עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16259&PageId=0

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by lexsus,

שלום יש לי מחשב ישן שעובד על חיבורי IDE UDO וגם חיבורי SATA עכשיו השאלה שלי האם אני יכול עם חיבורי SATA לחבר דיסק קשיח עם חיבור של SATA 2.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shoeyal,

כמו שרשמתי המארז שחור לחלוטין ולכן אני רוצה צורב שחור , לא ראיתי שה NEC3500 מגיע בשחור יש אופציות מומלצות ?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by dante123,

על מי מהם אפשר לנהל קבצים יותר גדולים (יותר מ4 ג'יגה כמדומני)? תודה. עריכה:אגב,אם אני מתקין ווינדוס לא כדאי להתקין על C (קבצי מערכת) את NTFS ועל D (בעל הקבצים הגדולים,נראה לי) FAT?אפשר בכלל לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  5. שלום, אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא, אולי אין דבר כזה דיסק קשיח שמתחבר לטלוייזיה. מה אני רוצה לעשות? אני רוצה להוריד לדיסק קשיח סרטים ואחרי זה אני רוצה לראות אותם בטלוייזיה יש כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  6. למטרות השתקה וקירור של דיסקים...

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  7. יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין למכור ביד2. שניהם אצלי כבר כמה שנים, כך שנצבר עליהם המון מידע (כולל תמונות אישיות, כל מיני שיחות עם חברים במסנג'ר וכו'). כבר עשיתי כמה שיחזורים בעצמי אחרי פירמוט, וראיתי שלשחזר דברים שחשבתי שנמחקו זאת לא בעיה בכלל. כדי למנוע מקרה כזה אחרי שאמכור את שניהם, יש איזה שהיא דרך למחוק לגמרי את כל המידע מבלי אפשרות לשחזור? דרך אגב, מה המחיר ההוגן לשניהם ביחד? הם מופיעים בפרופיל. שניהם אצלי כבר כמה שנים טובות, אבל אין איתם שום בעיות טכניות.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16256

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by dids22,

יש לכם המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by קובידון,

יש לי disk on key של חברת transcend בנפח של 32GB ומסוג USB 3.0 כאשר אני מכניס אותו למחשב אני מקבל את ה - error המצורף ניסיתי לפרמט אותו וזה לא עזר. האם יש דרך נוספת להחיות אותו לפני שאני זורק לפח ? תודה

11. אני מתכוון לא על המקור , אלא לבצע שחזור על ההעתק החדש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by SPONER,

רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MDK,

היי ראשית אני מנסה להפעיל את הדיסק דרך הצורב DVD (OPTIARC( משהו מוזר : הEXPLORER מזהה אותם כקבצים ששוקלים 1K (בסיומת CDA) ניסיתי מספר תוכנות : WMP, WINAMP וNEROSHOW TIME MEDIA PLAYER CLASSIC מפעיל אותם אבל הם קופצים ולא מתנגנים כמו שצריך. החבילת CODES שברשותי היא COMBINED COMMUNITY. כשאני מכניס את הדיסק לכונן השני ASUS DVD הקבצים עדיין מוצגים בEXPLORER כך, אך הדיסק כן מתנגן בMP ובWINAMP. דבר נוסף - ניסיתי להריץ מספר AUDIO CD צרובים במחשב ולא עבדו לא בצורב ולא בDVD ובאוטו עבדו מעולה. כיצד לדעתכם ניתן להסביר את התופעה!?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  14. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  15. כותרת... http://www.dumpalink.com/media/1135430149/How_A_Harddisk_Works

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by WarNet,

יש לי על המחשב שני HD .1 WD 160GB (8MB) 7200 RPM ,שעליו מותקן ה-OS שלי. 2. Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata 2 כבר תקופה ארוכה,אחד מהם עושה רעשים חזקים בגלל ששניהם קרובים אז אני חושב שזה ה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שעושה רעשים חזקים. היום במהלך גלישה באינטרנט עם דפדפן FF המחשב נתקע,עשיתי הפעלה מחדש ואז מסך ה-POST היה תקוע ורק לאחר הרבה זמן(כמה דקות) הוא המשיך למסך הבא. במסך צויין לי למטה DISK BOOT FAILURE ושאני צריך להכניס את הדיסק של מע' ההפעלה שלי. הכנסתי,וזה העביר (התהליך לקח מלא זמן) לתהליך הפירמוט. לא פירמטתי. אחרי מס' נסיונות הדלקה של המחשב שבכל אחד מהם הצלחתי להתקדם יותר עד שה-OS נפעל וקיבלתי הודעה שה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שלי,כולל …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, במהלך השנה האחרונה הצטבר לי במחשב חומר שברצוני לגבות. מכיוון שמחירי ההארד-דיסקים עלו בחודשים האחרונים, ואין באפשרותי לרכוש אותם, ארצה להשתמש בהארד דיסקים ישנים שמצאתי אצלי במחסן ששימשו מחשבים ישנים (משנת 2000) ושמרתי אותם. מדובר בכ-20GB. הכוננים המדוברים הם (שלושתם IDE): WD Caviar 150AA - 15 GB WD Caviar 64AA - 6.4 GB WD Caviar 23200 - 3.2 GB השאלה שלי היא כזו: מה היא הדרך הכי טובה לחבר אותם למחשב שלי כדי להעביר את הקבצים, מלבד לפתוח את המארז, ולחבר אותם אחד אחד? יש איזשהו כבל IDE-USB, או משהו דומה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by LiranT,

יש לי HD שלWD sata II 160 gb אני מנסה להתקין עליו מדוס חלונות XP X64 והוא תמיד עושה לי בעיה שאומרת שיש או וירוסים על הHD או שהוא פגום והוא בעצם ריק ואני לא יכול לעשות עליו שום דבר עכשיו דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו לי שהייתי צריך לקבל דיסקט עם כמה דרייברים שפוטרים את הבעיה כי החלונות לא מזהה אותו בתור HD SATA II או משהו כזה אז אם מישהו יכול לעזור לי באיך להשיג את הדיסקט הזה או איך לפטור את הבעיה ?????? תודה רבה מראש לכל הקוראים והעונים ... דרך אגב עשיתי לו אתחול מFDISK וגם פירמטטי אותו אח"כ ככה שהוא אמור להיות מוכן לעבודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  19. בין שלושת אלה: -Samsung 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb -Western Digital 5000AAKS -SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB הכונן הקשיח הזה ישמש אותי לקבצי מוסיקה בלבד כאשר כל השאר יהיה על גבי כונן WD 3200AAKS הנוכחי.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  20. אהלן, אני זוכר שקראתי על זה בעבר, אבל זה היה מזמן, האם זה תקף גם לגבי HDD ניידים חדישים אפשר להגיד? יש לי HDD נייד של WD שלא פעל איזה חודש, מיי בוק. עדיף לתת להם לפעול כמה זמן כל פעם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MoAv,

אני יודע שהוא קיים כמעט בכל חנות מחשבים בארה"ב , אבל פה בארץ אני דיי מתקשה למצוא . זה בעצם פלאג שמתאם בין HD של mp3 נייד 1.8" לבין 3.5 שולחני . איפה אני מוצא אותו ?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by gtx980sli,

איזה תוכנה הכי נוחה והכי אמינה לבדיקת בריאות הhdd חוץ מזה שאני מדליק את המחשב הhdd מגיע ל100 אחוז פעולה לדקות ארוכות . זה תקין? )אני לא זוכר את הדגם המדויק יש לי אחד של סיגייט 500 gb 7200 . שעליו המערכת פועלת ועוד אחד של חצי טרה . יש מצב גם סיגייט( הhdd בן שנתיים נראה לי . זה הרבה או שיש לו עוד חיים ארוכים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני קונה דיסק של של WD עם 250GB ומתלבט איך לחלוק אותו למחיצות... מה נהוג היום? אני חשבתי על מחיצה לווינדוס שתאפשר פירמוט במינימום נזק... משהו כמו 70 ג'יגה, מחיצה להורדות... נניח עוד 70 ומחיצה לקבצים של התוכנות והמשחקים משהו כמו 100 ג'יגה... מה אתם אומרים על החלוקה הזאת? אפשר לחלק בהתקנה של הויסטה?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים