אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
המחשב -I7 920 - עם 12 גיגה זיכרון אני מתקין XP 64BIT בינתיים - ואני שוקל אם כדאי להוסיף SSD קטן רק לשימוש כPAGEFILE . OCZ VERTEX 32 - הבנתי שזה דגם שיחסית מתמודד טוב עם בלאי. חיפשתי קצת מידע על זה - אין הרבה (או שלא חיפשתי טוב) לגבי סוג כזה של שימוש. יש אנשים שאומרים שעדיף לבטל לגמרי את הPAGEFILE עם יש הרבה זיכרון - וואלה לא ניסיתי דבר כזה מאז הימים ש2גיגה היה סטנדרט - ואז זה לא עבד. מישהו יודע אולי? בעיקרון אין לי בעיה שהדיסק יישחק - תוך שנתיים שלוש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבריה הביוס מוזהה אותו 32 gb וינדוס מזהה רק 17 גיגה יש פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היום שאלו אותי שאלה מעניינת שגרמה לי לתהות בנושא. מדוע מידע בכונני SSD לא נמחק לאחר שמנתקים אותם מהחשמל? הם הרי אינם כונני HDD בהם נשמר המידע בצורה פיזית ומגנטית על גבי פלטות. הרהרתי בנושא אבל חסר לי ידע. בהרהורים שלי זה המצב: בכונן SSD יש שבבי זיכרון כמו בכל כונן/USB STIVK עם זיכרון FLASH אחר. כאשר מנתקים את החשמל , תא חשמלי בינארי מכיל 0 או 1 ואם מכבים חשמל זה תיאורטית אמור להתאפס, כמו שקורה בזיכרון RAM. אם כך מה שומר על המידע בזכרונות FLASH לאחר שהם מנותקים מהחשמל?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איזה חיבורים צריך ה lg dvd-rw - + כי הוא לא צורב לי אולי אחת לעשר איזה חיבורים זה צריך? ata + moles כי היה מחובר עוד משהו ניתקתי היום עוד לא בדקתי עים זה היתה הבעיה מישהו יכל לעזור להגיד לי עים זאת הבעיה ()שזה היה מחובר )*
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רכשתי אתמול SSD SAMSUNG 840 120GB וכבר התקנתי עליו ויינדוס 7. ביצעתי כל את השיפורים הדרושים במדריך הזה חוץ מה TRIM http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי בשום מקום שכתוב איך להפעיל TRIM על ווינדוס שכבר הותקן. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב nec 3450 וקניתי דיסקים של 780MB של סילבר ליין עכשיו שאני מנסה לצרוב אז הצריבה מגיעה לאיזה 6 אחוז ואז הצורב עושה קולות כאלה כמו של דיסק של 1.4MB ואז אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה. אני יכול לצרוב DVD CD רגיל רק המדיות האלה עושות לי את זה.. ואני הפעלתי את ה אוברבורן ואת ה DAO. הקובץ שאני צרוב בגודל 679MB יש למשהו מושג מה נסגר עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
של הדיסק הקשיח(קניתי WD2500KS אתמול ).משום מה לא אהבתי את הפרטישן.אני חושב על Acronis Disk Director Server 10.0
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי צורב DVD מסוג NEC 3540. ראיתי שיש כמה סוגי מדיה לDVD. DVD R+ DVD R- מה ההבדל ביניהם ומה צריך לקנות בכדי לצרוב בערך 4GB? דרך אגב, הצורב הזה יכול לצרוב שיכבה כפולה ?אמרו לי שיש דיסק מיוחד שאפשר לצרוב משהו כמו 8.5 GB תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים שהיום מקובצים כIMAGE של נרו בסיומת NRG כל קובץ בגודל של 100MB איך אפשר לאחד את כל הקבצים ולצרוב אותם על דיסק אחד? תודה! R
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מעניין אותי אם זה יפגע באפשרות של לנגן סרטים מהדיסק בטלוויזיה עם חיבור USB או בחיבור ל - DVD.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ומצאתי כ 20 דיסקים שרשום עליהם DVD-RAM 9.4G TYPE 4 DISK REMOVABLE DOUBLE SIDE / REWRITABLE PANASONIC יש למישהו מושג אם זה שימושי ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום קניתי בימים האחרונים הארד דיסק Western Digital WD1600JB בהתחלה ניסיתי לחבר אותו בנוסף להארד דיסק שיש לי, ויצאו מתוך ההארד דיסק 3 צפצופים (הראשון טיפה יותר ארוך מהשאר) ניסיתי לשחק קצת עם הכבלים, עם הג'אמפר, שום דבר לא עזר ניסיתי לחבר רק את ההארד דיסק הזה למחשב (במקום ההארד דיסק הישן שיש לי), לא היו צפצופים, אבל המחשב בכלל לא זיהה את ההארד דיסק (שכשמפעילים את המחשב כתוב את כל הכוננים שמחוברים, והוא לא הופיע שם) יש פה איזה כפתור בלתי נראה שאני מפספס?(: אשמח לקבל תשובה תודה.
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כאלה כמו שיש באוטו ש"שואבים" את הדיסק....(למחשב...) איתן
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כיצד אני עושה Zero Filling להארד דיסק שלי?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך דיסקיים דואל ליר לצריבה לאקסבוקס . עכשיו מצאתיי דיסקיים דואל ליר DUAL LYAR לצריבה לאקסבוקס אבל הם חברה Silver line והם 8X 8.5GB האם כדאי לרכוש ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב נייד DELL VOSTRO 5470 צריך להחליף, אפשר לקבל קישור, חשוב שיהיה מהיר 500GB הבנתי שה-ADDLINK פופולרי עכשיו כמובן שאעשה CLONE לדיסק הקיים שכנראה גוסס בשלבים מתקדמים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין השניים הללו: מה אתם אומרים?? אני יודע שהווסטרן הדגם הזה נחשב תותח, הסיגייט אני לא שמעתי עליו כל כך אבל זה עוד נפח בקצת מחיר מה כדאי?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=5324 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=7788
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
באחד הפרמוטים היתה לי הפקסת חשמל ואחרי זה כשפרמטתי גליתי שיש 2 מגה סקטורים פגומים, יש מצב שזה היה עוד לפני ההפסקת חשמל אבל זאת פעם ראשונה ששמתי לב. במצב כזה צריך להחליף הרדיסק? האם החברות מחליפות בלי בעיה כשיש סקטורים פגומים?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אודה על המלצה על כונן חיצוני בנפח 2TB, שמיועד לעמוד במקום ולאחסן סרטים וכו'. אין כוונה לנייד את הכונן, והוא צריך לעמוד גם בדרישות הבאות: אמינות מרבית, לא מעוניין להתעסק עם קריסות, אבדן מידע והחלפות. מהירות 7200 RPM, אני רוצה ביצועים טובים. אם אפשר, שהחשמל מה-USB יספיק בלי לחבר בנוסף הזנת מתח משקע חשמלי. חוץ מזה, שמעתי הרבה דרעק על כונני Western Digital ישירות מחברים קרובים שקנו ונכוו, אז אני חושב שהמותג הזה יורד מהאופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעונין לקנות לסללורי ZTE BLADE כרטיס הרחבה micro SD card . האם כל כרטיס מהסוג הזה יתאים? ראיתי ב זאפ מחירים זולים בהרבה מאשר ב -EBAY ויתעורר לי חשש שאולי יש סוגים שונים. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב של…
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף בקרוב אחד מהHDD שברשותי (עושה כבר רעשים ואמנם עובד כמו שצריך נכון לרגע זה אבל נראה לי שהוא מתקרב לימיו האחרונים) וחשבתי על הדרך להחליף גם את הSSD. כרגע יש לי EVO 860 250GB שעושה עבודה נפלאה, אך הדרישות שלי קצת השתנו ואני צריך נפח יותר גדול אז נראה לי שאכוון כבר לכיוון 1TB. אני מבין שכונני NVME מספקים מהירויות כתיבה/קריאה גבוהות פי כמה וכמה, אך אני לא בטוח כמה זה רלוונטי עבורי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג וכתיבת קוד מבחינת הSSD, בקבצים הכבדים מטפל הHDD. האם יש טעם לפזול אפילו לכיוון של NVME והמחירים שהוא מגיע בהם (להבנתי ההבדל במהירויות יורגש כמעט רק בהעברות קבצים גדולים, רינדור וכו'), או שהמהלך ההגיוני הוא לדבוק בSATA? בנוסף-אשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר. נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?
-
- 12 תגובות
- 961 צפיות
-