהו שאני יעשה עם ההרד דיסק שיש עליו אז חשבתי לשדרג להרד דיסק נורמלי שקט וקריר האקסטרימר תומך בSATA כמובן ובהרד דיסק 3.5 אשר נכנס ישירות אליו (כלומר הרדדיסק פנימי) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by plinks,

רציתי להתייעץ בנוגע לפתרון גיבוי. העניין מבוסס על המוצר הזה יש לי צורך בכל תקופה מסויימת לגבות נתונים חדשים ויחודיים. נאמר אני מגבה 60GB פעם בחודש. את הגיבוי אני עושה מלפטופ לשני כונני 3.5" דרך המכשיר הנ"ל, בתצורת RAID 1, כלומר יש לי גיבוי כפול על שני כוננים. פעם בכמה חודשים כשהדיסקים מתמלאים, אני מוציא אותם מהמכשיר והם עוברים לארכיון, אני קונה כוננים קשיחים חדשים ומתקין אותם בתורם לתוך המכשיר עד שיתמלאו מגיבויים. כיום אני עובד עם שני כוננים לגיבוי, שניהם חיצוניים דרך USB או פנימיים מחוברים ב SATA, ומעיק קצת להעתיק את הגיבוי כל פעם לכל אחד מהם בנפרד. מה שיותר מעיק זה החשש שהגיבוי עבר רק לאחד מהם וששכחתי לגבות גם לתאום שלו. האם זה יכול לעבוד ? האם אתם חושבים על חסרונות או …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RonCohen,

יש לי תקציב של 1000 שקל +- ואני רוצה לשדרג את זמן הגישה שלי תגידו לי עם זה רעיון טוב -יש לי עכשיו 500GB של סמסונג אני יוסיף עוד אחד כזה בידיוק מKSP ב189 שקל למערך RAID0 אני משתמש בבקר שעל הלוח לכל הסרטים משחקים ..... -אני קונה SSD למערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate) של 60GB בתקציב 600-700 שקל -ומוסיף עוד קונן רגיל של 1TB לגיבוי אפשר המלצות אני חשבתי על SSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270 ודיסק גיבוי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אף פעם לא הבנתי את הקטע עם החשמל המיוחד שיש לכונני SATA, מה ההבדל בינו לבין החיבור הרגיל. בספקים שיש חיבור SATA החיבור מכיל 5 גידים - 12V, 5V, 3.3V, GND, GND בעוד שהמתאם מכיל רק 4 גידים (ללא ה-3.3V) מה ההבדל בין חיבור SATA מהספק לשימוש במתאם? מתי לא כדאי להשתמש במתאם? פשוט אין לי מספיק חיבורי SATA בספק ואני לא מצליח להבין את זה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני זקוק ליעוץ המחשב שלי עם 4 ג"ב זכרון שמתוכו הוא מנצל כ-3 ג"ב, היות והוא 32 ביט, ומהר מאד הזכרון מתמלא וכל פעולה לוקחת זמן רב. חשבתי שאולי כדאי לקנות כונן SSD - HD שמבוסס על זכרון פלאש, ופעולתו מהירה הרבה יותר, האם זה יחפה על הזכרון המועט? האם זה יחסוך לי את הצורך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 64 ביט ולקנות זכרונות נוספים וכו'? אשמח להתעדכן, ולקבל המלצות בנוגע להרדיסק מבוסס פלאש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ORrrr,

ערב טוב, ברצוני לרכוש צורב חדש שיחליף את הצורב הנוכחי והזקן שלי בן ה ארבע וחצי כמעט 5 שנים, ובחנות שאני קונה ממנה מוכרים רק פיליפס וLG וזאת החנות הקרובה מהבית שלי ועל אף שהיא שכונתית כזו יש שם שירות נהדר ויש לי נסיון טוב ומחירים זולים כמו חנות מקוונת.. כבר שאלתי אם מוכרים לייט און מכיוון שכולם ממליצים פה עליו והוא אמר שלא, שאלתי למה אז הוא אמר שיש לו בעיות עם היבואן שלו לא משנה בכל אופן אני יכול לשאול אם יש עוד איזה פירמה שהוא יכול להביא חוץ מפיליפס וLG וכאן החלק שלכם, חוץ מלייט און, על איזה צורב אתם ממליצים לי בשביל צרכיי הביתיים כמו שאומרים :] תודה מראש, אור..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RazorJunior,

שלום רב הצורב יגיע תוך שבועיים בברכה, שירות לקוחות ח.י.אלקטרוניקה ורכיבים בע"מ. טל: 09-7661515 שלוחות 127 /227 פקס:09-7668643 www.hye.co.il -----Original Message----- From: XXXXX] Sent: Friday, January 07, 2005 6:37 PM To: info@hye.co.il Subject: צורב LG ח.י. שלום, הבנתי ממספר גורמים שאתם היבואנים הרשמיים של LG בארץ. כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות צורב DVD חדש במקום ה NEC הקודם שלי שנמכר, ושמתי עין הרבה זמן על ה LG 4163. לאחר התייעצות עם הרבה מומחים, הבנתי שזה הצורב בשבילי. אך בשל סיבות, לא מובנות לי, הוא אינו נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל. בארץ נמכרים רק הדגמים הקודמים של LG. רציתי לדעת למה זה? הצורב צפוי להגיע בקרוב? אם כן, מתי? ואם לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by afix202,

שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש כונן 2TB חיצוני ויש לי מספר שאלות. האם 2TB זה גדול מדי - יש בעיות אמינות יותר מ1TB? (מבחינת הנפח, זהו הנפח לו אני זקוק) יש לי 2 כוננים של 1TB ואני מתכוון לגבות אותו אליהם. לגבי כונן חיצוני, ראיתי של WD וSEAGATE? יש עדיפות לאחד מהם? יש אלטרנטיבות בשוק כרגע? אם אקנה חיצוני בגודל כזה האם יש בעיה אח"כ לפרק ולשים בקופסת NAS זולה? ראיתי את הכוננים באתר של סקאי פיסי - יש לאנשים ניסיון איתם? סיבה לא לקנות שם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ifs2003,

שלום רכשתי כונן WD RAPTOR 150GB והשאלה שלי האם הוא יזוהה ב SATA כמו כונן IDE רגיל ללא בעיות או שהיני זקוק לדריברים מיוחדים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Jeka90,

שלום בגלל פירמוט מחשב ואיבוד הרבה מידע חשוב החלטתי לקנות דיסק קשיח חיצוני שיהיה בו גיבוי של כל המידע החשוב. כעיקרון אני מחפש דיסק קשיח בגודל 500GB. ראיתי שיש המון סוגים של דיסקים קשיחים חיצוניים ואני פשוט הולך לאיבוד ולא יודע איזה סוג לקחת ואיזו חברה.. מישהו יכול לעזור לי? עדיף חנות מאזור המרכז. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לקנות ssd 500gb יש לי 2 מחשבים , אני רוצה לקנות ssd חיצוני ( usb) להתקין עליו מערכת הפעלה , ולהשתמש בו בשני המחשבים ( להעביר אותו ממחשב למחשב לפי הצורך ) 1. השאלה האם זה יעבוד .? 2. מעבר לזה אני רוצה המלצה ל ssd 500 gb ( מה עדיף חיצוני או פנימי ) משהו בסביבות 400 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי כונן קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB buffer הכונן נהיה מאוד מאוד איטי, לקח לי עכשיו 45 דקות כדי לעשות EXTRACT לקובץ RAR, מה שבעבר לקח לי בסך הכל חצי דקה. איך אני יכול לבדוק תקינות של הכונן? יש איזה שהיא תוכנה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oshri8,

שלום לכולם, לפני חצי שנה קניתי כונן קשיח של סמסונג spinpoint F3 iTB 7200RPM לפני מספר ימים שמתי לב שהכונן התחיל להיות איטי מאוד, וכשאני אומר איטי אני מתכוון 4 MB בשניה זה פחות מ wifi פשוט (לא פלא שסרטים התחילו לקרטע לי...) בקיצור, מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה רבה מראש אושרי מצורף benchmark של HDtune [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by WinInc.dll,

קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ? יש לי מערכת הפעלה winxp sp2 תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by or2288,

מה זה בדיוק hdd cage והאם לכל מארז שקונים זה בא ביחד או שקונים בנפרד והאם חייב בכל מארז תדבר הזה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by The Winter King,

האם המפרט שלי יכול להחזיק דיסק חיצוני בלי חיבור חיצוני לחשמל (של ההארד דיסק)?

18. Started by ohad,

שלום העם ניתן לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק של 5400 rpm באותו מחשב.ועם ניתן גם לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק במהירויות נמוכות מה 5400 rpm. ותודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש על התשובה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי, יש לי כונן פנימי שקניתי לו מארז חיצוני והוא משמש אותי ככונן חיצוני. למארז הזה יש שני יציאות. אחת USB והשניה ESATA. אני חושב לחבר את הכונן בעזרת ESATA למחשב ובעזרת USB לסטרימר. זה יכול להוות בעיה? זה יעבוד בכלל? (כרגע אין לי סטרימר) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 6847761,

שלום, אני צריך המלצה לארדיסק חיצוני TB אחד אני הולך לחלק אותו לשניים, חצי טרה לגיבוי וחצי טרה לנתונים אני מעדיף משהו חזק שגם אם יפול לא יקרה לו כלום, ועדיף במארז מאווור בעיקרון התקציב הוא 500 שח אבל אם צריך להוסיף אני יוסיף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ממש כמו DISK ON KEY האם זה ה S-ATA או שזה משהו אחר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Kermit,

קניתי לאחרונה הארד-דיסק חדש של סיגייט - ST3120026A (ה120Gb עם ה8Mb Buffer בממשק ATA100/133 [לא יודע איזה מהם אבל לא SATA]). הוא תפקד מצוין כSlave יחד עם הST340016A שלי (40Gb ששירת אותי נאמנה זה שנתיים-שלוש, גם שךל סיגייט) כMaster במשך כשבועיים, מאז קנייתו. מההתחלה הוא יועד בבוא הזמן לשמש כהארד דיסק הראשי שלי, ולכן רציתי לשים אותו כMaster. לוח האם שלי הינו Gigabyte GA-7VTXH. כאשר אני שם את ה120 כמאסטר ואת ה40 כסלייב, הביוס מזהה את ה120 (כמאסטר) אבל מתעלם לחלוטין מה40. ניסיתי בכל דרך - דרך Cable Select ודרך הגדרה מפורשת בג'ימפור של מאסטר וסלייב. כאשר אני מנתק את ה120 ומשאיר את ה40 כסלייב הביוס מזהה אותו כראוי. ניסיתי גרסאות ביוס שונות (F3, F5, F8a) ובכולם הבעיה חזרה. כאשר א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. במערכת קבצים FAT32 לא ניתן להעביר קובץ יחיד ששוקל 4GB ומעלה, האם במערכת קבצים FAT ניתן לעשות את זה? אני רוצה את זה בשביל הפלסטיישן 3...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים